2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hoşbulduk canım
tüh ya keşke alsaydın ya. vardır elbet migrosa falan da bak,kağıt tabakların oraya,,pastane varsa yakınında sor bilir onlar,yine pasta malz.satan yerde olur bence,,benimkilerden de arkadaşıma verdim az olmasa sana kargo yapardım walla.mutlaka bulursun canım

Ah canım ya sorma ben öyle şeyler gibi güzel bi organizasyon yapamıyorum muhtemelen kendi aramizda olcak çünkü davet edecek şekilde kimse yok yaşadığımız yerde eşimin ailesi köyde doğum günü için gelmezler benim ailemde vanda arkadaşların hepsi merkezde oturuyor biz ilçedeyiz bey eşim görümcem belki bir de bi iki arkadaş olur ilk doğum günü berbat olcak kuzumun bir dahaki iyi olur inşallah ama ben sizlerin hazırlıklarını gördükçe kendiminmış gibi Seviniyorum :) tüm Mayıs bebekleri evladımiz gibi sonuçta ...

Zada canım geç oldu kusura bakma ama adamizin doğum günü kutlu olsun sağlıkla huzurla büyür harika bir hayatı olur inşallah. . .

selam güzel hatunlar...

çok yoğunum. iş iş iş sabah açamadım bile. daha yeni okuyorum veeeeeeeee mutlum gelmiş; hoşgelmiş...
özlettin kızım kendini. bi daha bu kadar uzun süreli gitme sakın.
hiç kimsenin hiç kimsesine hiç bi şey olmasın. dinimiz amin

şişeler ayakabılar, her şey cok guzel olmus. ellerine sağlık.

yavrupisinin yaptıkları da çok güzel. ben gördüm beğendim

annemzeynebim, sen de yoğunsun demek. kolay gelsin şekerim.

turuncu ben de aynı şeyi düşündüm ve ne zamandır fotoğraf ayıklayacam ama zaman bulamıyorum...
çok güzel olacak çook

başka başkaaaaaaaa...
şimdilik bu kadar sanırım ben süt sağmaya kaçıyorum. öpüldünüz

Allah razı olsun canım,,bizde de sadece arkadaşlar olacak gündüzbabamız pasta sırasında gelecek sadece,,kız kızayız yani:124:
Pastası ikramlıkları olunca,birde bebişi güzelce giydirip birkaç süsleme ekleyince, az kişi de olsa herşey mükemmel olacak bence
ağzımızın tadı olsunda,,yapılanlar cabası zaten

Pınardaaaa bak beğenip beğenip duruyosun,,sonra yok ben yazdım silindi,yok uykum geldi,yok
öğrenciler saçımı çekti olmasın Özledim walla

Yeşilçayım: sütün bol olsun işlaaaa dinimiz amin.

Annezeynep sana sevdiğimi söyledim ama görmedin: Dur gözüne sokayım:SENİ SEVİYORUM

al benden de o kadar... ben de bugun pasta malz satan dukkana gidicem ordan cupcake kalıbı ve kağıtları alıcam.
cupcake yapmayacaktım ama fikrimi değişitirdim. pasta ve cupcake kulesi yapacam, umarım altından kalkabilirim...

yarın sabah da ofiste kahvaltı organizasyonu var. benim süt izin günüm ama sabah defne yle kahvaltıya gelcez kısmetse...

pampiş: bana mail adresini gönder

Ay bende yazdığını sonradan gördüm walla,yazamıcan diye arkandan sallıyordum
Tütüsüne koştum hevesle Doğacığımın
Çok güzel olmuş,,düşüncene sağlık canım benimçok beğendimKimbilir nasıl yakışacaktır
Kendi kıyafetini de aynı renk tonlarda hazırla bence,,menken gibi hatunsun yakışırrr

saol cnm benm zaten kargo gelene kdr dogum gunu bıtmıs olurdu:)))
migrosa bakmadım birde oraya bakayım...

Yavrukedinin hazırladığı süsleri kızlarEkleyemiyor diye ben ekliyorumEllerine sağlık canım.
Eki Görüntüle 688442 Eki Görüntüle 688443 Eki Görüntüle 688444

yavrum pisi pisi cok gusel cnm emeğine sağlıkkk..şişelerin içindeki ne onu cıkaramadım...ben draje koyacam siparişini verdim yarın gelecek...

Ahhh canım sorma çok haklı ama ayda yılda bir canım kola istedihani böyle patattes kızartması olunca otomatik akla geliyor kendisiCips pek yemem eşim istedi ama günah çıktı,günahkar adamım Sigara desen ayrı bir zarar hem keseye hem bedene Gel de bırak
Neden hep zararlı şeyler güzel gelir anlamış değilimMesela neden: dün gece 1 kavanoz nutella yedim detoks oldu diyemiyoruz yaaaa:111:

kızlar doğum günü menüm;

Yaprak sarma(benden)
Patatesli Ay çöreği(benden)
Kıymalı bohca böreği(benden)
Patatesli Çıtır börek(ablamdan)
Peynirli Poğaça(abimden)
Muffin(kalıp bulabilirsem)
çukulata topları(benden)
sosisi yuvkaya sarılıp kürdan batırılıp kızartılmış şeylerden(adını bilmiyorum)(benden)
kısır(benden)
yoğurtlu havuçlu kabaklı salata..(benden)

mutlu anne o bahsettiğine bende bayılırım.bir zamanlar her iş çıkışı alıp mideme indiriyordum.sonuç: kilo ve selilüt şimdi arada nefsimi terbiye ediyorum.
ya kızlar şimdi bu odayı süslerken bannerların çıktısını alıp köşesinden delgeçle delip kurdeladan geçirip çift taraflı bantlarla duvara yapıştırıcam.
balonları tavana yine çift taraflı bantla yapıştırıcam. plastik tabaklarımıda sticker çıktı alıp yapıştırıcam burda inş. yapabilirim.
doğrumudur.beni aydınlatırmısınız.
bende puantiyeli mavi kırmızı balon arıyorum ama bulamıyorum

Azraece gittim gideli temizlik mi yapıyorsun adaşçım
Beğen tuşlarını temizliyosun galiba ama yazı tuşları pis sanırım dokanmadın daha
eee artık bu kadar yazmama bi "kızılkurt" haketmişimdir
babycerennnnnn nerdesin zinhar giderim bak,, gellll özledimmm:94:
meleğimmm:16:ben yokken uçmadın dimi,naber şekercan,sen bizim kanatsız meleğimizsin ya ondan dedim
beykoooooz: şu laptopu yemek yemek için değil bize laf yetiştirmek için kullan artık özledim seni

Doğrudur talaycım,,aynen bahsettiğin şekilde yapılacak,,hatta plastik bardaklar da al istersen aynı stickerdan yapıştırırsın bence
Yalnız sen yine bir de koli bantı bulundur balonları belki çift taraflı tutmazsa elinde bulunsun.Puantiyeli balon bende görmedim düz renk aldım(pembe&gümüş),sanırım sadece nette oluyor:44:

zada Yaprak sarma ,çukulata topları,sosisi yuvkaya sarılıp kürdan batırılıp kızartılmış şeylerden,kısır pişti olmuşuz.menü çok güzel sanki tuzlu ağırlıklı olmuş

Masalın bir o minnacık parmağıyla bir yapıp gülmesine bayıldığımı ve Doğacımın harika tütüsünü çok beğendiğimi söyleyerek başlamak istiyorum yazıma:) 1 saat sonra kızlarla pazara gidicem ama eceye hala yemek yapmadım yoğurt yedirmem gerek ve giyinicez ama burada mutluyu okuyorum:)) Bu arada Miramın hediyesini ptesi bir aksilik olmazsa yollucam zihni sinir gibi oldum düşünmekten hediye için:) ctesi öğlen kocam gelip salı akşamı gidecek eceyi çok özlemiş beni özleyen yok:)) bak bu sefer fazla harcama yapmıcam diyor dün akşam telde olmazzz dedim meşhur sen istiyon duşingen para peşin dedim kızdı etrafında arkadaşları varmış duydularsa rezil olduk:)) ananenin daha iyi olmasına çok sevindim mutlucum. yavrukedi ve mutlu yaptıklarınız çok güzel olmuş elleriniz sağlık

zada Yaprak sarma ,çukulata topları,sosisi yuvkaya sarılıp kürdan batırılıp kızartılmış şeylerden,kısır pişti olmuşuz.menü çok güzel sanki tuzlu ağırlıklı olmuş

evet cnm biraz tuzlu ağırlıklı cünkü aynı gün 2 doğum gunu yapıyorum..böreklerden hepsini cıkarmayabilirim gündüze..tatlı olarakta muffin cukulata topu ve yas pasta var bence yeterlı gibi..tatlı krızıne sokmayalım mılletı

Aman canım duysalar nolur,,senin için dışın bir sadece
Ayy işlaaa duymamışlardır eniştemin arkadaşları:18:

Yaptıklarımı beğenmene sevindim fantezikar arkadaşım
Prensesimi doyur hemenDışarlarda da fazla kalma,,gel başımızın üzerindeki yerini gecikmeden al
Sen şimdi bize kızıp akşama 1500 sayfa yazarsın kesin atarlı gülistan
not: keşke siz gelseydiniz,en güzel hediye olurdu walla,,madem gelemiyosun hemen yolla hediyemizi

slm annişler nasılsınız
uzun biaradan sonra doğum günü partisi hazırlıkları başlamış sizlerden tiyo alıp bende mayıs sonunda olduğum için hazırlıkları tamamlamış olurum hamarat anneler

benim oğlanda 11.aya girdi maşallah sıralamalar 8 bitiminde başlmaıştı şimdi ayakta durmayı öğrendi adım atmaya korkuyor ama...bende işe devam ediyorum çalışan bayanlar napıyosunuz zor oluyor sizinde dimi...

Sizler kızamık aşısını yaptırdınızmı erkene çekmişler öylemi? biz yarın gidebilir 1 yaşından sonra 2. dozu yapcaklarmış..

sizleri özledik bakalım dedik bizden bukdar sizde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…