meleğim aslında bir saatte otursan kesersin hepsini yarın öyle yap hatta burada seni görürsek kovalayalım:)) benimde başım ağrıdığı için herhalde yaptığım keçeler olmadıyarın bir daha yapıcam bende gidip yatayım iyi geceler size
meleğim nasılsın bizim damat paşamız nasıl
bende kaçarsaç uçlarım agırıyo:)
herkese iyi geceler güzel rüyalar...ben her gece rüyalarımda sizleri görüyorum:))
ama sabah hatırlamıyorum:)acaba kimlerle dedikodu yapıyorum yada kimlerin evine gidip
yemekler yiyorum yadaaa kimlerin kontürlerini harcıyorumhiç hatırlamıyorum..
bakalım bu geceki şanslılar kim olacak..
melegim hocaya dikkat helede gözlere dikkat:))
azraece canım sende uyu başının agrısı hemen geçsin
pampişselam..
Allah rahatlık versin hepinize..
mutlu aklım sende..haber ver..planner sanada kolay gelsin canım..
kujum x men seni öpsünilkim sanada kuzzulkurt beste sanada kocamannn öpücük
edaack nerelerdesin
banada bir kuzzulkurt ve hoşçakalınnnnn
Cnm Damadin cok zihinde sen oonu birakta bu oglani ne zaman alican onu soyle :)) malum biz kiz almadik oglani verdik icguveyinden :))
Cnm Mahir bir gun iyi bir gun fena, canimi okuyor yani...bugun cok iyi degildik gerci iki gundur cok kotu kusuyor sabahlari..gece ustunu cok aciyor ve soguk aliyor tabii sonuc kusma oluyor..
Bizim findik nasil, gelinimi iiyi bakiyormusun sekerim..bak kuserim iyi bakmazsan ona gore :))
kızlar size bişi sorcam internetten tema bulup hangi programda düzelttiniz onları
Cnm ben paint programinda davetimizi degistirip kendimize uyarladim ama cok zorlandim..mesela arka fon rengini bulup yeniden boyamak gerekiyor zor oluyor...cunku yazilari sildiginde arka fon rengide gidiyor ...
benim fındıkta biraz rahatsız canım gecmiş olsun damadıma aynı benim kız bütün gece üstünü ortüyorum bende cadının. iki gündür ateşliydik biraz hafif boğaz enfeksiyonumuz olmuş ama gecti gibi cok sükür bu kıs hastalıksız atlattık diyebilirim cok hasta olmadı yavrum. walla gelinini ballarla kaymaklarla besliyorum ama hanım benim sACIMI basımı yoluyo kel kalacam yakında ya cok hırcın oldu napacam bu kızla simdiden laf yetiştiriyo bu kız bana cırcır böceği gibi.. meleğim hemen gönder mahirimi kapatırım ikisini bi odaya yesinler birbirlerini bizde mutfakta kahve içeriz karşılıklı
ya ben netten ne güzel buldum bütün herseyi ama bi türlü üzerlerine buse yazamadım yaa delirecem
Gel hemen veriyim giz..iyi olur bir odada yesinler birbirini..benimkide cemkiriyor bana, bendede sac bas kalmadi..ozellikle Sabah kalktiginda sadece benim sacim basimla oynamak istiyor..cekmezsede rahat edemiyor...yuzumu tirmaliyor bide kedi gibi yaa..ama bizimki azman kedi..ozellikle eli ile burnumu kavrayip koparir gibi cekiyor delu cocuk...yaa bu kadar eziyet bize fazla degilmi yazik bize resmen cin iskencesine maruz kaliyoruz..bu cocuklar bizi yiyecek yakinda o kesin :))
Bizimki kalk gel diyo yaa..buyur burdan yak :)) esek sipasi buyumuste kalk geli ogrendi tobe tobe o kadar guzel soz varken sen gel isini yarayan sozcukleri sec ve ogren...yok yok ben anladim bunlar cok akilli ve sadece islerine gelenleri yapiyorlar simdiden isguzar oldular
Niye kimse yok ama yaaa benim canım sıkılıyohastayım mutsuzum başım ağrıyo uykum yok burdada kimse yok ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gecmis olsun cnm, bence stress yapmamaya calis ins su dogum gunu hazirliklarinida kolayla yola koyarsin...sen simdi bana kalirsa bir agri kesici ic sonar guzel hayeller kurarak uyumaya calis istersen..cunku insanin bas agrisi ile yapacagi hersey eziyet olur..
Dur ben sana en baştan anlatayım gecen sene subat ayında abim kız kaçırdı hemde ingilteredensonra geldiler buraya mayıs 20de düğün yaptık. temmuzda boşanma davası actık bu subattada boşandılar abim simdi almanyada kız gitti anasıyla ingiltereye gıcık gelin o gelini oralarda görürsen söyle bi ayağını kaydırıver dşsün canağını çömleğini kırsın gıcık gelin abimi üzdü üzdü gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?