2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm Caglamiza..neden acaba surekli boyle oluyor ki..yerlerde cok mu yuvarlaniyor bicirik acaba onda mi:26:..

sagol canım..yok yerlerde yuvarlanmıyo:44:neden böyle oluyo bende anlamadım:44:
6 aylık ilk hastalandı sonrada hiç durmadı sayılır..3 defa bronşit 2 defa nezle..şimdi yine öksürüyo:26:
ballı karışımı verdim uyuyo
inşallah öksürmez...

mutluanne yi merak etmişsinizdir valla bende ettim mesaj attım..
ananesi komadaymış,canı çok sıkkın morali bozuk
haliyle nete bakmak içinden gelmiyo..acil şifalar olsun inaşallah..uzun ömürler versin rabbim..

mutluyu hep mutlu görelim..üzüldüm ben..inşallah ananesi hemen toparlanır o da bomba gibi gelir..

İnşallah tez vakitte iyileşir,can sıkıcı bir durum....

Yarın kızım DOĞA tam olarak 11 aylık oluyoooor...Zaman çizelgesine hep takılmışımdır acaba 11 aylığa gelişimiz uzuuuun sürecek mi diye,gerçekten de su gibi akıp gidiyor.Su gibi dedim de aklıma geldi aslında kızıma daha hamile olmadan evvel kızım olursa adını SU koyacağım demiştim.Çok hoş bir isim,hatta Pınar Altuğ bu ismi takmadan evvel kendi kendime düşünüp buluvermiştim,şimdi yaygınlaşınca vazgeçtim.Gene de aklım kaldı birazcık...

maşallah doga yanice aylar yıllar görün inşallah..
demek su ismi aklında kalmıştı..su isminin biraz suyu çıktı:))boşver,herkes koyuyo..
bak aklıma ne geldi..çok eskiden internet yeni yeni yayıldıgı zamanlar chat yapardık:))
orda rumuzum yani nick istediginde hep ceren yazardım:))kısmet kızımın adı ceren oldu

kızlar bu güzelim elbideyi ve bu kokoş ayakkabıyı bize accasia gönderdi
kendisinim o güzel gönlünden koptu bunlar çağla için
gönlü zengin arkadaşım çok teşekkür ettik
çok ama çok begendik..kesene bereket:))
bedende bir sorun yok tam oldu:)ayakkabı tombik ayaklara olmaz dedim ama biraz büyük bile geldi:))
elbise gönderecegini biliyodum ama ayakkabı süpriz olduçok sevindirik olduksagol canım...

Canım tatlı çektiibir koşu en pratiğinden ne yapabilirim diye düşünürken petibörlü pasta yaptım... hadi buyrun gelin.

GÜLE GÜLE GİYSİN KUZUCUĞUM,AYAKKABI ÇOOOK YAKIŞMIŞ,AH O MİNİK AYAKLAR NE DE GÜZELLER.öPMEYE DOYAMADIĞIM.

azraece isimli kullanıcımesaj kutunuz doludurevinizi temizlediginiz gibi kutunuzuda temizleseydiniz keşke:))
gerçi sen kutunu temizleyene kadar sabah olur

Canım tatlı çektiibir koşu en pratiğinden ne yapabilirim diye düşünürken petibörlü pasta yaptım...Eki Görüntüle 686538 hadi buyrun gelin.

canım bu petibörlü pastanın patenti bende bulunuyo biliyomusunbunu en güzel ben yaparım
üstüne krem şantide sürerim ve çikolata rendelerimyalancı yaş pasta diye millete yediririm
herkeste yer

GÜLE GÜLE GİYSİN KUZUCUĞUM,AYAKKABI ÇOOOK YAKIŞMIŞ,AH O MİNİK AYAKLAR NE DE GÜZELLER.öPMEYE DOYAMADIĞIM.

sagol canım daha güzelleri sizin olsun inşallah..fotoya bir daha baktım da,çağlanın ayagı kocaman çıkmış
sanki ben giymişim gibi duruyo20 numara teyzeleri..
öyle büyük durduguna bakmayın:))

canım bu petibörlü pastanın patenti bende bulunuyo biliyomusunbunu en güzel ben yaparım
üstüne krem şantide sürerim ve çikolata rendelerimyalancı yaş pasta diye millete yediririm
herkeste yer

SEN BÖYLE YAZ,İLERDE GÖRÜŞÜRSEK FOYANI ORTAYA ÇIKARIRIM VALLA.bİR TEK BANA YAPAMAZSIN BÖYLE HİLECİKLERİPIŞIIIRT

Babyceren ve azraece ,gönlüm sizi yalnız bırakmaya el vermiyor..şu 3 bilinmeyenli denklem yani ziyaretçi gelse de yalnız kalmasanız.

bebeğim ben de tam temizleyip sana mesaj atıyordum kalp kalbe karşıymış:)) Çağlanın haline çok güldüm bugün montla kaçışını hayal ettimde:)) babanız yanmış 3 hatunla işi çok zor:))

mutlu annemide görmeyince yarında girmezse arayım demiştim çok üzüldüm Rabbim şifa versin ananesine tez zamanda inşallah.

pınarcım gönlünde uyumaya hiç el vermiyor:)) uyku nedir ki elini kiri:)) tam dolu dolu 8 gün annem baktı sabahları eceye o yüzden sabah olmasın istiyorum imdattt:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…