2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Beğenmek ne kelime canım benim bütün ofis olarak bayıldık kim bilir kızıma nasıl yakışacak cicicleri
Bana yolladıkların ne zarif.. küpe kulağımı,bilekli bileğimi süledi bile
Kristal yunus balıklı süsü düşünme inceliğin beni mutluluktan ağlattıYazdığın güzel kelimeler ruhumu aydınlattı
Bende ve eşimde magnet biriktirme hastalığı var,,her yerden magnetler var dolabımızda,,Eve gidince senin gönderdiğini de magnetlerimin yanına ekleyeceğim
Çok çokkk çok mutlu oldum El emeği banner'ı masamın baş köşesine koyacağım...Tekrar çok teşekkür ederim kendim ve kızım adına

tatlıcadım sende aklımdaydın burada görünce daha iyi olduğunu anlayıp daha da bir seviniyorum. inşallah daha da iyi olacaksın Tarık Buğramı öp benim için.

mybabylove sen naptın ev işini bulabildinmi gönlünce bir yer?

bebeğim ceren kristal tül alacaktın senin aldığın büyük olasılıkla çiçekçilerin kullandığı sert tül marmariste de ondan vardı ben izimirde bulabildim ancak ama olsun ceren beğenmiş ya sonunda önemli olan o eline sağlık:)

Merhaba kizlar nasilsinizzzz bayagidir giremiyorum hastalandik kizimla ayni gun ishal ve kusma anneme gittik elimi kolumu kaldiracak halim yoktu eee gidincede kalalim dedik 10 gun kaldik geldik 1-2 kez girdim yazayim diye ama internet cok yavasti sıkilip biraktimokis suan icin iyi cok sukur yavrum ne yerse yesin kusuyordu kakasi pacalarindan akiyordu bol bol sivi vermeye calistim cok korkuyordum ama benim minnosum annesini mahcup etmedi ve suan likir likir su iciyor biberonu elinden alinca agliyor yani o boyutta su iciyor artik hem kusma hem ishal olunca cocuk suya saldirdi
mama sandalyesinde hasbel kader bagli degilse kucuk hanim ayaklarini cikartip ayaga kalkmaya calisirken dun yakaladim diz cokmus bekliyordu tutunup kalkabilecek bir yer bulsa kalkardi veee tembel kizim yuruyor artik emeklemek isine gelsede arada bir kendi basina gidiyor cok hossss inanilmaz guzel bir duyguymus yaaa kendi evladin olunca ayri bir guzelmis
kizlar birde iyimi dersiniz kotumu dersiniz bilemem ama abim bosandiuzuluyorum cunku 7,5 yasinda yegenim var seviniyorum cunku o cocuk kavgali gurultuu bir evliligin icinde buyuyordu tuhaf hissediyorum ama gec kalinmis bir karar diye dusunuyorum neyse birgun uzun uzadiya yazarim size bu arada ÖMER VE ZEYNEP ADA nin dogum gunumuuuuu yaaa bak duzenli girmeyince neler kacirmisim saglikli sihhatli uzunn bir omur diliyorum...Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah yavrularimizi kizlarrr opuldunuz

bayıldım bayıldımmmçok güzel olmuş Zeynepada pamuk prenses gibi sarıp sarmalayıp öpesim geldii minnoşumu
yüzü hep böyle gülsün inş bebemin.. çok duygulandım Zeynepadayı böyle görünce çok şükür büyüttük yavrularımızı
sağlıklı,mutlu nice yıllaraa
sıranı savdın ohhh be demişsindir zadam darısı bizlerin başına umarım bizlerde senin gibi üstesinden geliriz öptüm ikinizide

mutluluğunu ben taaaa burdan hissetim canım:)daim olsun inş
azraececim zevkli arkadaşım hediyeler çok güzel..Mira nın cicileriyle resmini görmek için sabırsızlanıyorumm

Sinemisin iyi olmasına çok sevindim canım Allah tekrar yaşatmasın..Sinemis büyüdüğü zaman gülerek anlatırsınız pişik kreminin tadına baktığını:)

Canim valla bir iki yer var biri abimlerin yaniadam evin icini disini yeni yaptiriyor amaaaaa yatak odalari abiminki ile dip dibearada incecik bir duvar var yanio yuzden oradan vaz gectim gibi annemlere yakin bir ev var bugun yarin belli olacak yani hayatim hayirlisi olsun dedim artik yaaa cokta bunaldim cunku belirsizliklerden hic hoslanmamsizler nasilsiniz ecos nasil?

günaydın sayın arkadaşlarım,

günün gelişen olaylarıyla yine karşınızdayım diyeceğim ama bugünün onur konukları Ömer ve Zeynep Ada olduğu için sözü hemen onlara bırakıyorum, bülteni onlar sunacaklar. buyun çocuklar

ÖMER ve ZEYNEP ADA:

GÜNAYDIN SAYIN MAYIS ANNESİ TEYSELERİMİZ, BİS GEÇEN HAFTA BİY YAŞINA GİYDİK. GEÇEN YIL BU SAMANLAY ANNEMİSİN KAYNINDAN YENİ ÇIKMIŞTIK AMA ŞİMDİ YÜYÜYOYUS. SAMAN ÇOK ÇABUK GEÇİYOY. ANNELEYİMİS BİZE ÇOK GÜSEL BİR DOYUMGÜNÜSÜ HASIYLAMIŞLAR. ÇOK GÜSEL YİYECEKLEY VE KIYAFETLEY YAPMIŞLAY. CİCİLEYİMİSLE BİY SÜYÜ FOTOOYAF ÇEKTİYDİK. ANNELEYİMİS BUGÜN SİSE DE GÖSTEYECEK.

BİSDEN HABERLER BU KADAY CHİHİRO TEYSE. BİS GİDİYOYUS, UYKUMUS GELDİ

evet, sayın seyirciler, çocuklarımız yaşlarına girdikçe programda konuk olarak ağırlamaya devam edeceğiz. güneş1 hanımın oğlu Yaman'a da ayrıca iyiki doğdun diyoruz, hazırlıksız olduğumuzdan, programa çıkaramadık. öpüyoruz

inş canım inş ağzından bal damlıyo sabah sabahöperim teyzesi sende şirinemi öppp

çok geçmiş olsun canım ishal kusmayı tarık buğrada atlattı çok zor ve sıkıntılı bi süreçten geçmişsiniz üzerine sende rahatsızlanınca daha zor olmuştur..okişin bol bol su içmesi iyi olmuş
ben elma kompostosu vermiştim bol bol ishali devam ediyosa aklında bulunsun canım..
sonrasında da tarık buğra 1 hafta kadar kabız oldu okiş olmaz inş
demek kuduruk okişimizde yürüyuo artık maşallah fıstığıma
yeğenin içinde çok üzüldüm umarım bu durumdan çok etkilenmez

Sabah sabah Irfan Değirmencıye mesaj atıcam dıye ayran budalası gıbı agzı acık tv ızlerken alt değiştırırsem kızım pişik kremini yer de gormem tabı
bı baktım tum agzı krem hemen ıslak mendılı kapıp agzını sıldım ıçını bı actım dılı dışlerı de bembeyaz onuda sıldım.ıyıkı dun bı arkadasın adını hatırlayamadıgım yazdıgını okudum(kızı yemış dr u aramıs pişik kremi neticede cocuklar ıcın oldugundan zararsızdır demış ya) oyuzden panık olmadım
herseyden öğuren çocuk nasıl oldu da kremden öğurmedı o da ılgınç tabı
ah dedım tup çokokremı bı tanısa demekki bayılacak

ece babası burda o yüzden daha iyi:) bende yürümesini çekip video koymak istiyorum ama salak makina virüslü olmuyor ama ben bir çaresini bulup paylaşmak istiyorum sizinle:) dün meydanda etkinlik vardı ses çok yüksek olduğundan ece korktu yere koyunca ağlıyordu ama çok komikti:) eşime dedim roman havası çıkarsa oynarım (çok kızar böyle şeylere) çıkmaz o havalar burada dedi zeytinyağlı yiyememden sonra abe kaynan naptın bize ardından kaynanamın adını kuyruklu yılan koydumlar çalmazmı hem söyledim hem oynadım tabi azcık usturuplu oynadım:)) benimki çok pis baktı bana ama takmadım:)) ay değmeyin keyfime çok iyi geldi yaşasın kötülük:)))

zada kızın çok tatlı ve coook guzel olmuş.popişindei mikiyi eminim herkes ısırmak ıstemiştir

mu​tlu anne hedıyelerınızı gule gule ıyı gunlerde kullanın

zada kızın çok tatlı ve coook guzel olmuş.popişindei mikiyi eminim herkes ısırmak ıstemiştir

mu​tlu anne hedıyelerınızı gule gule ıyı gunlerde kullanın

Teşekkürler canım çok sağolTatlı cadım,Şekersiz Çayım sizlerde sağolun canlarım

Kızlar dün akşam pasta siparişi verdim,,ilki klasik "1" şeklinde olacak,,inşallah güzel birşey çıkartırlar,,
reimdeki minnili pastanın dışındaki gibi punatiyeli pembe kuşak istedim,,diğer reimdeki gibi "ada" yazısını minnie li kurabiyelerle "mira" yazacaklar,
adamlara resimleri ve istediklerimi götürünce,,ne iş yaptığımı sordular Aslında böyle şeylere takılmam ama yine de biraz değer birşey çıksın diye
çıktı alıp götürdüm diğer pastamız(akşamki kutlama için) ise düz,,üzeri bebek figürlü olacak sadece..pasta işim de son buldu böylece

Eklentiler

• $7732299720_c6ccb1f1dc_z.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 60
  • $8492093390_aa691110bb.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 50
yeşilçayım çok teşekkür ederim cnm..kızımda bende sümüklü olduk dunden beri..ada ateşli teyzesi..biran önce aksam olsun eve gitmek istiyorum.(bir önceki sayfaya giremiyorum o yuzden alıntı yapamadım)

çok teşekkürler mutlucum..sırada siz varsınız nekdr mükkemmel olacağını tahmın edebiliyorummmm...çoook kolaylıklar diliyorum cnm...cicilerinizde cok guzel azraececim ne güzel dusunmuşş...üzerinizdede görmek isteriz...

teşşekkür ederiz tatlışkom...amin cnmbnm...resmi çok merak ettim koy koy koy

mybabylovecum cnm cok gecmıs olsun neyseki atlatmışsınız inş bizde biran önce atlatırız...çok teşekkürler teyzesi..

cnm tatlıcadıcım cok teseukkurler beğenmenize cok sevındım...cnmm hemde nasıl bir ohh cektim biliyomusunnn üzerimden buyuk bir yuk kalktıı...ama bir boslukta oldu..nerdeyse 2 aydır her aksam bir şey yapıyorum dun aksam bır boşluk hıssetmedım desem yalan olur..:))

cnm ne guzel özetlemişsin çoooook tesekkur ederiz

hay allah... üstüste ikinci sudocrem vakası neyse ki endişelenecek bişey yokmuş... :) gecmiş olsun...

ohh ne iyi etmişsin... biz de dün "yatcaz kalkcazzz hoop ordayım" şarkısı eşliğinde göbek attık defnenin bu aralar favorisi :) bu şarkıda göbek atılır mı demeyin zira o gülsün diye kapı gıcırtısına oynar durumdayım (benimki de oynamaktan hoşlanmaz.. eee asker adam oynar mı, agır abi onlar) :)

Günaydınn en tatlı bebişlerin en güzel anneleri
Oğluşum büyüyor...Artık hareketleri tavırları çok değişti.En güzeli ise artık birbirimizim dilinden anlıyor olabilmek.

Bugün 1 yaş kontrolümüz için doktor teyzemize gittik.
Kilomuz 9600, boyumuz 75 cm...Ben 1 yaşında 10 kilo olur inşaallah diyordum ama maalesef :))
Neyse sağlıklı olsun da,gerisinin hiiiç önemi yok.
Kuzum geçen haftalardaki iğne korkusu ile odaya girer girmez ağlamaya başladı..Benim oğlum hiç doktordan korkmazken şimdi sedyeye oturması ile ağlamaya başlaması bir oluyor.Çok üzüldüm onun bu halini görünce
Çok şükür hastalığı tamamen atlatmış ama doktor korkusu yanımıza kâr kaldı

Daha önce de kronik burun tıkanıklığımızdan bahsetmiştim.Doktorumuz artık 1 yaşında olduğu için KKB doktoruna yönlendirdi.
Birde anne-baba ve aile yakınlarında gözlük olduğu için göz doktoru tavsiye etti.
Şimdilik bu doktorlara götürmeyeceğim,biraz korkusunun geçmesini istiyorum.Sanırım yazın götürürsem biraz olsun unutmuş olur.
Tabi önümüzde 1 yaş aşıları var bir de..Onu da hayırlısıyla atlatırız inşaallah.

ZADA ; Canım Zeynep Ada çok tatlı olmuşşş.Maaşallah kuzuma,bayıldım valla...
Doğum günü ertesi hastalanmış olmanız çok üzücü...Sanırım kalabalık ortamla temas edince virüsü kaptınız..
Çok geçmiş olsun,Rabbim acil şifalar versin.

yine sessizlik :)
ben konuşayım bari

kreşi aradım şimdi. defne nin ateşi 36.5 muş... çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok...
yemek yiyolarmış..
bugünkü öğle menüsü şöyle:

yoğurt çorbası
barbunya
ve pilav :)

bakalım hangisinden ne kadar yicek, akşam öğrencez...

bu arada bi türlü bulamadığım kot etek annem tarafından istanbulda bulundu ve kardeşim tarafından kargoyla yollandı sabah elime ulaştı.
böyle cici bişey olamazzzzzzzzzz.... ölçtüm, bi karış bile değil totosunda nasıl durcak bakalım :)

defne karen de 5 ile 8. ay arasındaki tüm kontrollerini ağlayarak geçirdi. sonra 2 ay önce istanbuldaki doktora gittiğimizden beri ağlamıyo. adam buna bi güldü bi sevdi bi öpücük attı. kız mest oldu büyülendi sanki o gün bugündür doktor kontrollerimiz sorunsuz geçiyo maşallah :)
ben 1 yaşını doldurduğunda göz doktoruna götüreceğim. gözlük olsun olmasın tüm bebeklerin gitmesi gerektiğini okudum ve tavsiye ediyorum.
ve aşılardan nefret ediyorummm

Son düzenleme:
Zeynepcim ömerin doğum gününü kutluyorummm size hayrlı evlat olmasını temenni ediyorum...nice nice güzel yaşları olsun yakışıklı kuzumun...
sağol ZADAcım Zyeynep Adanın gülen yüzünü görünce içim açıldı uykum dağıldı bayıldım maşallah prensese
nasıl keyifli görünüyor emeklerine değmiş annesi hemen fotoğraf istiyoruz nice senelere bugünkü gibi keyifli varalım inşallah

geç kutluyoruz ama en içten dileklerimizle Ömerin doğumgününü kutluyorum.resimlerinde olduğu gibi hep yüzü gülsün inş. şimdi fotolarınızı incelemeye gidiyorum.
sağol talaycım bu ilk kutlamaydı asıl kutlama haftaya pazar günü olacak fotoğrafa boğarım o zaman sizi =)

PASTASINI KENDİSİ YAPACAK GACILAR
dün akşam ganajlı bir pasta yaptım Ömer de yesin diye hazır hiçbirşey kullanmadım ve cidden nefis oldu hemen tarif vereyim dedim:
SÜNGER KEK: 4 yumurta 4 fincan şeker 4 fincan un 2 fincan ılık su 2 yemek k kakao 1 pk kabartma tozu
yumurta akları 4katına çıkıp kırılganlaşana kadar çırpılır
yumurta sarıları ayrı bir yerde şekerle çırpılır. ılık su eklenip şekerin iyice erimesi sağlanır
kabartma tozu un ve kakao 2-3 kez elenerek havalandırılır
un karışımı yumurta sarısına eklenip miksersiz kaşıkla homojen hale gelene dek karıştırılır
en son ve zor olan adım yumurta sarısı karışımını yavaşca ve alttan yukarı doğru karıştırarak yumurta akıyla buluşturmak
burda akları söndürürseniz kek kabarmıyor
söndürmeden karıştırmayı başarabilirsenzi süper sünger kek oluyor

ara kat ve üzeri için 1e 1 ganaj yapacaktım ama aşırı çikolata sevmeyen babam aklıma geldi ve oranı düşürdüm
160g bitter çikolatayı benmari usulu erittim. kuvertür çikolata daha iyi olurdu ama evde yoktu
2su b süt 3 kaşık un 1 kaşık nişasta 2 kaşık kakao ve 1 yumurtayı pişirdim
bitter çikolatanın yarısını ekleyip ara kata ve üstüne sürdüm
çikolatanın sonunu da en üste döktüm pürüzsüz görünmesi için

şeker hamuruyla kaplayacksanız 1 gün önce sabahtan kek, akşamına ganajla katları birleştirme, son gün de şeker hamuru kaplamak gerekiyor erimemesi için

BUGUN YILLIK İZİN KULLANDIM EVDEYİM MUTLUYUM ÖMER DE MUTLU YÖNETİCİM İZİNLİYDİ İZİN KULLANDIĞIMI BİLMİYOR BENİ İŞTEN ATMAZSA HERKES MUSMUTLU OLUR BU İŞİ BAĞLARIZ =P

PLANNER NERDESİNNN

meleğim teşekkür ederim canım benim inş çabucak iyi oluruz ben daha iyiyim oğlumn burun akıntısı,tıkanıklığı dışında bişeyi yok şimdilik umarım ilerlemezde böyle atlatır kuzum mahiri ve seni öpüyoruz

canımm benimm teşekkür ederim bende maske takmadım ne kadar taksamda aynı evin içinde illaki çıkarıcam olacağı varsa oluyor kuzum en hafif şekilde atlatır inşallah,seni ve yusuf emremi öpüyorum kocaman

aman iyi olsun kuzu inşallah çok daha iyi olur Burçe bebek
aklıma geldikçe duaya devam ediyorum,ayrıca bana söyleemen ayrı mutlu etti beni bilesin
bende sizleri çok seviyorum canım benim hepimiz iyiki varız

kesin güzel olmuştur da sana öyle giliyordur
sağlık olsun be tatlım olsun hem denemiş oldun

Ömerimmm benim tatlı kuzum akıllı bıdığım benim senin o konuşan ddudaklarını yesin hejar teyzen
tekrar iyi ki doğdun kuzum nice yıllara hayırlı uzunömürler oğluşuma

teşekkür ederiz ilkimcim seni ve besteyi kucaklıyoruz

canımmm benimmm bende sizi çok seviyorumm

kuzuya bak sen,öperim ikinizide

ohh ne güzel kuzulu kuzulu bol günleriniz olsun canım

ohh ne güzel sıranızı savdınız,nazara geldiniz canım siz okusaydınız bol bol,geçmiş olsun canım

mutlu hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın sen ve mira
azraeceninde kesesine bereket olsun çok zevkliymiş

günaydın canım,çok geçmiş olsun kuzuna çok şükür ki bişey olmamış
tekrarı yaşanmaz umarım bizlerde dikkatli olmalıyız yaramaz oldu bu kuzular iyice

canımm demek eşin yanında ohh süper bol bol vakit geçirin,kesene bereket canım miraya ve mutluya yolladığın hediyeler çok hoş

canımm benimm geçmiş olsun ikinizide bu aralar salgın varmış dikkat etmek gerek abin içinde hakkında hayırlısı olsun diyorum
çok sevdiğim bir hadis var "HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR"

Sizede geçmiş olsun canım bu aralar krem krizi var bizim bıdıkların galiba

selam güzel bayanlar ve tatlı bebişler nedense bugün herkese laf yetiştiresim var
içime biangel kujum kaçmış gibi alıntılar yaptım
amma zormuş be,ben bu alıntılara cevap yetiştirene kadar 1 saat eltimle kv çekiştirdik,oğluma süt verdim,uyudu
baya işte yaptım yani,biz daha iyiyiz şükür oğlumun ara ara burun akıntısı ve tıkanıklığı oluyor ilaç kullanmıyorum sadece tıkandığı zaman serum damlatıyorum
onun dışında iyiyiz şükür,herkese sağlıklı mutlu huzurlu bir hafta diliyorum

bu hediyeleşme işi ne güzel olmuş hediyelerde pek bi cici.keşke doğumgünü bebeklerimize karınca kararınca hediyeleşsek isteyenler.hediyelere boğsak birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…