2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Babycerenciğim hoşgeldin ama ben gidiyorumçoook uykum vaaaar...neeeee?kuzzzulkurt muuuuune yapayım dinlenemiyorum ki,hem regl oldum bir de...haydi öptüm sizleri...

çağla uyudu geldimama sana kızdımmenüyü basit bulmuşsun
ne yapıyım ancak bunları yetiştirebildimsaat 11 de haber verdiler
kahve içecez dediler
foto isteriz..benim kız çok erken yürüdü ama bu gibi konularda çok tembel çıktı:)
sadece gel gel yapıyo o kadar..çirkin bile olamıyo:))bay bay bile yapmıyo

Eki Görüntüle 688282 sipariş üzerine hazırlattığım,teması,rengi kendi fikrim olan kıyafetimiz hazıııır...güzel günlerde giysin kuzucuğum.

canım çağlada kot etek var lcw nın..sen nasıl bulamadı nki
iyice karıştırmadınmımagazanın altını üstüne getirmedinmi

Babycerenciğim hoşgeldin ama ben gidiyorumçoook uykum vaaaar...neeeee?kuzzzulkurt muuuuune yapayım dinlenemiyorum ki,hem regl oldum bir de...haydi öptüm sizleri...

amaaa amaaa daha dedikodu bile yapmadık kinereye kuzum
tamam canım git dinlen..sana kuzzulkurt dermiyim ben aşkolsun
kuzzulkurt sahibini biliyo
seni ve dogayı öpüyorum..ayrıca tütünüzü alıntı yaptım çıkmadı:44:çok begendim canımm çok güzel olmuşşşşş

mutluanne nin ananesi nasıl oldu acaba..konuşan haberleşen oldumu..olmassa yarın arayıp sorayım:26:
bu arada ben accasia lada telde görüştüm gayet kibar samimi içten bir bayan
kendisi avukatmış:))avukatlık bir durum olursa yardımcı olurum dedi
bende düşündüm hazır bedavaya avukat bulmuşken şu evimin dibindeki inşaatı şikayet ediyim diyorum
çok ses yapıyolarayrıca balkona rahat çıkamıyorumgözgöze geliyoruzrahatsız oluyorum
yadaaa şu üst komşuyumu mahkemeye versem acaba:))çocukları çok ses yapıyoda
yadaaa ayy kimi versem yaa..

azraece hanım huhuuuu kıvancı izlemeyi bırakta şu kutunu boşalt
daha yeni boşaltmamışmıydın ne çabuk doluyo:))ne kadar dedikodu yapıyosun kız:)))

Allah allah. Acele baktım ondan mı goremedim acaba. Bi daha bakarım. Ama zaten annem bulur kesin diye düşünüyorum.

Amaaan mahkemeyle ugrasılmaz kız deli misin. Boşver

BENI ver sekerim, malum bana son zamanlarda cok kiziyorsun aglarim bak sana menu az olmus dedin az daha beni dovuyordun korktum senden :18: dovme beni ne olur

Allah allah. Acele baktım ondan mı goremedim acaba. Bi daha bakarım. Ama zaten annem bulur kesin diye düşünüyorum.

Amaaan mahkemeyle ugrasılmaz kız deli misin. Boşver
canım bazen teklemeleri arkalara saklıyolar dikkat et:)bide fiyatı düşenleri en arka ve katlanmışsada en altta:))
tecrübe konuşuyoben hep alttlara bakarımbulamssam üstten alırım
ya bende böyle yazıyom millet harbi cimri sanacak ben ya:))
mahkeme falan şaka allah korusun kız kimseyi düşürmesin...sübhaneke dinimiz amin:))
BENI ver sekerim, malum bana son zamanlarda cok kiziyorsun aglarim bak sana menu az olmus dedin az daha beni dovuyordun korktum senden :18: dovme beni ne olur

seni kalbimin mahkemesine verecem..orda seni mıncıklayıp sıkıştırrıp gıdı gıdı yapıp öpecem
hapse atacam seni orda işkence yapacam gıdıklamaktan bayıltacam seni
kork benden:18:
ı love you..

seni kalbimin mahkemesine verecem..orda seni mıncıklayıp sıkıştırrıp gıdı gıdı yapıp öpecem
hapse atacam seni orda işkence yapacam gıdıklamaktan bayıltacam seni
kork benden:18:
ı love you..

Anam bu iste en kotu ceza ben cok gidiklanirim hatta gulmekten catlayabilirim yani oyle..Gel biz en iyisi koyumuze geri donelim fadimenin dugununde halay cekelim olmazmi...simdi buda ne alaka deme, kel alaka ama konuyu dagitma namina iyi alaka :))
Bende seniiii seviyorummm..

gıdıklandıgını biliyorum,az gıdıklamamıştım seni unuttunmu o günleri
mazide kaldık tabiunutursun
bide kocan okuyomuş bunları ''kız melegim kim bu avrat'' der
ayrıca benim köyüm yok hemde halay çekmeyi sevmem
ama fadimeyi severim:))

Millet nerde yaw...neden artik kimseler ugramaz oldu bilen varmi..Yoksa yaz geldi mercimek islerine zam mi geldi :))

hejarcım canım benim eger mesajımı okursan sabah 9 aylık burçe bebek için dua edermisin..
sabah ameliyat olacak doguştan kalp rahatsızlıgı var..namaz kılıyosun o yüzden dedim..
bebegimizin adı burçe..allah onu ailesine bagışlar inşallah..
benim arkadaşımın kızı..istanbuldalar şifa bulurlar inşallah..

Rabbim sifa olsun ins cnm, minik Burce ins saglicakla atlatir...ben bu konuda kilitleniyorum resmen..kalbim sikisiyor resmen..mevlam bizi evlatlarimizla imtihan etmesin ins

Millet nerde yaw...neden artik kimseler ugramaz oldu bilen varmi..Yoksa yaz geldi mercimek islerine zam mi geldi :))

zamanında ben haziran annlerindeydim ve çocuklar büyüdükçe kimse ugramaz olmuştu..ve şuan 3 ayda 1 sayfa bile ilerlemiyo:18:
burasıda böyle olmasınçok üzülürüm sonra...
bu ara herkes yogun hadi doom günleri bitsin eskisi gibi gece kuşları geri gelsin:)
bende uyumaya gidiyorumuykum geldi
iyi geceler arkadaşlarrrr
rüyanızda beni görün:))

Tükkanı sevgiyle açıyorum dostlarım hepimize bereketli ve huzurlu bir gün diliyorum
her sabah bugün çok farklı olacak bugün arkadaşlarıma iki laf atacağım mutlaka deyip deve kuşu misali
dosyalara gömülüp günü bitiriyorum en azından bu niyetimi tükkanı açarken belirtmek istedim

ondandır ki çağlanın hediyesini gönderemeyişim ama yarın gönderiyorum babyceren küçük mektubumuda ekleyip
ben küçük numuneler yaptım ama resim ekleyemiyorum doğum günü için ceptelden olmuyo
buradada banka politikaları nedeni ile ekleyemiyorum aaa ben planner e mail atayım o size göndersin

öpüyorum sizi sevgili can yoldaşlarım sabah sabah çok sosyal mesajlar verdim

hadi ben biras çalışmaya başlıyım sonra size döneceğim bu işaret bana cihihiro yu anımsatıyor zira kafamda özdeşleşti
bu da kim bilin bakalım tabiki babyceren

kızlar aklıma ne geldi doğum günü olan bebeklerimizin şimdiki ve doğduğu zamanki resimlerini koysak ya çok hoş olur diye düşündüm

canım mükemmel bil fikir ben varım

Eki Görüntüle 688282 sipariş üzerine hazırlattığım,teması,rengi kendi fikrim olan kıyafetimiz hazıııır...güzel günlerde giysin kuzucuğum.

çok beğendim fikrine sağlık güle güle giyinsin doğacık

Günaydıııııııııınnnn

Merhaba Arkadaşlar,bende 2012 mayıs annesiyim
Bir süredir annanem hastaydı sizi takip edemiyordum ama artık biraz iyi çok şükür
Yalnız bir sorum olacaktı:bebeklerimizin doğumgünleri yaklaşıyor,neler yaptınız
parlak fikri olan var mı Hadi artık uyanın ama Gelin de bitsin bu hasret

Annanemi merak edip arayan soran, buradan geçmiş olsun yazan, bütün dostlarıma tek tek teşekkür ederim:119:
iyiki varsınızAdınızı kalbime yazdım
Herkese güzel bir gün diler,,sizsiz kaldığım günlerin acısını çıkaracağımı belirtmek isterim

Yavrumkediiiiiiiiii günaydın pampa

Her işte bir hayır vardır derler ya,,iyiki hazirliklari bitirmişim,,
şu aralar annanemin hastalığı yüzünden elim kolum kalkmaz oldu,
moralsiz hiç bir iş olmuyo,,Allah bütün sevdiklerimize sağlık ve uzun hayırlı ömür nasip etsin

Neyse sadede geleyim,,lingo lingo şişeleri dün gece bitirdim,,hediyeliklerin de bitmesiyle artık kendimce yapacağım bişey
kalmadı mamalar dışındaZaten araya hastalık girince doğumgünü yapmamayı da düşündüm direk ama neyseki annanem daha iyi ve inşallah
haftaya kadar biraz daha toparlar

Dedim size acısını çıkartırım diye
Kızıma yaşgünü için aldığım ayakkabı şirin olmakla birlikte
rengi yüzünden pek içime sinmemişti.(biraz uyumsuzdu)
mutlu dedim,kolları sıva dedimMevlütünde hediye gelen lcw sade bir ayakkabı vardı.
Üzerine siyah&pembe kurdele işledim ve tütüsünün renkleriyle uyumlu hale getirdim
Allah nasip ederse kendimce becerdiğim bu ayakkabıları giydireceğim
Üzerine taş yapıştıracaktım ama çocuksu formdan çıkmasın dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…