2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
mutluanne çok geçmiş olsun ananene,şükür ki daha iyiymiş,çok sevindim...
oğlum 7 buçukta uyandı,9 ta tekrar uyuttum,uyanmadan ben de uyumalıyım,grşrz...

uzun bir aradan sonra herkese gunaydinnn
Isler o kadar yogun ki nefes alamiyorum
Omerin dogumgunu hazirliklari bitti 28ini bekliyoruz bekledikce kurtlaniyoruz :)
Pasam dun gece ilk defa 2den fazla adim atti ellerimi itti birak ben yururum der gibi ve universite arkadasima dogru yurumeye basladi
Yasini yuruyerek karsiladi kuzum Allah razi olsun

MUTLUANNEnin ananesi komadan cikmis normal odaya alinmis haftasonu ziyaretine gidecekmis akli onda kaldigindan pek keyfi yokmus

Siz neler kaynattiniz babyceren kimleri dovdu azraecenin kaynanasi eceye dogumgunu icin don aldi mi chihiro acikhava kutlamasini havuz basi partisine donusturerek daha da abartti mi hepsini merak ediyorum ama gecmisi okuyacak firsatim olmayacak

dogumgunu icin kurabiye ve pastalari kendi yapacak hatunlara sesleniyorum
BARMARda malzemeler inanilmaz ucuz
Hele kurabiye kaliplari disarda 10lira iken orda 1 2lira tavsiye ederim

Opuldunuz fistiklar
Ve de ozlendinizz

Gelelim bir diğer konuyabazılarınızın "gelmeyelim çok yazdın" dediğini duyar gibiyim
Duymamış olayım

Mira'nın içine canavar kaçtı kızlarşaka değil çok yaramaz olduPaçamdan düşmüyor evde,
anne ördek yavru ördek her yere beraber gidiyoruz,,mutfaktaysam bütün dolaplar açılıyor ve içlerindeki boşaltmaya yelteniyor
Mama sandalyesinde bile durmuyor artık,,üzerini giydirip çıkartmak çok zor oluyor ama yöntem buldum,,gezmeğe gidiyoruz diyorum
o zaman hemen giyiveriyorUykusuzluk had safhada yine(zaten bunu biliyorsunuz),,ama bu sefer tamemen bizimle olmak istediğinden uyumuyor minnoşÖzel hayatımız yerini güzel hayatımıza bıraktıEşim evde "hepimizzz kardeşiiz" deyip duruyor
Birde kapı çalınca kapıya gidip dikiliyor ve "baba" diyor Tabi bu şeklide kapıyı babamıza açtığımızda eşimin keyfine diyecek yok

hay maşallah masala benim oğlan özgür vily yap dediğini yapmaz yapma dediğini yapar.bende çok isterdim yapmasını.

Eki Görüntüle 688282 sipariş üzerine hazırlattığım,teması,rengi kendi fikrim olan kıyafetimiz hazıııır...güzel günlerde giysin kuzucuğum.
pınarda ellerine sağlık bence hazırda bile böyle bulamazdın çok güzel olmuş.birde ben insanın kendi emeği olan şeylerin daha güzel ve özel olduğunu düşünüyorum.

mutlu anne çok geçmiş olsun annanene.insanın dedesi ninesi bi başkadır Allah başımızdan eksik etmesin.birde şişelere bayıldım hele o uğur böceklerine nerden buluyorsunuz bunları
ben hediye olarak sadece şişelere kolonya düşünüyorum.mutlu anne sen ne doldurdun.çevremdekiler partiyi bile garipsiyor sen çalışan insansın ne kendine iş çıkarıyorsun diye.

bende 2012 mayıs annesiyim tanışalımmı cicim

özledik seni yaaaa canım mutluannemm ay nasıl sevindiğimi belli etsem acaba :92: :92: yaşasııınnnn
ellerine sağlık fikrine yüreeeene sağlık yaaa kısım sen kocaman yürekli mutlu annesin belden omuza kadar kocaman bir kalbin var
herşey çok güzel olmuş

puhahaha karikatüre bayıldım yaa tipine mırladığım mıı puhahaha

anneanneciğine tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum

ahh mutlu annem başıma gelenleri sorma etiketleri çıkarttırdım vaktim yok diye telde sipariş verdim
4 cm diye .. anaaamm bir geldi mini maus etiketini yapıştırıyorum kulakları havada kalıyor
büyük oldu anlayacağın evdeki heryere yapıştırıyoruz bizde
isterseniz sizede yollayabilirim

ozaman bende sana yaptığım şişemin numunesini göndereyim paylaş olurmu muck

Seni çok seviyorum benim yoğun yorgun nefes almaya vakti olmayan cefakar anne arkadaşım
Zor günümde bana destek olman huzur vericiydi
Dayanamadım kızlardan ayrı kalmaya,,geldim yine
Ama gerçekten insanın morali bozukken bebeğin ağlaması bile extra fazla geliyor insana.
Ağzımızın tadı hiç bozulmasın işlaaaa

Canım benim çok teşekkür ederim Şişelere sıvı sabun koydum ben şekerim,ama eşim beğenmedi insanların evinde sabun mu yok dedi,ama ben banyo aksesuarı olarak kullanılsın diye sabun koydum.uğur böcekleri çok minik her yerde var burada,pazarda bilepakette 10 tane vardı galiba 2 TL ye aldım bir paketini.Kolonyada olur bence canım.

Yavrumkedi: göder gelsin mailin

Mutluannem hoşgeldin canım...Tekrar çok geçmiş olsun..
Kaç gündür aklımdaydın,dün gece de rüyama girdin
İlk rüyamda biyologu görmüştüm,dün gece de seni gördüm.
Telefonda annemle neşeli neşeli konuşuyordun :))
Annemle ne alaka bilemedim ama en azından iyi olduğunu tahmin edebildim rüyam sayesinde :))

Canım doğum günü için benim aklıma gelen farklı bir fikirde Kayranın doğumundan bu yana her ay için resmini çıkarığ duvara süsleme yapmak...
Doğduğu gün,1 aylık,2 aylık,3 aylık....şeklinde altlarına yazacağım...

Bu arada pasta şekli hakkında önerilerinizi bekliyorum.Herkes klasik 1 şeklinde mi yaptıracak yoksa farklı düşünenlerde var mı.?

Selam canım benim,,forumdan mesajını gördüm çok sağol,,zaten malum olmuş sana güzel yüreklim
Pasta şekli "1" istiyorum malum birdaha olmayacak 1 şeklinde pasta Süsleme fikrini çok beğendim,,
evin içinde minik bir sergi gibi çok güzel olur benceHatta resimleri renkli fon kartona yapıştırıp duvara asarsan çok hoş olur gibi hayal ettim

[
Canım doğum günü için benim aklıma gelen farklı bir fikirde Kayranın doğumundan bu yana her ay için resmini çıkarığ duvara süsleme yapmak...
Doğduğu gün,1 aylık,2 aylık,3 aylık....şeklinde altlarına yazacağım...

Bu arada pasta şekli hakkında önerilerinizi bekliyorum.Herkes klasik 1 şeklinde mi yaptıracak yoksa farklı düşünenlerde var mı.?[/B][/QUOTE]

turuncu bende senin gibi bişey yapmayı düşünüyorum ben koridora asıcam zaman tüneli gibi.pasta modellerimi daha önce paylaşmıştım pastamız deniz temalı olacak süslerimizde.sen nasıl süsler kullanacaksın.

Dün akşam ayda yılda bir canım kola çekti,,bakkal amcayı aradım kola istedim,,
cevap: aman kızııııımmm kola yok bende günah o pepsi var:44:anlamadım kapattım sonra birdaha aradım,bakkal amca 1 paket
marlboro light kısa...cevap: sen sigaraya mı başladın içme kızım.Yok yok misafir var o sordu?:26:
cevap: sigara satmıyoruz biz günah, söyle içmesin misafirlerinde:44: Peki o zaman sen bize 4 soda 1 pakette cips yolla,
cevap: sodayı yolluyorum,cipsi kaldırdık neyden yapıldığı belli değil zaten israil yapıyo onları,domuz yağı da koymuşlar aman kızım yemeyin
Fatihte oturmanın imtihanı sanırım,fazla günahkar kaldımbu semte

Mutlu_anne canım benim çok geçmiş olsun annene kaç gündür takip edemiyorum inan çok üzüldüm tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Bu arada ayakkabılar harika çok yakışacaktir güzel Miraya eminim. Becerikli arkadaşım yaptığın hersey harika öpüyorum seni ve guzel kızını.

EdacıkTeşekkür ederim canım arkadaşımBeğenmene çok sevindimŞimdi daha uyumlu oldu renkleri kıyafetle,
diğer ayakkabıyı da geri verip günlük bişey alıcam meleğimeSende var mı hazırlıklar basıl gidiyor?Sonraya bırakmayın derim,,çok el oyalıyo
kesma katlama...vs

evet turuncum bende her aya ait bir foto çıkarmayı planlıyorum bencede güzel bir fikir

Kızlaaaaarrrr:84: nerdesiniz beya:118: evden mi kaçtınız,kimse yazmıyo
yavrumkedi mailin de gelmedi
Eki Görüntüle 688396

ya canım anlamadım sorun var telefondakı mailimde sana whatsuptan attım

günaydınnnnnnnn kızlarrrrr....

mutlu hoşgeldin cnmcım...hmn belli oluyor geldiğin valla...

ayakkabılar süper olmusss ellerine sağlık cnmmmm...

ben o gün eminonunden kağıt muffin kalıplarından almadığıma cok pişman oldum hiç biyerde bulamıyorum..kafayı yicem..nerde satılır bunlar marketlerde bulamadım...o gün cimrilik yaptım bugün 50 tl olsa alıcam yani o derece:))

cok az kaldı cok az kaldı:18:

mutlu anne nacizene bi mesaj benimkisi.bakkal amca uslup olarak farklı demiş ama söylediklerinin çoğunda haklılık var.bizim evde 5 senedir gazlı içecek içilmiyor.eşim bebeğimiz olunca sigarayı bıraktı.e cipsde benim zaafım ama 2-3 ayda bi yerim.

gözün aydın canım anneannenin iyi olmasına sevindim,doğum günü öncesinde böyle bir durumla karşılaşmanız endişe verici gerçekten.hatta mutlu nazara mı geldi de kutlama öncesi bu üzücü olayla karşılaştı diye düşündüm kendi kendime...bu arada hazırlıkların fevkaladenin fevkinde...kızımın tütüsünü gördün mü mutlucuğum?
harika olmuşlar,burdan bizlere çok güzel örnek oldun tatlım.seneye de inşallah ben hazırlık yaparım.
çok tatlı annesi,ellerine sağlık.hatta kurdelenin ortasına da uğurböceği yapıştırabilirsin,şişelere yapıştırdığın gibi.
sağol tatlım aslında benim emeğimle olmadı,sadece tarzımızı belirttim ve o şekilde hazırlandı...yapmaya fırsat bulamıyorum ki...

şaştım kaldım bu işe,güler misin ,ağlar mısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…