inş canım inş ameliyatta olumlu sonuç vermiyomuş zaten olan kişilerden öyle duydum
oğluşumun yürümesi bana pek yakın gibi gözükmüyorsıralıyo ama kendileri ayakta durmaya korkuyolar:)bi kaç ayımız var gibi geliyor bana hayırlısı artık:)
yerinde oturduğu zaman böyle bakar oldukbezini değiştirmek,üstünü değiştirmek,kucakta tutmak işkence gibi geliyor çocuğa saçımızı yolup aşağıya iniyo muhakkak kendine karıştırıcak bi şeyler buluyo:)
mahir nasıl?iştahı uykusu düzeldimi kuzumun
hediyeleri paylaşamadım canım yaa bi sorun var ama ne anlamadım..burda paylaşayım dedim yine aynı uyarı ile karşılaştım
Acaba cnm resim ebatimi buyuk geldi..Yada sistemde sorun olabilir, bazen selverdeki yogunluktanda olabiliyor//
Mahir ve istah pek yanyana durcak bir durum degil sekerim..ayni tas aynni hamam..yemek yememiz hep sorunlu geciyor.. hic gormedim ben oglumun soyle istahli sapirta sapirta yedigini..saatlerce az kalsa hiccc banamisin demiyor oyle yemek sevmez bir tip ve ayrica yemek secen..evt evt daha simdiden yemekte seciyor esek sipasi..
Merak ettim hediyeleri gercekten, nasil olmadi bende anlamadim...babyCeren anlar belki gelince ona soralim
Yani ben elektrik kesintisinin can sikici durumunu gormemin yaninda daha cok sizin kiziniz icin girdiginiz mucadeleye hayran kaldim..anne ve baba olarak cok fedakarsiniz masallah sizlere..bence Doga cok sansli ins..sizleri omru boyunca uzmeyen cok tatli mi tatli efendi bir evlat olarak bu fedakarliginizin karsiligi olarak bir nebze de olsa gorursunuz cnm..
Evet,Kayra da artık yürüyor...
Geçen ay başlayan yürüme denemelerimiz şu son günlerde baya ilerledi.Elimizi bırakıp istediği şeye doğru yöneliyor veya tutunduğu yerden istediği yere doğru gidiyor artık.Yerdeki oyuncağını dengesi bozulmadan eğilip alıyor ve yoluna devam ediyor.
Henüz oturduğu yerden kendi kendine kalkıp yürüyemiyor ama onuda zamanla öğrenir sanırım..
Emeklemeyide öğrenme çabalarında şuan.Çok komik emekliyor ama sanırım bir kaç güne emeklemeyide öğrenecek :))
Bizimki önce yürümeyi sonra emeklemeyi öğrenenlerden :)
Yaşımızıda böylece yürüyerek karşılamış olduk
dedigin gibi deneyecem canım sagol ama ben az önce gittim meyve sıkacagı aldım:)BabyCeren ; canım Kayra da hazır kavanoz meyvelerini yiyordu sadece.Benim yaptıklarımı bir türlü sevmemişti.Ben de bir süre istediği gibi kavanoz verdim,sonra kavanoz meyvesine taze meyveyi karıştırmaya başladım.Önce 1/3 oranında ,sonra 1/2 oranında vs....
En sonunda da kendi yaptığım meyveye geçiş yaptık ve şuan sorunsuz yiyor.
Ben katı meyve sıkacağını doktora danıştım fakat doktor meyvenin vitaminin posasında olduğunu söylüyor.Özellikle portakallı yapılacağı zaman suyunu değilde posası ile birlikte yedirmek gerekiyormuş ki o vitamini alsın.
Yani meyvenin suyunu verirsen vitaminden ziyade o meyvenin kalorisini alıyor
Geçen ay başlayan yürüme denemelerimiz şu son günlerde baya ilerledi.Elimizi bırakıp istediği şeye doğru yöneliyor veya tutunduğu yerden istediği yere doğru gidiyor artık.Yerdeki oyuncağını dengesi bozulmadan eğilip alıyor ve yoluna devam ediyor.
Henüz oturduğu yerden kendi kendine kalkıp yürüyemiyor ama onuda zamanla öğrenir sanırım..
Emeklemeyide öğrenme çabalarında şuan.Çok komik emekliyor ama sanırım bir kaç güne emeklemeyide öğrenecek :))
iyi geceler kızlarr nasılsınız..
tatlıcadım seni gördügüme çok sevindim canım..özletiyosun kendini ve damadımı..fizik tedavi umarım derdine derman olur ve
ameliyata gerek kalmaz canım..kendine çok dikkat et..buda damadıma
melegim ben resim işinden pek anlamam canım:)kesin sitede bir sorun vardır error veriyordur:))kujum olsa anlardı:)
ilkimcim neden bir kaçdefa ilkim31 yazdım bende bilmiyorum:)elim takılı kalmış sanırım:)
çağlayı yatırdım ama baya öksürdü ve en sonunda kustu..sanırım yarın bizi doktor amca bekliyo
balgamı var..sekrol veriyodum ama yalnış birşeymi yaptım bilmiyorum:44:
bal limon zencefil de çare olmadı bize..işe yaramadı..havalar ısınınca hiç hasta olmuyolar ama nisan ayı çok soguk geçiyo..
1 haftadır yagmur hiç durmadı..kaloriferlerde yanmıyo..kömür bitmiş
içim şişti:)
Azraece gittim gideli temizlik mi yapıyorsun adaşçım
Beğen tuşlarını temizliyosun galiba ama yazı tuşları pis sanırım dokanmadın daha
eee artık bu kadar yazmama bi "kızılkurt" haketmişimdir
babycerennnnnn nerdesinzinhar giderim bak,, gellll özledimmm:94:
meleğimmm:16:ben yokken uçmadın dimi,naber şekercan,sen bizim kanatsız meleğimizsin ya ondan dedim
beykoooooz: şu laptopu yemek yemek için değil bize laf yetiştirmek için kullan artık özledim seni
bende sizleri özlüyorum canımm
bizim dr tarık buğrada balgam sorunu varken kusup çıkarması rahatlatır demişti büyük ihtimal öksürünce çağlaya gıcık yaptı ve kusarak balgamı çıkardı umarım rahatlamıştır kuzum rahat rahat uyur öpüyorum gelinimii
tabii seni ve cerenimidee
Eki Görüntüle 688661
Kızımın şişelerini koymak için evadan yaptığım çanta(made in ilkim)
Eki Görüntüle 688664 Eki Görüntüle 688672 Eki Görüntüle 688675
Bunlar da planner teyzemizin bizim için hazırladığı sticker'lar
Teşekkür ederiz PLANNER seni seviyoruz
kızlar iyi geceler ben bu aralar gelemiycem söyliyim dedim ablam hamile ya dün gece bebekte oda kasılmıs ve sancısı varmıs serum takıp ilac verdiler sancıları tutmasın diye 33haftalık ve 2hafta geride gelişmemiş bebegimiz anlıycagınız kötüyüm buraya yazıp kacıcam hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın dularınıza ihtiyacım var...
evet canım kustu rahatladı şimdi uyuyo hiç öksürmedi daha
ama ceren öksürüyone çektik bu balgamda ya
bizde sizi öpüyruz bir dahaaa
arkadaşlar ben kaçarkeyfim olmayınca yazı yazmakta içimden gelmiyo
hepinizi gıdıklıyorum öpüyorum:)kendinize bebeklerinize çok iyi bakın..sanırım ben çocuklarıma bakmayı beceremiyorum
hoşçakalınn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?