cok teşekür ederim yardımcı olduğunuz için ama bilgisayarımda powerpoint programı yok başka birine yaptırmaya calışıcam artık yapacak bişey yok yinede cok sağolunresim üzerine yazı yazmak çok kolay Pampis hanım. birsürü program bunu yapabiliyor ama hemen elnizin altında basitçe powerpoint programı vardır. o programla yapabilirsiniz. powerpoint programını açın. yeni bir slayt açın. sağ kenardaki slayt şekillerinden bembeyaz olanını tıklayın. sonra, işlem yapmak istediğiniz resmi farenizin sağ tuşuyla kopyalayın, slaytınıza gelin ve yine farenizin sağ tuşuyla yapıştırın. resmin kenarlarındaki noktalardan tutup sağa sola çekerek büyütüp, küçültebilirsiniz. üzerine yazı yazmak istiyorsanız, programın altındaki çubukta "metin ekle" (Türkçe office'de tam olarak ne deniyor bilmiyorum, İngilizce kullanıyorum) ikonuna takılayın, tekrar resme dönüp resmin üzerine tıklayın. istediğiniz metni yazın. programın sol üstündeki çubukta yazdığınız metnin büyüklüğü ve tarzı yazar. o kutucuklardan da tarzınızı değiştirebilirsiniz. (Türkçe'de tarz mı deniyor bilmiyorum) herbir resim için yeni slayt açarak bu işlemi yapabilirsiniz ama bu bir powerpoint sunusu olacaktır. resim olarak kaydetmek için ise sol üst köşedeki dosta tuşuna basıp, "farklı kaydet"i tıklayıp, gelen kutudan jpeg veya png yi seçiniz. powerpoint sununuzun olduğu klasöre kaydedecektir.
bu işlem en basit yollardan biri ama en yakın internet kafeye giderek, 3-5 dakikada nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. daha kolay yolu ise, "resim üzerine yazı yazmak" anahtar kelimesiyle google'da arama yapmak ve gelen videoları izlemek. İngilizce veya Türkçe olarak bir sürü video bulabilirsiniz, bu işin nasıl yapılacağını anlatan. kolay gelsin diyorum...
bende kaçarsaç uçlarım agırıyo:)
herkese iyi geceler güzel rüyalar...ben her gece rüyalarımda sizleri görüyorum:))
ama sabah hatırlamıyorum:)acaba kimlerle dedikodu yapıyorum yada kimlerin evine gidip
yemekler yiyorum yadaaa kimlerin kontürlerini harcıyorumhiç hatırlamıyorum..
bakalım bu geceki şanslılar kim olacak..
melegim hocaya dikkat helede gözlere dikkat:))
azraece canım sende uyu başının agrısı hemen geçsin
pampişselam..
Allah rahatlık versin hepinize..
mutlu aklım sende..haber ver..planner sanada kolay gelsin canım..
kujum x men seni öpsünilkim sanada kuzzulkurt beste sanada kocamannn öpücük
edaack nerelerdesin
banada bir kuzzulkurt ve hoşçakalınnnnn
slm bende mayıs annesiyim oğlumun doğum günü yaklaştı sizler doğum için ne düşünüyorsunuz ben 1 yazan kurabiye 1 yazan buzdolabı süsü 1 den pasta düşünüyorum. netten 1 yazan balon ve süsler var çok hoşuma gitti ama almaya cesaret edemedim aranızda netten alışveriş yapan ve memnun kalan var mı güvenilir site arıyorum
mayıs annesi olduğunuz şimdi mi aklınıza geldi, hı
dertlendiğimiz, hastalanan bebeklerimiz için hep beraber çare aradığımız, annle ve bebeklerinin yanyana acil odalarında serum yedikleri, diş çıkarırken uykusuz geceler geçirdiğimiz, bebeklerimizin iştahlarının kaçtığı ve birşey yemediği, bazılarımızın annelerinin hastanelerde yattığı, kayınvalidelerle bebek tartışmalarının yaşandığı, bebeklerimizden ayrılırken ağladığımız, sabah işe gelirken bebeklerimizin kollarımıza yapışıp bırakmak istemediği zamanlar nerdeydinizo zamanlar gelmeyin, fikir istemeye gelince "ay ben de mayıs annesiyim" deyin yok, öyle kolay kolay fikir vermiyoruz
ama yine de sorunuza cevap vermek isterim: üzerinde 1 yazan magnetler, buzdolabı süsleri ve kurabiyeler bazı annelerimizin aklına gelmişti. ama balon konusunda kimse konuşmadı veya internetten bu konuda alışveriş yapan olmadı dostum. çok da özel birşey değil. herhangi bir party store'dan alınabilir. risk almayın derim.
son olarak... bebeğinizi öpüyorumbir de oyuncak vereyim hadi kolay gelsin
lillaccım hosgeldim sükür kavusturana
biz enesle sallan yuvarlan 11.ay 2 haftalık olduk enes napsın gün gectikce dahada içime sokasım geliyor
elimi tutup odasına götürüyor besiginin içinde balonları var onlarla oynuyor bana atıyor bekliyor geri atıyım diye
bide beşiginden asagı parkeyee tükürüyor sap diye ses cıkıyor ya cok hosuna gidiyor pis herif
bütün 11.aylık olan kuzularımızı kocaman öpüyorum
zadacıgım nice senelere ablamız yasına girmiş maasallahiyiki dogdun prenses inş bir ömür saglıklı mutlu huzurlu bol neseli ömrün olur seni cok seviyoruz
dyd kız ben seni hatırlıyorum ya ne hızlısınız bacım beni bekleyin dedikce artıcaksınız olsun bizde melegim ve babycerenimle beraber kalırız hıh
istenen gebelikmi kız yoksa kaza kurbanımısın bide kac aylık hayatım hayırlısı olsun Allah kavustursun yavrucuguna sag salim
melegim ben sana demişmiydim seni cok seviyorum gülümmmm
iyilik melegimmmm
canımcım sen nerelerdesin yaa vallahi özledim cnm..daha sık gel merakta bırakma bizi...seni ve güzeller güzeli beyzamı öpüyorum kocamanından..
slm bende mayıs annesiyim oğlumun doğum günü yaklaştı sizler doğum için ne düşünüyorsunuz ben 1 yazan kurabiye 1 yazan buzdolabı süsü 1 den pasta düşünüyorum. netten 1 yazan balon ve süsler var çok hoşuma gitti ama almaya cesaret edemedim aranızda netten alışveriş yapan ve memnun kalan var mı güvenilir site arıyorum
tavlet tamirde telden yaziom.gecmisi okuyamadim.telden de girmek cok zevksiz zaten de nie girdim nie size yaziom solim.
komsumuzun gelini giris katta oturuyo kizi 2 yasinda.camdaki korkuluklara ucan balon baglamis kizda camin onunde oynuyomus balonla.balon patlamis kizin yuzu ksai kirpigi azcik da saci yanmis.
aman dikkat su avmlerde satilan ucan balonlar cok cekici gorunsede almayin bole seyler
bunlari diyip kacar ben tablet gelesiye
optum
zeynepada nin dogum gunuymus kutlu mutlu bereketli hayirli sansli omru olsun...
kızlar aklıma ne geldi doğum günü olan bebeklerimizin şimdiki ve doğduğu zamanki resimlerini koysak ya çok hoş olur diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?