günaydınnnnn
herkese iyi hafta sonları
bu topike katıldığım günden beri 2. kez ilk günaydın deme mutluluğunu yaşıyorum şu anda
sabah gözlerimi açtım tarık buğra ya baktım üzeri örtülü mü diye..meleğim uyanmış yatağın içinde oturmuş gözü bizim yatağımızda bekliyohiç seste çıkarmıyor yavrum ya
biraz oynaştık kahvaltısını yaptırdım tekrar uyudu bende uyumayı denedim ama
oğlumun çorbası ocakta,akşam yemeğim ocakta çok hamaratım çok
hafta sonu olduğu için burası ıssız topik olur
Aman dikkat et yemek yanmasın,tescilliyiz bu konudaNe pişirdin ?Biz de kızımla babamızı bekliyoruz,dersaneden erken kaçabilirse hava almaya çıkacağız.Urfa bazen çekilmiyor,gezecek yer yok ki Şimdi İzmir'de olmak vardı.Ama İzmir deyince artık aklıma cadı kaynana geliyor sırf onun yüzünden gidesim gelmiyor...Dün de tv de bir bebeği fare ısırmıştı,aklıma kaynanam gillerde bizzat gördüğüm fare geldi.Haberi görünce eşimi çağırdım gel sen de izle diye(az değilim de mi )mesajı aldı sanırsam.
Hiç yabancı gelmedi tatlım ben 2007 şubat 2008 haziran dönemleri arasında çalıştım. O ne zaman görev yaptı?İLKİMCİĞİM SURUÇ'TA GÖREV YAPTIĞINI SÖYLEDİN,ORADA BENİM ÇOK SAMİMİ BİR ARKADAŞIM DA GÖREV YAPMIŞTI.aDI SONAY'DI,HATAYLIYDI.TANIR MIYDIN?
Merhaba tatlım özledik seni valla özletme kendini en azından bi icik yapkısa bir aradan sonra iyi akşamlar herkeseeee
özledim hepiniziiii
belim için fizik tedaviye başladım dr inş ilaçla biraz ağrılarını azaltıcaz ve ameliyata gerek kalmıycak dedi umarım dediği gibi olur
tabii ağır kaldırmak ve ani hareketler yasak tarık buğra ile bu yasağa nasıl uyucaksam artık:)
çokta hareketlendi çok sevdiği bi reklamı görürse tv de ancak öyle oturuyor onun haricinde
arada bi ziyaretçi olarak girip takip edebiiyorum ama okuyamadığım çooook sayfa var
umarım tüm bebişlerin ve annelerin keyfi yerindedir
Zeynepadamın doğum gününü kutluyorum kocaman öpüyorum
dilberege teyzemizin gönderdiği hediyeleri geçte olsa paylaşıyorum
ve kendisine yeniden çoook tşk ediyoruz kuzumla
Günün güzel haberiEvet,Kayra da artık yürüyor...
Geçen ay başlayan yürüme denemelerimiz şu son günlerde baya ilerledi.Elimizi bırakıp istediği şeye doğru yöneliyor veya tutunduğu yerden istediği yere doğru gidiyor artık.Yerdeki oyuncağını dengesi bozulmadan eğilip alıyor ve yoluna devam ediyor.
Henüz oturduğu yerden kendi kendine kalkıp yürüyemiyor ama onuda zamanla öğrenir sanırım..
Emeklemeyide öğrenme çabalarında şuan.Çok komik emekliyor ama sanırım bir kaç güne emeklemeyide öğrenecek :))
Bizimki önce yürümeyi sonra emeklemeyi öğrenenlerden :)
Yaşımızıda böylece yürüyerek karşılamış olduk
çok geçmiş olsun tatlım, yavrum benim bi türlü iyileşemedi. Bu mevsimler tehlikeli oluyo insan ne giyeceğini çocuğuna ne giydireceğini şaşırıyor.iyi geceler kızlarr nasılsınız..
tatlıcadım seni gördügüme çok sevindim canım..özletiyosun kendini ve damadımı..fizik tedavi umarım derdine derman olur ve
ameliyata gerek kalmaz canım..kendine çok dikkat et..buda damadıma
melegim ben resim işinden pek anlamam canım:)kesin sitede bir sorun vardır error veriyordur:))kujum olsa anlardı:)
ilkimcim neden bir kaçdefa ilkim31 yazdım bende bilmiyorum:)elim takılı kalmış sanırım:)
çağlayı yatırdım ama baya öksürdü ve en sonunda kustu..sanırım yarın bizi doktor amca bekliyo
balgamı var..sekrol veriyodum ama yalnış birşeymi yaptım bilmiyorum:44:
bal limon zencefil de çare olmadı bize..işe yaramadı..havalar ısınınca hiç hasta olmuyolar ama nisan ayı çok soguk geçiyo..
1 haftadır yagmur hiç durmadı..kaloriferlerde yanmıyo..kömür bitmiş
içim şişti:)
Çok teşekkür ederim tatlım güzel sözlerin içinMasallah cok hoslar anacim hepsi..ellerine saglik cnm,ellerin dert gormesin cok guzel olmuslar Ilkimcim..valla ha abartmiyorum..
Kizlar bana su uzun cubuklarin ne icin kullanilacagini yazin da, bende yapacamda onlardan ama ne icin yapacagimi bilmiyorum..yani maksat muhabbet olsun diye yapilmiyordur herhalde vardir bir hikmeti deme..
Bir soru daha..cikita muzz muzz umarim beni soru soruyorum diye aforoz etmez..yada sunu yapmazkorkarim ben cok hassasim, kirpi gibiyim ama yufkadan da yuregim vardir :)) sarilmadiginiz surece sorun yok yani...
Sorum sudur..simdi su cubuklar icin ben esimin kendi bogazi icin is yerinden buldugu kebab sisleri oluyor yani baktim cok benzesiyorlar dedim olur herhalde.,,olurmu olmazmi size..:26:
Hiç öyle şey olur mu böyle böyle büyüyolar canım kendini de suçlama hangi anne çocuğunun hasta olmasını ister.arkadaşlar ben kaçarkeyfim olmayınca yazı yazmakta içimden gelmiyo
hepinizi gıdıklıyorum öpüyorum:)kendinize bebeklerinize çok iyi bakın..sanırım ben çocuklarıma bakmayı beceremiyorum
hoşçakalınn....
Canım yaa çok üzüldüm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır dualarım sizinle.kızlar iyi geceler ben bu aralar gelemiycem söyliyim dedim ablam hamile ya dün gece bebekte oda kasılmıs ve sancısı varmıs serum takıp ilac verdiler sancıları tutmasın diye 33haftalık ve 2hafta geride gelişmemiş bebegimiz anlıycagınız kötüyüm buraya yazıp kacıcam hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın dularınıza ihtiyacım var...
ben de bayıldım kesinlikle almalısın canımEki Görüntüle 690389 Eki Görüntüle 690390 Eki Görüntüle 690391 Eki Görüntüle 690392
kızlar özellikle elbiseye bayıldım,alsam mı acaba?:44:Ne dersiniz?Site:Miniqimin cicileri.
yaklasık 1 saat once altını degıstırıyordum ve salak gıbı oynaması ıcın elıne kremı verdım bıraz ısaldi
sabahtan berı 4. kakasını yaptı bende ıncelıyorum her yaptıgında ıncelerken 30 sn belkı 40 sanıyede mınık parmagı ıle
bandırıp agzına goturmus bır baktım basımdan asagı kaynar sular dokuldu kızlar hemen dogrulttum nohut buyuklugunde
bırsey dılındeydı ama kaydı gıttı ben kaldırınca yan cevırmelıydım((((
delırdım tabı doktorunu aradım zehır hattını aramamı soyledı bebek kremı old ıcın sorun olmaz dedı
114 aklınızda olsun hangı maddeyı ne mıktarda aldıgını soyluyrsun ve doktor uyarılarda bulunuyor
bebek bakım kremı old ıcın korkmamamı soyledı 2 saat gozetın ve uyutmayın kusarsa dr a goturun dedı
suan 1 saat oldu sorun yok Allah ıma bınlerce kez sukurler olsun ve beterınden korusun
lutfen herkes cok dıkkatlı olsun
ii gclr...
dünkü uyku problemimiz ile ilgili msja duyarsız kalmayıp düşüncelerinizi paylaştığınız için sağolun kızlar...alıntıyla cvp yazamadığım için tek tek cvp yazamıyorum....
mutlu anne demek beni süslemeye dahil ettin...keşke dediğin gibi bişey olabilse...sizlerle biraraya gelip ortak bişeyler yapmayı çok isterim...
turuncu hadi gözün aydın...kayra yürüyormuş...benim oğlan çağatay(ismini ilk defa yazıyorum burda,albümde var ama,eee artık benim oğlumun adınıda öğrenin demi ya)yürümüyor daha emekleme ve tutunarak yürüme var,sıralama oluyor galiba bunun adı...sağlık olsun...vakti gelince yürür inş..
beykozum ablana büyük geçmiş olsun...inş.yavrusunu vaktinde sağlıcakla kucağına alır...amin
yavrukedi size de geçmiş olsun,dediğin gibi çok dikkatli olmak lazım bundan sonra...
Çok teşekkür ederim tatlım güzel sözlerin için
Ben uzun çubukları cupcakeleri süslemek için yaptım canım.
Dediğin gibi çöpşiş olarak da kullanılıyor bunlar.
günaydınnnnn
herkese iyi hafta sonları
bu topike katıldığım günden beri 2. kez ilk günaydın deme mutluluğunu yaşıyorum şu anda
sabah gözlerimi açtım tarık buğra ya baktım üzeri örtülü mü diye..meleğim uyanmış yatağın içinde oturmuş gözü bizim yatağımızda bekliyohiç seste çıkarmıyor yavrum ya
biraz oynaştık kahvaltısını yaptırdım tekrar uyudu bende uyumayı denedim ama
oğlumun çorbası ocakta,akşam yemeğim ocakta çok hamaratım çok
hafta sonu olduğu için burası ıssız topik olur
Eki Görüntüle 690389 Eki Görüntüle 690390 Eki Görüntüle 690391 Eki Görüntüle 690392
kızlar özellikle elbiseye bayıldım,alsam mı acaba?:44:Ne dersiniz?Site:Miniqimin cicileri.
yaklasık 1 saat once altını degıstırıyordum ve salak gıbı oynaması ıcın elıne kremı verdım bıraz ısaldi
sabahtan berı 4. kakasını yaptı bende ıncelıyorum her yaptıgında ıncelerken 30 sn belkı 40 sanıyede mınık parmagı ıle
bandırıp agzına goturmus bır baktım basımdan asagı kaynar sular dokuldu kızlar hemen dogrulttum nohut buyuklugunde
bırsey dılındeydı ama kaydı gıttı ben kaldırınca yan cevırmelıydım((((
delırdım tabı doktorunu aradım zehır hattını aramamı soyledı bebek kremı old ıcın sorun olmaz dedı
114 aklınızda olsun hangı maddeyı ne mıktarda aldıgını soyluyrsun ve doktor uyarılarda bulunuyor
bebek bakım kremı old ıcın korkmamamı soyledı 2 saat gozetın ve uyutmayın kusarsa dr a goturun dedı
suan 1 saat oldu sorun yok Allah ıma bınlerce kez sukurler olsun ve beterınden korusun
lutfen herkes cok dıkkatlı olsun
Eki Görüntüle 690861
söylemesi ayıp bugün çiğ köfte yedimçok güzeldi
demek pınarcım urfada doomnleri böyle kutlanıyo:)benim babaannemde eskiden
bulgur pilavına mum koyup üfletirmiştimalum pastaya verecek para yok:)
Bak iste bende olsam cig kofte ile kutlardim..anam ben onu yerim yerim cok guzel yaa..ohh cnm cekti ..yalniz Tr de etli yapilip satilmasi yasaklanmis bak iste ona kafam cok bozuk bu simdi yapilir mi biz cig kofte severlere :)) Esim Mahir I severken cig koftem diye seviyon dusunun artik fanatikligi eheuehuehe
yok canım ben etli yedim..etsizini yemem zatençok seviyorumm hmmm canını istettim ama:))
senin eşin urfalımıydı canım..ben yanlışmı hatırlıyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?