2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Aaaa bilmiyordum valla sasirdim, gelin ingilizdi galiba ..ama bu milletin hatunlarida hic ise yaramaz cnm..Yani hic tinmiyan tippler kendilerini kaf daginda sanabiliyorlar..uzuldum cnm, umarim abin icin en hayirlisi olmustur..
yok kız ingiliz değildi türktü ama herseyi anası yaptı kızın . kızın sadece annesi var ve bir birlerinden ayrılamadılar düğün oldu haftasına abimle ingiltereye gittiler orda yaşayacaklardı düğün takılarını bi güzel yediler gezdiler tozdular orda işde bulamayınca mecbur buraya döndüler. annesi rahat durmadı kızın geldi kızı aldı gitti kızda ağlaya ağlaya gitti. cok uğrastık ayrılmasınlar diye ama bitti malesef annesi telefonda abime demiş zaten ben ayırıyorum sizi bırakmıyorum kızımı hiç biyere diye. aman gelinide hiç sevmediydim zaten ben karnım burnumda ona yardıma gittim hep düğün hazırlıklarında tek kalmasın diye meğersem gelin hanım beni hiç istememiş yanında hep arkamdan millete konuşmuş o yüzden cok gıcığım var o geline. babamla aynı evde yasıyolardı babama giderken onlara soracakmışız biz önce gelini sonra abimi arıcakmışız en sonda babama söylicekmişiz biz gelebilirmiyiz diye daha neler neleryaa ay simdi burda olsa paralardım walla o kızı

afferim sana tatlım calışkan olalım dünürüm iyi geceler tatlım sende mahirimize iyi bak tatlım.
iyi geceler kovalamasın seeni kara keçiler (annem hep öyle derdi bize)

iyi ki doğduuunnn zeynep adaaaaaaaaaaaaaaaa

mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaaaaaaa

gunaydııınnnn tatlılarımmmmmmmmmmmm

günaydın canımm
canımın içi geçmişi okuyordum en son yazını görünce nasıl mutlu oldum:))

çok teşekkür ederiz teyzesi..ayy kızım 1 yasında oldu yaaa...Allahım nice güzel yaslarını göstersin...
Ama hemen buyumesınler bıraz bebek kalsınlar cok cabuk buyuyorlarrrr....

hayatımızı anlamlı kılan kuzularımızdan Zeynep Ada geçen sene bugün annesine kavuşmuş Rabbim bir ömür boyu analı babalı sağlıklı mutlu yaşlar nasip etsin İYİ Kİ DOĞDUN ZEYNEP ADA

resim üzerine yazı yazmak çok kolay Pampis hanım. birsürü program bunu yapabiliyor ama hemen elnizin altında basitçe powerpoint programı vardır. o programla yapabilirsiniz. powerpoint programını açın. yeni bir slayt açın. sağ kenardaki slayt şekillerinden bembeyaz olanını tıklayın. sonra, işlem yapmak istediğiniz resmi farenizin sağ tuşuyla kopyalayın, slaytınıza gelin ve yine farenizin sağ tuşuyla yapıştırın. resmin kenarlarındaki noktalardan tutup sağa sola çekerek büyütüp, küçültebilirsiniz. üzerine yazı yazmak istiyorsanız, programın altındaki çubukta "metin ekle" (Türkçe office'de tam olarak ne deniyor bilmiyorum, İngilizce kullanıyorum) ikonuna takılayın, tekrar resme dönüp resmin üzerine tıklayın. istediğiniz metni yazın. programın sol üstündeki çubukta yazdığınız metnin büyüklüğü ve tarzı yazar. o kutucuklardan da tarzınızı değiştirebilirsiniz. (Türkçe'de tarz mı deniyor bilmiyorum) herbir resim için yeni slayt açarak bu işlemi yapabilirsiniz ama bu bir powerpoint sunusu olacaktır. resim olarak kaydetmek için ise sol üst köşedeki dosta tuşuna basıp, "farklı kaydet"i tıklayıp, gelen kutudan jpeg veya png yi seçiniz. powerpoint sununuzun olduğu klasöre kaydedecektir.

bu işlem en basit yollardan biri ama en yakın internet kafeye giderek, 3-5 dakikada nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. daha kolay yolu ise, "resim üzerine yazı yazmak" anahtar kelimesiyle google'da arama yapmak ve gelen videoları izlemek. İngilizce veya Türkçe olarak bir sürü video bulabilirsiniz, bu işin nasıl yapılacağını anlatan. kolay gelsin diyorum...

doğum günün günün kutlu olsun kızımın tatlı adaşı güzel ZEYNEP ADA'mız, iyikii doğdunn, daha nice mutlu yaşların olsun inşş, ZADA canım eminim çok duygu yüklüsündür bugünn allah nice güzel günlerini göstersin kuzunun inş bizim içinde kocamann öp minnoşunuu

İyi ki doğduuuun Zeynep Adaaa, iyi ki doğduuun Zeynep Adaa.. İyi ki doğdun iyi ki doğdun .. iyi ki doğduuun Zeynep Adaa..

Hayattaki tüm güzellikler hep seninle, sizlerle, ailenizle olsun.. Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu uzun yıllar dilerim :)

Pastadan bi dilim isteriz :)

Son düzenleme:

kolay gelsin bacım ALLAH utandırmasın

SAĞOLASIN

davatiyene bayımdım değişik olmuş

bana diyene bak millleti TOPLU GÖTÜRECEK ( gelsin manıler

ne kadar masrafsız nalçak gönüllüsün

her şeye evvallahta bacım 2 muz ne alaka hemde çikita

ah ah MUTLU_ANNE miz olaydı sanada bir el atardı kesin

bacumdan haberi olan varmı nasıl olmuş annannesi

hoşgeldin bacım sefalar getirdin

beyza nında 11.c. ayı hayırlı olsun

arada gel böle ösletme kendini

merhaba arkadaşlar bende 2012 mayıs annelerindenim netim olmadığı için uzun bir zamandır gelemedim aranıza.kızlar ben ikinciye hamileyim aranızda hiç varmı hamile olan yoksa en erken davranan benmiyim

hayırlı olsun

he gelmedin ama maşlllah uslu durmamışsın evde helal olsun oh ho gelsin 2.ci sağlıkla işlaa

meleğim yazlık felan oh oh yazma öle canı çeker valla onuda ister
sevilmicem gibi delki şeytan tüyü var onda

Sagol cnm, seninde eline kuvvet bir celsede yazivermissin herkese msallah sana ben vallla ne yazacagimi unutuyorum bu yuzden uzun tutamiyorum :)) malum yaslilik iste

saolasın

hahayyyyy sen yaşlılık töbe töbe hepimizi çebinden çıkarırsın

biangel kujum beni beğenen 3000. kişi olmuşun tebrik ediyorum seni:)) beğenen elleriniz dert görmesin:))

hani ödül

bi bardak su vereydin bari içim yandıda

NONA dikkat

ay ne hecanlıdır datluşunda sende ayrı bir gurur

allah bizede yaşatsın

süper

hepmi becerikli yaw bu mayıs anneleri maşllahh hepimize kızlar biyerlerinizi kaşıyın

Ben taniyorum cikita muz muz, cikita muzz muzz :))

muz babyceren

allahtan başka bişey isteseydin

/B]

Aman bu adam beni uflemesin bu uflerse kesin carpilir ters etki yapar, baksana gozleri bile sasi hocanin..hedefi tutturamaz kesin :))

kesin gözleri ömre bedel valla

geçmiş olsun

nedir bu başağrısından çektiğimiz offf:18::18:

saçlarının uçumu geçmiş olsun hep bu necla yüzünden

ah ah olaydıda öpeydi

geçmiş olsun baluşuna

benım tavşanda bu ara kimin burnunu görse dalıo ve küçük parmaklarını sokuyo maynak

ya ben netten ne güzel buldum bütün herseyi ama bi türlü üzerlerine buse yazamadım yaa delirecem

mutlu _anne olaydı

Ben bir yanda aldigim ciktilari kesiyorum bu yuzden ara ara bakiyorum, gec yazman ondan sekerim yani burdayim
Niye kimse yok ama yaaa benim canım sıkılıyo hastayım mutsuzum başım ağrıyo uykum yok burdada kimse yok ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kimse yok mok demişsin maşallah bacum gelininin kulaklarını çınlatmışsın

ah ah NE ÇEKTİ abin

günaydin bacım

gerçi ben yazana kadar öğlen olmuştur

aminn

gözün aydın bacım hayırlı olsun nice güsel yaşlara sağlıkla

GÜNAYDİNLAR MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI

ALLALH sağlık sıhat afiyet versin güsel bir gün olsun işlaa

tavşanım zırlıo süt vakti ösleyin benı

günaydın güzel anneler..
kızımla yeni bir güne uyandık, daha doğrusu zorla beni uyandırdı
işten izin aldığım için evdeyim :)) banyosunu yaptırdım, eli ayağı iyice durmamaya başlayan hanımefendiyi de yatırdımm
meyveyimi yiyip size takılıyorum ..

güzeller güzeli Zeynep Adanın doğum günü kutlu olsun. anne babasının hayatına renk katalı tam bir yıl olmuş :))..
daha nice sağlıklı, mutlu, huzurlu hayırlı seneleri olsun inşallah. beyzayla onu kocaman öpüyoruz

ZEYNEP ADA...
Güzeller güzelim,tatlı meleğim ;bahtın açık ömrün uzun olsun...
Melekler her daim yanıbaşında ,rabbim seni her daim korusun....
Annene, babana ve ailene hayırlı bir evlat olasın inşaallah.

Doğum günün kutlu olsun...Daha nice sağlıklı ve mutlu yıllara bebeğim

(çok duygulandım yaaaaa :85:)

mutlu_anne, gül tatlısının yanına lokmalık başka bir tatlı istiyordu. haftasonu arkadaşımda "sultan lokumu, sultan sarması veya sultani" olarak bilinen tatlıyı gördüm. yemedim ama yiyen arkadaşlar bayıldılar. lokmalık şeyler ama arzuya göre silindir şeklinde de hazırlanabiliyorlar. şerbetli tatlının yanına yapılabilir diye düşünüyorum. ben haftasonu eşim ve Orhan Cemal için denemeyi düşünüyorum. sultan lokumumuz şöyle birşey aziz dostlarım:

Eklentiler

• $sultan_lokumu.webp
    3 KB · Görüntüleme: 36
merhaba arkadaşlar bende 2012 mayıs annelerindenim netim olmadığı için uzun bir zamandır gelemedim aranıza.kızlar ben ikinciye hamileyim aranızda hiç varmı hamile olan yoksa en erken davranan benmiyim

lillaccım hosgeldim sükür kavusturana
biz enesle sallan yuvarlan 11.ay 2 haftalık olduk enes napsın gün gectikce dahada içime sokasım geliyor
elimi tutup odasına götürüyor besiginin içinde balonları var onlarla oynuyor bana atıyor bekliyor geri atıyım diye
bide beşiginden asagı parkeyee tükürüyor sap diye ses cıkıyor ya cok hosuna gidiyor pis herif
bütün 11.aylık olan kuzularımızı kocaman öpüyorum
zadacıgım nice senelere ablamız yasına girmiş maasallah iyiki dogdun prenses inş bir ömür saglıklı mutlu huzurlu bol neseli ömrün olur seni cok seviyoruz

dyd kız ben seni hatırlıyorum ya ne hızlısınız bacım beni bekleyin dedikce artıcaksınız olsun bizde melegim ve babycerenimle beraber kalırız hıh
istenen gebelikmi kız yoksa kaza kurbanımısın bide kac aylık hayatım hayırlısı olsun Allah kavustursun yavrucuguna sag salim

melegim ben sana demişmiydim seni cok seviyorum gülümmmm
iyilik melegimmmm

1 sene önce zeynep Ada doğmuş,iyi ki doğmuş.Adı gibi güzel bir ömrü olsun inşallah.Anne babasına hep mutluluk versin

Doğum gününe gelenlere hediye olarak kitap ayracı ve buzdolabı magneti düşünüyorum. İnternetten yaptıran varsa acilen adres istiyorummm,lütfennn

Doğum gününe gelenlere hediye olarak kitap ayracı ve buzdolabı magneti düşünüyorum. İnternetten yaptıran varsa acilen adres istiyorummm,lütfennn

kitap ayıracını yakın zamanda anneZEYNEP hanım yaptırmıştı. dizaynını yanılmıyorsam kendi yaptı, sonra da matbaaya verdi. magnet ise konuşuldu ama yaptıran oldu mu bilmiyorum:44: ama nikah şekercilerinin magnet vs yaptığını biliyorum. pc'de dizayn yapıp, nikah şekercilerine veya reklamcı, promosyonculara sipariş verebilirsiniz. internetle hiç uğraşmayın derim. daha pahalıya gelebilir :26:

iyiki doğdun zeynep adaaaa:119::119::119:
saglıklı,başarılı,mutlu bir ömrün olsun melegim...
seni seven teyzen:)
:79::79::79::79::124::124::124::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…