lillacım seni görünce eski bir dostumu görmüş kadar mutlu oluyorum sunumun geçmiş rahatlamışın biraz sevindim. ece kuduruyor hepimizinki gibi eşimde desen nerdeeee daha gelmiyor öyle takılıyoruz işte.
kızlar akşamüstü bir başım ağrımaya başladı çok fena ağrı kesici içsemmi acaba. komşularla dışarı çıkmıştık güneş var diye gittim çok güzel bir şapka aldım eceye. yarım saat içinde kaybettik fırlatıp attı cadı herhalde bende farketmedim sinir oldum. canı sağolsun diyeyim ama almıcam şapka kel cadıya kalsın öyle:))
selaaammmmumarım herkes iyidir geçmişi okuma fırsatım olmadı maalesef çok yoğunum çok işim var ofise yeni geldim sabahtan beri belediyelerde geziyorummm ve yığınla işim var:18: size katılamıyorum ancak aklım sizdeee hepinizi ve kuzularınıızıı kocamannn öpüyorummm işimin başına dönüyorum çünkü cuma günü ankarada olacağım bitmek bilmeyen malum projemiz için görüşmeye gideceğiz bakanlığa benim için dua edinn
tamam kabulbiz geliriz..her türlü masraf sana ait
pastamızı hazırla:)kıyafetlerde senden..ayrıca yeme içme yatma kalkma:)kahvaltı öglen akşam yemegi:)
akşamları çerez yerim..günde 2 tane çikita muz olmazsa yaşayamam:))
ha birde o kadar yol gelecez 1 hafta kalmassak olmaz:))
hemen biletlerimizi alıyorummm
aç kapıyıııı
kolay gelsin meleğim
valla az kaldı ay ben daha hiç bişe yapmadım tembelim tembel
geçmiş olsun bacımtez zamanda gitcek o öksürük fıstığından
mutlu_anne çok geçmiş olsun bacım mevlam acil şifalar versin ...
oh oh hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 111 yıllara aylara
çok güzelmiş kıskandımyok yok şaka kıskanmadım beğendim yakışır çağla datluşuna
yerim o ayuşları kokoş seni
saol canımcım tavşanımı öp
benide enişten(X menım yanü ) öpsün yaw
oy oy nice güzel yaşlara şimdiden
ne çabuk geçti ya 1 sene
elbise güzel bayıldım yakışır datluşa
bende hiç bişeye karar vermedimönce tütü giydircem galiba sonra dedesi bi elbise almıştı onu gönlü olsun deduşunun
hayırlı olsın canım ne çabuk büyüdü yerim onu esmer erkekim benım
slammmm
tembel senı aynı ben hiç bişe yapmadım tütü etekten başka ama tek bildiğim pasta resimli olnucak çünkü eşim babam bizyemeyiz sağlıksız diolar ne yapcam bilmiyommmmmmmmmmm
ya önceden yoktu böle şeylerbulgur pilavi vuu çok severim ölemı yapsak yanındada ayran
işlaaa ben sevemedim tadını
tünaydun MAYUS ANNELERİ VE DATLUŞLARI
ALLAH sağlık versin hepinize
doğum günleri yaklaştıkca yazan azalıo hazırlıklar tabi herkez ben ve BabyCeren bacum gibi geniş del
ben saçlarımı düşünüyom valla beyaz larım çıktı yaşlanıom yaww
tavşanımı anama verdim guya bende evi temizliyomvalla temizliomanacım ama pc yi klavyeyi gıcır gıcır oldu
görüşürüz kader yoldaşlarım iyi bakın kendinize ve datluşlarınıza
Kızımın doğum günü için pastaya karar veremiyorum,1 şeklinde olacak,şeker hamurlu istiyordum ama şimdiye kadar şeker hamurlu pasta hiç yemedim. PAstanın görüntüsü kadar tadı da önemli.Şeker hamurun tadına bakanlar bi fikir versin,pastanın tadında herhangi bir nahoşluk oluyor mu?Sİz nasıl yaptıracaksınız pastanızı?
Kızıma doğum günü elbisesi aldık sonunda,ben mini gelinlik gibi elbiselerden istedim ama babası taktı çocuk rahat edemez diye,2. yaş gününde benim dediğim olacak :)sonuç olarak andywawa dan aşağıdaki elbiseyi aldık. Capretto isimli bir mağazadan da deri ilk adım öncesi diye geçiyormuş beyaz ayakkabı aldık. Adını sanını duymadığım markaları öğreniyoruz kızım sayesinde.Daha neler öğreneceğiz bakalım
Eki Görüntüle 686870
Eki Görüntüle 686871
günaydın güzel anneler veee güzel mis kokulu bebişler
mutlu anne anane acil şifalar Rabbim çektirmesin benim dedemde kanser hastası çok çok kötü bu durumda olanları rabbim kurtarsın
çektikleri acıları kefaret olsun inşallah
defne ank prensesin elbisesi çok güzel çok yakışacaktır eminim sağlıkla giysin kuzu
babyceren Aman Tanrımm o tombiş ayaklar bacaklar ısırırım ben,çok çok bğendim hem elbiseyi hemde ayakkabıyı accaisa kesene bereket güzel yürekli arkadaşım Çağlacımda sağlıkla giysin inşallah
Pınarda Doğa düşmüş Allah korumuş kuzuyu hemen sadaka çıkarsaydın canım,Allaha emanet kuzular...
ZADAcımm Zeynep Ada'nın d.günü kutlu olsun şimdiden Allahım bahtını şansını hep açık etsin kuzumun,anneye babaya vatana millete hayırlı evlat olsun uzun sağlıklı huzurlu bereketli ömürler versin rabbim Adamıza
çok fazla geçmişe bakamadım hep alıntılardan okuduklarım bunlar aklımda kalanlar
bugün oğlum 11. ayına girdi,onunla birlikte Doğa,Beyza,Orhan Cemal de
nice aylar görelim sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah
Allah korusun evlatlarımızı
Merhaba tatlım nerelerdesin yaa özledik seni. Arada fırsatını bul gel. Biz iyiyiz canım çok sağ ol sen de sunumun üstesinden gelmişsin tebrik ederim her daim başarılara imza atarsın inşallah. Biz de seni ve bayzamızı kocaman öpüyoruzSelam canlarımmm. Nasılsınız, keyifler, bebişler iyidir umarım
Bugün sunumum vardı, hoca 3 saatlik dersi bana yıktı, yine de anlımın akıyla çıktım. 1 hafta ne sınav ne sunum ne ödev rahatımmm diyip geldim yanınıza. Bakıyorum doğum günü hazırlıkları var, süper anneler sizi. Ben de tık yok, yapsak da çekirdek ailemizle kutlarız diye düşünüyorum, aslında yiğenimin doğum günüyle birlikte biraz daha büyük bir şey yapabiliriz diye düşünmüştük ama şimdilik faaliyet yok bizde
Turuncu hediyemizi yolladı, şirin mi şirin odamıza uyan güzel bir nevresim takımı yollamış canım arkadaşım. Kendisine huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyor ve kesesine bereket diliyorum. Şimdi anneciğiyle beraber olmalıohhh..
Meleğim, canım benim sen ne zaman geliyorsun, ben de hediyemi sana bir şekilde vereyim dimi yani. Mahirim nasıl? Sizi dört gözle bekliyoruz..
Babyceren, ne çene var kız sende gidiyorum geliyorum tam gaz yazıyosun valla valla.. şaka bi yana bizi unutmadığına sevindim. Beyzam bugün 11 aylık oldu, nasıl geçti yaa. Bunlar yakında kocaya da gider bak diyim evde kalmazlarsa tabi. Ceren Çağla fıstıklar da iyidir umarım.
Kızımla aynı gün doğanlar, pinarda, ugurbocugum ve hejar bebişlerinizin 11.ayı hayırlı olsun
Azraece nasılsın canım, eşin yanında mı. Gelmediyse temelli gelsin artık evineee. Ece fıstığımı ve seni kocaman öpüyorum..
Beykoz Dümen ne haber şeker? Oğluşun nasıl, öptüm siziii kız
Nagihancım sen nasılsın, Yaren Nurum nasıllar fıstığımı görmek isterim ya kim bilir nasıl büyümüştür...
Zada, Planner, Yavrukedi, Sekersizyesilcay, Annezeynep, Mutluanne çalışan emekçi güzel anneler, nasılsınız? Zeynep Ada fıstıklar, Defne, Sinemis, Mira hanımlar ve paşamız Ömer beyler nasıl hepiciğini bir güzel öpüyorum..
İlkimcim ve Çiçekcim Beste hanım ve Masal hanım hepiniz iyisinizdir umarım.. Sizlerin yanaklarından küçük hanımların gözlerinden mucuk:)
Siyahlale, pampis, sekerimserbetim, biyolog, bianjel tavşan, dilekmete, zilan, chihiro hanımlar, bambucan, berrum, hepinize selammm..
Sayfayı işgal ettim sanırımBayadır yazmıyorum, dönüşüm muhteşem olsun dimi
geçmiş olsun balım ben çok ağrım olursa parol kullanıyorum dr kullanabilirsin demişti. Demek yepyeni şapka gitti büyüyünce iyice kudurdu bu bebeler işimiz var bunlarlalillacım seni görünce eski bir dostumu görmüş kadar mutlu oluyorum sunumun geçmiş rahatlamışın biraz sevindim. ece kuduruyor hepimizinki gibi eşimde desen nerdeeee daha gelmiyor öyle takılıyoruz işte.
kızlar akşamüstü bir başım ağrımaya başladı çok fena ağrı kesici içsemmi acaba. komşularla dışarı çıkmıştık güneş var diye gittim çok güzel bir şapka aldım eceye. yarım saat içinde kaybettik fırlatıp attı cadı herhalde bende farketmedim sinir oldum. canı sağolsun diyeyim ama almıcam şapka kel cadıya kalsın öyle:))
Gizz birsey istemeyi unutmussun...oldu olacak evin tabusunuda isteseydin yaa :)) hem bak yazlik mekanda cok pahabicilmez olur diyim sana :))
Ilkim cnm babyCeren bir kol kaptiran heseyini kaptirir haberin olsun :)))
BabyCeren seni cok seviyoruz, herseye ragmen :))
merhaba arkadaşlar bende 2012 mayıs annelerindenim netim olmadığı için uzun bir zamandır gelemedim aranıza.kızlar ben ikinciye hamileyim aranızda hiç varmı hamile olan yoksa en erken davranan benmiyim
Lillaccccc hoşgeldin canım yaa... Özlettin kendini valla. Bizler iyiyiz aynı dediğin gibi doğumgunu telaşındayız. Dün 11 aylık oldu defnecik. Tam 1 ayı kaldı. Heyecan sardı bizi de :) defne karen kreşe alıştı iyice. Ben de işe... Çok yoğun geciyo gunlerimiz. Bi bakıyorum pazartesi bi bakıyorum cuma. Anlamıyoruz nasıl gectiğini valla.. Sunumun iyi gecmiş cok sevindim. Bi hafta boyunca buralardasın yani :) ne guzel
Defne ank elbisenizi cok begendim. Gule gule gıysın kuzu
Dyd seni hatırlıyorum. Ne kadarlık hamilesin. Bir kaç kişi daha vardı hamile haberini verip gitiler ama isimlerini hatırlamıyorum. Sağlıkla gelsin kuzucun inşallah :) planlı mıydı?
Azraece bence de bi parol veya minoset iç. Bişey olmaz. Ben de nadir ilaç kullananlardanım :) giden şapka olsun ya boşver. Ben de haftasonu 2 tane sapka aldım kuzuma. Çok yakıştı görsenhavalar da tam ısındı gunes actı bol bol parka gider takatız derken yine bozdu Birini yollayayım istersen :)
Ya kızlar kreşten beyaz yakalı tshirt istediler. Bugun onu aldım. Meger 23 nisan için etkinlik yapacaklarmıd. Hepsi aynı kıyafet giyecekmiş beyaz t shirt altına kızlar kot etek erkekler kot pantolonbi tane de etek alcaz hanımefendiye :) nasıl heyecanlandım anlatamam. Bnim kuzum buyumus de 23 nisan kutluyo hay allahım yaa mutlulukların en buyugu bu olsa gerek sukurler olsun...
Ayy ne güzel demek 23 nisan kutlayacaklar ne de olsa onların günü hem de ilk 23 nisanları. Defneciği o haliyle görmeyi çok isterim
Eki Görüntüle 687541 son icraatım:)
vaaaav kızım sen kaptın bu işi çok güzel olmuş nerede kullanacak bunu
yeşilçayım bende heyecanlandım eminim çok tatlı olurlar 23 nisanda ay yerim ben onu kot eteğinle:))
maşallah diyeyim bize forumda düzenli takılıpta gebe kalan olmadı:)) başlarda herkes gaza geliyordu ama sonradan kesildi sesler:)
kızlar daha önce mutlu annem yazmıştı sanırım bebeklerinizin göbekleri bira göbeği yapmış gibimi duruyor:)) benim ecenin öyle ya 7 aylık gibi geziniyor doktorlarınıza bir sorsanıza:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?