2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Evet bızde de olmuştu fakat bıraz daha buyuktuk sızden.bızımkının de olma sebebı dış ortammış yanı o donem herseyı ağzına goturduğu bı donemdı.ellerinden emzıkten vs vs den bulaşabılırmış.sende emzık bıberon temızlığıne kendı ellerının temızlığine ve tabıkı dığer ınsanların dokunmamaısna dıkkat etmelisin.
kendını de uzmemeye dıkkat etkı sutun bol olsun hep sutunu duşunerek hareket et ınan sutun kesılırse cok cok daha uzulursun.sut arttırıcı ıcecekler ve bol su tuket.
birçoğumuzun ılk çocugu ve bır çogumuz cok tecrubesızdık hala da oyleyız ama deneyımlerle ve bırbırımızle tecrubelenıyoruz ıste

zada ne kadar heyacanlısındır kimbilir.neler hazırladın gelemeyeceğiz ama fotolardan merakımızı gideririz inş.

oyyy forumun ablası mısın sen zeynep adammm... nasıl da gecti valla ya. ben de hiç anlamadım. defne de dün tam 11 aylık oldu
istanbulda otursaydım mutlaka gelirdim tatlım...

ben derim ki; şu doğumgunu hazırlıkları bitip kafamız rahatladığında, kuzucuklarımızı alıp buluşalım. temsilen bi pasta kesip toplu kutlama yapalım... ne dersiniz?

Nagihan biz de çoğu arkadaş gibi römer trifix aldık toker bebe den.850 TL ye 2+5 taksit yaptılar.Kızım eski koltuğunda arkaya baktığından huzursuzdu,şimdi hiç sesi çıkmıyor binince,pek keyifli. Yazın sıcak olur diye kahve tonlarında aldık,arabanın iç döşemesine de uydu.Sanki arabanın bi parçası gibi duruyor.İşte resmi de bu

Kızımın doğum günü için pastaya karar veremiyorum,1 şeklinde olacak,şeker hamurlu istiyordum ama şimdiye kadar şeker hamurlu pasta hiç yemedim. PAstanın görüntüsü kadar tadı da önemli.Şeker hamurun tadına bakanlar bi fikir versin,pastanın tadında herhangi bir nahoşluk oluyor mu?Sİz nasıl yaptıracaksınız pastanızı?

Kızıma doğum günü elbisesi aldık sonunda,ben mini gelinlik gibi elbiselerden istedim ama babası taktı çocuk rahat edemez diye,2. yaş gününde benim dediğim olacak :)sonuç olarak andywawa dan aşağıdaki elbiseyi aldık. Capretto isimli bir mağazadan da deri ilk adım öncesi diye geçiyormuş beyaz ayakkabı aldık. Adını sanını duymadığım markaları öğreniyoruz kızım sayesinde.Daha neler öğreneceğiz bakalım

O ayaklar nasıl bişey ya,tam yemelik.Benim kızım çiroz olunca böyle ayak görünce dayanamıyorum. Babyceren bi iki dakika müsade et de ısırayım o ayakları.Bu arada cicişler de harika,accasia pek zevkliymiş.İyi günlerde giysin kuzun

günaydın güzel anneler veee güzel mis kokulu bebişler

mutlu anne anane acil şifalar Rabbim çektirmesin benim dedemde kanser hastası çok çok kötü bu durumda olanları rabbim kurtarsın
çektikleri acıları kefaret olsun inşallah

defne ank prensesin elbisesi çok güzel çok yakışacaktır eminim sağlıkla giysin kuzu

babyceren Aman Tanrımm o tombiş ayaklar bacaklar ısırırım ben,çok çok bğendim hem elbiseyi hemde ayakkabıyı accaisa kesene bereket güzel yürekli arkadaşım Çağlacımda sağlıkla giysin inşallah

Pınarda Doğa düşmüş Allah korumuş kuzuyu hemen sadaka çıkarsaydın canım,Allaha emanet kuzular...

ZADAcımm Zeynep Ada'nın d.günü kutlu olsun şimdiden Allahım bahtını şansını hep açık etsin kuzumun,anneye babaya vatana millete hayırlı evlat olsun uzun sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin rabbim Adamıza

çok fazla geçmişe bakamadım hep alıntılardan okuduklarım bunlar aklımda kalanlar

bugün oğlum 11. ayına girdi,onunla birlikte Doğa,Beyza,Orhan Cemal de
nice aylar görelim sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah
Allah korusun evlatlarımızı

yıllar önce, bolum başkanımızın oğlunun düğününde, plastik kaplanmış gibi bir pasta servis edilmişti. iğrenç görünümlü plastik kısmını çıkarıp, pastayı öyle yemiştik. daha yeni öğreniyorum, o plastik meğer şeker hamuruymuş yemeden çıkardığım için tadını bilmiyorum ama yenecek şeylerin renklerinden olursa (çilek kırmızısı, limon sarısı veya yaprak yeşili gibi) belki sorun olmaz. bizim pastalar mavi şeker hamuru olduğu için, aklımıza direkt olarak plastik gelmişti

böyle kazalara mahal vermemek için, şeker hamursuz pasta düşünüyorum. tabi bizimki kutlama değil, akraba günü olacağı için, 8 tane pastayla mozaik yapmayı düşünüyorum. dev tepsilerde baklava da olabilir. çocuk kessin de, pasta veya baklava fark yapmaz dimi :26:

not: master tezim çok güzel bir dergide makale olarak yayınlanmıştı. ben de kutlama için, tezimdeki bir figürü pastaya çizdirmiştim. şeker hamuru kullanmadan, usta eliyle uğraşarak çizmişti. meğer usta değil heykeltraş çalıştırıyorlarmış illa figür istiyorsanız, belki şeker hamuru değil de bu yolu kullanırsınız. böyle bir pastanın kilosu 28 tl. Ankara'lı olduğunuz için adres bile verebilirim

oo güzel fikir tatlım toplu kutlama olabılır tabıkı...cok saol teyzesi sizinde 11 ayınız hayrlı olsun nice nice güzel aylara ıns..

cok guzelmıs cnm yaa güle güle giysin kuzucukk..

cnm benım ne guzel dileklerde bulunmussun cok saol amin inş..hepimizin evlatları dediğin gibi hayrlı evlatlar olsun inş...
cnm sizide 11. ayınız hayırlı olsun....

Hejar ve zada güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz.
Chihiro diş buğdayında şeker hamursuz yaptırmıştım(diş şeklinde) tadı gayet güzeldi,şimdi yine 1 şeklinde yaptırıcam,şeker hamursuz olursa yine diş pastasını andıracak gibi.Senin önereceğin yeri merak ettim,ben Eryaman'da oturuyorum. Yaptırmayı düşündüğüm 2 yer var biri L.v. diğeri de C.M.H.R.Y.T. İkisi de 33 TL/kg fiyat verdi özel sipariş pasta için.

L.V. hııımm, çayı 5 liraya içtiğimiz yer :18:

tavsiye ettiğim pastanenin bilgilerini özel mesaj olarak gönderdim size, isterseniz bakınız

selam güzel insanlar..masum meleklerin anneleri ...
11.ayına giren beyza,orhancemal,doga ve aras eymen heyyy maşallah hepinize:)
zaman çok hızlı geçiyobu halerini çok özleyecegiz ama bir yandan da büyümeleri için sabırsızlanıyoruz:)
bu ne yaman çelişki:))bolca video çekin arkadaşlar..
sesini hareketlerini unutacaksıznız:18:benden söylemesi
bizim doom günü hazırlıklarımız 0 km hızla devam ediyor:))henüz hiçbirşey yapmadım
bu hafta sonu başlıyorum..nasılsa daha 1 aydan fazla var
pastamızada karar vermem gerekiyo:18:amann eskiden pastamı varmıştı:)
babaannem çocuklarının doom gününde(gerçi o zaman doom günüde yokmuştu..dogum günü varmıştı:))
bulgur pilavına mum koyup üfletirmişti
çok zeki kadındır kendileri

canım bende şeker hamurlu pasta yemedim ama arkadaşların dedigi kadarıyla güzel olmuyomuş:26:
elbisenizede bayıldım çookkk güzel..çok yakışacaktır kızınagüle güle kirletsin
sende beyaz giymeyi unutma..çok tatlı görünürsünüz:))

selaaammmm umarım herkes iyidir geçmişi okuma fırsatım olmadı maalesef çok yoğunum çok işim var ofise yeni geldim sabahtan beri belediyelerde geziyorummm ve yığınla işim var:18: size katılamıyorum ancak aklım sizdeee hepinizi ve kuzularınıızıı kocamannn öpüyorummm işimin başına dönüyorum çünkü cuma günü ankarada olacağım bitmek bilmeyen malum projemiz için görüşmeye gideceğiz bakanlığa benim için dua edinn

Bizim dogum hazirliklari valla cnm cok yogun ve hizli olmaya basladi malum cok az zamanimiz kaldi..yani buyuk gun cok yakin..bende elimden geldigi kadar hersey tam olsun istiyorum yorucu ama zevkli bir ugras, ins guzel bir sekilde atlatiriz hepimiz..

kolay gelsin meleğim

valla az kaldı ay ben daha hiç bişe yapmadım tembelim tembel

geçmiş olsun bacım tez zamanda gitcek o öksürük fıstığından

mutlu_anne çok geçmiş olsun bacım mevlam acil şifalar versin ...

oh oh hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 111 yıllara aylara

çok güzelmiş kıskandım yok yok şaka kıskanmadım beğendim yakışır çağla datluşuna

yerim o ayuşları kokoş seni

saol canımcım tavşanımı öp

benide enişten(X menım yanü ) öpsün yaw

oy oy nice güzel yaşlara şimdiden

ne çabuk geçti ya 1 sene

elbise güzel bayıldım yakışır datluşa

bende hiç bişeye karar vermedim önce tütü giydircem galiba sonra dedesi bi elbise almıştı onu gönlü olsun deduşunun

hayırlı olsın canım ne çabuk büyüdü yerim onu esmer erkekim benım

slammmm

tembel senı aynı ben hiç bişe yapmadım tütü etekten başka ama tek bildiğim pasta resimli olnucak çünkü eşim babam bizyemeyiz sağlıksız diolar ne yapcam bilmiyommmmmmmmmmm

ya önceden yoktu böle şeyler bulgur pilavi vuu çok severim ölemı yapsak yanındada ayran

öğlen arası ilk defa kefir mayaladım inş. güzel olur bebeşimde severek içer

işlaaa ben sevemedim tadını

tünaydun MAYUS ANNELERİ VE DATLUŞLARI

ALLAH sağlık versin hepinize

doğum günleri yaklaştıkca yazan azalıo hazırlıklar tabi herkez ben ve BabyCeren bacum gibi geniş del

ben saçlarımı düşünüyom valla beyaz larım çıktı yaşlanıom yaww

tavşanımı anama verdim guya bende evi temizliyom valla temizliomanacım ama pc yi klavyeyi gıcır gıcır oldu

görüşürüz kader yoldaşlarım iyi bakın kendinize ve datluşlarınıza

PLANNER hanım hoşgeldiniz, tam da dün sizi andık. uzun zamandır görünmüyor diye. kolay gelsin diyorum, dua tabiki de ederiz

doğumgünü davetiyesi provasısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…