Kizlar,ben Masal iki gundur, dogum gununde yapmasi icin birsey ogrettim, o gune kadar ancak ogretirim diyordum ama ogrendi bile
_Kizimmmm kac yasindasin,diyorum.
_o minicik parmagini bir yapiyor,havaya kaldirip 8 disini birden gostererek gulup iyyyy (bir) diyor
Belki ogretmek istiyen olur diye paylastim,cok sirin oluyor ilk firsatta fotosunu eklerim.
pınarda ellerine sağlık bence hazırda bile böyle bulamazdın çok güzel olmuş.birde ben insanın kendi emeği olan şeylerin daha güzel ve özel olduğunu düşünüyorum.Eki Görüntüle 688282 sipariş üzerine hazırlattığım,teması,rengi kendi fikrim olan kıyafetimiz hazıııır...güzel günlerde giysin kuzucuğum.
mutlu anne çok geçmiş olsun annanene.insanın dedesi ninesi bi başkadır Allah başımızdan eksik etmesin.birde şişelere bayıldım hele o uğur böceklerine nerden buluyorsunuz bunlarıHer işte bir hayır vardır derler ya,,iyiki hazirliklari bitirmişim,,
şu aralar annanemin hastalığı yüzünden elim kolum kalkmaz oldu,
moralsiz hiç bir iş olmuyo,,Allah bütün sevdiklerimize sağlık ve uzun hayırlı ömür nasip etsin
Neyse sadede geleyim,,lingo lingo şişeleri dün gece bitirdim,,hediyeliklerin de bitmesiyle artık kendimce yapacağım bişey
kalmadı mamalar dışındaZaten araya hastalık girince doğumgünü yapmamayı da düşündüm direk ama neyseki annanem daha iyi ve inşallah
haftaya kadar biraz daha toparlar
Eki Görüntüle 688352
Günaydıııııııııınnnn
Merhaba Arkadaşlar,bende 2012 mayıs annesiyim
Bir süredir annanem hastaydı sizi takip edemiyordum ama artık biraz iyi çok şükür
Yalnız bir sorum olacaktı:bebeklerimizin doğumgünleri yaklaşıyor,neler yaptınız
parlak fikri olan var mıHadi artık uyanın ama Gelin de bitsin bu hasret
Annanemi merak edip arayan soran, buradan geçmiş olsun yazan, bütün dostlarıma tek tek teşekkür ederim:119:
iyiki varsınızAdınızı kalbime yazdım
Herkese güzel bir gün diler,,sizsiz kaldığım günlerin acısını çıkaracağımı belirtmek isterim
Eki Görüntüle 688349
uzun bir aradan sonra herkese gunaydinnn
Isler o kadar yogun ki nefes alamiyorum
Omerin dogumgunu hazirliklari bitti 28ini bekliyoruz bekledikce kurtlaniyoruz :)
Pasam dun gece ilk defa 2den fazla adim atti ellerimi itti birak ben yururum der gibi ve universite arkadasima dogru yurumeye basladi
Yasini yuruyerek karsiladi kuzum Allah razi olsun
MUTLUANNEnin ananesi komadan cikmis normal odaya alinmis haftasonu ziyaretine gidecekmis akli onda kaldigindan pek keyfi yokmus
Siz neler kaynattiniz babyceren kimleri dovdu azraecenin kaynanasi eceye dogumgunu icin don aldi mi chihiro acikhava kutlamasini havuz basi partisine donusturerek daha da abartti mi hepsini merak ediyorum ama gecmisi okuyacak firsatim olmayacak
dogumgunu icin kurabiye ve pastalari kendi yapacak hatunlara sesleniyorum
BARMARda malzemeler inanilmaz ucuz
Hele kurabiye kaliplari disarda 10lira iken orda 1 2lira tavsiye ederim
Opuldunuz fistiklar
Ve de ozlendinizz
Canım benim çok teşekkür ederimmutlu anne çok geçmiş olsun annanene.insanın dedesi ninesi bi başkadır Allah başımızdan eksik etmesin.birde şişelere bayıldım hele o uğur böceklerine nerden buluyorsunuz bunları
ben hediye olarak sadece şişelere kolonya düşünüyorum.mutlu anne sen ne doldurdun.çevremdekiler partiyi bile garipsiyor sen çalışan insansın ne kendine iş çıkarıyorsun diye.
günaydın kızlar
mutluanne çok geçmiş olsun ananene,şükür ki daha iyiymiş,çok sevindim...
oğlum 7 buçukta uyandı,9 ta tekrar uyuttum,uyanmadan ben de uyumalıyım,grşrz...
Günaydıııııııııınnnn
Merhaba Arkadaşlar,bende 2012 mayıs annesiyim
Bir süredir annanem hastaydı sizi takip edemiyordum ama artık biraz iyi çok şükür
parlak fikri olan var mıHadi artık uyanın ama Gelin de bitsin bu hasret
Annanemi merak edip arayan soran, buradan geçmiş olsun yazan, bütün dostlarıma tek tek teşekkür ederim:119:
iyiki varsınızAdınızı kalbime yazdım
Herkese güzel bir gün diler,,sizsiz kaldığım günlerin acısını çıkaracağımı belirtmek isterim
Eki Görüntüle 688349
Mutluannem hoşgeldin canım...Tekrar çok geçmiş olsun..
Kaç gündür aklımdaydın,dün gece de rüyama girdin
İlk rüyamda biyologu görmüştüm,dün gece de seni gördüm.
Telefonda annemle neşeli neşeli konuşuyordun :))
Annemle ne alaka bilemedim ama en azından iyi olduğunu tahmin edebildim rüyam sayesinde :))
Canım doğum günü için benim aklıma gelen farklı bir fikirde Kayranın doğumundan bu yana her ay için resmini çıkarığ duvara süsleme yapmak...
Doğduğu gün,1 aylık,2 aylık,3 aylık....şeklinde altlarına yazacağım...
Bu arada pasta şekli hakkında önerilerinizi bekliyorum.Herkes klasik 1 şeklinde mi yaptıracak yoksa farklı düşünenlerde var mı.?
Her işte bir hayır vardır derler ya,,iyiki hazirliklari bitirmişim,,
moralsiz hiç bir iş olmuyo,,Allah bütün sevdiklerimize sağlık ve uzun hayırlı ömür nasip etsin
Neyse sadede geleyim,,lingo lingo şişeleri dün gece bitirdim,,hediyeliklerin de bitmesiyle artık kendimce yapacağım bişey
kalmadı mamalar dışındaZaten araya hastalık girince doğumgünü yapmamayı da düşündüm direk ama neyseki annanem daha iyi ve inşallah
Eki Görüntüle 688352
Mutlu_anne canım benim çok geçmiş olsun annene kaç gündür takip edemiyorum inan çok üzüldüm tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Bu arada ayakkabılar harika çok yakışacaktir güzel Miraya eminim. Becerikli arkadaşım yaptığın hersey harika öpüyorum seni ve guzel kızını.
Canım doğum günü için benim aklıma gelen farklı bir fikirde Kayranın doğumundan bu yana her ay için resmini çıkarığ duvara süsleme yapmak...
Doğduğu gün,1 aylık,2 aylık,3 aylık....şeklinde altlarına yazacağım...
Bu arada pasta şekli hakkında önerilerinizi bekliyorum.Herkes klasik 1 şeklinde mi yaptıracak yoksa farklı düşünenlerde var mı.?
Kızlaaaaarrrr:84: nerdesiniz beya:118: evden mi kaçtınız,kimse yazmıyo
yavrumkedi mailin de gelmedi
Eki Görüntüle 688396
gözün aydın canım anneannenin iyi olmasına sevindim,doğum günü öncesinde böyle bir durumla karşılaşmanız endişe verici gerçekten.hatta mutlu nazara mı geldi de kutlama öncesi bu üzücü olayla karşılaştı diye düşündüm kendi kendime...bu arada hazırlıkların fevkaladenin fevkinde...kızımın tütüsünü gördün mü mutlucuğum?günaydıııııııııınnnn
Merhaba arkadaşlar,bende 2012 mayıs annesiyim
Parlak fikri olan var mıHadi artık uyanın ama Gelin de bitsin bu hasret
Iyiki varsınızadınızı kalbime yazdım
Eki Görüntüle 688349
harika olmuşlar,burdan bizlere çok güzel örnek oldun tatlım.seneye de inşallah ben hazırlık yaparım.her işte bir hayır vardır derler ya,,iyiki hazirliklari bitirmişim,,
moralsiz hiç bir iş olmuyo,,allah bütün sevdiklerimize sağlık ve uzun hayırlı ömür nasip etsin
kalmadı mamalar dışındazaten araya hastalık girince doğumgünü yapmamayı da düşündüm direk ama neyseki annanem daha iyi ve inşallah
Eki Görüntüle 688352
çok tatlı annesi,ellerine sağlık.hatta kurdelenin ortasına da uğurböceği yapıştırabilirsin,şişelere yapıştırdığın gibi.dedim size acısını çıkartırım diye
Kızıma yaşgünü için aldığım ayakkabı şirin olmakla birlikte
rengi yüzünden pek içime sinmemişti.(biraz uyumsuzdu)
mutlu dedim,kolları sıva dedimmevlütünde hediye gelen lcw sade bir ayakkabı vardı.
üzerine siyah&pembe kurdele işledim ve tütüsünün renkleriyle uyumlu hale getirdim
Allah nasip ederse kendimce becerdiğim bu ayakkabıları giydireceğim
üzerine taş yapıştıracaktım ama çocuksu formdan çıkmasın dedim.
Eki Görüntüle 688363
sağol tatlım aslında benim emeğimle olmadı,sadece tarzımızı belirttim ve o şekilde hazırlandı...yapmaya fırsat bulamıyorum ki...hay maşallah masala benim oğlan özgür vily yap dediğini yapmaz yapma dediğini yapar.bende çok isterdim yapmasını.
Pınarda ellerine sağlık bence hazırda bile böyle bulamazdın çok güzel olmuş.birde ben insanın kendi emeği olan şeylerin daha güzel ve özel olduğunu düşünüyorum.
Mutlu anne çok geçmiş olsun annanene.insanın dedesi ninesi bi başkadır allah başımızdan eksik etmesin.birde şişelere bayıldım hele o uğur böceklerine nerden buluyorsunuz bunları
ben hediye olarak sadece şişelere kolonya düşünüyorum.mutlu anne sen ne doldurdun.çevremdekiler partiyi bile garipsiyor sen çalışan insansın ne kendine iş çıkarıyorsun diye.
dün akşam ayda yılda bir canım kola çekti,,bakkal amcayı aradım kola istedim,,
cevap: Aman kızııııımmm kola yok bende günah o pepsi var:44:anlamadım kapattım sonra birdaha aradım,bakkal amca 1 paket
marlboro light kısa...cevap: Sen sigaraya mı başladın içme kızım.yok yok misafir var o sordu?:26:
Cevap: Sigara satmıyoruz biz günah, söyle içmesin misafirlerinde:44: Peki o zaman sen bize 4 soda 1 pakette cips yolla,
cevap: Sodayı yolluyorum,cipsi kaldırdık neyden yapıldığı belli değil zaten israil yapıyo onları,domuz yağı da koymuşlar aman kızım yemeyin
Fatihte oturmanın imtihanı sanırım,fazla günahkar kaldımbu semte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?