cnm hani evde yapıyordun kararmı değiştirdin....200 tl hiç birşey değil cok iyimiş...ama evin müsaitse ilk evinde yapsan daha iyi deilmi resimlerde evinde hatıra olur..bende dısarıda yapacaktım kalabalığız diye, sırf bu yüzden ikiye bölüp evde yaptımmm..ama eğer cok kalabalıksanız tabi yapcak bişey yok...inş gönlüne göre olur hersey güzel yüzlü arkadasım...
kız mutlu tembellik yapma bakım calıs dersine...yardıma ihtiyacın varsa seve seve ederimm haberin olsunn...
ben slayt şarkımı candanın melek sarkısına yaptım cok guzel oldu...
slaytı kesın yapın kızlar cok hos oluyor gercektennn...ve dede annane babanne amca dayı teyze kuzenler gibi bebklerinizle birlikte olan resimlerinden eklemeyi unutmayın herkes kendinide görünce cok hos oluyor...
zadacan sen müzik işini ne yaptın nasıl yaptın??yani elinde 2.el cd falan varsa bilelim
içimde patlasın istemiyorum ama evde flash yokpower pointte de ben bilmiyorum yapmayı
sen power pointte mi yaptın? eğer öyleyse akşam seni arayıp tahriş edeyim hemen
zada__zeynep adayı çok begendim zaten begenmemek eldemi burçtaşımı:)nasılda sevimli nasılda asil bir kız..aynı ben:))
evde yapacaktım canım ama bi yandan mekan bakıyodum. pastayı vs kendim yapmak istediğim için sadece mekanı tutacağım yer bulamadım önce, diğerleri de pasta vs hersey dahil deyince pahalıya patladığı için vazgecmiştim. yine evde yapacaktım. ama çok kalabalık oluyo (hem mevlut hem diş bugdayından biliyorum) hem de harala gurele olur bişey anlamam diye aklım hep dışardaydı. bugun görüştüm nihayet ve çok sevdiğim beğendiğim bi mekandan uygun bi fiyat aldım. gerçi daha eşime söylemedim ama akşam konuscam...
bu arada kuzuma hediye almayacaktım ama fidan diktirmeye karar verdim. tema vakfının web sitesini inceledim. hem kızıma hem de partiye gelecek kküçük kuzenlerime ve kuzen çocukları adına da diktirip hediye edeceğim. hepsi beraber yıllarca birlikte büyüsünler yan yana
bi de fotoğraf çerçevesi yapma işim kaldı, onu ve slaytı da da hallettim mi sadece pasta ve cupcake kulesi kalıyo geriye...
slaytı ben de melek şarkısına yapcam sanırım. daha uygununu bulamadım henüz...
kızlar kızımın cicilerine bakarmısınız sizce nasıl doğum günü elbisesi
Tatlım biz zaten doğumgünleri için çekiliş yaptık bu hediyeleşmeler ordan kalmabu hediyeleşme işi ne güzel olmuş hediyelerde pek bi cici.keşke doğumgünü bebeklerimize karınca kararınca hediyeleşsek isteyenler.hediyelere boğsak birbirimizi
ben orvital alıyordum migrostan 20liraydı sanırım ama alterntif arıyorum tadı çok yavan geldi çünkübu tarif nerden? ağzımın suyu aktı okurkenmikemmel bilgile için teşekkür ediyore ve seni seviyore
benim de artık yarın şu mekan işini netleştirmem lazım... ona göre pasta yapcam mı yapmicam mı belli olsun artık... off. gerildim bak yine.
içim dışım doğum günü, pasta, cupcake, şeker hamuru vs oldu...
bişey sorcam: organik tavuk alanlara:
ben bi arkadaşım vasıtasıyla gezerek beslenen tavuk buldum. bugun elime geçecek... sizin aldığınız tavuklar kaç kg ve kaç para acaba merak ettim...
önce mira sonra eymen kayra diye biliyorumsırada hangi çocuğumuzun doğumgünüsü var? bilen var mı?
200tl bence iyi. ben de o fiyata mekan tabak çanak + içecekler şeklinde anlaştımabooo bi de slayt ve müzik zart zurt var di miiiiiiiii
ben mekan ayarladım gibi gibi... hava guzel olursa bahcede bozarsa içerde olcak.. sadece mekan ve oranın tabak çanağını kullanmak için 200 tl nasıl sizce?
üst limitim o kadardı...
ben de yazılıya son dakka calısanlardanım
kız herşeyi yaptın bunu da yaparsın hemen mp3.mid.az sitesine gir ne ararsan var zart diye iniyorzadacan sen müzik işini ne yaptın nasıl yaptın??yani elinde 2.el cd falan varsa bilelim
içimde patlasın istemiyorum ama evde flash yokpower pointte de ben bilmiyorum yapmayı
sen power pointte mi yaptın? eğer öyleyse akşam seni arayıp tahriş edeyim hemen
Günaydın sevgili arkadaşlarım
Biangel kujum geçmiş olsun,,inşallah iyi haberlerle dönersin.
Gunaydınnnn :)
Kujum inşallah temiz cıkarsonuclar
i
melegim ben resim işinden pek anlamam canım:)kesin sitede bir sorun vardır error veriyordur:))kujum olsa anlardı:)
çağlayı yatırdım ama baya öksürdü ve en sonunda kustu..sanırım yarın bizi doktor amca bekliyo
balgamı var..sekrol veriyodum ama yalnış birşeymi yaptım bilmiyorum:44:
bal limon zencefil de çare olmadı bize..işe yaramadı..havalar ısınınca hiç hasta olmuyolar ama nisan ayı çok soguk geçiyo..
1 haftadır yagmur hiç durmadı..kaloriferlerde yanmıyo..kömür bitmiş
içim şişti:)
Ahada bu mesajini simdi okudum..daha ucamadim, ayaklarim yerde ama ins iyi bir tasinilcak ev bulursam ucmayi bak o zaman cok iyi yapaacam..ins :))
Kizlar yaw benim su internetten aldigim fincanlar geldi hani zurafali olanlar resmen minnacik oyuncak gibi ciktilar yaw..cok guldum ama artik aldik onlari..uzerine soguk dus aldim getti gecti..onun yaninda hediyeleri koyacagim pocet cantalarida kagittan sectim saniyordum naylon cikti birde minicik onlarda :)) digerleri normal gordugum gibiydi :)) cok fena kaziklandim yaa..icime oturdu resmen ama bugun ogluma bir yerde cok indirim olmus balon aldim ve bazi susler vardi yani acigi bugun kapattik gibi bakalim artik onumuzdeki gunler ne olur allah kerim..bereketli olur ins..
arkadaşlar ben kaçarkeyfim olmayınca yazı yazmakta içimden gelmiyo
hepinizi gıdıklıyorum öpüyorum:)kendinize bebeklerinize çok iyi bakın..sanırım ben çocuklarıma bakmayı beceremiyorum
hoşçakalınn....
kızlar iyi geceler ben bu aralar gelemiycem söyliyim dedim ablam hamile ya dün gece bebekte oda kasılmıs ve sancısı varmıs serum takıp ilac verdiler sancıları tutmasın diye 33haftalık ve 2hafta geride gelişmemiş bebegimiz anlıycagınız kötüyüm buraya yazıp kacıcam hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın dularınıza ihtiyacım var...
Delu delu konusma cnm, ne demek beceremiyorum..o zaman dunyada bulunan her anne beceremiyor demek..cunku bir dunya cocuk hastalanarak buyuyup kocaman oluyorlar..bizim biraz sabirli olup bu sureci saglicakla atlatmaktan baska caremiz yok, bir gun olurda birseyler icat edilir hastaliklara son verilir ,mi bilemem ama suan eldeki verileri kullancagiz malasef..
Gecmis olsun guzeller guzeli kizcelerimize,,
Eki Görüntüle 690389 Eki Görüntüle 690390 Eki Görüntüle 690391 Eki Görüntüle 690392
kızlar özellikle elbiseye bayıldım,alsam mı acaba?:44:Ne dersiniz?Site:Miniqimin cicileri.
bugün akşam üstü kendimi çarşıya attım yine alışveriş yaptım:18:kocam kızıyo artık bana:18:
ama kendime kemer dışında birşey almadımcerene ayakkabı çağlaya elbise ve en sonunda tütü için tül aldım..
bütün çarsıyı gezdim en son magazada buldumhiç biryerde yok sinir oldum
umarım yapabilirimde bu kadar yorgunluguma deger
yarın hemen yapacam ve sizlerle paylaşacam ama acaba önce cerene mi yapsam:44:çünkü
23 nisanda gösteri yapacaklarmış..müzik eşliginde birşeyler hazırlıyolargidip izleyecez
selam canlarım
mutlu pazarlar
birkaç gündür giremedim hastaydım malesef grip olmuştum şimdi biraz daha iyiyim ama bu seferde oğluma geçti
umarım çabuk toparlar kuzum
bu arada hastaykende ziyaretçi olarak okudum geçmişi
şimdilik aklımda bunlar kaldı kızlar kusura bakmayın hepiniz öpüldünüz
kızlar dün tül almıştımbugün kestim biçtim yapmaya başladım ama hiç begenmedim
ben bu işi beceremedimcerene göre kestim ama ne bileyim içime sinmedi
daha bitirmedim bitireyim resmini çekerimhiç güzel olmadı tüle versigim paraya yazık oldu
çok moralim bozuk çokkkkgitti 7 buçuk lira
bugün kendime gelemem artıkbeni beklemeyin
siz bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olucam
belkide mutfakta yemek yapıyo olucam yada banyoda banyoyu ovalıyo olacam yadaaaa wc de neyse boşverin wc yi:))
iyi gecelerrr
.resmini çekmedim çok gülersiniz diye:)
ama ceren bayıldı hatta akşam annemin dogum gününü kutladık abimlerde,oraya tütüsünü giyip gitti:)ama altına tayt giydi
çünkü malzeme eksik kalınca heryeri görünüyodu:)))çocukların elinde oyuncak oldu benim tütüolsun eglendiler..
Günaydınnn kızlarrr....
biliyorsunuz c.tesi adanın doğum gününü kutladık..herşey çok güzeldiii..herkes çok beğendi herşeyimizi...benımde içime sindi...
çok yorucu ama çok güzel bir gündü...gündüzki kutlamada daha enerjiktik aksamki kutlamada biraz enerjimiz düşşese de herşey bnm gözümde süperdi....
taçları iyiki yapmışım çok işime yaradı herkes bayıldı bol bol resım cektırdı...şişelerime pembe draje bademlerden koydum çok şeker oldular...
Ada resmen kudurdu çocukları görünce bir otarafa bir butarafa koştu durdu...artık bebeklikten çıktı sanırım...
kötü yanı ise cumartesi gecesi Ada da bende ateşlendik..kızım sürekli kustu..nazar değdi galiba kuzuma..dünde acile götürdük antibiyotik verdi..inş biran önce atlatırız...
kızlar aynı gün 2 doğum günü yapacakalr varsa kesinlikle yedek badi yapsınlar kuzularına..ben 4 adet yapmıştım farklı farklı iyikide yapmışım..bi terledi değiştim..bi kirletti değiştim.. ayrıca külotluçorabının poposunada minnimause işledim eğildikçe çok güzel görünüyordu totosu fikir olsun diye söylüyorum..biz bu zorlu ama güzel süreci attlattık darısı başınıza arkadaşlarım..
resimleri en kısa sürede yüklüycem kızlar....
Eki Görüntüle 691587
ZeynepAda'nın güleç yüzüyle güne başlamak....
Ömer'in artık 1 yaşında olduğunu bilmek...
Yavrukedinin sesini duyup Sinemis'in iyi olduğunu öğrenmek...
Annezeynomun güzel mesajını görmek....
Şekersiz yeşil çayımın annanemi sorması....
Annanemin daha iyiye gitmesi.......
Azraeceyle konuşmak......
Ecenin Mira'ya gönderdiklerini sizlerle paylaşmak......
ALLAHIM YA HAVALARDAYIM RESMEN,,ÇOK MUTLUYUM
ALLAH MUTLULUĞUMUZU DAİM ETSİN
HERKESE SÜPER BİR HAFTA DİLİYORUM,,Canım adaşım azraecemmmm
Kesene,eline, emeğine, o notları yazan,beni mutluluktan ağlatan yüreğine sağlık
Kızlaaaaar buyrun hediyelerimizöyle güzeller ki bayıldım bayıldımmm
Eki Görüntüle 691589 Eki Görüntüle 691590 Eki Görüntüle 691591 Eki Görüntüle 691592
Teşekkürler canım çok sağolTatlı cadım,Şekersiz Çayım sizlerde sağolun canlarım
Kızlar dün akşam pasta siparişi verdim,,ilki klasik "1" şeklinde olacak,,inşallah güzel birşey çıkartırlar,,
reimdeki minnili pastanın dışındaki gibi punatiyeli pembe kuşak istedim,,diğer reimdeki gibi "ada" yazısını minnie li kurabiyelerle "mira" yazacaklar,
adamlara resimleri ve istediklerimi götürünce,,ne iş yaptığımı sordularAslında böyle şeylere takılmam ama yine de biraz değer birşey çıksın diye
çıktı alıp götürdümdiğer pastamız(akşamki kutlama için) ise düz,,üzeri bebek figürlü olacak sadece..pasta işim de son buldu böylece
selam güzel bayanlar ve tatlı bebişler nedense bugün herkese laf yetiştiresim var
içime biangel kujum kaçmış gibi alıntılar yaptım
amma zormuş be,ben bu alıntılara cevap yetiştirene kadar 1 saat eltimle kv çekiştirdik,oğluma süt verdim,uyudu
baya işte yaptım yani,biz daha iyiyiz şükür oğlumun ara ara burun akıntısı ve tıkanıklığı oluyor ilaç kullanmıyorum sadece tıkandığı zaman serum damlatıyorum
onun dışında iyiyiz şükür,herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 692477
Omer.in keseleri geldi hemen agactaki yerlerini aldilar ama bu agaci mekana goturmeyecegim ordaki bodur agaclara takacagim
Supriz bir hazirligim daha bitti yani kargolar yarin yola cikiyooorrr
Bu arada pedipedden aldigim ayakkabi geldi bayildimm!
Ben ilk ayakkabilarin saklanmasina cok ozenirdim bunlarin da altina yazi yazip saklayacagim
Babamiz kizacak ama dogumgunu kiyafetiyle uyumlu degildi napayim:18:
Günaydınnn kızlarrr....
biliyorsunuz c.tesi adanın doğum gününü kutladık..herşey çok güzeldiii..herkes çok beğendi herşeyimizi...benımde içime sindi...
çok yorucu ama çok güzel bir gündü...gündüzki kutlamada daha enerjiktik aksamki kutlamada biraz enerjimiz düşşese de herşey bnm gözümde süperdi....
taçları iyiki yapmışım çok işime yaradı herkes bayıldı bol bol resım cektırdı...şişelerime pembe draje bademlerden koydum çok şeker oldular...
Ada resmen kudurdu çocukları görünce bir otarafa bir butarafa koştu durdu...artık bebeklikten çıktı sanırım...
kötü yanı ise cumartesi gecesi Ada da bende ateşlendik..kızım sürekli kustu..nazar değdi galiba kuzuma..dünde acile götürdük antibiyotik verdi..inş biran önce atlatırız...
kızlar aynı gün 2 doğum günü yapacakalr varsa kesinlikle yedek badi yapsınlar kuzularına..ben 4 adet yapmıştım farklı farklı iyikide yapmışım..bi terledi değiştim..bi kirletti değiştim.. ayrıca külotluçorabının poposunada minnimause işledim eğildikçe çok güzel görünüyordu totosu fikir olsun diye söylüyorum..biz bu zorlu ama güzel süreci attlattık darısı başınıza arkadaşlarım..
resimleri en kısa sürede yüklüycem kızlar....
Eki Görüntüle 691587
Eki Görüntüle 692477
Omer.in keseleri geldi hemen agactaki yerlerini aldilar ama bu agaci mekana goturmeyecegim ordaki bodur agaclara takacagim
Supriz bir hazirligim daha bitti yani kargolar yarin yola cikiyooorrr
Bu arada pedipedden aldigim ayakkabi geldi bayildimm!
Ben ilk ayakkabilarin saklanmasina cok ozenirdim bunlarin da altina yazi yazip saklayacagim
Babamiz kizacak ama dogumgunu kiyafetiyle uyumlu degildi napayim:18:
ZeynepAda'nın güleç yüzüyle güne başlamak....
Ömer'in artık 1 yaşında olduğunu bilmek...
Yavrukedinin sesini duyup Sinemis'in iyi olduğunu öğrenmek...
Annezeynomun güzel mesajını görmek....
Şekersiz yeşil çayımın annanemi sorması....
Annanemin daha iyiye gitmesi.......
Azraeceyle konuşmak......
Ecenin Mira'ya gönderdiklerini sizlerle paylaşmak......
ALLAHIM YA HAVALARDAYIM RESMEN,,ÇOK MUTLUYUM
ALLAH MUTLULUĞUMUZU DAİM ETSİN
HERKESE SÜPER BİR HAFTA DİLİYORUM,,Canım adaşım azraecemmmm
Kesene,eline, emeğine, o notları yazan,beni mutluluktan ağlatan yüreğine sağlık
Kızlaaaaar buyrun hediyelerimizöyle güzeller ki bayıldım bayıldımmm
Eki Görüntüle 691589 Eki Görüntüle 691590 Eki Görüntüle 691591 Eki Görüntüle 691592
kızlar çağla meyve yemiyo..bende mecbur milupanın kavanoz meyve püresinden yediriyorum ama bu böyle gitmez ki..
ne yapacam düşündüm taşındım ve belki katı meyve sıkacagı alırsam hem meyve suyu içer hemde
püresini yedirebilirim..yazda geliyo bir sürü meyve atarım içine atom yaparımbenle kocamda içer:86:
ne dersiniz..sizler kullanıyomusunuz eger cevabiniz evet sa hemen bana model tavsiyede bulunun
netten baktım ama hepsi kocaman duruyo..kendisi küçük feili büyük bir makine olsun
varmı tavsiyesi olan:125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?