2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

yine fokur fokur kaynatmışınız

ZADA senin o fındığını yerim ben Allahım o ne tatlılıktır öyle her şeyiyle süper olmuş prensesim

MUTLU ANNE hediyelerin hayırlı olsun tatlım çok beğendim zevkli hatun azraecenin de kesesine bereket. Pastalar da süper görünüyodu özellikle birinciye bayıldım inşallah istediğin gibi olur bebeğem.

ZEYNEP ferforjedeki keseler çok hoş ve farklı olmuş ellerine sağlık canım.

HEJAR CIM valla ben bile unutmuşum kızımın 11.ayını ayın 18 iydi; ama düşünme inceliğin için teşekkür ederim.

PLANNER güzel haberlerle dönmene sevindim tatlım özledim seni

BABYCEREN annenin doğum günü kutlu olsun canım

Son düzenleme:
yapıyımmı acaba:18:kargo kapıda ödeniyomuş:)bende kapıyı açmam ''abi banyodayım sen kapının altından paketi yolla'' derim
ama sonra tekrar gelebilir:18: ee o zamanda evi taşırım ne yapıyım:)gelir kimseyi bulamaz:)
yaptım kız yaptımmmmmçağlaya aldım..3 gün sonrada cerene alacam..3 gün aradan geçsin ki unutayım 5.90 ı:))
evet canım takvimim haftalık..hafta dolunca 11 ay 1 hafta yazıyo:)olsun senin niyetin güzel:)
annem adına doom günü kutlamanı kabuş ediyorum canımsın sagolasın..dinimiz amin:)
benimki moulinex canim iyi hosta bi cok parcasi var temizlerken cok ugrastiriyo ama bu meretlerin hepsi boyle malesef gerci ise yaramiyor desem olmaz
canım ben aldım homent küçük bir makina buldum çok şeker çok tatlı:)tam istedigim gibi..yinede cevap yazdıgın için teşekkür ederim canım

ilk defa bu ay bende çağlanın ayını kutlamayı unuttum iyimi:)sende unuttun:)ne kadar ortak noktamız var demi canım:))
annemin doom günü içinde mersi canım
haftaya amcamın doom günü var haberiniz olsun

azraece canım evet bana çiçek tülü satmışlarigrenç birşeyetek katlandı resmen top yumagına döndü
cumartesi gidip kristal tül alacam ama eşim alma diyotüllere verdigim parayla 2 tane etek alırmışız zaten
olsun ben heves ettim yapacam:)hem cerene hemde çağlaya..acaba kendimede mi yapsam:26:
hemde kırmızımalzemeyi az kullanırım

Slm dunyanin en guzel anneleri ve ennnnnn guzel bebekleriiii Ayyy ya tek tek geliyor dogum gunleri,inanamiyorum ne ara gecti koca bir yil
ANNEZEYNEP,ruyalarimin prensi Omerimin dogum gunu kutlu olsun,bir omur coooooook mutlu olun,hep iyi gunlerini gorun Omerimin insallah

ZADA,Zeynep Ada nasil guzel gorunuyor tekrar tekrar iyiki dogmus canim.Sen alninin akiyla atlatmissin darisi basimiza:18:

MUTLUANNE,adin hergun geciyor evimizde,her cikti alisimda gururla arkadasim hazirladi,Masalima teyzesinin hediyesi diye hava atiyorum,tekrar tsk ederim

yarın 23 nisançocuklarımızın ilk çocuk bayramıbebek bayramı olmadıgına göre çocuk bayramı onlarında hakkı dimi:)
cerenin okulunda yarın gösteri varmışcerenin sınıfı müzik eşliginde göbek atacaklarmış
benim oynak kızımda ortada tek başına poposunu sallıyomuş:44:sevinmelimiyim üzülmelimiyim anlamadım:)
dansöz olmasın başımıza:))
sabah erkenden okula gidecezçok heycanlıyız:18:
herkesin 23 nisanı kutlu olsun

AZRAECE,canim senin icinde ne yetenekler varmjs oyle ya bannera bittim ellerine saglik canim supersin.Esin gelmis sanirim,cok seviniyorum sizin adiniza.Ecemi ve seni yurekten opuyorum

SEKERSIZYESILCAY,canim disarda kutlama fikri bence cok mantikli,evde ister istemez kosturacaksin gerileceksin,ohhhhh orda ksafir gibi tadini cikar o anin

BABYCEREN, canim bizim buralarda kristal tul bulmak deveye hendek attirmaktan daha zor Sekersizyesilcayim sagolsun Masal icin yapti,ben onu suslemek ve ugur bocegi konseptine uyarlamak icin carsiya ciktim,biraz daha kabartmak icin tul aradim,aklina gelen butun kumas satan cicek satan ve gelinlikcilere baktim ama malesef yok,umarim sen bulursun.Buldugum yerlerdekiler kazik gibi sert ve kalindi.Bu aradaannenin dogum gunu kutlu olsun,amcaninda dogum gunu simdiden kutlu olsun

evet canımsın burdada bulunmuyo..kristal tül dedim bana böyle baktılaryok cigerim dediler:)
küçük bir yerde oturmanın dezavantajı..ama bir yerde bulmuştum rengi yok diye almamıştım gidip onu alacam sadece beyaz vardı..olsun
beyaz olsun benim melegimde ne yapayımannem adına teşekkür ederim:)amcamın doom günüde kutlamış attım kız bilmiyom ne zmaan amcamın ki:))
olsun yinede sagol:))seni ve masalımızı öpüyorumeşinlede bir an önce kavuşmanı temenni ediyorum

çiçeğim geldi ve gidiyor bunada şükür diyelim tabi. kendimce birşeyler yapmaya çalıştım işte beğenmenize çok sevindim. sende şafak saymaya başla artık az kaldı eşinin gelmesine:)) bizde seni ve tatlı Masalımı öpüyoruz( ece biraz yalayabilir kusurumuza bakmayın:)

babyceren ne göz varmış sende kardeşim ben kendi yazdıklarımı okuyamadım:) zaten ece ile yazacağım diye karman çorman yazdım valla senden korkulur kız:))

kızlar ya biz Ece ile amele yanığı olduk çok gezmekten güneş altında:))) ecenin elleri görün hele solaryuma girmiş gibi oldu yavrum:))

beykoz ablan için çok üzüldüm ve duamı ettim sizin ailedeki hamilelere nazar değdi galiba şimdi iyidir umarım. sağ salim bebeğini almayı nasip etsin Rabbim ayrıca arkadaşın Deniz içinde hep dua ediyorum inşallah müjdeli haberler verirsin tez zamanda.

biraz dedikodu yapmak istiyorum:)
sanırım zada fotograf yüklemeye çalışıyo:)işlaa bugün bitirirde bakabiliriz:))
sanırım melegim mahiri uyutmaya çalışıyo:)işlaa hemen uyuturda gelir:))
sanırım mutlu ziyaretçi kılıgında:)işlaa mira uyurda kendide uyur:))
sanırım kujum x menle sevişyo:))anladıgınız gibi degil:))başka türlü
sanırım planner rüyasında bakanlarla görüşüyo:)işlaa iyi haberler getirir:))
sanırım hejar dua ediyo:)işlaa allah kabul eder:)
sabırım babyceren çerez yiyo:))işlaa bitirirde uyumaya gider:)

Mahiri uyuttum geldim ama heran uyanabilir cunku aksam yemegini bir guzel kustu oyle uyutmak zorunda kaldim..midesi bos bu yuzden bir saat sonra uyku sersemliginde sut vericem icer umarim..oyle boyle degil cok fena kustu kuzum yaaa...birde bizimkinin bir derdi oldugunu anlamak cok zor cunku bizimki hep oyun pesinde ve surekli kikir kikir yani bu cocuk hasta oldugunda bile haylaz yaw..

teşekkür ederiz teyzesi öpüyoruz seni kocamanından

teşekkürler meleğimm..insallah cnm bu seferki gelmende muhakkak buluşalım bak şimdiden söz..bende mahirimi opup kokluyum

yine fokur fokur kaynatmışınız

ZADA senin o fındığını yerim ben Allahım o ne tatlılıktır öyle her şeyiyle süper olmuş prensesim

ilkimcim cok tesekkurler..

ZADA,Zeynep Ada nasil guzel gorunuyor tekrar tekrar iyiki dogmus canim.Sen alninin akiyla atlatmissin darisi basimiza:18:

çiçekcim cok saol senı pek sık goremıorum artıkkkk...daha cok yaz özluyoruz....

ekledim sonunda:)) işlaaa olmuştur..

Cnm Zeynonnun resmine oyle bir mihlanmisim ki yazina cok focus olamamisim ve ateslendiginiz olayini kacirmisim..cok gecmis olsun canim sizlere..ins atlatmisinizdir..

hay allah neden kustuki üşüttümü acaba:26:tabi canım sen birazdan ver sütünü..çağlada 3 gecedir kusuyo ama bizimki balgamdan,hala kurtulamadık..
geçmiş olsun canım..umarım birşeyi yoktur..

Cnm Zeynonnun resmine oyle bir mihlanmisim ki yazina cok focus olamamisim ve ateslendiginiz olayini kacirmisim..cok gecmis olsun canim sizlere..ins atlatmisinizdir..

cnm ateşimizdüştü 37.2 ama burun akıntımız ve baygın bakmamız halen devam..inş çabuk atlatırız yaa cok uzuluyorum..

hay allah neden kustuki üşüttümü acaba:26:tabi canım sen birazdan ver sütünü..çağlada 3 gecedir kusuyo ama bizimki balgamdan,hala kurtulamadık..
geçmiş olsun canım..umarım birşeyi yoktur..

Neden kustu bilmiyorum halbuki hafif olsun diye tarhana corbasi verdim cokta yemedi..neyse biz kac gundur disarlarda ev bakmaya gidiyoruz demek kuzum usuttu cnm..
Sagol guzel dileklerin icin teyzesi ins butun kuzularimiz iyi olur..hasta olmasinlar ins..

Cnm soylemiyim soylemiyim diyordum ama artik dayanamiyorum ne olur kizma bana olurmu...bana hemen adresini yaz ozelden Caglamin tutusunu alip hemen yollucam ok..boyle olmuyacak galiba kuzum tutusuz kalirsa valla yerim seni :))

Cnm soylemiyim soylemiyim diyordum ama artik dayanamiyorum ne olur kizma bana olurmu...bana hemen adresini yaz ozelden Caglamin tutusunu alip hemen yollucam ok..boyle olmuyacak galiba kuzum tutusuz kalirsa valla yerim seni :))

kız ben çok acıklı dokunaklımı yazıyom ki herkes bana birşeyler yollamak istiyoküçük emrah gibi hissettim kendimi
canımsın benim sagol canım düşünmen yeteryapacam kız merak etme:))yapamasamda alacam ne yapıyım:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…