Eki Görüntüle 685697
Tütümüz bu kızlar
Belki üzerinde oynama yaparım diye eklemedim.
Uzun kollu yaptım çok sıcak olursa kestiririm diye düşündüm.
Aslında toz pembeden keçeden isim yapmıştım ama annemler öyle çok karışık dediler.
...
şekersiz__bana attıgın mesajda ne demek istedin anlamadımmesaj tarifesine girmedim
cimrimiyim bensadece tutumluyum tamammmı
bir daha sana mesaj yokyada vazgaçtim var sabah saat 4 te mesajımı bekle
bak onu unuttum sen bedava mesaj yapıp herkesi taciz etmişin:)) bana sadece reklam mesajları geldiği için çoook sonra gördüm hanfendi iki çocukla oturup üşenmemiş mesajlarla uğraşmış dedim:) teni teviyorum:)) ( kırmızı şeytanlı bir yazı beklemiyorum senden:))
Birlikte bu işin ticaretine soyunsak iyi para kırarız şekerim ne dersin
Çok sağol tatlım
Demek o iş olmadı hayırlısı ne diyelim
şekrsizçay, yapar mı yapar valla(kork sen bundan)
ah bi yakın olsak ilkimcim süper olurdu:) ya da düşünsene hepimiz aynı şehirde oturuyor olsaydık daha da süper olurdu:)) eşim olmadığından hep bana gelirdiniz gelirken bana yemekde getirirdiniz değmeyin keyfime:))
kız ne bedava mesajı iyimisin senhepsine liralarım gitti
3 mesaj büyüklügündeydi ve aynı andan 25 kişiye yolladımhesapla artık ne kadar tl gitti
inanmadınmıyani ben cimrimiyim evet evet bedavaydııı
agzımdan kaçırdımmm
25 kişiye mesaj attım sadece 11 kişi bana geri mesaj attıadaletin bumu dünya
bu devirde insanlara güven olmuyo valla
bebeğim işler kesat bugün enerjimizi yarınki gündüzcülere yoğunlaştıralım bende gidip yatayım rüyamda kocamı göreyim:)) iyi geceler öpüldünüzzz
tam tarihi agustosta aglıyarak vericem hayatım inş hemencecik gider gelir ben bişey anlamam ama hiç sanmıyorum eşim elim ayagım basta dostum ahahah yarama parmak attın
............
, şekersiz Yeşilçay dün bizde size özenip haşlama gittik :) yusuf çok sevdi Defne Karen i öpüyoruz . ........
Kızlar ya dün akşam oğlumun burnunu otri bebeyle temizlerken lan geldi azıcık çok endişelendim sürekli burnunu çekip duruyor bişey olmamıştır umarım
kızım yasdaşlarının anaları gercekten ıcınden cıkılması zor bır durumla karsıkarsıyayım ayse durum yaklasık 1 ay sonra yaına gırecek ve hala 7.5 kılo yemek yemıyor emmeyı bıle öyle ısteksız yapıyor kı cıroz yurumeye gayretı var ama halı gucu olmadıgından yuruyemıyor. dr gıdıyor arastırıyor bıldıgım butun seylerı uygulamaya calısıyorum sıfır a sıfır elde var sıfır bebeğim 4 aydır kılo almıyor , dun yıne dr gıttım kan tahlılı ve ıdrar tahlılı yapıldı cok sukur depolarımız falan ıı cıktı. ama sorun ne bu soru benı kahredıyor takıntı halıne geldı bu konuyla ılgılı cevrenızde örnekler var mı neler yapıyorlar ınsanlar? yardım eden olursa cok ıyı olucak heınıze sevgıler
Ay haşlama yazmış parka gittik yazacaktım telefondan yazdigim için hata olmuş canım kusura bakma, artık kullanmayı düşünmüyorum ben de ya çok üzüldüm
haşlama ne demek anlayamadım
tahriş olmuştur belki ondan kanamıştır :S ben hiç sevemedim şu otri bebeyi... zaten defne de sevmiyo... bebedorunkini kullanıyoruz...
Ay haşlama yazmış parka gittik yazacaktım telefondan yazdigim için hata olmuş canım kusura bakma, artık kullanmayı düşünmüyorum ben de ya çok üzüldüm
Kızlar belki bu konuda daha önce konuşuldu bilemiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var...
Doğum günü için 1 şeklinde şeker hamuru ile kaplanmış kurabiyeler yapacağım.
Bunu yapabilmek için 1 şeklinde kalıp,süslemesi için yazı kaşesi ve yıldız baskı alacağım.
beyaz ve mavi renkli şeker hamurları ile yapmak istiyorum fakat ortalama 25 tane kurabiye için kaç gr kullanmalıyım bilemedim.
Yani sorum 25 tane 1 şeklindeki kurabiye için beyaz ve mavi renklerden kaç gr almalıyım ?
Birde marka olarak fo first mi yoksa seker&sugar mı tercih edeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?