2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım enestede yoktu sonra cıktı tam koluyla kalcasının ortasında anladın sanırım
sasırmıstım bende dogdugunda yoktu diye demekki benler sonradan cıkıyor ne bilim notum kac örtmenim soruna güzel cevap verebildimmi ???

sevgili arkadaşlarım, biliyorsunuz doğumgünüsü kutlaması yapmayı pek istemiyordum. annemler ve ablamlarla küçük birşey olacaktı zira en yakın akrabalarım 35 yetişkin ve 12 çocuktan oluşuyor

evim büyük olmasına rağmen, yaklaşık 50 kişiyi sığdırmak zor olacak, takdir edersiniz ki :18:

annemlerim evi müstakil ve bahçeleri kocaman, park yeri vs son derece geniş ama ben böyle bir kutlamayı anneme yığmak istemediğim için hiç konuşmadım bu konuyu kendisiyle. geçen gün demesin mi "senin evin bizimkinin yanında minicik, bizim ev hem geniş hem çocuklara bahçe var. bizde yapalım" şok oldum ama bir yandan da bütün akrabalarımı aynı anda görebileceğim, onların da birbirlerini görebileceği bir ortam da istiyorum. doğumgünü bahane olsun diyorum

1) annemin komşularıyla beraber gelecek kişi sayısı 60'ı buluyor. dolayısıyla kurabiyeler, kekler yapmakla bitmez. onun yerine pide-ayran-salata-doğumgünü pastası şeklinde bir menü yapmayı düşünüyoruz. 300 tl gider

2) doğumgünü pastası tabi 8 er kişilik, kare, 8 tane pastadan oluşacak ve bu pastalarla masada bir mozaik yapacağız 200 tl pastaya gidecek veya temsili olarak ufak bir pasta kesilip, davetlilere özel yapım baklava verilebilir:44:

3) davetiyeleri hazırladım. diyebilirsiniz ki, "telefon açsaydın" derim ki "söz uçar, yazı kalır :)" evde basacağım
kutlama sonunda verilecek badem şekeri için fiyat ve teslimat süresi aldım. bugün filan sipariş vereceğim.toplam 30 tl
4) çok çocuk olacağı için, spiral pipetler hazırlayıp, etiket yapıştırmayı düşünüyorum (mutlu_anne sağolsunbaskı 5 lirayı geçmez, A4 baskı olduğundan

5)hatta bahçenin güneş görmeyen kısmına perde takıp, projektörle çizgifilm yada Orhan Cemal sunusu yayınlamayı düşünüyorum. projektorümüz ve perdemiz zaten var

6) bahçeye kurulacak masa ve sandalyeyi kiralayacağım. fiyatı 50 tl

toplamda 750 liralık bir bütçem olacak. bizde kutlamalarda para takmak adet olduğundan, harcamalarımın tamamını hatta fazlasını çıkarırım. beşik içi töreninden çok kazanmıştım

sen de az degilsin haaa Orhan Cemal bulus yapmadan icat etmeden kutmama diyorsun dugun gibi kutlama yapiyorsun bak yakisir Orhan Pasaya taki olayi da iyiymis ben herkese hediyesiz gelion Omerin baska istegi olacak diyorum cidden de hediye istemiyorum utaniyorum ben genelde hediye alirken annezeyno kacar ogluna suprizi var....

selamlar..öncelikle neden bugün kimse yok merak ettim..herkes nerde
mutlu,planner,yavrukedi sabahçılar nerdesinizdevamsızlık yapmayın
benim biraz ashabım bozukçağla öksürüyo,öksürmekten yatamadı..
bıktım ya bıktııııımmmmmm..neyse ben yine sekrol verecem..doktora götürsemde aynı şeyi verecek..
akşam eşim getirsin içireyim..yada önce ballı limonlu zencefilli karışımı içireyimbelki ilaca gerek kalmaz..

şekersiz_niye aglıyosun canım ya tamam kızmadım:)sen küçükkende böyleydin herşeye aglardın mızmız seni
beykoz_demek sizinde benlerininz çıktı..hıımm demek benler sonradanda çıkabiliyo..iyi sorun yok o zmaan..senin notun
100 üzerinden 101 oldumu tamammı:)geçtin sınavı:)
tatlıcadı_cigerim demek siinde benininz var..hımmm demek benler sonradanda çıkabiliyo:))şekilleri degişmesin sorun yok diyosun..
tamam dikkat edicem..sende kendine çok ama çok dikkat et canım..yorma kendini..damadımı ve seni kocaman öpüyorum..
chihiro__demek büyük bir kutlama yapmak istiyosun:)iyi hadi hayırlısı..herşey çok güzel olur inşallah..
bana cevap veren herkese 100 puan..vermeyenlerede 0.. oturun yerinize

burdan kuaförüme seslenmek istiyorum:94:
az biraz uçlarından al dedigim saçlarımın az biraz ucunda bıraktıgın için teşekkür ediyorum
ucundan dedim ucundannnnsaçımın ucunda bırak demedim
canınız küfür etmek isterse benim kuaföre edebilirsiniz..adıyla ederseniz daha çabuk kabul olur:)
adı:necla

ben de böyle bişey bekliyodum valla :)
durdun durdun turnayı gözünden vurdun

örtmenim örtmenim

şey... ne diyecektim? hah evet, bugün Euler'in 306. doğumgünüymüş büyük fizikçi ve matematikçi olan Euler

Allah bilir O'nun annesi-babası da doğumgünü yapmamıştır da, "neyi buldun da iyiki doğdun diyeceğiz. birşey bul da, millet desin ayyy, Eulerciğim iyiki doğdun diye" demişlerdir yavrucağa. O da hırs yapmıştır ve kendi adıyla anılan metodu bulmuştur. matematik ve fiziğe katkılarından dolayı "İYİKİ DOĞDUN EULER "

bizim dersimizle ne alakası var eulerin..eulerde kimmiş..ilk defa duyuyorum
başka isim bulamamışlarmı bu çocuga..
otur yerine -10 veriyorum sana

tavuk ların yetiştirlmesiyle ilgili yazı okudum inanın igrendim ya..
tümör fışkırıyomuş..
tavuk yemek istemiyorum artık:18:çocuklarımıza yedirmesek ne olur:44:
ne kayıpları olur:44:yedşreceksemde organik tavukmu almalıyım:26:
burda bulabilirmiyim:26:
buzluga atsam kaç gün bekleyebilir:26:bütün tavuklarmı hormonludur:26:
ödeviniz bu:)süre başladı:)başarılarrr...kopya serbest

bizim dersimizle ne alakası var eulerin..eulerde kimmiş..ilk defa duyuyorum
başka isim bulamamışlarmı bu çocuga..
otur yerine -10 veriyorum sana

mesajınıza cevap verip, bir de -10 puan aldım
selam verip borçlu çıkmak diye buna diyorlar sanırım
tavukla ilgili sorunuza da cevap vermiyorum efenim. çok beklersiniz

1 2 3 tıp...

çakala bak yapmıycak ık mık deyip neler yapıcak
artist seni
oh iyi oldu küçük bişey yapcam diyip büyük knustun bak böyle yaparsın en afillisinden ckiriko hanım

mesajınıza cevap verip, bir de -10 puan aldım
selam verip borçlu çıkmak diye buna diyorlar sanırım
tavukla ilgili sorunuza da cevap vermiyorum efenim. çok beklersiniz

1 2 3 tıp...
sınıftan atılmak istemiyosan hemen cevap var
puanın yıldızlı pekiyi olacak hadi
çakala bak yapmıycak ık mık deyip neler yapıcak
artist seni
oh iyi oldu küçük bişey yapcam diyip büyük knustun bak böyle yaparsın en afillisinden ckiriko hanım

afferim iyi cevaptı:))100 puan:))
sınıf birincisi ilan ediyorum seni:)))

2 kızım oldugu içim ilerde kıyafetlerini birlikte paylaşırlar diye düşünerek
hep seviniyodum..taki bugüne kadar
cerenin okula gitmesine az kalmıştı çağla ablasının montunu aldı burakmadı..
bende giydirdim çağlayabi yapıştı ki sormayınüstüne 3 bedeb büyük montun içinde kayboldu:))
ceren montunu ister,çağla montu vermez aglar
servis geldi,çağla gel soyacam ablanın onasıl kaçıyo görmeniz lazım dı
zorla çıkardım cerene giydirdim..çağla aglamaktan krize girdi:84:
bende çok güldüm o haline
hiç bu yönlü düşünmemiştimbenim kız kardşim yok hiç eşyalarımı paylaşmak zorunda kalmamıştım..
demek iyi bir şey degilmiş anladım:))
ilerde beni nasıl günler bekliyo merak içindeyimyada eşimi

ben de hormon olayını bir ara çok takmıştım, organik tavuk bulmam da zordu (Ankara'nın taa öbür ucunda pazar)

Bakpi'nin freerange tavukunu alıyorum. bildiğimiz köy tavuğu mantığıyla ve yayılarak büyüyorlar. zaten çiftlik Ankara Beypazarı'nda. isteyen görebilir.

bakpi ye baktım malesef burda yok...
neyse kendim araştırayımen iyisi..
organik tavuk bende bulamam..burası küçük bir yer..yinede sorup soruşturayım
puanın 44 buçuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…