çağla uyudu geldimOyy hamaratligin ustundeymis demek bugunde..masallah hamarat lady..
Menu basit ve idare eder sekerim :)) bereket versin dimi daha ne olsun..yanlarinda gelirken birsey getirmiyorlar mi ayol. bebekli cocuklu hamisin nihayetinde yani..bos geliyorlarsa koy bence yanlarina kuru cay icsinler yeter gayri :))
Cagla uyumudami daha yoksun halan
Kizlar,ben Masal iki gundur, dogum gununde yapmasi icin birsey ogrettim, o gune kadar ancak ogretirim diyordum ama ogrendi bile
_Kizimmmm kac yasindasin,diyorum.
_o minicik parmagini bir yapiyor,havaya kaldirip 8 disini birden gostererek gulup iyyyy (bir) diyor
Belki ogretmek istiyen olur diye paylastim,cok sirin oluyor ilk firsatta fotosunu eklerim.
Isırırım ben onun o parmagını :) iyi ettin söyledin. Ben de hem krestekilere söyliyim hem de ben öğreteyim :)
Benim kızım da bugün "gözlerin nerde" diye sorduklarında; gözlerini kapatıp acıyomuş :) bi süredir evde burun ve göz çalışıyoduk. Öğrenmiş bıdıgım :) bol bol yapıyoruz artık ve çirkin ol deyince de yüzünü buruşturuyo :) çok sevimliler ya :)
Kot etek bulamadım bi turlu. E bebek ve lcw de yok. Pancodaki hoşuma gitmedi. Anneme söyledim. İst dan bakcak. Ben de kanz a bakiim bari :/ bi zara acılamadı gitti yaa :/ püfff
Eki Görüntüle 688282 sipariş üzerine hazırlattığım,teması,rengi kendi fikrim olan kıyafetimiz hazıııır...güzel günlerde giysin kuzucuğum.
Babycerenciğim hoşgeldin ama ben gidiyorumçoook uykum vaaaar...neeeee?kuzzzulkurt muuuuu ne yapayım dinlenemiyorum ki,hem regl oldum bir de...haydi öptüm sizleri...
çağla uyudu geldimama sana kızdım menüyü basit bulmuşsun
ne yapıyım ancak bunları yetiştirebildimsaat 11 de haber verdiler
kahve içecez dediler
foto isteriz..benim kız çok erken yürüdü ama bu gibi konularda çok tembel çıktı:)
sadece gel gel yapıyo o kadar..çirkin bile olamıyo:))bay bay bile yapmıyo
canım çağlada kot etek var lcw nın..sen nasıl bulamadı nki
iyice karıştırmadınmımagazanın altını üstüne getirmedinmi
mutluanne nin ananesi nasıl oldu acaba..konuşan haberleşen oldumu..olmassa yarın arayıp sorayım:26:
bu arada ben accasia lada telde görüştüm gayet kibar samimi içten bir bayan
kendisi avukatmış:))avukatlık bir durum olursa yardımcı olurum dedi
bende düşündüm hazır bedavaya avukat bulmuşken şu evimin dibindeki inşaatı şikayet ediyim diyorum
çok ses yapıyolarayrıca balkona rahat çıkamıyorum gözgöze geliyoruz rahatsız oluyorum
yadaaa şu üst komşuyumu mahkemeye versem acaba:))çocukları çok ses yapıyoda
yadaaa ayy kimi versem yaa..
sAĞOL TATLIM BENİM,DARISI 2 NO.LU KIZ BEBİŞİNE
canım bazen teklemeleri arkalara saklıyolar dikkat et:)bide fiyatı düşenleri en arka ve katlanmışsada en altta:))Allah allah. Acele baktım ondan mı goremedim acaba. Bi daha bakarım. Ama zaten annem bulur kesin diye düşünüyorum.
Amaaan mahkemeyle ugrasılmaz kız deli misin. Boşver
BENI ver sekerim, malum bana son zamanlarda cok kiziyorsun aglarim baksana menu az olmus dedin az daha beni dovuyordun korktum senden :18: dovme beni ne olur
seni kalbimin mahkemesine verecem..orda seni mıncıklayıp sıkıştırrıp gıdı gıdı yapıp öpecem
hapse atacam seni orda işkence yapacam gıdıklamaktan bayıltacam seni
kork benden:18:
ı love you..
Anam bu iste en kotu ceza ben cok gidiklanirim hatta gulmekten catlayabilirim yani oyle..Gel biz en iyisi koyumuze geri donelim fadimenin dugununde halay cekelim olmazmi...simdi buda ne alaka deme, kel alaka ama konuyu dagitma namina iyi alaka :))
Bende seniiii seviyorummm..
hejarcım canım benim eger mesajımı okursan sabah 9 aylık burçe bebek için dua edermisin..
sabah ameliyat olacak doguştan kalp rahatsızlıgı var..namaz kılıyosun o yüzden dedim..
bebegimizin adı burçe..allah onu ailesine bagışlar inşallah..
benim arkadaşımın kızı..istanbuldalar şifa bulurlar inşallah..
Millet nerde yaw...neden artik kimseler ugramaz oldu bilen varmi..Yoksa yaz geldi mercimek islerine zam mi geldi :))
kızlar aklıma ne geldi doğum günü olan bebeklerimizin şimdiki ve doğduğu zamanki resimlerini koysak ya çok hoş olur diye düşündüm
Eki Görüntüle 688282 sipariş üzerine hazırlattığım,teması,rengi kendi fikrim olan kıyafetimiz hazıııır...güzel günlerde giysin kuzucuğum.
Yavrumkediiiiiiiiii günaydın pampaTükkanı sevgiyle açıyorum dostlarımhepimize bereketli ve huzurlu bir gün diliyorum
her sabah bugün çok farklı olacak bugün arkadaşlarıma iki laf atacağım mutlaka deyip deve kuşu misali
dosyalara gömülüp günü bitiriyorumen azından bu niyetimi tükkanı açarken belirtmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?