2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

selammm geçmişi okudum aklımda bir sürü şey var ama hiç yazasım yok
işimde çoksıcak bir gelişme olursa gelir yazarım
pc açık gözüm üstünüzde

sıcak bir gelişme olursa gelir yazarımışmışmışmış

sizi beklerken tek ayağımızı da kaldırıp, odanın köşesine gidelim mi

Babyceren'i bekliyorum
gözüm yollarda

akıllı kuzum benim demek saklanmayı öğrendide oyun yapıyor
daha öncede yazmıştım Aras Eymen'de elleriyle gölge yaparak oynuyor
bir arkadaşım var öğretmen ve aynı zamanda çocuk psikolojiside okumuş bize gelmişti
çok değişik bir çocuk dedi oğluma,kendi kendine oyun kurması güzelmiş
birde hastaneye gittiğimizde ilaç mümessili vardı,oğlumu vidioya çekmek istemişti
çok ilginç hareketleri varmışniye yazdım ki şimdi ben bunları

resimlerle çok güzel anı kalıcak bende oğlumla papyon mu taksam

maşallah kuzuna,bence gayet normal zamanlarda öğreniyor Yusuf Emre
yürümeside bence normal zamanlarda olucak
ayrıca sen rahat çocuk görmemişsin idda ediyorum 2012 mayıs bebelerinin en RAHATI benim oğlumdur
olsun rahat olsun,sağlıklı olsunda ne zaman yürürse yürüsün ne yapalım

edaack profilindeki reim oğluna ait sanırım.o ne güzel saçlar öyle şimdide öylemi.ne zamandır söyleyeyim diyorum.şimdiki halini merak ettim doğrusu.

sıcak bir gelişme olursa gelir yazarımışmışmışmış

sizi beklerken tek ayağımızı da kaldırıp, odanın köşesine gidelim mi

Babyceren'i bekliyorum
gözüm yollarda

sıcak bir gelişme oldu geldimyanıma yaklaş ve dinle
yada önce çin yaka gömlegini degiş gel

annem mesaj atmış..''kızım ne yapıyosun evdemisin...vs''en sonunada ''kib''yazmış
bende kontür olmadıgı için cevap yazamadımsonra bir mesaj sesi daha
''kib ney biliyosundur heralde''gülmekten şiştim..anneeeee sen giderken biz geliyoduk:))
kısaltmaları ögrenmiş annemafferim ona afferimmmm
(ayy ilerde çağlayla cerende dalga geçmesin benimle:18:)

Son düzenleme:
tatlıcadı canım geçmiş olsun..sanırım doktora gidecektin sonucu bizimlede paylaş merak ettim..öpüyorum canım

edaack_canım bek oğlum yürümüyo emeklemiyo diyodun ne oldugördünmü herşeyin bir zamanı var dimi
1 ay sürmez canım merak etme..afferim delikanlıya

Maşallah bebişine cicimMira da aynı şeklide ama totosuna düşüyo tek fark o
Düzeltme yapıyorum benim "baba meleğim" hasta canım kızım hasta değil
Birde bakıcı teyzemiz hasta çok evde maskeli balo var sanki maskeyle geziyorlar benden korkuya
girişe de yazı astım zaten unutmasınlar diye,,yanına da maske bıraktım napiim

beykoz canım hani gezete şifresi vermiştin neydi o:26:
hangi gazeteydi:26:çağlaya almıştım cerenede yapmam lazımduy sesimi

tütülü takım düşünenler unnado sitesinde çok güzel modeller var 59 lira:18:
bizim içinde çok güzel s.tyenler varazraece içinde organik donlar var:))

Geçenlerde meşhur bir pastanenin fabrikasına gittik,
gözüme hoş gelen pastaların resimlerini çektim erkek anne arkadaşlarım için
fikir olur belki kina pastasiyla da ilgilenen olursa dikkate alsin
çok hoş görünüyordu

cANIM EŞİN EĞER HER ZAMAN BÖYLEYSE HAKLISIN KÖPÜRMEKTE,SONUÇTA SEN DE BAYAĞIDIR ÇİFT OLARAK BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYORSUN ONUNLA.YOK EĞER ZAMAN ZAMAN YAPIYORSA BUNU EVDE SİZİNLE KALMAK İSTEMİŞTİR,ÇÜNKÜ ZATEN NE KADAR GÖREBİLİYOR Kİ SİZİ...ZAMANI SİZLERLE DEĞERLENDİRMEK İSTEMİŞTİR BELKİ DE...
OLSUN CANIM ÜZÜLME,BAK BEN DE SENDENİM..BİZ DE EŞİMLE KUTLAYACAĞIZ SADECE...AİLECEK PASTA KESİP KARE KARE FOTOĞRAF ÇEKEREK ANI UNUTULMAZ KILI,SENEYE İNŞALLAH KAYRA DA BÜYÜR VE DAHA DOLU DOLU BİR 2.YAŞ GÜNÜ GEÇİRİRSİNİZ.
BRAVO SİZLERE ARKADAŞLARIIMMEŞAKKATLE HAZIRLADIĞIN DOĞUM GÜNÜNÜ İNŞALLAH GÖNLÜNÜZCE GEÇİRİRSİNİZ.KAMERA DA HAZIR MI?

OY CANIM BENİM ÇOOOK SEVİNDİM,ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMAKTAN KIVANÇ DUYUYORUM VE ÇOK MUTLU OLUYORUM,KUZUCUĞUMA DA ZATEN ÇOK YAKIŞACKTIR... SEN NASIL BİR ŞEY HAZIRLAYACAKSIN?

ayy pardon canım yaa dün okumuştum unutmuşum kusuruma bakma lütfen :26::26: yusuf bey akıl bırakmıyo ki
teşekkür ederiz canım heyecanla bekliyoruz valla malum emekleme de olmadığı için büyük bi gelişme bizim için

edaack profilindeki reim oğluna ait sanırım.o ne güzel saçlar öyle şimdide öylemi.ne zamandır söyleyeyim diyorum.şimdiki halini merak ettim doğrusu.
evet canım oğluma ait albümde de var resimleri ama son halini ekleyeyim dur arkadaş olarak ekleyeyim de seni hemen resimde ekliycem
maşallah aras eymene canım bizim ki pek rahat değil valla sadece emekleme falan yok acelem bundan zaten ama her işini itinayla bizlere yaptırtıyo elini tutup gezmekten ailecek bel fıtığı olduk
canım yaa her yazdıüına ayrı kopuyorum annene maşallah ne güzel ayak uyduruyo zamana işte benim de bi öğrencim geçen gün ben mesaj yazarken gülücük koydum en sona o da beni izliyomuş ve vaayyy hocam gülücükte biliyosunuz haa dedi resmen böyle oldum yaa bu çocuklar daha kundaktayken biz bunları yapıyoduk şimdi de bizimle dalga geçiyo sıpalar bakalım bizimkiler neler yapıcaklar :44:

çok beğendim canım yaa hepsi birbirinden güzelmiş emeğine sağlık

zadacığım,başın sağolsun yitirdiklerimizin yeri artık kalbimizde yaşayacak malesef..ben de geçen ramazan ayı sonunda anneannemi kaybettim daha 1 yılı dolmadı ve hala yaşıyor zannediyorum.yokluğuna alışamadım,anneannemlerin evine gidemiyoum ,çünkü çocukluk anılarım(en güzel anılarım)o evde geçtiayağım bir türlü gitmiyor o eve..hele annem,nasıl üzgün,kadıncağız anneannemi kaybettikten sonra çocukluğunun geçtiği o eve artık eskisi gibi rahat rahat gidemeyecek,dayımlar çoluk çocuk asıl önemlii çekilmez yengem yaşıyor orada...her bayram yeni kıyafetlerimle yeni ayakkabılarımla ve pür heyecanla sabah erkenden hazırlanır ve anneannemlerin,dayılarımın vereceği harçlıkları beklerdik,ne güzel günlerdi,dün gibi aklımda ve hiç çıkmıyor...geçmişi özlüyorum...biz büyüdükçe bazı değerlerimizi yitirirken bazı değerlerimizi de kazanıyoruz bazıları da fuzuli şekilde hayatımızda yer ediniyor malesef...

sormayın şu kıvanç'ı taa aşk-ı memnu dan beridir eşim doğru düzgün izlettirmiyor ben izleyince yarı şaka yarı ciddi tek kaşını yukarı çekip beni gözlüyor,acep hayranlıkla mı izliyorum diyebizim herif bile farkında adamın yakışıklı olduğunu,kıskanıyor anlayacağınız...

ayy pardon canım yaa dün okumuştum unutmuşum kusuruma bakma lütfen :26::26: yusuf bey akıl bırakmıyo ki
Bilirim canım bizim evde de bi yusuf var,,10 sene önce aklımı başımdan aldı kendisi
pınardacım kameramız yok malesef kamerası olan biri gelir belki de çeker bizi sevabına

deneyim bitti ve çok güzel verilerim olduuuuuu

ben çıkıyorum, benden sonrası tufan

durun, hepinizi bir öpeyim:

edacck, nagihan, tatlıcadı, planner, anneZEYNEP, azraece, hejar, meleğim, yavrukedii, talay, roselda, şekersizyeşilçay, pınarda, ZADA, Turuncu... başka başka... :44:hah, mutlu_anne hanım, sizi öpemiyorum, maskem yok onun yerine
bütün ev hastayken, Mira taş gibi ayakta maşallah. O'na birşey olmasın

veee... Babyceren hanım.... hayır efenim, sizi öpemiyorum zira tek ayak üstünde seke seke ancak bu kadar kişiyi öpebiliyorum. sizi uzaktan selamlıyorum
sıradaki parça sizin için: SENİ UZAKTAN SEVMEK AŞKLARIN EN GÜZELİİİİİİ

:94::94:

çağla çok komik oynuyo:)3-4 defa kendi etrafında dönüyo sonra diz çöküp kalkıyo:))
gayette ciddi oynuyovidio(biangel deyimiyle)çektim ama gülersiniz kızıma diye koymuyorum
bugün yemek yapmadım çok mutluyum
eşim ısmarlıyobuyrun birlikte yiyelimçok acıktım nerde kaldı bu yemek
yemegi getirene bahşiş verecektim ama vazgeçtimşaka ya bende bahşiş verecek göz varmı
bence yokaçlıktan ne dedigimi bilemiyorum başım dönüyo:111:

geçmiş olsun dilekleriniz için çooook tşk ederim kızlarr
şekerli şekersiz ve turuncunun dediği gibi sistit oldum
idrar tahlili yaptırdım iltihap varmış biliyodum zaten
fitil,antibiyotik ve 1 hapla eve döndük
hastanede bi sıkıştım wc ler dolu aksilik.. bacaklarımı çapraz yaptım çocuklar gibi bekledim öyle:)altıma yapıcam diye ağlıycaktım nerdeyse gerçi wcye gidincede bi şey yok:)
havada nasıl güzelmiş bu güzel havalarda kuzumla eve kapandık ne zamandır çıkamıyoruz yavrum sıkılıyo en çok ona üzülüyorum

eşim 2 gündür çıktı almam için sticker arıyo bulamadı
şeker hamuru aradı bulamadı
doğum günü için hiç bi hazırlık yapamadım sinirlerim bozuldu
herşeyde üst üste geliyor oturdum ağladım biraz rahatladım:)

doğum günü kalabalık olmuycak çok az kişi olucak ama ben yinede istediklerimi yapmak istiyorum
internetten şeker hamuru siparişi hangi siteden verebilirim kızlar?
daha kuzuma doğum günü için kıyafet bakmadım nasıl çıkıp nasıl bakıcam bilmiyorum
biraz yürüyorum belimin ağrısı tutuyo psikolojim bozuldu artık
mucize gerçekleşsede bi kaç gün içinde iyi olsam

cnm çok geçmiş olsun.inş. bir an evvel iyileş.çok zor bir durumla karşı karsıyasın.Bende de yanma ve kaşıntı var ama benim klasik arada bir olurum.trosyd, travacort yada travazol kullanırım öyle geçer.Ama olup olmadık yerde kaşıntı geliyor kendimi zor tutuyorum.benimki de iltihap ve mantar oluyor o kadar dikkat etmeme rağmen.Şu belin için de ayarlayıp Edirne'ye doğru bir yol alsan cnm yaaaa...
İnternetten bulmak ile ilgili alan arkadaşlar varsa sana yardımcı olur inş.

bende senin gibi yapmak istiyorum aklımda olan herşeyi.Rabbim güzelce yapıp ortaya çıkarmayı nasip eder inş.

şu wc;'ye çıkamama için önerileri olan var mı ya?acayip şişkinlik yapıyor.rahatsız oluyorum.

Bu arada 110-22=88 kilo oldum kızlar.ama yavaşladı ya.ben 55 olmak istiyorum hayal miiii?

evet dediğinizi duyar gibiyim.çünkü diyetisyen de olmaz dedi 57 kilo kas ve kemik varmış bende çünkü ve unutmayın vücudumuzun 12 ile 18 kilo arası yağa ihtiyacı varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…