2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. ben de body işleyecektim ama annem gerek yok dedi. zaten tütüsü havalı, sac bandında da kocaman ponponu var. gerek yok dedi. :)

ben de onu dedim... mesajlı pakete mi geçtin dedim. ama aldığım tepkiye bak... madem cimri değilsin; mesajıma cevap yazıp söyleseydin bunları... herkesin içinde olacak iş mi...
pis pintiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
Birlikte bu işin ticaretine soyunsak iyi para kırarız şekerim ne dersin

Çok sağol tatlım
Demek o iş olmadı hayırlısı ne diyelim
şekrsizçay, yapar mı yapar valla(kork sen bundan)

hahayyyt... valla mesaj falan gelmedi kendi kendine atıp tutuyomuş babycerencik :27

Son düzenleme:

ah canım yaaaaaa :) yemek yapmam mı ben sanaaaa... keske dediğin gibi olsaydı... nasıl da kaynatırdık valla

al işte... 25 kişinin 11 inin içindeyim ve tahmin ettiğim şeyin doğru çıkmasına rağmen bana bi sürü laf saymışsın... çok kırıldım çoook...

yine yeni bir haftanın başlangıcından hepinize kocaman, mutlu, aydınlık bi GÜ-NAY-DINNN... (her ne kadar hava apalı olsa da)

dün gece iyi döktürmüşsünüz...
şimdilik kaçıyorum
mucks

Son düzenleme:
Günaydın güzel Anneler ve tatlı bebişleri! Öğrenciler tahtadaki yazıları yazarken ben de size yazayım dedim. Baby Ceren ve pınarda hayırlı bir işe giriş mişsiniz haklarında hayırlısı olsun, çiçek çiçek eşinin gelişi ertelenmiş sağlık olsun canım geç olsun güç olmasın üzme sakin kendini, şekersiz Yeşilçay dün bizde size özenip haşlama gittik :) yusuf çok sevdi Defne Karen i öpüyoruz . Meleğim34 Mahir in doğum günü alışverişini yapmışsın Zürafa temasını ben de çok beğendim eminim çok güzel olacaktır. Baby Ceren yusufun da kolunda çıktı küçük bi ben ama bana normal geldi için rahat etmeyecekse doktoruna sor bi ve bizi de aydınlat bu arada yeni laptopun hayırlı olsun :)

Kızlar ya dün akşam oğlumun burnunu otri bebeyle temizlerken lan geldi azıcık çok endişelendim sürekli burnunu çekip duruyor bişey olmamıştır umarım

haşlama ne demek anlayamadım

tahriş olmuştur belki ondan kanamıştır :S ben hiç sevemedim şu otri bebeyi... zaten defne de sevmiyo... bebedorunkini kullanıyoruz...

günaydınnnnnn
hepinize iyi haftalarrrr..çalışan annelere günler hemencecik geçsinçalışmayan annelere geçmesede olur:)
benim yavru kuşum hala uyumakta bu gece nedense çok geç uyudu:26:

ilkimcim;tütünüz ve body çook güzel olmuş ellerine sağlık canım Beste pamuk şekeri gibi olucak doğum gününde

çiçekçim;eşinin gelişi ertelenmiş üzüldümbiraz daha dişini sıkarsın canım sen güçlü bi hatunsun

babyceren;Tarık Buğra dan da sonradan benler çıktı..yaklaşık 2 ay önce çenesinden 1 ay öncesinde de poposundan,ayak bileğinden ve el bileğinin iç kısmından çenesindeki belirgin ama diğerleri çok minik çok tatlı gözüküyolar..ben doktoruna sordum şeklinde bi anormallik yok endişelenicek bi durum değil 'ben'ler sonradan da çıkabiliyor dedi..takip et büyürse ufak bi operasyonla alınabilir dedi..Tarık Buğranın çenesindeki hariç diğerleri büyümedi..çenesindekide çok büyük değil ama biraz daha büyürse dermotoloji uzamnına bi götürücem..
bu arada laptop almışsın edack ın msjında gördüm hayırlı olsun şekerim

bu gün fıtıklı belim için yeniden emar çekilicek:)son hali ne durumdaymış dr bey bi görelim dedi ne yapıcaksa ftığımın fotoğrafını:)
umarım daha fazla ilerlememiştir
şimdilik hepiniz hoşçakalın dostçakalın meleğime kahvaltı hazırlayim ben hazırlayana kadar uyanır umarım arkidişleri meyvelerini yiyo bizimki daha kahvaltı yapıcak çok tembel çokk

bu arada yazmadan edemiycem Tarık Buğrayı sıralaması için koltuğun kenarına bırakıyoruz eline kumanda vs alınca Tarık Buğra hayır oğlum diyoruz bize kızarak yerleri tekmeliyo çok tatlı oluyo
yerde yatar durumdaysa 2 ayağını birden hııı diye kaldırıp çok sert bi şekilde indiriyor:)
dokunmaması gereken şeylerde uyardığım için yavrum şartlanmış onlara yaklaştığı zaman yumuşak bi ses tonuyla bebeğimm desem bile hııı diye kızıyo

dünde koltukta kucağımda oturuken ellerimle gölgeler yaptım onları yakalamaya çalışıyo sonrasında da elini açıp avcunun içine bakıyo kuzum gölgeyi yakaladığını zannedip seviniyo ne kadar saf ve tatlılar

çok yazdım galiba sbah sabahta çekilmez oldum galiba:)

Kızlar belki bu konuda daha önce konuşuldu bilemiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var...
Doğum günü için 1 şeklinde şeker hamuru ile kaplanmış kurabiyeler yapacağım.
Bunu yapabilmek için 1 şeklinde kalıp,süslemesi için yazı kaşesi ve yıldız baskı alacağım.
beyaz ve mavi renkli şeker hamurları ile yapmak istiyorum fakat ortalama 25 tane kurabiye için kaç gr kullanmalıyım bilemedim.
Yani sorum 25 tane 1 şeklindeki kurabiye için beyaz ve mavi renklerden kaç gr almalıyım ?
Birde marka olarak fo first mi yoksa seker&sugar mı tercih edeyim ?

bir ara hastanede 1,5 yaşında ve 7,5 kilo ağırlığında bir çocuk görmüştüm. yediği herşeyi çıkarıyordu ve anne-baba çaresizdi. Hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama Hacettepe üniv. Tıp fak. İhsan Doğramacı çocuk hastanesi'nin "sağlam çocuk" veya diğer adıyla "sosyal pediatri" polikliniğini tavsiye ederim çünkü anlattığım olay bu poliklinikte geçmişti. hocalar anne-babayı karşılarına almış çocuğun durumuyla ilgili uzun uzun konuşuyorlardı.

muayene için telefonlar randevu alınıyor mu bilemiyorum ama en azından telefon açıp durumunuzu anlatabilirsiniz.
Telefonlar: 0-312-3051133
0-312-3051134

geçmiş olsun diyorum...

günaydın...

evet hepsi bu...

aklıma paylaşacak birşey gelince devam edeceğim...

şimdilik bu kadar...

günaydın...

haşlama ne demek anlayamadım

tahriş olmuştur belki ondan kanamıştır :S ben hiç sevemedim şu otri bebeyi... zaten defne de sevmiyo... bebedorunkini kullanıyoruz...
Ay haşlama yazmış parka gittik yazacaktım telefondan yazdigim için hata olmuş canım kusura bakma, artık kullanmayı düşünmüyorum ben de ya çok üzüldüm

Son düzenleme:
sisaADA ; Merhaba...Yardım çağırını okuyunca cvp yazmak istedim.
Bazı bebeklerin metabolizmaları hızlı çalışıyor ve kilo almıyorlar ama sanırım seninki o gruptan değil çünkü hareketsiz ve yemiyor.
Bütün yöntemleri denedim dedin,mesela neler yaptın ?

Ay haşlama yazmış parka gittik yazacaktım telefondan yazdigim için hata olmuş canım kusura bakma, artık kullanmayı düşünmüyorum ben de ya çok üzüldüm

ben de öyle tahmin etmiştim yine de sorayım dedim

25 kurabiye için 200 gr lık hamurlar yeterli olur diye düşünüyorum. ama mutlu sana daha net bilgi verir, zira son zamanlarda oldukça çok kurabiye yaptı
marka olarak hangisi daha iyi bilmiyorum ama suana güzel bi de şeker &sugar kullandım, ve en son yine ondan aldım. çok memnun kaldım. tadı gayet iyi

Son düzenleme:
GÜNAYDİNLAR MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin ve hastalıksız bir hafta olsun işla

misafirler en sonunda gitti sessizlik ne güzel şeymiş öle

valla bende tütü tşort bitirdim ( 2 ci yanı daha yapam )işla beğenirsiniz
bu haftadan sonra başlıcam yavaş yavaş hazırlıklara pasta resimli istemiyo eşim sağlıksız diyo bakalım ne yapcak beyfendi
ben resimli istiyordum yaa uyus işte

mutlu_anne nin ( kocaman tşkr) yoladığı tavşanlı baskıları çıkartcak cümartesi
küçük bir toplantı yapcam bende öle kalabalıkla uğraşamam hastayım saten kısmet bakalım ne olcak :18:

geçmişe şöle bir baktım İKLİM bacımın tütüsünü gördüm çok hoş olduk güzel günlerden kullansın fıstığı işalaa

kahvaltı yapcaz kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…