2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ayaklı gazete derkennnçokmu dedikodu yapıyom yoksaolsun ya dedikodu olmassa yaşamın anlamı olmazbenim hayat felsefem budur
evet annem 50 yi devirdi..canım bizde genç ve güzel olacaz merak etme..hemsen kokoşsun hiç yaşlanmassın merak etme:))
ayrıca kızlarım ve oğlun için yazdıgın yuvadan uçup gidecekler lafını duymamış olayımçok kötü oluyorum
Yok cnm oyledir kesin..yoksa biz seni biliriz becereklisindir her is elinden gelir..suclu tabiki tul yani..kazik gibi birsey almissin o zaman dik durduguna gore :)) desene abujur gibi duruyor tutu :))
gerçekten ya dedigin gibi kazık gibi durdu:))yok yok kesin yalnış aldım :)benim suçum yok:)
Ayy inan gidilarini hisseder gibi oldum ben cok cok ama cok gidiklanirim :))

bakıyorumda hoşuna gitmiş

bende rüya görmeye gidiyorumherkese iyi gecelerrrr
tatlıcadı nasılsın canım,çok öpüyorum seni
melegim iyi geceler...

İYİKİ DOĞDUN ÖMERRRRR
Zeynepcim Ömerin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorumm
umarım hep böyle uyumlu olur kuzum ve sizlerede hayırlı bi evlat olur
ne çabuk geçti 1 sene..Ömerimizde 1 yaşında artık vay beee

şimdi yatabilirim geç kaldım bu gün iyi gecelerrr:)

Eki Görüntüle 691543

bende rüya görmeye gidiyorumherkese iyi gecelerrrr
tatlıcadı nasılsın canım,çok öpüyorum seni
melegim iyi geceler...

iyiyim tatlımm bende seni çok öpüyorum
annenin doğum gününü kutluyorum iyiki doğmuş ve iyiki seni doğurmuş:)
şeker yumağım benim:)

ÖMER paşamız iyiki doğdun nice mutlu senelere topiğimizin paşası. annenle babanla nice uzun ömürlü senelere. inşallah her günün güzel mutlu neşeli geçer ömermiz.
[video=youtube;0HPxV9FwFTA]http://www.youtube.com/watch?v=0HPxV9FwFTA[/video]

herkese merhaba zeynepcim ömerin doğumgününü kutlamak istedim nice nice yaşlara annesi ve babası ile sağlıklı mutlu bir bebek olarak erişsin inşallah....
dün yağmurumun doğumgünüydü(20 nisan) sizinde 21 i olduğu geldi aklıma, umarım sen ve ömer hatta diğer arkadaşlar ve bebişleri iilerdir, herkesi çok öpüyorum Allaha emanet olun...

hepinize tesekkur ederiz teyzeleri
TATLICADI esmerimi opuyorum oglumun arkadasi agir abi hastasiniz seninn :)
Pampis avartarinda kizini gordkce neseleniyorum siritiyorum masallah ona

ESRAYHAN Almanyadan dayim gelse bu kadar sevinirdim ancak
Nerelerdesin canim cok ozledim internet baglanmadi mi hala?
Puff mesajini bekliyorum bahar da gelmisken goruselimm

Zeynepcim ömerin doğum gününü kutluyorummm size hayrlı evlat olmasını temenni ediyorum...nice nice güzel yaşları olsun yakışıklı kuzumun...

gününüz aydın olsunnnn
herkese iyi haftalarrrr
bu gün 7 de uyandık çünkü dün akşam tarık buğra 8 de uyudu
babasıda bende çok şaşırdık ilk defa erkenden uyudu ve hiç uyyanmadan
sabahta haliyle horoz gibi bizi uyandırdı:)
erken kalkmakta güzel oluyo işler erkenden bitiyo ohhh

sabah şekerleri nerelerdesinizzz
gececilerin adı gece kuşuysa sizlerinkide sabah şekerleri olsunn

:) asıl bu sözlerle ben mest oldum teşekkürler...

canım anneciğinin doğum günü kutlu olsun. benim annem de gecen hafta 50 yaşını doldurdu... allah onları başımızdan eksik etmesin saglıklı uzun ömürler versin inşallah. amin

pampiş; busenin fotografları çok tatlı yaa... hepsine tek tek yorum yazamadım. ama yaramaz olmuş her yeri karıştırmış ve elbiseleri de cok yakışmış...

zadacım; nasıldı parti? foto bekliyoruz anlat lütfen

herkese gunaydın, hem de kocamanından... 3 gün süren kuzulu mükemmel bi haftasonundan sonra merhaba hepinize. dün gece defnenin ateşi vardı. 38.5 a kadar cıktı. en sonunda dolven verdim. düştü çok şükür. dişi yüzünden sanırım. neyse ki sabah neşeliydi. ama kafası yine de diğer yerlerine göre daha sıcak...

Ama ben çok üzüldüm Allah ayırmasin sizi çok duygulandim (

Oy yerim ben onun o guzel ellerini benden de ona bol +++++++++++ :) Çağlayla aramızda bizim bu artılar :) öpüyorum ikinizi de

geç kutluyoruz ama en içten dileklerimizle Ömerin doğumgününü kutluyorum.resimlerinde olduğu gibi hep yüzü gülsün inş. şimdi fotolarınızı incelemeye gidiyorum.

Günaydınnn kızlarrr....

biliyorsunuz c.tesi adanın doğum gününü kutladık..herşey çok güzeldiii..herkes çok beğendi herşeyimizi...benımde içime sindi...
çok yorucu ama çok güzel bir gündü...gündüzki kutlamada daha enerjiktik aksamki kutlamada biraz enerjimiz düşşese de herşey bnm gözümde süperdi....
taçları iyiki yapmışım çok işime yaradı herkes bayıldı bol bol resım cektırdı...şişelerime pembe draje bademlerden koydum çok şeker oldular...

Ada resmen kudurdu çocukları görünce bir otarafa bir butarafa koştu durdu...artık bebeklikten çıktı sanırım...

kötü yanı ise cumartesi gecesi Ada da bende ateşlendik..kızım sürekli kustu..nazar değdi galiba kuzuma..dünde acile götürdük antibiyotik verdi..inş biran önce atlatırız...

kızlar aynı gün 2 doğum günü yapacakalr varsa kesinlikle yedek badi yapsınlar kuzularına..ben 4 adet yapmıştım farklı farklı iyikide yapmışım..bi terledi değiştim..bi kirletti değiştim.. ayrıca külotluçorabının poposunada minnimause işledim eğildikçe çok güzel görünüyordu totosu fikir olsun diye söylüyorum..biz bu zorlu ama güzel süreci attlattık darısı başınıza arkadaşlarım..

resimleri en kısa sürede yüklüycem kızlar....

bayıldım bayıldım bayıldımmmm :) sen ne tatlı olmussun öyle fıstıgımmm...
ateslenmenize üzüldüm tatlım şimdi nasılsınız... popoya işleme fikri süpermiş
hadi geçmiş olsun bitti gitti :)

ZeynepAda'nın güleç yüzüyle güne başlamak....
Ömer'in artık 1 yaşında olduğunu bilmek...
Yavrukedinin sesini duyup Sinemis'in iyi olduğunu öğrenmek...
Annezeynomun güzel mesajını görmek....
Şekersiz yeşil çayımın annanemi sorması....
Annanemin daha iyiye gitmesi.......
Azraeceyle konuşmak......
Ecenin Mira'ya gönderdiklerini sizlerle paylaşmak......
ALLAHIM YA HAVALARDAYIM RESMEN,,ÇOK MUTLUYUM
ALLAH MUTLULUĞUMUZU DAİM ETSİN

HERKESE SÜPER BİR HAFTA DİLİYORUM,,Canım adaşım azraecemmmm
Kesene,eline, emeğine, o notları yazan,beni mutluluktan ağlatan yüreğine sağlık
Kızlaaaaar buyrun hediyelerimizöyle güzeller ki bayıldım bayıldımmm

Son düzenleme:
şekerler günaydın
geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederiz çok şükür hiç bir sorun olmadı ama
çok korktum tahmin edersiniz Allah beterinden saklasın korusun yavrularımızı

Zeynep cim Ömerimizin en güzel en anlamlı yaşını en içten dileklerimle
kutlarım ve hayırlı sağlıklı ailecek geçireceğiniz nice yaşlar dilerim...
Ömerle taçlanan mutluluğunuz daim olsun herzaman

ya var yaaaaaaaaaa... hepsine bayıldım. notları okuyamadım çok merak ettim... :) ikinizi de yerim bennnnnn :) azraece ellerine sağlık...

oh oh.. sinemis iyiymiş. çok sevindim tatlım. öpüyorum...

Zeynep Adaaaaa sabah sabah büyüledin beniMaşallah sübhanAllah tebarekAllah
Çok tatlı olmuşsun sen ya 1 yaşındasın artık..Ne mutlu

ÖmeeeeerrrrrAlbümündeki o alkış yapan ellerini,, seni gördüğümde öpücem öpücem öpücemmmmm

Kızlar bu afacanlar 1 yaşına geldiler diye havaları değişiyor sankidaha bir büyüdüler yoksa bana mı öyle geliyor

Zadacım,,sıranı savman çok ama çok güzelBu işten alnının akıyla çıkman çok daha güzeltebrikler canım..
Söylediklerini beynime yerleştirdim,,birkaç badi yedekte bulunduracağım..Fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum.

herkese günaydınlar herşeyin gönlümüzce olduğu çok güzel bir hafta diliyorum...

eşimi sana dolma yapıcam pirinç yok diyerek kahvaltı yapmadan markete yolladım eceyide pijamalarıyla paket yaptım yanına size yazabilmek için:))

mutlu annem hediyemizi beğendiğine çok mutlu olduk iyi ki varsınız ki böyle hatıralarla güzel paylaşımlar yaptık güle güle bizi anarak kullanın.

benim damat feritim artık 1 yaşındaymış başını bağlama zamanı geldi zeynebim:) Rabbim mutluluklarla dolu sağlıklı analı babalı güzel bir ömür nasip etsin iyi ki doğdun Ömerim....

yavrukedim Sinemisime yarasın diyelim krem artık geçmiş olsun:) tam kuduruk oldu bunlar tutana aşk olsun

defne karen iyimiş aman hiç evrene hastalıkla ilgili yanlış mesaj yollamayalım konuyu kapatıyorum:))

eşim evin altını üstüne getirdi ece yürüken düşerde başını vurmasın diye kendince tedbirler aldı resmini çekecem görün halimizi:))

Zeynep Ada prensesi resimdeki gibi yüzündeki o gülücükler hiç eksilmesin çok güzel olmuş. kazanızda mübarek olsun darısı başımıza.

bütün mayıs bebekelerine kocaman maşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…