2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mutlu annem ben ne kadan içi dışı bir, birşey saklayamayan bir insanım böyle kendimce sansür yapmışım işte bende çok güldüm sayende kendime:) deliyim ben deliyim deliyim:))

bizim oğlanda gece kuşu oldu 11-12 den önce uyumuyor sıpa
bende uyuyacam şimdi çok fazla kaynatmayın okuması zor olmasın
hayırlı geceler,Allah rahatlık versin size ve kuzulara

Bu adam kapadokyada insanları gezdiriyor bence balonla
Çenem ağrıdı
şu adam kadar olamadın:)adamdaki çeneye bak..annesi sırf çene dogurmuş sanki:)
çigne patlat hadiiiii
böyle mi olacaktı sonumuz

terkedildim terkedildim terkedildim(

bu yolun sonunda yatak var
sensizlige alışmak var
bende bırakıp gitmek istemezdim
kadere küssek ne çıkar
git uyu kızzzz:))sanki 1500 sayfa yapacaksın:))
bir daha makul bir sayı at:)uykum geldi..
çenem agırdı

Kızlar selam,bugün sözüm ona kurtuluş günüydü....ama ben kurtulamadımneden mi?anlatayım;işin üzücü yanına geleyim önce,kızım düştü hem de sabahın 7 sinde.uyanınca kanepeye aldım,bir elimle beşiğe yetişmeye çaşıyorum diğer elimle de doğa yı tutuyorum meğer kızım kolumun üstünden aşağıya yüz üstü düş.üstelik ağzında da emzik vardı.emzii kırıldı ve parçaları düşmenin şiddetiyle kuzumun dudağını ve diş etini kesti,bayağı kanadışimdi iyi fakat dudacığı morarmış üst dudağına silikon yaptırmış gibi şişkin kuzumun,kıyamam ben ona

Sonrasında abime kız bakmaya gittik,beğendik bakalım inşallah bir araya gelince hoşlaşırlar

Efendim eve döndükten sonra mersinden arkadaşım eşiyle birlikte bizleri ziyarete geldi gece 11 gibi çıktılar.yemek,içcek muhabbet derken zaman akıp gidiverdi.muhabbet iyi geldi ama...
Anlayacağınız benim tatilim de böyle geçti,e ben de yarını pardon bugünü kurtuluş günü ilan ediyorum.hafta sonu yaklaşıyor çünkü

dükkanı ben kapamak isterim ama dayanamıcam tarih bu iddiamı silsin kayıtlardan lütfen:)) yeni bir atışımda buluşmak üzere sağlıcakla kocalarınızın koynuşunda uyuyun öpüyorum:))

sevgli arkadaşlarım benim kızım gece uykusunda konusuyo hatta suanda gel gel diyo ve gözleri kapalı uyuyo yanı

pınarcım geçmiş olsun Doğama. ucuz atlatmışınız baksana kırılmış emzik ya daha fazla kesseydi Allah korumuş kıyamam ben dudağına krem sür annesi

cok gecmis olsun cnm bende bak bu saat oldu oglani halan ayaklarimda salliyorum...deli ediyor beni yaa..aglicam simdi sinirden off
Senin tatilde yalan olmus resmen ama en azindan kapanisi guzel olmus muhabbet banada iyi geliyor insan sanki hafifliyor dimi..

iyi demişsin canım insan bu durum karşısında objektif de olsa subjektif de olsa gene sana hak verir kanaatimce,peki sonuç?
pınarcım geçmiş olsun doğama. Ucuz atlatmışınız baksana kırılmış emzik ya daha fazla kesseydi allah korumuş kıyamam ben dudağına krem sür annesi

sağol canım benim.evet biz de ondan korktuk.sorma canım ağzı acıdığı için biberon da ememedi yavrucak bugün.

Arkadaşlar bende tam 5996.sayfayı okuyordum ki,uykum geldi...malum saat 5 gibi gen kalkacağım süt sağmaya,sonra 6.40 ta tekrar uyanacağım okul için...hadi iyi geceleeeeer.yarın devam ederim.

:) ya camasırlarını yıkamıstım kuzunun, onları astım. Makineye atsam ses olur diye asmak zorunda kaldım sonra da benimki rahat bırakmadı :) şimdi de defne memmm diye agladı onu emziriyorum :)

Pinarda gecmiş olsun

Pampis sen izmitte misin? Bugun izmitten alcam yazmıştın da bi soriiim dedim

Nagihannn kızzz 100 küsür lira cok değil mi kız tütü içinnn??

bayan sizi tanıyormuyum bir yerden:))

kesin tanıosundur bi yerlerden az daha düşün

sevgililerim dedim ya aynı anda 2-3 tane gibi algılanmasın vaktiyle adam akıllı 2 sevgilim 1 nişanlım olmuştu:))

ben bi ara sayarım 5 geçmez ama

çerezim bittidaha da oturamam ben:)
azraece hadi sabaha kadar durma yaz
sabahkilere işkence yap
öğlen gurubunda görüşürüz arkadaşlar..
öğlen gurubu kalbim sizinle
iyi gecelerrrrrrrr

nereye daha karbuz kescedik muckkk

böyle mi olacaktı sonumuz

terkedildim terkedildim terkedildim(

kıyamam senı terkedeni terk ederler bacım

kızımı emzirip yatıcam kızlar...hepinize iyi geceler diliyorumm mucxxx

iyi geceler

bizim oğlanda gece kuşu oldu 11-12 den önce uyumuyor sıpa
bende uyuyacam şimdi çok fazla kaynatmayın okuması zor olmasın
hayırlı geceler,Allah rahatlık versin size ve kuzulara

yok benım tavşan zırlıo babası baksın yaw

29

10 defa beğenilmişim 3000. ci beğenene resmimi yollucam:))

yollar kesin

sevgli arkadaşlarım benim kızım gece uykusunda konusuyo hatta suanda gel gel diyo ve gözleri kapalı uyuyo yanı

yerim onu uyudunda büyüsün

kujumu istediniz işte kujum geldi:)haydii kujum şöyle 3 sayfalık bir alıntı yap
taşsın sayfalarrrrr

allahtan başka şey isteseydiniz ya ben işinize yaramam

kujum senden buyuk resimler istiyoruz ilgili alakali nasil olursa olsun farketmez bizde alinti ile yazi yazicaz boylece uzayip gidicek :)) sayfalar tabii eheuehue

böle istek ilk defa duyyom senımı kırcam yaw

ÖNCELİKLE KOCAM BANYODA ÇAKTIRMAYIN

tipik ayuşş işte

tavşanımın resmini yolayım eşiin telinden büyük çıkyo öle

manyak tavşanım yaaaa anasına çekmiş

not:ya kimseçıkler yok X menımın sırtını tımar etmeye gityom

İYİ GECELER DATLU RÜYALAR MAYUS ANNELERİ VE DATLUŞLARI :))))))))

Son düzenleme:

yok tatlım adapazarında oturuyorum ben yakınız 45-dk gecende gittik izmite baktık karar verdik doğum günü temamıza simdi bu hafta sorun cıkmazsa malzameleri süsleri almaya gidecez

Forumda yapayalnızımŞöle bı sorun var:altta smileler gorunmesıne ragmen kullanamıyorum nıye kiiiiiPartıcıler cok iyi iş cıkarttınız.bı organızasyondan fıyat aldım.maası bırak cık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…