bilmem yardımcı olurmuyum ama ben muhallebilerimi beyaz şeker kullanmadan yapıyorum.tatlandırmak içinde mevsim meyvelerini kullanıyorum.katı meyvelerde hala cam rende kullanıyorum.örn: elmalı yapıyorsam mutlaka biraz tarçın koyuyorum. severek yiyorr
slm kızlar...oğlum bugünlerde çok huysuz...bir türlü uykuya dalamıyor..çıldırmaya az kaldı...40lı günlerine döndü resmen...gece 12de zor uyuttuk...sabah 8 buçukta uyandı ve az önce uyudu...3 saatte bir uyuyan çocuk 6 saatte zarzor uyuyor artık...nolur bunun bana geçici olduğunu söyleyin...diş çıkarıyor ondan desek bu diş çıkarmalar ne zaman bitcek Allahım...sağlıklı olsun da...çok şükür halimize...yazmadan edemedim...neysem uyanmadan süt falan sağayım...geçmişide okuyamadım...umarım herkes iyidir...
kızlar çağla meyve yemiyo..bende mecbur milupanın kavanoz meyve püresinden yediriyorum ama bu böyle gitmez ki..
ne yapacam düşündüm taşındım ve belki katı meyve sıkacagı alırsam hem meyve suyu içer hemde
püresini yedirebilirim..yazda geliyo bir sürü meyve atarım içine atom yaparımbenle kocamda içer:86:
ne dersiniz..sizler kullanıyomusunuz eger cevabiniz evet sa hemen bana model tavsiyede bulunun
netten baktım ama hepsi kocaman duruyo..kendisi küçük feili büyük bir makine olsun
varmı tavsiyesi olan:125:
önce elinizdeki bütün ekmeğe karışık tostu bırakın da öyle konuşalım Babyceren hanımkendinizi iyice yemeğe verdiniz azizim, dost acı söyler böyle giderse, benle beraber 50-59 zayıflama topiğine gideceksiniz
sorunuza gelince, milupa'nın kavanoz meyve püresiyel nereye kadar dimi? ben de bırakalı çok oldu. meyve suyu sıkacakları gerçekten çok büyük ve hiç pratik değil. aldım ve kenara koydumcam rendeyle rendelediğim püreleri sütlü bisküvisine karıştırıp yediriyorum bazen de eline veriyorum. canı isterse yiyiyor. muhallebiyi ağzına bile sürmeyen modellerden benim oğlan da :26: tek çarem cam rende...
SENİNKİ DE HAVA MI,BEN 54,5 BİLEMEDİN 55 OLDUM BİLEben de 61'den 56'ya indim500 gr daha vereyim, 56,5'ta buluşalım
ben de havamı attım
SORMA CANIM,BİZ DE AYNI DURUMDAYIZ.ALT DEĞİŞTİRME ADETA İŞKENCEYE DÖNÜŞTÜ,BİR DE BENİM KIZ AYAKLARINI TUTTUĞUMDA ELİNİ ARADAN ÇIKARIP OYNYOR YANİ KİRLENİYOR HALİYLE.tABİ BİR DE YÜRÜ BANYOYAgünaydın kızlar.oğlumun altını almak benim için kabua dönüştü altını açar açmaz yada bezini görünce anında kaçmaya çalışıyor.bide kaka yapmışsa resmen savaş veriyorum.bunu bitek babasıyla bana yapıyor.ne yapıcamı şaşırdım. malum büyüdükçe kaka miktarıda artıyor.
TATLIMCIM BAŞTA BİZ DE DÜŞÜNDÜK,FAKAT O SAATTE KİBRİT YÜZÜNDEN RAHATSIZ ETMEK İSTEMEDİK,EŞİM ÇORBACIDAN ALMIŞ ÇAKMAĞIselamın hello
pınarda__okuyunca bende stres oldumkujumun dedigi gibi komşu falan yokmuydu gerçi olsa bile o saatte
kapı çalınmazki:)döverler adamı..
azraece__o saate kadar komşuda oturulurmuhadi oturdun diyelim,peki o saatte banyo yapılırmı
hadi yaptın diyelim,peki o saatte saç kurutmadan yatılırmıhadi yattın diyelim,işte hasta olursun
dikkat et kendine geçmiş olsundogum günü yapacak olmanada çoookk sevindim canım
cikirokko__demek sizinle aynı kiloya yükselmişim:)hadi gözüm aydın:)ben böyle yemeye devam edersem 60 ı geçecem az kaldı:)
mutluannne__bende magdurumbende uykusuzum çağla gece uyutmadı yorgunum
VALLA ÇAĞLAYI HAYAL ETİM DE BEN BİLE GÜLERDİM ONUN KAHKAHALARINA.BU BEBİŞLERİN NEYE GÜLECEĞİ BELLİ OLMUYOR.BİZİMKİ DE BİRİ YERE DÜŞERSE,BİR ŞEY DÜŞÜRÜRSE ,ZIPLARSA BAYILIYOR ADETA.dedim akşam yemegimi öglenden yapayım rahat edeyimdolma yaptım
patlıcan kabak biber oydum:112:eee bizene bundan demeyin yazıyorum daha sabırlı olun
eşim kabak dolması sever ama bende kabagı oyarken hep patlatırım diye dedim 1 tane oyayım yeter
oydum dışını sıyırken çağla kahkaha atmaya başladıben sıyırıyorum(kafayı degil ha)çağla gülüyo
çağlanın şerefiine 2 tane daha çıkardım oydum sıyırdımnasıl gülüyo nasılll komik olan ne anlamadım:44:
eşimide aradım ''canım sana 3 tane kabak dolması yaptım dedim''sevindi
kandırıkçımıyım neyim
işte bu kadar dı..komik degilmi
o zaman kuzzulkurt size
kızlar çağla meyve yemiyo..bende mecbur milupanın kavanoz meyve püresinden yediriyorum ama bu böyle gitmez ki..
ne yapacam düşündüm taşındım ve belki katı meyve sıkacagı alırsam hem meyve suyu içer hemde
püresini yedirebilirim..yazda geliyo bir sürü meyve atarım içine atom yaparımbenle kocamda içer:86:
ne dersiniz..sizler kullanıyomusunuz eger cevabiniz evet sa hemen bana model tavsiyede bulunun
netten baktım ama hepsi kocaman duruyo..kendisi küçük feili büyük bir makine olsun
varmı tavsiyesi olan:125:
kızlar sizlere birşey danışacağım bir firmadan şikayetciğiz diyelim sosyalplatformda neler yapabiliriz
nevşehire gittik çok güzeldi tam iyi stres attık derken dönüş yolunda benzin alacaktık öyle çok bildik firmalar yoktu yolda bizde yine bildik diye termopetten aldık almaz olsaydık sıfır arabamız arıza yaptı iki çocuğumla dagın ortasında yağmurda 2 saat kaldık eşim tepeye çıktı tel bile çekmiyo düşünün neyse çekici falan geldi götürdü arabayı bizde otobüsle devam ettik ama anneler olarak çektiğimiz rezilliği anlayabilirsiniz üşüdük rezil olduk benzin sulu ve pis çıktı servisde ama termopet burnundan kıl aldırmıyo gidip pompadan numune alacaklarımış salaklar pompacı 3 gündür devam edermi tedbirini almışdır anlayacağınız huzurumuz falan baya kaçtı bende hakkımızı almak istiyorum eşim hukuksal boyutla ilgileniyor bende internette neler yapbilirm bilmiyorum kızlar numuleri getirdi eşim görseniz yarısı su yarısı pislik servistekiler bile şaşırmışş 2 gün servisde kaldı araba
pessssssssmutlu annem sizi şöyle bir dumura uğratayımmı abbovv dedirteyimmi:) kadın herşeyimizi düşünmezmi bayramda ankaraya gittiğimizde beni tutup demesinmi e oğlum senden ayrı kalıyor ben düşünceli insanımdır dikkat ettim havluları kullanmadınız rahat ol yani demezmi ölüyordum başına vurmuş benimkinin tövbe tövbe günaha sokuyor beni böyle terbiyesizlik olurmu hiç ya Allah bana sabır versin hiç şöyle dul erkek yaşlıcana tanıdığınız yokmu:))
sağol datlumallah senın iliğini versin emimillet yorummasın toplu şey etyom ondan anladın sen
seviliyon bacım tarafımdan ( kocam duymasın)
tavşan çok datlu yerim onu :))))))))))))
şevkimi kımayın bak gider 15 dak gelmem sonra gelir 15 alıntı birden yaparımbelli bir sınır var zaten alıntı yamamadığım arkadaşlardan ÖZÜR diliyorum
fatih fatih olali böle ( incelik)görmedi MONŞER
sexsi derken nerem sexsi benım
ah yeni bebek ne datludur o şimdideğiştirme iyi beğendim NON lzımsa yolarız
görende tusinamı geliy zannedecek
bunllar yardımcı olur işlaa yetmezse ilave ederim bacım ben sana KIYAMAM
efet kadınlar pazarı bayılıyordumoraya hep uğrardımet ürünleride taze ve ucuz orda
ee kaçırdın milletibana sexsi diyene bak enişteye sölücem gündüz güündüz kırmızı ruj sürüo
yakışır ama nolur bebeişi öpme kız ilerde senın gibi sexsi olmasın
A-bunlar sabun mu yiyor?
kesinlikle A
çok hoşlar bende böle bişeyler yapcam
aşık oldum galibaçantalar süper ötesi eline sağlık
not:kıskandım gerçekten
güzel oh oh FİNASÖRlere tşkr etyoz şimdiden
babyceren halleder güvenıom ben bacımaolmadı kırmızı rujunu açık artırmada satar bilmem kaçbin dolara
harika bir (1) pasta eline sağlık bacımpembişimden bende isterim
güzel yakışır fıstığına ne giyse
İYİ GÜNLER
napıonuz bakım bne eve yeni geldim tavşanı anneme bıraktım uyutcak bende ütü yapcam ( KAHROLSUN BU ÜTÜYÜ İCAT EDEN)
gidiyom ama buralardayım gözüm üstünüzde
Sana da kuzzulkurt niye sayım 31 de kaldı Antakya plakası diye mi?gittim mis gibi bir bebek kokladım geldim..daha 1 aylık mis kokuluydu ama hiç canım çekmedi:))
bir daha dogurmayacagım zaten neden canım çeksin ki:18:
tartıldım 55 buçuk olmuşumtam istedigim kilodayım işlaaa daha fazla almamm:18:çok yemek yiyorummmm
neyse havamıda attım:)
ne çok konuşmussunuz öylemutluuuu hepsi senin yüzünden neyse gitmiş arkasından konuşmak serbest
beykozum nerelerdesinnn:26:
bambucan sen de yoksun:26:arıyımmı seni:)ama şimdi kontürüm yok daha sonra arayacamsende fazla varsa banada versene
melegim canım benim
annezeynepnasılsın canım
ilkim31_k.zz.l.u.t
Çok sinir bozucu gerçekten ben de suruçta görev yaparken hep kesilirdi hep de fırında yemek olurdu.Şu an sinir küpüyüm...Neden mi?
Kahrolası alarm beni 3 te uyandırmadı
dolayısıyla eşimle uykuda kaldık
kızımı gece besleyemedim
bir uyandım ki elektirikler kesik
yoğurt yapmıştım buzdolabına koyamadım elektirik yüzünden
kızımın mamasını ısıtamıyorum,çünkü çakmak,kibrit yok
eşim araba çakmağıyla sigara yakmak sonra da ocağı yakmak amacıyla dışarı çıktı
bi geldi yarısını içmişaşermiş sanki gece gece anlayacağınız yakamadık...Soonra ezan okundu ,çık git camiye dedim bir çakmak bul,yoldan geçene de sorarım diyor gece gece yav bu saatte adam demez mi delimisin ,sapık mısın çakmak istiyon?Ne yapacaksın?KOCAM:"abi kızımın mamasını ısıtacağım.." Sokaktaki adam da:" :44: "...
Sonra elektirik geldi,hala koca yok dışarda fellik fellik ateş arıyor...
Neyse mamayı ısıttım,bu defa kuzum almıyor ,8 saattir aç
Sonunda eşim teşrif etti,getirmiş çakmağı...
Şu an kuzuyu sallıyor ben de süt sağacağım dedim...Elektirik kesilince başımıza gelen durum kısaca bu(pek kısaca olmadı da)sözüm ona medeniyet elektirikle mümkünmüş demek ki,olmayınca hayat duruyor ...Gecenin sonunda beni ruh halim ise hala böyleYani şarteller atık...
slm kızlar...oğlum bugünlerde çok huysuz...bir türlü uykuya dalamıyor..çıldırmaya az kaldı...40lı günlerine döndü resmen...gece 12de zor uyuttuk...sabah 8 buçukta uyandı ve az önce uyudu...3 saatte bir uyuyan çocuk 6 saatte zarzor uyuyor artık...nolur bunun bana geçici olduğunu söyleyin...diş çıkarıyor ondan desek bu diş çıkarmalar ne zaman bitcek Allahım...sağlıklı olsun da...çok şükür halimize...yazmadan edemedim...neysem uyanmadan süt falan sağayım...geçmişide okuyamadım...umarım herkes iyidir...
dedim akşam yemegimi öglenden yapayım rahat edeyimdolma yaptım
patlıcan kabak biber oydum:112:eee bizene bundan demeyin yazıyorum daha sabırlı olun
eşim kabak dolması sever ama bende kabagı oyarken hep patlatırım diye dedim 1 tane oyayım yeter
oydum dışını sıyırken çağla kahkaha atmaya başladıben sıyırıyorum(kafayı degil ha)çağla gülüyo
çağlanın şerefiine 2 tane daha çıkardım oydum sıyırdımnasıl gülüyo nasılll komik olan ne anlamadım:44:
eşimide aradım ''canım sana 3 tane kabak dolması yaptım dedim''sevindi
kandırıkçımıyım neyim
işte bu kadar dı..komik degilmi
o zaman kuzzulkurt size
herkese hayırlı cumalar. dün akşam komşumdan geç döndüm apar topar duş alıp yasin okudum tabi saçlarımı kurutmadım üşüdümde sonrasında bütün gece titredim yatakta. sabah bir baktım ece ağlıyor saat olmuş 9 apar topar kalktım kahvaltı hazırladım tam yedircem saate baktımki saat daha 7yanlış görmüşüm ece tabi kahvaltı yapmadı onunda keyfi yok gibi ikimizde huysuzuz anlıyacağınız. ama demin annem aradı ecenin doğumgününü yapacağımız yere gidip anlaştı. çok heyecan yaptım gerçekten doğumgünü yapıcam eceye sanırım:))
kısa bir aradan sonra iyi akşamlar herkeseeee
özledim hepiniziiii
belim için fizik tedaviye başladım dr inş ilaçla biraz ağrılarını azaltıcaz ve ameliyata gerek kalmıycak dedi umarım dediği gibi olur
tabii ağır kaldırmak ve ani hareketler yasak tarık buğra ile bu yasağa nasıl uyucaksam artık:)
çokta hareketlendi çok sevdiği bi reklamı görürse tv de ancak öyle oturuyor onun haricinde
arada bi ziyaretçi olarak girip takip edebiiyorum ama okuyamadığım çooook sayfa var
umarım tüm bebişlerin ve annelerin keyfi yerindedir
Zeynepadamın doğum gününü kutluyorum kocaman öpüyorum
dilberege teyzemizin gönderdiği hediyeleri geçte olsa paylaşıyorum
ve kendisine yeniden çoook tşk ediyoruz kuzumla
kısa bir aradan sonra iyi akşamlar herkeseeee
özledim hepiniziiii
belim için fizik tedaviye başladım dr inş ilaçla biraz ağrılarını azaltıcaz ve ameliyata gerek kalmıycak dedi umarım dediği gibi olur
tabii ağır kaldırmak ve ani hareketler yasak tarık buğra ile bu yasağa nasıl uyucaksam artık:)
çokta hareketlendi çok sevdiği bi reklamı görürse tv de ancak öyle oturuyor onun haricinde
arada bi ziyaretçi olarak girip takip edebiiyorum ama okuyamadığım çooook sayfa var
umarım tüm bebişlerin ve annelerin keyfi yerindedir
Zeynepadamın doğum gününü kutluyorum kocaman öpüyorum
dilberege teyzemizin gönderdiği hediyeleri geçte olsa paylaşıyorum
ve kendisine yeniden çoook tşk ediyoruz kuzumla
Şu an sinir küpüyüm...Neden mi?
Kahrolası alarm beni 3 te uyandırmadı
dolayısıyla eşimle uykuda kaldık
kızımı gece besleyemedim
bir uyandım ki elektirikler kesik
yoğurt yapmıştım buzdolabına koyamadım elektirik yüzünden
kızımın mamasını ısıtamıyorum,çünkü çakmak,kibrit yok
eşim araba çakmağıyla sigara yakmak sonra da ocağı yakmak amacıyla dışarı çıktı
bi geldi yarısını içmişaşermiş sanki gece gece anlayacağınız yakamadık...Soonra ezan okundu ,çık git camiye dedim bir çakmak bul,yoldan geçene de sorarım diyor gece gece yav bu saatte adam demez mi delimisin ,sapık mısın çakmak istiyon?Ne yapacaksın?KOCAM:"abi kızımın mamasını ısıtacağım.." Sokaktaki adam da:" :44: "...
Sonra elektirik geldi,hala koca yok dışarda fellik fellik ateş arıyor...
Neyse mamayı ısıttım,bu defa kuzum almıyor ,8 saattir aç
Sonunda eşim teşrif etti,getirmiş çakmağı...
Şu an kuzuyu sallıyor ben de süt sağacağım dedim...Elektirik kesilince başımıza gelen durum kısaca bu(pek kısaca olmadı da)sözüm ona medeniyet elektirikle mümkünmüş demek ki,olmayınca hayat duruyor ...Gecenin sonunda beni ruh halim ise hala böyleYani şarteller atık...
Ins cnm fizik tedavin cok iyi sonuc verir, umarim ameliyatin artik A sindan dahi bahsi olmaz..ilaclarinda sifa olur ins..
Oglanin yurumesi yakindir zaten, kendi artik yurur, kalkar hoplar seninde kaldirmana veya tasimana gerek kalmaz...ins amin cumlemizin..bende cok mu hayel kuruyorum ne :)) olsun mevlamdan umit kesilmez..niyetlerimizi temiz tutarsak olur dimizatende oyleyiz
Hediyeleri nerde paylastin, goremedim sekerim...yoksam bir yerde yayinladinda bizmi kacirdik..
hediyelerimizi paylaşıcaktım fakat diğer yadığım msjdan beri uğraşıyorum
'bu özelliği kullabilme izniniz yok.lütfen sayfayı yenileyip tekrar giriş yapınız' diye bi uyarıyla karşılaşıyorum
eski resimleri sildim yeni resim yükle dediğim anda siteden otomatik olarak atılıyorum yeniden giriş yapıyorum ve tekrar deniyorum yine aynıı
bu sayfaya girme ve yazma iznim varda neden resim yükleme iznim yok anlayamadım
ben nerde hata yapıyorum
profilimden-albüme-albümden resim yüklemeye-resim seçme sayfası açılıcakken uyarı sayfası karşımda
Hoşgeldin tatlım,bakıyorum artık ara ara uğrar oldun,özlemek de güzel fakat hergün görmek daha güzel...Ameliyatsız çözüme kavuşursun inşallah,peki fizik tedavi sona erince yani ağrıların dinince tekrar Tarığı kucaklayabilecek misin artık?
YADE,sen de hoşgeldin canım.Ecoşumuyz nasıl,doğum günü hazırlıkların ne durumda?Sen nasılsın?Nerelerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?