İyi hoş dıyonuz da şimdi zaten azıcıkın yıyolar yanı sızlerınkını bılmem ama benım kız zaten tadımlık yıyo .o kadarcık için tavugun organığinin peşine düşmeme gerek var mı şimdilik?Haaa tabı olsa ne guzel ama yok kiibakpi ye baktım malesef burda yok...neyse kendim araştırayımen iyisi..organik tavuk bende bulamam..burası küçük bir yer..yinede sorup soruşturayım puanın 44 buçuk
merhaba kızlar ben mart annesıyım kızım daha 40 gunluk..size bişey sormak istıyorum ıdrar tahlılı yapıldı ve enfeksıyon dedı doktor lökosıt 10 -15 cıktı...cok korktum ınternette yazılanları okudugum zaman,böbrek yetmezlıgı ve dıyalıze kadar gıdebılen seyler yazıyor..
aranızda yasayan varmı bu durumu yazın lutfen...neden oldugunuda bılemıyorum temızlıgınede dıkkat ederım oysakı..
truncu sana kzimla ilgili mesaj gonderdim ama geldi mi bilmiyorum seker hamurunda seker sugar in 250 g lik kaplarindan almalisin 25 tane kurabiye icin cok ama daha kucugu yok belki kapkeklerin ustunu de kapatirsin artanlaKızlar belki bu konuda daha önce konuşuldu bilemiyorum ama yardımınıza ihtiyacım var...
Doğum günü için 1 şeklinde şeker hamuru ile kaplanmış kurabiyeler yapacağım.
Bunu yapabilmek için 1 şeklinde kalıp,süslemesi için yazı kaşesi ve yıldız baskı alacağım.
beyaz ve mavi renkli şeker hamurları ile yapmak istiyorum fakat ortalama 25 tane kurabiye için kaç gr kullanmalıyım bilemedim.
Yani sorum 25 tane 1 şeklindeki kurabiye için beyaz ve mavi renklerden kaç gr almalıyım ?
Birde marka olarak fo first mi yoksa seker&sugar mı tercih edeyim ?
Günaydın güzel Anneler ve tatlı bebişleri! Öğrenciler tahtadaki yazıları yazarken ben de size yazayım dedim. Baby Ceren ve pınarda hayırlı bir işe giriş mişsiniz haklarında hayırlısı olsun, çiçek çiçek eşinin gelişi ertelenmiş sağlık olsun canım geç olsun güç olmasın üzme sakin kendini, şekersiz Yeşilçay dün bizde size özenip haşlama gittik :) yusuf çok sevdi Defne Karen i öpüyoruz . Meleğim34 Mahir in doğum günü alışverişini yapmışsın Zürafa temasını ben de çok beğendim eminim çok güzel olacaktır. Baby Ceren yusufun da kolunda çıktı küçük bi ben ama bana normal geldi için rahat etmeyecekse doktoruna sor bi ve bizi de aydınlat bu arada yeni laptopun hayırlı olsun :)
Kızlar ya dün akşam oğlumun burnunu otri bebeyle temizlerken lan geldi azıcık çok endişelendim sürekli burnunu çekip duruyor bişey olmamıştır umarım
sevgili arkadaşlarım, biliyorsunuz doğumgünüsü kutlaması yapmayı pek istemiyordum. annemler ve ablamlarla küçük birşey olacaktı zira en yakın akrabalarım 35 yetişkin ve 12 çocuktan oluşuyor
evim büyük olmasına rağmen, yaklaşık 50 kişiyi sığdırmak zor olacak, takdir edersiniz ki :18:
annemlerim evi müstakil ve bahçeleri kocaman, park yeri vs son derece geniş ama ben böyle bir kutlamayı anneme yığmak istemediğim için hiç konuşmadım bu konuyu kendisiyle. geçen gün demesin mi "senin evin bizimkinin yanında minicik, bizim ev hem geniş hem çocuklara bahçe var. bizde yapalım" şok oldum ama bir yandan da bütün akrabalarımı aynı anda görebileceğim, onların da birbirlerini görebileceği bir ortam da istiyorum. doğumgünü bahane olsun diyorum
1) annemin komşularıyla beraber gelecek kişi sayısı 60'ı buluyor. dolayısıyla kurabiyeler, kekler yapmakla bitmez. onun yerine pide-ayran-salata-doğumgünü pastası şeklinde bir menü yapmayı düşünüyoruz. 300 tl gider
2) doğumgünü pastası tabi 8 er kişilik, kare, 8 tane pastadan oluşacak ve bu pastalarla masada bir mozaik yapacağız200 tl pastaya gidecek veya temsili olarak ufak bir pasta kesilip, davetlilere özel yapım baklava verilebilir:44:
3) davetiyeleri hazırladım. diyebilirsiniz ki, "telefon açsaydın" derim ki "söz uçar, yazı kalır :)" evde basacağım
kutlama sonunda verilecek badem şekeri için fiyat ve teslimat süresi aldım. bugün filan sipariş vereceğim.toplam 30 tl
4) çok çocuk olacağı için, spiral pipetler hazırlayıp, etiket yapıştırmayı düşünüyorum (mutlu_anne sağolsunbaskı 5 lirayı geçmez, A4 baskı olduğundan
5)hatta bahçenin güneş görmeyen kısmına perde takıp, projektörle çizgifilm yada Orhan Cemal sunusu yayınlamayı düşünüyorum. projektorümüz ve perdemiz zaten var
6) bahçeye kurulacak masa ve sandalyeyi kiralayacağım. fiyatı 50 tl
toplamda 750 liralık bir bütçem olacak. bizde kutlamalarda para takmak adet olduğundan, harcamalarımın tamamını hatta fazlasını çıkarırım. beşik içi töreninden çok kazanmıştım
burdan kuaförüme seslenmek istiyorum:94:
az biraz uçlarından al dedigim saçlarımın az biraz ucunda bıraktıgın için teşekkür ediyorum
ucundan dedim ucundannnnsaçımın ucunda bırak demedim
canınız küfür etmek isterse benim kuaföre edebilirsiniz..adıyla ederseniz daha çabuk kabul olur:)
adı:necla
tavuk ların yetiştirlmesiyle ilgili yazı okudum inanın igrendim ya..
tümör fışkırıyomuş..
tavuk yemek istemiyorum artık:18:çocuklarımıza yedirmesek ne olur:44:
ne kayıpları olur:44:yedşreceksemde organik tavukmu almalıyım:26:
burda bulabilirmiyim:26:
buzluga atsam kaç gün bekleyebilir:26:bütün tavuklarmı hormonludur:26:
ödeviniz bu:)süre başladı:)başarılarrr...kopya serbest
2 kızım oldugu içim ilerde kıyafetlerini birlikte paylaşırlar diye düşünerek
hep seviniyodum..taki bugüne kadar
cerenin okula gitmesine az kalmıştı çağla ablasının montunu aldı burakmadı..
bende giydirdim çağlayabi yapıştı ki sormayın üstüne 3 bedeb büyük montun içinde kayboldu:))
ceren montunu ister,çağla montu vermez aglar
servis geldi,çağla gel soyacam ablanın onasıl kaçıyo görmeniz lazım dı
zorla çıkardım cerene giydirdim..çağla aglamaktan krize girdi:84:
bende çok güldüm o haline
hiç bu yönlü düşünmemiştimbenim kız kardşim yok hiç eşyalarımı paylaşmak zorunda kalmamıştım..
demek iyi bir şey degilmiş anladım:))
ilerde beni nasıl günler bekliyo merak içindeyimyada eşimi
burdan kuaförüme seslenmek istiyorum:94:
az biraz uçlarından al dedigim saçlarımın az biraz ucunda bıraktıgın için teşekkür ediyorum
ucundan dedim ucundannnnsaçımın ucunda bırak demedim
canınız küfür etmek isterse benim kuaföre edebilirsiniz..adıyla ederseniz daha çabuk kabul olur:)
adı:necla
çakala bak yapmıycak ık mık deyip neler yapıcak
artist seni
oh iyi oldu küçük bişey yapcam diyip büyük knustun bak böyle yaparsın en afillisinden ckiriko hanım
2 kızım oldugu içim ilerde kıyafetlerini birlikte paylaşırlar diye düşünerek
hep seviniyodum..taki bugüne kadar
cerenin okula gitmesine az kalmıştı çağla ablasının montunu aldı burakmadı..
bende giydirdim çağlayabi yapıştı ki sormayın üstüne 3 bedeb büyük montun içinde kayboldu:))
ceren montunu ister,çağla montu vermez aglar
servis geldi,çağla gel soyacam ablanın onasıl kaçıyo görmeniz lazım dı
zorla çıkardım cerene giydirdim..çağla aglamaktan krize girdi:84:
bende çok güldüm o haline
hiç bu yönlü düşünmemiştimbenim kız kardşim yok hiç eşyalarımı paylaşmak zorunda kalmamıştım..
demek iyi bir şey degilmiş anladım:))
ilerde beni nasıl günler bekliyo merak içindeyimyada eşimi
bebeğiniz hayırlı ömürlü olsun
idrar yolu enfeksiyonu maalesefki biz kız annelerinın sıklıkla karşılasacagı bı durum bez doneminden kurtulana kadar...
öncelikle alt temizliği önden arkaya doğru yapılmalı sık bez değişmeli kalalı bırakılmamalı.bu durumdayken cocugu rahatlatmak ıcın de ıslak bezlerle sılınıp trosdy (yanlış yazmışımdır muhtemelen) suruluyor.bunun yanında da antıbıyotık kullanılıyor.
huysuzluk uykusuzluk ve ates yapar.ates herzaman olmayabılır ama ıdrarını yaparken ıkınma olur.dr unuz muhakkak yapmanız gerekenlerı soyleyıp ilaçları vermiştir zaten
ama ınternette okudugunuz bılgı kırlılığınden ıbarettır gözunuzu bu kadar korkutacak bır durum yok.bol bol emzırın.
selamlar..öncelikle neden bugün kimse yok merak ettim..herkes nerde
mutlu,planner,yavrukedi sabahçılar nerdesinizdevamsızlık yapmayın
benim biraz ashabım bozukçağla öksürüyo,öksürmekten yatamadı..
bıktım ya bıktııııımmmmmm..neyse ben yine sekrol verecem..doktora götürsemde aynı şeyi verecek..
akşam eşim getirsin içireyim..yada önce ballı limonlu zencefilli karışımı içireyimbelki ilaca gerek kalmaz..
şekersiz_niye aglıyosun canım ya tamam kızmadım:)sen küçükkende böyleydin herşeye aglardın mızmız seni
beykoz_demek sizinde benlerininz çıktı..hıımm demek benler sonradanda çıkabiliyo..iyi sorun yok o zmaan..senin notun
100 üzerinden 101 oldumu tamammı:)geçtin sınavı:)
tatlıcadı_cigerim demek siinde benininz var..hımmm demek benler sonradanda çıkabiliyo:))şekilleri degişmesin sorun yok diyosun..
tamam dikkat edicem..sende kendine çok ama çok dikkat et canım..yorma kendini..damadımı ve seni kocaman öpüyorum..
chihiro__demek büyük bir kutlama yapmak istiyosun:)iyi hadi hayırlısı..herşey çok güzel olur inşallah..
bana cevap veren herkese 100 puan..vermeyenlerede 0.. oturun yerinize
Tatlı kuşum dün gözlerim kapanıyodu artık ondan bakamadım ama sabah baktım cicim öpüyorum seni ve yavru kuşum enesihem resim iste hem kac oldumu ilkimcicim cabuk resimleri yorumla sonra git yat sende beni gör rüyanda
Çok teşekkür ederiz melek teyzesi çok incesin çok tatlısınDeluu burdaki butun bebekler oglumun zaten dogum gunu arkadasi yaa..sen bilmuyon mu :)) Sirinemize ayirdik onlardan bilesin
Çok sağol tatlım. Aaaa neden olmasın canım valla, güzele ne giyse yakışır ben destekliyorum bu fikriCok sirin ama bu ama..cok sevdim ben :)) kizlar oglumun dogum gununde bende mi tutu giysem, giydiremiyorum bari giyim diyorum malum sismesin bir yerlerim :)) cok komik olur galiba..cunku citi piti biri degilim, simdi balina gibi bir beden olunca yakismazdimi neyse konuyu saptirmiyim.. Ilkimcim gule gule giysin kizimiz sirine cok yakisicak eminim
Sabah gelenlere vermişin ödevi ama hadi ben de yanıtlayayım bestenin de sırtında ben çıktı daha önce yoktu sen yazınca kafama takıldı haftaya kontrolü var dur bi sorayım:44: ne kadar yardımcı oldum demi?sabah gelenlere bir ödev veriyim ben gelene kadar cevaplasınlar:)
çağlanın göbeginde küçücük siyah bir ben var..doğdugu zaman yoktu..
1 ay önce farkettim..belki birkaç aydır vardı bilemiyorum,ben yeni gördüm..
böyle bir durumla karşılaşan varmı:26:doktora sormalımıyım:26:
ben kaçar..iyi geceler..
hoşçakalın
teşekkür ederiz tatlımçok güzel olmuş canım ellerine sağlık. ben de body işleyecektim ama annem gerek yok dedi. zaten tütüsü havalı, sac bandında da kocaman ponponu var. gerek yok dedi. :)
teşekkür ederiz teyzesi senin o saf,tatlı oğluşunu ve seni öpüyorumgünaydınnnnnn
hepinize iyi haftalarrrr..çalışan annelere günler hemencecik geçsinçalışmayan annelere geçmesede olur:)
benim yavru kuşum hala uyumakta bu gece nedense çok geç uyudu:26:
ilkimcim;tütünüz ve body çook güzel olmuş ellerine sağlık canım Beste pamuk şekeri gibi olucak doğum gününde
çiçekçim;eşinin gelişi ertelenmiş üzüldümbiraz daha dişini sıkarsın canım sen güçlü bi hatunsun
babyceren;Tarık Buğra dan da sonradan benler çıktı..yaklaşık 2 ay önce çenesinden 1 ay öncesinde de poposundan,ayak bileğinden ve el bileğinin iç kısmından çenesindeki belirgin ama diğerleri çok minik çok tatlı gözüküyolar..ben doktoruna sordum şeklinde bi anormallik yok endişelenicek bi durum değil 'ben'ler sonradan da çıkabiliyor dedi..takip et büyürse ufak bi operasyonla alınabilir dedi..Tarık Buğranın çenesindeki hariç diğerleri büyümedi..çenesindekide çok büyük değil ama biraz daha büyürse dermotoloji uzamnına bi götürücem..
bu arada laptop almışsın edack ın msjında gördüm hayırlı olsun şekerim
bu gün fıtıklı belim için yeniden emar çekilicek:)son hali ne durumdaymış dr bey bi görelim dedi ne yapıcaksa ftığımın fotoğrafını:)
umarım daha fazla ilerlememiştir
şimdilik hepiniz hoşçakalın dostçakalın meleğime kahvaltı hazırlayim ben hazırlayana kadar uyanır umarım arkidişleri meyvelerini yiyo bizimki daha kahvaltı yapıcak çok tembel çokk
bu arada yazmadan edemiycem Tarık Buğrayı sıralaması için koltuğun kenarına bırakıyoruz eline kumanda vs alınca Tarık Buğra hayır oğlum diyoruz bize kızarak yerleri tekmeliyo çok tatlı oluyo
yerde yatar durumdaysa 2 ayağını birden hııı diye kaldırıp çok sert bi şekilde indiriyor:)
dokunmaması gereken şeylerde uyardığım için yavrum şartlanmış onlara yaklaştığı zaman yumuşak bi ses tonuyla bebeğimm desem bile hııı diye kızıyo
dünde koltukta kucağımda oturuken ellerimle gölgeler yaptım onları yakalamaya çalışıyo sonrasında da elini açıp avcunun içine bakıyo kuzum gölgeyi yakaladığını zannedip seviniyo ne kadar saf ve tatlılar
çok yazdım galiba sbah sabahta çekilmez oldum galiba:)
işalaa tatlım çok teşekkür ederiz çok tatlısın yaGÜNAYDİNLAR MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI
ALLAH sağlık sıhat afiyet versin ve hastalıksız bir hafta olsun işla
misafirler en sonunda gitti sessizlik ne güzel şeymiş öle
valla bende tütü tşort bitirdim ( 2 ci yanı daha yapam)işla beğenirsiniz
bu haftadan sonra başlıcam yavaş yavaş hazırlıklara pasta resimli istemiyo eşim sağlıksız diyo bakalım ne yapcak beyfendi
ben resimli istiyordum yaa uyus işte
mutlu_anne nin ( kocaman tşkr) yoladığı tavşanlı baskıları çıkartcak cümartesi
küçük bir toplantı yapcam bende öle kalabalıkla uğraşamam hastayım satenkısmet bakalım ne olcak :18:
geçmişe şöle bir baktım İKLİM bacımın tütüsünü gördüm çok hoş olduk güzel günlerden kullansın fıstığı işalaa
kahvaltı yapcaz kendinize iyi bakın
selamlar..öncelikle neden bugün kimse yok merak ettim..herkes nerde
mutlu,planner,yavrukedi sabahçılar nerdesinizdevamsızlık yapmayın
benim biraz ashabım bozukçağla öksürüyo,öksürmekten yatamadı..
bıktım ya bıktııııımmmmmm..neyse ben yine sekrol verecem..doktora götürsemde aynı şeyi verecek..
akşam eşim getirsin içireyim..yada önce ballı limonlu zencefilli karışımı içireyimbelki ilaca gerek kalmaz..
şekersiz_niye aglıyosun canım ya tamam kızmadım:)sen küçükkende böyleydin herşeye aglardın mızmız seni
beykoz_demek sizinde benlerininz çıktı..hıımm demek benler sonradanda çıkabiliyo..iyi sorun yok o zmaan..senin notun
100 üzerinden 101 oldumu tamammı:)geçtin sınavı:)
tatlıcadı_cigerim demek siinde benininz var..hımmm demek benler sonradanda çıkabiliyo:))şekilleri degişmesin sorun yok diyosun..
tamam dikkat edicem..sende kendine çok ama çok dikkat et canım..yorma kendini..damadımı ve seni kocaman öpüyorum..
chihiro__demek büyük bir kutlama yapmak istiyosun:)iyi hadi hayırlısı..herşey çok güzel olur inşallah..
bana cevap veren herkese 100 puan..vermeyenlerede 0.. oturun yerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?