2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selamhızlı çekim geçmişe göz attım..
mutluanne__hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın..notlarıda okumayı başardımmaşallah gözlerim çok iyi görür
zada__zeynep adayı çok begendim zaten begenmemek eldemi burçtaşımı:)nasılda sevimli nasılda asil bir kız..aynı ben:))
azraece__çok güldüm sana:)demek oynadın ha valla yakışır:)çatlasın kaynanan
hejar_canım bizim ve bestenin 11. i ayı 18 indeydi:)ben bile unutmuştum..zaman ne kadar hızlı geçiyo:)

aklımda birsürü kişi vardı:26:hepsini unuttum kusura bakmayın:44:biraz yogunum nedenini sormayın
hepinizi gıdıklıyorum ve sıkıştırarak öpüyorumbyeee

evde yapacaktım canım ama bi yandan mekan bakıyodum. pastayı vs kendim yapmak istediğim için sadece mekanı tutacağım yer bulamadım önce, diğerleri de pasta vs hersey dahil deyince pahalıya patladığı için vazgecmiştim. yine evde yapacaktım. ama çok kalabalık oluyo (hem mevlut hem diş bugdayından biliyorum) hem de harala gurele olur bişey anlamam diye aklım hep dışardaydı. bugun görüştüm nihayet ve çok sevdiğim beğendiğim bi mekandan uygun bi fiyat aldım. gerçi daha eşime söylemedim ama akşam konuscam...
bu arada kuzuma hediye almayacaktım ama fidan diktirmeye karar verdim. tema vakfının web sitesini inceledim. hem kızıma hem de partiye gelecek kküçük kuzenlerime ve kuzen çocukları adına da diktirip hediye edeceğim. hepsi beraber yıllarca birlikte büyüsünler yan yana
bi de fotoğraf çerçevesi yapma işim kaldı, onu ve slaytı da da hallettim mi sadece pasta ve cupcake kulesi kalıyo geriye...

slaytı ben de melek şarkısına yapcam sanırım. daha uygununu bulamadım henüz...

zadacan sen müzik işini ne yaptın nasıl yaptın??yani elinde 2.el cd falan varsa bilelim

cnm pc yi televizyona bağladık..pc deki müziklerden çaldık..istek üzerine netten çaldıklarımızda oldu(ankaranın bağları:)) karaoke vardı onla kendimiz söyleyip oynadığımızda oldu..

içimde patlasın istemiyorum ama evde flash yokpower pointte de ben bilmiyorum yapmayı
sen power pointte mi yaptın? eğer öyleyse akşam seni arayıp tahriş edeyim hemen

evet cnm power pointte yaptık..bende bilmiyordum eşim gösterdi çok basit istediğim gibi oynadım sonra üstünde..ara cnm seve seve bildiklerimi aktarırım..

zada__zeynep adayı çok begendim zaten begenmemek eldemi burçtaşımı:)nasılda sevimli nasılda asil bir kız..aynı ben:))

alemsin kız vallateşekkür ederiz cnm bnm

cnm fidan olayını süper düşünmüssün..bak ben akıl edemedim onu...ve kızıma daha hediye bile alamadım koşturmaktan(

melek şarkısı slayt için çok uygun bence hemde neşeli ve hareketli...bencede ona yapp..eğer resmin çoksa 2 şarkıda yapabilirsin ben tek şarkı yaptımm kimseyi sıkamamak adına..

Omer.in keseleri geldi hemen agactaki yerlerini aldilar ama bu agaci mekana goturmeyecegim ordaki bodur agaclara takacagim

Supriz bir hazirligim daha bitti yani kargolar yarin yola cikiyooorrr

Bu arada pedipedden aldigim ayakkabi geldi bayildimm!
Ben ilk ayakkabilarin saklanmasina cok ozenirdim bunlarin da altina yazi yazip saklayacagim
Babamiz kizacak ama dogumgunu kiyafetiyle uyumlu degildi napayim:18:

bu hediyeleşme işi ne güzel olmuş hediyelerde pek bi cici.keşke doğumgünü bebeklerimize karınca kararınca hediyeleşsek isteyenler.hediyelere boğsak birbirimizi
Tatlım biz zaten doğumgünleri için çekiliş yaptık bu hediyeleşmeler ordan kalma
ben orvital alıyordum migrostan 20liraydı sanırım ama alterntif arıyorum tadı çok yavan geldi çünkü
mail atsana bana sen nerden aldın>*?

tarif cafefernando + bi kase lezzet bloglarından ortak cnm
biz çok beğendik kalıp gibi durdu şeker hamuru kullanacaksan bence çok kullanışlı olur krema ve kremşanti eriyip bozabiliyormuş pastanın şeklini

sırada hangi çocuğumuzun doğumgünüsü var? bilen var mı?
önce mira sonra eymen kayra diye biliyorum
orhan cemalin ne vakit kuzum?

200tl bence iyi. ben de o fiyata mekan tabak çanak + içecekler şeklinde anlaştım
zadacan sen müzik işini ne yaptın nasıl yaptın??yani elinde 2.el cd falan varsa bilelim
kız herşeyi yaptın bunu da yaparsın hemen mp3.mid.az sitesine gir ne ararsan var zart diye iniyor korsancıya çıkarma ama adımı :s

içimde patlasın istemiyorum ama evde flash yokpower pointte de ben bilmiyorum yapmayı
sen power pointte mi yaptın? eğer öyleyse akşam seni arayıp tahriş edeyim hemen

windows movie makerın çok güzel uygulamaları var tavsiye ederim beyb

Günaydın sevgili arkadaşlarım
Biangel kujum geçmiş olsun,,inşallah iyi haberlerle dönersin.

saol bacımturp gibiyim turp

Gunaydınnnn :)
Kujum inşallah temiz cıkarsonuclar

saol yeşilçayım az bişe dışında bişe yok bacım sadece dikkat etmme lazım ilaç kullancam

kesin anlarım bacım sor sor bana

geçmiş olsun bitanene

küçükmü top olsunlar işlaaa oh ho duş ferahlamışsındır bi bardakta soğuk su içeydin iyi gelirdi ben hep öle yaparım kazıklanınca

delü sen beceremiyosan bir ölek bari

geçmiş olsun bacım iyi haberleri beklioz

DELÜ DELÜ işte

Eki Görüntüle 690389 Eki Görüntüle 690390 Eki Görüntüle 690391 Eki Görüntüle 690392
kızlar özellikle elbiseye bayıldım,alsam mı acaba?:44:Ne dersiniz?Site:Miniqimin cicileri.

hoşlar valla ama pabuçlar daha hoş leoparlı avuuuu

tek kemermi inanayımmı

ceren ve çağla cicilerini güle güle giysinler

bulunmuyo korolası tüllll bende istiyordum bulamadım diş dudayında kalan tülle yapmıiştım zaten

slmm canım bacımm

geçmiş olsun sana ve oluşuna tez vakitte ileşmeniz dileklerimle

kesin iyi olmuştur bacım

delü işte azcık güleydik ne oh oh ne güzel eğlence olmuş işte salla

nice güzel yaşlar diliyorum annecine allah başınızdan eksik etmesin

prenses MAŞALLAHGÜZEL SAĞLIKLI YAŞLARA
bebek o daha annesi 25 yaşında olsada bebke olarak kalcak gözünde
nazardır kesin off geçmiş olsun

ananenin iyi olmasına çok sevindim daha iyi olur işlaa

cicilerinizde çok güzel sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun

oh oh demek (1) olcak pastan bende öle düşünüyon bakalım kısmet daha 11 mayısa çok var

eee bacımsın ya suyumdan ya huyumdan kapman normaldır

İYİ BİR HAFTA OLSUN MAYIS ANNELERİ VE DATLUŞLARI

ALLAH sağlık sıhat versin işlaa

zeynep ada prensesimizin VE ömer paşamızın doğum günleri kutlu olsun
darısı bizim datluşlarımızın başına

sağlığım yerinde allah şükür bir kaç şey dışında X menım artık bizle kalıo cuam gününden beri iyiz yanı sevişioz ( o manada değil)

yaş günü hazırlıklarda ufak tepek şeylr harıç ilerleme yok öle duryoz

tavşanım uyumuyo geceleri hortlağa döndüm

ama güne güzel HejaR12 bacımın o datlu sesiyle başladım saolsun düşünceli bacım

sesi NİNNİ gibi biz muhabbet ederken tavşanım arabasında uyumaya başladı benım sesimden uyandı ama
az sonra genE uyudu MAŞALLAH diyin

not:bu alıntılarımız güzünden site çökmez işlaa

yaaaa ben bu agacı carsıda görup coooooook begenmiştimcok cicik

arkadaslar konusuldumu bilmem
milliyet hikaye kitabı veriyor hergüne ayrı masallar gazetedeki şifreyle üzerine resim ekliyorsun ve adını yazıyorsun enesin masalı gibi
gazete almanıza gerek yok şifre benden sorulur veriyorum girip yapın sadece 5.90kargo parası ödüyoruz babyceren yapmaz
şifremiz : 3SP6UDUWJQ
Senin Kitabın

Masallah masallah..sen ne guzel olmussun oyle Zeynep Adacim..ah seni kucaklayamadim yaa yanarim yanarim ona yanarim ama alacagim olsum teyzesi gelince kocaman opup kucakliyacak..
Cnm cok sukur kazasiz, dertsiz atlatmissiniz darisi bizlerin basina ins..

BabyCeren canımm ben takviminde 11 gördümdeayy doğru ya hem kutlamıştım ki benneyse bende annenin 50.yaşını kutliyim bari
nice yaşlar olsun sağlıkla inşallah

Beykozcum ya ablanın bebişi için geçmiş olsun diyecektim onuda unutmuşum:18::18:inşallah sağsalim doğumu gerçekleşir bol bol dua okuyun canım

anneZEYNEP Ağacınız çok şeker görünüyor hazırlıklar süper doğum günüde şahane geçecek inşallah

biangel_kujum yeterki tavşan uyusun her gün seans bile yaparız istersen
ayıpsın bacım her zaman ararım

Bunlarin icinde ne var cnm, seker dimi..bende boyle birsey hazirlayacam ama benim herseyim cok dandik olucak galiba..salonda kutlama olcagi icin herseyi bulup goturmek benim icin cok zor ayrica benim tormalarin uzerine isim yazdirma sansida olmadi bu yuzden stiker yapistircak onda yaziyor ..

Agaci cok begendim cok isabetli alis veris olmus, renk uyumuda cok hoss..ellerine ve fikrine saglik cnm

Ayakkabilari gule gule giyinsin Omer pasamiz, hep guzel gunler yasar ins.

Masallah masallah allah keyfini hep daim etsin cnm, senin mutlu olmana inan cok mutlu oluyorum ..
Ece miz cok zevkliymis, gule gule kullansin Mira miz..hayirli olsun cok guzel hepsi..Notlarda ne yaziyor o kadar cok yazmis ki AzreEce sanki aska gelmis gibi :))

ANNEZEYNEP ömerinle daha nice seneler diliyorum sana bu sene çok yoruldun inan bazen senin yaptıklarını okuyunca ben yoruluyorum ama çok güzel yapıyosun ilerde çok güzel anılar bunlar gelinine göğsünü gere gere gösterirsin fotoları ben bu oğlana ne emek verdim diye .... şakalar bi yana rabbim bi ömür sağlıklı mutlu yaşatsın ailenizi artı genişlettsin ömere kardeşler gelsin boy boy......

Magnetli kitap ayaracı dıe bışey varsa onu arastırırken bunu gördüm ve aklıma nıyeyse chıhıro geldı. Tavsanlı falan da yapmışlar

Eklentiler

• $image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 46
selam mayis annecikleri gecen yil bu zamanlar heyecanla kim dogurdu bugun acaba diye acardim bilgisayari zaman nasilda gecti cok sukur simdi o minikler yaslarina giriyorlar allah hepsine uzun omur ve saglik versin insallh ANNEZEYNEP ve MUTLUANNE dogum gunleri kutlu olsun kuzulari opuyorum

benimki moulinex canim iyi hosta bi cok parcasi var temizlerken cok ugrastiriyo ama bu meretlerin hepsi boyle malesef gerci ise yaramiyor desem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…