Hoşbulduk canımgünaydınnnnnnnn kızlarrrrr....
mutlu hoşgeldin cnmcım...hmn belli oluyor geldiğin valla...
ayakkabılar süper olmusss ellerine sağlık cnmmmm...
ben o gün eminonunden kağıt muffin kalıplarından almadığıma cok pişman oldum hiç biyerde bulamıyorum..kafayı yicem..nerde satılır bunlar marketlerde bulamadım...o gün cimrilik yaptım bugün 50 tl olsa alıcam yani o derece:))
cok az kaldı cok az kaldı:18:
Ah canım ya sorma ben öyle şeyler gibi güzel bi organizasyon yapamıyorum muhtemelen kendi aramizda olcak çünkü davet edecek şekilde kimse yok yaşadığımız yerde eşimin ailesi köyde doğum günü için gelmezler benim ailemde vandaEdacıkTeşekkür ederim canım arkadaşım Beğenmene çok sevindim Şimdi daha uyumlu oldu renkleri kıyafetle,
diğer ayakkabıyı da geri verip günlük bişey alıcam meleğimeSende var mı hazırlıklar basıl gidiyor?Sonraya bırakmayın derim,,çok el oyalıyo
kesma katlama...vs
günaydınnnnnnnn kızlarrrrr....
mutlu hoşgeldin cnmcım...hmn belli oluyor geldiğin valla...
ayakkabılar süper olmusss ellerine sağlık cnmmmm...
ben o gün eminonunden kağıt muffin kalıplarından almadığıma cok pişman oldum hiç biyerde bulamıyorum..kafayı yicem..nerde satılır bunlar marketlerde bulamadım...o gün cimrilik yaptım bugün 50 tl olsa alıcam yani o derece:))
Ah canım ya sorma ben öyle şeyler gibi güzel bi organizasyon yapamıyorum muhtemelen kendi aramizda olcak çünkü davet edecek şekilde kimse yok yaşadığımız yerde eşimin ailesi köyde doğum günü için gelmezler benim ailemde vandaarkadaşların hepsi merkezde oturuyor biz ilçedeyiz bey eşim görümcem belki bir de bi iki arkadaş olur ilk doğum günü berbat olcak kuzumun bir dahaki iyi olur inşallah ama ben sizlerin hazırlıklarını gördükçe kendiminmış gibi Seviniyorum :) tüm Mayıs bebekleri evladımiz gibi sonuçta ...
.....
gözün aydın canım anneannenin iyi olmasına sevindim,doğum günü öncesinde böyle bir durumla karşılaşmanız endişe verici gerçekten.hatta mutlu nazara mı geldi de kutlama öncesi bu üzücü olayla karşılaştı diye düşündüm kendi kendime...bu arada hazırlıkların fevkaladenin fevkinde...kızımın tütüsünü gördün mü mutlucuğum?
harika olmuşlar,burdan bizlere çok güzel örnek oldun tatlım.seneye de inşallah ben hazırlık yaparım.
çok tatlı annesi,ellerine sağlık.hatta kurdelenin ortasına da uğurböceği yapıştırabilirsin,şişelere yapıştırdığın gibi.
sağol tatlım aslında benim emeğimle olmadı,sadece tarzımızı belirttim ve o şekilde hazırlandı...yapmaya fırsat bulamıyorum ki...
şaştım kaldım bu işe,güler misin ,ağlar mısın...
Hoşbulduk canım
tüh ya keşke alsaydın ya. vardır elbet migrosa falan da bak,kağıt tabakların oraya,,pastane varsa yakınında sor bilir onlar,yine pasta malz.satan yerde olur bence,,benimkilerden de arkadaşıma verdim az olmasa sana kargo yapardım walla.mutlaka bulursun canım
Yavrukedinin hazırladığı süsleri kızlarEkleyemiyor diye ben ekliyorum Ellerine sağlık canım.
Eki Görüntüle 688442 Eki Görüntüle 688443 Eki Görüntüle 688444
mutlu anne nacizene bi mesaj benimkisi.bakkal amca uslup olarak farklı demiş ama söylediklerinin çoğunda haklılık var.bizim evde 5 senedir gazlı içecek içilmiyor.eşim bebeğimiz olunca sigarayı bıraktı.e cipsde benim zaafım ama 2-3 ayda bi yerim.
mutlu anne o bahsettiğine bende bayılırım.bir zamanlar her iş çıkışı alıp mideme indiriyordum.sonuç: kilo ve selilüt şimdi arada nefsimi terbiye ediyorum.
ya kızlar şimdi bu odayı süslerken bannerların çıktısını alıp köşesinden delgeçle delip kurdeladan geçirip çift taraflı bantlarla duvara yapıştırıcam.
balonları tavana yine çift taraflı bantla yapıştırıcam. plastik tabaklarımıda sticker çıktı alıp yapıştırıcam burda inş. yapabilirim.
doğrumudur.beni aydınlatırmısınız.
bende puantiyeli mavi kırmızı balon arıyorum ama bulamıyorum
kızlar doğum günü menüm;
Yaprak sarma(benden)
Patatesli Ay çöreği(benden)
Kıymalı bohca böreği(benden)
Patatesli Çıtır börek(ablamdan)
Peynirli Poğaça(abimden)
Muffin(kalıp bulabilirsem)
çukulata topları(benden)
sosisi yuvkaya sarılıp kürdan batırılıp kızartılmış şeylerden(adını bilmiyorum)(benden)
kısır(benden)
yoğurtlu havuçlu kabaklı salata..(benden)
zada Yaprak sarma ,çukulata topları,sosisi yuvkaya sarılıp kürdan batırılıp kızartılmış şeylerden,kısır pişti olmuşuz.menü çok güzel sanki tuzlu ağırlıklı olmuş
Masalın bir o minnacık parmağıyla bir yapıp gülmesine bayıldığımı ve Doğacımın harika tütüsünü çok beğendiğimi söyleyerek başlamak istiyorum yazıma:) 1 saat sonra kızlarla pazara gidicem ama eceye hala yemek yapmadım yoğurt yedirmem gerek ve giyinicez ama burada mutluyu okuyorum:)) Bu arada Miramın hediyesini ptesi bir aksilik olmazsa yollucam zihni sinir gibi oldum düşünmekten hediye için:) ctesi öğlen kocam gelip salı akşamı gidecek eceyi çok özlemiş beni özleyen yok:)) bak bu sefer fazla harcama yapmıcam diyor dün akşam telde olmazzz dedim meşhur sen istiyon duşingen para peşin dedim kızdı etrafında arkadaşları varmış duydularsa rezil olduk:)) ananenin daha iyi olmasına çok sevindim mutlucum. yavrukedi ve mutlu yaptıklarınız çok güzel olmuş elleriniz sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?