lillac hoşgeldin hayatım..siz bana böyle laf atarsanız benimde çenem düşer haliyle:))
hediyenizde hayırlı olsun mışıl mışıl uyusun beyza sultan:))
demek artık sahalara döndün..hadi hergün burda görmek istiyoruz seni:)
öpüldün canımfıstgımızıda öpersen sevinirim
teşekkür ederim canlarım.. sizleri çok özledimmm tabi nefes almayı daMerhaba tatlım nerelerdesin yaa özledik seni. Arada fırsatını bul gel. Biz iyiyiz canım çok sağ ol sen de sunumun üstesinden gelmişsin tebrik ederim her daim başarılara imza atarsın inşallah. Biz de seni ve bayzamızı kocaman öpüyoruz
lillacım seni görünce eski bir dostumu görmüş kadar mutlu oluyorum sunumun geçmiş rahatlamışın biraz sevindim. ece kuduruyor hepimizinki gibi eşimde desen nerdeeee daha gelmiyor öyle takılıyoruz işte.
kızlar akşamüstü bir başım ağrımaya başladı çok fena ağrı kesici içsemmi acaba. komşularla dışarı çıkmıştık güneş var diye gittim çok güzel bir şapka aldım eceye. yarım saat içinde kaybettik fırlatıp attı cadı herhalde bende farketmedim sinir oldum. canı sağolsun diyeyim ama almıcam şapka kel cadıya kalsın öyle:))
Lillaccccc hoşgeldin canım yaa... Özlettin kendini valla. Bizler iyiyiz aynı dediğin gibi doğumgunu telaşındayız. Dün 11 aylık oldu defnecik. Tam 1 ayı kaldı. Heyecan sardı bizi de :) defne karen kreşe alıştı iyice. Ben de işe... Çok yoğun geciyo gunlerimiz. Bi bakıyorum pazartesi bi bakıyorum cuma. Anlamıyoruz nasıl gectiğini valla.. Sunumun iyi gecmiş cok sevindim. Bi hafta boyunca buralardasın yani :) ne guzel
Ya kızlar kreşten beyaz yakalı tshirt istediler. Bugun onu aldım. Meger 23 nisan için etkinlik yapacaklarmıd. Hepsi aynı kıyafet giyecekmiş beyaz t shirt altına kızlar kot etek erkekler kot pantolonbi tane de etek alcaz hanımefendiye :) nasıl heyecanlandım anlatamam. Bnim kuzum buyumus de 23 nisan kutluyo hay allahım yaa mutlulukların en buyugu bu olsa gerek sukurler olsun...
Bizim Mahir in minyon bir tipi var ve ona ragmen gobegi var...cok ilginc dimi yaa..bende anlamis degilim neden boyle hele bizde cok komik duruyor cunku oglanin her yeri citi piti bir ortada kabak cicegi gibi gobek var dusunsenize :))
Teşekkür ederiz teyzesi.Bugun artik Doga kizimiz 11 aylik annesi..Guzeller guzeli prensesimize nice aylar dileriz..hayirli olsun ins
SEN DE BENİM GİBİ UYKUYA HASRET KALDIN GALİBA.Günaydın mayıs anneleri.
Akşam olsa da yatsak yaaa :18:
CANIM BİZ CHİCCO ALDIK VE DE MEMNUNUZ.NANEYİ İÇİ SUYLA DOLU DERİN BİR KAPTA BEKLET.YANİ SADECE KÖKÜN SUDA BEKLESİN,ÇİÇEK-VAZO DURUŞU GİBİ.nasılsınız ne var yok?ben iyiyim çok şükür.
doğum günü hazırlıkları için araştırma yapmaya çalışıyorum fırsat buldukça.
pınarda; cnm öncelikle doğaya geçmiş oldun.düşmüş ağzı kanamış.kıyamam kuzuya.tütü konusunda lila tütüyle de bir görüşeyim bari.düşününce bana da çok geldi.ama içime çok sindi.aksesuarı falan da var.
ilkim; eline sağlık cnm.tütünüzü çok ama çok beğendim.valla beceriklisiniz siz şekerim...
mutluanne; teyzemize acil şifalar dilerim.inş. sağ salim çıkar.sende bu sıkıntını atlatırsın inş.Allah başımızdan eksik etmesin.Geçmiş olsun inş.
bekleyecek; rota virüsü geçirmiş kuzun.geçmiş olsun.çok dikkat etmek gerek.artık neredeyse hergün bir vaka duyuyorum sağdan soldan.Allah göstermesin.
babyceren; cnm 3 sayfa yazamıyorum yaaa.malesef vaktim yok ama en yakında iskence yapacam sözçağla hasta diye okudum ama inş. daha iyidir.bu arada o tombiş bacaklara bittim.maşallah subhanallah güzelime
şekersiz; cnm bana da fazla gibi geldi.bi bakacam bakalım daha ucuza yaptırabilir miyim diye.
azraece; resimlerine en yakın zamanda bakacam.hatta şimdi.
çiçek; sana yatcaz kalkcaz sarkısını armagan ediyorum.Allah tez zamanda kavustursun.
chiciro;ne yere bakan yürek yakanmıssın.dayanamadın değil mi?bizden göre göre sende kudurdun(yada siz mi demeliydim?afedersiniz. ehehehhehh)
kızlar ara ara okuduklarımdan çıkardıklarım bunlar.
pampiş ve ecesuelif cvplarınızı okumustum ama yazamamıstım.artık her sayfayı okuyamaz oldum.iyi olmanıza sevindim canlarım.
Araç koltuğu içinde fikir bekliyorum.bu hafta alacağız inş. ne alalım?900 tl’ye kadar düşünüyoruz.taksitle alıcam ben.
kendinize iyi bakın.
he bir de aklıma gelmişken; yeşil sebzeleri örneğin taze naneyi taze tutmak için ne yapmalıyız?
bir bilgisi olan var mı?
öpücüklerimle boğuyorum sizi
CANIM ŞİMDİDEN ADA YI ÖPÜYORUM. İYİ Kİ DOĞMUŞ,MUTLU SAĞLIKLI BAŞARILI BİR ÖMÜR DİLİYORUM.günaydın güzel arkadaşlarım benim...
kızlar yarın kızımın doğum günü koca 1 sene geçti vallahi büyüdüler..nasıl gectı hıc anlamadım...
doğum günümüz cumartesi saat 2 de evimizde..Ada teyzelerinide davet ediyor bekleriz kızlar...evimiz küçük ama olsun alt alta üst üste otururuz..gelmek isteyen teyzelerimize adresimizi verebiliriz...
birde pastayı yaptıracagım pastane tadilata girmiş şok oldum...şimdi harıl harıl pastane arıyorum..tevsileriniz varsa değerlendirebilirimmm...c.tesi doğum gunu var ortada pasta yokkk:))
Selam canlarımmm. Nasılsınız, keyifler, bebişler iyidir umarım
Bugün sunumum vardı, hoca 3 saatlik dersi bana yıktı, yine de anlımın akıyla çıktım. 1 hafta ne sınav ne sunum ne ödev rahatımmm diyip geldim yanınıza. Bakıyorum doğum günü hazırlıkları var, süper anneler sizi. Ben de tık yok, yapsak da çekirdek ailemizle kutlarız diye düşünüyorum, aslında yiğenimin doğum günüyle birlikte biraz daha büyük bir şey yapabiliriz diye düşünmüştük ama şimdilik faaliyet yok bizde
Turuncu hediyemizi yolladı, şirin mi şirin odamıza uyan güzel bir nevresim takımı yollamış canım arkadaşım. Kendisine huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyor ve kesesine bereket diliyorum. Şimdi anneciğiyle beraber olmalıohhh..
Meleğim, canım benim sen ne zaman geliyorsun, ben de hediyemi sana bir şekilde vereyim dimi yani. Mahirim nasıl? Sizi dört gözle bekliyoruz..
Babyceren, ne çene var kız sende gidiyorum geliyorum tam gaz yazıyosun valla valla.. şaka bi yana bizi unutmadığına sevindim. Beyzam bugün 11 aylık oldu, nasıl geçti yaa. Bunlar yakında kocaya da gider bak diyim evde kalmazlarsa tabi. Ceren Çağla fıstıklar da iyidir umarım.
Kızımla aynı gün doğanlar, pinarda, ugurbocugum ve hejar bebişlerinizin 11.ayı hayırlı olsun
Azraece nasılsın canım, eşin yanında mı. Gelmediyse temelli gelsin artık evineee. Ece fıstığımı ve seni kocaman öpüyorum..
Beykoz Dümen ne haber şeker? Oğluşun nasıl, öptüm siziii kız
Nagihancım sen nasılsın, Yaren Nurum nasıllar fıstığımı görmek isterim ya kim bilir nasıl büyümüştür...
Zada, Planner, Yavrukedi, Sekersizyesilcay, Annezeynep, Mutluanne çalışan emekçi güzel anneler, nasılsınız? Zeynep Ada fıstıklar, Defne, Sinemis, Mira hanımlar ve paşamız Ömer beyler nasıl hepiciğini bir güzel öpüyorum..
İlkimcim ve Çiçekcim Beste hanım ve Masal hanım hepiniz iyisinizdir umarım.. Sizlerin yanaklarından küçük hanımların gözlerinden mucuk:)
Siyahlale, pampis, sekerimserbetim, biyolog, bianjel tavşan, dilekmete, zilan, chihiro hanımlar, bambucan, berrum, hepinize selammm..
Sayfayı işgal ettim sanırımBayadır yazmıyorum, dönüşüm muhteşem olsun dimi
Biz de bugün 11.ayına giren beyza'yı,ahmet cemal'i,aras aymen'i doyasıya öperek kutluyor ve hayırlı , mutlu,Sağlıklı bir yaşam sürdürmelerini temenni ediyoruz ınar-doğa.
aaaachirico duymasın
duymaz merak etme ben asla söylemem:)deikoduyu hiç sevmem
geçmişi okursa görür ona karışmambelkide şuanda okumuştur..
onun evinde bilgisayar var hepinizi kandırıyobakınız fotolarına bilgisayar kasası görünüyo
şekersiz__defne 23 nisanamı katılacak:))çok heycanlandım..bana ne oluyosa:))ilk okuyan kızımız defne oldu
melegim__teesüf ediyorum sanane demek ''herşeye ragmen seni seviyoruz'' bu ne demek hemen açıkla
azraece_canım eline saglık çok güzel yazmışsın..nasıl yapıyosun:44:banada ögret örtmenim:)
ilkim31__canım sen ''nonunu'' azraecenin kv sine vero nonları çok sever:))
ben ne yapayım senin nonunu
ahmet cemal kimtanıyormuyuz:)))
Dogum gunu icin aldigim ciktilari halan kesemedim..cok tembelim cok..rabbim bir kuvvet versinde kesiyim diyorum ama elim gitmiyor hic yaw..zaten gunduz hic vaktim olmuyor olan vaktimde de burda biraz takilip cikip yatiyorum..nasil olcak bu is anlamadim..beni biri ufleyebilirmi, belki o zaman caliskanligim tutar :))
Eki Görüntüle 687616
nereye üfleyeyeim melegim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?