PLANNER hanım hoşgeldiniz, tam da dün sizi andık. uzun zamandır görünmüyor diye. kolay gelsin diyorum, dua tabiki de ederiz
doğumgünü davetiyesi provasısıEki Görüntüle 687060
doğumgünü davetiyesi provasısıEki Görüntüle 687060
11 aylık olan tüm bebişlere hayırlı olsun.
bestenin ve çağlanın da 11 aylık olmasına 2 gün kaldı.
BABYCEREN kız kızlarımızın doğum günüsünü beraber mi yapsak; ama siz gelin buraya bizi masrafa sokmayın
tamam kabulbiz geliriz..her türlü masraf sana ait
pastamızı hazırla:)kıyafetlerde senden..ayrıca yeme içme yatma kalkma:)kahvaltı öglen akşam yemegi:)
akşamları çerez yerim..günde 2 tane çikita muz olmazsa yaşayamam:))
ha birde o kadar yol gelecez 1 hafta kalmassak olmaz:))
hemen biletlerimizi alıyorummm
aç kapıyıııı
Yok anam vazgeçtim ben sennen doğum günüsü falan yapılmaz. Anamı ağlatır gidersin buradan
Her şey dahil otele mi geliyon bacım o ney öyle
Yaaa kıyamam ben cerenle çağlama onları görme uğruna katlanabilirim. Gel hadi açtım kapıyı
vazgeçtim sana gelmeyecemkızdımmm
ben cikirokkoya gidecem:)orda lahmacun ayran baklava var
ona yıkılacam:)zaten 60 tane misafiri olacakmış arada bizde kaynar gideriz:))
chihiro bana hemen özelden cep telini verirmisin çok ciddiyimmmmmm
hemen bekliyorum
kızlar sizden bişey rica edebilirmiyim acaba?? doğum günü süsleri için yardım istiyorum müsait olan ve yapmak isteyen anneler bana yardım edebilirmi acaba?? parti dünyasından bi fiyat cıkarttık 300tlyi geciyo daha bunun pastası elbisesi var bizim maaaşın yarısı gidecek doğum gününe . internetten tema buldum ama üzerine yazı yazamıyorum düzenleyemiyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz bana kendim cıkartayım daha uyguna gelsin???
canım malesef ben bu konulardan anlamıyorum hiç
ama aramızda gönlü güzel yardıma hazır hazır çok iyi niyetli arkadaşlarımız var
mutlu annecim ve planercim bu konularda çok iyiler bugün yoklar ama yazını görünce
mutlaka cevap vereceklerdir
günaydın güzel arkadaşlarım benim...
kızlar yarın kızımın doğum günü koca 1 sene geçti vallahi büyüdüler..nasıl gectı hıc anlamadım...
doğum günümüz cumartesi saat 2 de evimizde..Ada teyzelerinide davet ediyor bekleriz kızlar...evimiz küçük ama olsun alt alta üst üste otururuz..gelmek isteyen teyzelerimize adresimizi verebiliriz...
birde pastayı yaptıracagım pastane tadilata girmiş şok oldum...şimdi harıl harıl pastane arıyorum..tevsileriniz varsa değerlendirebilirimmm...c.tesi doğum gunu var ortada pasta yokkk:))
Yok anam vazgeçtim ben sennen doğum günüsü falan yapılmaz. Anamı ağlatır gidersin buradan
Her şey dahil otele mi geliyon bacım o ney öyle
Yaaa kıyamam ben cerenle çağlama onları görme uğruna katlanabilirim. Gel hadi açtım kapıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?