tesekkür ederim hepimizin bebekleri hayırlı saglıklı olsun inşallah...
benım ilk bebegım cok tecrubesizim her degısıklıgı ınternetten arastırıyorum ama kötü şeyler yazıldıgını görünce strese giriyorum sanırım iki gündür sütümde biraz azalma bile oldu cok agladım...
evet antıbiyotık verdi doktor,bezini sık değiştiriyorum altınıda hep önden silmeye özen gösteririm ama bi şekilde bulaşıyo demekki,gerçi kültür yapılmadı ne kadar bulaşmış bi bilgim yok..sizde de olmuşmuydu daha çok küçük o yüzden meraklanıyorum...
kuzum yürümeye başladı:))))))))))))
zada ne kadar heyacanlısındır kimbilir.neler hazırladıngelemeyeceğiz ama fotolardan merakımızı gideririz inş.
günaydın güzel arkadaşlarım benim...
kızlar yarın kızımın doğum günü koca 1 sene geçti vallahi büyüdüler..nasıl gectı hıc anlamadım...
doğum günümüz cumartesi saat 2 de evimizde..Ada teyzelerinide davet ediyor bekleriz kızlar...evimiz küçük ama olsun alt alta üst üste otururuz..gelmek isteyen teyzelerimize adresimizi verebiliriz...
birde pastayı yaptıracagım pastane tadilata girmiş şok oldum...şimdi harıl harıl pastane arıyorum..tevsileriniz varsa değerlendirebilirimmm...c.tesi doğum gunu var ortada pasta yokkk:))
kuzum yürümeye başladı:))))))))))))
Eki Görüntüle 686533 Eki Görüntüle 686534 Eki Görüntüle 686536
kızlar bu güzelim elbideyi ve bu kokoş ayakkabıyı bize accasia gönderdi
kendisinim o güzel gönlünden koptu bunlar çağla için
gönlü zengin arkadaşım çok teşekkür ettik
çok ama çok begendik..kesene bereket:))
bedende bir sorun yok tam oldu:)ayakkabı tombik ayaklara olmaz dedim ama biraz büyük bile geldi:))
elbise gönderecegini biliyodum ama ayakkabı süpriz olduçok sevindirik olduk sagol canım...
Kızımın doğum günü için pastaya karar veremiyorum,1 şeklinde olacak,şeker hamurlu istiyordum ama şimdiye kadar şeker hamurlu pasta hiç yemedim. PAstanın görüntüsü kadar tadı da önemli.Şeker hamurun tadına bakanlar bi fikir versin,pastanın tadında herhangi bir nahoşluk oluyor mu?Sİz nasıl yaptıracaksınız pastanızı?
oyyy forumun ablası mısın sen zeynep adammm... nasıl da gecti valla ya. ben de hiç anlamadım. defne de dün tam 11 aylık oldu
istanbulda otursaydım mutlaka gelirdim tatlım...
ben derim ki; şu doğumgunu hazırlıkları bitip kafamız rahatladığında, kuzucuklarımızı alıp buluşalım. temsilen bi pasta kesip toplu kutlama yapalım... ne dersiniz?
Kızımın doğum günü için pastaya karar veremiyorum,1 şeklinde olacak,şeker hamurlu istiyordum ama şimdiye kadar şeker hamurlu pasta hiç yemedim. PAstanın görüntüsü kadar tadı da önemli.Şeker hamurun tadına bakanlar bi fikir versin,pastanın tadında herhangi bir nahoşluk oluyor mu?Sİz nasıl yaptıracaksınız pastanızı?
Kızıma doğum günü elbisesi aldık sonunda,ben mini gelinlik gibi elbiselerden istedim ama babası taktı çocuk rahat edemez diye,2. yaş gününde benim dediğim olacak :)sonuç olarak andywawa dan aşağıdaki elbiseyi aldık. Capretto isimli bir mağazadan da deri ilk adım öncesi diye geçiyormuş beyaz ayakkabı aldık. Adını sanını duymadığım markaları öğreniyoruz kızım sayesinde.Daha neler öğreneceğiz bakalım
Eki Görüntüle 686870
Eki Görüntüle 686871
günaydın güzel anneler veee güzel mis kokulu bebişler
mutlu anne anane acil şifalar Rabbim çektirmesin benim dedemde kanser hastası çok çok kötü bu durumda olanları rabbim kurtarsın
çektikleri acıları kefaret olsun inşallah
defne ank prensesin elbisesi çok güzel çok yakışacaktır eminim sağlıkla giysin kuzu
babyceren Aman Tanrımm o tombiş ayaklar bacaklar ısırırım ben,çok çok bğendim hem elbiseyi hemde ayakkabıyı accaisa kesene bereket güzel yürekli arkadaşım Çağlacımda sağlıkla giysin inşallah
Pınarda Doğa düşmüş Allah korumuş kuzuyu hemen sadaka çıkarsaydın canım,Allaha emanet kuzular...
ZADAcımm Zeynep Ada'nın d.günü kutlu olsun şimdiden Allahım bahtını şansını hep açık etsin kuzumun,anneye babaya vatana millete hayırlı evlat olsun uzun sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin rabbim Adamıza
çok fazla geçmişe bakamadım hep alıntılardan okuduklarım bunlar aklımda kalanlar
bugün oğlum 11. ayına girdi,onunla birlikte Doğa,Beyza,Orhan Cemal de
nice aylar görelim sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah
Allah korusun evlatlarımızı
Hejar ve zada güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Chihiro diş buğdayında şeker hamursuz yaptırmıştım(diş şeklinde) tadı gayet güzeldi,şimdi yine 1 şeklinde yaptırıcam,şeker hamursuz olursa yine diş pastasını andıracak gibi.Senin önereceğin yeri merak ettim,ben Eryaman'da oturuyorum. Yaptırmayı düşündüğüm 2 yer var biri L.v. diğeri de C.M.H.R.Y.T. İkisi de 33 TL/kg fiyat verdi özel sipariş pasta için.
Kızıma doğum günü elbisesi aldık sonunda,ben mini gelinlik gibi elbiselerden istedim ama babası taktı çocuk rahat edemez diye,2. yaş gününde benim dediğim olacak :)sonuç olarak andywawa dan aşağıdaki elbiseyi aldık. Capretto isimli bir mağazadan da deri ilk adım öncesi diye geçiyormuş beyaz ayakkabı aldık. Adını sanını duymadığım markaları öğreniyoruz kızım sayesinde.Daha neler öğreneceğiz bakalım
Eki Görüntüle 686870
Eki Görüntüle 686871
Bizim dogum hazirliklari valla cnm cok yogun ve hizli olmaya basladi malum cok az zamanimiz kaldi..yani buyuk gun cok yakin..bende elimden geldigi kadar hersey tam olsun istiyorum yorucu ama zevkli bir ugras, ins guzel bir sekilde atlatiriz hepimiz..
sagol canım..yok yerlerde yuvarlanmıyo:44:neden böyle oluyo bende anlamadım:44:
6 aylık ilk hastalandı sonrada hiç durmadı sayılır..3 defa bronşit 2 defa nezle..şimdi yine öksürüyo:26:
ballı karışımı verdim uyuyo
inşallah öksürmez...
mutluanne yi merak etmişsinizdir valla bende ettim mesaj attım..
ananesi komadaymış,canı çok sıkkın morali bozuk
haliyle nete bakmak içinden gelmiyo..acil şifalar olsun inaşallah..uzun ömürler versin rabbim..
mutluyu hep mutlu görelim..üzüldüm ben..inşallah ananesi hemen toparlanır o da bomba gibi gelir..
Yarın kızım DOĞA tam olarak 11 aylık oluyoooor...Zaman çizelgesine hep takılmışımdır acaba 11 aylığa gelişimiz uzuuuun sürecek mi diye,gerçekten de su gibi akıp gidiyor.Su gibi dedim de aklıma geldi aslında kızıma daha hamile olmadan evvel kızım olursa adını SU koyacağım demiştim.Çok hoş bir isim,hatta Pınar Altuğ bu ismi takmadan evvel kendi kendime düşünüp buluvermiştim,şimdi yaygınlaşınca vazgeçtim.Gene de aklım kaldı birazcık...
Eki Görüntüle 686533 Eki Görüntüle 686534 Eki Görüntüle 686536
kızlar bu güzelim elbideyi ve bu kokoş ayakkabıyı bize accasia gönderdi
kendisinim o güzel gönlünden koptu bunlar çağla için
gönlü zengin arkadaşım çok teşekkür ettik
çok ama çok begendik..kesene bereket:))
bedende bir sorun yok tam oldu:)ayakkabı tombik ayaklara olmaz dedim ama biraz büyük bile geldi:))
elbise gönderecegini biliyodum ama ayakkabı süpriz olduçok sevindirik olduk sagol canım...
bende yavaş yavaş kaçayım..uykum var..
melegim görüşemedik öpüyorum canım
şekersiz sende git yat bak herkes kaçtı:)son giden ortalıgı toplamak zorunda,hadi kaçççç:)))
sabah şekerleri lütfen sabah burda olun siz olmadan olmuyo
yine kavga edelim birbirimize sataşalım dedikodu yapalım istiyorum:)
hepinizi gıdıklayarak ve sıkıştırarak öpüyorum..
bi iyi geceler diycem amma uzattım
beykoz senide sıkıştırıyorum
iyi gecelerrrrr...
kujummm senide datlu tavşanınıda öpüyorum
hoşçakalınnnnn
günaydın güzel arkadaşlarım benim...
kızlar yarın kızımın doğum günü koca 1 sene geçti vallahi büyüdüler..nasıl gectı hıc anlamadım...
doğum günümüz cumartesi saat 2 de evimizde..Ada teyzelerinide davet ediyor bekleriz kızlar...evimiz küçük ama olsun alt alta üst üste otururuz..gelmek isteyen teyzelerimize adresimizi verebiliriz...
birde pastayı yaptıracagım pastane tadilata girmiş şok oldum...şimdi harıl harıl pastane arıyorum..tevsileriniz varsa değerlendirebilirimmm...c.tesi doğum gunu var ortada pasta yokkk:))
Eki Görüntüle 686870
Eki Görüntüle 686871
günaydın güzel anneler veee güzel mis kokulu bebişler
çok fazla geçmişe bakamadım hep alıntılardan okuduklarım bunlar aklımda kalanlar
bugün oğlum 11. ayına girdi,onunla birlikte Doğa,Beyza,Orhan Cemal de
nice aylar görelim sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah
Allah korusun evlatlarımızı
selam güzel insanlar..masum meleklerin anneleri ...
11.ayına giren beyza,orhancemal,doga ve aras eymen heyyy maşallah hepinize:)
zaman çok hızlı geçiyobu halerini çok özleyecegiz ama bir yandan da büyümeleri için sabırsızlanıyoruz:)
bu ne yaman çelişki:))bolca video çekin arkadaşlar..
sesini hareketlerini unutacaksıznız:18:benden söylemesi
bizim doom günü hazırlıklarımız 0 km hızla devam ediyor:))henüz hiçbirşey yapmadım
bu hafta sonu başlıyorum..nasılsa daha 1 aydan fazla var
pastamızada karar vermem gerekiyo:18:amann eskiden pastamı varmıştı:)
babaannem çocuklarının doom gününde(gerçi o zaman doom günüde yokmuştu..dogum günü varmıştı:))
bulgur pilavına mum koyup üfletirmişti
çok zeki kadındır kendileri
öğlen arası ilk defa kefir mayaladım inş. güzel olur bebeşimde severek içer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?