2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bu tarif nerden? ağzımın suyu aktı okurken mikemmel bilgile için teşekkür ediyore ve seni seviyore
benim de artık yarın şu mekan işini netleştirmem lazım... ona göre pasta yapcam mı yapmicam mı belli olsun artık... off. gerildim bak yine.
içim dışım doğum günü, pasta, cupcake, şeker hamuru vs oldu...

bişey sorcam: organik tavuk alanlara:
ben bi arkadaşım vasıtasıyla gezerek beslenen tavuk buldum. bugun elime geçecek... sizin aldığınız tavuklar kaç kg ve kaç para acaba merak ettim...

bugün çağlacığımın ve besteciğimin 11. ayları yanlış hatırlamıyorsam
mübarek olsun kuzulara

kızlar geçen gün stv de oktay usta var yemek programı var açelya akkoyun konuktu
kızınında d.günüymüş orada onun için d.günü organizasyonu yaptılar
pasta falan,hemen aklıma siz geldiniz d.günü ile ilgilenen becerikli hatun arkadaşlarım
pastası tom ve jerry idi,konsept tom ve jerry yani sonra pastanın kenarlarına papatya serpiştirmişlerdi çok hoş görünüyormuş kız çok seviyormuş papatyaları..
sonra konuklara vermek için küçük kavanozlara renkli badem şekerleri vardı..güzel ve renkli görünüyordu

bişey sorcam: organik tavuk alanlara:
ben bi arkadaşım vasıtasıyla gezerek beslenen tavuk buldum. bugun elime geçecek... sizin aldığınız tavuklar kaç kg ve kaç para acaba merak ettim...

bizimki Bakpi markasının "freerange (gezerekten, sekerekten beslenen)" ürünü. kilo fiyatı diğer tavuklardan biraz tuzlu :44: marketten markete değişmekle beraber kilosu 8-9 tl civarında. ortalama bir tavuğun 2-2,5 kilo geldiğini belirtmek isterim. parçalayıp dondurucuya kaldırırsanız, uzun süre yetiyor

teşekkürler. bakpiye bakmıştım ama üstüne arkadaşımla konuşunca deneme amaçlı rica ettim kırmadı sağolsun. 2 kg civarında ve 25 tl gibi bi fiyat söyledi. yine de bi danışayım dedim.
mersiiiiiiiiiiii

bu hediyeleşme işi ne güzel olmuş hediyelerde pek bi cici.keşke doğumgünü bebeklerimize karınca kararınca hediyeleşsek isteyenler.hediyelere boğsak birbirimizi

canım sen hediye çekilişimize katılmamış mıydın

kızlarrr merhabaaa herkeseeee nasılsınız, umarımm herkess iyidir ve sağlıklıdır, biz çok iyiyiz zeynomla çok şükürr öyle yoğunumm okadar yoğunummmm kii anlatamamm öğle yemeğimi daha yeni yedim ve iki kelime yazayım diye foruma girdim hemen, cuma ankara toplantımız süper geçti çok şükür allaha ama şimdii daha çok işim var tabi o ayrıı beni merak eden etmeyen herkeseee kocamannn sevgilerimii gönderiyorum buaralar biraz daha yokumm maleseff ama aklım sizde ona göreee hepiniziii ve tatlıı minnoşlarınııızı kocamannn öpüyorummmm sanırım ilk defa tek kelime bile okuyamadan yazıyorum ne acııı

canımm yaa çok özledik seni herşeyin yolunda olduğuna sevindim
zeynomu ve seni öpüyoruz

ankara çıkarmasının süper geçmesine çok sevindim... :) biz de sizi öptük. mucks

Beni işe boğanları bende boğmak istiyorum
Yani hiç konsantre değilim işe,,sonuçta kızımın doğumgünü yaklaşıyor dimi
Şaka bi yana canım hiiiiç çalışmak istemiyor,,maaşın hakkını vermeden de olmuyor ühüüüüüü
bugün koaföre gitmem ve kızımın slaytını hazırlamam ve müzik cd.si oluşturmam ve perde ütülemeyi
bitirmem gerekiyor1 aydır geveze geveze takıl sen mutlu,,son hafta kuyruğu sıkıştır
Eskiden de böyleydim ben,,yazılıya hep son gece çalışırdım Ama gerçekten bu sefer zaman yoktu
poffffff balkona

abooo bi de slayt ve müzik zart zurt var di miiiiiiiii

ben mekan ayarladım gibi gibi... hava guzel olursa bahcede bozarsa içerde olcak.. sadece mekan ve oranın tabak çanağını kullanmak için 200 tl nasıl sizce?

üst limitim o kadardı...

ben de yazılıya son dakka calısanlardanım

ver kurtul 200ü bence evi temizletmek,,bulaşıkları yıkamak,birde yorgunluk daha pahalıya patlar,,birde o kadar insan çağırıcaksın,yayıla yaıla otursunlar mekanda,walla bence fiyat iyi canım.
slayttan heran vazgeçebilirimböylece kurtulmuş olurum o derttenmüzik olarakta gelenlere heran alem fm falan açabilirim,,artık ne gelirse
oynasınlarkoaföre gitmem şart ama ,,yoksa miranın ninesi gibi görünücem fotolardaperdeyi de akşam açim de salsın kendini bari
çok praktikim demüüüü

ehuheuheuehe
harikasın

arkadaşıma da pasta kulesi için stand yaptırcam. inşallah olumlu yanıt alırım... süper olcak her şey planladığım gibi giderse
süpaneke dinimiz aminnnn

zada kızın çok tatlı ve coook guzel olmuş.popişindei mikiyi eminim herkes ısırmak ıstemiştir

cok teşekkürler cnmcım

cnm pastalarınız süper gözüküyor..inş istediğin gibi olur...biz gunduz grubu olarak 25 kişiydik ama ben 15 kişilik yaptırdığım halde arttı pastadan cnm..o yüzden sayın kadar yaptırma pastacıların dilimleri bizim ikramlıklardan cok buyuk oluyor...

teşekkürler teyzesi öpüyoruz seni....biz sanırım c.tesiden önce kaptık şifayı ama o gece çıktı acısı..gecen hafta cok soguktu ve adayı hergun bakıcısına gotururken usuttum sanırım..Allahtan dogum gunu iyiydi yavrum...

teşekkürler zeynepcim...fotolar evde aksam yuklucem inş...

ohh ne güzel sıranızı savdınız,nazara geldiniz canım siz okusaydınız bol bol,geçmiş olsun canım

valla savdık hejarcım darısı başınıza olsun inş...

cnm cok sevındım guzel gecmesıne..öpüyoruz seni kolay gelsin...

cnm hani evde yapıyordun kararmı değiştirdin....200 tl hiç birşey değil cok iyimiş...ama evin müsaitse ilk evinde yapsan daha iyi deilmi resimlerde evinde hatıra olur..bende dısarıda yapacaktım kalabalığız diye, sırf bu yüzden ikiye bölüp evde yaptımmm..ama eğer cok kalabalıksanız tabi yapcak bişey yok...inş gönlüne göre olur hersey güzel yüzlü arkadasım...

kız mutlu tembellik yapma bakım calıs dersine...yardıma ihtiyacın varsa seve seve ederimm haberin olsunn...
ben slayt şarkımı candanın melek sarkısına yaptım cok guzel oldu...

slaytı kesın yapın kızlar cok hos oluyor gercektennn...ve dede annane babanne amca dayı teyze kuzenler gibi bebklerinizle birlikte olan resimlerinden eklemeyi unutmayın herkes kendinide görünce cok hos oluyor...

içimde patlasın istemiyorum ama evde flash yokpower pointte de ben bilmiyorum yapmayı
sen power pointte mi yaptın? eğer öyleyse akşam seni arayıp tahriş edeyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…