Ben kurabiyeleri kendim yapacağım şeker hamuru 10TL canım,2 renk aldım 20TL.kurdelesi susu yok zaten,,diger ıvır zıvırlarda cok bisey tutmadı,,tül mt:6.5TL den aldım2mt,,kagıt cıktıları 5TL,sıseler 50 digerleri de masa ortüsü kurdele vs...
pastayı sipariş etmedim yani pastadan gider kaybım yok henüz:)
Ben kurabiyeleri kendim yapacağım şeker hamuru 10TL canım,2 renk aldım 20TL.kurdelesi susu yok zaten,,diger ıvır zıvırlarda cok bisey tutmadı,,tül mt:6.5TL den aldım2mt,,kagıt cıktıları 5TL,sıseler 50 digerleri de masa ortüsü kurdele vs...
pastayı sipariş etmedim yani pastadan gider kaybım yok henüz:)
Ceren zaten çok tatlı maşallah,,güzelliğine güzellik katmıştırcerenin okulunda bugün sınıfça ve tek olarak fotograf çekilecekmiş..cerenin saçlarını
kuaföre yaptırdımdaha önce hep örgü yaptırıyoduk ilk defa fön çektirdim
çok güzel oldugenç kız olmuş benim danam
çok duygulandım çokkuafördeki 4 yaşındaki arda ne dese begenirsiniz,
''ceren annesinden daha güzel''
bu yaşta kız tavlıyoneyse annesi kuaför oldugu için ses etmedim ufaklıga
kız anneleri sizlerde ilerde kızlarınızı kuaföre götüreceksiniz:)hemen bir kuaförle sıkı fıkı olun:)
kızınızın saçını bedavaya yapsınbiz öyle yaptık aile bütçemize katkı sagladım:)
ama foto için 15 lira verecez o ayrı konu
Benim dis bugdayi olmadi ya hediyeler birikti ilave kurabiye de yaptiriyorum dis seklinde
Keselerim islemesiyle 100lira
40tane rozet 100lira
100tane ayrac 50lira
Pasta 180lira
kurabiye sayimi simdi dusurdum 100lira
Ciktilar ve stickerlar 10lira
Grapon kagitlari ve fon kartonlari 10lira
Oldu mu sana simdiden 600lira daha da mekan parasi kurdelalar balonlar enemmmm toplayinca valla icim acidi :s napim ogluma feda olsun galii
Ceren zaten çok tatlı maşallah,,güzelliğine güzellik katmıştırResmini koyda gözmün şenlensin şekerim
Kızımın saçı uzarsa ilk götüreceğim koaföre 2 fön parası vermeye razıyım
O derece hevesliyim,,o derece açım saça, hele palmiye saça
Ceren zaten çok tatlı maşallah,,güzelliğine güzellik katmıştırResmini koyda gözmün şenlensin şekerim
Kızımın saçı uzarsa ilk götüreceğim koaföre 2 fön parası vermeye razıyım
O derece hevesliyim,,o derece açım saça, hele palmiye saça
biz güneşi gördük diye kendimizi attık çimlere.ama oğluşum dün geceden beri grip oldu burnu ya tıkalı ya şıp şıp akıyor.çay kaşığıyla bal koymaya başladım muhallebisne alerji felan yapmadı çok şüükür dedim markketen zencefil alıp ballı karışım yapayım içsin.vitamini bitmişti ecz.uğradım önce bizimki orda hapşuruk burun akıtısı ecz.kız mevsimselmi dedi yok dedim havalar çarptı.oda petitus tarzı bişey varsa evde ver onu rahatlatır dedi dolabında her daim bulunsun 20 aylık kızm var bende kullanıyorum dedi..bende yok burnu aksın içi temizlesin dedim.vitamini aldım sonrada dedim sen bide peditus ver :) aldım zencefil almadn geldim şimdi kararsızım çok kibar bi öksürük sık hapşuruk ve burun akıntımız var ne yapayım?sizler ne yapıyorsunuz ilacı vermedim ama kendi kendine geçermi ? hık diyince laçta vermek istemiyorum ama sümük tükürk karışık gidiyoruz(
canım hiç enideşelenme lütfen..
Hafif bir nezle geçiriyor bebişin.
Peditus denen şurubu balkona çık ve aşağı fırlat :))O ilaç hiiç bir işe yaramıyor.Sadece bebeğinin vucuduna kimyasal yüklüyorsun o kadar.
Burnuna serum fizyolojik kullan,öksürüğü varsa ballı limonlu şerbet yapıp içir ve bırak dinlenerek hastalığını atsın vucudundan.
Ateşide olursa korkma lütfen...Fitil ile takibe al sadece.
Ben oğluma bu zamana kadar böyle hafif grip-nezlede hiç ilaç kullanmadım.İlk defa enfeksiyon nedeni ile geçen hafta antibiyotik kullandım.
sağol canım ayy nebileyim ya zencefil almaya çıktım şurup aldım gldim.bende vücudu direnç göstersin kendi kendine atsın diyorum çok şükür başka bişey yokta kız kafamı karıştı dolabında bulunsun diye saf saf aldım geldim
Geçmiş olsun bebişeBenimkininde burnu akıyo,,damla ve otribebe dışında birşey kullanmıyorum,,senin gibi düşünüyorum
kendi kendine iyileşsinler inş. Sabah otribebe yüzünden yarın saate yakın gözünü yaşıyla ağladı,çekmeyince de ben rahat olamıyorumBizim kız da bişeye darılınca unutmuyo galiba, düşünüp düşünüp yeniden ağlıyor,zor sakinleştirdim walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?