2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

SEN BÖYLE YAZ,İLERDE GÖRÜŞÜRSEK FOYANI ORTAYA ÇIKARIRIM VALLA.bİR TEK BANA YAPAMAZSIN BÖYLE HİLECİKLERİPIŞIIIRT
dur 2 güne yapıyım resmini koyayımda gör sen:))sen gel ben sana sahici yaşpasta yapacam..ama yiyebilirmisin bilemiyorum
zira daha önce hiç denemişligim yok
Babyceren ve azraece ,gönlüm sizi yalnız bırakmaya el vermiyor..şu 3 bilinmeyenli denklem yani ziyaretçi gelse de yalnız kalmasanız.
bırakıp gitme bizivicdansızzzz sabuuuhhaaaaaa

hıı hadi sen bana yaz bende sana:))
bu arada çağlanın montlu resmini ekledim gördünüzmü:))sımsıkı yapışmış monta:)

BABYCEREN,BU ARADA SENİN NİYE 3 KALBİN VAR DA BENİM Kİ HALA 2sEN BENDEN SONRA GELMEDİN Mİ Kİ???
pınarda hanımmmmm bilmem hatırlrmısınız benim 4 yaşında bir kızm var
sene 2008 ben burdaydımhaziran anasıydım
yakında 4 kalbim olacak
hemmen zevkle ben cevaplayım kendisi çokkkk konuşkan bir arkadaşımızdır da ondan:)))

burda ben konuşkanım ama telefondada sen:))sana 10 kalp veriyorum

Babyceren. Hediyelere bittimmm. Çok guzel. Gule gule giysin kuzum. Ablasına vermesin :) accasia ya da bravo diyorum cok zevkli ve kokoşmuş :)

Azraece seni seviyorummm :)

Ben de yatar. İyi geceler

Not. Mutlum canım benim. Cok gecmiş olsun

bende yavaş yavaş kaçayım..uykum var..
melegim görüşemedik öpüyorum canım
şekersiz sende git yat bak herkes kaçtı:)son giden ortalıgı toplamak zorunda,hadi kaçççç:)))
sabah şekerleri lütfen sabah burda olun siz olmadan olmuyo
yine kavga edelim birbirimize sataşalım dedikodu yapalım istiyorum:)
hepinizi gıdıklayarak ve sıkıştırarak öpüyorum..
bi iyi geceler diycem amma uzattım
beykoz senide sıkıştırıyorum
iyi gecelerrrrr...
kujummm senide datlu tavşanınıda öpüyorum
hoşçakalınnnnn

Masallah Tarik Bugraya gercekten cok komikler..benide Mahir cok defa gulduruyor ama kizdirdigida cok oluyor :)) dedigin gibi cok asabilerde, anam nerden bulurlar bu kadar siniri anlamadim getti..
Ohh senin yerine ben bir ohh cektim kurtulmussun misafirlerden hadi gozun aydin cnm,
Ins emar sonuclarin iyi cikar cnm, fitigin belki yakisikli poz vermistir ne dersin :)) hay allah yaa..fitik unlu olcak desene :))

Ama bu olmazki bende kac gecedir seninle bir turlu konusamadim..uzuldum bak (
Bende opuyorum iyi geceler sekerim, uyuda buyu olurmu :))

Kızlar bugün şarkhandan şişelerim geldi çok şekerler.
Birkaç güne süslemesini yapıp resimlerini ekleyecem.

Ah ah yarama parmak attin :)) bende beykoz gibi :)) diyimde guzelleselim
Cnm hayirli olsun siselerin ben burdan istedigim sekilde bulamadim bu yuzden minik tulden torbalara koyucam sekerlemeleri onlari vericem..aslinda icime sinmedi ama ne yapiyim saglik olsu..hem sise daha uzun kaliciligi olan bir esya bu yuzden guzel secim olmus senin icin..resimlerini bekliyoruz..

Off ya cok uzuldum, bildigim kadari ile annesi saglikli idi birden bire ne olmus olabilir..cok uzuldum ins mevlam saglicakla atlatir dualarim seninle cnm, rabbim yardimciniz olsun

Bugun artik Doga kizimiz 11 aylik annesi..Guzeller guzeli prensesimize nice aylar dileriz..hayirli olsun ins

Anam anam bana bacak, ayak gostermeyin valla kafayi yiyorum kizlar..simdi burda ilk gozume takilan Caglanin ayakciklari ve guzelim yarim bacaklar oldu ki bittim yani oyle boyle degil...masallah kuzucuguma

Gelelim kiyafetlere, guzele ne yakismaz ki dimi :)) yinede hakkini vermek lazim cok guzel almis arkadasimiz sagolsun, gonlune saglik ..gule gule giyinsin cici kizimiz

truncu sana kzimla ilgili mesaj gonderdim ama geldi mi bilmiyorum seker hamurunda seker sugar in 250 g lik kaplarindan almalisin 25 tane kurabiye icin cok ama daha kucugu yok belki kapkeklerin ustunu de kapatirsin artanla

Canım mesajın gelmemiş maalesef...
Şeker hamuru için tşk ederim.iki tane 250 grlık alayım o zaman ben.

Mutlu_annem ; çok ama çok geçmiş olsun tatlım...İnşaallah en kısa zamanda annenin iyi olduğuna dair haberlerini alırız.
Dualarımdasın.

hayırlı olsun 11.ayınız

Ooff o ilk chat zamanları neydi öyle yaaaaaaaa

allahımmmm o ayakları yirim bennnn.Çok güzel ayakkabı ve elbiseniz canım,Güle güle giyin

nasılsınız ne var yok?ben iyiyim çok şükür.

doğum günü hazırlıkları için araştırma yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça.

pınarda; cnm öncelikle doğaya geçmiş oldun.düşmüş ağzı kanamış.kıyamam kuzuya.tütü konusunda lila tütüyle de bir görüşeyim bari.düşününce bana da çok geldi.ama içime çok sindi.aksesuarı falan da var.

ilkim; eline sağlık cnm.tütünüzü çok ama çok beğendim.valla beceriklisiniz siz şekerim...

mutluanne; teyzemize acil şifalar dilerim.inş. sağ salim çıkar.sende bu sıkıntını atlatırsın inş.Allah başımızdan eksik etmesin.Geçmiş olsun inş.

bekleyecek; rota virüsü geçirmiş kuzun.geçmiş olsun.çok dikkat etmek gerek.artık neredeyse hergün bir vaka duyuyorum sağdan soldan.Allah göstermesin.

babyceren; cnm 3 sayfa yazamıyorum yaaa.malesef vaktim yok ama en yakında iskence yapacam söz çağla hasta diye okudum ama inş. daha iyidir.bu arada o tombiş bacaklara bittim.maşallah subhanallah güzelime

şekersiz; cnm bana da fazla gibi geldi.bi bakacam bakalım daha ucuza yaptırabilir miyim diye.

azraece; resimlerine en yakın zamanda bakacam.hatta şimdi.

çiçek; sana yatcaz kalkcaz sarkısını armagan ediyorum.Allah tez zamanda kavustursun.

chiciro;ne yere bakan yürek yakanmıssın.dayanamadın değil mi?bizden göre göre sende kudurdun (yada siz mi demeliydim?afedersiniz. ehehehhehh)

kızlar ara ara okuduklarımdan çıkardıklarım bunlar.

pampiş ve ecesuelif cvplarınızı okumustum ama yazamamıstım.artık her sayfayı okuyamaz oldum.iyi olmanıza sevindim canlarım.

Araç koltuğu içinde fikir bekliyorum.bu hafta alacağız inş. ne alalım?900 tl’ye kadar düşünüyoruz.taksitle alıcam ben.

kendinize iyi bakın.

he bir de aklıma gelmişken; yeşil sebzeleri örneğin taze naneyi taze tutmak için ne yapmalıyız?

bir bilgisi olan var mı?

öpücüklerimle boğuyorum sizi

günaydın güzel arkadaşlarım benim...

kızlar yarın kızımın doğum günü koca 1 sene geçti vallahi büyüdüler..nasıl gectı hıc anlamadım...
doğum günümüz cumartesi saat 2 de evimizde..Ada teyzelerinide davet ediyor bekleriz kızlar...evimiz küçük ama olsun alt alta üst üste otururuz..gelmek isteyen teyzelerimize adresimizi verebiliriz...

birde pastayı yaptıracagım pastane tadilata girmiş şok oldum...şimdi harıl harıl pastane arıyorum..tevsileriniz varsa değerlendirebilirimmm...c.tesi doğum gunu var ortada pasta yokkk:))

mutluannem güzel arkadasım rabbim tez vakitte şifa versin ananene..inş biran önce iyileşir cnm dualarımız sizinle arkadasım..

ben 2 tane tobiş ayak gördüm kız yerim onları ben tü tü maşşallahhh..Allahım nazarlardan korusun..güle güle giysin cicileri çağla çok güzeller..

canımcım biz oto koltuğu römer trifix aldık cokta memnunuz..ada cok rahat içinde..999 tl idi %10 satıcı indirimiyle 899 almıştık 7 taksitle ebebekten cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…