2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

oralarda genelde normal süslemeler var temalı süslemeler yok ama bakarım yine balon falan ordan ayarlarım. ben buralıyım adacenterı bilirsin onun hemen az ilerisinde oturuyorum sen nerelerde oturuyorsun canım

ada biliyorum canım.biz camilide oturuyoruz.

Gunaydınnnn :) izin gunumden hepînize selam :) bugun ofiste kahvaltı vardı. Benim de gelmemi istediler defneyi mıncırmak için. Akşam kuzumla cupcake yaptık. Sabah da ofise gittik :) cok eglendi valla. Hiç yabancıluk cekmedi dişleri göstere göstere gülücükler attı yolda uyudu yatırdım...
Dun gece barmardan alısveriş yaptım parti için. Gercekten fiyatlar uygun. Bi bakın derim.
Annezeynoya da tesekkur ederim bu sayede :)
Kujum inşallah temiz cıkarsonuclar
Mutlucum neden uyumadı ki mira. Diş mi geliyo yine??

evet annezeynepe bende teşekkür ediyorum barmarı tavsiye ettiği için.en uygun şeker hamurunu orda buldum.

Yok şekerim dişi falan gelmiyo ama biraz daha kendimi sıkarsam benim dişler elimde kalıcak
Sanırım gün içinde bize hasret kalıyo ya gece de oyun istiyo zilli
Ne güzel sana da tatilmiş walla ohhh Al Defnoşu yollan sekaparka Bende bügün geçicem İzmite.

günaydın arkadaşlarım,

oğlum uyuremekler oldu

gece yarı uykulu yarı uyanık halde geri geri emekleyerek yatağından inip (yer yatağında uyuyor) halıda emeklemeye devam ediyor. bu şekilde 2-3 metre ötede uyuyakalıyor gündüz deniyoruz, hiç emeklemiyor ama gece durum böyle kendi kendine düşünüyor mudur acaba " anne yeni birşey keşfettim bak: ellerinden destek alarak karnını ve poponu kaldırıyorsun, dizlerinle kendini geri itiyorsun. bu şekilde geri geri yol alabiliyorsun. adına da emekleme diyorum ben" şeklinde velhasıl-ı kelam: oğluşum uyuremekler olarak Amrikanya'yı yeniden keşfetti

bu arada, ufak parçalara ayırdığı krebine çatal batırıyor ve ağzına götürüyor önceden direkt eliyle yiyiyordu, medeniyeti de öğrendi

ayakları tembel ama elleri iyi işliyor. baştan beri masabaşı işe verelim şu çocuğu diyordum zaten marangoz da olabilir tabi :26:

mutlu_anne hanım, Mira için üzüldüm uyuyamadığı için. sizin için daha çok üzüldüm, uyuyamadığınız için. umarım birşeyi yoktur da yeni yeni incileriyle arzı endam eder karşınızda :)

Neeeeeyyyyy??? İzmite miiii??? Buluşsak mı kiiiii...

Sekaparka değil ama eve yakın çay bahcesine çıkarız herhalde. Hava bi acıo bi kapıyo.

Evet bizi istiyolar yaa. Sıpa bunlar sıpaa

herkese hayırlı cumalar. dün akşam komşumdan geç döndüm apar topar duş alıp yasin okudum tabi saçlarımı kurutmadım üşüdümde sonrasında bütün gece titredim yatakta. sabah bir baktım ece ağlıyor saat olmuş 9 apar topar kalktım kahvaltı hazırladım tam yedircem saate baktımki saat daha 7 yanlış görmüşüm ece tabi kahvaltı yapmadı onunda keyfi yok gibi ikimizde huysuzuz anlıyacağınız. ama demin annem aradı ecenin doğumgününü yapacağımız yere gidip anlaştı. çok heyecan yaptım gerçekten doğumgünü yapıcam eceye sanırım:))

Chihiro hanım thank you,,gerçekten üzücü bir haldeyim yorgunum

Yeşilçayım annanem için gidiyorum ya,, bir fısatım olursa buluşmayı çok isterim
şu nisan bi bitsin,,sık sık gelirim haftasonları inş.görüşürüz bol bol.

Ne güzel canım Gönül hepinizin yaşgünlerinde yanında olmayı çok istiyo wallaKızları tütüleriyle,erkekleri
en güzel kıyafetleriyle görmek,öpüp koklamak ne kadar hoş olurdu Eminim çok güzel geçecektir
Kalacak olan 2 hatıra fotosu da olsa,,insan ne kadar tatlı telaş ediyo dimi,,hakkımız tabibu bizim bebişlerimizin ilk mürveti
ne de olsaAllah'a binlerce şükürler olsun ki,,1 yılı sağlıkla ve huzurla geçirdikBesledik,,büyüttük çok çektik çok
Ne çektik be kızlarçok çektik Ama ömre bedel walla

selamın hello
pınarda__okuyunca bende stres oldum kujumun dedigi gibi komşu falan yokmuydu gerçi olsa bile o saatte
kapı çalınmazki:)döverler adamı..
azraece__o saate kadar komşuda oturulurmuhadi oturdun diyelim,peki o saatte banyo yapılırmı
hadi yaptın diyelim,peki o saatte saç kurutmadan yatılırmıhadi yattın diyelim,işte hasta olursun
dikkat et kendine geçmiş olsundogum günü yapacak olmanada çoookk sevindim canım
cikirokko__demek sizinle aynı kiloya yükselmişim:)hadi gözüm aydın:)ben böyle yemeye devam edersem 60 ı geçecem az kaldı:)
mutluannne__bende magdurumbende uykusuzumçağla gece uyutmadıyorgunum

1 üye (chihiro79) ve 0 ziyaretçi
hazır kimse yokken, birkaç sır yazayım ve kaçayım:

ALİ AYŞE'Yİ SEVİYOOOOO
KRAL ÇIPLAAAAK
NOEL BABA DİYE BİRİ YOOOOK
başka :44: başka:44:
SIRF HASRETİMİ DİNDİRMEK İÇİN, ORHAN CEMAL UYUMASINA RAĞMEN KUCAĞIMDA TUTMAYA DEVAM EDİYORUUUUM

dedim akşam yemegimi öglenden yapayım rahat edeyimdolma yaptım
patlıcan kabak biber oydum:112:eee bizene bundan demeyin yazıyorum daha sabırlı olun
eşim kabak dolması sever ama bende kabagı oyarken hep patlatırım diye dedim 1 tane oyayım yeter
oydum dışını sıyırken çağla kahkaha atmaya başladıben sıyırıyorum(kafayı degil ha)çağla gülüyo
çağlanın şerefiine 2 tane daha çıkardım oydum sıyırdımnasıl gülüyo nasılllkomik olan ne anlamadım:44:
eşimide aradım ''canım sana 3 tane kabak dolması yaptım dedim''sevindi
kandırıkçımıyım neyim
işte bu kadar dı..komik degilmi
o zaman kuzzulkurt size

ben burdayım cicimgörmedinmi
ali ayşeyi degil tuba yı seviyo:) ali abim olurdaayşeyi begenmedi bizde tubayla evlendirdik
orhan cemali benim yerime koklaaaa mis gibidirçağlada uyuyo ama gidip koklayamamm hemen uyanır

dün marketten "Hatay dilim peyniri" diye bir peynir aldık. eşim "dilinmiş peynir işte, bir özelliği yok" dedi. ben de içimden "Babyceren hanımın memleketinden bu peynr. mutlaka bir farkı vardır" dedim ve aldım. bu akşam suya koyacağım. umarım eşime rezil olmam:26: ya, sıradan peynir çıkarsa :18:

Babyceren hanım, sizin oralarda dilim peynir diye birşey var mı?

kestane kebap, acele cevap
iki orta bir sade, hadi bana müsaade

slm kızlar...oğlum bugünlerde çok huysuz...bir türlü uykuya dalamıyor..çıldırmaya az kaldı...40lı günlerine döndü resmen...gece 12de zor uyuttuk...sabah 8 buçukta uyandı ve az önce uyudu...3 saatte bir uyuyan çocuk 6 saatte zarzor uyuyor artık...nolur bunun bana geçici olduğunu söyleyin...diş çıkarıyor ondan desek bu diş çıkarmalar ne zaman bitcek Allahım...sağlıklı olsun da...çok şükür halimize...yazmadan edemedim...neysem uyanmadan süt falan sağayım...geçmişide okuyamadım...umarım herkes iyidir...

dilim degilde ''dil'' peyniri olmasın aldıgın:))evet dil peyniri var..çokta güzeldir..
dilimizin genişliginde ama daha uzun bir peynirdirölçü için dile yapıştırıp yapılır
şaka ha hemen çöpe atma..çok lezzetlidir ama senin aldıgın nasıl birşey bilemiycem..
suya niye koyacan orhan cemal içinmi?öyleyse koy ama siz koymadan yiyin..afiyet olsun
sonucu merak ediyorum:)

canım aynen anlattıklarını dün geceden beridir ben yaşıyorum..gece 12 yi geçiyodu zorla yattı..sabah 8 buçuk kalktık ve 1 saat önce tekrar uyudubende anlamış degilim..işlaaa böyle devam etmez hemen düzelirler işlaa dinimiz amin:)

kızlar çağla meyve yemiyo..bende mecbur milupanın kavanoz meyve püresinden yediriyorum ama bu böyle gitmez ki..
ne yapacam düşündüm taşındım ve belki katı meyve sıkacagı alırsam hem meyve suyu içer hemde
püresini yedirebilirim..yazda geliyo bir sürü meyve atarım içine atom yaparımbenle kocamda içer:86:
ne dersiniz..sizler kullanıyomusunuz eger cevabiniz evet sa hemen bana model tavsiyede bulunun
netten baktım ama hepsi kocaman duruyo..kendisi küçük feili büyük bir makine olsun
varmı tavsiyesi olan:125:

kızlar sizlere birşey danışacağım bir firmadan şikayetciğiz diyelim sosyalplatformda neler yapabiliriz
nevşehire gittik çok güzeldi tam iyi stres attık derken dönüş yolunda benzin alacaktık öyle çok bildik firmalar yoktu yolda bizde yine bildik diye termopetten aldık almaz olsaydık sıfır arabamız arıza yaptı iki çocuğumla dagın ortasında yağmurda 2 saat kaldık eşim tepeye çıktı tel bile çekmiyo düşünün neyse çekici falan geldi götürdü arabayı bizde otobüsle devam ettik ama anneler olarak çektiğimiz rezilliği anlayabilirsiniz üşüdük rezil olduk benzin sulu ve pis çıktı servisde ama termopet burnundan kıl aldırmıyo gidip pompadan numune alacaklarımış salaklar pompacı 3 gündür devam edermi tedbirini almışdır anlayacağınız huzurumuz falan baya kaçtı bende hakkımızı almak istiyorum eşim hukuksal boyutla ilgileniyor bende internette neler yapbilirm bilmiyorum kızlar numuleri getirdi eşim görseniz yarısı su yarısı pislik servistekiler bile şaşırmışş 2 gün servisde kaldı araba

bilmem yardımcı olurmuyum ama ben muhallebilerimi beyaz şeker kullanmadan yapıyorum.tatlandırmak içinde mevsim meyvelerini kullanıyorum.katı meyvelerde hala cam rende kullanıyorum.örn: elmalı yapıyorsam mutlaka biraz tarçın koyuyorum. severek yiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…