2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

TIK TIK TIKKKK Senin kv de DONUNUZA kada düşünüyor ama yine yaranamıyor teyzem
Sana göre ise sadece donunuzu düşünüyor tabi İnş. bi kriz olmasın diye düşün çekim yasası diye bişey var aaa
mutlu annem sizi şöyle bir dumura uğratayımmı abbovv dedirteyimmi:) kadın herşeyimizi düşünmezmi bayramda ankaraya gittiğimizde beni tutup demesinmi e oğlum senden ayrı kalıyor ben düşünceli insanımdır dikkat ettim havluları kullanmadınız rahat ol yani demezmi ölüyordum başına vurmuş benimkinin tövbe tövbe günaha sokuyor beni böyle terbiyesizlik olurmu hiç ya Allah bana sabır versin hiç şöyle dul erkek yaşlıcana tanıdığınız yokmu:))

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)
azraece
haber verseydiniz giderken bari ayıp ayıp:)) yine kendin konuş kendin dinle olacak:))

yuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhh

ohannesssss nasıl yani ya,,demek dikkat etmiş teyzemwalla dul erkek tanıdığım olsa da öneremem,,adamın başını mı yakalım dimi hakkaten zor kadın,,ama dediği gerçekten ayıp:26: denecek laf çok ama denmiyo işte

eğer sende burdaki hamarat hatunlar gibi bi doğum günü yapacaksan istediklerin olur mu orda bilelmedim şimdi.

umarım gönlüne göre bulursun.okadar kalabalıksanız buralısın yani.nerde oturuyosunuz siz.sana şimdiden kolay gelsin o zaman

kızlar açılınnnnnnnnnnnnnkujum mesaj yagmuruna tutacakkkkk
sayfada yer açınnnnnnnnnnnnnişlaaaa güzel birşeyler yazar işlaaaaa

allah senın iliğini versin emi millet yorummasın toplu şey etyom ondan anladın sen

seviliyon bacım tarafımdan ( kocam duymasın )

yandık desene yaz kujum yaz,birimiz yüksek sesle okusun diğerleri dinlesin bence herkes alıntılarla okuyup yorulmasın aynı anda
geliyyooooo yer açıııınnnn:18:
Eki Görüntüle 688556

tavşan çok datlu yerim onu :))))))))))))

şevkimi kımayın bak gider 15 dak gelmem sonra gelir 15 alıntı birden yaparım belli bir sınır var zaten alıntı yamamadığım arkadaşlardan ÖZÜR diliyorum

fatih fatih olali böle ( incelik )görmedi MONŞER

sexsi derken nerem sexsi benım

ah yeni bebek ne datludur o şimdi değiştirme iyi beğendim NON lzımsa yolarız
neeeee
bi_angel_kujum mesaj mı yazacaaaaaaaaaaak

okumaya başlamadan önce, yanımıza erzak depolayalım
onun mesajını okuduğumuz sürede açlıktan ölebiliriz yoksa

görende tusinamı geliy zannedecek

bunllar yardımcı olur işlaa yetmezse ilave ederim bacım ben sana KIYAMAM

efet kadınlar pazarı bayılıyordumoraya hep uğrardım et ürünleride taze ve ucuz orda

ee kaçırdın milleti bana sexsi diyene bak enişteye sölücem gündüz güündüz kırmızı ruj sürüo

yakışır ama nolur bebeişi öpme kız ilerde senın gibi sexsi olmasın

A-bunlar sabun mu yiyor?

kesinlikle A

çok hoşlar bende böle bişeyler yapcam

aşık oldum galiba çantalar süper ötesi eline sağlık

not:kıskandım gerçekten

güzel oh oh FİNASÖRlere tşkr etyoz şimdiden

babyceren halleder güvenıom ben bacıma olmadı kırmızı rujunu açık artırmada satar bilmem kaçbin dolara

harika bir (1) pasta eline sağlık bacım pembişimden bende isterim

güzel yakışır fıstığına ne giyse

İYİ GÜNLER

napıonuz bakım bne eve yeni geldim tavşanı anneme bıraktım uyutcak bende ütü yapcam ( KAHROLSUN BU ÜTÜYÜ İCAT EDEN)

gidiyom ama buralardayım gözüm üstünüzde

Son düzenleme:
Herkese müthiş bir akşam diliyorum
Ahhh meleğim ahhh,,bugünün acısını, akşam geçmişi okuyup kulaklarımı çınlatarak çıkartacak
gelmeyeydin iyiydi diyen varsa söylesinyoksa sonsuza kadar sussun,,içinde patlasın işlaaa

Bebek kokusuna doymaya gidiyorum kulağım yanınızda,gözüm üzerinizdebu cümleyi dedikodumu yapacak olanlara
ithaf ediyorum

Hadi Allah'a emanet olun dostlarım Sizi çok sevdiğimi de unutmayın

Selam ben 2012 mayıs annesiyim Adım anne,,,mutlu anne

bir süre aranızda olamayacagımhoşçakalın
bende bimi sevmem favorom şok tur:))mantıyı ben yengeme yaptırıyorum süper:))aç olsam kalkar yapardım ama kek ve pogaçayı fazla kaçırdım
galiba kusacambu arada kilo almışım ya:)55 buçuk olmuşum

canım inanırmısın 5 defa okudu ama hiçbirşey anladı ben
daha açıklayıcı var yazmak sen
ben anlamamak

kujum malum sayfalarca alıntı yaptıgın için senin yazdıklarını alıntı yapmam mümkün degil:))ama sexi fücuduna bayıldımsenden iyi bacak yahni olur:))
ayrıca cikirokkoya yazdıgın ''monşer'' e çok güldüm:)))espirili datlum benim..işlaa bir gün tanırım seni işlaaa:))
ütüyü bende sevmem ama koca bir sepet ütü beni bekliyo..biraz daha beklerse zaten tekrar kirli sepetine girecek:))bu akşam bitereyimde kurtulayım
sanada kolay gelsin..kim icat etti ütüyü bilmiyom ama kesin uyusss un biridir

gittim mis gibi bir bebek kokladım geldim..daha 1 aylık mis kokuluydu ama hiç canım çekmedi:))
bir daha dogurmayacagım zaten neden canım çeksin ki:18:
tartıldım 55 buçuk olmuşum tam istedigim kilodayımişlaaa daha fazla almamm:18:çok yemek yiyorummmm
neyse havamıda attım:)
ne çok konuşmussunuz öylemutluuuuhepsi senin yüzündenneyse gitmiş arkasından konuşmak serbest
beykozum nerelerdesinnn:26:
bambucan sen de yoksun:26:arıyımmı seni:)ama şimdi kontürüm yok daha sonra arayacamsende fazla varsa banada versene
melegim canım benim
annezeynepnasılsın canım
ilkim31_k.zz.l.u.t

arkadaşlar duyduk duymadık demeyin ana katgrsnde zeynep bebek için elele kısmını mutlaka okuyalım rica ediyorum ve elimizden geldiğince yayalım paylaşalım lütfen

oralarda genelde normal süslemeler var temalı süslemeler yok ama bakarım yine balon falan ordan ayarlarım. ben buralıyım adacenterı bilirsin onun hemen az ilerisinde oturuyorum sen nerelerde oturuyorsun canım

saol bacım sanada süper akşamlar olsun

oh oh kokla mıncıkla yi öp ısır benım yerimede

55 maşallalh kadına bak y akim 2 bebe yaptı der

benı bilmme ama o gacidan bi halt olmaz yazık olur yahniye

oh oh ben bitirdim ütüyü imanım gevredi (ne demekse)bittim yanı

darısı senın başına:18:

HUUUUUUUUUU KİMSA VARMI :18:

of kimse yok ne yapam ne yapam gidip 101 oynaram bari

Tum ictenligimle soyluyorum..gelmene cok sevimdim...Tekrardan cok gecmis olsun cnm

Efemdim Cigerimmm soyle cnm cok utandim yaw birden baksana kirmizi yanak olmusum

Şu an sinir küpüyüm...Neden mi?
Kahrolası alarm beni 3 te uyandırmadı
dolayısıyla eşimle uykuda kaldık
kızımı gece besleyemedim
bir uyandım ki elektirikler kesik
yoğurt yapmıştım buzdolabına koyamadım elektirik yüzünden
kızımın mamasını ısıtamıyorum,çünkü çakmak,kibrit yok
eşim araba çakmağıyla sigara yakmak sonra da ocağı yakmak amacıyla dışarı çıktı
bi geldi yarısını içmişaşermiş sanki gece geceanlayacağınız yakamadık...Soonra ezan okundu ,çık git camiye dedim bir çakmak bul,yoldan geçene de sorarım diyor gece geceyav bu saatte adam demez mi delimisin ,sapık mısın çakmak istiyon?Ne yapacaksın?KOCAM:"abi kızımın mamasını ısıtacağım.." Sokaktaki adam da:":44:"...
Sonra elektirik geldi,hala koca yok dışarda fellik fellik ateş arıyor...
Neyse mamayı ısıttım,bu defa kuzum almıyor ,8 saattir aç
Sonunda eşim teşrif etti,getirmiş çakmağı...
Şu an kuzuyu sallıyor ben de süt sağacağım dedim...Elektirik kesilince başımıza gelen durum kısaca bu(pek kısaca olmadı da)sözüm ona medeniyet elektirikle mümkünmüş demek ki,olmayınca hayat duruyor ...Gecenin sonunda beni ruh halim ise hala böyleYani şarteller atık...

Efemdim Cigerimmm soyle cnm cok utandim yaw birden baksana kirmizi yanak olmusum

sana kırmızı yakışıyor

günaydin

her şey üst üste gelmiş valla ama o saatte adam sokağa salınırmı gız ya başına bişe gelseydi komşulara yolllasaydın bari elektirik maduru bacım ALLAH başka dert vernesin günün güzel geçer işlaa

GÜNAYDINLAR MAYIS ANNELERİ VE BALUŞLARI

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin süper gün olsun kazasız belasız

karga otunu yemeden uyandım gene sırtım ağrı dr gitcem çiğer film çekilcek dr gel demişti bakalım ne olcak yaherro ya merro / ) azçık korkuom ama necbur Xmenım akşam geldi sabah kahvaltıyı hazırladı patates kızartıp yumurta kırmış üstüne (zalim adam tavayı dibine yakmış ) saolsun elleri dert görmesin döverim falan filanda özümde sevilio tarafımdan çokça

gidip giyinem dua edin temiz çıksın filmler özleyin benı azçuk

not:hiç alıntı yapamadım madurum aklımdan geçti geçmişin hepsini şey yap gitsin ama acelem var

Günaydın sevgili arkadaşlarım

Kızımın uykusuzluğuyla dolu bir gece geçirdim
Bugün de çok işim var ama enerjim yok mecalim yok kolumu kaldırmaya
Size havadisleri yetiştirmeye var ama
Pınardacım,,gerçekten kötü bir gece geçirmişsin canım
Biangel kujum geçmiş olsun,,inşallah iyi haberlerle dönersin.

Herkese mutlu günler&Hayırlı cumalar olsun

günaydın kızlar.oğlumun altını almak benim için kabua dönüştü altını açar açmaz yada bezini görünce anında kaçmaya çalışıyor.bide kaka yapmışsa resmen savaş veriyorum.bunu bitek babasıyla bana yapıyor.ne yapıcamı şaşırdım. malum büyüdükçe kaka miktarıda artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…