dur 2 güne yapıyım resmini koyayımda gör sen:))sen gel ben sana sahici yaşpasta yapacam..ama yiyebilirmisin bilemiyorumSEN BÖYLE YAZ,İLERDE GÖRÜŞÜRSEK FOYANI ORTAYA ÇIKARIRIM VALLA.bİR TEK BANA YAPAMAZSIN BÖYLE HİLECİKLERİPIŞIIIRT
bırakıp gitme biziBabyceren ve azraece ,gönlüm sizi yalnız bırakmaya el vermiyor..şu 3 bilinmeyenli denklem yani ziyaretçi gelse de yalnız kalmasanız.
bebeğim ben de tam temizleyip sana mesaj atıyordum kalp kalbe karşıymış:)) Çağlanın haline çok güldüm bugün montla kaçışını hayal ettimde:)) babanız yanmış 3 hatunla işi çok zor:))
mutlu annemide görmeyince yarında girmezse arayım demiştim çok üzüldüm Rabbim şifa versin ananesine tez zamanda inşallah.
pınarda hanımmmmm bilmem hatırlrmısınız benim 4 yaşında bir kızm varBABYCEREN,BU ARADA SENİN NİYE 3 KALBİN VAR DA BENİM Kİ HALA 2sEN BENDEN SONRA GELMEDİN Mİ Kİ???
hemmen zevkle ben cevaplayım kendisi çokkkk konuşkan bir arkadaşımızdır da ondan:)))
günaydınnnnnn
hepinize iyi haftalarrrr..çalışan annelere günler hemencecik geçsinçalışmayan annelere geçmesede olur:)
benim yavru kuşum hala uyumakta bu gece nedense çok geç uyudu:26:
ilkimcim;tütünüz ve body çook güzel olmuş ellerine sağlık canım Beste pamuk şekeri gibi olucak doğum gününde
çiçekçim;eşinin gelişi ertelenmiş üzüldümbiraz daha dişini sıkarsın canım sen güçlü bi hatunsun
babyceren;Tarık Buğra dan da sonradan benler çıktı..yaklaşık 2 ay önce çenesinden 1 ay öncesinde de poposundan,ayak bileğinden ve el bileğinin iç kısmından çenesindeki belirgin ama diğerleri çok minik çok tatlı gözüküyolar..ben doktoruna sordum şeklinde bi anormallik yok endişelenicek bi durum değil 'ben'ler sonradan da çıkabiliyor dedi..takip et büyürse ufak bi operasyonla alınabilir dedi..Tarık Buğranın çenesindeki hariç diğerleri büyümedi..çenesindekide çok büyük değil ama biraz daha büyürse dermotoloji uzamnına bi götürücem..
bu arada laptop almışsın edack ın msjında gördüm hayırlı olsun şekerim
bu gün fıtıklı belim için yeniden emar çekilicek:)son hali ne durumdaymış dr bey bi görelim dedi ne yapıcaksa ftığımın fotoğrafını:)
umarım daha fazla ilerlememiştir
şimdilik hepiniz hoşçakalın dostçakalın meleğime kahvaltı hazırlayim ben hazırlayana kadar uyanır umarım arkidişleri meyvelerini yiyo bizimki daha kahvaltı yapıcak çok tembel çokk
bu arada yazmadan edemiycem Tarık Buğrayı sıralaması için koltuğun kenarına bırakıyoruz eline kumanda vs alınca Tarık Buğra hayır oğlum diyoruz bize kızarak yerleri tekmeliyo çok tatlı oluyo
yerde yatar durumdaysa 2 ayağını birden hııı diye kaldırıp çok sert bi şekilde indiriyor:)
dokunmaması gereken şeylerde uyardığım için yavrum şartlanmış onlara yaklaştığı zaman yumuşak bi ses tonuyla bebeğimm desem bile hııı diye kızıyo
dünde koltukta kucağımda oturuken ellerimle gölgeler yaptım onları yakalamaya çalışıyo sonrasında da elini açıp avcunun içine bakıyo kuzum gölgeyi yakaladığını zannedip seviniyo ne kadar saf ve tatlılar
çok yazdım galiba sbah sabahta çekilmez oldum galiba:)
bende yavaş yavaş kaçayım..uykum var..
melegim görüşemedik öpüyorum canım
şekersiz sende git yat bak herkes kaçtı:)son giden ortalıgı toplamak zorunda,hadi kaçççç:)))
sabah şekerleri lütfen sabah burda olun siz olmadan olmuyo
yine kavga edelim birbirimize sataşalım dedikodu yapalım istiyorum:)
hepinizi gıdıklayarak ve sıkıştırarak öpüyorum..
bi iyi geceler diycem amma uzattım
beykoz senide sıkıştırıyorum
iyi gecelerrrrr...
kujummm senide datlu tavşanınıda öpüyorum
hoşçakalınnnnn
Kızlar bugün şarkhandan şişelerim geldi çok şekerler.
Birkaç güne süslemesini yapıp resimlerini ekleyecem.
mutluanne yi merak etmişsinizdir valla bende ettim mesaj attım..
ananesi komadaymış,canı çok sıkkın morali bozuk
haliyle nete bakmak içinden gelmiyo..acil şifalar olsun inaşallah..uzun ömürler versin rabbim..
mutluyu hep mutlu görelim..üzüldüm ben..inşallah ananesi hemen toparlanır o da bomba gibi gelir..
Yarın kızım DOĞA tam olarak 11 aylık oluyoooor...Zaman çizelgesine hep takılmışımdır acaba 11 aylığa gelişimiz uzuuuun sürecek mi diye,gerçekten de su gibi akıp gidiyor.Su gibi dedim de aklıma geldi aslında kızıma daha hamile olmadan evvel kızım olursa adını SU koyacağım demiştim.Çok hoş bir isim,hatta Pınar Altuğ bu ismi takmadan evvel kendi kendime düşünüp buluvermiştim,şimdi yaygınlaşınca vazgeçtim.Gene de aklım kaldı birazcık...
Eki Görüntüle 686533 Eki Görüntüle 686534 Eki Görüntüle 686536
kızlar bu güzelim elbideyi ve bu kokoş ayakkabıyı bize accasia gönderdi
kendisinim o güzel gönlünden koptu bunlar çağla için
gönlü zengin arkadaşım çok teşekkür ettik
çok ama çok begendik..kesene bereket:))
bedende bir sorun yok tam oldu:)ayakkabı tombik ayaklara olmaz dedim ama biraz büyük bile geldi:))
elbise gönderecegini biliyodum ama ayakkabı süpriz olduçok sevindirik olduk sagol canım...
truncu sana kzimla ilgili mesaj gonderdim ama geldi mi bilmiyorum seker hamurunda seker sugar in 250 g lik kaplarindan almalisin 25 tane kurabiye icin cok ama daha kucugu yok belki kapkeklerin ustunu de kapatirsin artanla
mutluanne yi merak etmişsinizdir valla bende ettim mesaj attım..
ananesi komadaymış,canı çok sıkkın morali bozuk
haliyle nete bakmak içinden gelmiyo..acil şifalar olsun inaşallah..uzun ömürler versin rabbim..
mutluyu hep mutlu görelim..üzüldüm ben..inşallah ananesi hemen toparlanır o da bomba gibi gelir..
Yarın kızım DOĞA tam olarak 11 aylık oluyoooor...Zaman çizelgesine hep takılmışımdır acaba 11 aylığa gelişimiz uzuuuun sürecek mi diye,gerçekten de su gibi akıp gidiyor.Su gibi dedim de aklıma geldi aslında kızıma daha hamile olmadan evvel kızım olursa adını SU koyacağım demiştim.Çok hoş bir isim,hatta Pınar Altuğ bu ismi takmadan evvel kendi kendime düşünüp buluvermiştim,şimdi yaygınlaşınca vazgeçtim.Gene de aklım kaldı birazcık...
maşallah doga yanice aylar yıllar görün inşallah..
demek su ismi aklında kalmıştı..su isminin biraz suyu çıktı:))boşver,herkes koyuyo..
bak aklıma ne geldi..çok eskiden internet yeni yeni yayıldıgı zamanlar chat yapardık:))
orda rumuzum yani nick istediginde hep ceren yazardım:))kısmet kızımın adı ceren oldu
Eki Görüntüle 686533 Eki Görüntüle 686534 Eki Görüntüle 686536
kızlar bu güzelim elbideyi ve bu kokoş ayakkabıyı bize accasia gönderdi
kendisinim o güzel gönlünden koptu bunlar çağla için
gönlü zengin arkadaşım çok teşekkür ettik
çok ama çok begendik..kesene bereket:))
bedende bir sorun yok tam oldu:)ayakkabı tombik ayaklara olmaz dedim ama biraz büyük bile geldi:))
elbise gönderecegini biliyodum ama ayakkabı süpriz olduçok sevindirik olduk sagol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?