2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

1000 kontür kız istenirken,1000 kotür kızı verirken:)))
yeter kız idare ederim az dedikodu yaparım:)10 gün yeter bana

Kuzum yemezler :)) eger senin yazman ayni konusman gibi ise bence sana o iki saat dayanir ehueheuheu..ne yapalim bende oyleyim hem cenesi dusuk hemde eli :))

Turuncum, geçmiş sayfalarda Kayra ya emzik veriyorum artık bıraksam mı dersiniz?Diye sormuşsun;ben de Doğa doğduğundan beridir veriyorum ,adeta kurtarıcım diyebilirim.Bebeğimi emziremediğim için huysuzlandığı durumlarda emzik çok işime yarıyor.Tavsiyem, Kayranın bir süre daha emzik kulanmasıdır.Sakinleştirici etkisi olduğu için bebişlerimizin huysuzluk günlerinin kurtarıcısı oluyor.Ben bir süre daha kullanmayı düşünüyorum.

Nagişim,kuzun için tütülü elbise siparişinde bulunacaktın ve sanırım fiyat 100-150 civarıydı.Bana biraz pahalı geldi,çünkü üyesi olduğum LİLA TÜTÜ sitesi kızım için 50 tl ye şu an hazırlıyor.Eteği,badisi ve saç bandı olarak.Seninki teferruatlıysa o zaman ücret artıyor tabi.

babyceren-pınarda ; kızlar valla ağzım açık kaldı.
Ciddi ciddi tanışma merasimi düzenliyorsunuz :)))
Valla helal olsun yaaa.Eğer bu iş olursa mayıs annelerinin birbirine olan güveni ve bağı bir kez daha ıspatlanmış olur :))
Dört gözle sonucu bekliyorummm

Pınarda canım ben de emziğin sakinleştirici etkisine çok güveniyorum.Zaten sadece uyurken veriyorum ben emziği ve sanırım burnu açıldığı için bir süre daha böyle devam edeceğiz.

Son düzenleme:
kızlar oğlumun d.günü için hayallerim suya düştü...
Toplam 18 kişi kadar olacaktık ama aileden bazılarının başka işleri olduğu için şimdilik 10 kişi kadar anca olacağız.
Amaaaan napim yaa..Önemli olan o günü fotoğraflarla ilerde hatırlayabilecek olmak.
Güzel bir pasta yaptırır aile arasında mumuzu üfler yeriz

selam cigerlerrr:))nasınız..ben uykusuzum
çok erken uyanmaya başladık..çağlaya ne oluyo anlamış degilim
uyumaz oldu oysa ki annesi uyumayı çoookk seviyo:)
cerenle babası parka gitti:)çağlayı yatırdım iş yapıyorum..mola verdim
akşamda saçımı boyayacam
bizden haberler böyle..sizde ne var ne yok:))

canım neden üzülüyosun ki..önemli olan senin ve babasının orda olması degilmi..
kayra bu dpğum gününü hiç hatırlamayacak..sadece siz hatırlayacaksınız,önemli olan sizin güzel vakit geçirmeniz
ve kayranın o gün mutlu olması..gerisi boşver..benim ailem burda oldugu halde ben pek kimse çağırmayacam..
bizde 10 veya 12 kişi olacaz:)ama çok eglenecez..müzik açacaz oynayacaz:))
ben fazla kalabalıgı sevmiyorum..az olsun öz olsun..en sevdigim insanlar yanımda olsun yeter..

Tunaydın :)
Annem kardeşim ve damat geldi. Bakamadım hiç.
Dün yine parka gittik. Müdavim olduk valla. :) defne kaydırağı ve cocukları gorunceçığlık atıp el çırpmaya başladı :)
Yine çimlere oturduk keyif yaptık

Ve dün akşam kendi tütümü ve masalın tütüsünü yaptım. İlk fırsatta göndercem :)

Hayırlı işlere girişilmiş. Hadi hayırlısı :)

Muckss

yine parka gittiginizden haberim var:)nerden duydugumu boşver:)
canım dün ben lcw da tütü baktım çok pahalı..karar verdim ben yapacam..tül aradım bulamadım..
o tülün özel bir adı varmı..yoksa gelinlik tülümü oluyor..:26:
nerelere bakmam gerekiyo:26:
hayırlı bir cevap verirsen sevinirim:))

kim ne yapıyo:))

azraece_bir haftadır temizlik yapıyo..eli çok agır:)ben şimdiye dünyayı temizlemiştim:)
kuzzulkurt sen evi bitirene kadar bir daha kirlenecek:)))
ilkim__şehir merkezine gezmeye gidiyo:)arabada..banada küfür ediyo:))bir kurtulamadım pazar günü yine diyo:))
mutluanne__bana mesaj atıyo:)misafir olarak aramızda bizi gözetliyo:)ve bir arkadaşına dogum gününe gidiyo..çıktıları almış hediye
diye götürüyo:))kız ne cimrisin hediye almıyosun herkese çıktı götürüyosun:))yengeç cimri olur zaten:)
turuncu__geçen sogan yahnisi yaptıgı için evde sogan kalmamış..sogan almaya gidiyo:))yoldanda kasaba geçip dil çıkarmayı planlıyo
chihiro_aman bu kızın ne yaptıgından bizene:)sıkıcı birşeyler yapıyodur yine:))
annezeynep__hala birşeyler hazırlıyo..kafası çok meşgul:)rahat bırakalım onu
melegim_eşi evde diye temizlik yapamıyo:)mahiri seviyo mıncıklıyo:)mahirde alttan alttan annesine bakıyo:)
pınarda_yine uykusuz yorgun:)abisini arayacak ama ayakta uyumayı bıraktıgı zaman:))
nagiş__worde yazı yazıyo..hemde 3 sayfalıkbize işkence yapacak:)okumam haberin olsun:))
tatlıcadı_beli agırıyo bahanesiyle uzanıyo:)annesine kocasına emirler veriyo:))
köşeminderi__kırık tabletinden burayı okumaya çalışıyo..canım ya birşeyde göremiyo ki:)))
zada_duşingende olabilir:)
beykoz__seni gidi yaramazzzzzz
mutlunun görümcesi__mutluya sinsi planlar hazırlıyo:))elinde patlar inşallahhhhh görümceeeeee

nasılsınız kızlarrrr
bi kaç gündür uğrayamadım..misafirlerimi ağırladım 2 grup olarak ilk grupla ablamlar ilgilendi 2. grupla eşim ilgilendi iyi oldu yorulmadan köşede oturarak ağırlamış oldum:)
tanışmaya gelen komşularıma pek ısınamadım..hepsi ayrı bi telde biri kitap okuyorum..kitap okuyorum..kitap okuyorum başka söylediği bi şey yok:)oğlu 2,5 yaşlındaymış daha park yüzü görmedi kitap okumaktan fırsat bulamıyorum diye gururla söylüyor:)çocuğunun huysuzluğu sebebi ile erken ayrıldı diğer 3 tanesi daha biz kapıyı kapatmadan uğurlama aşamasındayken onun dedikodusunu yapmaya başlamışlar bile
her hafta birinde toplanalım dediler benide davet ettiler teşekkürümü iletererek ve tarık buğranın uykus saatlerine denk gelir vs diyerek reddettim
birinin 8 aylık bebeği vardı komando gibi yerde sürünüyo minnoş bizim sıpada o günden beri emeklemeyi bıraktı komando gibi yerde sürünmeye başladı
1 günde gittim annemde kaldım..böyle işte
kuzumu yıkadım uyudu şimdi yemek yapıcamm

bu arada 2-3 sayfa geçmişi okudum pınarda ve babyceren umarım hayırlı işiniz hayırlı olur:)

hasta bebişler umarım iyileşmiştir:26:

burda ishal salgını hala devam etmekte tarık buğrayı kontrol için götürdük hastane çocujklarla dolumikrobik ve rota salgınıymış
genelinin yatışları yapılıyo ve serumları takılıyo
çok şükür biz seruma gerek kalmadan evde atlattık ve tarık buğra ilaç kullanmadığı için dr vücudu bağışıklık kazanmış oldu dedi

hepinizi öptümm

Tatlım kristal tül diye alcaksın. Umarım hayırlı bi cevap olmuştur. :)

Edit: nerden bulursun bilmiyorum ki. Çarşıda sor kumaşçılarda ve kurdele vs satan yerlerde olabilir

Son düzenleme:

Kız tacizci babyceren pazar günü bile kurtuluş yok senden Başımın belasıAma tatlı bela mesajını görünce sevindirik oldum
Ama tahminin tutmadı cicim bugün beste'nin devir teslim töreni vardı kv ler gitti annem geldi sen mesaj attığında havaalanında annemi bekliyoduk.

Son düzenleme:
Sevindim canım Tarık Buğra'nın hastalığı atlatmasına Allah'ım tüm bebişleri hastalıklardan korusun

Foruma girmediğimiz her gün bi olay kaçırıyoz.
Valla siz işi ilerletmişsiniz kızlar sonucu merakla bekliyoruz:18:

Neden olmasın canım bence güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…