2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu defa mesajın sonuna geldiğimde başını unutmadım zira bi_angel_kujumun mesajıysa okuduğum, bütün işlerimi kenara bırakıp, konsantre olup okudum

hepimizi toplayıp, 1 mesajda ve 1 nefeste cevaplıyor ya, bitiyorum bu haline

PLANNER hanım hoşgeldiniz, tam da dün sizi andık. uzun zamandır görünmüyor diye. kolay gelsin diyorum, dua tabiki de ederiz

doğumgünü davetiyesi provasısıEki Görüntüle 687060

kız cikikrokkoooooo bu aynı senin oğlannnn
neydi bu beklerin adı:26:çok benziyo yaaa bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende davetlimiyim banane bananeeee bende lahmacun ayran içecem
çok güzel ellerine saglıkaz çakal degilsin ha

kujum çok tatlısın ya:)herkesede cevap yazmış:)
cikirokkoyada bir ''OLUR''yazsaydın keşke
üzülmesin diye:)çok komiksin çok datlusun bacummmmm

doğumgünü davetiyesi provasısıEki Görüntüle 687060

resimdeki çocuk 2 parmağını gösteriyordu ama benim işaret parmağını gösteren bir resme ihtiyacım vardı. uzun zuun uğraşıp ikinci parmağını da kıvırmış gibi yapacaktım, photoshop vs'de ama aklıma geldi: yaşgunu ve diş buğdayı kutlaması beraber yapılacak. yani 2 kutlama var sorun böylelikle çözülmüş oldu

nasılsınız??? Yine bölük börçük bi geçmiş okumadan sonra;

MUTLU ANNE çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım anneannen iyileşir sen de güzel haberlerle dönersin.

NAGİHAN çok teşekkür ederim tatlım güzel sözlerin için arada gel özletme kendini. Yaren nurumu öp benim için seni de kocaman öpüyorum

PLANNER merhaba cicim merak ettim seni

BABYCEREN kıyafete ve ayakkabıya bayıldım çok zevkliymiş accasia hem de çok ince. İyi günlerde giyinsin kuzum.

DEFNE_ANK doğum günü kıyafetini çok beğendim tam prenses olacak güzel kızın içinde.

ZADA demek doğum gününüz geldi ayyy ne heyecanlı merakla bekliyoruz fotoları zeynep adamı ve seni öpüyorum canım

11 aylık olan tüm bebişlere hayırlı olsun.
bestenin ve çağlanın da 11 aylık olmasına 2 gün kaldı.
BABYCEREN kız kızlarımızın doğum günüsünü beraber mi yapsak; ama siz gelin buraya bizi masrafa sokmayın

tamam kabulbiz geliriz..her türlü masraf sana ait
pastamızı hazırla:)kıyafetlerde senden..ayrıca yeme içme yatma kalkma:)kahvaltı öglen akşam yemegi:)
akşamları çerez yerim..günde 2 tane çikita muz olmazsa yaşayamam:))
ha birde o kadar yol gelecez 1 hafta kalmassak olmaz:))
hemen biletlerimizi alıyorummm
aç kapıyıııı

Son düzenleme:

Yok anam vazgeçtim ben sennen doğum günüsü falan yapılmaz. Anamı ağlatır gidersin buradan
Her şey dahil otele mi geliyon bacım o ney öyle
Yaaa kıyamam ben cerenle çağlama onları görme uğruna katlanabilirim. Gel hadi açtım kapıyı

vazgeçtim sana gelmeyecemkızdımmm
ben cikirokkoya gidecem:)orda lahmacun ayran baklava var
ona yıkılacam:)zaten 60 tane misafiri olacakmış arada bizde kaynar gideriz:))
chihiro bana hemen özelden cep telini verirmisin çok ciddiyimmmmmm
hemen bekliyorum

lahmacun, ayran, baklava hepsi feda olsun Babyceren hanım size hatta sizi, kutlamanın onur konuğu ilan ederim

kızlar sizden bişey rica edebilirmiyim acaba?? doğum günü süsleri için yardım istiyorum müsait olan ve yapmak isteyen anneler bana yardım edebilirmi acaba?? parti dünyasından bi fiyat cıkarttık 300tlyi geciyo daha bunun pastası elbisesi var bizim maaaşın yarısı gidecek doğum gününe . internetten tema buldum ama üzerine yazı yazamıyorum düzenleyemiyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz bana kendim cıkartayım daha uyguna gelsin???

canım malesef ben bu konulardan anlamıyorum hiç
ama aramızda gönlü güzel yardıma hazır hazır çok iyi niyetli arkadaşlarımız var
mutlu annecim ve planercim bu konularda çok iyiler bugün yoklar ama yazını görünce
mutlaka cevap vereceklerdir

sağol canım bende senin gibiyim hiç anlayamıyorum butün hafta sonu yapmaya calıştım ama nafile basmıyo kafam bu bilgisayar işlerine

Selam canlarımmm. Nasılsınız, keyifler, bebişler iyidir umarım
Bugün sunumum vardı, hoca 3 saatlik dersi bana yıktı, yine de anlımın akıyla çıktım. 1 hafta ne sınav ne sunum ne ödev rahatımmm diyip geldim yanınıza. Bakıyorum doğum günü hazırlıkları var, süper anneler sizi. Ben de tık yok, yapsak da çekirdek ailemizle kutlarız diye düşünüyorum, aslında yiğenimin doğum günüyle birlikte biraz daha büyük bir şey yapabiliriz diye düşünmüştük ama şimdilik faaliyet yok bizde
Turuncu hediyemizi yolladı, şirin mi şirin odamıza uyan güzel bir nevresim takımı yollamış canım arkadaşım. Kendisine huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyor ve kesesine bereket diliyorum. Şimdi anneciğiyle beraber olmalı ohhh..
Meleğim, canım benim sen ne zaman geliyorsun, ben de hediyemi sana bir şekilde vereyim dimi yani. Mahirim nasıl? Sizi dört gözle bekliyoruz..
Babyceren, ne çene var kız sende gidiyorum geliyorum tam gaz yazıyosun valla valla.. şaka bi yana bizi unutmadığına sevindim. Beyzam bugün 11 aylık oldu, nasıl geçti yaa. Bunlar yakında kocaya da gider bak diyim evde kalmazlarsa tabi. Ceren Çağla fıstıklar da iyidir umarım.
Kızımla aynı gün doğanlar, pinarda, ugurbocugum ve hejar bebişlerinizin 11.ayı hayırlı olsun
Azraece nasılsın canım, eşin yanında mı. Gelmediyse temelli gelsin artık evineee. Ece fıstığımı ve seni kocaman öpüyorum..
Beykoz Dümen ne haber şeker? Oğluşun nasıl, öptüm siziii kız
Nagihancım sen nasılsın, Yaren Nurum nasıllar fıstığımı görmek isterim ya kim bilir nasıl büyümüştür...
Zada, Planner, Yavrukedi, Sekersizyesilcay, Annezeynep, Mutluanne çalışan emekçi güzel anneler, nasılsınız? Zeynep Ada fıstıklar, Defne, Sinemis, Mira hanımlar ve paşamız Ömer beyler nasıl hepiciğini bir güzel öpüyorum..
İlkimcim ve Çiçekcim Beste hanım ve Masal hanım hepiniz iyisinizdir umarım.. Sizlerin yanaklarından küçük hanımların gözlerinden mucuk :)
Siyahlale, pampis, sekerimserbetim, biyolog, bianjel tavşan, dilekmete, zilan, chihiro hanımlar, bambucan, berrum, hepinize selammm..
Sayfayı işgal ettim sanırım Bayadır yazmıyorum, dönüşüm muhteşem olsun dimi

lillac hoşgeldin hayatım..siz bana böyle laf atarsanız benimde çenem düşer haliyle:))
hediyenizde hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun beyza sultan:))
demek artık sahalara döndün..hadi hergün burda görmek istiyoruz seni:)
öpüldün canımfıstgımızıda öpersen sevinirim

lillacım seni görünce eski bir dostumu görmüş kadar mutlu oluyorum sunumun geçmiş rahatlamışın biraz sevindim. ece kuduruyor hepimizinki gibi eşimde desen nerdeeee daha gelmiyor öyle takılıyoruz işte.

kızlar akşamüstü bir başım ağrımaya başladı çok fena ağrı kesici içsemmi acaba. komşularla dışarı çıkmıştık güneş var diye gittim çok güzel bir şapka aldım eceye. yarım saat içinde kaybettik fırlatıp attı cadı herhalde bende farketmedim sinir oldum. canı sağolsun diyeyim ama almıcam şapka kel cadıya kalsın öyle:))

Nayir olamaz...demek Zeynomuz artik yas alicak of off ne cabuk geldi yaaa..valla ben sizing yerinize en az sizing kadar heyecan yaptim ve Tr de olsaydim mutlaka gelirdim cnm, ins hersey gonlune gore olur.unutulmayacak kadar guzel gecsin ins
SIZIN PLANNER ILE BERABER BULDUGUNUZ PASTANE NE OLDU CNM HANI ADI ZEYNEP ADA MIYDI OYLE HATIRLIYORUM DA :))

merhaba arkadaşlar bende 2012 mayıs annelerindenim netim olmadığı için uzun bir zamandır gelemedim aranıza.kızlar ben ikinciye hamileyim aranızda hiç varmı hamile olan yoksa en erken davranan benmiyim

Lillac sekerim hosgeldin, ozlemisiz yaw..bir gittin pir gittin..neyseki birazda olsa rahatlamissin cok sevimdim,aslinda zamanin olamayisini cok iyi anliyorum cnm, dedigim gibi sen herkul gucunde cok is hallediyorsun masallah

Gelelim bize cnm, biz ins burdaki isleri haleder etmez gelicez.. bunun ne zaman olucagi konusunda suan itibari ile fikrim yok ama yakinda olur ins..

BabyCeren bu anacim hersey dahil olmasa gelirmi sekerim, akilli hatun nede olsa :)) allahtan yok parasida size ait dememis ya dseydi :)) ama Cagla ve Ceren icin deger dedigin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…