2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

teşekkür ederim canlarım.. sizleri çok özledimmm tabi nefes almayı da
elimden geldiğince aranızda durup hasretlik gideririm ben de bu fırsatta :)

ahh canım kalp kalbe karşıdır, ben de seni görünce seviniyorum :))
ece yürümeyi bırak uçuyordur artık heralde değil mii
geçmiş olsun canım, bebe aspirin çok faydalıymış, dün derste hoca anlattı
kanı sulandırır kalbe iyi gelir fln, bugun benim de basım ağrıyordu aldım bende :))
reklamını mı yaptı anlamadım ama neyse :))
emzirirken nasıl olur bilemedim ama bebesi sonuçta bişey yapmaz heralde
şapkaya da yazık olmuşş, keltoş kafasını öperim ben o kızın

sagol canımm, ayy varya beni ağlatacaksınızz, biricik arkidişlerim benimm
sizin de 11.ayınız hayırlı olsun, 1 yaş oldular yaaa..
kızının kreşe senin işe alışmana çok sevindim, rayına oturdu mu herşey tıkır tıkır gidiyor maşallah
yerim Defnenin etkinliğini :))) kim bilir ne şeker olacak, foto isteriz artık

şekersiz__defne 23 nisanamı katılacak:))çok heycanlandım..bana ne oluyosa:))ilk okuyan kızımız defne oldu
melegim__teesüf ediyorum sanane demek ''herşeye ragmen seni seviyoruz'' bu ne demekhemen açıkla
azraece_canım eline saglık çok güzel yazmışsın..nasıl yapıyosun:44:banada ögret örtmenim:)
ilkim31__canım sen ''nonunu'' azraecenin kv sine vero nonları çok sever:))
ben ne yapayım senin nonunu

Bizim Mahir in minyon bir tipi var ve ona ragmen gobegi var...cok ilginc dimi yaa..bende anlamis degilim neden boyle hele bizde cok komik duruyor cunku oglanin her yeri citi piti bir ortada kabak cicegi gibi gobek var dusunsenize :))

nasıl da yakışıyodur o göbüş ona
hey gidi günler daha dün kendi göbüşümüzü gösteriyorduk :)))
şimdi onlarınkini konuşuyoruz..
gerçi tekrar göbüşleri çıkanlar var aramızda
dyd ve diğer hamişler, hayırlı olsun.. Allah sağlıcakla tamamına erdirsin..

günde 2 defa uyuyan çağlayı bugün 1 defa yatırdım ve en son çocuk aglama krizine girdi..
ama dişardaydık yatıramadımne yapıyım
dişarıya çıkınca uyku düzeni denen birşey kalmıyo
neyse uyudu..
acaba çağla doymuyo ki gece çok uyanıyo dedim gittim gece maması aldım..şu tahıllı olanlardan..
yaptım yemedicerende agzına koymamıştı çağlada aynen ablası gibi
yese iyiydi yaaa
param boşa gitti

Bugun artik Doga kizimiz 11 aylik annesi..Guzeller guzeli prensesimize nice aylar dileriz..hayirli olsun ins
Teşekkür ederiz teyzesi.
Günaydın mayıs anneleri.
Akşam olsa da yatsak yaaa :18:
SEN DE BENİM GİBİ UYKUYA HASRET KALDIN GALİBA.
CANIM BİZ CHİCCO ALDIK VE DE MEMNUNUZ.NANEYİ İÇİ SUYLA DOLU DERİN BİR KAPTA BEKLET.YANİ SADECE KÖKÜN SUDA BEKLESİN,ÇİÇEK-VAZO DURUŞU GİBİ.
CANIM ŞİMDİDEN ADA YI ÖPÜYORUM. İYİ Kİ DOĞMUŞ,MUTLU SAĞLIKLI BAŞARILI BİR ÖMÜR DİLİYORUM.

SAĞOL TATLIM,SEN DE HOŞGELDİN,SEFALAR GETİRDİN.ARAYI UZATMA ARKADAŞIM...BİLİYORUM SÖZKONUSU BEBİŞERİMİZ OLUNCA ADETA HAYATI ERTELER OLDUK.SADECE ONLARLA İLGİLENİYORUZ ÇÜNKÜ...

Biz de bugün 11.ayına giren beyza'yı,ahmet cemal'i,aras aymen'i doyasıya öperek kutluyor ve hayırlı , mutlu, Sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini temenni ediyoruzınar-doğa.

annezeynep sen nerelerdesin neden biziml konuşmuyosunküsmüyüz
birşeymi dedik sana:))son hazırlıklar ne durumda..hangi gün yapmaya karar verdin..
ömerin başka dişi çıktımı..

Takiliyorum gizz sana ve gidigindan opuyom seni..gidi gidi seni gidi senii :)) seni seviyom lenn

Ben simdi tek tek hayirli olsun diyemiyorum valla hepsi sanki bugun dogmus sanki bu yuzden hepsine cumleden hayirli olsun..nice 11 ler nasip etsin ins mevlam
Beyza miz dami bugun dogmus valla kacmis gozumden simdi hepsini toptekun kutladim ayip olmaz dimi artik :))

Dogum gunu icin aldigim ciktilari halan kesemedim..cok tembelim cok..rabbim bir kuvvet versinde kesiyim diyorum ama elim gitmiyor hic yaw..zaten gunduz hic vaktim olmuyor olan vaktimde de burda biraz takilip cikip yatiyorum..nasil olcak bu is anlamadim..beni biri ufleyebilirmi, belki o zaman caliskanligim tutar :))

nereye üfleyeyeim melegim:))

meleğim aslında bir saatte otursan kesersin hepsini yarın öyle yap hatta burada seni görürsek kovalayalım:)) benimde başım ağrıdığı için herhalde yaptığım keçeler olmadı yarın bir daha yapıcam bende gidip yatayım iyi geceler size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…