canım anne sütü alıyo tabi ki gündüz 3 gece 3 toplam 6defa falan emiyo ben okuldayken bazen bulamaç şeklinde yiyo kahvaltısını onu da devam sütüyle yapıyo halası ama artık inek sütüne geçiyoruz yulaf cereali ilk defa senden duydum canım türkiye de varmıdır acaba varsa alayım hemen ben de, önerin için çok teşekkür ederim topiğin kanatsız meleğiCnm su gaz sancilari bizde de halan oluyor, yani bir kurtulamadik gittik(
Uyku duzeni olan bebek yoktur herhalde ins yaslarindan sonar duzene girer, bunu umit etmekten baska care olsa keske..
Sut mamullerine biraz daha agirlik vermelisin, ogunlerin kotu degil ama devam sutu ve anne sutunu biraz daha cok kullanip vermeye calisman iyi olur kanimca..
Biz Sabah devam sutu ile yulaf veriyoruz..yulaf cereal hem calciyum yogunluklu hemde doyucu oluyor cnm..saanada oneririm..
ama ben + ları anlamadım :26::26::26:hadi hayırlı olsun:)güle güle kullan kalplerini:)ama ben yakında 4 kalpli olacam haberin yok
sogal canımsıın çok şükür çağlanın birşeyi yokmuş ama yinede tetikteyim:)bizde evdeyiz
demek bulgur gaz yaptı bizde +++++++++++++++++++ olmamıştı..+ ları çağla yaptı:))sana bir mesajımı var bilemiyorum:)
güzel sözlerin içinde sagol canım..işte çocuklar hasta olunca insan otomatikmen kendini suçluyo..ama iyiler çok şükür bir sorun yok..
hejarcımmmm güzel insan burçe bebek uzun süren kalp ameliyatından sag salim çıkmış çok şükür..normal odaya almışlar..
dillerine saglık canım yasin okumuşsun allah senden razı olsun..bende dua ettim ama yasin okumak aklıma gelmemişti..
çok sagol canımtüm dua eden arkadaşlarım çok sagolsunlar..
insan tanımadıgı görmedigi biri için bile dua edebiliyosa ne mutlu bize..
sizleri çok seviyorum
kızlar dün tül almıştımbugün kestim biçtim yapmaya başladım ama hiç begenmedim
ben bu işi beceremedimcerene göre kestim ama ne bileyim içime sinmedi
daha bitirmedim bitireyim resmini çekerimhiç güzel olmadı tüle versigim paraya yazık oldu
çok moralim bozuk çokkkkgitti 7 buçuk lira
bugün kendime gelemem artıkbeni beklemeyin
siz bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olucam
belkide mutfakta yemek yapıyo olucam yada banyoda banyoyu ovalıyo olacam yadaaaa wc de neyse boşverin wc yi:))
merhaba mayisin sultanlari!
Gecen yil bugun bu saatlerde neye benzedigini merakla ve saglikli olmasini duayla bekledigim kucuk pasam kucagimdaydi :)
Annesinin karnindan disarida gecen 4.saatinde dunyaya hala alisamadigi icin surekli gogsumde olmak istiyordu :)
Dogumum boyunca Ayetel Kursi, Ismi Azam ve birkac olmazsa olmazim dualarimi okuyup isteyen herkese nasip etmesini dilemistim Rabbimden
O gunden bugune Allahin izniyle oglum bizi hic uzmedi
Gecen haftaki zombi haftamiz disinda hic uykusuz kalmadik
Ne yedirmek icin pesinde kosturdu ne giydirmek icin
Allah ondan bin kere razi olsun
Kendi gibi evlatlari olsun
Kamerayi TVye bagladik ve sabahtan beri her firsatta ailecek dogumdan itibaren Omeri izliyoruz
Ah firsat olsa da size doguma giderkenki videomu izletsem hic abartmiyorum vucudumun 4kati bir gobegim vardi gorenler panik olup ya kaciyor ya yardima kosuyordu
Ve ben o halde esime babalik hediyesi almak icin araba kullanmami yasakladiklarindan otobusle Carrefoura gitmistim
Omer bugun inanilmaz keyifli biraz da biz simarttik evin icinde efeler gibi dolaniyor
Yasini 2 dis ile ve en onemlisi yuruyerek karsiladi annesinin kuzusu :)
BABAM NERDE ve BU NE dedigi zaman agzini burnunu opup koklamak icime sokup tekrar dogurmak istiyorum!!
Aaa bir de MAMA YIYOmuz var ki bu 2kelime agzindan cikana kadar buklum buklum oluyor dudaklari :)
Gormemisin oglu olmus hesabi oldu benimkisi
Ama cok mutlu cok duygulu cok heyecanli cok tedirginim
Evlat sahibi olmak buyuk nimet, saglikla buyutmek ayri nimet
Rabbim kotuluklerden korusun, buyudukce ve cevremdeki cocuklari gencleri gordukce korkuyorum:18:
Pandispanyam pisti seker hamurlarim ve kaliplarim hazir aksamki mini kutlama icin pastami kaplamaya gidiyorummmm
Sizi ozluyor seviyor ve gidikliyorummm (melegim en cok seni gidikliyorum babyceren izin verirse tabi :))
İkinize de çok geçmiş olsun canım dediğin gibi umarım çabuk atlatırsınız.1 yıl önceydi tatlımı tatlı bir paşa doğdu
eve neşe huzur geldi
yumuk yumuk elleri,tombiş yanakları...
iyi ki doğdu,iyi annesi doğurdu bu tatlı paşayı
eveeeeetttttt bugün Ömer paşamızın doğum günü
güzel bebeğim iyi ki doğdun,iyiki varsın sana uzun sağlıklı,mutlu,huzurlu,annenle babanla,başarılı,ailene vatana ve millete hayırlı bir evlat olmanı diliyorum
seni çok seviyoruz 2012 mayıs bebelerinin tatlı kuzusu...
annezeynepimm canımm seni ve oğlunu kocaman öpüyoruz iyi ki tanıdım seni
selam canlarım
mutlu pazarlar
birkaç gündür giremedim hastaydım malesef grip olmuştum şimdi biraz daha iyiyim ama bu seferde oğluma geçti
umarım çabuk toparlar kuzum
bu arada hastaykende ziyaretçi olarak okudum geçmişi
mutlu annem gelmiş ananenin iyi olduğuna çok sevindim canım inş dahada toparlar
BabyCerencimm yazdığın mesajı tesadüfen okudum bebeğe dua ettim hatta yasnde okudum Allah kabul ederse,durumu nasıl bebeğin
bu arada çağla hastaymış geçmiş olsun canım,sakın kendini suçlama hepimizin çocukları hasta oluyor sonuçta rabbim şifa versin
şimdilik aklımda bunlar kaldı kızlar kusura bakmayın hepiniz öpüldünüz
süpermiş yaa bayıldım demek attaa gidiyolar onların o totosunu ısırırımEki Görüntüle 690987 fena kandırıyoruz şu kuzuları :))
Cevap verme inceliginde bulundugun icin cok tsk ederim cnm..
Simdi bende oyle dusunmustum aslinda ama cok uzun degilmi cupcake icin o yuzden teredut ettim..Bende cupcake icin kurdan daha iyi olur diye dusundum..
daha bitirmedim bitireyim resmini çekerimhiç güzel olmadı tüle versigim paraya yazık oldu
belkide mutfakta yemek yapıyo olucam yada banyoda banyoyu ovalıyo olacam yadaaaa wc de neyse boşverin wc yi:))
Gecen yil bugun bu saatlerde neye benzedigini merakla ve saglikli olmasini duayla bekledigim kucuk pasam kucagimdaydi :)
Annesinin karnindan disarida gecen 4.saatinde dunyaya hala alisamadigi icin surekli gogsumde olmak istiyordu :)
Dogumum boyunca Ayetel Kursi, Ismi Azam ve birkac olmazsa olmazim dualarimi okuyup isteyen herkese nasip etmesini dilemistim Rabbimden
Kamerayi TVye bagladik ve sabahtan beri her firsatta ailecek dogumdan itibaren Omeri izliyoruz
Ah firsat olsa da size doguma giderkenki videomu izletsem hic abartmiyorum vucudumun 4kati bir gobegim vardi gorenler panik olup ya kaciyor ya yardima kosuyordu
Ve ben o halde esime babalik hediyesi almak icin araba kullanmami yasakladiklarindan otobusle Carrefoura gitmistim
Omer bugun inanilmaz keyifli biraz da biz simarttik evin icinde efeler gibi dolaniyor
BABAM NERDE ve BU NE dedigi zaman agzini burnunu opup koklamak icime sokup tekrar dogurmak istiyorum!!
Aaa bir de MAMA YIYOmuz var ki bu 2kelime agzindan cikana kadar buklum buklum oluyor dudaklari :)
Rabbim kotuluklerden korusun, buyudukce ve cevremdeki cocuklari gencleri gordukce korkuyorum:18:
Pandispanyam pisti seker hamurlarim ve kaliplarim hazir aksamki mini kutlama icin pastami kaplamaya gidiyorummmm
Sizi ozluyor seviyor ve gidikliyorummm (melegim en cok seni gidikliyorum babyceren izin verirse tabi :))
İnşallah canım,ben de çok görmek istiyorum.Gelmeye yakın haberleşliriz.Senin yazını okurken hemen hayale daldım bir araya gelir gelmez ilk işim Mahir i öpüp koklamak olur herhalde...yok cnm aslen Urfali olduguna daha yeni degindim, onceden antepliler diye soz etmistimde demek bugun soylemek nasip oldu..Benim kanimda sana karsi cok kayniyorbu yaz gelisek Urfaya mutlaka seninle tanis olmak cok isterim..hatta esimede soyledim gecen sefer balikli gole gitmistim bu sefer Urfaya gezmeye geliriz ,o siradada mutlaka senide gormek isterim..Nasip olur ins.
iyi gecelerrr
edaack__canımsın ben sana yazı yazarken çağla elini bilgisayara attı ve (+) lara bastı:)o yüzden dedim sana bir mesajımı var acaba diye:)))
yine anlamadıysan söyle daha açık yazayım
melegim__annezeynep seni gıdıklayabilir ama 1 defalık:)kimseye elletmem senisen benimsin uleyynnn
ilkimcim__canım tütü gerçekten çok kötü oldu hem tülüde eksik kaldı..resmini çekmedim çok gülersiniz diye:)
ama ceren bayıldı hatta akşam annemin dogum gününü kutladık abimlerde,oraya tütüsünü giyip gitti:)ama altına tayt giydi
çünkü malzeme eksik kalınca heryeri görünüyodu:)))çocukların elinde oyuncak oldu benim tütüolsun eglendiler..
Tatlım net.te yapılışı yok mu?Sen beceriklisin yani çoktan yapmıştın zannediyordumOlmazsa Azraeceye sor nasıl yapmış diye
nerde bu milletyoksa herkes ömerin doom günü partisindemi beni neden götürmediniz
tütümü giyer gelirdim:)eşim evde yok yalnızım
bir müşterisi kaza yapmış kaza raporu çizmeye gittiçok iyi çizer benim kocam
az öncede doom günündeydik..annem 50. yaşına bastıhediyesini verdik pastamızı yedik
annem hediye olarak benden cereni istedielinin altında kendine yardımcı olurmuş bakkala yollarmış
fırna ekmek almaya yollarmıştabii şakasına:)ben verirmiyim kızımı anneme bile vermemmm
neyse daha ne anlatayım :26:hımm bide arabayla giderken bir kız kocama göz attı:111:
ama kocam görmedi ben gördüm:94:bende ona dişlerimi gösterdim:86: başka dedikodu yok
çoook sağol Turuncu teyzesi bugünkü gibi sağlıklı keyifli olacaksak yine bugünkü gibi çook yorgun olmaya razıyım =)hemen ardımızdan Mira ve Kayra'nın DG var sanırım hepsinin bütün nisan mayıs haziran bebeklerinin ömürleri bereketli bedenleri sağlıklı olsun aminnnÖmerin doğum gününü kutlamak için özellikle açtım bilgisayarımı...
anneZEYNEP ; Canım kuzunun doğum günü kutlu olsun...Güle yüzünüz hiç solmasın...
Her gününüz bu gün gibi olsun insaallah...
Koskoca bir yılı geride bıraktık...Rabbim yavrularımızı hayırlı evlat eylesin....
amin cnm ağzına sağlıkBabyCeren bir gelsinde soralim bakalim beni gidiklamana izin veriyormuymus...
Cnm cok guzel olmus yazin, hislerini harika ifade etmissin ..Omer ile olan sevginize ins hicbir zaman zeval gelmesin,..rabbim daim mutlu kilsin sizleri sekerim..
güzel bestemin güzel annesi teşekkür ediyoruzDuygularını ne güzel tercüme etmişsin canım okuyunca bi tuhaf oldum ne çabuk geçti koca bir yıl,
forumun abilerinden ömerciğimin doğum günü kutlu olsun. Allah onu sevdiklerine bağışlasın ve hep iyi günler göstersin inşallah.
teşekkür ederim çağatayın annesi nasıl güzel bir ismi varmış öyle bugün dek sormadığımıza utandım vallacnm duygularını çok güzel anlatmışsın..ömer'e maşallah ve de doğum günü kutlu olsun paşanın....Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsiin..amin
resimler albümdeee teşekkür ediyoruz minder teyzeeeSelamss
ben yıne gıtmek uzere geldı.
baya bı gecmış okudum ama sonuna gelince cok bişeyın aklımda kalmadıını farkettım
Ömer ın doğum gunu kutlu musmutlu olsun anneciği annezeynep ıle...resımgorebılcekmıyız
pınardam canım tontiş doğamın fit annesi teşekkür ederizİnşallah canım,ben de çok görmek istiyorum.Gelmeye yakın haberleşliriz.Senin yazını okurken hemen hayale daldım bir araya gelir gelmez ilk işim Mahir i öpüp koklamak olur herhalde...
Canım benim,Allahın lütfu olan bebeğin Ömer in doğum gününü tüm içtenliğimle kutluyorum.Onlar bizim sabrımız,onlar bizim mutluluk kaynağımız,onlar bizim enerjimiz,onlar bizim umudumuz,onlar bizim parçamız ,kısacası HER ŞEYİMİZ...ALLAH,SANA VE EŞİNE BAĞIŞLASIN ÖMERCİĞİMİ...
geçmiş olsun canım Arasım Eymenimden uzunca bir süre uzak dursun hastalıklar ve ellerine sağlık nasıl güzel yazmışsın1 yıl önceydi tatlımı tatlı bir paşa doğdu
eve neşe huzur geldi
yumuk yumuk elleri,tombiş yanakları...
iyi ki doğdu,iyi annesi doğurdu bu tatlı paşayı
eveeeeetttttt bugün Ömer paşamızın doğum günü
güzel bebeğim iyi ki doğdun,iyiki varsın sana uzun sağlıklı,mutlu,huzurlu,annenle babanla,başarılı,ailene vatana ve millete hayırlı bir evlat olmanı diliyorum
seni çok seviyoruz 2012 mayıs bebelerinin tatlı kuzusu...
annezeynepimm canımm seni ve oğlunu kocaman öpüyoruz iyi ki tanıdım seni
selam canlarım
mutlu pazarlar
birkaç gündür giremedim hastaydım malesef grip olmuştum şimdi biraz daha iyiyim ama bu seferde oğluma geçti
aramızdaki en kıdemli ve en fit anne teşekkür ederiz ve güzel kızlarını öperiz azıcık geçmişe döneyim de neler döktürmüşsün okuyayım yorgunluğum çıksınmutlu yıllaar sanaaa mutlu yıllar sanaaaa..iyiki doğdun melegim..allah sana saglıklı uzun ömürler versin..
annene babana bagışlasın seni..1 yaşına girdin kocamannnn bir delikanlı oldun:)
öpüyorum seni
iyi gecelerrr
edaack__canımsın ben sana yazı yazarken çağla elini bilgisayara attı ve (+) lara bastı:)o yüzden dedim sana bir mesajımı var acaba diye:)))
yine anlamadıysan söyle daha açık yazayım
melegim__annezeynep seni gıdıklayabilir ama 1 defalık:)kimseye elletmem senisen benimsin uleyynnn
ilkimcim__canım tütü gerçekten çok kötü oldu hem tülüde eksik kaldı..resmini çekmedim çok gülersiniz diye:)
ama ceren bayıldı hatta akşam annemin dogum gününü kutladık abimlerde,oraya tütüsünü giyip gitti:)ama altına tayt giydi
çünkü malzeme eksik kalınca heryeri görünüyodu:)))çocukların elinde oyuncak oldu benim tütüolsun eglendiler..
nerde bu milletyoksa herkes ömerin doom günü partisindemi beni neden götürmediniz
tütümü giyer gelirdim:)eşim evde yok yalnızım
bir müşterisi kaza yapmış kaza raporu çizmeye gittiçok iyi çizer benim kocam
az öncede doom günündeydik..annem 50. yaşına bastıhediyesini verdik pastamızı yedik
annem hediye olarak benden cereni istedielinin altında kendine yardımcı olurmuş bakkala yollarmış
fırna ekmek almaya yollarmıştabii şakasına:)ben verirmiyim kızımı anneme bile vermemmm
neyse daha ne anlatayım :26:hımm bide arabayla giderken bir kız kocama göz attı:111:
ama kocam görmedi ben gördüm:94:bende ona dişlerimi gösterdim:86: başka dedikodu yok
cigerim sorun benim yapmamda degil sorun aldıgım tül de..çok dik inmiyo aşağıhavada kaldı indiremedim
acaba yalnışmı aldım..2 çeşit vardı adam bana satılmayanı verdi sanırımacaba digerinden alıp bir daha denesemmi:26:
İnşallah canım,ben de çok görmek istiyorum.Gelmeye yakın haberleşliriz.Senin yazını okurken hemen hayale daldım bir araya gelir gelmez ilk işim Mahir i öpüp koklamak olur herhalde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?