gitme geldim ben:)) sen hala tütünün resmini çekmedinmi hadi bi koşu gidip çekiver:)
Kizlar iki gun girmedim ne cosmussunuz yaaaaaa vallahi bitiremicem,su sinav bir bitsin gorursunuz siz hepinize tek tek laf yetistircem
Esim sinava girmek icin iznini en son zaman alip yani 10 mayista gelip birdaha gitmeyecekti fakat gelemiyor,30 mayisa kaldi bizim safak,hayirlisi olsun ne diyebilirim ki allah sag salim kavustursun,gec olsun guc olmasin
SEKERSIZYESILCAY,canim ellerine kollarina saglik,o eller dert keder gormesin insallah
AZRAECE,fotolara tam yorum yapamadan cikmak zorunda kaldim,soylemeden gecemicem canim,cok duru cok yalin bir guzelligin var ve kizinda bu ozelliginden nasiplenmis dunya tatlisi bir prenses,allah bahtini da guzel yazsin,kocaman optum sizi
ILKIM,canim hic gorusemez olduk,nasilsin Bestem nasil,bizi unutmayin zira siz bizim hep aklimizdasiniz
BEYKOZCUM, sanada kizimla kocaman opucukler, e sen nezaman safak saymaya baslicaksin, bir solukta gitsin gelsin ins.
masalın doğum gününde de olamayacak o zaman hay allah, neyse dediğin gibi geç olsun güç olmasın Allah kavuştursun canım
Eki Görüntüle 685697
Tütümüz bu kızlar
Belki üzerinde oynama yaparım diye eklemedim.
Uzun kollu yaptım çok sıcak olursa kestiririm diye düşündüm.
Aslında toz pembeden keçeden isim yapmıştım ama annemler öyle çok karışık dediler.
Çok güzel olmuş annesi,elceğizine sağlık,kızımızen mutlu gününde giyer de neşe saçar inşallah...
ilkimcim çok sağol kırmadın ekledin resim. benim fikrimde ismini bzman yönünde Bestenin ama tabi büyüklerin vardır bir bildiği:) güle güle giysin şirinem.
çiçeğim kız ne güzelliği tipime baksana annem bile daha bakımlı duruyor benim yanımda:) ama yinede teşekkür ederim iltifatın için:)) şafak 30lardayken yine yükselmiş üzüldüm ama dediğin gibi vardır bir hayır şu eşin gelsin sınavın geçsin bütün gün burada takılırsın inşallah:))
herhalde en fazla resim ekleyen ve silmeyen bir ben varım bende sileyim bari:)
yarın annem gidiyor ve ben gitmesini hiç istemiyorum ece ile bütün gün oynuyor en önemlisi sabah uyanınca o bakıyor 2 saat çok özlicez annemi((
Kizlar gelmemle gitmem bir olcak ama cok uykum varrrr,iyi geceler hepinize,kesin ruyamda birinizi gorurum ben simdi
yarın annem gidiyor ve ben gitmesini hiç istemiyorum ece ile bütün gün oynuyor en önemlisi sabah uyanınca o bakıyor 2 saat çok özlicez annemi((
e tatlım siz de beraber gidin,biraz rahatlarsın orada.şimdi izmir ne de güzeldir.hem 23 nisan etkinlikleri izmir de kutlanacak,beraberce eceyle fuara katılırsınız.
Birlikte bu işin ticaretine soyunsak iyi para kırarız şekerim ne dersinpınarcım ecenin doğumgünü için 10 mayısta gidicem zaten eğer şimdiden gidersem 1 aydan fazla kalmış olurum ece için evim daha rahat diye biraz daha dişimizi sıkıcaz. sen bizi bayadır Doğamızdan mahrum ediyon bilmem anlatabiliyormuyum:))
ilkim bende seviyormuşum haberim yokmuş :) kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi keçe makas ben:)
Çok sağol tatlımiyi geceler kızlarrrr...
boğazım agırıyoöksürüyorumm ama iyiyim ya bir sorun yok:))hemen telaşlanmayın
misafirim vardı..saçımı boyayamadımçok sinirliyim
yarına kaldı..
ilkimcim_tütü çok güzel canım..gülegüle giysin bestemizbende bu hafta yapmayı planlıyorum..
çiçekçim_canım eşin gelemiyomuş sıkma canını..diger doğum günleri inşallah hep birlikte kutlarsınız..
azraece__annen daha yeni gelmişti nereye gidiyobiraz daha kalsaydı,yada sende git..tek başına çok zordur..
annene selamımı söyle 1 hafta daha kalsın yanında,beni sever kıracagını sanmıyorum:))
pınarda_cigerim akraba olamasakta biz hep arkadaş kalalım boşver:)şimdi kızlar merak etmiştir kısa bir açıklama yapayım,
kızlaarrrrr pınardanın abisiyle benim kuzenin arasını yapacaktık ama kısmet olmadı..araya yollar geçti:)
bu kadar bilgi yeter sizeoturunnn
hayırlısı olsun ne diyelim..böyle şeyler kısmet meselesi..
şekersiz__bana attıgın mesajda ne demek istedin anlamadımmesaj tarifesine girmedim
cimrimiyim bensadece tutumluyum tamammmı
bir daha sana mesaj yokyada vazgaçtim var sabah saat 4 te mesajımı bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?