1000 kontür kız istenirken,1000 kotür kızı verirken:)))
yeter kız idare ederim az dedikodu yaparım:)10 gün yeter bana
kızlar oğlumun d.günü için hayallerim suya düştü...
Toplam 18 kişi kadar olacaktık ama aileden bazılarının başka işleri olduğu için şimdilik 10 kişi kadar anca olacağız.
Amaaaan napim yaa..Önemli olan o günü fotoğraflarla ilerde hatırlayabilecek olmak.
Güzel bir pasta yaptırır aile arasında mumuzu üfler yeriz
Tunaydın :)
Annem kardeşim ve damat geldi. Bakamadım hiç.
Dün yine parka gittik. Müdavim olduk valla. :) defne kaydırağı ve cocukları gorunceçığlık atıp el çırpmaya başladı :)
Yine çimlere oturduk keyif yaptık
Ve dün akşam kendi tütümü ve masalın tütüsünü yaptım. İlk fırsatta göndercem :)
Hayırlı işlere girişilmiş. Hadi hayırlısı :)
Muckss
yine parka gittiginizden haberim var:)nerden duydugumu boşver:)
canım dün ben lcw da tütü baktım çok pahalı..karar verdim ben yapacam..tül aradım bulamadım..
o tülün özel bir adı varmı..yoksa gelinlik tülümü oluyor..:26:
nerelere bakmam gerekiyo:26:
hayırlı bir cevap verirsen sevinirim:))
kim ne yapıyo:))
azraece_bir haftadır temizlik yapıyo..eli çok agır:)ben şimdiye dünyayı temizlemiştim:)
kuzzulkurt sen evi bitirene kadar bir daha kirlenecek:)))
ilkim__şehir merkezine gezmeye gidiyo:)arabada..banada küfür ediyo:))bir kurtulamadım pazar günü yine diyo:))
mutluanne__bana mesaj atıyo:)misafir olarak aramızda bizi gözetliyo:)ve bir arkadaşına dogum gününe gidiyo..çıktıları almış hediye
diye götürüyo:))kız ne cimrisin hediye almıyosun herkese çıktı götürüyosun:))yengeç cimri olur zaten:)
turuncu__geçen sogan yahnisi yaptıgı için evde sogan kalmamış..sogan almaya gidiyo:))yoldanda kasaba geçip dil çıkarmayı planlıyo
chihiro_aman bu kızın ne yaptıgından bizene:)sıkıcı birşeyler yapıyodur yine:))
annezeynep__hala birşeyler hazırlıyo..kafası çok meşgul:)rahat bırakalım onu
melegim_eşi evde diye temizlik yapamıyo:)mahiri seviyo mıncıklıyo:)mahirde alttan alttan annesine bakıyo:)
pınarda_yine uykusuz yorgun:)abisini arayacak ama ayakta uyumayı bıraktıgı zaman:))
nagiş__worde yazı yazıyo..hemde 3 sayfalıkbize işkence yapacak:)okumam haberin olsun:))
tatlıcadı_beli agırıyo bahanesiyle uzanıyo:)annesine kocasına emirler veriyo:))
köşeminderi__kırık tabletinden burayı okumaya çalışıyo..canım ya birşeyde göremiyo ki:)))
zada_duşingende olabilir:)
beykoz__seni gidi yaramazzzzzz
mutlunun görümcesi__mutluya sinsi planlar hazırlıyo:))elinde patlar inşallahhhhh görümceeeeee
Sevindim canım Tarık Buğra'nın hastalığı atlatmasına Allah'ım tüm bebişleri hastalıklardan korusunnasılsınız kızlarrrr
bi kaç gündür uğrayamadım..misafirlerimi ağırladım 2 grup olarak ilk grupla ablamlar ilgilendi 2. grupla eşim ilgilendi iyi oldu yorulmadan köşede oturarak ağırlamış oldum:)
tanışmaya gelen komşularıma pek ısınamadım..hepsi ayrı bi telde biri kitap okuyorum..kitap okuyorum..kitap okuyorum başka söylediği bi şey yok:)oğlu 2,5 yaşlındaymış daha park yüzü görmedi kitap okumaktan fırsat bulamıyorum diye gururla söylüyor:)çocuğunun huysuzluğu sebebi ile erken ayrıldı diğer 3 tanesi daha biz kapıyı kapatmadan uğurlama aşamasındayken onun dedikodusunu yapmaya başlamışlar bile
her hafta birinde toplanalım dediler benide davet ettiler teşekkürümü iletererek ve tarık buğranın uykus saatlerine denk gelir vs diyerek reddettim
birinin 8 aylık bebeği vardı komando gibi yerde sürünüyo minnoş bizim sıpada o günden beri emeklemeyi bıraktı komando gibi yerde sürünmeye başladı
1 günde gittim annemde kaldım..böyle işte
kuzumu yıkadım uyudu şimdi yemek yapıcamm
bu arada 2-3 sayfa geçmişi okudum pınarda ve babyceren umarım hayırlı işiniz hayırlı olur:)
hasta bebişler umarım iyileşmiştir:26:
burda ishal salgını hala devam etmekte tarık buğrayı kontrol için götürdük hastane çocujklarla dolumikrobik ve rota salgınıymış
genelinin yatışları yapılıyo ve serumları takılıyo
çok şükür biz seruma gerek kalmadan evde atlattık ve tarık buğra ilaç kullanmadığı için dr vücudu bağışıklık kazanmış oldu dedi
hepinizi öptümm
hımm sende kriter falan yazınca ben sandım hoş kokoş arıyo
esas oglanla ilgili merakımızı abinle konuştuktan sonra size yöneltiriz görümce hanım:)))
kuzenim sigarada kullanmaz bilesin
hilvan konusunu bilemiycemama anlaştıktan sonra neden olmasın ki
diger kardeşide niğde de oturuyo..ordan biriyle evli
hadi bakalım sabah ola hayrola..
hayırlısıysa olsun..hayırlı degilse olmasın inşallah..kimse üzülmesin
Kizlar bugun dogum gunu icin hediye paketimin icine koyacagim sekerleme ve cikolatallarimi aldim, onlari koyacagin torbalarida burdan bir Turk dukkaninda buldum.. hani su kina gecelerinde yemis dagitiliyor onlarin iclerine koyduklari tulden torbalar var onlardan iste..aslinda cam kavonozlara koyuyum diyordum ama cok bakmama ragmen bulamadim..bende bunu denicem artik, sizce iyi olur mu..
Kizlar suna bir goz atarmisiniz minik bir oyuncak, bir takim ses cikaran kucuk muzik aleti..sizce guzel mi yani uygun olurmu cocuklar icin
Mini Xylophone Assorted Colours - Each
Yine kimsecikler yok ben burda kendi kendime hem çalıp hem oynuyom
Küstüm gidiyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?