amin cnm ağzına sağlık
babyceren azcık izin vermiş hazır ol ben geliyorummm gıdıgıdıgıdııııı -koltuk altı ve ayakaltlarına- gıdı gıdııı:
ayaklı gazete derkennnAyakli gazete gibisin anacim..paparaziler senin yaninda hii kalir :))
Guzeller guzeli anneciginin dogum gunu kutlu olsun..guzel bir yas 50. biz nasil oluruz acep bilmiyorum ama senin annen kadar guzel kalacagimi sanmmam, teyzemiz sarap gibi herhalde yillandikca guzellesiyor masallah
Ceren i verme tabii cnm, ancak bir gun genc kiz olunca yuvadan da ucup gideceginide unutma buda malasef doganin kanunu ..benim oglanida bir gun bir gaci alip gidecek..ama ama olmaz ki bu dimi..ne uyuzum simdi bunlari ne diye hatirlatiyorsam.bosver beni kizlarinin tadina var doya doya ki eminim cok tatlilardirda..afiyet seker olsun...
gerçekten ya dedigin gibi kazık gibi durdu:))yok yok kesin yalnış aldım :)benim suçum yok:)Yok cnm oyledir kesin..yoksa biz seni biliriz becereklisindir her is elinden gelir..suclu tabiki tul yani..kazik gibi birsey almissin o zaman dik durduguna gore :)) desene abujur gibi duruyor tutu :))
Ayy inan gidilarini hisseder gibi oldumben cok cok ama cok gidiklanirim :))
Eki Görüntüle 691543
bende rüya görmeye gidiyorumherkese iyi gecelerrrr
tatlıcadı nasılsın canım,çok öpüyorum seni
melegimiyi geceler...
İYİKİ DOĞDUN ÖMERRRRR
Zeynepcim Ömerin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorumm
umarım hep böyle uyumlu olur kuzum ve sizlerede hayırlı bi evlat olur
ne çabuk geçti 1 sene..Ömerimizde 1 yaşında artık vay beee
şimdi yatabilirim geç kaldım bu gün iyi gecelerrr:)
ÖMER paşamız iyiki doğdun nice mutlu senelere topiğimizin paşası. annenle babanla nice uzun ömürlü senelere. inşallah her günün güzel mutlu neşeli geçer ömermiz.Eki Görüntüle 691562
[video=youtube;0HPxV9FwFTA]http://www.youtube.com/watch?v=0HPxV9FwFTA[/video]
herkese merhaba zeynepcim ömerin doğumgününü kutlamak istedim nice nice yaşlara annesi ve babası ile sağlıklı mutlu bir bebek olarak erişsin inşallah....
dün yağmurumun doğumgünüydü(20 nisan) sizinde 21 i olduğu geldi aklıma, umarım sen ve ömer hatta diğer arkadaşlar ve bebişleri iilerdir, herkesi çok öpüyorum Allaha emanet olun...
sekersizyesilcay teyzemiz bizi cok mutlu etti!
Bilinmeyen numaralari acmak adetim degildir ama birden aciverdim ve bulbul gibi bir ses iyi ki dogdun sarkisini soylemeye basladi :
Elin yuzun pek guzel de sesin ayri guzelmis be kuzum kadife gibi ohh pek iyi geldi
Tekrar tekrar tesekkur ederiz!.....
nerde bu milletyoksa herkes ömerin doom günü partisindemi beni neden götürmediniz
tütümü giyer gelirdim:)eşim evde yok yalnızım
bir müşterisi kaza yapmış kaza raporu çizmeye gittiçok iyi çizer benim kocam
az öncede doom günündeydik..annem 50. yaşına bastıhediyesini verdik pastamızı yedik
annem hediye olarak benden cereni istedielinin altında kendine yardımcı olurmuş bakkala yollarmış
fırna ekmek almaya yollarmıştabii şakasına:)ben verirmiyim kızımı anneme bile vermemmm
neyse daha ne anlatayım :26:hımm bide arabayla giderken bir kız kocama göz attı:111:
ama kocam görmedi ben gördüm:94:bende ona dişlerimi gösterdim:86: başka dedikodu yok
Ama ben çok üzüldüm
1 üye (chihiro79) ve 0 ziyaretçi
hazır kimse yokken, birkaç sır yazayım ve kaçayım:
ALİ AYŞE'Yİ SEVİYOOOOO
KRAL ÇIPLAAAAK
NOEL BABA DİYE BİRİ YOOOOK
başka :44: başka:44:
SIRF HASRETİMİ DİNDİRMEK İÇİN, ORHAN CEMAL UYUMASINA RAĞMEN KUCAĞIMDA TUTMAYA DEVAM EDİYORUUUUM
iyi gecelerrr
edaack__canımsın ben sana yazı yazarken çağla elini bilgisayara attı ve (+) lara bastı:)o yüzden dedim sana bir mesajımı var acaba diye:)))
yine anlamadıysan söyle daha açık yazayım
melegim__annezeynep seni gıdıklayabilir ama 1 defalık:)kimseye elletmem senisen benimsin uleyynnn
ilkimcim__canım tütü gerçekten çok kötü oldu hem tülüde eksik kaldı..resmini çekmedim çok gülersiniz diye:)
ama ceren bayıldı hatta akşam annemin dogum gününü kutladık abimlerde,oraya tütüsünü giyip gitti:)ama altına tayt giydi
çünkü malzeme eksik kalınca heryeri görünüyodu:)))çocukların elinde oyuncak oldu benim tütüolsun eglendiler..
Günaydınnn kızlarrr....
biliyorsunuz c.tesi adanın doğum gününü kutladık..herşey çok güzeldiii..herkes çok beğendi herşeyimizi...benımde içime sindi...
çok yorucu ama çok güzel bir gündü...gündüzki kutlamada daha enerjiktik aksamki kutlamada biraz enerjimiz düşşese de herşey bnm gözümde süperdi....
taçları iyiki yapmışım çok işime yaradı herkes bayıldı bol bol resım cektırdı...şişelerime pembe draje bademlerden koydum çok şeker oldular...
Ada resmen kudurdu çocukları görünce bir otarafa bir butarafa koştu durdu...artık bebeklikten çıktı sanırım...
kötü yanı ise cumartesi gecesi Ada da bende ateşlendik..kızım sürekli kustu..nazar değdi galiba kuzuma..dünde acile götürdük antibiyotik verdi..inş biran önce atlatırız...
kızlar aynı gün 2 doğum günü yapacakalr varsa kesinlikle yedek badi yapsınlar kuzularına..ben 4 adet yapmıştım farklı farklı iyikide yapmışım..bi terledi değiştim..bi kirletti değiştim.. ayrıca külotluçorabının poposunada minnimause işledim eğildikçe çok güzel görünüyordu totosu fikir olsun diye söylüyorum..biz bu zorlu ama güzel süreci attlattık darısı başınıza arkadaşlarım..
resimleri en kısa sürede yüklüycem kızlar....
Eki Görüntüle 691587
ZeynepAda'nın güleç yüzüyle güne başlamak....
Ömer'in artık 1 yaşında olduğunu bilmek...
Yavrukedinin sesini duyup Sinemis'in iyi olduğunu öğrenmek...
Annezeynomun güzel mesajını görmek....
Şekersiz yeşil çayımın annanemi sorması....
Annanemin daha iyiye gitmesi.......
Azraeceyle konuşmak......
Ecenin Mira'ya gönderdiklerini sizlerle paylaşmak......
ALLAHIM YA HAVALARDAYIM RESMEN,,ÇOK MUTLUYUM
ALLAH MUTLULUĞUMUZU DAİM ETSİN
HERKESE SÜPER BİR HAFTA DİLİYORUM,,Canım adaşım azraecemmmm
Kesene,eline, emeğine, o notları yazan,beni mutluluktan ağlatan yüreğine sağlık
Kızlaaaaar buyrun hediyelerimizöyle güzeller ki bayıldım bayıldımmm
Eki Görüntüle 691589 Eki Görüntüle 691590 Eki Görüntüle 691591 Eki Görüntüle 691592
şekerler günaydın
geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederiz çok şükür hiç bir sorun olmadı ama
çok korktum tahmin edersinizAllah beterinden saklasın korusun yavrularımızı
Zeynep cim Ömerimizin en güzel en anlamlı yaşını en içten dileklerimle
kutlarım ve hayırlı sağlıklı ailecek geçireceğiniz nice yaşlar dilerim...
Ömerle taçlanan mutluluğunuz daim olsun herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?