Gecmis olsun cnm Caglamiza..neden acaba surekli boyle oluyor ki..yerlerde cok mu yuvarlaniyor bicirik acaba onda mi:26:..
mutluanne yi merak etmişsinizdir valla bende ettim mesaj attım..
ananesi komadaymış,canı çok sıkkın morali bozuk
haliyle nete bakmak içinden gelmiyo..acil şifalar olsun inaşallah..uzun ömürler versin rabbim..
mutluyu hep mutlu görelim..üzüldüm ben..inşallah ananesi hemen toparlanır o da bomba gibi gelir..
Yarın kızım DOĞA tam olarak 11 aylık oluyoooor...Zaman çizelgesine hep takılmışımdır acaba 11 aylığa gelişimiz uzuuuun sürecek mi diye,gerçekten de su gibi akıp gidiyor.Su gibi dedim de aklıma geldi aslında kızıma daha hamile olmadan evvel kızım olursa adını SU koyacağım demiştim.Çok hoş bir isim,hatta Pınar Altuğ bu ismi takmadan evvel kendi kendime düşünüp buluvermiştim,şimdi yaygınlaşınca vazgeçtim.Gene de aklım kaldı birazcık...
Eki Görüntüle 686533 Eki Görüntüle 686534 Eki Görüntüle 686536
kızlar bu güzelim elbideyi ve bu kokoş ayakkabıyı bize accasia gönderdi
kendisinim o güzel gönlünden koptu bunlar çağla için
gönlü zengin arkadaşım çok teşekkür ettik
çok ama çok begendik..kesene bereket:))
bedende bir sorun yok tam oldu:)ayakkabı tombik ayaklara olmaz dedim ama biraz büyük bile geldi:))
elbise gönderecegini biliyodum ama ayakkabı süpriz olduçok sevindirik olduk sagol canım...
Canım tatlı çektiibir koşu en pratiğinden ne yapabilirim diye düşünürken petibörlü pasta yaptım...Eki Görüntüle 686538 hadi buyrun gelin.
GÜLE GÜLE GİYSİN KUZUCUĞUM,AYAKKABI ÇOOOK YAKIŞMIŞ,AH O MİNİK AYAKLAR NE DE GÜZELLER.öPMEYE DOYAMADIĞIM.
canım bu petibörlü pastanın patenti bende bulunuyo biliyomusunbunu en güzel ben yaparım
üstüne krem şantide sürerim ve çikolata rendelerimyalancı yaş pasta diye millete yediririm
herkeste yer
BABYCEREN,BU ARADA SENİN NİYE 3 KALBİN VAR DA BENİM Kİ HALA 2sEN BENDEN SONRA GELMEDİN Mİ Kİ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?