herkese günaydınlar herşeyin gönlümüzce olduğu çok güzel bir hafta diliyorum...
mutlu annem hediyemizi beğendiğine çok mutlu olduk iyi ki varsınız ki böyle hatıralarla güzel paylaşımlar yaptık güle güle bizi anarak kullanın.
bütün mayıs bebekelerine kocaman maşallah diyorum
Günaydınnn kızlarrr....
biliyorsunuz c.tesi adanın doğum gününü kutladık..herşey çok güzeldiii..herkes çok beğendi herşeyimizi...benımde içime sindi...
çok yorucu ama çok güzel bir gündü...gündüzki kutlamada daha enerjiktik aksamki kutlamada biraz enerjimiz düşşese de herşey bnm gözümde süperdi....
taçları iyiki yapmışım çok işime yaradı herkes bayıldı bol bol resım cektırdı...şişelerime pembe draje bademlerden koydum çok şeker oldular...
Ada resmen kudurdu çocukları görünce bir otarafa bir butarafa koştu durdu...artık bebeklikten çıktı sanırım...
kötü yanı ise cumartesi gecesi Ada da bende ateşlendik..kızım sürekli kustu..nazar değdi galiba kuzuma..dünde acile götürdük antibiyotik verdi..inş biran önce atlatırız...
kızlar aynı gün 2 doğum günü yapacakalr varsa kesinlikle yedek badi yapsınlar kuzularına..ben 4 adet yapmıştım farklı farklı iyikide yapmışım..bi terledi değiştim..bi kirletti değiştim.. ayrıca külotluçorabının poposunada minnimause işledim eğildikçe çok güzel görünüyordu totosu fikir olsun diye söylüyorum..biz bu zorlu ama güzel süreci attlattık darısı başınıza arkadaşlarım..
resimleri en kısa sürede yüklüycem kızlar....
Eki Görüntüle 691587
ZeynepAda'nın güleç yüzüyle güne başlamak....
Ömer'in artık 1 yaşında olduğunu bilmek...
Yavrukedinin sesini duyup Sinemis'in iyi olduğunu öğrenmek...
Annezeynomun güzel mesajını görmek....
Şekersiz yeşil çayımın annanemi sorması....
Annanemin daha iyiye gitmesi.......
Azraeceyle konuşmak......
Ecenin Mira'ya gönderdiklerini sizlerle paylaşmak......
ALLAHIM YA HAVALARDAYIM RESMEN,,ÇOK MUTLUYUM
ALLAH MUTLULUĞUMUZU DAİM ETSİN
HERKESE SÜPER BİR HAFTA DİLİYORUM,,Canım adaşım azraecemmmm
Kesene,eline, emeğine, o notları yazan,beni mutluluktan ağlatan yüreğine sağlık
Kızlaaaaar buyrun hediyelerimizöyle güzeller ki bayıldım bayıldımmm
Eki Görüntüle 691589 Eki Görüntüle 691590 Eki Görüntüle 691591 Eki Görüntüle 691592
şekerler günaydın
geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederiz çok şükür hiç bir sorun olmadı ama
çok korktum tahmin edersinizAllah beterinden saklasın korusun yavrularımızı
Zeynep cim Ömerimizin en güzel en anlamlı yaşını en içten dileklerimle
kutlarım ve hayırlı sağlıklı ailecek geçireceğiniz nice yaşlar dilerim...
Ömerle taçlanan mutluluğunuz daim olsun herzaman
Canim valla bir iki yer var biri abimlerin yanitatlıcadım sende aklımdaydın burada görünce daha iyi olduğunu anlayıp daha da bir seviniyorum. inşallah daha da iyi olacaksın Tarık Buğramı öp benim için.
mybabylove sen naptın ev işini bulabildinmi gönlünce bir yer?
bebeğim ceren kristal tül alacaktın senin aldığın büyük olasılıkla çiçekçilerin kullandığı sert tül marmariste de ondan vardı ben izimirde bulabildim ancak ama olsun ceren beğenmiş ya sonunda önemli olan o eline sağlık:)
tatlıcadım sende aklımdaydın burada görünce daha iyi olduğunu anlayıp daha da bir seviniyorum. inşallah daha da iyi olacaksın Tarık Buğramı öp benim için.
mybabylove sen naptın ev işini bulabildinmi gönlünce bir yer?
bebeğim ceren kristal tül alacaktın senin aldığın büyük olasılıkla çiçekçilerin kullandığı sert tül marmariste de ondan vardı ben izimirde bulabildim ancak ama olsun ceren beğenmiş ya sonunda önemli olan o eline sağlık:)
Merhaba kizlar nasilsinizzzz bayagidir giremiyorum hastalandik kizimla ayni gun ishal ve kusma anneme gittik elimi kolumu kaldiracak halim yoktu eee gidincede kalalim dedik 10 gun kaldik geldik 1-2 kez girdim yazayim diye ama internet cok yavasti sıkilip biraktimokis suan icin iyi cok sukur yavrum ne yerse yesin kusuyordu kakasi pacalarindan akiyordu bol bol sivi vermeye calistim cok korkuyordum ama benim minnosum annesini mahcup etmedi ve suan likir likir su iciyor biberonu elinden alinca agliyor yani o boyutta su iciyor artik hem kusma hem ishal olunca cocuk suya saldirdi
mama sandalyesinde hasbel kader bagli degilse kucuk hanim ayaklarini cikartip ayaga kalkmaya calisirken dun yakaladim diz cokmus bekliyordu tutunup kalkabilecek bir yer bulsa kalkardi veee tembel kizim yuruyor artik emeklemek isine gelsede arada bir kendi basina gidiyor cok hossss inanilmaz guzel bir duyguymus yaaa kendi evladin olunca ayri bir guzelmis
kizlar birde iyimi dersiniz kotumu dersiniz bilemem ama abim bosandiuzuluyorum cunku 7,5 yasinda yegenim var seviniyorum cunku o cocuk kavgali gurultuu bir evliligin icinde buyuyordu tuhaf hissediyorum ama gec kalinmis bir karar diye dusunuyorum neyse birgun uzun uzadiya yazarim size bu arada ÖMER VE ZEYNEP ADA nin dogum gunumuuuuu yaaa bak duzenli girmeyince neler kacirmisim saglikli sihhatli uzunn bir omur diliyorum...Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah yavrularimizi kizlarrr opuldunuz
zada kızın çok tatlı ve coook guzel olmuş.popişindei mikiyi eminim herkes ısırmak ıstemiştir
mu​tlu anne hedıyelerınızı gule gule ıyı gunlerde kullanın
Zeynep Adaaaaa sabah sabah büyüledin beniMaşallah sübhanAllah tebarekAllah
Çok tatlı olmuşsun sen ya 1 yaşındasın artık..Ne mutlu
ÖmeeeeerrrrrAlbümündeki o alkış yapan ellerini,, seni gördüğümde öpücem öpücem öpücemmmmm
Kızlar bu afacanlar 1 yaşına geldiler diye havaları değişiyor sankidaha bir büyüdüler yoksa bana mı öyle geliyor
Zadacım,,sıranı savman çok ama çok güzelBu işten alnının akıyla çıkman çok daha güzel tebrikler canım..
Söylediklerini beynime yerleştirdim,,birkaç badi yedekte bulunduracağım..Fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum.
eşimi sana dolma yapıcam pirinç yok diyerek kahvaltı yapmadan markete yolladım eceyide pijamalarıyla paket yaptım yanına size yazabilmek için:))
mutlu annem hediyemizi beğendiğine çok mutlu olduk iyi ki varsınız ki böyle hatıralarla güzel paylaşımlar yaptık güle güle bizi anarak kullanın.
benim damat feritim artık 1 yaşındaymış başını bağlama zamanı geldi zeynebim:) Rabbim mutluluklarla dolu sağlıklı analı babalı güzel bir ömür nasip etsin iyi ki doğdun Ömerim....
yavrukedim Sinemisime yarasın diyelim krem artık geçmiş olsun:) tam kuduruk oldu bunlar tutana aşk olsun
defne karen iyimiş aman hiç evrene hastalıkla ilgili yanlış mesaj yollamayalım konuyu kapatıyorum:))
eşim evin altını üstüne getirdi ece yürüken düşerde başını vurmasın diye kendince tedbirler aldı resmini çekecem görün halimizi:))
Zeynep Ada prensesi resimdeki gibi yüzündeki o gülücükler hiç eksilmesin çok güzel olmuş. kazanızda mübarek olsun darısı başımıza.
Merhaba kizlar nasilsinizzzz bayagidir giremiyorum hastalandik kizimla ayni gun ishal ve kusma anneme gittik elimi kolumu kaldiracak halim yoktu eee gidincede kalalim dedik 10 gun kaldik geldik 1-2 kez girdim yazayim diye ama internet cok yavasti sıkilip biraktimokis suan icin iyi cok sukur yavrum ne yerse yesin kusuyordu kakasi pacalarindan akiyordu bol bol sivi vermeye calistim cok korkuyordum ama benim minnosum annesini mahcup etmedi ve suan likir likir su iciyor biberonu elinden alinca agliyor yani o boyutta su iciyor artik hem kusma hem ishal olunca cocuk suya saldirdi
mama sandalyesinde hasbel kader bagli degilse kucuk hanim ayaklarini cikartip ayaga kalkmaya calisirken dun yakaladim diz cokmus bekliyordu tutunup kalkabilecek bir yer bulsa kalkardi veee tembel kizim yuruyor artik emeklemek isine gelsede arada bir kendi basina gidiyor cok hossss inanilmaz guzel bir duyguymus yaaa kendi evladin olunca ayri bir guzelmis
kizlar birde iyimi dersiniz kotumu dersiniz bilemem ama abim bosandiuzuluyorum cunku 7,5 yasinda yegenim var seviniyorum cunku o cocuk kavgali gurultuu bir evliligin icinde buyuyordu tuhaf hissediyorum ama gec kalinmis bir karar diye dusunuyorum neyse birgun uzun uzadiya yazarim size bu arada ÖMER VE ZEYNEP ADA nin dogum gunumuuuuu yaaa bak duzenli girmeyince neler kacirmisim saglikli sihhatli uzunn bir omur diliyorum...Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah yavrularimizi kizlarrr opuldunuz
bayıldım bayıldımmmçok güzel olmuş Zeynepada pamuk prenses gibi sarıp sarmalayıp öpesim geldii minnoşumu
yüzü hep böyle gülsün inş bebemin.. çok duygulandım Zeynepadayı böyle görünce çok şükür büyüttük yavrularımızı
sağlıklı,mutlu nice yıllaraa
günaydın sayın arkadaşlarım,
günün gelişen olaylarıyla yine karşınızdayım diyeceğim ama bugünün onur konukları Ömer ve Zeynep Ada olduğu için sözü hemen onlara bırakıyorum, bülteni onlar sunacaklar. buyun çocuklar
ÖMER ve ZEYNEP ADA:
GÜNAYDIN SAYIN MAYIS ANNESİ TEYSELERİMİZ, BİS GEÇEN HAFTA BİY YAŞINA GİYDİK. GEÇEN YIL BU SAMANLAY ANNEMİSİN KAYNINDAN YENİ ÇIKMIŞTIK AMA ŞİMDİ YÜYÜYOYUS. SAMAN ÇOK ÇABUK GEÇİYOY. ANNELEYİMİS BİZE ÇOK GÜSEL BİR DOYUMGÜNÜSÜ HASIYLAMIŞLAR. ÇOK GÜSEL YİYECEKLEY VE KIYAFETLEY YAPMIŞLAY. CİCİLEYİMİSLE BİY SÜYÜ FOTOOYAF ÇEKTİYDİK. ANNELEYİMİS BUGÜN SİSE DE GÖSTEYECEK.
BİSDEN HABERLER BU KADAY CHİHİRO TEYSE. BİS GİDİYOYUS, UYKUMUS GELDİ
evet, sayın seyirciler, çocuklarımız yaşlarına girdikçe programda konuk olarak ağırlamaya devam edeceğiz. güneş1 hanımın oğlu Yaman'a da ayrıca iyiki doğdun diyoruz, hazırlıksız olduğumuzdan, programa çıkaramadık. öpüyoruz
Sabah sabah Irfan Değirmencıye mesaj atıcam dıye ayran budalası gıbı agzı acık tv ızlerken alt değiştırırsem kızım pişik kremini yer de gormem tabı
bı baktım tum agzı krem hemen ıslak mendılı kapıp agzını sıldım ıçını bı actım dılı dışlerı de bembeyaz onuda sıldım.ıyıkı dun bı arkadasın adını hatırlayamadıgım yazdıgını okudum(kızı yemış dr u aramıs pişik kremi neticede cocuklar ıcın oldugundan zararsızdır demış ya) oyuzden panık olmadım
herseyden öğuren çocuk nasıl oldu da kremden öğurmedı o da ılgınç tabı
ah dedım tup çokokremı bı tanısa demekki bayılacak
ece babası burda o yüzden daha iyi:) bende yürümesini çekip video koymak istiyorum ama salak makina virüslü olmuyor ama ben bir çaresini bulup paylaşmak istiyorum sizinle:) dün meydanda etkinlik vardı ses çok yüksek olduğundan ece korktu yere koyunca ağlıyordu ama çok komikti:) eşime dedim roman havası çıkarsa oynarım (çok kızar böyle şeylere) çıkmaz o havalar burada dedi zeytinyağlı yiyememden sonra abe kaynan naptın bize ardından kaynanamın adını kuyruklu yılan koydumlar çalmazmı hem söyledim hem oynadım tabi azcık usturuplu oynadım:)) benimki çok pis baktı bana ama takmadım:)) ay değmeyin keyfime çok iyi geldi yaşasın kötülük:)))
Günaydınn en tatlı bebişlerin en güzel anneleri
Oğluşum büyüyor...Artık hareketleri tavırları çok değişti.En güzeli ise artık birbirimizim dilinden anlıyor olabilmek.
Bugün 1 yaş kontrolümüz için doktor teyzemize gittik.
Kilomuz 9600, boyumuz 75 cm...Ben 1 yaşında 10 kilo olur inşaallah diyordum ama maalesef :))
Neyse sağlıklı olsun da,gerisinin hiiiç önemi yok.
Kuzum geçen haftalardaki iğne korkusu ile odaya girer girmez ağlamaya başladı..Benim oğlum hiç doktordan korkmazken şimdi sedyeye oturması ile ağlamaya başlaması bir oluyor.Çok üzüldüm onun bu halini görünce
Çok şükür hastalığı tamamen atlatmış ama doktor korkusu yanımıza kâr kaldı
Daha önce de kronik burun tıkanıklığımızdan bahsetmiştim.Doktorumuz artık 1 yaşında olduğu için KKB doktoruna yönlendirdi.
Birde anne-baba ve aile yakınlarında gözlük olduğu için göz doktoru tavsiye etti.
Şimdilik bu doktorlara götürmeyeceğim,biraz korkusunun geçmesini istiyorum.Sanırım yazın götürürsem biraz olsun unutmuş olur.
Tabi önümüzde 1 yaş aşıları var bir de..Onu da hayırlısıyla atlatırız inşaallah.
sağol ZADAcım Zyeynep Adanın gülen yüzünü görünce içim açıldı uykum dağıldı bayıldım maşallah prenseseZeynepcim ömerin doğum gününü kutluyorummm size hayrlı evlat olmasını temenni ediyorum...nice nice güzel yaşları olsun yakışıklı kuzumun...
sağol talaycım bu ilk kutlamaydı asıl kutlama haftaya pazar günü olacak fotoğrafa boğarım o zaman sizi =)geç kutluyoruz ama en içten dileklerimizle Ömerin doğumgününü kutluyorum.resimlerinde olduğu gibi hep yüzü gülsün inş. şimdi fotolarınızı incelemeye gidiyorum.
Gecmis olsun cnm...ins tez zamanda rabbim sifa olur iyilesirsin..Aras Eymen e gecmemesi zaten munkun olmazdi malum surekli hasir nesir olmak zorundayiz..ins kuzunda cabuk atlatir cnm..sizede iyi pazarla ve keyifli dinlenmeler
Zeynep cnm, Omerin dogum gununu en icten dileklerimle kutlarim...aslan parcamiza nice guzel yillar dilerim..murevetinide gormek nasip olur ins..opuyoruz sizleri..
anne sütü olmaz olur mu gece 3 gündüz de 2 ya da 3 kere emiyohafta içi genelde bulamaç yediği için cevizi oluyo canım muzu da muhallebisini tatlandırmak için kullanıyorum yorumun için teşekkür ederim güzel meslekdaşım
kesinlikle şaka canım kandırırmıyız biz hiç onlarıyaa ne kadar bebek gibi konuşmayayım desemde gezmeye gidince atta demekten kendimi alamıyorum her halleri şirin bunların
sana ve aras eymene geçmiş olsun canım tez zamanda atlatırsınız inşallah, biz hasta olur olmaz onlara da geçiyo ne yazıkki doktor bana hastayken maske tak demişti ama yapamadımAllah dualarını kabul etsin ben de dua ettim o meleğe Allah hayırlı şifalar versin...
annezeynep ömer paşanın doğum günü kutlu olsun güzel, sağlıklı ,huzurlu, başarılı bir ömrü olur, hayırlı bi evlat olur inşallah nice güzel senelere...
hadi hayırlı olsun:)güle güle kullan kalplerini:)ama ben yakında 4 kalpli olacam haberin yok
sogal canımsıın çok şükür çağlanın birşeyi yokmuş ama yinede tetikteyim:)bizde evdeyiz
demek bulgur gaz yaptı bizde +++++++++++++++++++ olmamıştı..+ ları çağla yaptı:))sana bir mesajımı var bilemiyorum:)
güzel sözlerin içinde sagol canım..işte çocuklar hasta olunca insan otomatikmen kendini suçluyo..ama iyiler çok şükür bir sorun yok..
hejarcımmmm güzel insan burçe bebek uzun süren kalp ameliyatından sag salim çıkmış çok şükür..normal odaya almışlar..
dillerine saglık canım yasin okumuşsun allah senden razı olsun..bende dua ettim ama yasin okumak aklıma gelmemişti..
çok sagol canımtüm dua eden arkadaşlarım çok sagolsunlar..
insan tanımadıgı görmedigi biri için bile dua edebiliyosa ne mutlu bize..
sizleri çok seviyorum
kızlar dün tül almıştımbugün kestim biçtim yapmaya başladım ama hiç begenmedim
ben bu işi beceremedimcerene göre kestim ama ne bileyim içime sinmedi
daha bitirmedim bitireyim resmini çekerimhiç güzel olmadı tüle versigim paraya yazık oldu
çok moralim bozuk çokkkkgitti 7 buçuk lira
bugün kendime gelemem artıkbeni beklemeyin
siz bu mesajı okurken ben çok uzaklarda olucam
belkide mutfakta yemek yapıyo olucam yada banyoda banyoyu ovalıyo olacam yadaaaa wc de neyse boşverin wc yi:))
merhaba mayisin sultanlari!
Gecen yil bugun bu saatlerde neye benzedigini merakla ve saglikli olmasini duayla bekledigim kucuk pasam kucagimdaydi :)
Annesinin karnindan disarida gecen 4.saatinde dunyaya hala alisamadigi icin surekli gogsumde olmak istiyordu :)
Dogumum boyunca Ayetel Kursi, Ismi Azam ve birkac olmazsa olmazim dualarimi okuyup isteyen herkese nasip etmesini dilemistim Rabbimden
O gunden bugune Allahin izniyle oglum bizi hic uzmedi
Gecen haftaki zombi haftamiz disinda hic uykusuz kalmadik
Ne yedirmek icin pesinde kosturdu ne giydirmek icin
Allah ondan bin kere razi olsun
Kendi gibi evlatlari olsun
Kamerayi TVye bagladik ve sabahtan beri her firsatta ailecek dogumdan itibaren Omeri izliyoruz
Ah firsat olsa da size doguma giderkenki videomu izletsem hic abartmiyorum vucudumun 4kati bir gobegim vardi gorenler panik olup ya kaciyor ya yardima kosuyordu
Ve ben o halde esime babalik hediyesi almak icin araba kullanmami yasakladiklarindan otobusle Carrefoura gitmistim
Omer bugun inanilmaz keyifli biraz da biz simarttik evin icinde efeler gibi dolaniyor
Yasini 2 dis ile ve en onemlisi yuruyerek karsiladi annesinin kuzusu :)
BABAM NERDE ve BU NE dedigi zaman agzini burnunu opup koklamak icime sokup tekrar dogurmak istiyorum!!
Aaa bir de MAMA YIYOmuz var ki bu 2kelime agzindan cikana kadar buklum buklum oluyor dudaklari :)
Gormemisin oglu olmus hesabi oldu benimkisi
Ama cok mutlu cok duygulu cok heyecanli cok tedirginim
Evlat sahibi olmak buyuk nimet, saglikla buyutmek ayri nimet
Rabbim kotuluklerden korusun, buyudukce ve cevremdeki cocuklari gencleri gordukce korkuyorum:18:
Pandispanyam pisti seker hamurlarim ve kaliplarim hazir aksamki mini kutlama icin pastami kaplamaya gidiyorummmm
Sizi ozluyor seviyor ve gidikliyorummm (melegim en cok seni gidikliyorum babyceren izin verirse tabi :))
İkinize de çok geçmiş olsun canım dediğin gibi umarım çabuk atlatırsınız.
süpermiş yaa bayıldım demek attaa gidiyolar onların o totosunu ısırırım
Ne demek tatlım benim:)) I love you
Valla hiç denemedim canım yaa nasıl olur bilmiyorum;ama gördüğüm örneklerde öyleydi kopya çektim anlayacağın
çoook sağol Turuncu teyzesi bugünkü gibi sağlıklı keyifli olacaksak yine bugünkü gibi çook yorgun olmaya razıyım =)hemen ardımızdan Mira ve Kayra'nın DG var sanırım hepsinin bütün nisan mayıs haziran bebeklerinin ömürleri bereketli bedenleri sağlıklı olsun aminnn
amin cnm ağzına sağlık
babyceren azcık izin vermiş hazır ol ben geliyorummm gıdıgıdıgıdııııı -koltuk altı ve ayakaltlarına- gıdı gıdııı
güzel bestemin güzel annesi teşekkür ediyoruz
her yıl böyle hızlı geçerse çok geçmez eveririz bunları da bakakalırız arkalarından
teşekkür ederim çağatayın annesi nasıl güzel bir ismi varmış öyle bugün dek sormadığımıza utandım valla
resimler albümdeee teşekkür ediyoruz minder teyzeee
pınardam canım tontiş doğamın fit annesi teşekkür ederiz
bak hazır girmişken kolimi sorayım hala gitmemiş miiii :)
geçmiş olsun canım Arasım Eymenimden uzunca bir süre uzak dursun hastalıklar ve ellerine sağlık nasıl güzel yazmışsın
mesajına da bayıldım çok duygulandım yazarken şarjım bitti umarım almışsındır
çokseviyorum seni ben kızz
aramızdaki en kıdemli ve en fit anne teşekkür ederiz ve güzel kızlarını öperiz azıcık geçmişe döneyim de neler döktürmüşsün okuyayım yorgunluğum çıksın
anamm mutluanne sakızını unutmuş çiğneyiverdim dişini fırçalamış mıydın kıss
gününüz aydın olsunnnn
herkese iyi haftalarrrr
bu gün 7 de uyandık çünkü dün akşam tarık buğra 8 de uyudu
babasıda bende çok şaşırdık ilk defa erkenden uyudu ve hiç uyyanmadan
sabahta haliyle horoz gibi bizi uyandırdı:)
erken kalkmakta güzel oluyo işler erkenden bitiyo ohhh
sabah şekerleri nerelerdesinizzz
gececilerin adı gece kuşuysa sizlerinkide sabah şekerleri olsunn
:) asıl bu sözlerle ben mest oldumteşekkürler...
canım anneciğinin doğum günü kutlu olsun. benim annem de gecen hafta 50 yaşını doldurdu... allah onları başımızdan eksik etmesin saglıklı uzun ömürler versin inşallah. amin
pampiş; busenin fotografları çok tatlı yaa... hepsine tek tek yorum yazamadım. ama yaramaz olmuş her yeri karıştırmış ve elbiseleri de cok yakışmış...
zadacım; nasıldı parti? foto bekliyoruz anlat lütfen
herkese gunaydın, hem de kocamanından... 3 gün süren kuzulu mükemmel bi haftasonundan sonra merhaba hepinize. dün gece defnenin ateşi vardı. 38.5 a kadar cıktı. en sonunda dolven verdim. düştü çok şükür. dişi yüzünden sanırım. neyse ki sabah neşeliydi. ama kafası yine de diğer yerlerine göre daha sıcak...
Günaydınnn kızlarrr....
biliyorsunuz c.tesi adanın doğum gününü kutladık..herşey çok güzeldiii..herkes çok beğendi herşeyimizi...benımde içime sindi...
çok yorucu ama çok güzel bir gündü...gündüzki kutlamada daha enerjiktik aksamki kutlamada biraz enerjimiz düşşese de herşey bnm gözümde süperdi....
taçları iyiki yapmışım çok işime yaradı herkes bayıldı bol bol resım cektırdı...şişelerime pembe draje bademlerden koydum çok şeker oldular...
Ada resmen kudurdu çocukları görünce bir otarafa bir butarafa koştu durdu...artık bebeklikten çıktı sanırım...
kötü yanı ise cumartesi gecesi Ada da bende ateşlendik..kızım sürekli kustu..nazar değdi galiba kuzuma..dünde acile götürdük antibiyotik verdi..inş biran önce atlatırız...
kızlar aynı gün 2 doğum günü yapacakalr varsa kesinlikle yedek badi yapsınlar kuzularına..ben 4 adet yapmıştım farklı farklı iyikide yapmışım..bi terledi değiştim..bi kirletti değiştim.. ayrıca külotluçorabının poposunada minnimause işledim eğildikçe çok güzel görünüyordu totosu fikir olsun diye söylüyorum..biz bu zorlu ama güzel süreci attlattık darısı başınıza arkadaşlarım..
resimleri en kısa sürede yüklüycem kızlar....
Eki Görüntüle 691587
ZeynepAda'nın güleç yüzüyle güne başlamak....
Ömer'in artık 1 yaşında olduğunu bilmek...
Yavrukedinin sesini duyup Sinemis'in iyi olduğunu öğrenmek...
Annezeynomun güzel mesajını görmek....
Şekersiz yeşil çayımın annanemi sorması....
Annanemin daha iyiye gitmesi.......
Azraeceyle konuşmak......
Ecenin Mira'ya gönderdiklerini sizlerle paylaşmak......
ALLAHIM YA HAVALARDAYIM RESMEN,,ÇOK MUTLUYUM
ALLAH MUTLULUĞUMUZU DAİM ETSİN
HERKESE SÜPER BİR HAFTA DİLİYORUM,,Canım adaşım azraecemmmm
Kesene,eline, emeğine, o notları yazan,beni mutluluktan ağlatan yüreğine sağlık
Kızlaaaaar buyrun hediyelerimizöyle güzeller ki bayıldım bayıldımmm
Eki Görüntüle 691589 Eki Görüntüle 691590 Eki Görüntüle 691591 Eki Görüntüle 691592
şekerler günaydın
geçmiş olsun dilekleri için herkese teşekkür ederiz çok şükür hiç bir sorun olmadı ama
çok korktum tahmin edersinizAllah beterinden saklasın korusun yavrularımızı
Zeynep cim Ömerimizin en güzel en anlamlı yaşını en içten dileklerimle
kutlarım ve hayırlı sağlıklı ailecek geçireceğiniz nice yaşlar dilerim...
Ömerle taçlanan mutluluğunuz daim olsun herzaman
eşimi sana dolma yapıcam pirinç yok diyerek kahvaltı yapmadan markete yolladım eceyide pijamalarıyla paket yaptım yanına size yazabilmek için:))
benim damat feritim artık 1 yaşındaymış başını bağlama zamanı geldi zeynebim:) Rabbim mutluluklarla dolu sağlıklı analı babalı güzel bir ömür nasip etsin iyi ki doğdun Ömerim....
yavrukedim Sinemisime yarasın diyelim krem artık geçmiş olsun:) tam kuduruk oldu bunlar tutana aşk olsun
defne karen iyimiş aman hiç evrene hastalıkla ilgili yanlış mesaj yollamayalım konuyu kapatıyorum:))
eşim evin altını üstüne getirdi ece yürüken düşerde başını vurmasın diye kendince tedbirler aldı resmini çekecem görün halimizi:))
Zeynep Ada prensesi resimdeki gibi yüzündeki o gülücükler hiç eksilmesin çok güzel olmuş. kazanızda mübarek olsun darısı başımıza.
Sabah sabah Irfan Değirmencıye mesaj atıcam dıye ayran budalası gıbı agzı acık tv ızlerken alt değiştırırsem kızım pişik kremini yer de gormem tabı
bı baktım tum agzı krem hemen ıslak mendılı kapıp agzını sıldım ıçını bı actım dılı dışlerı de bembeyaz onuda sıldım.ıyıkı dun bı arkadasın adını hatırlayamadıgım yazdıgını okudum(kızı yemış dr u aramıs pişik kremi neticede cocuklar ıcın oldugundan zararsızdır demış ya) oyuzden panık olmadım
herseyden öğuren çocuk nasıl oldu da kremden öğurmedı o da ılgınç tabı
ah dedım tup çokokremı bı tanısa demekki bayılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?