oralarda genelde normal süslemeler var temalı süslemeler yok ama bakarım yine balon falan ordan ayarlarım. ben buralıyım adacenterı bilirsin onun hemen az ilerisinde oturuyorum sen nerelerde oturuyorsun canım
Gunaydınnnn :) izin gunumden hepînize selam :) bugun ofiste kahvaltı vardı. Benim de gelmemi istediler defneyi mıncırmak için. Akşam kuzumla cupcake yaptık. Sabah da ofise gittik :) cok eglendi valla. Hiç yabancıluk cekmedi dişleri göstere göstere gülücükler attıyolda uyudu yatırdım...
Dun gece barmardan alısveriş yaptım parti için. Gercekten fiyatlar uygun. Bi bakın derim.
Annezeynoya da tesekkur ederim bu sayede :)
Kujum inşallah temiz cıkarsonuclar
Mutlucum neden uyumadı ki mira. Diş mi geliyo yine??
Yok şekerim dişi falan gelmiyo ama biraz daha kendimi sıkarsam benim dişler elimde kalıcak
Sanırım gün içinde bize hasret kalıyo ya gece de oyun istiyo zilli
Ne güzel sana da tatilmiş walla ohhhAl Defnoşu yollan sekaparka Bende bügün geçicem İzmite.
herkese hayırlı cumalar. dün akşam komşumdan geç döndüm apar topar duş alıp yasin okudum tabi saçlarımı kurutmadım üşüdümde sonrasında bütün gece titredim yatakta. sabah bir baktım ece ağlıyor saat olmuş 9 apar topar kalktım kahvaltı hazırladım tam yedircem saate baktımki saat daha 7yanlış görmüşüm ece tabi kahvaltı yapmadı onunda keyfi yok gibi ikimizde huysuzuz anlıyacağınız. ama demin annem aradı ecenin doğumgününü yapacağımız yere gidip anlaştı. çok heyecan yaptım gerçekten doğumgünü yapıcam eceye sanırım:))
1 üye (chihiro79) ve 0 ziyaretçi
hazır kimse yokken, birkaç sır yazayım ve kaçayım:
ALİ AYŞE'Yİ SEVİYOOOOO
KRAL ÇIPLAAAAK
NOEL BABA DİYE BİRİ YOOOOK
başka :44: başka:44:
SIRF HASRETİMİ DİNDİRMEK İÇİN, ORHAN CEMAL UYUMASINA RAĞMEN KUCAĞIMDA TUTMAYA DEVAM EDİYORUUUUM
dün marketten "Hatay dilim peyniri" diye bir peynir aldık. eşim "dilinmiş peynir işte, bir özelliği yok" dedi. ben de içimden "Babyceren hanımın memleketinden bu peynr. mutlaka bir farkı vardır" dedim ve aldım. bu akşam suya koyacağım. umarım eşime rezil olmam:26: ya, sıradan peynir çıkarsa :18:
Babyceren hanım, sizin oralarda dilim peynir diye birşey var mı?
kestane kebap, acele cevap
iki orta bir sade, hadi bana müsaade
slm kızlar...oğlum bugünlerde çok huysuz...bir türlü uykuya dalamıyor..çıldırmaya az kaldı...40lı günlerine döndü resmen...gece 12de zor uyuttuk...sabah 8 buçukta uyandı ve az önce uyudu...3 saatte bir uyuyan çocuk 6 saatte zarzor uyuyor artık...nolur bunun bana geçici olduğunu söyleyin...diş çıkarıyor ondan desek bu diş çıkarmalar ne zaman bitcek Allahım...sağlıklı olsun da...çok şükür halimize...yazmadan edemedim...neysem uyanmadan süt falan sağayım...geçmişide okuyamadım...umarım herkes iyidir...
kızlar çağla meyve yemiyo..bende mecbur milupanın kavanoz meyve püresinden yediriyorum ama bu böyle gitmez ki..
ne yapacam düşündüm taşındım ve belki katı meyve sıkacagı alırsam hem meyve suyu içer hemde
püresini yedirebilirim..yazda geliyo bir sürü meyve atarım içine atom yaparımbenle kocamda içer:86:
ne dersiniz..sizler kullanıyomusunuz eger cevabiniz evet sa hemen bana model tavsiyede bulunun
netten baktım ama hepsi kocaman duruyo..kendisi küçük feili büyük bir makine olsun
varmı tavsiyesi olan:125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?