2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Demekki sen de benden geri değilmişsin..Yaza fare krizi yaşanacak ona göre,haydi kolları sıvayalım
Allaha şükür bir şey olmamış,geçmiş olsun canım.Dikkatli olmamız lazım...
tatlım senin görev yaptığın yıl Sonay evlenip Urfa ya yerleşmişti.2008 de de Hatay a gittiler.

Esim Antepte dogmus buyumus ama aslen Urfanin halfeti den gocmusler yani Urfalilarmis..Benim gorumceler cok becerikliler super cig kofte yapiyorlar yani ellerini yersin o derece :)) off karnim zil calmaya basladi tenefusemi ciksam :))

Aaaa çok sevindim hemşo sayıırız,ben de diyorum Meleğime niye bu kadar kanım kaynıyor diye....Daha önce değinmiş miydin,unuttum mu yoksa:18::18:

kimse sormadı cnm,yeni gelenlere bile sorulda ama bize...estağfurullah ne eşekliği cnm..amin inş.cümlemizinki meleğim

günaydınlar...eveet bu pazarıda 6 buçukta karşıladık...cnm oğlum sağolsun...şimdi mışıl mışıl uyumak vardı...hava yine soğuk burda...evdeyiz yani çoğu zamanki gibi...babyceren çağlaya geçmiş olsun..ciddi bişeyi olmadığına sevindim...bu drlar böyle..kimi ilaçsız göndermez kimi de ilaç yazmaya korkar..Allaımh ne dr'a düşürsün ne de eksik etsin...

günaydın kızlar nasılsınız? biz bugün 10:30 da uyandık ama gece felaketti 3:30 dan 5 e kadar ayağımda salladım beyefendiyi hala gaz sancımız var yaa dün bulgur yedik ilk defa ve bütün gece mahfoldu neyse ki sabah bir ilki yaşatarak geç uyandı oğlumda telafi ettik...
bu aralar iştahımız ve uykularımız iyi maşallah ama hareket hala yok sadece sıralayıp ellerimizden tutup geziyo beyefendi hiiiç acelesi yok beyimizin kızlar yaa ben hala her gün çorba veriyorum ama normal yediğimiz yemeklerden yemeyi reddediyo bi kaç lokma yiyip sonra balını sallıyo pütürlü yeme problemimiz yok ama yediğimizyemeklerden çok az yiyo, günlük menümüz şöyle ; sabah 1 adet tam yumurta bir yemek kaşığı kadar labne peynir 1 tatlı kaşığı tahin 1 tatlı kaşığı pekmez, öğlene doğru 1 kase yoğurt, öğlen 1 kase çorba, öğleden sonra bizimle birlikte bazen yediklerimizden ama azar azar çok değil, akşama doğru meyve ve akşamda muhallebi bazen meyveyi muhallebiyle birlikte yiyo nasıl sizce yeterli mi?

babyceren canım çağlaya geçmiş olsun çok üzüldüm ama senin ben çocuklarıma bakmayı beceremiyor muyum sözün daha da üzdü beni olur mu öyle şey harika bi annesin sen maşallah güzeller güzeli iki kızın var hastalık tüm bebeklerin derdi hasta olmadan bağışıklık sistemlerini güçlendiremezlerki sakın böyle şeyler söyleme bir daha bak doktorda hafif bi soğuk algınlığı demiş
beykoz ablana çok geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alır bebeğini dualarımdasınız...
ecesuelif oğlunun ismi çok güzelmiş canım adıyla yaşasın hayırlı güzel sağlıklı bi ömrü olur inşallah...
yavrukedi geçmiş olsun canım neyse ki bi sorun çıkmadan atlatmışsınız büyüdükçe aksilikler artıyo neyseki çabuk farketmişsin Allah beterinden korusun...
turuncu maşallah kayra'ya tebrik ediyorum yakışıklıyı darısı biz sabırsızlıkla bekleyen annelerin başına
mutluanne canım toplu organizasyona bayıldım özellikle finansörler süper olmuş
genelde telden girdiğim için ziyaretçi oluyorum ama genelde buralardayım kızlar öpüyorum ve seviyorum hepinizi

canım menünü beğendim,peki anne sütü yk mu?Gece süt veya devam sütü veriyor musun?Ayrıca kahvaltısına ceviz-badem de katıver(rondodan geçir),yarım muz da ekleyebilirsin.Ben bu aralar yoğurt ekliyorum kahvaltısına.

1 yıl önceydi tatlımı tatlı bir paşa doğdu
eve neşe huzur geldi
yumuk yumuk elleri,tombiş yanakları...
iyi ki doğdu,iyi annesi doğurdu bu tatlı paşayı
eveeeeetttttt bugün Ömer paşamızın doğum günü
güzel bebeğim iyi ki doğdun,iyiki varsın sana uzun sağlıklı,mutlu,huzurlu,annenle babanla,başarılı,ailene vatana ve millete hayırlı bir evlat olmanı diliyorum
seni çok seviyoruz 2012 mayıs bebelerinin tatlı kuzusu...
annezeynepimm canımm seni ve oğlunu kocaman öpüyoruz iyi ki tanıdım seni

selam canlarım
mutlu pazarlar
birkaç gündür giremedim hastaydım malesef grip olmuştum şimdi biraz daha iyiyim ama bu seferde oğluma geçti
umarım çabuk toparlar kuzum
bu arada hastaykende ziyaretçi olarak okudum geçmişi

mutlu annem gelmiş ananenin iyi olduğuna çok sevindim canım inş dahada toparlar

BabyCerencimm yazdığın mesajı tesadüfen okudum bebeğe dua ettim hatta yasnde okudum Allah kabul ederse,durumu nasıl bebeğin
bu arada çağla hastaymış geçmiş olsun canım,sakın kendini suçlama hepimizin çocukları hasta oluyor sonuçta rabbim şifa versin

şimdilik aklımda bunlar kaldı kızlar kusura bakmayın hepiniz öpüldünüz

Gecmis olsun cnm...ins tez zamanda rabbim sifa olur iyilesirsin..Aras Eymen e gecmemesi zaten munkun olmazdi malum surekli hasir nesir olmak zorundayiz..ins kuzunda cabuk atlatir cnm..sizede iyi pazarla ve keyifli dinlenmeler

Zeynep cnm, Omerin dogum gununu en icten dileklerimle kutlarim...aslan parcamiza nice guzel yillar dilerim..murevetinide gormek nasip olur ins..opuyoruz sizleri..

Aaaa çok sevindim hemşo sayıırız,ben de diyorum Meleğime niye bu kadar kanım kaynıyor diye....Daha önce değinmiş miydin,unuttum mu yoksa:18::18:

yok cnm aslen Urfali olduguna daha yeni degindim, onceden antepliler diye soz etmistimde demek bugun soylemek nasip oldu..Benim kanimda sana karsi cok kayniyorbu yaz gelisek Urfaya mutlaka seninle tanis olmak cok isterim..hatta esimede soyledim gecen sefer balikli gole gitmistim bu sefer Urfaya gezmeye geliriz ,o siradada mutlaka senide gormek isterim..Nasip olur ins.

Cnm su gaz sancilari bizde de halan oluyor, yani bir kurtulamadik gittik (
Uyku duzeni olan bebek yoktur herhalde ins yaslarindan sonar duzene girer, bunu umit etmekten baska care olsa keske..

Sut mamullerine biraz daha agirlik vermelisin, ogunlerin kotu degil ama devam sutu ve anne sutunu biraz daha cok kullanip vermeye calisman iyi olur kanimca..
Biz Sabah devam sutu ile yulaf veriyoruz..yulaf cereal hem calciyum yogunluklu hemde doyucu oluyor cnm..saanada oneririm..

anne sütü olmaz olur mu gece 3 gündüz de 2 ya da 3 kere emiyo hafta içi genelde bulamaç yediği için cevizi oluyo canım muzu da muhallebisini tatlandırmak için kullanıyorum yorumun için teşekkür ederim güzel meslekdaşım
Cok sirinler yaa demek atta ya gidiyorlar..yerim onlari sunlarin karakaturleri bile col balli :)) hem biz onlari kandirmiyoruz saka yapiyoruz sekerim simdiden esprituel cocuklar olmayi ogrensinler dimi:))
kesinlikle şaka canım kandırırmıyız biz hiç onları yaa ne kadar bebek gibi konuşmayayım desemde gezmeye gidince atta demekten kendimi alamıyorum her halleri şirin bunların

sana ve aras eymene geçmiş olsun canım tez zamanda atlatırsınız inşallah, biz hasta olur olmaz onlara da geçiyo ne yazıkki doktor bana hastayken maske tak demişti ama yapamadım Allah dualarını kabul etsin ben de dua ettim o meleğe Allah hayırlı şifalar versin...

annezeynep ömer paşanın doğum günü kutlu olsun güzel, sağlıklı ,huzurlu, başarılı bir ömrü olur, hayırlı bi evlat olur inşallah nice güzel senelere...

Babycerenciğim,artık ben de 3 kalpliyim ne haber
hadi hayırlı olsun:)güle güle kullan kalplerini:)ama ben yakında 4 kalpli olacam haberin yok
sogal canımsıın çok şükür çağlanın birşeyi yokmuş ama yinede tetikteyim:)bizde evdeyiz

demek bulgur gaz yaptı bizde +++++++++++++++++++ olmamıştı..+ ları çağla yaptı:))sana bir mesajımı var bilemiyorum:)
güzel sözlerin içinde sagol canım..işte çocuklar hasta olunca insan otomatikmen kendini suçluyo..ama iyiler çok şükür bir sorun yok..

hejarcımmmm güzel insan burçe bebek uzun süren kalp ameliyatından sag salim çıkmış çok şükür..normal odaya almışlar..
dillerine saglık canım yasin okumuşsun allah senden razı olsun..bende dua ettim ama yasin okumak aklıma gelmemişti..
çok sagol canım tüm dua eden arkadaşlarım çok sagolsunlar..
insan tanımadıgı görmedigi biri için bile dua edebiliyosa ne mutlu bize..
sizleri çok seviyorum

mutlu yıllaar sanaaa mutlu yıllar sanaaaa..iyiki doğdun melegim..allah sana saglıklı uzun ömürler versin..
annene babana bagışlasın seni..1 yaşına girdin kocamannnn bir delikanlı oldun:)
öpüyorum seni

kızlar dün tül almıştımbugün kestim biçtim yapmaya başladım ama hiç begenmedim
ben bu işi beceremedimcerene göre kestim ama ne bileyim içime sinmedi
daha bitirmedim bitireyim resmini çekerimhiç güzel olmadıtüle versigim paraya yazık oldu
çok moralim bozuk çokkkkgitti 7 buçuk lira
bugün kendime gelemem artıkbeni beklemeyin
siz bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olucam
belkide mutfakta yemek yapıyo olucam yada banyoda banyoyu ovalıyo olacam yadaaaa wc de neyse boşverin wc yi:))

merhaba mayisin sultanlari!
Gecen yil bugun bu saatlerde neye benzedigini merakla ve saglikli olmasini duayla bekledigim kucuk pasam kucagimdaydi :)
Annesinin karnindan disarida gecen 4.saatinde dunyaya hala alisamadigi icin surekli gogsumde olmak istiyordu :)

Dogumum boyunca Ayetel Kursi, Ismi Azam ve birkac olmazsa olmazim dualarimi okuyup isteyen herkese nasip etmesini dilemistim Rabbimden
O gunden bugune Allahin izniyle oglum bizi hic uzmedi
Gecen haftaki zombi haftamiz disinda hic uykusuz kalmadik
Ne yedirmek icin pesinde kosturdu ne giydirmek icin
Allah ondan bin kere razi olsun
Kendi gibi evlatlari olsun

Kamerayi TVye bagladik ve sabahtan beri her firsatta ailecek dogumdan itibaren Omeri izliyoruz
Ah firsat olsa da size doguma giderkenki videomu izletsem hic abartmiyorum vucudumun 4kati bir gobegim vardi gorenler panik olup ya kaciyor ya yardima kosuyordu
Ve ben o halde esime babalik hediyesi almak icin araba kullanmami yasakladiklarindan otobusle Carrefoura gitmistim

Omer bugun inanilmaz keyifli biraz da biz simarttik evin icinde efeler gibi dolaniyor
Yasini 2 dis ile ve en onemlisi yuruyerek karsiladi annesinin kuzusu :)
BABAM NERDE ve BU NE dedigi zaman agzini burnunu opup koklamak icime sokup tekrar dogurmak istiyorum!!
Aaa bir de MAMA YIYOmuz var ki bu 2kelime agzindan cikana kadar buklum buklum oluyor dudaklari :)

Gormemisin oglu olmus hesabi oldu benimkisi
Ama cok mutlu cok duygulu cok heyecanli cok tedirginim
Evlat sahibi olmak buyuk nimet, saglikla buyutmek ayri nimet
Rabbim kotuluklerden korusun, buyudukce ve cevremdeki cocuklari gencleri gordukce korkuyorum:18:

Pandispanyam pisti seker hamurlarim ve kaliplarim hazir aksamki mini kutlama icin pastami kaplamaya gidiyorummmm
Sizi ozluyor seviyor ve gidikliyorummm (melegim en cok seni gidikliyorum babyceren izin verirse tabi :))

sekersizyesilcay teyzemiz bizi cok mutlu etti!
Bilinmeyen numaralari acmak adetim degildir ama birden aciverdim ve bulbul gibi bir ses iyi ki dogdun sarkisini soylemeye basladi :
Elin yuzun pek guzel de sesin ayri guzelmis be kuzum kadife gibi ohh pek iyi geldi
Tekrar tekrar tesekkur ederiz!

Kizlar hemen dedikodu yapayim 2gun once Omerle ayni gun dogan bir arkadasinin dogumgunune gittik
Allahimm o gunden beri basim agriyor Allah rizasi icin eve gelenlere aciyalim ve evin kapasitesinin 2kati misafir cagirmayalim

Kiz cok guzel dantel bir elbise giymisti zarif sade şık ama pasta gelirken bir tutu takim gioydirdiler cikarana kadar agladi
O kadar cok kabarikti ki cocuk bunaldi tulleri cekistirdi yerlere atti kendini
Hele badisindeki desenler askida super gorunuyordu ama ustune giyince karman corman oldu ne adi okundu ne 1yazisi biraz boldu cunku
Acikbufe yapmislardi ama salon kucuk ve ev agzina kadar dolu oldugu icin basedemediler hersey mutfaga geri gitti tabak tabak servis edildi
Seker hamurlarini son gune birakmislar kurabiye tam sogumadigi icin hamur terleme yapmis erimis off of
Cok bunalticiydi kizlar cok size yazmamin sebebi asla elestirmek degil TUTU HAMUR ve MISAFIR SAYISI konusunda uyarmak icin
Yoksa bi sekilde kutlaniyor ama cocuk cok bunaldi kiyamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…