2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

demek Zeynep Ada 'nın doğum günü

İyi ki doğmuş Zeynep Ada iyiki annesinin babasının olmuş
Rabbim anneciğinle babacığınla sağlıklı bereketli huzurlu uzun bir ömür nasip etsin sana miniğim
ne çabuk geçti zaman ya gerçekten gözlerim doluyor düşündüğümde

Zada'cım yavrunun ilk yaşını tebrik ederim ve aile saadetinizin daim olmasını dilerim

cok teşekür ederim yardımcı olduğunuz için ama bilgisayarımda powerpoint programı yok başka birine yaptırmaya calışıcam artık yapacak bişey yok yinede cok sağolun

Sana da kuzzulkurt
Ben de çağlamla cerenimi öpüyom sana öpüş yok

Güzeller güzeli annenin güzeller güzeli kızı Zeynep Ada
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
ŞANSIN BAHTIN HEP AÇIK OLSUN,
ALLAH SENİ SEVDİKLRİNE BAĞIŞLASIN VE HER DAİM KORUSUN
Seni çok seviyoruz ve arkadaşın besteyle kocaman öpüyoruz

slm bende mayıs annesiyim oğlumun doğum günü yaklaştı sizler doğum için ne düşünüyorsunuz ben 1 yazan kurabiye 1 yazan buzdolabı süsü 1 den pasta düşünüyorum. netten 1 yazan balon ve süsler var çok hoşuma gitti ama almaya cesaret edemedim aranızda netten alışveriş yapan ve memnun kalan var mı güvenilir site arıyorum

mayıs annesi olduğunuz şimdi mi aklınıza geldi, hı

dertlendiğimiz, hastalanan bebeklerimiz için hep beraber çare aradığımız, annle ve bebeklerinin yanyana acil odalarında serum yedikleri, diş çıkarırken uykusuz geceler geçirdiğimiz, bebeklerimizin iştahlarının kaçtığı ve birşey yemediği, bazılarımızın annelerinin hastanelerde yattığı, kayınvalidelerle bebek tartışmalarının yaşandığı, bebeklerimizden ayrılırken ağladığımız, sabah işe gelirken bebeklerimizin kollarımıza yapışıp bırakmak istemediği zamanlar nerdeydiniz o zamanlar gelmeyin, fikir istemeye gelince "ay ben de mayıs annesiyim" deyin yok, öyle kolay kolay fikir vermiyoruz

ama yine de sorunuza cevap vermek isterim: üzerinde 1 yazan magnetler, buzdolabı süsleri ve kurabiyeler bazı annelerimizin aklına gelmişti. ama balon konusunda kimse konuşmadı veya internetten bu konuda alışveriş yapan olmadı dostum. çok da özel birşey değil. herhangi bir party store'dan alınabilir. risk almayın derim.

son olarak... bebeğinizi öpüyorum bir de oyuncak vereyim hadi kolay gelsin

tavlet tamirde telden yaziom.gecmisi okuyamadim.telden de girmek cok zevksiz zaten de nie girdim nie size yaziom solim.
komsumuzun gelini giris katta oturuyo kizi 2 yasinda.camdaki korkuluklara ucan balon baglamis kizda camin onunde oynuyomus balonla.balon patlamis kizin yuzu ksai kirpigi azcik da saci yanmis.
aman dikkat su avmlerde satilan ucan balonlar cok cekici gorunsede almayin bole seyler
bunlari diyip kacar ben tablet gelesiye
optum
zeynepada nin dogum gunuymus kutlu mutlu bereketli hayirli sansli omru olsun...

kızlar hepinize cok cok teşekkür ederiz ne kadr güzel dileklerde bulunmuşsunuz..gerçekten okurken bir kez daha duygulandım..iyiki varsınız hepinizi cok sevıyorum...kızımla birlikte kocaman öpüyopruz sizleri...

bugün sembolik olarak bir pasta üflücez kızım için..

dün aksam şeker kurabiyelerini bitirdim gece 2 ye kdr uğraştım ama bitti sonunda...bir kurdeleleri takılcak paketlerin...40 tane oldu yeter herhalde diye düşünüyorum...

canım ben buzdolabı magneti yaptırdım fotomagnet.net sitesinden..gece sipariş vermiştim ertesi gun yola cıkmıştı..kapıda ödemeyle aldım hemde hiç yorulmadım..tanesi 1 tl idi sanırım...

canım bizim uğraşmışsın teşekkür ederiz cok guzel omus hmn kaydettım masa ustume...

canımcım sen nerelerdesin yaa vallahi özledim cnm..daha sık gel merakta bırakma bizi...seni ve güzeller güzeli beyzamı öpüyorum kocamanından..

önce yıkadın pakladın sonra öpücüklere ve hediyelere boğdun eski yazılara bakarsan daha önceden konuştuğumu mayıs anneleri anketine katıldığımı farkedersin ama sayfa o kadar hızlı ki takip bile edemiyorum çocuktan fırsat buldukça giriyorum yine de teşekkür ederim

kaynım Adanın karikatürünü yaptı teyzeleri...nasıl olmuşşş...bize güzel bir doğum günü hediyesi oldu...tam anlamıyla benzıyor dıyemem ama andırıyor...

Eklentiler

• $zeynep_ada1.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:

hoşbulduk beykozcumm :)
yerim onu yaa, annesini odasına götürüyor demek
annesi gibi oynak olacak Enes bey belli :)))
en tembeli benim kız heralde, en fazla 2 sn kendi başına ayakta duruyor ve öyle 2 adım ancak atıyor
ama konuşkanız, anne, baba, dede, bebe, del (gel), mama, cee diyoruz..
herkesin içinde kazağımı açmaya çalışıp meme diyor bir de alem kızım
canımcım sen nerelerdesin yaa vallahi özledim cnm..daha sık gel merakta bırakma bizi...seni ve güzeller güzeli beyzamı öpüyorum kocamanından..

teşekkür ederim canım :)) ben de seni ve Zeynep Ada yı özledimmm.
bu yaştan sonra başıma ne işler aldım diyorum, uğraşıp duruyorum işte
karikatür çok hoş olmuşşş :))
kaynın da maharetli demek
doğum günü çocuğunu ve seni çok öpüyorumm

1) hımmm :44: ben topikte çok yeniyim dolayısıyla sizi görmemiş ve sırf sorularına cevap alıp kaçmak için gelenlerle karıştırmış olabilirim fakat madem anketlere katıldınız, geçmişte yazdıklarınız vs var neden mesajınıza "slm bende mayıs annesiyim" diye başladınız? insan zaten tanındığı bir ortama girerken, sözüne böyle başlamaz dostum

2) arkadaşlar aylardır burada doğumgünü hazırlığı için beyin fırtınaları yaptılar, uğraştılar, paylaşımlarda bulundular ve birşey sorup cevabını alıp bir daha da gelmeyen kişilerle karşılaştık. insanların işleri güçleri olabilir, internet imkanı olmayabilir ama bari geldiklerinde birşey paylaşsınlar, "ben de şöyle birşey yaptım siz de deneyin" gibi önerilerde bulunsalar ne güzel olur, değil mi? insan kullanıldığını hissediyor...

kimselerde gelmemiş yazmamış hayırdırneyiniz var kuzum
ben misafirlerimi yolladım geldim ama hemen geri gidecem
çünkü akşam yemegi beni beklersabahtan beridir mutfaktayım,pek samimi olduk kendisiyle:)
yakamı bırakmaya niyeti yokeski komşularım geldi..hasretime dayanamaışlar
kek yaptım,sigara böregi yaptımpatates salatası yaptım..hepsi hamurlu oldu olsun komşularım
çok yer..dedim doyurucu olsunda kilo alsınlar:))basenleri çıksın:))
patates salatasıda iyi gitti ama patatesi çok olmuştuinşallah kabız olmazlar
çağlada uyuyorken gidip yemek yapıyım

kızlar aklıma ne geldi doğum günü olan bebeklerimizin şimdiki ve doğduğu zamanki resimlerini koysak ya çok hoş olur diye düşündüm

dün de eşimle bunu konuşmuştuk. ev-iş yolum arasında 3 tane party store var da annemlerin bahçesini balonlarla mı süslesek dedim, akıllı eşim "hıhı evet, helyum yerine ucuz hidrojenle doldursunlar sonrada balonlar patlayıp evi yaksın" gibi konuşmuştu

gerçekten balon olayı çok tehlikeli, korkudan kekeme bile olabilir çocuklar, Allah korusun :18:

kızlar aklıma ne geldi doğum günü olan bebeklerimizin şimdiki ve doğduğu zamanki resimlerini koysak ya çok hoş olur diye düşündüm

bence hoş olmaz

benim oğlum, doğduğunda tombalak, çekik gözlü, kırmızı birşeydi gerçi şimdi de, ortalama bir çocuk, özel olarak güzel değil ama iki fotosunu yanyana koyamam
gerçi konabilir aslında :44: üstüne de "nerdeeen nereye Orhan Cemal" yazarım olur olur, yapalım, ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…