çok güzel görünüyorlar,emeğine sağlık.Eki Görüntüle 688661
kızımın şişelerini koymak için evadan yaptığım çanta(made in ilkim)
Eki Görüntüle 688664 Eki Görüntüle 688672 Eki Görüntüle 688675
bunlar da planner teyzemizin bizim için hazırladığı sticker'lar
teşekkür ederiz planner seni seviyoruz
fevkaladenin fevkinde olmuşlarellerine sağlık ilkimcim,,
plannercımmm
Seneye daha bi organize olalım kızlar,,ekip çalışması yapalım,,4erli gruplar kurup iş bölümü olsun
Tema tasarım: Pınarda, meleğim,çiçek,
grafik: Annezeynep,planner,şekersizçay,mutlu,
el işçiliği: Ilkim,talay,chihiro,azraece,
süsleme :zada,yavrukedi,ecesuelif,turuncu
paketleme:edacık,nagihan,beykoz,pampiş
finansör: Babayceren,accasia,köşeminderi,tatlıcadı ...gibi
Ve diğer bütün yetenekli kankalar
Daha seri oluruzNe dersiniz
Fevkaladenin fevkinde olmuşlarellerine sağlık İlkimcim,,
Plannercımmm
Seneye daha bi organize olalım kızlar,,ekip çalışması yapalım,,4erli gruplar kurup iş bölümü olsun
tema tasarım: pınarda, meleğim,çiçek,
grafik: annezeynep,planner,şekersizçay,mutlu,
el işçiliği: ilkim,talay,chihiro,azraece,
süsleme :zada,yavrukedi,ecesuelif,turuncu
paketleme:edacık,nagihan,beykoz,pampiş
finansör: babayceren,accasia,köşeminderi,tatlıcadı ...gibi
ve diğer bütün yetenekli kankalar
daha seri oluruzne dersiniz
mutluanneemmmm sana soru sorucam kaaçmaaaaa
şimdi mutlu annemm benim sticker olarak çıkarttığım mini mause'ları senin gibi yuvarlak değil şekilli olarak çıkardılar
zaten farketmıssındır saatin ustundekı ve kurdanlıkta oldugu gibi onları yapıstırmak birbirine çin işkencesi gibi
büyük kürdanları nasıl yapıştırıcam onlara cılız kalır sen karton kestıgını soyledınya ben oyle sekıllı kartonda kesemem
nasıl yapıcam peki :26:
Ahh caaaanım benim sağol,ben o 2 fiyongu günlerce dikmeye çalıştım walla bebiş yüzündenMUTLU ANNE miranın ayakkabası çok güzel olmuş kızım valla çok becerikli hatunsun on parmağında on marifet. Ayrıca şişeler de bir o kadar güzel
BEKLEYECEK canım çok geçmiş olsun 'öpücük hasatlığı mı?' bir yaşıma daha girdim ne hastalıklar var öyle yaa. Valla bizim insanımız bu konuda maalesef çok cahil. Geçen pazara gittik kadının biri geldi arabasında besteyi şaaap diye öptüİnsan bi sorar de mi? Ay bir sinir oldum ki sorma. Sonra ilk iş yüzünü silmek oldu. Eve gelince de yıkadım. İlla öpecekler, valla pankart yapıp beni öpme yazacam en sonunda. İnşallah bebeğin hastalığını kısa sürede atlatır.
sakaryalı arkadşım ay seni gördüm cok mutlu oldum vallahi kız bende sakaryadanım nerden aldın bi tarif ediver parti malzemelerini bana yaa
Sağol balım:)) Olur da yaparsan eva dan yaptım.mutlu annem valla babycerenin kalbine inecek finansör yapmışın diye:) bende işçi grubundanım işçiyiz haklıyız kazanacağız:)) aslında ben burada herkese yapmak istiyorum keçelerden ama o kadar vaktim yok birde marmariste keçe yok ancak izmire gidersem alırsam olur kusuruma bakmayın kızlar size temsilen Mirama elektriksiz çalışan keçelerden yaptım :)))
ilkim o çantalar harika ötesi olmuş ben sana neyden nasıl yaptın diye sormuyorum bana bu kadar hamaratlık yeter:))
ohhh valla miss, harika olmuş bebeğem ellerine sağlıkAhh caaaanım benim sağol,ben o 2 fiyongu günlerce dikmeye çalıştım walla bebiş yüzündensonunda becerdim ,2 arada bir derede sana da pasta yapıverdim
Çok becerikliyimdir bensağol tatlım
Eki Görüntüle 688723
ayy nasıl okuyosam pardon canım, geçmiş olsun arkadaşına. Valla dikkat etmek lazım dediğin gibiTeşekkür ederim ilkim cim, Benim bebeğim rota virüsüne yakalanmıştı. şükür atlattık. Öpücük hastalığına yakalanan arkadaşımın kızı.
Şu duyarsız insanlara sinir oluyorum. Sonuçta bunlar daha bebek. Annesi bile öpmek için bin kez düşünürken sen nasıl olurda şapur şupur öpersin.
Dışarda gezerken bile ellerini sık sık silmekte fayda var. Benim bebeğim rota virüsünü öyle kaptı muhtemelen. Elleri hep ağızda çünkü.
kızlar annem tütü dışında çocuğa elbise almıcazmı diye tutturdu resimdeki bize doğumda gelmişti( çok şükür çok sevenim varmış ece bu yönden çok şanslı çok hediye geldi:)) bu olmazmı giyse? temamızda alakasız bir renk ama:) Eki Görüntüle 688725
mutlu annem tahank you, dankeschön, gracias,merci, grazie çok çok hemde:))
bir soru:) ben eceye göre muz çorap bulamadım hiç yoksa varda ben mi bulamadım:))
Ben mevlütte bile muz çorap giydirdimçok kokoştu hemde dantelliydi
orada bulamazsan eşine söyle alsın canım,,İst.da calzedonia da var her renk.
calzedonia ise avmlerin çoğunda var
:) sende sakaryadasın dimi.biz burda yabancı olduğumuz için büyük bi kutlama yapmıcaz.bi iki arkadaş o kadar.sadece resimlerle hatıra kalsın diye bi kaç şey aldım.
tarif etme yeteneğim pek yoktur şimdiden söylüm
şimdi bebek mağazalarının olduğu bi sokak var.(eski civilin karşısındaki sokak)o sokağın sonunda parti malz. satan 2 3 dükkan var oradan aldım.civilin ordan girince sokağın sonunda kalıyor dükkanlar.
off ya ne kadar zorlandım
umarım anladın canım ya.
mutluannem aşk olsun yani calzeDONia da varmış hıh:)) adım çıktı doncuya zaten acayip bileniyom benim kv ararsa ne alalım diye don alın dicem diyom annem manyaklaştınmı otur oturduğun yere diyor:) eşimin bu sefer gelmesinde bir kv krizi olacağını hissediyorum ya hayır olsun diyim. o mağaza izmirde de varmış çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?