2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Annetavşan,,kardeşine gönderdim bilgin olsun canım
Banyodaki xmene bende koptum ya çok iyiymiş
Ayşe Minel'e de en kocamanından MAŞALLAH
Büyümüş, çok tatlı tavşan olmuş

cerenin okulunda bugün sınıfça ve tek olarak fotograf çekilecekmiş..cerenin saçlarını
kuaföre yaptırdımdaha önce hep örgü yaptırıyoduk ilk defa fön çektirdim
çok güzel oldugenç kız olmuş benim danam
çok duygulandım çokkuafördeki 4 yaşındaki arda ne dese begenirsiniz,
''ceren annesinden daha güzel''
bu yaşta kız tavlıyo neyse annesi kuaför oldugu için ses etmedim ufaklıga
kız anneleri sizlerde ilerde kızlarınızı kuaföre götüreceksiniz:)hemen bir kuaförle sıkı fıkı olun:)
kızınızın saçını bedavaya yapsınbiz öyle yaptıkaile bütçemize katkı sagladım:)
ama foto için 15 lira verecez o ayrı konu

Benim dis bugdayi olmadi ya hediyeler birikti ilave kurabiye de yaptiriyorum dis seklinde
Keselerim islemesiyle 100lira
40tane rozet 100lira
100tane ayrac 50lira
Pasta 180lira
kurabiye sayimi simdi dusurdum 100lira
Ciktilar ve stickerlar 10lira
Grapon kagitlari ve fon kartonlari 10lira

Oldu mu sana simdiden 600lira daha da mekan parasi kurdelalar balonlar enemmmm toplayinca valla icim acidi :s napim ogluma feda olsun galii

herkes nerdesayfalar sahipsiz kalmış
neyse ben geldim şimdi doldururum sayfaları
hadi arkadaşlar gece kuşlarına günlerini gösterelim
sayfaları dolduralım günlerini görsünler

Ceren zaten çok tatlı maşallah,,güzelliğine güzellik katmıştırResmini koyda gözmün şenlensin şekerim

Kızımın saçı uzarsa ilk götüreceğim koaföre 2 fön parası vermeye razıyım
O derece hevesliyim,,o derece açım saça, hele palmiye saça

kızlar süt konusunda yardımcı oldğuunuz içinn teşekkürler d.güümüz geçsin başlıcam eşim izinde bahar temizliğine başladım sadece başladım ne zaman biter bilemem :) sonra d.günü hazırlığı izin iyi denk geldi hep üstten yapıyoum biraz derinlere ineyim de kaybolmaktan korkuyorumm .9

Boşwwweeeerrr:124::124::124:Allah sağlık versin çalışalım,,kesene bereket canım
Düşünme bile,bir kere yapacaksın tam yapacaksınGiden para da çıkan nazar olsun inşallah
Yalnız seneye kurabiyeleri kendin yapıyosun annemzeynom itiraz istemiyorum
Birde böyle düşün: herşey güzel ve içine sinen şeklide olacak Allah'ın izniyle

palmiyelere bende bayılıyorum..amma velakin karizmatik bi oğlum var ehh artık 2.ci 3 cü 4.cü nasip olursa kız olursa yaparız bizde : ))

canım benim yayazma böyleinan yüregim dayanmıyo
hevesin zaman içinde gerçekleşecekbundan eminim
palmiyeler olacak,çiçekler açacak hatta tepede iki tane kozalaklar olacak
senin için dua edicem

biz güneşi gördük diye kendimizi attık çimlere.ama oğluşum dün geceden beri grip oldu burnu ya tıkalı ya şıp şıp akıyor.çay kaşığıyla bal koymaya başladım muhallebisne alerji felan yapmadı çok şüükür dedim markketen zencefil alıp ballı karışım yapayım içsin.vitamini bitmişti ecz.uğradım önce bizimki orda hapşuruk burun akıtısı ecz.kız mevsimselmi dedi yok dedim havalar çarptı.oda petitus tarzı bişey varsa evde ver onu rahatlatır dedi dolabında her daim bulunsun 20 aylık kızm var bende kullanıyorum dedi..bende yok burnu aksın içi temizlesin dedim.vitamini aldım sonrada dedim sen bide peditus ver :) aldım zencefil almadn geldim şimdi kararsızım çok kibar bi öksürük sık hapşuruk ve burun akıntımız var ne yapayım?sizler ne yapıyorsunuz ilacı vermedim ama kendi kendine geçermi ? hık diyince laçta vermek istemiyorum ama sümük tükürk karışık gidiyoruz (

canım hiç enideşelenme lütfen..
Hafif bir nezle geçiriyor bebişin.
Peditus denen şurubu balkona çık ve aşağı fırlat :))O ilaç hiiç bir işe yaramıyor.Sadece bebeğinin vucuduna kimyasal yüklüyorsun o kadar.
Burnuna serum fizyolojik kullan,öksürüğü varsa ballı limonlu şerbet yapıp içir ve bırak dinlenerek hastalığını atsın vucudundan.
Ateşide olursa korkma lütfen...Fitil ile takibe al sadece.
Ben oğluma bu zamana kadar böyle hafif grip-nezlede hiç ilaç kullanmadım.İlk defa enfeksiyon nedeni ile geçen hafta antibiyotik kullandım
.

pınarda ; tatlım doğa için çok geçmiş olsuuunn.Kıyamam yaa...Emziği bile parçalandıysa o düşme şiddetini tahmin edemiyorum.
Allah korumuş meleğimi..

sağol canım ayy nebileyim ya zencefil almaya çıktım şurup aldım gldim.bende vücudu direnç göstersin kendi kendine atsın diyorum çok şükür başka bişey yokta kız kafamı karıştı dolabında bulunsun diye saf saf aldım geldim

Geçmiş olsun bebişeBenimkininde burnu akıyo,,damla ve otribebe dışında birşey kullanmıyorum,,senin gibi düşünüyorum
kendi kendine iyileşsinler inş. Sabah otribebe yüzünden yarın saate yakın gözünü yaşıyla ağladı,çekmeyince de ben rahat olamıyorum Bizim kız da bişeye darılınca unutmuyo galiba, düşünüp düşünüp yeniden ağlıyor,zor sakinleştirdim walla

eşim bana doğumgünü için 100 milyon bütçe ayarladı bende buna uyucam ama yeter diye düşünüyorum.
heryer çilek bende oğluma çilek vermek istiyorum ama daha mevsimi değil biraz daha beklemek gerekiyor galiba

Gunaydın deyip kaçtım gibi olmuş ama napiim kimse yoktu burda :)
E sonra da kahvaltıydı uykuydu öğle yemeğiydi derken bakamadım hiç.

Malum bugun kızımla evdeyiz. Kuduruyoruz bol bol :)

Ben çıktılara 60 tl verdim. İnde banner ve parti şapkaları da var
Şişeler 30 tl
Tüller 10 tl
Kurdele ip vs ıvır zıvırlar 20 tl civarı
Pasta malzemeleri 40 tl

Başka ne var hatırlamıyorum.

Bahsettiğim mekan kişi başı 20 tl fiyat çekince evde yapmaya karar verdim. Şaka gibi... 4 çeşit mama yapcak servis onlardan bi de içecek pasta hariç yani. Pasta için de kişi başı 8 tl dedi. Sadece aileden 40 kişi olcaz kısmetse. E arkadaşlardan da gelen olursa (mesela mutlu zada yavrukedi falan; hani izmite gelebilecek olan hatunlar... sakın şimdi benim adım niye yok demeyin, hepiniz davetlisiniz yalnız haber edin de sayı belirleyeyim ona göre. mamaların ve pastaların sayısını ayarlicam) neyse konu nereye geldi. Sadece mekanı kiralayamıyomusuz. F*** u dedim ben de içimden. :)

Yaparım evimde mis gibi. Herkes bi çeşit mama yapıp getircek zaten. Ben de pastasını yapcam inşallah becerebilirsem.
Oldu da bitti maşallah

Son düzenleme:

ayy kıyamam ya durup durup ağlamaları yokmu içli içli sizede geçmiş olsun canım bizimkide burnuna elletmiyor feryat figan yalnız uzun sürerse hastalığımız kavga dövüş bakıyorki kaçış yok alışıyor sanırım hiç ses çıkarmadan temizletiyor tabi 4 yada 5 günün sonunda

kızlar ben mercimek köftesi ölçüsü istiyorum birebir tutack ne eksik ne fazla bir kez yaptım güzel olmadı.d.günü için yapmak istiyorum hatta aranızda çok güzel yapanlar vardır d.günü hediyesi bize yapıp gönderirseniz teşekkür ederiz :))

bizim dogum günüde evde olacak..yada kaynanamda mı yapsam:)onun evi kirlensin
hiç hesap yapmadım ama ben pek birşey hazırlamayacagım için baya ucuza gelecek.)
çok kalabalıkta olmayacaz..10-12 kişi..
ama daha çağlaya ve cerene tütü yapacamyada alacam:26:
daha zamanım var hallederim..haftaya gidip çıktıları almam lazım..ilk defa böyle birşey yapacam..
inş yüzüme gözüme bulaştırmam..bizimkiler böyle şeylerden anlamaz:)bakalım tepkileri ne olacak:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…