2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar inek sütü hakkında konuşmuşsunuz.bizim demir eksikliğimiz vardı o yüzden hiç vermedim bu hafta tahlillerden sonra başlamayı düşünüyorum.önce muhallebilerimizin içine katarak sonra içirmeye çalışıcam ama benim oğlum biberon sevmiyor nasıl yapabilirim bilmiyorum.

Günaydın hatunlarrrrr..hayırlı cumalar....... inek sütü sorulmuşş.mamayla büyüten sonra süte geçen varmıı** biz meme emmedik aptamil içiyoz ek gıdayla birlikte bende artık başlıcam kısmetse şu d.günümüz geçsinn ishal felan olur diye korkuyoum.aptamil yada nestle çocuk sütümü yoksa direk kutu sütmü sizce hangis***bunlar çocuklar için demir daha fazla diyolar kararsızımmmmmmmmmmm

günaydınn herkesee gece gündüz yazıyosunuz maşallah valla benimde işlerim çok yoğun, hepimiz için güzel bir gün olsun, bol muhabbetler diliyorum sizee

günaydın kızlarrrrr...

kızlar size bir sorum olucak...Ada yaklasık 20 gündür sadece gece 12 de meme emiyordu uyanıkken mumkun değil istemiyordu..bugüne kdr hep zorla emzirdiğim için bende uyanıkken zorlamıyordum artık sadece gece verıyordum..ama dün gece de emmedi püskürttü ağzından..sabahta emmedi...sanırım artık bıraktı memeyi...Allahıma binlerce şükürki buzmna kadar emzirebildim...ama bnm suan goguslerım de rahatsızlık verici bır agrı var...pompamda yok..napım sizce..yaklasık 35 saattir emmiyr..ilacı varmıdır bunun kesmek ıcın..yoksa sağmakmı gerekıyor..şuan işteyim ne yapmalıyım..internette abuk sabuk seyler okudum cnm sıkıldı yok ıltıhap olurmus fln..akıl verın bana...

hiç endişe etmeyiniz ZADA hanım, süt üretimi pozitif-feedback mantığıyla çalışır. şöyleki: bebek emdikçe süt üretilir, süt üretildikçe bebek emer, bebek emdikçe süt üretilir. bunun tersi de doğrudur. yani daha az süt emildikçe, süt üretimi azalır. Zeynep emmedikçe (başlarda rahatsız olsanız da) süt üretiminiz azalacaktır. göğüsler giderek azalan periyotlarla boşaltılırsa, vücut artık süt üretiminin gereksizleştiğini farkedip daha az süt üretecektir. heryerde rahatlıkla bulacağınız 5-10 liralık bir pompayla sütü sağabilirsiniz. sağma periyodunuzu giderek azaltırsanız, sütünüz de azalacak ve bitecektir. ağrıya ise ılık duş ve masaj iyi gelir. iltihap çok düşük bir ihtimaldir genelde. banyo yapmak zorunda değilsiniz aslında, önce göğüslerinizi ılık su dolu bir kapta birkaç dakika bekletmeyi deneyiniz veya sıcak havlu koyunuz. hala geçmiyosa doktora gidiniz. ben de de olmuştu da

Canım geçmiş olsun öncelikle,,Allah'a şükürler olsun ki bu zamana kadar emzirdin meleğini
Sanırım göğsünde süt birikmiş,,süt her nekadar bebeğin emmesiyle gelse de ben eve gittiğimde kızımın nur yüzünü görünce bile akardı bazenSana tavsiyem eczanelerdeki basit ucuz kornaya benzeyen el pompalarından alman ve sütünü sağıp kendini rahatlatmanHem o sütler Adacığıma şifa olacaktırSeni emmese bile biberonla/bardakla içecektir anneciğinin sütünü

Kiz ne piyangosu sen dogumgununu soyle otobus biletini al ben sana THE DON temali dogumgununu hazir ederim
Saka saka aile saadeti temasi yaparizKAMUFLAJ AŞK!!

Burasi cok ucuz bebegim geliri de kanser hastalarina gidiyor o yuzden tercih ettim

KIZLAR BU DOGUMGUNU ISI BAYA PAHALIYA PATLAMAYA BASLADI!
Keseler islemeler rozetler kitap ayraclari suslemeler şişeler mekan yaspasta dis kurabiyesi doongunu kurabiyesi bi hesap yaptim lmitim olan 750lirayi gecmisim
Esim kurban kesilir bu kadar harcamaya deyip duruyordu hakli cikti adam :s
artik butun hazirliklari durduruyorum ve yeni birsey yapmiyorum karar verdim!

Canım benim oğlumda sütü çok sevmesine rağmen sadece gece biberon ile içiyor.Onun haricinde gündüz ben bir bardağa dolduruyorum ve kaşıkla içiriyorum.Bazende bardakla içiriyorum.

Canım süt ishal yapmaz,rahat ol...
Özellikle tam yağlı süt içir ki kabızlıkda olmasın.Hatta doktor taze süt alırsak eğer onu bir iki taşım kaynatıp sonra kaymak tutmasını bekleyerek o kaymak ile berabr içirin diyor.
Ben direkt kutu sütünü öneriyorum ama benim oğlum pınar 6-12 sütlerinede bayılıyor.O yüzden arada bir değişiklik olsun diye ondan da veriyorum ama genelde tam yağlı kutu sütü tüketiyor

Canım rahatsız olduğunu hissettiğinde parmaklarını hafif ıslat ve göğsünü bir bardağa sağ.Pompadan daha fazla süt çıkarıyor bazen el ile sağmak.Malum ben sağma konusunda çok tecrübelendim artık :)))
Göğüsteki sütün tamamını boşaltmana gerek yok.Günde 1-2 kere seni rahatlatacak şekilde sağ..
Daha fazla sağarsan süt üretimini tetiklersin ve süt bitmez.

Günaydın canlarımm cananlarımm kuzucuklarımmm
Hayırlı cumalar....

Gece grubu bu gece pek kaynatamamış ..Neyse başka maçlarda buluşmak dileği ileee

Bugün günüm yoğun geçer sanırım.Biraz temizlik yapayımda annem "bu evin hali ne böyle" demesin

Yahu evimin kadını oldum ama hala annemden çekincelerim var valla :18:

Neyse öpüyorum hepinizi..Balkonu yıkayıp çamaşırları asayım.Mis gibi hava var dışarda

Kız bu ne 750TL miiiiBenim english home masa ortulerim perdem dahil 250 TL harcadım o bile çok yani ama masa örtüsü
lazımdı birde evde yapacagim icin balkonda arkaya fon olsun diye minik bir perde almak zorunda kaldım ama o da sonra iş görür cinsten.Çok harcamışın şekerim ya danaya girilirdi dicem ama Ömer için herşey değer demekten de kendimi alamıyorum
Sağlık olsunZaten yaptığın şeyler çok güzel yeter de artar bile gelenlere

ben sokak sütü alıyorum. çok güvenilir bir amca her salı sabah getiriyor. kaynatıyorum ve kaymak tutması için bekliyorum. kaymağını alıp, fındık ezmesi veya tahin-pekmezle veriyorum. çok seviyor. aynı sütle yoğurdu da kendim yapıyorum. hatta peynir de yapmışlığım var. evet, örgü de örebiliyorum dikiş de dikiyorum
peynir de yaparım kariyer de vesselam

666Ü$www.ı!!IĞwww.)3I=53www./2!)7www.ı'w...I5)')=/)www.Ü5=Ö52www.=I4)/www./ı/24www.)3I=2 A
Kuzum zaten pasta 180lira kurabiyeler de 150lira oldu mu sana 320lira! senin nasil 250tl tuttu anlamadim :s

Süt üretimini durduran bi ilaç vardı komşum kullanmıştı. Ne kadar gerekli emin değilim ama.
Bikaç gün ara ara sağmak yeterli ilk hafta sorun oluyor sonra kendiliğinden kesiliyor.
Biberon maması kullanıyorsa sağıp bu şekilde vermek daha iyi olmaz mı?

kızlar cok sağolun canlarım...evde pompam var yanımda yok iş yerimde böle merkezden bayağı uzak alabileceğim bir yer yok...turuncumun dediği gibi bardağa biraz sıktım mememi biraz morarttım sanırım ama azcık rahatladım...öğleden sonra tekrar sıkıcam..

hepinizi öptümm mucxxx..

666Ü$www.ı!!IĞwww.)3I=53www./2!)7www.ı'w...I5)')=/)www.Ü5=Ö52www.=I4)/www./ı/24www.)3I=2 A

Kuzum zaten pasta 180lira kurabiyeler de 150lira oldu mu sana 320lira! senin nasil 250tl tuttu anlamadim :s

Ben kurabiyeleri kendim yapacağım şeker hamuru 10TL canım,2 renk aldım 20TL.kurdelesi susu yok zaten,,diger ıvır zıvırlarda cok bisey tutmadı,,tül mt:6.5TL den aldım2mt,,kagıt cıktıları 5TL,sıseler 50 digerleri de masa ortüsü kurdele vs...
pastayı sipariş etmedim yani pastadan gider kaybım yok henüz:)

Son düzenleme:
pınarda_canım doğa mız düşmüş..geçmiş olsun ..allah beterinden saklasın..
senin tatilde yalan olmuş:)bir daha kurtuluşlara diyelim:)

kujum__kız banyodaki askılıgı saglam yapsana bak x men düşmüşbir x men kolay yetişmiyo:)
dikkat et kocanatavşanında çok tatlı açmış bacakları gel keyfim gel:))

annezeynep__canım 750 lira mısen bu parayla ömerin çeyizini yapardın
kendine gel canım benim:)ömere feda olsun ama fazla degilmi..

zada_canım arkadaşların dedigi gibi günde 1 veya 2 defa sütünü sag..ama fazla degil..
ben cerende öyle yapmıştım..3 günde rahatlamıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…