günaydın canımm
canımın içi geçmişi okuyordum en son yazını görünce nasıl mutlu oldum:))
çok teşekkür ederiz teyzesi..ayy kızım 1 yasında oldu yaaa...Allahım nice güzel yaslarını göstersin...
Ama hemen buyumesınler bıraz bebek kalsınlar cok cabuk buyuyorlarrrr....
kaynım Adanın karikatürünü yaptı teyzeleri...nasıl olmuşşş...bize güzel bir doğum günü hediyesi oldu...tam anlamıyla benzıyor dıyemem ama andırıyor...
kızlar aklıma ne geldi doğum günü olan bebeklerimizin şimdiki ve doğduğu zamanki resimlerini koysak ya çok hoş olur diye düşündüm
nasıl yani evde şişirdiğimiz balonlardada rsk varmı yoksa sadece dışsrda satılanlardamı risk var anlayamadım
benim kızım balonları çok seviyor ama
4saat sürecek bir deneye başlıyorum, arada gelirim. öpüyorum
kimselerde gelmemiş yazmamış hayırdırneyiniz var kuzum
ben misafirlerimi yolladım geldim ama hemen geri gidecem
çünkü akşam yemegi beni beklersabahtan beridir mutfaktayım,pek samimi olduk kendisiyle:)
yakamı bırakmaya niyeti yokeski komşularım geldi..hasretime dayanamaışlar
kek yaptım,sigara böregi yaptımpatates salatası yaptım..hepsi hamurlu oldu olsun komşularım
çok yer..dedim doyurucu olsunda kilo alsınlar:))basenleri çıksın:))
patates salatasıda iyi gitti ama patatesi çok olmuştuinşallah kabız olmazlar
çağlada uyuyorken gidip yemek yapıyım
kızlar aklıma ne geldi doğum günü olan bebeklerimizin şimdiki ve doğduğu zamanki resimlerini koysak ya çok hoş olur diye düşündüm
lillaccım hosgeldim sükür kavusturana
biz enesle sallan yuvarlan 11.ay 2 haftalık olduk enes napsın gün gectikce dahada içime sokasım geliyor
elimi tutup odasına götürüyor besiginin içinde balonları var onlarla oynuyor bana atıyor bekliyor geri atıyım diye
bide beşiginden asagı parkeyee tükürüyor sap diye ses cıkıyor ya cok hosuna gidiyor pis herif
bütün 11.aylık olan kuzularımızı kocaman öpüyorum
zadacıgım nice senelere ablamız yasına girmiş maasallahiyiki dogdun prenses inş bir ömür saglıklı mutlu huzurlu bol neseli ömrün olur seni cok seviyoruz
dyd kız ben seni hatırlıyorum ya ne hızlısınız bacım beni bekleyin dedikce artıcaksınız olsun bizde melegim ve babycerenimle beraber kalırız hıh
istenen gebelikmi kız yoksa kaza kurbanımısın bide kac aylık hayatım hayırlısı olsun Allah kavustursun yavrucuguna sag salim
melegim ben sana demişmiydim seni cok seviyorum gülümmmm
iyilik melegimmmm
kimselerde gelmemiş yazmamış hayırdırneyiniz var kuzum
ben misafirlerimi yolladım geldim ama hemen geri gidecem
çünkü akşam yemegi beni beklersabahtan beridir mutfaktayım,pek samimi olduk kendisiyle:)
yakamı bırakmaya niyeti yokeski komşularım geldi..hasretime dayanamaışlar
kek yaptım,sigara böregi yaptımpatates salatası yaptım..hepsi hamurlu oldu olsun komşularım
çok yer..dedim doyurucu olsunda kilo alsınlar:))basenleri çıksın:))
patates salatasıda iyi gitti ama patatesi çok olmuştuinşallah kabız olmazlar
çağlada uyuyorken gidip yemek yapıyım
kesin ATom BOMBASIkaçın millet
valla bende yoktum evde dışarı çıktı dolaştım bakındım alişveriş yaptım tavşanıma ciciler aldım kendime anneme ama annnem 10 kere aradı nerdesin gel ağlıo ,yemio,durmuo be anacım hiçmi bebek bakmadın senmuckkk annecim sen olmasan ne yapardım
bende dolap süsü yaptırcam galiiba tavşanıma kalıcı olur hemde :26:[/B]
Kizlar,ben Masal iki gundur, dogum gununde yapmasi icin birsey ogrettim, o gune kadar ancak ogretirim diyordum ama ogrendi bile
_Kizimmmm kac yasindasin,diyorum.
_o minicik parmagini bir yapiyor,havaya kaldirip 8 disini birden gostererek gulup iyyyy (bir) diyor
Belki ogretmek istiyen olur diye paylastim,cok sirin oluyor ilk firsatta fotosunu eklerim.
Isırırım ben onun o parmagını :) iyi ettin söyledin. Ben de hem krestekilere söyliyim hem de ben öğreteyim :)
Benim kızım da bugün "gözlerin nerde" diye sorduklarında; gözlerini kapatıp acıyomuş :) bi süredir evde burun ve göz çalışıyoduk. Öğrenmiş bıdıgım :) bol bol yapıyoruz artık ve çirkin ol deyince de yüzünü buruşturuyo :) çok sevimliler ya :)
Kot etek bulamadım bi turlu. E bebek ve lcw de yok. Pancodaki hoşuma gitmedi. Anneme söyledim. İst dan bakcak. Ben de kanz a bakiim bari :/ bi zara acılamadı gitti yaa :/ püfff
Kizlar,ben Masal iki gundur, dogum gununde yapmasi icin birsey ogrettim, o gune kadar ancak ogretirim diyordum ama ogrendi bile
_o minicik parmagini bir yapiyor,havaya kaldirip 8 disini birden gostererek gulup iyyyy (bir) diyor
Belki ogretmek istiyen olur diye paylastim,cok sirin oluyor ilk firsatta fotosunu eklerim.
Eki Görüntüle 688282 sipariş üzerine hazırlattığım,teması,rengi kendi fikrim olan kıyafetimiz hazıııır...güzel günlerde giysin kuzucuğum.
Uuu ne hos sey yaptirmissin ya..cok guzel olmus..herseyi ahenk icinde civil civil ..ugur boceginiz size hep ugur getirir ins cnm..gule gule giyinsin Dogamiz
...güzel günlerde giysin kuzucuğum ..amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?