Demekki sen de benden geri değilmişsin..Yaza fare krizi yaşanacak ona göre,haydi kolları sıvayalımuzun zamandır yakmıyorum yemekleri canım maşallah bana tavuklu şehriyeli yayla çorbası ve etli taze fasulye yaptım içerisinede ilk defa rendelenmiş havuç ekledim tarık buğrada yiyeceği için:)pilavda yaptım mı tamamdır
Urfa merak ettiğim iller arasında taş evlerini yakından görmeyi çok istiyorum siz uzun zamandan beri orda olduğunuz için demek sıkıldınız artık
cadı kaynana dedin bak şimdi benimde aklıma benim kv geldi:)fare dedin evlerinde bulunan karton üzerine sürülmüş kapı kenarında bekleyen fare yapıştırıcısı geldibu yaz gitme ihtimalimiz var ve hiç gidesim yok
evleri müstakil kocaman bi bahçe içinde tüm böcek türleri,kurbağa sesleri,fare birde fareye benzer bi hayvan görmüştüm bak adını unuttum koklaya koklaya gece üzerimize doğru gelmişti yavrumu nasıl götürürüm oraya sinirlerim bozulduu
eşine izletmekle iyi yapmışsın bende bu gün hayvanlarla oğlumun bir arada olamayacağının sinyallerini vermeye başlayim
Allaha şükür bir şey olmamış,geçmiş olsun canım.Dikkatli olmamız lazım...yaklasık 1 saat once altını degıstırıyordum ve salak gıbı oynaması ıcın elıne kremı verdım bıraz ısaldi
sabahtan berı 4. kakasını yaptı bende ıncelıyorum her yaptıgında ıncelerken 30 sn belkı 40 sanıyede mınık parmagı ıle
bandırıp agzına goturmus bır baktım basımdan asagı kaynar sular dokuldu kızlar hemen dogrulttum nohut buyuklugunde
bırsey dılındeydı ama kaydı gıttı ben kaldırınca yan cevırmelıydım((((
delırdım tabı doktorunu aradım zehır hattını aramamı soyledı bebek kremı old ıcın sorun olmaz dedı
114 aklınızda olsun hangı maddeyı ne mıktarda aldıgını soyluyrsun ve doktor uyarılarda bulunuyor
bebek bakım kremı old ıcın korkmamamı soyledı 2 saat gozetın ve uyutmayın kusarsa dr a goturun dedı
suan 1 saat oldu sorun yok Allah ıma bınlerce kez sukurler olsun ve beterınden korusun
lutfen herkes cok dıkkatlı olsun
tatlım senin görev yaptığın yıl Sonay evlenip Urfa ya yerleşmişti.2008 de de Hatay a gittiler.Hiç yabancı gelmedi tatlım ben 2007 şubat 2008 haziran dönemleri arasında çalıştım. O ne zaman görev yaptı?
Merhaba tatlım özledik seni valla özletme kendini en azından bi icik yapinşallah fizik tedavi sonucunda tamamen iyileşirsin ameliyata gerek olmadığına çok sevindim tatlım. Tarık Buğrayı ve seni öpüyorum
Günün güzel haberiTebrik ederim yakışıklı kuzuyu sana da kolaylıklar dilerim tatlım Darısı da yürümeyenlere inşallah.
çok geçmiş olsun tatlım, yavrum benim bi türlü iyileşemedi. Bu mevsimler tehlikeli oluyo insan ne giyeceğini çocuğuna ne giydireceğini şaşırıyor.
Çok teşekkür ederim tatlım güzel sözlerin için
Ben uzun çubukları cupcakeleri süslemek için yaptım canım.
Dediğin gibi çöpşiş olarak da kullanılıyor bunlar.
Hiç öyle şey olur mu böyle böyle büyüyolar canım kendini de suçlama hangi anne çocuğunun hasta olmasını ister.
Canım yaa çok üzüldüm inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır dualarım sizinle.
ben de bayıldım kesinlikle almalısın canım
Çok geçmiş olsun canım büyüyünce tehlikeler de artıyo dediğin gibi allah beterinden korusun
Eki Görüntüle 690861
söylemesi ayıp bugün çiğ köfte yedimçok güzeldi
demek pınarcım urfada doomnleri böyle kutlanıyo:)benim babaannemde eskiden
bulgur pilavına mum koyup üfletirmiştimalum pastaya verecek para yok:)
Esim Antepte dogmus buyumus ama aslen Urfanin halfeti den gocmusler yani Urfalilarmis..Benim gorumceler cok becerikliler super cig kofte yapiyorlar yani ellerini yersin o derece :)) off karnim zil calmaya basladi tenefusemi ciksam :))
Aaaa çok sevindim hemşo sayıırız,ben de diyorum Meleğime niye bu kadar kanım kaynıyor diye....Daha önce değinmiş miydin,unuttum mu yoksa:18::18: