2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun cnm, sen yinede hafif bir agri kesici al cok fena olanindan alma okis...
Sapka icinde saglik olsun , kismet degilmis kullanmak bu yuzden hic dusunme bile herseyde hayir vardir..sen Ece mize almazsin teyzeleri alir :)) belkide kimbilir dimi

Hayirlisi olsun ins cnm arkadasim...umarim hersey yolunda gider ve alinin aki ile bu isinde ustesinden gelebilirsiniz..rabbim yar ve yardimcin olsun ins..

Gizz birsey istemeyi unutmussun...oldu olacak evin tabusunuda isteseydin yaa :)) hem bak yazlik mekanda cok pahabicilmez olur diyim sana :))
Ilkim cnm babyCeren bir kol kaptiran heseyini kaptirir haberin olsun :)))
BabyCeren seni cok seviyoruz, herseye ragmen :))

Sagol cnm, seninde eline kuvvet bir celsede yazivermissin herkese msallah sana ben vallla ne yazacagimi unutuyorum bu yuzden uzun tutamiyorum :)) malum yaslilik iste

Cok guzel, ben cok begendim iyi bir secim olmus..gule gule giyinsin ins..hayirli olsun cnm..
Bu cocuklar sayesinde daha cook sey ogreniriz bencede :)) ihtiyaclari bitmiyor ki...durduklari yerde money yiyor bu veletler :))

Hayirli olsun cnm 11 .ayiniz..nice guzel yillar gorur ins Aras Eymen imiz

biangel kujum beni beğenen 3000. kişi olmuşun tebrik ediyorum seni:)) beğenen elleriniz dert görmesin:))

Merhaba tatlım nerelerdesin yaa özledik seni. Arada fırsatını bul gel. Biz iyiyiz canım çok sağ ol sen de sunumun üstesinden gelmişsin tebrik ederim her daim başarılara imza atarsın inşallah. Biz de seni ve bayzamızı kocaman öpüyoruz
geçmiş olsun balım ben çok ağrım olursa parol kullanıyorum dr kullanabilirsin demişti. Demek yepyeni şapka gitti büyüyünce iyice kudurdu bu bebeler işimiz var bunlarla Amaan yine de ecoşumun canı sağ olsun olan şapkaya olsun

Ahh canım arkadaşım ne iyi söylemişsin. Daha bi de trip atmış hem suçlu hem güçlü utanmasa 'nonumu' isteyecek

merhaba arkadaşlar bende 2012 mayıs annelerindenim netim olmadığı için uzun bir zamandır gelemedim aranıza.kızlar ben ikinciye hamileyim aranızda hiç varmı hamile olan yoksa en erken davranan benmiyim

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun, kaç haftalık hamilesin.
Bildiğim kadarıyla iki arkadaş daha vardı ama isimlerini hatırlamıyorum

maşallah diyeyim bize forumda düzenli takılıpta gebe kalan olmadı:)) başlarda herkes gaza geliyordu ama sonradan kesildi sesler:)

kızlar daha önce mutlu annem yazmıştı sanırım bebeklerinizin göbekleri bira göbeği yapmış gibimi duruyor:)) benim ecenin öyle ya 7 aylık gibi geziniyor doktorlarınıza bir sorsanıza:))

Lillaccccc hoşgeldin canım yaa... Özlettin kendini valla. Bizler iyiyiz aynı dediğin gibi doğumgunu telaşındayız. Dün 11 aylık oldu defnecik. Tam 1 ayı kaldı. Heyecan sardı bizi de :) defne karen kreşe alıştı iyice. Ben de işe... Çok yoğun geciyo gunlerimiz. Bi bakıyorum pazartesi bi bakıyorum cuma. Anlamıyoruz nasıl gectiğini valla.. Sunumun iyi gecmiş cok sevindim. Bi hafta boyunca buralardasın yani :) ne guzel

Defne ank elbisenizi cok begendim. Gule gule gıysın kuzu

Dyd seni hatırlıyorum. Ne kadarlık hamilesin. Bir kaç kişi daha vardı hamile haberini verip gitiler ama isimlerini hatırlamıyorum. Sağlıkla gelsin kuzucun inşallah :) planlı mıydı?

Azraece bence de bi parol veya minoset iç. Bişey olmaz. Ben de nadir ilaç kullananlardanım :) giden şapka olsun ya boşver. Ben de haftasonu 2 tane sapka aldım kuzuma. Çok yakıştı görsen havalar da tam ısındı gunes actı bol bol parka gider takatız derken yine bozdu Birini yollayayım istersen :)

Ya kızlar kreşten beyaz yakalı tshirt istediler. Bugun onu aldım. Meger 23 nisan için etkinlik yapacaklarmıd. Hepsi aynı kıyafet giyecekmiş beyaz t shirt altına kızlar kot etek erkekler kot pantolon bi tane de etek alcaz hanımefendiye :) nasıl heyecanlandım anlatamam. Bnim kuzum buyumus de 23 nisan kutluyo hay allahım yaa mutlulukların en buyugu bu olsa gerek sukurler olsun...

Ayy ne güzel demek 23 nisan kutlayacaklar ne de olsa onların günü hem de ilk 23 nisanları. Defneciği o haliyle görmeyi çok isterim

yeşilçayım bende heyecanlandım eminim çok tatlı olurlar 23 nisanda ay yerim ben onu kot eteğinle:))

vaaaav kızım sen kaptın bu işi çok güzel olmuş nerede kullanacak bunu

burada arkadaş var 23 nisanda doğumgünü var oğlunun tekne kiralıcaklardı aksilik olmazsa teknede uygun bir yer bulurda asarız inşallah:)) sorma kızlar sıraya girdi apartmanımda bizede yap diye:)) yalnız büyük orta sehpamın her yeri silikon oldu çıkarmı o acaba benim x man görürse kudurur:))

Bizim Mahir in minyon bir tipi var ve ona ragmen gobegi var...cok ilginc dimi yaa..bende anlamis degilim neden boyle hele bizde cok komik duruyor cunku oglanin her yeri citi piti bir ortada kabak cicegi gibi gobek var dusunsenize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…