2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım,,bebişine maşallahBenim kızımla aynı durumdalar yürüme yok ama aykata duruyoruz Biz 1 tane kızamık aşısı olduk,,2.si de mi varmış bilmiyordum yada söyledi ama ben unuttum,bi soriim dr.a.
Çalışan anneye de zor çalışmayan anneye de çok zor walla kanımcaSürekli Allah'a bebeğimin sağlıklı olmasını nasip ettiği için şükrediyorum gerçi ama çok ta yorucuymuş bebekli yaşamuykusuz gecelerev işlerikoca istekleriyemek telaşıiş sorumluluğuyorgunluk
bitkinlikBir of çektem karşıki dağlar Dağlar dağlaaaarrrrrr

yavrumkedi şişelere ne koydun
hayır söylemiceksen de tahmin yürüteyim
A-kayatuzu
B-deniztuzu
C-banyotuzu
D-tebeşir tozu
E-kabartma tozu

ne kodun şekerim o beyaz şey ne içindeki merak ettim

A-kayatuzu
B-deniztuzu
C-banyotuzu
D-tebeşir tozu
E-kabartma tozu

Kızlar yavrumkedi sizce bu harika şişelere ne koyduFikri olan var mı?
Çok merak ettim,,kendisi de cevap vermiyo,sanırım şuan kanyonda, içi uyurken
dıştan da yemek yiyo kendisiYavrumkediii aloooooone koydun
Eki Görüntüle 688482

dedim ya sabun tozu diye kız...

Emin misinBak ona göre rahatlıcam da

Sağol canım

evet eminim
hatta hacı şakir granül oldugunu bile biliyorum... sen bana güvenmiyo musun kııııııııııııııızzzzzzzz gülistaaaaaaaaaaannn

selammm:124::124:
nasılsınız tombul kuşlar:)ben çiroz babyceren
mutluannem gelmiş çok sevindim annemi görmüş kadar oldumananenin iyi olmasına çok sevindim canım..
kokoş ayakkabılarınıza bayıldımçok güzel yapmışsın..her eve senden bir tane lazım:)yusufa söylemeyi unutma:)
yavrupisipisi canım demek en sonunda yarın hediyemizi göndermeye karar verdinçok şükürbu arada hazırladıgın doom günü cicileri
çok güzel sende çok beceriklisin maşşalh..banada dokunun bende becerikli olayım olmazmıelleyin benibulaşsın banada..
zadacım mamalarınız çok güzel canım çektibizde davetlimiyiz..5 kişilik yerim haberin olsunaçlıga tahammülüm yok
azraece canım yine x men geliyomuş hadi gözün aydın..valla ben kocamı bu kadar görmüyom:)eşinin gitmesi gelmesi bir oluyo:)aman nazar degmesin

Sağol canım benim

Kalbi ak pak yüzü gülpembe gülistan
Sen alemi ne sandın alem çakal olmuş seni kandırır gülistan
Antakyanın kibar kızı, kanatsız melektir o gülistan
Bir gül bahçesi gibi bülbüller sana hayran gülistaan gülistan

bende seni çok özledim

Eklentiler

• $640x480_3900yigit_ozgur_karikaturleri_1820.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 49

dün akşam ayda yılda bir canım şerbet çekti,bakkal amcayı aradım şerbet istedim,,
cevap:aman kızıımmmmm şerbet yok bende şerette neymiş dedi ben sana kola yolluyorum dedi:44:anlamadım kapattım sonra birdaha aradım,bakkal amca 1 paket
winston kısa...cevap:sen sigarayı bırakıyodun afferim sana tekrar içmeye başlamışsın dedi:)))ama sana malbora uzun yakışır dedi
amca malbora pahalı sen bana winston kısa yolla dedim..yok dinletemedim..sonra bide hacı hurması yolla dedim..
cevap:hacı hurmasını boşver ben sana çikolata topları yolluyorum dedihacı hurması çok şekerli hem nerden geldigide belli degil dedi
ne biçim bir bakkal bu anlamış degilim

kızılkurt seni seninki de şaşkın bakkalmış

kızlar açılınnnnnnnnnnnnnkujum mesaj yagmuruna tutacakkkkk
sayfada yer açınnnnnnnnnnnnnişlaaaa güzel birşeyler yazar işlaaaaa

kızlar açılınnnnnnnnnnnnnkujum mesaj yagmuruna tutacakkkkk
sayfada yer açınnnnnnnnnnnnnişlaaaa güzel birşeyler yazar işlaaaaa

yandık desene yaz kujum yaz,birimiz yüksek sesle okusun diğerleri dinlesin bence herkes alıntılarla okuyup yorulmasın aynı anda
geliyyooooo yer açıııınnnn:18:

dedim ya sabun tozu diye kız...

evet eminim
hatta hacı şakir granül oldugunu bile biliyorum... sen bana güvenmiyo musun kııııııııııııııızzzzzzzz gülistaaaaaaaaaaannn

bende ilk gördüm çamaşır tozu sandımvalla ne iyi olurdu,bir defaya mahsus bedavaya yıkardık çamaşırları:))malum toz pahalı çamaşır çok
hem sen bu kadar bilgiye nerden ulaşıyosunyoksa gizli gizli görüşüyomusunuzkocalarınıza söyliycem sizi
dedikoducular sizi

bende dua ettim canım ALLAH kabul etsin tez vakitte şifa bulsun işlaaa

rüyanızda beni görün:))

de get senı niye görem X menımı görcem ben

HOŞGELDİNNNNNNNNN

SLM HELLO DEMEK YENİSİN ŞÖLE GEÇ KENARA DUR TEK AYAK ÜÜSTÜNDE BAKIM

annannenin iyi olmasına çok sevindim tez vakitte ayağa kalkar işla

harika olmuş bacım yakışır fıstığına sağlıklı günlerde giysin işlaa

günaydın kızlar
.

tünaydin

helal olsun oluşuna ee kızları görünce ne fane bu zamane çoçukları

zilllii insan önce ANAAAAAAAAAA der bu babalar çok şanslı

bende ( 1 ) pastası düşünüyom ama belli del bakalım pişti oluruz belki senle

vay ne düşünceli bakkkal amca

allahtan soyaya razı olmuş şükrek bacım ya oda yok deseydi

aa fatih güzel yer orda KIZTAŞI hastanesinde doğurdum tavşanımı ben ahh o günler

Yavrukedinin hazırladığı süsleri kızlarEkleyemiyor diye ben ekliyorumEllerine sağlık canım.
Eki Görüntüle 688442 Eki Görüntüle 688443 Eki Görüntüle 688444

çok hoşlar

bendaha hiç bişe yapmadım

slm

güzel hatunlar arsında olmak güzel

1 kavanoz oy maşallah bakkal amca duymasın

OPÜCÜKTE (benden)

daha ne olsun süper bir menü

hoşgeldin

kopyacı senı kolay yerlerden çek

A-kayatuzu
B-deniztuzu
C-banyotuzu
D-tebeşir tozu
E-kabartma tozu

C-banyotuzu

hindistan cevizinede benziyo

vay vay misafirlere bir MSJ mi bu

Eki Görüntüle 688479 bi şöyle AŞEREMEDİM ONA YANARIM:)

kız kaderimiz aynı senle

bende edeede portakala aş ermiştim şimdi olsa aklım neler isterdim kısmet 2.ciye artık

slmmmm kendi adıma iyim tombulum sexsiyim ortada koca yok

TÜNAYDÜNNNNN MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI

ALLAH sağlık sıhat versin harika bir gün olsun işlaa

gene mayıs anneleri topiği şenlenmiş oh oh mutlu_anne geldiğin belli olyo

hep böle olsun burası kıskansın ÇATLASIN diyer anneler

annem ekmek kızartmış oraya gidiom oh ho mis gibi kokular gelio görüşürüz ösleyin benıde

Son düzenleme:

2 yıl öncesi...
yer: Fatih'te, Çarşamba'da bir kebapçı...
dükkana girdik, masalarda menünün üstünde namaz hocaları vs var. çok şaşırdık. sonra yeni abdest aldığı, ayaklarındaki terlik ve sıvanmış şalvarından belli bir amca içeri girdi ve dükkan sahibinin oğluna "selamün aleyküm Mücahit" dedi. isim de tam mekana uymuş diye düşünürken, çalan radyoya kulaklarımız ilişti. İsrail'e veryansın eden bir program yayınlanıyordu. Allah'ım nasıl bir yer burası derken aklımıza kamera şakası geldi (ciddi ciddi) biryerlerden kamera filan fırlar da rezil oluruz diye aşırı tepki vermedik ve uslu uslu yemeğimizi yedik. başımdaki geniş kenarlı hasır şapka ve dirseğimdeki "monşer" çantamla oraya ait olmadığım için, onların da bize tuhaf tuhaf baktığını ancak çıkarken farkedebildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…