yapıyımmı acaba:18:kargo kapıda ödeniyomuş:)bende kapıyı açmam ''abi banyodayım sen kapının altından paketi yolla'' derimarkadaslar konusuldumu bilmem
milliyet hikaye kitabı veriyor hergüne ayrı masallar gazetedeki şifreyle üzerine resim ekliyorsun ve adını yazıyorsun enesin masalı gibi
gazete almanıza gerek yok şifre benden sorulur veriyorum girip yapın sadece 5.90kargo parası ödüyoruz babyceren yapmaz
şifremiz : 3SP6UDUWJQ
Senin Kitabın
evet canım takvimim haftalık..hafta dolunca 11 ay 1 hafta yazıyo:)olsun senin niyetin güzel:)BabyCeren canımm ben takviminde 11 gördümdeayy doğru ya hem kutlamıştım ki ben neyse bende annenin 50.yaşını kutliyim bari
nice yaşlar olsun sağlıkla inşallah
Beykozcum ya ablanın bebişi için geçmiş olsun diyecektim onuda unutmuşum:18::18:inşallah sağsalim doğumu gerçekleşir bol bol dua okuyun canım
anneZEYNEP Ağacınız çok şeker görünüyor hazırlıklar süper doğum günüde şahane geçecek inşallah
biangel_kujum yeterki tavşan uyusun her gün seans bile yaparız istersen
ayıpsın bacım her zaman ararım
canım ben aldım homent küçük bir makina buldum çok şeker çok tatlı:)tam istedigim gibi..yinede cevap yazdıgın için teşekkür ederim canımbenimki moulinex canim iyi hosta bi cok parcasi var temizlerken cok ugrastiriyo ama bu meretlerin hepsi boyle malesef gerci ise yaramiyor desem olmaz
yine fokur fokur kaynatmışınız
ZADA senin o fındığını yerim ben Allahım o ne tatlılıktır öyle her şeyiyle süper olmuş prensesim
MUTLU ANNE hediyelerin hayırlı olsun tatlım çok beğendim zevkli hatun azraecenin de kesesine bereket. Pastalar da süper görünüyodu özellikle birinciye bayıldım inşallah istediğin gibi olur bebeğem.
ZEYNEP ferforjedeki keseler çok hoş ve farklı olmuş ellerine sağlık canım.
HEJAR CIM valla ben bile unutmuşum kızımın 11.ayını ayın 18 iydi; ama düşünme inceliğin için teşekkür ederim.
PLANNER güzel haberlerle dönmene sevindim tatlım özledim seni
BABYCEREN annenin doğum günü kutlu olsun canım
AZRAECE,canim senin icinde ne yetenekler varmjs oyle ya bannera bittim ellerine saglik canim supersin.Esin gelmis sanirim,cok seviniyorum sizin adiniza.Ecemi ve seni yurekten opuyorum
SEKERSIZYESILCAY,canim disarda kutlama fikri bence cok mantikli,evde ister istemez kosturacaksin gerileceksin,ohhhhh orda ksafir gibi tadini cikar o anin
BABYCEREN, canim bizim buralarda kristal tul bulmak deveye hendek attirmaktan daha zorSekersizyesilcayim sagolsun Masal icin yapti,ben onu suslemek ve ugur bocegi konseptine uyarlamak icin carsiya ciktim,biraz daha kabartmak icin tul aradim,aklina gelen butun kumas satan cicek satan ve gelinlikcilere baktim ama malesef yok,umarim sen bulursun.Buldugum yerlerdekiler kazik gibi sert ve kalindi.Bu aradaannenin dogum gunu kutlu olsun,amcaninda dogum gunu simdiden kutlu olsun
biraz dedikodu yapmak istiyorum:)
sanırım zada fotograf yüklemeye çalışıyo:)işlaa bugün bitirirde bakabiliriz:))
sanırım melegim mahiri uyutmaya çalışıyo:)işlaa hemen uyuturda gelir:))
sanırım mutlu ziyaretçi kılıgında:)işlaa mira uyurda kendide uyur:))
sanırım kujum x menle sevişyo:))anladıgınız gibi degil:))başka türlü
sanırım planner rüyasında bakanlarla görüşüyo:)işlaa iyi haberler getirir:))
sanırım hejar dua ediyo:)işlaa allah kabul eder:)
sabırım babyceren çerez yiyo:))işlaa bitirirde uyumaya gider:)
prenses MAŞALLAHGÜZEL SAĞLIKLI YAŞLARA
bebek o daha annesi 25 yaşında olsada bebke olarak kalcak gözünde
nazardır kesin off geçmiş olsun
zeynep ada prensesimizin VE ömer paşamızın doğum günleri kutlu olsun
darısı bizim datluşlarımızın başına
Masallah masallah..sen ne guzel olmussun oyle Zeynep Adacim..ah seni kucaklayamadim yaa yanarim yanarim ona yanarim ama alacagim olsum teyzesi gelince kocaman opup kucakliyacak..
Cnm cok sukur kazasiz, dertsiz atlatmissiniz darisi bizlerin basina ins..
yine fokur fokur kaynatmışınız
ZADA senin o fındığını yerim ben Allahım o ne tatlılıktır öyle her şeyiyle süper olmuş prensesim
ZADA,Zeynep Ada nasil guzel gorunuyortekrar tekrar iyiki dogmus canim.Sen alninin akiyla atlatmissin darisi basimiza:18:
biraz dedikodu yapmak istiyorum:)
sanırım zada fotograf yüklemeye çalışıyo:)işlaa bugün bitirirde bakabiliriz:))
sanırım melegim mahiri uyutmaya çalışıyo:)işlaa hemen uyuturda gelir:))
sanırım mutlu ziyaretçi kılıgında:)işlaa mira uyurda kendide uyur:))
sanırım kujum x menle sevişyo:))anladıgınız gibi degil:))başka türlü
sanırım planner rüyasında bakanlarla görüşüyo:)işlaa iyi haberler getirir:))
sanırım hejar dua ediyo:)işlaa allah kabul eder:)
sabırım babyceren çerez yiyo:))işlaa bitirirde uyumaya gider:)
Mahiri uyuttum geldim ama heran uyanabilir cunku aksam yemegini bir guzel kustu oyle uyutmak zorunda kaldim..midesi bos bu yuzden bir saat sonra uyku sersemliginde sut vericem icer umarim..oyle boyle degil cok fena kustu kuzum yaaa...birde bizimkinin bir derdi oldugunu anlamak cok zor cunku bizimki hep oyun pesinde ve surekli kikir kikir yani bu cocuk hasta oldugunda bile haylaz yaw..
Cnm Zeynonnun resmine oyle bir mihlanmisim ki yazina cok focus olamamisim ve ateslendiginiz olayini kacirmisim..cok gecmis olsun canim sizlere..ins atlatmisinizdir..
hay allah neden kustuki üşüttümü acaba:26:tabi canım sen birazdan ver sütünü..çağlada 3 gecedir kusuyo ama bizimki balgamdan,hala kurtulamadık..
geçmiş olsun canım..umarım birşeyi yoktur..
azraece canım evet bana çiçek tülü satmışlarigrenç birşey etek katlandı resmen top yumagına döndü
cumartesi gidip kristal tül alacam ama eşim alma diyotüllere verdigim parayla 2 tane etek alırmışız zaten
olsun ben heves ettim yapacam:)hem cerene hemde çağlaya..acaba kendimede mi yapsam:26:
hemde kırmızımalzemeyi az kullanırım
Cnm soylemiyim soylemiyim diyordum ama artik dayanamiyorum ne olur kizma bana olurmu...bana hemen adresini yaz ozelden Caglamin tutusunu alip hemen yollucam ok..boyle olmuyacak galiba kuzum tutusuz kalirsa valla yerim seni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?