2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlar,
Geçmişe yine bakamadım maalesef. Geçmiş olsun dileği olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Atlattık şükür. Daha iyiyiz.

Şimdi bana felaket tellalı diyeceksiniz ama üzülerek bir konuyu daha paylaşmak istiyorum.
Bir arkadaşım face sayfasına yazmış. Öpücük hastalığından bahsetmiş. İstanbulda yaşıyor o da. Yazısı şöyle:

Arkadaşlarım burdan takip edebildiğim kadarıyla çoğumuz çocuğunda yüksek ateşle seyreden bir hastalıktan bahsediyor.. Zeynep de 6 gün hiç bir antibyotiğe cevap vermeksizin hastalandı ve sonuçta öpücük hastalığına yakalandığı anlaşıldı.. bu dönem inanılmaz bir öpücük hastalığı salgını var.. 5gün ateş, boğaz ağrısı, membranlı bademcik halsizlik gibi semptomları var.. bu durumdaki çocukların bol bol istirahat etmesi ve diğer çocuklarla yakın temasta bulunmaması gerekiyor.. viral bir hastalık olduğu için antibyotik fayda etmiyor.. salgına karşı dikkatli olun çocuğunuzu çok kalabalığa çıkartmayın, en azından insanlarla yakın temesta bulunmamasına özen gösterin..

mutluanneemmmm sana soru sorucam kaaç maaaaa

şimdi mutlu annemm benim sticker olarak çıkarttığım mini mause'ları senin gibi yuvarlak değil şekilli olarak çıkardılar
zaten farketmıssındır saatin ustundekı ve kurdanlıkta oldugu gibi onları yapıstırmak birbirine çin işkencesi gibi
büyük kürdanları nasıl yapıştırıcam onlara cılız kalır sen karton kestıgını soyledınya ben oyle sekıllı kartonda kesemem
nasıl yapıcam peki :26:

çok güzel görünüyorlar,emeğine sağlık.

ben varımyalnız babyceren kargo işiyle ilgilensin bence..

Valla süper fikir cicim ben varım
Ayrıca teşekkür ederim tatlım beğendiğine sevindim

Azraece sana mail attım:128:

yavrukedicim benimde kucuk kurdanlar cin iskencesi halini aldı ama buyuk kurdanları madem çıkarttın 2 yolun var:
ya benim gibi az ama öz yapıp arkasına fon karton yapıştırıp onları kürdana paste ediceksin(tek taraflı yaptım),,yada kesmediysen hala kurşun kalemle minik bardak falan koyup, çizip, yuvarlak kesip kullan canım,,ama her durumda "kalın dursun" dersen arkasına bişey sıvaman icap eder canım.
fon karton ince zaten en kötü yuvarlak kesersin yani

PINARDA doğanın tütüsü çok güzel olmuş canım çok beğendim. Eminim içinde çok tatlı görünecek. Benim için öp o uğur böcüğümü

MUTLU ANNE miranın ayakkabası çok güzel olmuş kızım valla çok becerikli hatunsun on parmağında on marifet. Ayrıca şişeler de bir o kadar güzel

ÇİÇEK masalın o bir yapan parmağını ve o tatlı duduşunu yerim ben. Ben de öğreteyim besteye bakalım öğrenmesi kaç gün sürecek

BABYCEREN elif bebeğin kıyafeti bence gayet hoş basit olduğunu düşünmüyorum şekerim

ZADA menünü okuyunca yutkundum valla hepsi çok güzel. Kolay gelsin canım sana

YAVRUKEDİ sinemisin süsleri çok hoş olmuş ellerine sağlık. Saat farklı ve güzel bir fikir olmuş

BEKLEYECEK canım çok geçmiş olsun 'öpücük hasatlığı mı?' bir yaşıma daha girdim ne hastalıklar var öyle yaa. Valla bizim insanımız bu konuda maalesef çok cahil. Geçen pazara gittik kadının biri geldi arabasında besteyi şaaap diye öptü İnsan bi sorar de mi? Ay bir sinir oldum ki sorma. Sonra ilk iş yüzünü silmek oldu. Eve gelince de yıkadım. İlla öpecekler, valla pankart yapıp beni öpme yazacam en sonunda. İnşallah bebeğin hastalığını kısa sürede atlatır.

mutlu annem valla babycerenin kalbine inecek finansör yapmışın diye:) bende işçi grubundanım işçiyiz haklıyız kazanacağız:)) aslında ben burada herkese yapmak istiyorum keçelerden ama o kadar vaktim yok birde marmariste keçe yok ancak izmire gidersem alırsam olur kusuruma bakmayın kızlar size temsilen Mirama elektriksiz çalışan keçelerden yaptım :)))

ilkim o çantalar harika ötesi olmuş ben sana neyden nasıl yaptın diye sormuyorum bana bu kadar hamaratlık yeter:))

MUTLU ANNE miranın ayakkabası çok güzel olmuş kızım valla çok becerikli hatunsun on parmağında on marifet. Ayrıca şişeler de bir o kadar güzel
Ahh caaaanım benim sağol,ben o 2 fiyongu günlerce dikmeye çalıştım walla bebiş yüzündensonunda becerdim,2 arada bir derede sana da pasta yapıverdim
Çok becerikliyimdir bensağol tatlım

Teşekkür ederim ilkim cim, Benim bebeğim rota virüsüne yakalanmıştı. şükür atlattık. Öpücük hastalığına yakalanan arkadaşımın kızı.
Şu duyarsız insanlara sinir oluyorum. Sonuçta bunlar daha bebek. Annesi bile öpmek için bin kez düşünürken sen nasıl olurda şapur şupur öpersin.
Dışarda gezerken bile ellerini sık sık silmekte fayda var. Benim bebeğim rota virüsünü öyle kaptı muhtemelen. Elleri hep ağızda çünkü.

kızlar annem tütü dışında çocuğa elbise almıcazmı diye tutturdu resimdeki bize doğumda gelmişti( çok şükür çok sevenim varmış ece bu yönden çok şanslı çok hediye geldi:)) bu olmazmı giyse? temamızda alakasız bir renk ama:)

sakaryalı arkadşım ay seni gördüm cok mutlu oldum vallahi kız bende sakaryadanım nerden aldın bi tarif ediver parti malzemelerini bana yaa

:) sende sakaryadasın dimi.biz burda yabancı olduğumuz için büyük bi kutlama yapmıcaz.bi iki arkadaş o kadar.sadece resimlerle hatıra kalsın diye bi kaç şey aldım.

tarif etme yeteneğim pek yoktur şimdiden söylüm
şimdi bebek mağazalarının olduğu bi sokak var.(eski civilin karşısındaki sokak)o sokağın sonunda parti malz. satan 2 3 dükkan var oradan aldım.civilin ordan girince sokağın sonunda kalıyor dükkanlar.

off ya ne kadar zorlandım
umarım anladın canım ya.

mutlu annem tahank you, dankeschön, gracias,merci, grazie çok çok hemde:))

bir soru:) ben eceye göre muz çorap bulamadım hiç yoksa varda ben mi bulamadım:))

Sağol balım:)) Olur da yaparsan eva dan yaptım.
ohhh valla miss, harika olmuş bebeğem ellerine sağlık
ayy nasıl okuyosam pardon canım, geçmiş olsun arkadaşına. Valla dikkat etmek lazım dediğin gibi

elbise çok hoş bence üzerinde denedin mi ecoşumun nasıl duruyo

Son düzenleme:
mutlu annem tahank you, dankeschön, gracias,merci, grazie çok çok hemde:))

bir soru:) ben eceye göre muz çorap bulamadım hiç yoksa varda ben mi bulamadım:))

Ben mevlütte bile muz çorap giydirdimçok kokoştu hemde dantelliydi
orada bulamazsan eşine söyle alsın canım,,İst.da calzedonia da var her renk.
calzedonia ise avmlerin çoğunda var

Ben mevlütte bile muz çorap giydirdimçok kokoştu hemde dantelliydi
orada bulamazsan eşine söyle alsın canım,,İst.da calzedonia da var her renk.
calzedonia ise avmlerin çoğunda var

mutluannem aşk olsun yani calzeDONia da varmış hıh:)) adım çıktı doncuya zaten acayip bileniyom benim kv ararsa ne alalım diye don alın dicem diyom annem manyaklaştınmı otur oturduğun yere diyor:) eşimin bu sefer gelmesinde bir kv krizi olacağını hissediyorum ya hayır olsun diyim. o mağaza izmirde de varmış çok sağol

yemeğe karşı komşuma davetliyim eşi nöbetçi bimden alınan mantı yicez:)) bende puding yaptım çokmu hazırcıyız neyiz:)) bimdende ben alsam hayatta yemem onlardan yiyince çok hoşuma gitti tabi o zaman markasını bilmiyordum bakalım aynı etki olacakmı:))

Kızlar biangelin yaptığı t-shirtü yeni gördüm,,maşallahçok güzel
kimbilir Ayse Minel'e de nasıl yakışır
Kujum seni iş bölümüne özellikle dahil etmedim,,sen alıntı yapıp topiği canlı tutarsın,,insanları okumaya teşvik edersin
Yüreğine sağlık

ece ile mışıl mışıl uyumak varken sizi tercih edip geldim:) ama mutlumdan başka doğru düzgün tık yok:)

anladım tatlım sen dar sokağı diyorsun bakayım bakalım oralara bulabilecekmiyim güzel seyler. bizim sadece aile olacak ama topladığımda en yakınlar40 kişi ediyo evimin heryeri insan olacak tıklım tıklım simdiden kafayı yemeye başladım

TIK TIK TIKKKK Senin kv de DONUNUZA kada düşünüyor ama yine yaranamıyor teyzem
Sana göre ise sadece donunuzu düşünüyor tabi İnş. bi kriz olmasın diye düşün çekim yasası diye bişey var aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…