2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm sizede gecmıs olsun niye kustuki şimdi...inş hasta olmaz kuzum

Ah bir bilsem..simdi ev arayisim cok yogun sekilde gidiyor ve biz mecburen hep disarlardayiz galiba yorgun dustu oglum..
Kizlar bir ev bulduk ben cok begendim ama ev icin referanslarimiz biraz asagida kaliyor gibi bu yuzden yarin haber bekliyoruz evden eger ev sahibi olur derse tamamdir evide bulduk sayilir..ben artik hayirlisi olsun diye dua ediyorum..sizden de dua alirsam cok mutlu oluruz simdiden allah razi olsun hepinizden

Ceren in ve butun dunya cocuklarin 23 Nisan cocuk bayramlarini simdiden kutlu ve mutlu olsun...
Sevin anacim sevin ne guzel iste atcak gobecikleri bir guzel ohhh yandan oh oh yandan, benim icinde atsin bir gobekcik..

NİHAYET OKU OKU ANCA BİTİREBİLDİM,ŞİMDİ YORUM ZAMANIIII:
tATLIM GEÇMİŞ OLSUN,NİHAYET ATLATMIŞSINIZ HASTALIĞI.BU ARADA OKİŞİN İLK ADIMLARINA SEVİNDİMDARISI BAŞIMIZA ARTIK.BENİM KIZ DA DÜNDEN BERİDİR 2-3 ADIM EMEKLİYOR YAVAŞ YAVAŞ ÖĞRENİR ARTIK...ABİNİN DURUMU DA İNSANIN İÇİNİ ACITIYOR,BİR AİLENİN ÇÖZÜLMESİ ÇOK YIPRATICI ÖZELLİKLE DE ARADA ÇOCUKLAR OLUNCA...İNŞALLAH YEĞENİN DURUMDAN MİNİMUM DÜZEYDE ETKİLENİR DE BU DURUMU OLGUNLUKLA KARŞILAR.NEDEN İNŞALLAH DIŞ ETKENLER DEĞİLDİR YANİ AİLELER?
OH MİS GİBİ MİS...MİRA' DA BU YAKIŞIR ANCAK...EN GÜZEL ŞEKİLDE GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE.

TATLIM KAÇ ZAMANDIR KUSUYOR MAHİR,HAYIRDIR?ENFEKSİYON KAPMAMIŞTIR UMARIM....

pardon ben yalnışmı okudumev için referansmıbizim burda parayı veren düdügü çalar
ne referansı istiyolar ki..benim selamımı söylemedinmi:)
şaka bi yana hayırlısıysa olur canım..yeni evinizde musmutlu huzurlu olursunuz inşallah

cnmcım inş hayırlısı olur..rabbim gönlüne göre versin..inş olur tatlışkomm

Ne Emrahi yaw..hersey Cagla icin sen hem neden uzerine aliniyorsun ki sekerim :)) kizma yok ha

Evt cnm burdan ev tutabilmek icin bir dunya referans istiyorlar...is yerinden, eski ev sahibinden..bankadan...referans mektuplari ve bazi dokumanlar..cok uyuz islerle ugrasiyorum sorma cnm..Ev biraz lux gibi ve herseyden once guzel bir semntte bu yuzden zorluyor bizi..

sagol sekerim ins,hayirlisi olur

cnmcım inş hayırlısı olur..rabbim gönlüne göre versin..inş olur tatlışkomm

Amin cnm ins, yarin artik dananin kuyrugu kopacak..yada ne denir ak mi kara mi belli olucak...hayirlisi olsun ins...sagol tatlim guzel dualarin icin

ben kaçarryarın erkenden okula gidecezceren oynayacak çağlayıda peşinden yollayacam o da kapsın birşeyler
sonra gezmelere gidecez:81:bütün gün gezecez..yarın beni beklemeyin:)
hepinizi öpüyorum iyi geceler..allah rahatlık versin

TATLIM KAÇ ZAMANDIR KUSUYOR MAHİR,HAYIRDIR?ENFEKSİYON KAPMAMIŞTIR UMARIM....

Cnm bu aksam kustu sadece oyle sik sik degil simdilik daha dogrusu bu aksam basladigi icin birsey soylemek icin erken ama cok kustu bu yuzden biraz endiselendim..bakalim yarinda kotu olursa Doktordan randevu alip goturcem hemen..
Sagol Pinar teyzesi, ilgi alakan icin,, optuk sizleri

Arkadaşlar bugün abimle görüşmemde okullarına ulaşan kitap kolilerinin tam listesini verdi,paylaşıyorum:
1-istanbul-zeytinburnu(mutluanne)
2-hatay-iskenderun(ke....of....)sanırım babyceren:))
3-istanbul-fatih(kitap yurdu)isim yok
4-bursa(şekersizyeşilçay)
5-marmaris(azraece)
6-zada(t....ö...)
7-planner(a...)
8-cihiriho(f...)

notkula ulaşan kolilere ait isimleri belirttim.sanırım bu isimler dışındaki arkadaşlar henüz ulaştıramadı.arzu edilirse okul da aranıp müdürle irtibata geçilebilir.
Not 2:arkadaşların adlarını biliyoruuuumdeşifre etsem mi
Not 3:annezeynepciğim kolin henüz yolda canım,çünkü ulaşmamış daha.ben de merak ettim çok
Arkadaşlar sizlere tekrar tekrar yardımlarınız için okul ve öğrenciler adına teşekkür ediyorum.inanın birçok minik kalbi çok mutlu ettiniz,sevabı da büyük olur inşallah...

cnm sadece 8 kişimiyizz gönderen ben cok daha fazla katılım olur diye düşünüyordum...

canımcım beni deşifre etmişsin maşşallah t ile başlayan kaçtane isim var ki cıks cıks:)))) Allahtan soyadım kızlık soyadımın baş harfi yani....

iyi gunlerde kullansın tatlım kuzular...

Atamızdan çocuklara armağan olan,fakat her nedense(!) dikkat ediyorum da tv de pek belirtilmeyen 23 nisan çocuk bayramı için yarın erken kalkmak zorundayım.şimdilik iyi geceler...

Atam sana minnettarız,biz var oldukça ismin ve ilkelerin hep yaşatılacaktır...

hay maşallahhhhh maşalalkkalj makjskfj aayyy dilim tutuldu resmen ellerim titriyo:))))
tam çıkış yaparken gördüm sonra tekrar giriş yaptım:))
iyi günlerde kullanın inan gözümüz yok
evet canım o benimm bennnn:))eşimin adıyla yollamıştım..sen cihihiroyu deşifre et yeter:))
oh oh maşallah,kuzucuğum güzel günlerde kullansın inşallah.bu arada bu resimleri babyceren de hemen görmeliydi,özellikle ilk resimle ilgili yorumunu merak ediyorum doğrusu..

yorumumu yaptımmmmhala kendime gelemedim
iyi geceler X görümce:))

aşkolsun tatlım,türkaaan ah o türkaan yine öptürmediii dudaktan...

kızlar hediyelerimizi beğenmenize cok sevındım...

babycerencim bende geri geleceğini biliyordum:)))

pınarda cnm yeter artık isim söleme... şimdi o deil dicem böle böle harbi deşifre olcam...türkan ismide hiç yakışmadı ayol bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…