2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

benim kızım muhallebi yemiyo..ama tekrar denersem mutlaka myve koyup deneyecem sagol canım..
bendede cam rende var ama kızım benim yaptıgım meyve püresini yemiyo:44:
zorla bile yedirsem sonra kendini kusturuyoo yüzden meyve suyu olarak veriyim diyorum..

son derece geçici bir durum
hepimizin başına geldi

bir ara Orhan Cemal de, saat başı uyanıyor ve bir türlü uyuyamıyordu ama geçti. uyku düzenlerinin oturması yakındır dostum. endişe etmeyiniz

40'lı günler... evet... Orhan Cemal gündüz uykusunu 13 günlükken bırakmıştı. 3 aylık olana kadar da gündüz hiç uyumadı. sonra düzene girdi. sonra tekrar düzensizleşti. şimdi tekrar düzene girdi. dediğim gibi, endişe etmeyiniz. bebeğinizin sağlıklı olduğuna şükrediniz

önce elinizdeki bütün ekmeğe karışık tostu bırakın da öyle konuşalım Babyceren hanım kendinizi iyice yemeğe verdiniz azizim, dost acı söyler böyle giderse, benle beraber 50-59 zayıflama topiğine gideceksiniz

sorunuza gelince, milupa'nın kavanoz meyve püresiyel nereye kadar dimi? ben de bırakalı çok oldu. meyve suyu sıkacakları gerçekten çok büyük ve hiç pratik değil. aldım ve kenara koydum cam rendeyle rendelediğim püreleri sütlü bisküvisine karıştırıp yediriyorum bazen de eline veriyorum. canı isterse yiyiyor. muhallebiyi ağzına bile sürmeyen modellerden benim oğlan da :26: tek çarem cam rende...

aferim kız bildin okuyunca çok şaşırdımelimde ekmek arası peynir varyedim bitirdim hepsini
kilo alıyorum demi:18:dikkat etsem iyi olacak:18:fit fücudumu bozmasam bari:18:
hiçte fit degilim sadece zayıfım o kadarsıkılaşmaya ihtiyacım varneyse konumuza dönelim
rende benim işime yaramıyo aslında cereni hep öyle besledim ama bu çağla hanım benim canıma okuyo
o yüzden alacam katı meyve sıkacagını..küçücük birşey buldum bakalım araştırıyorum 350 watt mış:44:acaba güçlü degilmi ki:44:

ben de 61'den 56'ya indim 500 gr daha vereyim, 56,5'ta buluşalım

ben de havamı attım
SENİNKİ DE HAVA MI,BEN 54,5 BİLEMEDİN 55 OLDUM BİLE
SORMA CANIM,BİZ DE AYNI DURUMDAYIZ.ALT DEĞİŞTİRME ADETA İŞKENCEYE DÖNÜŞTÜ,BİR DE BENİM KIZ AYAKLARINI TUTTUĞUMDA ELİNİ ARADAN ÇIKARIP OYNYOR YANİ KİRLENİYOR HALİYLE.tABİ BİR DE YÜRÜ BANYOYA
TATLIMCIM BAŞTA BİZ DE DÜŞÜNDÜK,FAKAT O SAATTE KİBRİT YÜZÜNDEN RAHATSIZ ETMEK İSTEMEDİK,EŞİM ÇORBACIDAN ALMIŞ ÇAKMAĞI
VALLA ÇAĞLAYI HAYAL ETİM DE BEN BİLE GÜLERDİM ONUN KAHKAHALARINA.BU BEBİŞLERİN NEYE GÜLECEĞİ BELLİ OLMUYOR.BİZİMKİ DE BİRİ YERE DÜŞERSE,BİR ŞEY DÜŞÜRÜRSE ,ZIPLARSA BAYILIYOR ADETA.

CANIM BEN EMSANDA GÖRMÜŞTÜM MEYVE SIKACAĞINI ,KÜÇÜK BİR ŞEYDİ.AYRICA BOSH UN MEYVE SIKACAĞI DA İYİ.BENİMKİ 2 GÜNDÜR VERDİĞİM MEYVEYİ KUSUYOR.BİRAZ EKŞİ BULUYOR GALİBA...

geçmiş olsun canım,allah beterinden korusun.iyi ki karlı bir hava yoktu,yoksa haliniz nice olurdu...bir sonuç alamazsanız bile ilahi adalet var canım...

pessssssss
sağol datlum
Sana da kuzzulkurt niye sayım 31 de kaldı Antakya plakası diye mi?
Çok sinir bozucu gerçekten ben de suruçta görev yaparken hep kesilirdi hep de fırında yemek olurdu.

canım benim kızımda da dalma problemi var uyuyunca da çok kısa uyuyo dr sordum bazı bebekler uyumayı sevmez dedi benimki onlardan anlayacağın. Belki klasik olacak ama dişi çıkıyodur.

İLKİMCİĞİM SURUÇ'TA GÖREV YAPTIĞINI SÖYLEDİN,ORADA BENİM ÇOK SAMİMİ BİR ARKADAŞIM DA GÖREV YAPMIŞTI.aDI SONAY'DI,HATAYLIYDI.TANIR MIYDIN?

kısa bir aradan sonra iyi akşamlar herkeseeee
özledim hepiniziiii
belim için fizik tedaviye başladım dr inş ilaçla biraz ağrılarını azaltıcaz ve ameliyata gerek kalmıycak dedi umarım dediği gibi olur
tabii ağır kaldırmak ve ani hareketler yasak tarık buğra ile bu yasağa nasıl uyucaksam artık:)
çokta hareketlendi çok sevdiği bi reklamı görürse tv de ancak öyle oturuyor onun haricinde
arada bi ziyaretçi olarak girip takip edebiiyorum ama okuyamadığım çooook sayfa var
umarım tüm bebişlerin ve annelerin keyfi yerindedir

Zeynepadamın doğum gününü kutluyorum kocaman öpüyorum

dilberege teyzemizin gönderdiği hediyeleri geçte olsa paylaşıyorum
ve kendisine yeniden çoook tşk ediyoruz kuzumla

Allah iyiligini versin, bize ne senin kabak dolmandan yaw :))
Caglanin gulmesini merak ettim cok isterdim gormek, cekiverseydin yaa deluuu :))
Sekerim bende kabak dolmasini cok severim hele dere otu ile cok guzel olur..off birde yogurt yemede yaninda yat yani..hem sen niye sevmiyon ki..zevsiz sey seni :)) simdi beni dovucen biliyorum hadi ben kactim..supurgemide aldim :))

Gecmis ola ins..inan cogumuz yasiyoruz, hele bizim oglan su uc gun acaip cekilmez kizlar..bir turlu memnum edemez oldum..dun gece mesela 15 dk ara ile uyuduk uyandik..off anam offff cok yorgunum a dostlarim..

Aman dikkat et cnm, hasta olmamaya bak, saclarinida mutlaka kurut sinuzit derdine kapilma valla cok ellet birsey ..
Dimi insn bir baska oluyor, bende ayni senin gibi cok heyacan yapmistim dogum gunu icin salon tuttugumuzda cok degisik birsey ya anlatilmiyor zaten yasaniyor

Ins cnm fizik tedavin cok iyi sonuc verir, umarim ameliyatin artik A sindan dahi bahsi olmaz..ilaclarinda sifa olur ins..
Oglanin yurumesi yakindir zaten, kendi artik yurur, kalkar hoplar seninde kaldirmana veya tasimana gerek kalmaz...ins amin cumlemizin..bende cok mu hayel kuruyorum ne :)) olsun mevlamdan umit kesilmez..niyetlerimizi temiz tutarsak olur dimizatende oyleyiz

Hediyeleri nerde paylastin, goremedim sekerim...yoksam bir yerde yayinladinda bizmi kacirdik..

hediyelerimizi paylaşıcaktım fakat diğer yadığım msjdan beri uğraşıyorum

'bu özelliği kullabilme izniniz yok.lütfen sayfayı yenileyip tekrar giriş yapınız' diye bi uyarıyla karşılaşıyorum

eski resimleri sildim yeni resim yükle dediğim anda siteden otomatik olarak atılıyorum yeniden giriş yapıyorum ve tekrar deniyorum yine aynıı
bu sayfaya girme ve yazma iznim varda neden resim yükleme iznim yok anlayamadım
ben nerde hata yapıyorum

profilimden-albüme-albümden resim yüklemeye-resim seçme sayfası açılıcakken uyarı sayfası karşımda

Hoşgeldin tatlım,bakıyorum artık ara ara uğrar oldun,özlemek de güzel fakat hergün görmek daha güzel...Ameliyatsız çözüme kavuşursun inşallah,peki fizik tedavi sona erince yani ağrıların dinince tekrar Tarığı kucaklayabilecek misin artık?

YADE,sen de hoşgeldin canım.Ecoşumuyz nasıl,doğum günü hazırlıkların ne durumda?Sen nasılsın?Nerelerdesin?

Yani ben elektrik kesintisinin can sikici durumunu gormemin yaninda daha cok sizin kiziniz icin girdiginiz mucadeleye hayran kaldim..anne ve baba olarak cok fedakarsiniz masallah sizlere..bence Doga cok sansli ins..sizleri omru boyunca uzmeyen cok tatli mi tatli efendi bir evlat olarak bu fedakarliginizin karsiligi olarak bir nebze de olsa gorursunuz cnm..

inş canım inş ameliyatta olumlu sonuç vermiyomuş zaten olan kişilerden öyle duydum

oğluşumun yürümesi bana pek yakın gibi gözükmüyorsıralıyo ama kendileri ayakta durmaya korkuyolar:)bi kaç ayımız var gibi geliyor bana hayırlısı artık:)
yerinde oturduğu zaman böyle bakar olduk bezini değiştirmek,üstünü değiştirmek,kucakta tutmak işkence gibi geliyor çocuğa saçımızı yolup aşağıya iniyo muhakkak kendine karıştırıcak bi şeyler buluyo:)

mahir nasıl?iştahı uykusu düzeldimi kuzumun

hediyeleri paylaşamadım canım yaa bi sorun var ama ne anlamadım..burda paylaşayım dedim yine aynı uyarı ile karşılaştım

Acaba cnm resim ebatimi buyuk geldi..Yada sistemde sorun olabilir, bazen selverdeki yogunluktanda olabiliyor//

hoşbulduk canım
bazen ziyeretçi olaark okuma fırsatı buluyorum ama eskisi gibi sayfaları tek tek okumak hayal oldu bana..tarık buğra uyuyunca ufak tekef işler ve yemek uyanınca hep peşindeyim başı boş bırakmaya hiç gelmiyo:)çok yoruluyorum anlıycağın

fizik tedavi sona erince maalesef yine yavrumu dilediğim gibi kucaklayamıycam ama ağrılarım eskiye nazaran çok çok iyi en azından oturduğum yerden çok rahat kalkıyorum durumum çok içler acısıydı şimdi daha iyiyim fıtığımla beraber yaşayıp gidicem:)

Doğamız nasıl keyfi yerindedir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…