şu adam kadar olamadın:)adamdaki çeneye bak..annesi sırf çene dogurmuş sanki:)Bu adam kapadokyada insanları gezdiriyor bence balonla
Çenem ağrıdı
böyle mi olacaktı sonumuz
terkedildim terkedildim terkedildim(
Kızlar selam,bugün sözüm ona kurtuluş günüydü....ama ben kurtulamadımneden mi?anlatayım;işin üzücü yanına geleyim önce,kızım düştü hem de sabahın 7 sinde.uyanınca kanepeye aldım,bir elimle beşiğe yetişmeye çaşıyorum diğer elimle de doğa yı tutuyorum meğer kızım kolumun üstünden aşağıya yüz üstü düş.üstelik ağzında da emzik vardı.emzii kırıldı ve parçaları düşmenin şiddetiyle kuzumun dudağını ve diş etini kesti,bayağı kanadı şimdi iyi fakat dudacığı morarmış üst dudağına silikon yaptırmış gibi şişkin kuzumun,kıyamam ben ona
Sonrasında abime kız bakmaya gittik,beğendik bakalım inşallah bir araya gelince hoşlaşırlar
Efendim eve döndükten sonra mersinden arkadaşım eşiyle birlikte bizleri ziyarete geldi gece 11 gibi çıktılar.yemek,içcek muhabbet derken zaman akıp gidiverdi.muhabbet iyi geldi ama...
Anlayacağınız benim tatilim de böyle geçti,e ben de yarını pardon bugünü kurtuluş günü ilan ediyorum.hafta sonu yaklaşıyor çünkü
sevgli arkadaşlarım benim kızım gece uykusunda konusuyohatta suanda gel gel diyo ve gözleri kapalı uyuyo yanı
O zaman dalmamistir annesi sekerleme yapiyordur :))
iyi demişsin canım insan bu durum karşısında objektif de olsa subjektif de olsa gene sana hak verir kanaatimce,peki sonuç?mersilerden bir demet sanaNe çektim ben:44:
Evet ya çok çektim çoookkama görümcemden Dün akşam eşime söylediği lafların açılış konuşmasını yaparken
,lafı ağzıma tıkadı.meğer ben söylemeden hatun 1-0 önde olarak eşimin beynini bir güzel yıkamış
Güzellikle anlattım önce,,ben 85 yaşındaki annanemi yaş gününe nasıl getiririm diye düşünüyorum sen 2 sokak öteden ablam
gelmesin diyosun dedim,,yaşadığım müddetçe bunu hiç unutmıcam ve kızıma da unutturmıcam dedim
Senin ablan canı istediğinde her yere gidiyo hatta senin yaş gününe sabahtan gelmişti dedimneler söyledim neler walla
Senin beynin yıkanmış dedim,,gözünde perde varsonuç: Ne çektim be kızlar kızımın yaşgününe halasının gelmesini istediğim için ben kötü oldum çok çektim
pınarcım geçmiş olsun doğama. Ucuz atlatmışınız baksana kırılmış emzik ya daha fazla kesseydi allah korumuş kıyamam ben dudağına krem sür annesi
yeşilçay hani uyuyordun sen kız:)) annemde sen iyi değilsin valla hem ölüyom yorgunluktan diyon hemde bu saat olmuş tıkır tıkır yazıyon diyor:) eskidende telden sevgililerimle mesajlaşırken böyle derdi:)) haklı kadın zaten anneler hep haklıdır:))
zadamızda geldi sırtımız yere gelmez artık:))
babyceren gözün gibi bak o pcye önümüzdeki 50 sene lazım o bize:)
bayan sizi tanıyormuyum bir yerden:))
sevgililerim dedim ya aynı anda 2-3 tane gibi algılanmasın vaktiyle adam akıllı 2 sevgilim 1 nişanlım olmuştu:))
çerezim bittidaha da oturamam ben:)
azraece hadi sabaha kadar durma yaz
sabahkilere işkence yap
öğlen gurubunda görüşürüz arkadaşlar..
öğlen gurubu kalbim sizinle
iyi gecelerrrrrrrr
böyle mi olacaktı sonumuz
terkedildim terkedildim terkedildim(
kızımı emzirip yatıcam kızlar...hepinize iyi geceler diliyorumm mucxxx
bizim oğlanda gece kuşu oldu 11-12 den önce uyumuyor sıpa
bende uyuyacam şimdi çok fazla kaynatmayın okuması zor olmasın
hayırlı geceler,Allah rahatlık versin size ve kuzulara
29
10 defa beğenilmişim 3000. ci beğenene resmimi yollucam:))
sevgli arkadaşlarım benim kızım gece uykusunda konusuyohatta suanda gel gel diyo ve gözleri kapalı uyuyo yanı
kujumu istediniz işte kujum geldi:)haydii kujum şöyle 3 sayfalık bir alıntı yap
taşsın sayfalarrrrr
kujum senden buyuk resimler istiyoruz ilgili alakali nasil olursa olsun farketmez bizde alinti ile yazi yazicaz boylece uzayip gidicek :)) sayfalar tabii eheuehue
:) ya camasırlarını yıkamıstım kuzunun, onları astım. Makineye atsam ses olur diye asmak zorunda kaldımsonra da benimki rahat bırakmadı :) şimdi de defne memmm diye agladı onu emziriyorum :)
Pinarda gecmiş olsun
Pampis sen izmitte misin? Bugun izmitten alcam yazmıştın da bi soriiim dedim
Nagihannn kızzz 100 küsür lira cok değil mi kız tütü içinnn??
yok tatlım adapazarında oturuyorum ben yakınız 45-dkgecende gittik izmite baktık karar verdik doğum günü temamıza simdi bu hafta sorun cıkmazsa malzameleri süsleri almaya gidecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?