cnm sizede gecmıs olsun niye kustuki şimdi...inş hasta olmaz kuzum
yarın 23 nisançocuklarımızın ilk çocuk bayramı bebek bayramı olmadıgına göre çocuk bayramı onlarında hakkı dimi:)
cerenin okulunda yarın gösteri varmışcerenin sınıfı müzik eşliginde göbek atacaklarmış
benim oynak kızımda ortada tek başına poposunu sallıyomuş:44:sevinmelimiyim üzülmelimiyim anlamadım:)
dansöz olmasın başımıza:))
sabah erkenden okula gidecezçok heycanlıyız:18:
herkesin 23 nisanı kutlu olsun
tATLIM GEÇMİŞ OLSUN,NİHAYET ATLATMIŞSINIZ HASTALIĞI.BU ARADA OKİŞİN İLK ADIMLARINA SEVİNDİMMerhaba kizlar nasilsinizzzz bayagidir giremiyorum hastalandik kizimla ayni gun ishal ve kusma anneme gittik elimi kolumu kaldiracak halim yoktu eee gidincede kalalim dedik 10 gun kaldik geldik 1-2 kez girdim yazayim diye ama internet cok yavasti sıkilip biraktimokis suan icin iyi cok sukur yavrum ne yerse yesin kusuyordu kakasi pacalarindan akiyordu bol bol sivi vermeye calistim cok korkuyordum ama benim minnosum annesini mahcup etmedi ve suan likir likir su iciyor biberonu elinden alinca agliyor yani o boyutta su iciyor artik hem kusma hem ishal olunca cocuk suya saldirdi
mama sandalyesinde hasbel kader bagli degilse kucuk hanim ayaklarini cikartip ayaga kalkmaya calisirken dun yakaladim diz cokmus bekliyordu tutunup kalkabilecek bir yer bulsa kalkardi veee tembel kizim yuruyor artik emeklemek isine gelsede arada bir kendi basina gidiyor cok hossss inanilmaz guzel bir duyguymus yaaa kendi evladin olunca ayri bir guzelmis
kizlar birde iyimi dersiniz kotumu dersiniz bilemem ama abim bosandiuzuluyorum cunku 7,5 yasinda yegenim var seviniyorum cunku o cocuk kavgali gurultuu bir evliligin icinde buyuyordu tuhaf hissediyorum ama gec kalinmis bir karar diye dusunuyorum neyse birgun uzun uzadiya yazarim size bu arada ÖMER VE ZEYNEP ADA nin dogum gunumuuuuu yaaa bak duzenli girmeyince neler kacirmisim saglikli sihhatli uzunn bir omur diliyorum...Allah iyi insanlarla karsilastirsin insallah yavrularimizi kizlarrr opuldunuz
OH MİS GİBİ MİS...MİRA' DA BU YAKIŞIR ANCAK...EN GÜZEL ŞEKİLDE GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE.Teşekkürler canım çok sağolTatlı cadım,Şekersiz Çayım sizlerde sağolun canlarım
Kızlar dün akşam pasta siparişi verdim,,ilki klasik "1" şeklinde olacak,,inşallah güzel birşey çıkartırlar,,
reimdeki minnili pastanın dışındaki gibi punatiyeli pembe kuşak istedim,,diğer reimdeki gibi "ada" yazısını minnie li kurabiyelerle "mira" yazacaklar,
adamlara resimleri ve istediklerimi götürünce,,ne iş yaptığımı sordularAslında böyle şeylere takılmam ama yine de biraz değer birşey çıksın diye
çıktı alıp götürdümdiğer pastamız(akşamki kutlama için) ise düz,,üzeri bebek figürlü olacak sadece..pasta işim de son buldu böylece
Mahiri uyuttum geldim ama heran uyanabilir cunku aksam yemegini bir guzel kustu oyle uyutmak zorunda kaldim..midesi bos bu yuzden bir saat sonra uyku sersemliginde sut vericem icer umarim..oyle boyle degil cok fena kustu kuzum yaaa...birde bizimkinin bir derdi oldugunu anlamak cok zor cunku bizimki hep oyun pesinde ve surekli kikir kikir yani bu cocuk hasta oldugunda bile haylaz yaw..
Ah bir bilsem..simdi ev arayisim cok yogun sekilde gidiyor ve biz mecburen hep disarlardayiz galiba yorgun dustu oglum..
Kizlar bir ev bulduk ben cok begendim ama ev icin referanslarimiz biraz asagida kaliyor gibi bu yuzden yarin haber bekliyoruz evden eger ev sahibi olur derse tamamdir evide bulduk sayilir..ben artik hayirlisi olsun diye dua ediyorum..sizden de dua alirsam cok mutlu oluruz simdiden allah razi olsun hepinizden
Ah bir bilsem..simdi ev arayisim cok yogun sekilde gidiyor ve biz mecburen hep disarlardayiz galiba yorgun dustu oglum..
Kizlar bir ev bulduk ben cok begendim ama ev icin referanslarimiz biraz asagida kaliyor gibi bu yuzden yarin haber bekliyoruz evden eger ev sahibi olur derse tamamdir evide bulduk sayilir..ben artik hayirlisi olsun diye dua ediyorum..sizden de dua alirsam cok mutlu oluruz simdiden allah razi olsun hepinizden
kız ben çok acıklı dokunaklımı yazıyom ki herkes bana birşeyler yollamak istiyoküçük emrah gibi hissettim kendimi
canımsın benim sagol canım düşünmen yeteryapacam kız merak etme:))yapamasamda alacam ne yapıyım:))
pardon ben yalnışmı okudumev için referansmı bizim burda parayı veren düdügü çalar
ne referansı istiyolar ki..benim selamımı söylemedinmi:)
şaka bi yana hayırlısıysa olur canım..yeni evinizde musmutlu huzurlu olursunuz inşallah
cnmcım inş hayırlısı olur..rabbim gönlüne göre versin..inş olur tatlışkomm
TATLIM KAÇ ZAMANDIR KUSUYOR MAHİR,HAYIRDIR?ENFEKSİYON KAPMAMIŞTIR UMARIM....
ohh oh masallahBereketli kuzumuz, allah bozmasin ne guzel ganimetlerimiz olmus oyle..gule gule kullansin fistik.
Arkadaşlar bugün abimle görüşmemde okullarına ulaşan kitap kolilerinin tam listesini verdi,paylaşıyorum:
1-istanbul-zeytinburnu(mutluanne)
2-hatay-iskenderun(ke....of....)sanırım babyceren:))
3-istanbul-fatih(kitap yurdu)isim yok
4-bursa(şekersizyeşilçay)
5-marmaris(azraece)
6-zada(t....ö...)
7-planner(a...)
8-cihiriho(f...)
notkula ulaşan kolilere ait isimleri belirttim.sanırım bu isimler dışındaki arkadaşlar henüz ulaştıramadı.arzu edilirse okul da aranıp müdürle irtibata geçilebilir.
Not 2:arkadaşların adlarını biliyoruuuumdeşifre etsem mi
Not 3:annezeynepciğim kolin henüz yolda canım,çünkü ulaşmamış daha.ben de merak ettim çok
Arkadaşlar sizlere tekrar tekrar yardımlarınız için okul ve öğrenciler adına teşekkür ediyorum.inanın birçok minik kalbi çok mutlu ettiniz,sevabı da büyük olur inşallah...
hay maşallahhhhh maşalalkkalj makjskfj aayyy dilim tutuldu resmen ellerim titriyo:))))
evet canım o benimm bennnn:))eşimin adıyla yollamıştım..sen cihihiroyu deşifre et yeter:))Arkadaşlar bugün abimle görüşmemde okullarına ulaşan kitap kolilerinin tam listesini verdi,paylaşıyorum:
1-istanbul-zeytinburnu(mutluanne)
2-hatay-iskenderun(ke....of....)sanırım babyceren:))
3-istanbul-fatih(kitap yurdu)isim yok
4-bursa(şekersizyeşilçay)
5-marmaris(azraece)
6-zada(t....ö...)
7-planner(a...)
8-cihiriho(f...)
notkula ulaşan kolilere ait isimleri belirttim.sanırım bu isimler dışındaki arkadaşlar henüz ulaştıramadı.arzu edilirse okul da aranıp müdürle irtibata geçilebilir.
Not 2:arkadaşların adlarını biliyoruuuumdeşifre etsem mi
Not 3:annezeynepciğim kolin henüz yolda canım,çünkü ulaşmamış daha.ben de merak ettim çok
Arkadaşlar sizlere tekrar tekrar yardımlarınız için okul ve öğrenciler adına teşekkür ediyorum.inanın birçok minik kalbi çok mutlu ettiniz,sevabı da büyük olur inşallah...
oh oh maşallah,kuzucuğum güzel günlerde kullansın inşallah.bu arada bu resimleri babyceren de hemen görmeliydi,özellikle ilk resimle ilgili yorumunu merak ediyorum doğrusu..
cnm sadece 8 kişimiyizz gönderen ben cok daha fazla katılım olur diye düşünüyordum...
Canımcım beni deşifre etmişsin maşşallah t ile başlayan kaçtane isim var ki cıks cıks:)))) allahtan soyadım kızlık soyadımın baş harfi yani....
Iyi gunlerde kullansın tatlım kuzular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?