2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kujummmm yine geldin şenlendirdin burayı,sexiii tavşan seni
kızarmış ekmeklerden bize yokmucanım çekti 11 aydır adette olmadım hamilemiyim acaba
kızlar birazdan yeni doğmuş bir bebek görmeye gidecem bebegin adı elif daha 1 aylıkmis gibi kokuyodur..
bir cici aldım ama nasıl çokmu basit..degiştireyimmi kalsınmı:44:yanına don atlette aldım:)ama azraece donu görüpte sinirlenmesin
diye fotosunu çekmedim

kızlar açılınnnnnnnnnnnnnkujum mesaj yagmuruna tutacakkkkk
sayfada yer açınnnnnnnnnnnnnişlaaaa güzel birşeyler yazar işlaaaaa

neeeee
bi_angel_kujum mesaj mı yazacaaaaaaaaaaak

okumaya başlamadan önce, yanımıza erzak depolayalım
onun mesajını okuduğumuz sürede açlıktan ölebiliriz yoksa

Sizinkide iyiymiş lakin çarşambaya kebap yemeye gidilir mihele hasır şapkayla
dua edin bence çıkabildiğinize çünkü çarşambadakilerin inançları ağırdır.ve kebap yemeye bir dahakine kadınlar pazarına gidin fahihte benceAcayip büryan yapıyorlar orda ille de acılı kebapsa canınızın çektiği,, yeri aksarayyyy gourmet guide oldum eşim yüzünden

eneee yine herkes kaçmış gitmiş1 üye(benden bahzediyo) 4 ziyaretçi
nereye kaçtınız kızlar kesin yemege gitti herkesafiyet olsun..
ben acıktım hammmmm ne yesem:44:sucuklu yumurtamı yapsam
yokya şimdi agzım sucuk kokarneyse bulurum birşeyler..yine kendi kendime konuşuyom
çağla uyuyorken gidiyim makyaj yapayım,kırmızı sexi rujumu süreyim

Çok tatlısınınn yaa
hacışakir granül koydum kız içine

babyceren okey gönderiyorum yarın

beğendiğinize sevindim canlar

Yavrukedinin hazırladığı süsleri kızlarEkleyemiyor diye ben ekliyorumEllerine sağlık canım.
Eki Görüntüle 688442 Eki Görüntüle 688443 Eki Görüntüle 688444

yavrumkedi şişelere ne koydun
hayır söylemiceksen de tahmin yürüteyim
A-kayatuzu
B-deniztuzu
C-banyotuzu
D-tebeşir tozu
E-kabartma tozu

ne kodun şekerim o beyaz şey ne içindeki merak ettim

kızlar ben aldım her rengi var nerdeyse ama üzerindeki puantiyeler beyaz.
ben sakaryadayım burdaki bebek şekeri,parti malz. satan yerlerde var oradan aldım ben.siz istanbulda daha kolay bulursunuz diye düşünüyorum.
bebişlerinizi öpüyorum

Çok tatlısınınn yaa
hacışakir granül koydum kız içine

babyceren okey gönderiyorum yarın

beğendiğinize sevindim canlar

Çok güzel olmuşlar canımne koyarsan gider zaten,çok güzel ve farklı görünüyor,benimde sabuna çok param gitti
3 varil sabun aldığımı gören komşular ne düşündü acaba
A-bunlar sabun mu yiyor?
B-bunlar sabun ticareti mi yapıyor?
C-neden bu kadar çok sabun kullanıyor bu kız
D-manyak mı bu

1) doğumgünü sonunda dağıtılacak badem şekerlerinin siparişi verildi. 14 mayız günü alacağız.
2) davetiye çocuklu ve çocuksuz aileler için iki farklı şekilde tasarlandı. (çocuklu ailelere komik, çocuksuzlara ciddi) basıma hazır ama emin değilim. "Chinese take-out box" denen 10-15 cm boylarında ufak kutular tasarlasam da mı davetiyeleri bunlara saklasam, hiç saklamasam da, direkt zarf içinde mi versem bilemedim :26: 12 aileye davetiye yapacağım, elimle de hazırlayabilirim diye düşündüm. fikir veriniz.
template'i şudur:

3) doğumgünü için pasta değil büyük sinide baklava kesilecek. yapacak kişi kutlamadan 1 gün önce teslim edecek
4) masa-sandalye kiralama için henüz erken
5) pide-ayran siparişi için de henüz erken
6) spiral pipetlere yapıştırılacak etiketler yapım aşamasında
7) kutlama esnasında gösterilecek powerpoint sunusu hazır. projektör de hazır.

biz de büryan kebabını nasıl yeriz diye düşünüyorduk (son derece ciddiyim) Kadınlar pazarında hiç görmemiştim büryan kebabı. bir dahaki gidişimizde unutmayacağız, emin olunuz

Demekki "ben yemem" diyen gibi, "benim oğlum buluş yapmadı kutmalak yersiz" diyenden de korkmalıymışısız
Doğru yolu bulup, bebeğinizin bu ilk yaş gününü sevdiklerinizle birlikte kutlamanız çok güzel
Zaten hazırlıklarla da hepimizi sollamışsınız bile Orhan Cemal çok şanslı
Ben davetiyelerimi kişiye özel hazırlayıp 10x15cm fotografcida tek tek bastırdım,,isteyen albümüne koyar,isteyen dolabına asar diye düşündüm.
Sizin kutular da çok güzel ama badem şekerlerini de kutuda verecekseniz 2 kutu olur,,sevimli zarflar daha hoş olabilir
Japon kültürüne yakınsınız ya davetiye origami de katlanıp sunulabilir tabi

Son sayfada gördüm mutlu annem gelmiş hoş geldin tatlım anneannen nasıl oldu umarım iyileşmiştir. Özledik seni valla yokluğun çok belli oldu.
Ben de bütün gün beste hanımın sticker larını kestim bitirdim bir tek yapıştırması kaldı. Birazdan resim ekleyecem

Selam canım hoşbulduk,,Ben de sizsiz bi kötü hissettim ki sorma Annanem daha iyi çok şükürBinlerce şükür
Ellerine sağlık,,ekle güzel süslerini görelim şirinenin

Kızımın şişelerini koymak için evadan yaptığım çanta(made in ilkim)

Bunlar da planner teyzemizin bizim için hazırladığı sticker'lar
Teşekkür ederiz PLANNER seni seviyoruz

Origami kutuyu denemiştim :44:yapmak birşey değil de, açmak çok zor olmuştu. gelenlere de işkence etmeyeyim diye düşündüm

siz yokken, yaptığım davetiyeyi göstermiştim. size özel davetiyemi buraya koyuyorum. isterseniz albümünüze isterseniz dolabınızın üstüne koyarsınız

Eklentiler

• $davetiye.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 58

sakaryalı arkadşım ay seni gördüm cok mutlu oldum vallahi kız bende sakaryadanım nerden aldın bi tarif ediver parti malzemelerini bana yaa

Fevkaladenin fevkinde olmuşlarellerine sağlık İlkimcim,,
Plannercımmm
Seneye daha bi organize olalım kızlar,,ekip çalışması yapalım,,4erli gruplar kurup iş bölümü olsun
tema tasarım: pınarda, meleğim,çiçek,
grafik: annezeynep,planner,şekersizçay,mutlu,
el işçiliği: ilkim,talay,chihiro,azraece,
süsleme :zada,yavrukedi,ecesuelif,turuncu
paketleme:edacık,nagihan,beykoz,pampiş
finansör: babayceren,accasia,köşeminderi,tatlıcadı ...gibi
ve diğer bütün yetenekli kankalar
daha seri oluruz ne dersiniz

Nihayet okudum tüm yazıları,malum elimdeki notebook olunca ve de bağlantı zayıf olunca anca bitirebildim,haberleri okudum şimdi özetler:
Bu arada mutlucuğum ve b.cerenciğim kahkalara boğdunuz adeta beni,yazılarınızla...iyi ki tanımışım sizleri

olur mu hayatım yazmam mı hiç,notebookun azizliği işte,bir de dersteydim ha bire çocuklar bir şeyler soruyor o bakımdan yavaştım.güzel düşüncelerin için teşekkürler.pembe bir elbisem var hiç giyememiştim,resmini çeker yollarım bir ara,diz üstünde biraz.aynı kumaştan kemeri var acaba siyah bir kumaşla yenilesem mi?neyse ben bir resmini çekeyim de öyle zihni sinir yapalım.hani renk uyumu olsun diye o elbiseyi düşünmüştüm.
inanmıyorum canım:26:tatlım dikkat et kendine...
şimdiden ellerine sağlık,süper bir menü olmuş.epey yorulacaksın ama.ya valla evim büyükçe olsaydı ben de yapardım anasını satayım,dürtüyorsunuz beni...
tatlım hep merak ettim seni,nerelereydin öyle?kızamık aşısını biz de vurdurduk,çünkü burada suriyeden gelen virüsten ötürü 9 aylık bütün bebişler vurdurdu.1 yaşına girince bir daha vurduracağız.
yavrumkedi şişelere ne koydun
Hayır söylemiceksen de tahmin yürüteyim
A-kayatuzu
b-deniztuzu
c-banyotuzu
d-tebeşir tozu
e-kabartma tozu

Ne kodun şekerim o beyaz şey ne içindeki merak ettim
ben sabun tozu olduğunu düşünüyorum...

ben beğendim yakışır elif bebeğe.yalnız dikkat et çağla görmesin onu da kapar alimallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…