resimlerine bakacaktım kaldırmışsın cicim
bak onu unuttum sen bedava mesaj yapıp herkesi taciz etmişin:)) bana sadece reklam mesajları geldiği için çoook sonra gördüm hanfendi iki çocukla oturup üşenmemiş mesajlarla uğraşmış dedim:) teni teviyorum:)) ( kırmızı şeytanlı bir yazı beklemiyorum senden:))
AZRAECE,fotolara tam yorum yapamadan cikmak zorunda kaldim,soylemeden gecemicem canim,cok duru cok yalin bir guzelligin var ve kizinda bu ozelliginden nasiplenmis dunya tatlisi bir prenses,allah bahtini da guzel yazsin,kocaman optum sizi
ILKIM,canim hic gorusemez olduk,nasilsin Bestem nasil,bizi unutmayin zira siz bizim hep aklimizdasiniz
BEYKOZCUM, sanada kizimla kocaman opucukler, e sen nezaman safak saymaya baslicaksin, bir solukta gitsin gelsin ins.
Azraece valla ne iyi olurdu cicim.
Kızlar sohbetinize doyum olmuyo ilkim kaçar sabah 6:30 da kalkar, sizi öperyavrularınızı koklar
hem resim iste hem kac oldumu ilkimcicim cabuk resimleri yorumla sonra git yat sende beni gör rüyanda
Ben bayıldım gerçekten çok hoş bir hediye. Mahirimin doğum günü arkadaşı olmayı isterdim
Eki Görüntüle 685697
Tütümüz bu kızlar
Belki üzerinde oynama yaparım diye eklemedim.
Uzun kollu yaptım çok sıcak olursa kestiririm diye düşündüm.
Aslında toz pembeden keçeden isim yapmıştım ama annemler öyle çok karışık dediler.
kim ne yapıyo:))
melegim_eşi evde diye temizlik yapamıyo:)mahiri seviyo mıncıklıyo:)mahirde alttan alttan annesine bakıyo:)
Kizlar iki gun girmedim ne cosmussunuz yaaaaaa vallahi bitiremicem,su sinav bir bitsin gorursunuz siz hepinize tek tek laf yetistircem
Esim sinava girmek icin iznini en son zaman alip yani 10 mayista gelip birdaha gitmeyecekti fakat gelemiyor,30 mayisa kaldi bizim safak,hayirlisi olsun ne diyebilirim ki allah sag salim kavustursun,gec olsun guc olmasin
SEKERSIZYESILCAY,canim ellerine kollarina saglik,o eller dert keder gormesin insallah
yarın annem gidiyor ve ben gitmesini hiç istemiyorum ece ile bütün gün oynuyor en önemlisi sabah uyanınca o bakıyor 2 saat çok özlicez annemi((
sabah gelenlere bir ödev veriyim ben gelene kadar cevaplasınlar:)
çağlanın göbeginde küçücük siyah bir ben var..doğdugu zaman yoktu..
1 ay önce farkettim..belki birkaç aydır vardı bilemiyorum,ben yeni gördüm..
böyle bir durumla karşılaşan varmı:26:doktora sormalımıyım:26:
ben kaçar..iyi geceler..
hoşçakalın
Mesajı aldım tatlımpınarcım ecenin doğumgünü için 10 mayısta gidicem zaten eğer şimdiden gidersem 1 aydan fazla kalmış olurum ece için evim daha rahat diye biraz daha dişimizi sıkıcaz. sen bizi bayadır Doğamızdan mahrum ediyon bilmem anlatabiliyormuyum:))
ilkim bende seviyormuşum haberim yokmuş :) kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi keçe makas ben:)
sabah gelenlere bir ödev veriyim ben gelene kadar cevaplasınlar:)
çağlanın göbeginde küçücük siyah bir ben var..doğdugu zaman yoktu..
1 ay önce farkettim..belki birkaç aydır vardı bilemiyorum,ben yeni gördüm..
böyle bir durumla karşılaşan varmı:26:doktora sormalımıyım:26:
ben kaçar..iyi geceler..
hoşçakalın
Kizlar iki gun girmedim ne cosmussunuz yaaaaaa vallahi bitiremicem,su sinav bir bitsin gorursunuz siz hepinize tek tek laf yetistircem
Esim sinava girmek icin iznini en son zaman alip yani 10 mayista gelip birdaha gitmeyecekti fakat gelemiyor,30 mayisa kaldi bizim safak,hayirlisi olsun ne diyebilirim ki allah sag salim kavustursun,gec olsun guc olmasin
SEKERSIZYESILCAY,canim ellerine kollarina saglik,o eller dert keder gormesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?