2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hay babylerCok tınınızda dill bılıom ama maksat yazmak olsun; tabletım yarın tamıre gıdıyo ıyı kotu okuyodum ama artık o da olmıcak nezaman gelir bilmiom kiiiChıhıro durdu durdu turnayı bı yerınden vurdu.zaten bı yapmam bı yemem dıyenden korkcan:))

bakpi ye baktım malesef burda yok...neyse kendim araştırayımen iyisi..organik tavuk bende bulamam..burası küçük bir yer..yinede sorup soruşturayımpuanın 44 buçuk
İyi hoş dıyonuz da şimdi zaten azıcıkın yıyolar yanı sızlerınkını bılmem ama benım kız zaten tadımlık yıyo .o kadarcık için tavugun organığinin peşine düşmeme gerek var mı şimdilik?Haaa tabı olsa ne guzel ama yok kii

merhaba kızlar ben mart annesıyım kızım daha 40 gunluk..size bişey sormak istıyorum ıdrar tahlılı yapıldı ve enfeksıyon dedı doktor lökosıt 10 -15 cıktı...cok korktum ınternette yazılanları okudugum zaman,böbrek yetmezlıgı ve dıyalıze kadar gıdebılen seyler yazıyor..
aranızda yasayan varmı bu durumu yazın lutfen...neden oldugunuda bılemıyorum temızlıgınede dıkkat ederım oysakı..

ayyy o kadar kötümüymüş şu aldığımız tavuklar :26:ben de korktum valla şimdi babycerencim burası da küçük bi yer nasıl bi formül bulduğunu paylaşırsan sevinirim canım

bebeğiniz hayırlı ömürlü olsun
idrar yolu enfeksiyonu maalesefki biz kız annelerinın sıklıkla karşılasacagı bı durum bez doneminden kurtulana kadar...
öncelikle alt temizliği önden arkaya doğru yapılmalı sık bez değişmeli kalalı bırakılmamalı.bu durumdayken cocugu rahatlatmak ıcın de ıslak bezlerle sılınıp trosdy (yanlış yazmışımdır muhtemelen) suruluyor.bunun yanında da antıbıyotık kullanılıyor.
huysuzluk uykusuzluk ve ates yapar.ates herzaman olmayabılır ama ıdrarını yaparken ıkınma olur.dr unuz muhakkak yapmanız gerekenlerı soyleyıp ilaçları vermiştir zaten
ama ınternette okudugunuz bılgı kırlılığınden ıbarettır gözunuzu bu kadar korkutacak bır durum yok.bol bol emzırın.

truncu sana kzimla ilgili mesaj gonderdim ama geldi mi bilmiyorum seker hamurunda seker sugar in 250 g lik kaplarindan almalisin 25 tane kurabiye icin cok ama daha kucugu yok belki kapkeklerin ustunu de kapatirsin artanla

Cnm gecmis olsun bence otribebe ye ara verin belki cok sert cekmis olabilirsiniz..allah gostermesin burunda damarlara zarar gelebilir..ins en kisa zamanda atlatirsiniz..

Bizim dogum hazirliklari valla cnm cok yogun ve hizli olmaya basladi malum cok az zamanimiz kaldi..yani buyuk gun cok yakin..bende elimden geldigi kadar hersey tam olsun istiyorum yorucu ama zevkli bir ugras, ins guzel bir sekilde atlatiriz hepimiz..

vay açık göz vay allah gönlüne göre versin işla istediğin gibi olur resim bekliyoruzzzzzzzzzz

necla allah senı bildiği gibi emiii ben sana 2 numara vurcan bacımın saçlarını demedimmi neden böle yapyon neclaaaaaa

her kuaför böle bende çok yaşadım için önce iyi bir fırça atıom sonra kestiriom

saçımda beyazlar çıkmış acil boyucam bende ACİLLL

yaa tümor mu ee ne yedircez biz bu sıpaları seviyo ebnım tavşanımda tavuk

aboo senın cadular erken başlamış çağla fena olcak ilerde yandın sen
bende tek kızım asla paylaşmadım iyikide yokmuş kız kardeşim hep ciciler bana alınırdı

yaaaaaaaaa kimse yok ne olyo

mutlu_anne,melegim,,zada,hejar nerdesiniz ve adını yazamadığım tüm mayıs anneleri özlüyorum yazılarınızı boşlamayın topiğimizi

Bende burden kuaforunu cok kiniyorum nasil olurda o guzelim saclarini cok keser...tobe tobe simdi birsey diyecektim Necla hanima ama neyse, yinde ellerine saglik gizz emek vermis kesmis iste daha ne istiyon :)) saka yapiyorum kizma anacim simdi banda saydirmada :))
Gule gule kullan cnm yeni saclarini

Organik tavuktan bahsedilmis ve gercekten bebeklerimize ne yedirirsek yedirelim organic olmasina azimi derecede dikkat etmek lazim..bulamadiginizi yazmis cogu annemiz aama ne var biliyormusun organic olanla olmayan arasinda inanin cok farkedilecek kadar fark var, ben benim oglana her pisirmemde bunu cok iyi anliyorum..tavuk saf beyaz degil biraz et rangine caliyor ve biraz daha gec pisiyor digerlerinden..lezzet ve koku inanilmaz guzel insan vay be iste tavuk bu diyor o sekilde yani..siz siz olun kizlar ne yapin ne edin organic ne varsa bulup onlari yedirin, cocuklarimiz daha gelisme doneminde ve suan aldiklari her besin onlarin genlerinden tutun herseylerine etki ediyor bu yuzden demem o ki.arastirmaya devam edin, mutlaka vardir biryerlerde organic olan besinler..

çakala bak yapmıycak ık mık deyip neler yapıcak
artist seni
oh iyi oldu küçük bişey yapcam diyip büyük knustun bak böyle yaparsın en afillisinden ckiriko hanım

Senin ictenligine cok bayildigimi soylemismiydim...bazen gercekten cok dogru ve durustsun ve ayni zmaan harbisin sekerim..seni alkisliyorum

Senin cok isin var cokk..iki guzel cadi bir buyusun hele o zaman gor..soyle genc kiz olsunlar nelerin kavgalari olucak bak gor..bende kizkardesimle hep kavga ederdim ondan biliyorum yani tecrube konusuyor..olsun ama bir yandanda zevkli olabilir belki uc lady kiyafetleri degis tokus edip cesit cesit giyersiniz buda guzel avandas

tesekkür ederim hepimizin bebekleri hayırlı saglıklı olsun inşallah...
benım ilk bebegım cok tecrubesizim her degısıklıgı ınternetten arastırıyorum ama kötü şeyler yazıldıgını görünce strese giriyorum sanırım iki gündür sütümde biraz azalma bile oldu cok agladım...
evet antıbiyotık verdi doktor,bezini sık değiştiriyorum altınıda hep önden silmeye özen gösteririm ama bi şekilde bulaşıyo demekki,gerçi kültür yapılmadı ne kadar bulaşmış bi bilgim yok..sizde de olmuşmuydu daha çok küçük o yüzden meraklanıyorum...

Gecmis olsun cnm Caglamiza..neden acaba surekli boyle oluyor ki..yerlerde cok mu yuvarlaniyor bicirik acaba onda mi:26:..

hem resim iste hem kac oldumu ilkimcicim cabuk resimleri yorumla sonra git yat sende beni gör rüyanda
Tatlı kuşum dün gözlerim kapanıyodu artık ondan bakamadım ama sabah baktım cicim öpüyorum seni ve yavru kuşum enesi
Deluu burdaki butun bebekler oglumun zaten dogum gunu arkadasi yaa..sen bilmuyon mu :)) Sirinemize ayirdik onlardan bilesin
Çok teşekkür ederiz melek teyzesi çok incesin çok tatlısın
Çok sağol tatlım. Aaaa neden olmasın canım valla, güzele ne giyse yakışır ben destekliyorum bu fikri
Sabah gelenlere vermişin ödevi ama hadi ben de yanıtlayayım bestenin de sırtında ben çıktı daha önce yoktu sen yazınca kafama takıldı haftaya kontrolü var dur bi sorayım:44: ne kadar yardımcı oldum demi?
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık. ben de body işleyecektim ama annem gerek yok dedi. zaten tütüsü havalı, sac bandında da kocaman ponponu var. gerek yok dedi. :)
teşekkür ederiz tatlım
teşekkür ederiz teyzesi senin o saf,tatlı oğluşunu ve seni öpüyorum
işalaa tatlım çok teşekkür ederiz çok tatlısın ya

kuzum benim yine mi öksürüyor çok geçmiş olsun tatlım

Kızlar bugün şarkhandan şişelerim geldi çok şekerler.
Birkaç güne süslemesini yapıp resimlerini ekleyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…