2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yupppiiii

denyim bitti, çok güzel veriler elde ettim ve gidiyoruuuum

eşim de akşam geç gelecek, Orhan Cemal uyuduktan sonra uzun uzun kitap okuyacağııııımmm

bye byeeeeeeeee

nasıl yani evde şişirdiğimiz balonlardada rsk varmı yoksa sadece dışsrda satılanlardamı risk var anlayamadım

benim kızım balonları çok seviyor ama

zeynep ada doğum günün kutlu olsun tatlı bebiş..Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inş...maşallah 1 yaşlarına geldiler bile...

Cnm kizin artik genc kiz oldu hadiii basla ceyiz duzmeye bakem...Nasil bir duygu bilemezsin o kadar heyecan duydumki inanamazsin sanki oglum bir yasinda oldu ..Zeynep Adacima nice nice guzel yillar dilerim, kizimiz bol kismetli ve sansli olur ins...Teyzesi onu cok ama cok opuyorum annesi..bizim yerimize kocaman sarilip op oldumu...yaaa ben cok duygulandim anlatamam, gozlerim doldu inan daha dun bebektiler simdi bir yas aldilar harika bir sey bu anlayamiyorumda ne hissetigimi yaa..neyse ben sulu goz kacar..muck ikinizde

kaynım Adanın karikatürünü yaptı teyzeleri...nasıl olmuşşş...bize güzel bir doğum günü hediyesi oldu...tam anlamıyla benzıyor dıyemem ama andırıyor...

Ben cok begendim ve harika bir dogum gunu hediyesi olmus..ellerine saglik yapan kisinin..cevreletip duvara asildiginda cok iyi duracagina eminim ve yillar sonra kendisi godugunde cok hos olucaktir eminim..

nasıl yani evde şişirdiğimiz balonlardada rsk varmı yoksa sadece dışsrda satılanlardamı risk var anlayamadım

benim kızım balonları çok seviyor ama

Helyum ile sisirilenlerden kanimca yok cnm ama onlarda cok pahali daha bugun kaca sisirildigi ogrendim nerde balonun yarisi dan fazla fiyat verdiler bende cok balon dusundugum icin helium gazi tupu alip kendim salonda sisiricem boylece o sismis bolanlari tasima derdi olmaz malum arabayada cok zor sigiyorlar...parti bitimindede cocuklari birer tane ellerine veririz oldu bitti

4saat sürecek bir deneye başlıyorum, arada gelirim. öpüyorum

kesin ATom BOMBASI kaçın millet

oh oh götür bacım yakışır zaten yiyip yiyip kilo almıyanlardansın gıcık

kızlar aklıma ne geldi doğum günü olan bebeklerimizin şimdiki ve doğduğu zamanki resimlerini koysak ya çok hoş olur diye düşündüm

güzel fikir bacım benım tavşanım küçükken çok datluştu

sankı çok büyüdüde

HUUUUUUUUUUUUUUU nerde bu millet nerde

valla bende yoktum evde dışarı çıktı dolaştım bakındım alişveriş yaptım tavşanıma ciciler aldım kendime anneme ama annnem 10 kere aradı nerdesin gel ağlıo ,yemio,durmuo be anacım hiçmi bebek bakmadın sen muckkk annecim sen olmasan ne yapardım

bende dolap süsü yaptırcam galiiba tavşanıma kalıcı olur hemde :26:

Cnm sim bende seni cok seviyorum gizz..ruyandami gordun beni yoksam..hayirdir tatlim..
Bizde beraber yapariz demissinde inan ruyamda kizim oldugunu gordum, allah biliyorum cok istiyorum oncelikle saglikli bir yavru sonrada minik bir kiz oyy yemem yaninda yatarim artik

Oyy hamaratligin ustundeymis demek bugunde..masallah hamarat lady..
Menu basit ve idare eder sekerim :)) bereket versin dimi daha ne olsun..yanlarinda gelirken birsey getirmiyorlar mi ayol. bebekli cocuklu hamisin nihayetinde yani..bos geliyorlarsa koy bence yanlarina kuru cay icsinler yeter gayri :))
Cagla uyumudami daha yoksun halan

Atom bombasi esprisine bittim cnm ne akilli hatunsun sen hic akla gelmiyen cevaplar buluyorsun :))
Ayse miz gule gule kullansin cicilerini annesi..eminim cok yakisacaktir tavsunana..
Bu anneleride anlamiyorum, zamaninda bizleri o kadar buyuk sabirla yetistirmisler ama toruna az bak diyince olmaz diyenler oluyor yada kizim yaslandim artik dayanamiyorum diyen oluyor...cok ilginc yaw..halbuki cocuk datlu ise torun kaymaktir derler mis mismis

Guzeller guzeli yavrum,topigimizin ablasi dogum gunun kutlu olsun,iyiki iyiki iyiki dogdun,Allahim yuzunu hep guldursun saglikli omurler nasip etsin.(ya cok duygulandim,icim kabardi resmen)
ZADACIM ne mutlu guzeller guzeli prensesimizin yasini kutluyorsun,nice yaslara canim sende ne iyi ettin de dogurdun

Kizlar,ben Masal iki gundur, dogum gununde yapmasi icin birsey ogrettim, o gune kadar ancak ogretirim diyordum ama ogrendi bile

_Kizimmmm kac yasindasin,diyorum.
_o minicik parmagini bir yapiyor,havaya kaldirip 8 disini birden gostererek gulup iyyyy (bir) diyor
Belki ogretmek istiyen olur diye paylastim,cok sirin oluyor ilk firsatta fotosunu eklerim.

Isırırım ben onun o parmagını :) iyi ettin söyledin. Ben de hem krestekilere söyliyim hem de ben öğreteyim :)

Benim kızım da bugün "gözlerin nerde" diye sorduklarında; gözlerini kapatıp acıyomuş :) bi süredir evde burun ve göz çalışıyoduk. Öğrenmiş bıdıgım :) bol bol yapıyoruz artık ve çirkin ol deyince de yüzünü buruşturuyo :) çok sevimliler ya :)

Kot etek bulamadım bi turlu. E bebek ve lcw de yok. Pancodaki hoşuma gitmedi. Anneme söyledim. İst dan bakcak. Ben de kanz a bakiim bari :/ bi zara acılamadı gitti yaa :/ püfff

sipariş üzerine hazırlattığım,teması,rengi kendi fikrim olan kıyafetimiz hazıııır...güzel günlerde giysin kuzucuğum.

Ya istesede cirkin olamazki Defnecim Ah canim kot etek konusunda yardimci olamayacagim cunku Tarsusta bildigimiz guzel markalar yok,bir tek lcw var taninmis olan.Panco vardi malesef halkimiza fazla geldi kapandi Bende Masalin yazliklarini babasi gelince Adana Mersin den yapcam simdilik idareten aldim.
Bu arada bende cirkin olmayi ogretim kizima,bizimkinde potansiyel var

MAŞALLAH MASALCIĞIMA

Masallah yaa,,bizim topigin kizlari cok akilli vaalla ..benim oglan nerde kaba saba sey var onlari yapiyor ogretmedigim halde..tobe tobe..neyse ben Masala kocaman aferin veriyorum, guzelim benim o iyy diyen diline ve o minik parmagini ham ediyim mi :))

Eki Görüntüle 688282 sipariş üzerine hazırlattığım,teması,rengi kendi fikrim olan kıyafetimiz hazıııır...güzel günlerde giysin kuzucuğum.

Uuu ne hos sey yaptirmissin ya..cok guzel olmus..herseyi ahenk icinde civil civil ..ugur boceginiz size hep ugur getirir ins cnm..gule gule giyinsin Dogamiz
...güzel günlerde giysin kuzucuğum ..amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…