2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Mahir ve istah pek yanyana durcak bir durum degil sekerim..ayni tas aynni hamam..yemek yememiz hep sorunlu geciyor.. hic gormedim ben oglumun soyle istahli sapirta sapirta yedigini..saatlerce az kalsa hiccc banamisin demiyor oyle yemek sevmez bir tip ve ayrica yemek secen..evt evt daha simdiden yemekte seciyor esek sipasi..

Merak ettim hediyeleri gercekten, nasil olmadi bende anlamadim...babyCeren anlar belki gelince ona soralim

Acaba cnm resim ebatimi buyuk geldi..Yada sistemde sorun olabilir, bazen selverdeki yogunluktanda olabiliyor//

resim ebatlarını küçülttüm canım..sistemde bi sorun var zannedersem resim seçemiyorum bile uyarı karşıma dikiliveriyor:)
neyse daha sonra tekrar dener yüklemeye çalışırım artık

küçükler ama daha şimdiden damak tatları var tarık buğranında sevmediği bi kaç sebze ve meyve var artık yedirmeyi denemiyorum bile sevdiği şeyin içerisine eklesem bile tadını alıp öğürüyo zorlamıyorum bende
ve bi süredir asla yalnız yemek yemiyo illa bizimle masada yiycek yada yanında yiyen biri olucak..mama sandalyesinde de oturmuyor sandalyede yada yere örtü seriyorum birlikte yiyoruz:)
bu aralar favori yiyeceğimiz cacık
umarım mahirin iştahıda artık düzelir şapırdatarak yer

BabyCeren ; canım Kayra da hazır kavanoz meyvelerini yiyordu sadece.Benim yaptıklarımı bir türlü sevmemişti.Ben de bir süre istediği gibi kavanoz verdim,sonra kavanoz meyvesine taze meyveyi karıştırmaya başladım.Önce 1/3 oranında ,sonra 1/2 oranında vs....
En sonunda da kendi yaptığım meyveye geçiş yaptık ve şuan sorunsuz yiyor.
Ben katı meyve sıkacağını doktora danıştım fakat doktor meyvenin vitaminin posasında olduğunu söylüyor.Özellikle portakallı yapılacağı zaman suyunu değilde posası ile birlikte yedirmek gerekiyormuş ki o vitamini alsın.
Yani meyvenin suyunu verirsen vitaminden ziyade o meyvenin kalorisini alıyor

Evet,Kayra da artık yürüyor...
Geçen ay başlayan yürüme denemelerimiz şu son günlerde baya ilerledi.Elimizi bırakıp istediği şeye doğru yöneliyor veya tutunduğu yerden istediği yere doğru gidiyor artık.Yerdeki oyuncağını dengesi bozulmadan eğilip alıyor ve yoluna devam ediyor.
Henüz oturduğu yerden kendi kendine kalkıp yürüyemiyor ama onuda zamanla öğrenir sanırım..
Emeklemeyide öğrenme çabalarında şuan.Çok komik emekliyor ama sanırım bir kaç güne emeklemeyide öğrenecek :))
Bizimki önce yürümeyi sonra emeklemeyi öğrenenlerden :)
Yaşımızıda böylece yürüyerek karşılamış olduk

iyi geceler kızlarr nasılsınız..
tatlıcadım seni gördügüme çok sevindim canım..özletiyosun kendini ve damadımı..fizik tedavi umarım derdine derman olur ve
ameliyata gerek kalmaz canım..kendine çok dikkat et..buda damadıma
melegim ben resim işinden pek anlamam canım:)kesin sitede bir sorun vardır error veriyordur:))kujum olsa anlardı:)
ilkimcim neden bir kaçdefa ilkim31 yazdım bende bilmiyorum:)elim takılı kalmış sanırım:)

çağlayı yatırdım ama baya öksürdü ve en sonunda kustu..sanırım yarın bizi doktor amca bekliyo
balgamı var..sekrol veriyodum ama yalnış birşeymi yaptım bilmiyorum:44:
bal limon zencefil de çare olmadı bize..işe yaramadı..havalar ısınınca hiç hasta olmuyolar ama nisan ayı çok soguk geçiyo..
1 haftadır yagmur hiç durmadı..kaloriferlerde yanmıyo..kömür bitmiş
içim şişti:)

sağol birtanem,ne güzel düşünmüşsün öyle...İnan çok duygulandım..Bu inceliğin senin de aynı şeyleri yaşıyor olmandandır.İnşallah Mahir de anne-babasını hep hayırlı evlat olarak mutlu eder.

maşallah Kayra ya demek yürüyen bebeklerimizin arasına katıldı
önce yürüyüp sonra emeklemede çok komik oluryürüsünde emeklemesede olur:)
yerdeki oyuncağını eğilip alması ve yoluna devam etmesini hayal ettimde eminim çok tatlı oluyodur darısı tüm yürüyemeyen yavruların başına

kızlar şimdi yürüyen bebeklerimiz kimlerr:26:

dedigin gibi deneyecem canım sagol ama ben az önce gittim meyve sıkacagı aldım:)
kafama birşey koyduysam anında görüntüyü severim ben..hemen gittim aldım küçük bir makina
ama işime yarayacagını düşünüyorum..çilegi attım makinaya ve hepsini sıktı inanırmısın posası bile çıkmadı..
iyiki almışım dedim..ceren için çok iyi oldu..çağlayada meyve suyu hazırlayabilirim diye düşünüyorum..
ama önce dedigini deneyecem yavaş yavaş bende ekliyim bakıyım zilli anlayacakmı:)

kayrayı kutluyorum ve aşırı derecede tebik ediyorum canım:)
tam yaşında yürümüş oldu..sizede dogum günü hediyesini vermiş oldu:)
zaten 2 haftaya kalmaz tam anlamıyla işi çözmüş olur artık durduramassın:)

bende sizleri özlüyorum canımm
bizim dr tarık buğrada balgam sorunu varken kusup çıkarması rahatlatır demişti büyük ihtimal öksürünce çağlaya gıcık yaptı ve kusarak balgamı çıkardı umarım rahatlamıştır kuzum rahat rahat uyur öpüyorum gelinimii
tabii seni ve cerenimidee

Ahada bu mesajini simdi okudum..daha ucamadim, ayaklarim yerde ama ins iyi bir tasinilcak ev bulursam ucmayi bak o zaman cok iyi yapaacam..ins :))

Kizlar yaw benim su internetten aldigim fincanlar geldi hani zurafali olanlar resmen minnacik oyuncak gibi ciktilar yaw..cok guldum ama artik aldik onlari..uzerine soguk dus aldim getti gecti..onun yaninda hediyeleri koyacagim pocet cantalarida kagittan sectim saniyordum naylon cikti birde minicik onlarda :)) digerleri normal gordugum gibiydi :)) cok fena kaziklandim yaa..icime oturdu resmen ama bugun ogluma bir yerde cok indirim olmus balon aldim ve bazi susler vardi yani acigi bugun kapattik gibi bakalim artik onumuzdeki gunler ne olur allah kerim..bereketli olur ins..

evet canım kustu rahatladı şimdi uyuyo hiç öksürmedi daha
ama ceren öksürüyone çektik bu balgamda ya
bizde sizi öpüyruz bir dahaaa

Masallah cok hoslar anacim hepsi..ellerine saglik cnm,ellerin dert gormesin cok guzel olmuslar Ilkimcim..valla ha abartmiyorum..

Kizlar bana su uzun cubuklarin ne icin kullanilacagini yazin da, bende yapacamda onlardan ama ne icin yapacagimi bilmiyorum..yani maksat muhabbet olsun diye yapilmiyordur herhalde vardir bir hikmeti deme..

Bir soru daha..cikita muzz muzz umarim beni soru soruyorum diye aforoz etmez..yada sunu yapmaz korkarim ben cok hassasim, kirpi gibiyim ama yufkadan da yuregim vardir :)) sarilmadiginiz surece sorun yok yani...

Sorum sudur..simdi su cubuklar icin ben esimin kendi bogazi icin is yerinden buldugu kebab sisleri oluyor yani baktim cok benzesiyorlar dedim olur herhalde.,,olurmu olmazmi size..:26:

arkadaşlar ben kaçarkeyfim olmayınca yazı yazmakta içimden gelmiyo
hepinizi gıdıklıyorum öpüyorum:)kendinize bebeklerinize çok iyi bakın..sanırım ben çocuklarıma bakmayı beceremiyorum
hoşçakalınn....

kızlar iyi geceler ben bu aralar gelemiycem söyliyim dedim ablam hamile ya dün gece bebekte oda kasılmıs ve sancısı varmıs serum takıp ilac verdiler sancıları tutmasın diye 33haftalık ve 2hafta geride gelişmemiş bebegimiz anlıycagınız kötüyüm buraya yazıp kacıcam hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın dularınıza ihtiyacım var...

Rabbim yar ve yardimcisi olsun cnm, ins saglicakla atlatir herseyi...dualarimiz ablaniz icin ins. benden geldi bil..mevlamda Kabul eder umarim

evet canım kustu rahatladı şimdi uyuyo hiç öksürmedi daha
ama ceren öksürüyone çektik bu balgamda ya
bizde sizi öpüyruz bir dahaaa

O kullandigin ilaz ise yaramamiz kanimca baska birseyler denemek gerekebilir..kizlarin haslanmasina uzuldum gayri. iyilessinler yaa artik..sifa sifa sifa diliyorum...rabbim duy sesimizi..

Delu delu konusma cnm, ne demek beceremiyorum..o zaman dunyada bulunan her anne beceremiyor demek..cunku bir dunya cocuk hastalanarak buyuyup kocaman oluyorlar..bizim biraz sabirli olup bu sureci saglicakla atlatmaktan baska caremiz yok, bir gun olurda birseyler icat edilir hastaliklara son verilir ,mi bilemem ama suan eldeki verileri kullancagiz malasef..
Gecmis olsun guzeller guzeli kizcelerimize,,

Efelerin efesi demek pitir pitir yapmaya basladi, aferin sana ve ayrica masallah
Ne diyelim hemen Da-ri-si yuruyemiyen bebislerimizin basina AMIN

günaydınnnnn
herkese iyi hafta sonları
bu topike katıldığım günden beri 2. kez ilk günaydın deme mutluluğunu yaşıyorum şu anda

sabah gözlerimi açtım tarık buğra ya baktım üzeri örtülü mü diye..meleğim uyanmış yatağın içinde oturmuş gözü bizim yatağımızda bekliyohiç seste çıkarmıyor yavrum ya
biraz oynaştık kahvaltısını yaptırdım tekrar uyudu bende uyumayı denedim ama
oğlumun çorbası ocakta,akşam yemeğim ocakta çok hamaratım çok

hafta sonu olduğu için burası ıssız topik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…