2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet ya papatyadan nilüfer liğe bılem terfı ettımama ustume yenı bırı gelene kadar çömezimdaha da kimse gelmedi ki

ooo senındi burnuna benımki midesine hitaben hediye almış
ayyy dun tavamı kullandım mmmmhhh

biz ckirikoyada baskı yapcaz merak etme hayatım
görmemiz lazım sizi bizim donumuz bile ortada

beykoz iyimisin canım:)herkese hakkını helal et yazıyon

canım cok degişik ben onuda arastırıyım cok saol hakkını helal et hayatım sendede var bişeyler gıııı

Ya bende kafa var da ıcraata gecıcek enerjı yok.
yada teorı var pratık yok diim

biz ckirikoyada baskı yapcaz merak etme hayatım
görmemiz lazım sizi bizim donumuz bile ortada

chıhıroya baskı sokmez pırtt dıye sıvışıveriyo hoca hanım.fizikçiymiş ya hem deney yaparken ışınlanmayıbuharlaşmayı falan kesfetmiş sen resım dıon o dıo salata yedım

ozaman bosver canım ben yaptıgımı cıkarttırıyım yinede sagol hayatım hakkını helal et
ne demek şekerim,, erkek bebek ya ondan bilemedim,,ama ne yapsan hoş oluyor,,ben olsam kowboy temalı yapardım belki sen beğenmezsin fikrimi
yada rengarenk yapardım bütün evi,her yer kırmızı beyaz lacivert ve mickey falan olurdu figürlerimde,,belki sen sevmezsin fikrimi

çağla bugün çekmece magduru oldu..çekmeceye parmagını sıkıştırdı
orta parmagı ..çok agladı neyse önemli birşey yok..ben alışkınım böyle durumlara
tecrübeliyim ama yinede o aglayınca içim gitti..
dünden beridir başım agırıyo:44:
ee napalım bizeneee demeyinnnnn
herşeyi paşlaşıyoruz dertlerime ortak olun
neyse bende kendi kendime takılıyom iştekimsenin beni tınladıgı yok

sen dersin ben begenmezmiyim hayatım şimdi arastırıyım ben iyiki varsın topigimizin güzel candan yardımsever musmutlu annesi

çağlanın o küçücük parmağını öperim ben
nasılda ağlamıştır kuzum:26:
hvadandır havadan başının ağrısı
benimde canım çok sıkkın bu sabah Aras Eymen kahvaltısını kustu:18::18:
1 haftadır iştah olarak iyiye gidiyordu neyse umarım yinede iyi olur
bak ben seni tınladım naaber

ay kıyamam nasıl canı yanmıs demek caglacıgımın yerim onu ben gecmiş olsun babycerencim
bas agrısı feci bişey rabbim düşmanıma vermesin inş gecer hayatım dinlen yorgunlugundan olmustur belki
yada dün gece sacın ıslak yattıysan olabilir

Ya konumuzla alakası yok ama eltimde yaşgününde kitel yapacaktı,,yan çizdi
Pazar günü görümceme doğumgünü konusu açtım,,"ben gelemem bizde dağumgünü kutlanmıyo" dedi
Ki bunu diyen görümce kocamın yaşgününe sabahtan gelmişti
ama siz tek halasınız olmaz abla dedim,,geç gelirim ozaman ben dedi3 gündür beynimde onla konuşuyorum
5 kaynanaya bedel,artist,herkes ona yalvarsın istiyen,dünyayı etrafında döndüren hatunsen kızımın halası olmayı haketmiyosun
Ona asıl söylemek istediğim şuydu KIZIMIN YAŞGÜNÜNE SAKIN GELME
OHH beee size söyledim rahatladım

çok agladı teyzesi ama şimdi iyi..
aras eymen kusmuş hayırdır canım..ya bazen bizimkide sebepsiz yapıyo sıkma canını..
takma kafana..büyüdükleri zaman bunları hiç hatırlamayacaz..
beni tınladıgın için teşekkür ederim:))
sagol cigerim:)
baş agrısı çok fena arad tutuyo işte..gece başım çok daha agırıyodu..mercimek olmadı
zaten benim koca hala tam iyleşmedidokunmadım adama

konuyla alakası olmayan şeyi ne diye yazımın altına yazuyonhele de o görümceni
amma artistmiş ha sinir oldum görümcene..keşke miranın halası ben olsaydım:)hep sizde kalırdım
ben hakederdim dimi canişkom:)
beni tınlayıp yazıma cevap verdigin için sagol canım

aynı benim kv illa yalvartacak ama ben artık yalvarmıyorum sen bilirsin diyorum
gelmezse daha iyi boşver,ama görürsün sabahtan damlar

ay ozaman hemen yapıstırsaydın lafı kardesininkine niye geldin diye
valla hiç bu konularda bende poh pohlamam kimseyi
sende yapmazsın canım tanıdıgım kadarıyla yapmada hanıma bak havalar bin beşyüz gelmezse gelmesin incileri dökülür
nese beni sinirlendiriyor böyle bir işten anlamayan insanın sinirini bozan kişiler

babycerencim kaç gündür güya oyun yapıyor öğürüyor sonrada gülüyor sıpa
ve sonunda bu sabah kendini kusturmayı başardı umarım alışkanlık haline getirmez
aa bu arada Aras Eymen de artık adım atıyor,adım atıyor dediysem biz tutuyoruz öyle şimdiye kadar daha adımı yoktu sadece
koltuğa tutunuyordu,sanırım en geç biz yürücez,geç olsunda güç olmasın inşallah

Kuzzul kurt sana geçmiş olsun yazmıştım altına da içimi döküvermiştim
Sen kızımın teyzesisinyerin de bizim evde baş köşe ciğerim

aynı benim kv illa yalvartacak ama ben artık yalvarmıyorum sen bilirsin diyorum
gelmezse daha iyi boşver,ama görürsün sabahtan damlar
Ya sorma Hejarcım bıktım artık hep bi olay yaratacak işteYalvarıcak ona illa herkes,dediğin gibi sabahtan eve konma ihtimali de var ama
ben öncesinde annemi annenemi kondurucam eve kaçırıcam huzurunuGelmesin zaten istemiyorum artık ama bizde kutlanmaz demek te neyin
yalanıbizim 20 kişilik ailede ben gelin oldum olalı herkese yaşgünü yapıldı.Ama benim asıl üzüldüğüm bu kızımın ilk doğumgünü olması anlıyosun dimi...
Senin halalığın batsın demek geldi içimdenEşimde tam o arada namaz kılıyodu yan odada bişey desem duyacak diye demedim ama dicem
Çünkü her zaman eziği oynar ve bizi kötü eder kocişlerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…