mutlu annem sizi şöyle bir dumura uğratayımmı abbovv dedirteyimmi:) kadın herşeyimizi düşünmezmi bayramda ankaraya gittiğimizde beni tutup demesinmi e oğlum senden ayrı kalıyor ben düşünceli insanımdır dikkat ettim havluları kullanmadınız rahat ol yani demezmi ölüyordum başına vurmuş benimkinin tövbe tövbe günaha sokuyor beni böyle terbiyesizlik olurmu hiç ya Allah bana sabır versin hiç şöyle dul erkek yaşlıcana tanıdığınız yokmu:))TIK TIK TIKKKKSenin kv de DONUNUZA kada düşünüyor ama yine yaranamıyor teyzem
Sana göre ise sadece donunuzu düşünüyor tabiİnş. bi kriz olmasın diye düşün çekim yasası diye bişey var aaa
mutlu annem sizi şöyle bir dumura uğratayımmı abbovv dedirteyimmi:) kadın herşeyimizi düşünmezmi bayramda ankaraya gittiğimizde beni tutup demesinmi e oğlum senden ayrı kalıyor ben düşünceli insanımdır dikkat ettim havluları kullanmadınız rahat ol yani demezmi ölüyordum başına vurmuş benimkinin tövbe tövbe günaha sokuyor beni böyle terbiyesizlik olurmu hiç ya Allah bana sabır versin hiç şöyle dul erkek yaşlıcana tanıdığınız yokmu:))
mutlu annem sizi şöyle bir dumura uğratayımmı abbovv dedirteyimmi:) kadın herşeyimizi düşünmezmi bayramda ankaraya gittiğimizde beni tutup demesinmi e oğlum senden ayrı kalıyor ben düşünceli insanımdır dikkat ettim havluları kullanmadınız rahat ol yani demezmi ölüyordum başına vurmuş benimkinin tövbe tövbe günaha sokuyor beni böyle terbiyesizlik olurmu hiç ya Allah bana sabır versin hiç şöyle dul erkek yaşlıcana tanıdığınız yokmu:))
anladım tatlım sen dar sokağı diyorsun bakayım bakalım oralara bulabilecekmiyim güzel seyler. bizim sadece aile olacak ama topladığımda en yakınlar40 kişi ediyo evimin heryeri insan olacak tıklım tıklımsimdiden kafayı yemeye başladım
kızlar açılınnnnnnnnnnnnnkujum mesaj yagmuruna tutacakkkkk
sayfada yer açınnnnnnnnnnnnnişlaaaa güzel birşeyler yazar işlaaaaa
yandık deseneyaz kujum yaz ,birimiz yüksek sesle okusun diğerleri dinlesin bence herkes alıntılarla okuyup yorulmasın aynı anda
geliyyooooo yer açıııınnnn:18:
Eki Görüntüle 688556
2 yıl öncesi...
yer: Fatih'te, Çarşamba'da bir kebapçı...
dükkana girdik, masalarda menünün üstünde namaz hocaları vs var. çok şaşırdık. sonra yeni abdest aldığı, ayaklarındaki terlik ve sıvanmış şalvarından belli bir amca içeri girdi ve dükkan sahibinin oğluna "selamün aleyküm Mücahit" dedi. isim de tam mekana uymuş diye düşünürken, çalan radyoya kulaklarımız ilişti. İsrail'e veryansın eden bir program yayınlanıyordu. Allah'ım nasıl bir yer burası derken aklımıza kamera şakası geldi (ciddi ciddi) biryerlerden kamera filan fırlar da rezil oluruz diye aşırı tepki vermedik ve uslu uslu yemeğimizi yedik. başımdaki geniş kenarlı hasır şapka ve dirseğimdeki "monşer" çantamla oraya ait olmadığım için, onların da bize tuhaf tuhaf baktığını ancak çıkarken farkedebildik
kujummmm yine geldin şenlendirdin burayı,sexiii tavşan seni
kızarmış ekmeklerden bize yokmucanım çekti 11 aydır adette olmadım hamilemiyim acaba
kızlar birazdan yeni doğmuş bir bebek görmeye gidecem bebegin adı elif daha 1 aylıkmis gibi kokuyodur..
bir cici aldım ama nasıl çokmu basit..degiştireyimmi kalsınmı:44:yanına don atlette aldım:)ama azraece donu görüpte sinirlenmesin
diye fotosunu çekmedim
Eki Görüntüle 688583
neeeee
bi_angel_kujum mesaj mı yazacaaaaaaaaaaak
okumaya başlamadan önce, yanımıza erzak depolayalım
onun mesajını okuduğumuz sürede açlıktan ölebiliriz yoksa
Sizinkide iyiymiş lakin çarşambaya kebap yemeye gidilir mihele hasır şapkayla
dua edin bence çıkabildiğinize çünkü çarşambadakilerin inançları ağırdır.ve kebap yemeye bir dahakine kadınlar pazarına gidin fahihte benceAcayip büryan yapıyorlar orda ille de acılı kebapsa canınızın çektiği,, yeri aksarayyyy gourmet guide oldum eşim yüzünden
eneee yine herkes kaçmış gitmiş1 üye(benden bahzediyo) 4 ziyaretçi
nereye kaçtınız kızlar kesin yemege gitti herkesafiyet olsun..
ben acıktım hammmmm ne yesem:44:sucuklu yumurtamı yapsam
yokya şimdi agzım sucuk kokarneyse bulurum birşeyler..yine kendi kendime konuşuyom
çağla uyuyorken gidiyim makyaj yapayım,kırmızı sexi rujumu süreyim
Çok güzel olmuşlar canımne koyarsan gider zaten,çok güzel ve farklı görünüyor ,benimde sabuna çok param gitti
3 varil sabun aldığımı gören komşular ne düşündü acaba
A-bunlar sabun mu yiyor?
B-bunlar sabun ticareti mi yapıyor?
C-neden bu kadar çok sabun kullanıyor bu kız
D-manyak mı bu
Eki Görüntüle 688624 Eki Görüntüle 688625 Eki Görüntüle 688626 Eki Görüntüle 688627
bu kutular sadece içine davetiye koymak için değil, badem şekeri vs koymak için de kullanılabilir. özellikle soldakini çok beğendim şahsen
Eki Görüntüle 688661
Kızımın şişelerini koymak için evadan yaptığım çanta(made in ilkim)
Eki Görüntüle 688664 Eki Görüntüle 688672 Eki Görüntüle 688675
Bunlar da planner teyzemizin bizim için hazırladığı sticker'lar
Teşekkür ederiz PLANNER seni seviyoruz
Fevkaladenin fevkinde olmuşlarellerine sağlık İlkimcim,,
Plannercımmm
Seneye daha bi organize olalım kızlar,,ekip çalışması yapalım,,4erli gruplar kurup iş bölümü olsun
tema tasarım: pınarda, meleğim,çiçek,
grafik: annezeynep,planner,şekersizçay,mutlu,
el işçiliği: ilkim,talay,chihiro,azraece,
süsleme :zada,yavrukedi,ecesuelif,turuncu
paketleme:edacık,nagihan,beykoz,pampiş
finansör: babayceren,accasia,köşeminderi,tatlıcadı ...gibi
ve diğer bütün yetenekli kankalar
daha seri oluruzne dersiniz
mutlu annem valla babycerenin kalbine inecek finansör yapmışın diye:) bende işçi grubundanım işçiyiz haklıyız kazanacağız:)) aslında ben burada herkese yapmak istiyorum keçelerden ama o kadar vaktim yok birde marmariste keçe yok ancak izmire gidersem alırsam olur kusuruma bakmayın kızlar size temsilen Mirama elektriksiz çalışan keçelerden yaptım :)))
ilkim o çantalar harika ötesi olmuş ben sana neyden nasıl yaptın diye sormuyorum bana bu kadar hamaratlık yeter:))
Ahh caaaanım benim sağol,ben o 2 fiyongu günlerce dikmeye çalıştım walla bebiş yüzündensonunda becerdim ,2 arada bir derede sana da pasta yapıverdim
Çok becerikliyimdir bensağol tatlım
Eki Görüntüle 688723
kızlar annem tütü dışında çocuğa elbise almıcazmı diye tutturdu resimdeki bize doğumda gelmişti( çok şükür çok sevenim varmış ece bu yönden çok şanslı çok hediye geldi:)) bu olmazmı giyse? temamızda alakasız bir renk ama:) Eki Görüntüle 688725
Fevkaladenin fevkinde olmuşlarellerine sağlık İlkimcim,,
Plannercımmm
Seneye daha bi organize olalım kızlar,,ekip çalışması yapalım,,4erli gruplar kurup iş bölümü olsun
tema tasarım: pınarda, meleğim,çiçek,
grafik: annezeynep,planner,şekersizçay,mutlu,
el işçiliği: ilkim,talay,chihiro,azraece,
süsleme :zada,yavrukedi,ecesuelif,turuncu
paketleme:edacık,nagihan,beykoz,pampiş
finansör: babayceren,accasia,köşeminderi,tatlıcadı ...gibi
ve diğer bütün yetenekli kankalar
daha seri oluruzne dersiniz
bende bimi sevmem favorom şok tur:))mantıyı ben yengeme yaptırıyorum süper:))aç olsam kalkar yapardım ama kek ve pogaçayı fazla kaçırdımyemeğe karşı komşuma davetliyim eşi nöbetçi bimden alınan mantı yicez:)) bende puding yaptım çokmu hazırcıyız neyiz:)) bimdende ben alsam hayatta yemem onlardan yiyince çok hoşuma gitti tabi o zaman markasını bilmiyordum bakalım aynı etki olacakmı:))
eğer sende burdaki hamarat hatunlar gibi bi doğum günü yapacaksan istediklerin olur mu orda bilelmedim şimdi.
umarım gönlüne göre bulursun.okadar kalabalıksanız buralısın yani.nerde oturuyosunuz siz.sana şimdiden kolay gelsin o zaman
Herkese müthiş bir akşam diliyorum
Ahhh meleğim ahhh,,bugünün acısını, akşam geçmişi okuyup kulaklarımı çınlatarak çıkartacak
gelmeyeydin iyiydi diyen varsa söylesinyoksa sonsuza kadar sussun,,içinde patlasın işlaaa
Bebek kokusuna doymaya gidiyorumkulağım yanınızda,gözüm üzerinizde bu cümleyi dedikodumu yapacak olanlara
ithaf ediyorum
Hadi Allah'a emanet olun dostlarımSizi çok sevdiğimi de unutmayın
Selam ben 2012 mayıs annesiyimAdım anne,,,mutlu anne
bir süre aranızda olamayacagım hoşçakalın
bende bimi sevmem favorom şok tur:))mantıyı ben yengeme yaptırıyorum süper:))aç olsam kalkar yapardım ama kek ve pogaçayı fazla kaçırdım
galiba kusacambu arada kilo almışım ya:)55 buçuk olmuşum
kujum malum sayfalarca alıntı yaptıgın için senin yazdıklarını alıntı yapmam mümkün degil:))ama sexi fücuduna bayıldımsenden iyi bacak yahni olur:))
ayrıca cikirokkoya yazdıgın ''monşer'' e çok güldüm:)))espirili datlum benim..işlaa bir gün tanırım seni işlaaa:))
ütüyü bende sevmem ama koca bir sepet ütü beni bekliyo..biraz daha beklerse zaten tekrar kirli sepetine girecek:))bu akşam bitereyimde kurtulayım
sanada kolay gelsin..kim icat etti ütüyü bilmiyom ama kesin uyusss un biridir
Günaydıııııııııınnnn
Merhaba Arkadaşlar,bende 2012 mayıs annesiyim
Bir süredir annanem hastaydı sizi takip edemiyordum ama artık biraz iyi çok şükür
Yalnız bir sorum olacaktı:bebeklerimizin doğumgünleri yaklaşıyor,neler yaptınız
parlak fikri olan var mıHadi artık uyanın ama Gelin de bitsin bu hasret
Annanemi merak edip arayan soran, buradan geçmiş olsun yazan, bütün dostlarıma tek tek teşekkür ederim:119:
iyiki varsınızAdınızı kalbime yazdım
Herkese güzel bir gün diler,,sizsiz kaldığım günlerin acısını çıkaracağımı belirtmek isterim
Eki Görüntüle 688349
gittim mis gibi bir bebek kokladım geldim..daha 1 aylık mis kokuluydu ama hiç canım çekmedi:))
bir daha dogurmayacagım zaten neden canım çeksin ki:18:
tartıldım 55 buçuk olmuşumtam istedigim kilodayım işlaaa daha fazla almamm:18:çok yemek yiyorummmm
neyse havamıda attım:)
ne çok konuşmussunuz öylemutluuuu hepsi senin yüzünden neyse gitmiş arkasından konuşmak serbest
beykozum nerelerdesinnn:26:
bambucan sen de yoksun:26:arıyımmı seni:)ama şimdi kontürüm yok daha sonra arayacamsende fazla varsa banada versene
melegim canım benim
annezeynepnasılsın canım
ilkim31_k.zz.l.u.t
Efemdim Cigerimmm soyle cnmcok utandim yaw birden baksana kirmizi yanak olmusum
Şu an sinir küpüyüm...Neden mi?
Kahrolası alarm beni 3 te uyandırmadı
dolayısıyla eşimle uykuda kaldık
kızımı gece besleyemedim
bir uyandım ki elektirikler kesik
yoğurt yapmıştım buzdolabına koyamadım elektirik yüzünden
kızımın mamasını ısıtamıyorum,çünkü çakmak,kibrit yok
eşim araba çakmağıyla sigara yakmak sonra da ocağı yakmak amacıyla dışarı çıktı
bi geldi yarısını içmişaşermiş sanki gece gece anlayacağınız yakamadık...Soonra ezan okundu ,çık git camiye dedim bir çakmak bul,yoldan geçene de sorarım diyor gece gece yav bu saatte adam demez mi delimisin ,sapık mısın çakmak istiyon?Ne yapacaksın?KOCAM:"abi kızımın mamasını ısıtacağım.." Sokaktaki adam da:" :44: "...
Sonra elektirik geldi,hala koca yok dışarda fellik fellik ateş arıyor...
Neyse mamayı ısıttım,bu defa kuzum almıyor ,8 saattir aç
Sonunda eşim teşrif etti,getirmiş çakmağı...
Şu an kuzuyu sallıyor ben de süt sağacağım dedim...Elektirik kesilince başımıza gelen durum kısaca bu(pek kısaca olmadı da)sözüm ona medeniyet elektirikle mümkünmüş demek ki,olmayınca hayat duruyor ...Gecenin sonunda beni ruh halim ise hala böyleYani şarteller atık...
tartıldım 55 buçuk olmuşumtam istedigim kilodayım işlaaa daha fazla almamm:18:çok yemek yiyorummmm
neyse havamıda attım:)
ben de 61'den 56'ya indim500 gr daha vereyim, 56,5'ta buluşalım
ben de havamı attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?