kızlar açılınnnnnnnnnnnnnkujum mesaj yagmuruna tutacakkkkk
sayfada yer açınnnnnnnnnnnnnişlaaaa güzel birşeyler yazar işlaaaaa
2 yıl öncesi...
yer: Fatih'te, Çarşamba'da bir kebapçı...
dükkana girdik, masalarda menünün üstünde namaz hocaları vs var. çok şaşırdık. sonra yeni abdest aldığı, ayaklarındaki terlik ve sıvanmış şalvarından belli bir amca içeri girdi ve dükkan sahibinin oğluna "selamün aleyküm Mücahit" dedi. isim de tam mekana uymuş diye düşünürken, çalan radyoya kulaklarımız ilişti. İsrail'e veryansın eden bir program yayınlanıyordu. Allah'ım nasıl bir yer burası derken aklımıza kamera şakası geldi (ciddi ciddi) biryerlerden kamera filan fırlar da rezil oluruz diye aşırı tepki vermedik ve uslu uslu yemeğimizi yedik. başımdaki geniş kenarlı hasır şapka ve dirseğimdeki "monşer" çantamla oraya ait olmadığım için, onların da bize tuhaf tuhaf baktığını ancak çıkarken farkedebildik
Yavrukedinin hazırladığı süsleri kızlarEkleyemiyor diye ben ekliyorum Ellerine sağlık canım.
Eki Görüntüle 688442 Eki Görüntüle 688443 Eki Görüntüle 688444
yavrumkedi şişelere ne koydun
hayır söylemiceksen de tahmin yürüteyim
A-kayatuzu
B-deniztuzu
C-banyotuzu
D-tebeşir tozu
E-kabartma tozu
ne kodun şekerim o beyaz şey ne içindeki merak ettim
Çok tatlısınınn yaa
hacışakir granül koydum kız içine
babyceren okey gönderiyorum yarın
beğendiğinize sevindim canlar
Günaydıııııııııınnnn
Merhaba Arkadaşlar,bende 2012 mayıs annesiyim
Bir süredir annanem hastaydı sizi takip edemiyordum ama artık biraz iyi çok şükür
Yalnız bir sorum olacaktı:bebeklerimizin doğumgünleri yaklaşıyor,neler yaptınız
parlak fikri olan var mı
biz de büryan kebabını nasıl yeriz diye düşünüyorduk (son derece ciddiyim) Kadınlar pazarında hiç görmemiştim büryan kebabı. bir dahaki gidişimizde unutmayacağız, emin olunuzSizinkide iyiymiş lakin çarşambaya kebap yemeye gidilir mihele hasır şapkayla
dua edin bence çıkabildiğinize çünkü çarşambadakilerin inançları ağırdır.ve kebap yemeye bir dahakine kadınlar pazarına gidin fahihte benceAcayip büryan yapıyorlar orda ille de acılı kebapsa canınızın çektiği,, yeri aksarayyyy gourmet guide oldum eşim yüzünden
1) doğumgünü sonunda dağıtılacak badem şekerlerinin siparişi verildi. 14 mayız günü alacağız.
2) davetiye çocuklu ve çocuksuz aileler için iki farklı şekilde tasarlandı. (çocuklu ailelere komik, çocuksuzlara ciddi) basıma hazır ama emin değilim. "Chinese take-out box" denen 10-15 cm boylarında ufak kutular tasarlasam da mı davetiyeleri bunlara saklasam, hiç saklamasam da, direkt zarf içinde mi versem bilemedim :26: 12 aileye davetiye yapacağım, elimle de hazırlayabilirim diye düşündüm. fikir veriniz.
template'i şudur:
Eki Görüntüle 688624 Eki Görüntüle 688625 Eki Görüntüle 688626 Eki Görüntüle 688627
3) doğumgünü için pasta değil büyük sinide baklava kesilecek. yapacak kişi kutlamadan 1 gün önce teslim edecek
4) masa-sandalye kiralama için henüz erken
5) pide-ayran siparişi için de henüz erken
6) spiral pipetlere yapıştırılacak etiketler yapım aşamasında
7) kutlama esnasında gösterilecek powerpoint sunusu hazır. projektör de hazır.
Selam canım hoşbulduk,,Ben de sizsiz bi kötü hissettim ki sorma
Son sayfada gördüm mutlu annem gelmiş hoş geldin tatlım anneannen nasıl oldu umarım iyileşmiştir. Özledik seni valla yokluğun çok belli oldu.
Ben de bütün gün beste hanımın sticker larını kestim bitirdim bir tek yapıştırması kaldı. Birazdan resim ekleyecem
Origami kutuyu denemiştim :44:yapmak birşey değil de, açmak çok zor olmuştu. gelenlere de işkence etmeyeyim diye düşündümDemekki "ben yemem" diyen gibi, "benim oğlum buluş yapmadı kutmalak yersiz" diyenden de korkmalıymışısız
Doğru yolu bulup, bebeğinizin bu ilk yaş gününü sevdiklerinizle birlikte kutlamanız çok güzel
Zaten hazırlıklarla da hepimizi sollamışsınız bileOrhan Cemal çok şanslı
Ben davetiyelerimi kişiye özel hazırlayıp 10x15cm fotografcida tek tek bastırdım,,isteyen albümüne koyar,isteyen dolabına asar diye düşündüm.
Sizin kutular da çok güzel ama badem şekerlerini de kutuda verecekseniz 2 kutu olur,,sevimli zarflar daha hoş olabilir
Japon kültürüne yakınsınız ya davetiye origami de katlanıp sunulabilir tabi
Selam canım hoşbulduk,,Ben de sizsiz bi kötü hissettim ki sormaAnnanem daha iyi çok şükür Binlerce şükür
Ellerine sağlık,,ekle güzel süslerini görelim şirinenin
kızlar ben aldım her rengi var nerdeyse ama üzerindeki puantiyeler beyaz.
ben sakaryadayım burdaki bebek şekeri,parti malz. satan yerlerde var oradan aldım ben.siz istanbulda daha kolay bulursunuz diye düşünüyorum.
bebişlerinizi öpüyorum
Fevkaladenin fevkinde olmuşlarEki Görüntüle 688661
Kızımın şişelerini koymak için evadan yaptığım çanta(made in ilkim)
Eki Görüntüle 688664 Eki Görüntüle 688672 Eki Görüntüle 688675
Bunlar da planner teyzemizin bizim için hazırladığı sticker'lar
Teşekkür ederiz PLANNER seni seviyoruz
olur mu hayatım yazmam mı hiç,notebookun azizliği işte,bir de dersteydim ha bire çocuklar bir şeyler soruyor o bakımdan yavaştım.güzel düşüncelerin için teşekkürler.pembe bir elbisem var hiç giyememiştim,resmini çeker yollarım bir ara,diz üstünde biraz.aynı kumaştan kemeri var acaba siyah bir kumaşla yenilesem mi?neyse ben bir resmini çekeyim de öyle zihni sinir yapalım.hani renk uyumu olsun diye o elbiseyi düşünmüştüm.ay bende yazdığını sonradan gördüm walla,yazamıcan diye arkandan sallıyordum
Tütüsüne koştum hevesle doğacığımın
çok güzel olmuş,,düşüncene sağlık canım benimçok beğendim kimbilir nasıl yakışacaktır
Kendi kıyafetini de aynı renk tonlarda hazırla bence,,menken gibi hatunsun yakışırrr
inanmıyorum canım:26:tatlım dikkat et kendine...ahhh canım sorma çok haklı ama ayda yılda bir canım kola istedihani böyle patattes kızartması olunca otomatik akla geliyor kendisi cips pek yemem eşim istedi ama günah çıktı,günahkar adamım Sigara desen ayrı bir zarar hem keseye hem bedene Gel de bırak
Neden hep zararlı şeyler güzel gelir anlamış değilimmesela neden: Dün gece 1 kavanoz nutella yedim detoks oldu diyemiyoruz yaaaa:111:
şimdiden ellerine sağlık,süper bir menü olmuş.epey yorulacaksın ama.ya valla evim büyükçe olsaydı ben de yapardım anasını satayım,dürtüyorsunuz beni...kızlar doğum günü menüm;
yaprak sarma(benden)
patatesli ay çöreği(benden)
kıymalı bohca böreği(benden)
patatesli çıtır börek(ablamdan)
peynirli poğaça(abimden)
muffin(kalıp bulabilirsem)
çukulata topları(benden)
sosisi yuvkaya sarılıp kürdan batırılıp kızartılmış şeylerden(adını bilmiyorum)(benden)
kısır(benden)
yoğurtlu havuçlu kabaklı salata..(benden)
tatlım hep merak ettim seni,nerelereydin öyle?kızamık aşısını biz de vurdurduk,çünkü burada suriyeden gelen virüsten ötürü 9 aylık bütün bebişler vurdurdu.1 yaşına girince bir daha vurduracağız.slm annişler nasılsınız
Uzun biaradan sonra doğum günü partisi hazırlıkları başlamış sizlerden tiyo alıp bende mayıs sonunda olduğum için hazırlıkları tamamlamış olurum hamarat anneler
Benim oğlanda 11.aya girdi maşallah sıralamalar 8 bitiminde başlmaıştı şimdi ayakta durmayı öğrendi adım atmaya korkuyor ama...bende işe devam ediyorum çalışan bayanlar napıyosunuz zor oluyor sizinde dimi...
Sizler kızamık aşısını yaptırdınızmı erkene çekmişler öylemi? Biz yarın gidebilir 1 yaşından sonra 2. Dozu yapcaklarmış..
Sizleri özledik bakalım dedik bizden bukdar sizde ne var ne yok
ben sabun tozu olduğunu düşünüyorum...yavrumkedi şişelere ne koydun
Hayır söylemiceksen de tahmin yürüteyim
A-kayatuzu
b-deniztuzu
c-banyotuzu
d-tebeşir tozu
e-kabartma tozu
Ne kodun şekerim o beyaz şey ne içindeki merak ettim
kujummmm yine geldin şenlendirdin burayı,sexiii tavşan seni
Kızarmış ekmeklerden bize yokmucanım çekti 11 aydır adette olmadım hamilemiyim acaba
Kızlar birazdan yeni doğmuş bir bebek görmeye gidecem bebegin adı elif daha 1 aylıkmis gibi kokuyodur..
Bir cici aldım ama nasıl çokmu basit..degiştireyimmi kalsınmı:44:yanına don atlette aldım:)ama azraece donu görüpte sinirlenmesin
diye fotosunu çekmedim
Eki Görüntüle 688583
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?