2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ah bi yakın olsak ilkimcim süper olurdu:) ya da düşünsene hepimiz aynı şehirde oturuyor olsaydık daha da süper olurdu:)) eşim olmadığından hep bana gelirdiniz gelirken bana yemekde getirirdiniz değmeyin keyfime:))

kız ne bedava mesajı iyimisin senhepsine liralarım gitti
3 mesaj büyüklügündeydi ve aynı andan 25 kişiye yolladımhesapla artık ne kadar tl gitti
inanmadınmıyani ben cimrimiyimevet evet bedavaydııı
agzımdan kaçırdımmm
25 kişiye mesaj attım sadece 11 kişi bana geri mesaj attıadaletin bumu dünya
bu devirde insanlara güven olmuyo valla

Azraece valla ne iyi olurdu cicim.
Kızlar sohbetinize doyum olmuyo ilkim kaçar sabah 6:30 da kalkar, sizi öper yavrularınızı koklar

bebeğim işler kesat bugün enerjimizi yarınki gündüzcülere yoğunlaştıralım bende gidip yatayım rüyamda kocamı göreyim:)) iyi geceler öpüldünüzzz

hepiniz gidin yatınnben burda yalnız kalayımöcüler yesin beni
hayır yatmayın demiyorum yatın ama yatacaksınızda ne olacak
uyumayı becerebilecekmisiniz
ne çektiniz bee ne çektinizzzzz
ben burdayım gidin yatın nöbetteyim

tam tarihi agustosta aglıyarak vericem hayatım inş hemencecik gider gelir ben bişey anlamam ama hiç sanmıyorum eşim elim ayagım basta dostum ahahah yarama parmak attın

Son düzenleme:

Cok sirin ama bu ama..cok sevdim ben :)) kizlar oglumun dogum gununde bende mi tutu giysem, giydiremiyorum bari giyim diyorum malum sismesin bir yerlerim :)) cok komik olur galiba..cunku citi piti biri degilim, simdi balina gibi bir beden olunca yakismaz dimi neyse konuyu saptirmiyim.. Ilkimcim gule gule giysin kizimiz sirine cok yakisicak eminim

sabah gelenlere bir ödev veriyim ben gelene kadar cevaplasınlar:)
çağlanın göbeginde küçücük siyah bir ben var..doğdugu zaman yoktu..
1 ay önce farkettim..belki birkaç aydır vardı bilemiyorum,ben yeni gördüm..
böyle bir durumla karşılaşan varmı:26:doktora sormalımıyım:26:
ben kaçar..iyi geceler..
hoşçakalın

kim ne yapıyo:))
melegim_eşi evde diye temizlik yapamıyo:)mahiri seviyo mıncıklıyo:)mahirde alttan alttan annesine bakıyo:)

Alttan bakis dogru valla, bir aara shopping yapmaya gittik orda Mahir e kim baksa bizimki alttan ters bakis firlatiyor gittigimiz her yerde kahkahaya bogulur olduk resmen goren oluyor gulmekten hele yasini soruyorlar bende 11 aylik diyince iyice hepten kayiyorlar..cok talent bir oglanmis oyle diyorlar..bilmem artik ne kadar abartiyorlarsa..

Hayirlisi olsun cnm dedigin gibi..gec olsun guc olmasin ins..sagsalim kavusursunuz umarim..
Masalla benim oglus ayni gun dogdular yani gundaslar ehueheuh gel biz bunlari manevi kardes ilan edelim olmazmi :))

yarın annem gidiyor ve ben gitmesini hiç istemiyorum ece ile bütün gün oynuyor en önemlisi sabah uyanınca o bakıyor 2 saat çok özlicez annemi((

Oyy cnm yaa keske kalsa biraz daha diyecem ama tabii hakli oda evi var onunda oda bir sekilde islerini ve hayatini surdurmesi lazim dimi..halbuki hic gitmeyip yanlarimizda kalmalari ne iyi olurdu..sonradan cok ozleniyor bu yuzden doya doya yasayin birlikteliginizi..rabbim uzun hayirli ve uzun omur versin ins.tum annelerimize

Him demek bize odev yok iyi valla cok sevindirik oldum, allah razi olsun bende sevmem zaten odevi :))
Ben genelde dogustan gelir ama sonradan olanlar hakkinda birsey diyemiyecem bu yuzden doktoruna mutluka danis..ben deyip gecme cnm..

Mesajı aldım tatlım

Aslında bazen benler bebeklerin vücudunda gelişimlerine paralel olarak sonradan da üreyebilir.Mesela benim kızımın işaret parmak içinde doğduğunda olmayan fakat sonraları belirginleşip mercimek tanesi olarak kalan bir ben var.Tabi gene de doktora danışmak en iyisi...

hayırlısı olsun canım. olsun. sağ salim gelsin de; geç gelsin, boşver...
ne sınavına gircek ki eşin?

rica ederim. detayları diğer taraftan konuşuruz...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…