slm annişler nasılsınız
uzun biaradan sonra doğum günü partisi hazırlıkları başlamış sizlerden tiyo alıp bende mayıs sonunda olduğum için hazırlıkları tamamlamış olurum hamarat anneler
benim oğlanda 11.aya girdi maşallah sıralamalar 8 bitiminde başlmaıştı şimdi ayakta durmayı öğrendi adım atmaya korkuyor ama...bende işe devam ediyorum çalışan bayanlar napıyosunuz zor oluyor sizinde dimi...
Sizler kızamık aşısını yaptırdınızmı erkene çekmişler öylemi? biz yarın gidebilir 1 yaşından sonra 2. dozu yapcaklarmış..
sizleri özledik bakalım dedik bizden bukdar sizde ne var ne yok
yavrumkedi şişelere ne koydun
hayır söylemiceksen de tahmin yürüteyim
A-kayatuzu
B-deniztuzu
C-banyotuzu
D-tebeşir tozu
E-kabartma tozu
ne kodun şekerim o beyaz şey ne içindeki merak ettim
Eki Görüntüle 688479 bi şöyle AŞEREMEDİM ONA YANARIM:)
Kızlar yavrumkedi sizce bu harika şişelere ne koyduyavrumkedi şişelere ne koydun
A-kayatuzu
B-deniztuzu
C-banyotuzu
D-tebeşir tozu
E-kabartma tozu
sabun tozu
Kızlar yavrumkedi sizce bu harika şişelere ne koyduFikri olan var mı?
Çok merak ettim,,kendisi de cevap vermiyo,sanırım şuan kanyonda, içi uyurken
dıştan da yemek yiyo kendisiYavrumkediii aloooooo ne koydun
Eki Görüntüle 688482
Emin misinBak ona göre rahatlıcam da
Sağol canım
Sağol canım benimselammm:124::124:
nasılsınız tombul kuşlar:)ben çiroz babyceren
mutluannem gelmiş çok sevindim annemi görmüş kadar oldumananenin iyi olmasına çok sevindim canım..
kokoş ayakkabılarınıza bayıldımçok güzel yapmışsın..her eve senden bir tane lazım:)yusufa söylemeyi unutma:)
yavrupisipisi canım demek en sonunda yarın hediyemizi göndermeye karar verdinçok şükür bu arada hazırladıgın doom günü cicileri
çok güzel sende çok beceriklisin maşşalh..banada dokunun bende becerikli olayım olmazmıelleyin beni bulaşsın banada..
zadacım mamalarınız çok güzel canım çektibizde davetlimiyiz..5 kişilik yerim haberin olsun açlıga tahammülüm yok
azraece canım yine x men geliyomuş hadi gözün aydın..valla ben kocamı bu kadar görmüyom:)eşinin gitmesi gelmesi bir oluyo:)aman nazar degmesin
Dün akşam ayda yılda bir canım kola çekti,,bakkal amcayı aradım kola istedim,,
cevap: aman kızııııımmm kola yok bende günah o pepsi var:44:anlamadım kapattım sonra birdaha aradım,bakkal amca 1 paket
marlboro light kısa...cevap: sen sigaraya mı başladın içme kızım.Yok yok misafir var o sordu?:26:
cevap: sigara satmıyoruz biz günah, söyle içmesin misafirlerinde:44: Peki o zaman sen bize 4 soda 1 pakette cips yolla,
cevap: sodayı yolluyorum,cipsi kaldırdık neyden yapıldığı belli değil zaten israil yapıyo onları,domuz yağı da koymuşlar aman kızım yemeyin
Fatihte oturmanın imtihanı sanırım,fazla günahkar kaldımbu semte
dün akşam ayda yılda bir canım şerbet çekti,bakkal amcayı aradım şerbet istedim,,
cevap:aman kızıımmmmm şerbet yok bende şerette neymiş dedi ben sana kola yolluyorum dedi:44:anlamadım kapattım sonra birdaha aradım,bakkal amca 1 paket
winston kısa...cevap:sen sigarayı bırakıyodun afferim sana tekrar içmeye başlamışsın dedi:)))ama sana malbora uzun yakışır dedi
amca malbora pahalı sen bana winston kısa yolla dedim..yok dinletemedim..sonra bide hacı hurması yolla dedim..
cevap:hacı hurmasını boşver ben sana çikolata topları yolluyorum dedihacı hurması çok şekerli hem nerden geldigide belli degil dedi
ne biçim bir bakkal bu anlamış degilim
dedim ya sabun tozu diye kız...
evet eminim
hatta hacı şakir granül oldugunu bile biliyorum... sen bana güvenmiyo musun kııııııııııııııızzzzzzzz gülistaaaaaaaaaaannn
hejarcım canım benim eger mesajımı okursan sabah 9 aylık burçe bebek için dua edermisin..
sabah ameliyat olacak doguştan kalp rahatsızlıgı var..namaz kılıyosun o yüzden dedim..
bebegimizin adı burçe..allah onu ailesine bagışlar inşallah..
benim arkadaşımın kızı..istanbuldalar şifa bulurlar inşallah..
rüyanızda beni görün:))
Günaydıııııııııınnnn
Merhaba Arkadaşlar,bende 2012 mayıs annesiyim
Bir süredir annanem hastaydı sizi takip edemiyordum ama artık biraz iyi çok şükür
Yalnız bir sorum olacaktı:bebeklerimizin doğumgünleri yaklaşıyor,neler yaptınız
parlak fikri olan var mıHadi artık uyanın ama Gelin de bitsin bu hasret
Annanemi merak edip arayan soran, buradan geçmiş olsun yazan, bütün dostlarıma tek tek teşekkür ederim:119:
iyiki varsınızAdınızı kalbime yazdım
Herkese güzel bir gün diler,,sizsiz kaldığım günlerin acısını çıkaracağımı belirtmek isterim
Eki Görüntüle 688349
Dedim size acısını çıkartırım diye
Kızıma yaşgünü için aldığım ayakkabı şirin olmakla birlikte
rengi yüzünden pek içime sinmemişti.(biraz uyumsuzdu)
mutlu dedim,kolları sıva dedimMevlütünde hediye gelen lcw sade bir ayakkabı vardı.
Üzerine siyah&pembe kurdele işledim ve tütüsünün renkleriyle uyumlu hale getirdim
Allah nasip ederse kendimce becerdiğim bu ayakkabıları giydireceğim
Üzerine taş yapıştıracaktım ama çocuksu formdan çıkmasın dedim.
Eki Görüntüle 688363
günaydın kızlar
.
uzun bir aradan sonra herkese gunaydinnn
Isler o kadar yogun ki nefes alamiyorum
Omerin dogumgunu hazirliklari bitti 28ini bekliyoruz bekledikce kurtlaniyoruz :)
Pasam dun gece ilk defa 2den fazla adim atti ellerimi itti birak ben yururum der gibi ve universite arkadasima dogru yurumeye basladi
Yasini yuruyerek karsiladi kuzum Allah razi olsun
MUTLUANNEnin ananesi komadan cikmis normal odaya alinmis haftasonu ziyaretine gidecekmis akli onda kaldigindan pek keyfi yokmus
Siz neler kaynattiniz babyceren kimleri dovdu azraecenin kaynanasi eceye dogumgunu icin don aldi mi chihiro acikhava kutlamasini havuz basi partisine donusturerek daha da abartti mi hepsini merak ediyorum ama gecmisi okuyacak firsatim olmayacak
dogumgunu icin kurabiye ve pastalari kendi yapacak hatunlara sesleniyorum
BARMARda malzemeler inanilmaz ucuz
Hele kurabiye kaliplari disarda 10lira iken orda 1 2lira tavsiye ederim
Opuldunuz fistiklar
Ve de ozlendinizz
Gelelim bir diğer konuyabazılarınızın "gelmeyelim çok yazdın" dediğini duyar gibiyim
Duymamış olayım
Mira'nın içine canavar kaçtı kızlarşaka değil çok yaramaz oldu Paçamdan düşmüyor evde,
anne ördek yavru ördek her yere beraber gidiyoruz,,mutfaktaysam bütün dolaplar açılıyor ve içlerindeki boşaltmaya yelteniyor
Mama sandalyesinde bile durmuyor artık,,üzerini giydirip çıkartmak çok zor oluyor ama yöntem buldum,,gezmeğe gidiyoruz diyorum
o zaman hemen giyiveriyorUykusuzluk had safhada yine(zaten bunu biliyorsunuz ),,ama bu sefer tamemen bizimle olmak istediğinden uyumuyor minnoş Özel hayatımız yerini güzel hayatımıza bıraktı Eşim evde "hepimizzz kardeşiiz" deyip duruyor
Birde kapı çalınca kapıya gidip dikiliyor ve "baba" diyorTabi bu şeklide kapıyı babamıza açtığımızda eşimin keyfine diyecek yok
Selam canım benim,,forumdan mesajını gördüm çok sağol,,zaten malum olmuş sana güzel yüreklim
Pasta şekli "1" istiyorum malum birdaha olmayacak 1 şeklinde pastaSüsleme fikrini çok beğendim,,
evin içinde minik bir sergi gibi çok güzel olur benceHatta resimleri renkli fon kartona yapıştırıp duvara asarsan çok hoş olur gibi hayal ettim
cevap: aman kızııııımmm kola yok bende günah o pepsi var:44:anlamadım kapattım sonra birdaha aradım,bakkal amca 1 paket
marlboro light kısa...cevap: sen sigaraya mı başladın içme kızım.Yok yok misafir var o sordu?:26:
cevap: sigara satmıyoruz biz günah, söyle içmesin misafirlerinde:44: Peki o zaman sen bize 4 soda 1 pakette cips yolla,
cevap: sodayı yolluyorum,cipsi kaldırdık neyden yapıldığı belli değil zaten israil yapıyo onları,domuz yağı da koymuşlar aman kızım yemeyin
Yavrukedinin hazırladığı süsleri kızlarEkleyemiyor diye ben ekliyorum Ellerine sağlık canım.
Eki Görüntüle 688442 Eki Görüntüle 688443 Eki Görüntüle 688444
selam güzel hatunlar...
çok yoğunum. iş iş iş sabah açamadım bile. daha yeni okuyorum veeeeeeeee mutlum gelmiş; hoşgelmiş...
özlettin kızım kendini. bi daha bu kadar uzun süreli gitme sakın.
hiç kimsenin hiç kimsesine hiç bi şey olmasın. dinimiz amin
şişeler ayakabılar, her şey cok guzel olmus. ellerine sağlık.
yavrupisinin yaptıkları da çok güzel. ben gördüm beğendim
annemzeynebim, sen de yoğunsun demek. kolay gelsin şekerim.
turuncu ben de aynı şeyi düşündüm ve ne zamandır fotoğraf ayıklayacam ama zaman bulamıyorum...
çok güzel olacak çook
başka başkaaaaaaaa...
şimdilik bu kadar sanırım ben süt sağmaya kaçıyorum. öpüldünüz
Ahhh canım sorma çok haklı ama ayda yılda bir canım kola istedihani böyle patattes kızartması olunca otomatik akla geliyor kendisi Cips pek yemem eşim istedi ama günah çıktı,günahkar adamım Sigara desen ayrı bir zarar hem keseye hem bedene Gel de bırak
Neden hep zararlı şeyler güzel gelir anlamış değilimMesela neden: dün gece 1 kavanoz nutella yedim detoks oldu diyemiyoruz yaaaa:111:
kızlar doğum günü menüm;
Yaprak sarma(benden)
Patatesli Ay çöreği(benden)
Kıymalı bohca böreği(benden)
Patatesli Çıtır börek(ablamdan)
Peynirli Poğaça(abimden)
Muffin(kalıp bulabilirsem)
çukulata topları(benden)
sosisi yuvkaya sarılıp kürdan batırılıp kızartılmış şeylerden(adını bilmiyorum)(benden)
kısır(benden)
yoğurtlu havuçlu kabaklı salata..(benden)
slm annişler nasılsınız
uzun biaradan sonra doğum günü partisi hazırlıkları başlamış sizlerden tiyo alıp bende mayıs sonunda olduğum için hazırlıkları tamamlamış olurum hamarat anneler
benim oğlanda 11.aya girdi maşallah sıralamalar 8 bitiminde başlmaıştı şimdi ayakta durmayı öğrendi adım atmaya korkuyor ama...bende işe devam ediyorum çalışan bayanlar napıyosunuz zor oluyor sizinde dimi...
Sizler kızamık aşısını yaptırdınızmı erkene çekmişler öylemi? biz yarın gidebilir 1 yaşından sonra 2. dozu yapcaklarmış..
sizleri özledik bakalım dedik bizden bukdar sizde ne var ne yok
yavrumkedi şişelere ne koydun
A-kayatuzu
B-deniztuzu
C-banyotuzu
D-tebeşir tozu
E-kabartma tozu
sabun tozu
Eki Görüntüle 688479 bi şöyle AŞEREMEDİM ONA YANARIM:)
selammm:124::124:
nasılsınız tombul kuşlar:)ben çiroz babyceren
mutluannem gelmiş çok sevindim annemi görmüş kadar oldumananenin iyi olmasına çok sevindim canım..
kokoş ayakkabılarınıza bayıldımçok güzel yapmışsın..her eve senden bir tane lazım:)yusufa söylemeyi unutma:)
yavrupisipisi canım demek en sonunda yarın hediyemizi göndermeye karar verdinçok şükür bu arada hazırladıgın doom günü cicileri
çok güzel sende çok beceriklisin maşşalh..banada dokunun bende becerikli olayım olmazmıelleyin beni bulaşsın banada..
zadacım mamalarınız çok güzel canım çektibizde davetlimiyiz..5 kişilik yerim haberin olsun açlıga tahammülüm yok
azraece canım yine x men geliyomuş hadi gözün aydın..valla ben kocamı bu kadar görmüyom:)eşinin gitmesi gelmesi bir oluyo:)aman nazar degmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?