yok kız ingiliz değildi türktü ama herseyi anası yaptı kızın . kızın sadece annesi var ve bir birlerinden ayrılamadılar düğün oldu haftasına abimle ingiltereye gittiler orda yaşayacaklardı düğün takılarını bi güzel yediler gezdiler tozdular orda işde bulamayınca mecbur buraya döndüler. annesi rahat durmadı kızın geldi kızı aldı gitti kızda ağlaya ağlaya gitti. cok uğrastık ayrılmasınlar diye ama bitti malesef annesi telefonda abime demiş zaten ben ayırıyorum sizi bırakmıyorum kızımı hiç biyere diye. aman gelinide hiç sevmediydim zaten ben karnım burnumda ona yardıma gittim hep düğün hazırlıklarında tek kalmasın diye meğersem gelin hanım beni hiç istememiş yanında hep arkamdan millete konuşmuş o yüzden cok gıcığım var o geline. babamla aynı evde yasıyolardı babama giderken onlara soracakmışız biz önce gelini sonra abimi arıcakmışız en sonda babama söylicekmişiz biz gelebilirmiyiz diye daha neler neleryaa ay simdi burda olsa paralardım walla o kızıAaaa bilmiyordum valla sasirdim, gelin ingilizdi galiba ..ama bu milletin hatunlarida hic ise yaramaz cnm..Yani hic tinmiyan tippler kendilerini kaf daginda sanabiliyorlar..uzuldum cnm, umarim abin icin en hayirlisi olmustur..
Bu arada ben 5 tane A4 ciktisi kestim ohh bee her gece boyle kesersem biter yakinda :))
Pampis cnm benim artik cikmam lazim, sende soyle olmazsa bir bitki cayi ic varsa seni rahatlatir olmazmi..
Buse mizi cok opuyorum lutfen gelinime iyi bak :)) cnm kendine iyi davran, allah rahatlik versin...bas bas
iyi ki doğduuunnn zeynep adaaaaaaaaaaaaaaaa
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaa
gunaydııınnnn tatlılarımmmmmmmmmmmm
kızlar sizden bişey rica edebilirmiyim acaba?? doğum günü süsleri için yardım istiyorum müsait olan ve yapmak isteyen anneler bana yardım edebilirmi acaba?? parti dünyasından bi fiyat cıkarttık 300tlyi geciyo daha bunun pastası elbisesi var bizim maaaşın yarısı gidecek doğum gününe . internetten tema buldum ama üzerine yazı yazamıyorum düzenleyemiyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz bana kendim cıkartayım daha uyguna gelsin???
selaaammmmumarım herkes iyidir geçmişi okuma fırsatım olmadı maalesef çok yoğunum çok işim var ofise yeni geldim sabahtan beri belediyelerde geziyorummm ve yığınla işim var:18: size katılamıyorum ancak aklım sizdeee hepinizi ve kuzularınıızıı kocamannn öpüyorummm işimin başına dönüyorum çünkü cuma günü ankarada olacağım bitmek bilmeyen malum projemiz için görüşmeye gideceğiz bakanlığa benim için dua edinn
SAĞOLASINbu defa mesajın sonuna geldiğimde başını unutmadım zira bi_angel_kujumun mesajıysa okuduğum, bütün işlerimi kenara bırakıp, konsantre olup okudum
hepimizi toplayıp, 1 mesajda ve 1 nefeste cevaplıyor ya, bitiyorum bu haline
resimdeki çocuk 2 parmağını gösteriyordu ama benim işaret parmağını gösteren bir resme ihtiyacım vardı. uzun zuun uğraşıp ikinci parmağını da kıvırmış gibi yapacaktım, photoshop vs'de ama aklıma geldi: yaşgunu ve diş buğdayı kutlaması beraber yapılacak. yani 2 kutlama varsorun böylelikle çözülmüş oldu
tamam kabulbiz geliriz..her türlü masraf sana ait
pastamızı hazırla:)kıyafetlerde senden..ayrıca yeme içme yatma kalkma:)kahvaltı öglen akşam yemegi:)
akşamları çerez yerim..günde 2 tane çikita muz olmazsa yaşayamam:))
ha birde o kadar yol gelecez 1 hafta kalmassak olmaz:))
hemen biletlerimizi alıyorummm
aç kapıyıııı
kızlar sizden bişey rica edebilirmiyim acaba?? doğum günü süsleri için yardım istiyorum müsait olan ve yapmak isteyen anneler bana yardım edebilirmi acaba?? parti dünyasından bi fiyat cıkarttık 300tlyi geciyo daha bunun pastası elbisesi var bizim maaaşın yarısı gidecek doğum gününe . internetten tema buldum ama üzerine yazı yazamıyorum düzenleyemiyorum acaba yardımcı olabilirmisiniz bana kendim cıkartayım daha uyguna gelsin???
Selam canlarımmm. Nasılsınız, keyifler, bebişler iyidir umarım
Bugün sunumum vardı, hoca 3 saatlik dersi bana yıktı, yine de anlımın akıyla çıktım. 1 hafta ne sınav ne sunum ne ödev rahatımmm diyip geldim yanınıza. Bakıyorum doğum günü hazırlıkları var, süper anneler sizi. Ben de tık yok, yapsak da çekirdek ailemizle kutlarız diye düşünüyorum, aslında yiğenimin doğum günüyle birlikte biraz daha büyük bir şey yapabiliriz diye düşünmüştük ama şimdilik faaliyet yok bizde
Babyceren, ne çene var kız sende gidiyorum geliyorum tam gaz yazıyosun valla valla.. şaka bi yana bizi unutmadığına sevindim. Beyzam bugün 11 aylık oldu, nasıl geçti yaa. Bunlar yakında kocaya da gider bak diyim evde kalmazlarsa tabi. Ceren Çağla fıstıklar da iyidir umarım.
Kızımla aynı gün doğanlar, pinarda, ugurbocugum ve hejar bebişlerinizin 11.ayı hayırlı olsun
Azraece nasılsın canım, eşin yanında mı. Gelmediyse temelli gelsin artık evineee. Ece fıstığımı ve seni kocaman öpüyorum..
Beykoz Dümen ne haber şeker? Oğluşun nasıl, öptüm siziii kız
Nagihancım sen nasılsın, Yaren Nurum nasıllar fıstığımı görmek isterim ya kim bilir nasıl büyümüştür...
Zada, Planner, Yavrukedi, Sekersizyesilcay, Annezeynep, Mutluanne çalışan emekçi güzel anneler, nasılsınız? Zeynep Ada fıstıklar, Defne, Sinemis, Mira hanımlar ve paşamız Ömer beyler nasıl hepiciğini bir güzel öpüyorum..
İlkimcim ve Çiçekcim Beste hanım ve Masal hanım hepiniz iyisinizdir umarım.. Sizlerin yanaklarından küçük hanımların gözlerinden mucuk:)
Siyahlale, pampis, sekerimserbetim, biyolog, bianjel tavşan, dilekmete, zilan, chihiro hanımlar, bambucan, berrum, hepinize selammm..
Sayfayı işgal ettim sanırımBayadır yazmıyorum, dönüşüm muhteşem olsun dimi
merhaba arkadaşlar bende 2012 mayıs annelerindenim netim olmadığı için uzun bir zamandır gelemedim aranıza.kızlar ben ikinciye hamileyim aranızda hiç varmı hamile olan yoksa en erken davranan benmiyim
Gizz birsey istemeyi unutmussun...oldu olacak evin tabusunuda isteseydin yaa :)) hem bak yazlik mekanda cok pahabicilmez olur diyim sana :))
Ilkim cnm babyCeren bir kol kaptiran heseyini kaptirir haberin olsun :)))
BabyCeren seni cok seviyoruz, herseye ragmen :))
Sagol cnm, seninde eline kuvvet bir celsede yazivermissin herkese msallah sana ben vallla ne yazacagimi unutuyorum bu yuzden uzun tutamiyorum :)) malum yaslilik iste
biangel kujum beni beğenen 3000. kişi olmuşun tebrik ediyorum seni:)) beğenen elleriniz dert görmesin:))
Merhaba tatlım nerelerdesin yaa özledik seni. Arada fırsatını bul gel. Biz iyiyiz canım çok sağ ol sen de sunumun üstesinden gelmişsin tebrik ederim her daim başarılara imza atarsın inşallah. Biz de seni ve bayzamızı kocaman öpüyoruz
geçmiş olsun balım ben çok ağrım olursa parol kullanıyorum dr kullanabilirsin demişti. Demek yepyeni şapka gitti büyüyünce iyice kudurdu bu bebeler işimiz var bunlarlaAmaan yine de ecoşumun canı sağ olsun olan şapkaya olsun
Ahh canım arkadaşım ne iyi söylemişsin. Daha bi de trip atmış hem suçlu hem güçlü utanmasa 'nonumu' isteyecek
Lillaccccc hoşgeldin canım yaa... Özlettin kendini valla. Bizler iyiyiz aynı dediğin gibi doğumgunu telaşındayız. Dün 11 aylık oldu defnecik. Tam 1 ayı kaldı. Heyecan sardı bizi de :) defne karen kreşe alıştı iyice. Ben de işe... Çok yoğun geciyo gunlerimiz. Bi bakıyorum pazartesi bi bakıyorum cuma. Anlamıyoruz nasıl gectiğini valla.. Sunumun iyi gecmiş cok sevindim. Bi hafta boyunca buralardasın yani :) ne guzel
Defne ank elbisenizi cok begendim. Gule gule gıysın kuzu
Dyd seni hatırlıyorum. Ne kadarlık hamilesin. Bir kaç kişi daha vardı hamile haberini verip gitiler ama isimlerini hatırlamıyorum. Sağlıkla gelsin kuzucun inşallah :) planlı mıydı?
Azraece bence de bi parol veya minoset iç. Bişey olmaz. Ben de nadir ilaç kullananlardanım :) giden şapka olsun ya boşver. Ben de haftasonu 2 tane sapka aldım kuzuma. Çok yakıştı görsenhavalar da tam ısındı gunes actı bol bol parka gider takatız derken yine bozdu Birini yollayayım istersen :)
Ya kızlar kreşten beyaz yakalı tshirt istediler. Bugun onu aldım. Meger 23 nisan için etkinlik yapacaklarmıd. Hepsi aynı kıyafet giyecekmiş beyaz t shirt altına kızlar kot etek erkekler kot pantolonbi tane de etek alcaz hanımefendiye :) nasıl heyecanlandım anlatamam. Bnim kuzum buyumus de 23 nisan kutluyo hay allahım yaa mutlulukların en buyugu bu olsa gerek sukurler olsun...
Eki Görüntüle 687541 son icraatım:)
Ben taniyorum cikita muz muz, cikita muzz muzz :))
Dogum gunu icin aldigim ciktilari halan kesemedim..cok tembelim cok..rabbim bir kuvvet versinde kesiyim diyorum ama elim gitmiyor hic yaw..zaten gunduz hic vaktim olmuyor olan vaktimde de burda biraz takilip cikip yatiyorum..nasil olcak bu is anlamadim..beni biri ufleyebilirmi, belki o zaman caliskanligim tutar :))
Eki Görüntüle 687616
nereye üfleyeyeim melegim:))
Aman bu adam beni uflemesin bu uflerse kesin carpilir ters etki yapar, baksana gozleri bile sasi hocanin..hedefi tutturamaz kesin :))
meleğim aslında bir saatte otursan kesersin hepsini yarın öyle yap hatta burada seni görürsek kovalayalım:)) benimde başım ağrıdığı için herhalde yaptığım keçeler olmadıyarın bir daha yapıcam bende gidip yatayım iyi geceler size
bende kaçarsaç uçlarım agırıyo:)
herkese iyi geceler güzel rüyalar...ben her gece rüyalarımda sizleri görüyorum:))
ama sabah hatırlamıyorum:)acaba kimlerle dedikodu yapıyorum yada kimlerin evine gidip
yemekler yiyorum yadaaa kimlerin kontürlerini harcıyorumhiç hatırlamıyorum..
bakalım bu geceki şanslılar kim olacak..
melegim hocaya dikkat helede gözlere dikkat:))
azraece canım sende uyu başının agrısı hemen geçsin
pampişselam..
Allah rahatlık versin hepinize..
mutlu aklım sende..haber ver..planner sanada kolay gelsin canım..
kujum x men seni öpsünilkim sanada kuzzulkurt beste sanada kocamannn öpücük
edaack nerelerdesin
banada bir kuzzulkurt ve hoşçakalınnnnn
benim fındıkta biraz rahatsız canım gecmiş olsun damadıma aynı benim kız bütün gece üstünü ortüyorum bende cadının. iki gündür ateşliydik biraz hafif boğaz enfeksiyonumuz olmuş ama gecti gibi cok sükür bu kıs hastalıksız atlattık diyebilirim cok hasta olmadı yavrum. walla gelinini ballarla kaymaklarla besliyorum ama hanım benim sACIMI basımı yoluyo kel kalacam yakında ya cok hırcın oldu napacam bu kızla simdiden laf yetiştiriyo bu kız bana cırcır böceği gibi.. meleğim hemen gönder mahirimi kapatırım ikisini bi odaya yesinler birbirlerini bizde mutfakta kahve içeriz karşılıklı
ya ben netten ne güzel buldum bütün herseyi ama bi türlü üzerlerine buse yazamadım yaa delirecem
yok kız ingiliz değildi türktü ama herseyi anası yaptı kızın . kızın sadece annesi var ve bir birlerinden ayrılamadılar düğün oldu haftasına abimle ingiltereye gittiler orda yaşayacaklardı düğün takılarını bi güzel yediler gezdiler tozdular orda işde bulamayınca mecbur buraya döndüler. annesi rahat durmadı kızın geldi kızı aldı gitti kızda ağlaya ağlaya gitti. cok uğrastık ayrılmasınlar diye ama bitti malesef annesi telefonda abime demiş zaten ben ayırıyorum sizi bırakmıyorum kızımı hiç biyere diye. aman gelinide hiç sevmediydim zaten ben karnım burnumda ona yardıma gittim hep düğün hazırlıklarında tek kalmasın diye meğersem gelin hanım beni hiç istememiş yanında hep arkamdan millete konuşmuş o yüzden cok gıcığım var o geline. babamla aynı evde yasıyolardı babama giderken onlara soracakmışız biz önce gelini sonra abimi arıcakmışız en sonda babama söylicekmişiz biz gelebilirmiyiz diye daha neler neleryaa ay simdi burda olsa paralardım walla o kızı
Ben bir yanda aldigim ciktilari kesiyorum bu yuzden ara ara bakiyorum, gec yazman ondan sekerim yani burdayim
Niye kimse yok ama yaaa benim canım sıkılıyohastayım mutsuzum başım ağrıyo uykum yok burdada kimse yok ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaa
gunaydııınnnn tatlılarımmmmmmmmmmmm
günaydın canımm
canımın içi geçmişi okuyordum en son yazını görünce nasıl mutlu oldum:))
çok teşekkür ederiz teyzesi..ayy kızım 1 yasında oldu yaaa...Allahım nice güzel yaslarını göstersin...
Ama hemen buyumesınler bıraz bebek kalsınlar cok cabuk buyuyorlarrrr....
merhaba arkadaşlar bende 2012 mayıs annelerindenim netim olmadığı için uzun bir zamandır gelemedim aranıza.kızlar ben ikinciye hamileyim aranızda hiç varmı hamile olan yoksa en erken davranan benmiyim
Doğum gününe gelenlere hediye olarak kitap ayracı ve buzdolabı magneti düşünüyorum. İnternetten yaptıran varsa acilen adres istiyorummm,lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?