selammm geçmişi okudum aklımda bir sürü şey var ama hiç yazasım yok
işimde çoksıcak bir gelişme olursa gelir yazarım
pc açık gözüm üstünüzde
Kızlar Mira saklanmayı öğrenmişsanırım şu ce eeee den kaldı,,
evin içinde kaşla göz arasında kayboluyo ve ses vermiyo
nasıl oluyo demeyin oldu walla
bunu ilk yaşadığımda korkuyla aradım, bulamadıkça daha da panik şeklide aradım,
bulunca da ağladım o da korktusonra bunu bakıcı teyzeyle paylaştım,,kadıncağız da bana
sakinlikle ona seslenmemi söyledi,sonra yine kaybolunca denedim,işe yaradı.
oyun sanıp hemen geliyor sesime şimdi
bebeği kapı arkasına kıyı köşeye saklanan varsa paylaşayım dedim
çok şükür bitti sayılır canım,, bende merak ediyorum wallazaten tek pasta sırasında giymeyi planlıyorum ,,o değil de,artık kızıma kaç aylık diye soranlara "1 yaşında" diyeceğim için çok mutluyum
tünaydın fıstık anneler nasılsınız?ben çok mutluyum çünkü aşırı derecede tembel oğlum bize doğru 3-4 adım atmaya başladı sırtını koltuğa dayıyo yürü oğlum diyorum ve bana doğru gelip 4. veya 5. adımda üstüme düşüyoyine de mutluyum işte napiyim bebeişleri yürüyen anneler ne dersiniz bizim ki yürümeye yaklaşıyo mu 1 aya kadar yürür mü sizce
ZADA canım başaınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve hayırlı ömürler versin...
MUTLUANNE, NAGİHAN ve ŞEKERSİZYEŞİLÇAY mwlwklwriniz hastaymış çok çok geçmiş olsu tez zamanda atlatırlar inşallah...
TATLICADI sana da çok geçmiş olsun doktora bir an önce git bence bu işler ihmale gelmez..
kızlar ben kamuda çalışıyorum ama süt izni 1 yıl diye biliyorum gerçi okulların kapanmasına az kaldı daha fazla olmasa da olur benim için ama diğer çalışan anneler için umutlandım doğrusu umarım daha fazladır...
sıcak bir gelişme olursa gelir yazarımışmışmışmış
sizi beklerken tek ayağımızı da kaldırıp, odanın köşesine gidelim mi
Babyceren'i bekliyorum
gözüm yollarda
tünaydın fıstık anneler nasılsınız?ben çok mutluyum çünkü aşırı derecede tembel oğlum bize doğru 3-4 adım atmaya başladı sırtını koltuğa dayıyo yürü oğlum diyorum ve bana doğru gelip 4. veya 5. adımda üstüme düşüyoyine de mutluyum işte napiyim bebeişleri yürüyen anneler ne dersiniz bizim ki yürümeye yaklaşıyo mu 1 aya kadar yürür mü sizce
ZADA canım başaınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve hayırlı ömürler versin...
MUTLUANNE, NAGİHAN ve ŞEKERSİZYEŞİLÇAY mwlwklwriniz hastaymış çok çok geçmiş olsu tez zamanda atlatırlar inşallah...
TATLICADI sana da çok geçmiş olsun doktora bir an önce git bence bu işler ihmale gelmez..
kızlar ben kamuda çalışıyorum ama süt izni 1 yıl diye biliyorum gerçi okulların kapanmasına az kaldı daha fazla olmasa da olur benim için ama diğer çalışan anneler için umutlandım doğrusu umarım daha fazladır...
cANIM EŞİN EĞER HER ZAMAN BÖYLEYSE HAKLISIN KÖPÜRMEKTE,SONUÇTA SEN DE BAYAĞIDIR ÇİFT OLARAK BİR ŞEYLER YAPMAK İSTİYORSUN ONUNLA.YOK EĞER ZAMAN ZAMAN YAPIYORSA BUNU EVDE SİZİNLE KALMAK İSTEMİŞTİR,ÇÜNKÜ ZATEN NE KADAR GÖREBİLİYOR Kİ SİZİ...ZAMANI SİZLERLE DEĞERLENDİRMEK İSTEMİŞTİR BELKİ DE...ben geldim hem resim hemde videoyla:))
bebeklerimiz hastaymış yine herkese geçmiş olsun dayanalım son hastalıkları olacak inşallah bunlar.
benim odun dün gitti girip okudum sizi ama çok moralim bozuktu yazamadım sağolsun yeşilçayım moral oldu bana. bizim burada 2 blok havacılara ait. onlar da herkes birbirini tanır hep birlikte otururlar parkta. ben geçen yazdan parkta birisiyle arkadaş oldum yakın tarihli bebeklerimiz olduğu için çok iyi biri. gidip geliyoruz birbirimize eşime de hep bahsediyorum. dün de oğlunun doğum gününe eşimle giderim diye sevinmiştim tabi benimki her zamanki ben kimseyi tanımıyorum sıkılırım deyip gelmedi çıldırdım resmen herkes eşli benimki evdeherkes gelip konuştu seni görüyoruz hep tek başına diye diyemedim benim odun evde ama şimdi diye eve dönünce ağzıma geleni söyledim çok güzel geçen 3 günümüzün ardından ona hoşçakal bile demeden öpmeden gitti odunnnnnnnnnn. çok ağladım bütün gece sinirimden mesaj attım arama beni açmıcam diye. akşamüstü arıyor merak ettim tabi vardımı diye açtım yaşıyonmu dedim evet dedi suratına kapadım teli:)) ya bıktım bu sıkılgan ergen triplerinden bir ortama sokmak için göbeğim çatlıyor hep artık ece var değiştirmesi gerek bu huyunu aynı anasıgil gibi yabani işte nolucak (
OLSUN CANIM ÜZÜLME,BAK BEN DE SENDENİM..BİZ DE EŞİMLE KUTLAYACAĞIZ SADECE...AİLECEK PASTA KESİP KARE KARE FOTOĞRAF ÇEKEREK ANI UNUTULMAZ KILI,SENEYE İNŞALLAH KAYRA DA BÜYÜR VE DAHA DOLU DOLU BİR 2.YAŞ GÜNÜ GEÇİRİRSİNİZ.Kızlar benim doğum günü kutlamam suya düştü...1 yaş pastam,kurabiyelerim,balon ve süslemelerim,mutlu annemin gönderdiği kurdan stickerleri,peçete bannerleri....
Güzel bir doğum günü olacaktı ama olmadı...
En yakınlarımın o gün hep ertelemeyecekleri işleri var.Birinin ayağı kırık,birinin düğünü var,biri şehir dışında,diğeri orda burda....Amaaan...
Anlayacağınız ufak bir pasta yaptırıp aile arasında keseceğiz ve bitecek....Sağlık olsun,yeter ki huzurumuz keyfimiz yerinde olsun.
Bu ufaklıkların yürümeye başlamaları hiç iyi olmadı valla.Hele bizim için...
Kayra emeklemiyordu zaten ve bıraktığım yerde bulabiliyordum.Şimdi ise evin içinde Kayra arıyorum öyle.Tutunacak bir yer bulduğu anda kaçıp gidiyor istediği yere :)))
BRAVO SİZLERE ARKADAŞLARIIMSelam anneler güzel anneler tatlı anneler
Motora bağladım kendimi her fırsatta bi şey yapmaya çalışıyorum,,
çok şükür kızımın slaytı bitti,,inşallah izleyenler benden nefret etmez çünkü şarkı
2 kez dönüyonapiim ya ayıklaya ayıklaya bu kadar oldu
müzikleri hazırladım:128:kurabiyelerim de hazır,,sadece akşama 1 kurabiye daha yapacağım inş.
geri kalan bütün mamaların startını yarın vereceğim.gece de evi süslemeyi planlıyorum
halılar yıkandı,,duvarlar silindi,,bahar temizliği dip köşe kapitonelere kadar bitti çok şükür.
miranın badisini dün gece 2 sularında işleyebildim,,iğne elime 888 kez girdi
dikiş işleri pek bana göre değil sanırımkıyafet sorununu da çözdüm herşey askılarda
kendi t-shirt üme de mirayla aynı işlemeden yaptım,kızımı kıskandım benimki daha güzel oldu
anne ördek, yavru ördek, tütüleriyle 1 yaşına basacaklareeee hakkım ama,,bende kızımla yeniden
doğdum sonuçta
Azraece,,eşin sovuk nevale diye dert edersen gel bide benimkini gör şükret
Ben ne kadar sıcak kanıysam eşim tam tersidir,,kokmaz bulaşmaz bir tiptir
Donuk adam donuk(don'dan etkilenme olur mu canım )
ama birde ailesiyleyken gör ki o adam gider başkası gelir
yazsam roman olur ama enerjimi düşüremem şimdi
bir ara anlatırım
Herkese güzel bir gün diledim a dostlar
mutluanne;cnm kapını çalabilir miyim?tık tık tık...açar mısın?
şu peçete bantları,kapı süsü afiş,banner,şişe ustune yapıştırma sticker, kürdanlık sticker bu konularda yardımına ihtiyacım var.nette görseller buldum.fakat üzerinde oynamalar gerekli.en acilinden bana bir el atar mısın?
kendi işlerini hallettikten sonra tabiki de.Bizim de doğum günümüze son 27 gün kaldı.off offf.daha hiçbir şey yapamadım da...
pınarda;tütü olayını da tavsiye ettiğin yere yaptıracam inş..ramak kaldı.berrin hnm'la tam görüştüğüm sırada doğa'nın tütüsü elindeydi onu yapıyorum dedi:)tütünüzü de çok beğendim cnm.güle güle giysin kuzucuk.senin resmini de gördüm bu arada faceten:))65 tl'ye olacak istediğimin aynısı.50 tl daha az ödeyecem.sağol pınarda cnmsın...
kızlar şu kafamı bir toplayabilsem.şu işlere bir girişebilsem.şu maddi olanaklarım da bir elverse neler yapmayacam neler...hevesim kursağımda kalmaz inş.
ayy pardon canım yaa dün okumuştum unutmuşum kusuruma bakma lütfen :26::26: yusuf bey akıl bırakmıyo kiMaşallah bebişine cicimMira da aynı şeklide ama totosuna düşüyo tek fark o
Düzeltme yapıyorum benim "baba meleğim" hasta canım kızım hasta değil
Birde bakıcı teyzemiz hasta çok evde maskeli balo var sanki maskeyle geziyorlar benden korkuya
girişe de yazı astım zaten unutmasınlar diye,,yanına da maske bıraktım napiim
teşekkür ederiz canım heyecanla bekliyoruz valla malum emekleme de olmadığı için büyük bi gelişme bizim içintatlıcadı canım geçmiş olsun..sanırım doktora gidecektin sonucu bizimlede paylaş merak ettim..öpüyorum canım
edaack_canım bek oğlum yürümüyo emeklemiyo diyodun ne oldugördünmü herşeyin bir zamanı var dimi
1 ay sürmez canım merak etme..afferim delikanlıya
evet canım oğluma ait albümde de var resimleri ama son halini ekleyeyim dur arkadaş olarak ekleyeyim de seni hemen resimde ekliycemedaack profilindeki reim oğluna ait sanırım.o ne güzel saçlar öyle şimdide öylemi.ne zamandır söyleyeyim diyorum.şimdiki halini merak ettim doğrusu.
maşallah aras eymene canımakıllı kuzum benimdemek saklanmayı öğrendide oyun yapıyor
daha öncede yazmıştım Aras Eymen'de elleriyle gölge yaparak oynuyor
bir arkadaşım varöğretmen ve aynı zamanda çocuk psikolojiside okumuş bize gelmişti
çok değişik bir çocuk dedi oğluma,kendi kendine oyun kurması güzelmiş
birde hastaneye gittiğimizde ilaç mümessili vardı,oğlumu vidioya çekmek istemişti
çok ilginç hareketleri varmışniye yazdım ki şimdi ben bunları
resimlerle çok güzel anı kalıcak bende oğlumla papyon mu taksam
maşallah kuzuna,bence gayet normal zamanlarda öğreniyor Yusuf Emre
yürümeside bence normal zamanlarda olucak
ayrıca sen rahat çocuk görmemişsin idda ediyorum 2012 mayıs bebelerinin en RAHATI benim oğlumdur
olsun rahat olsun,sağlıklı olsunda ne zaman yürürse yürüsün ne yapalım
canım yaa her yazdıüına ayrı kopuyorum annene maşallahsıcak bir gelişme oldu geldimyanıma yaklaş ve dinle
yada önce çin yaka gömlegini degiş gel
annem mesaj atmış..''kızım ne yapıyosun evdemisin...vs''en sonunada ''kib''yazmış
bende kontür olmadıgı için cevap yazamadımsonra bir mesaj sesi daha
''kib ney biliyosundur heralde''gülmekten şiştim..anneeeee sen giderken biz geliyoduk:))
kısaltmaları ögrenmiş annemafferim ona afferimmmm
(ayy ilerde çağlayla cerende dalga geçmesin benimle:18:)
Geçenlerde meşhur bir pastanenin fabrikasına gittik,
gözüme hoş gelen pastaların resimlerini çektim erkek anne arkadaşlarım için
fikir olur belkikina pastasiyla da ilgilenen olursa dikkate alsin
çok hoş görünüyordu
Eki Görüntüle 695441 Eki Görüntüle 695442
zadacığım,başın sağolsun yitirdiklerimizin yeri artık kalbimizde yaşayacak malesef..ben de geçen ramazan ayı sonunda anneannemi kaybettim daha 1 yılı dolmadı ve hala yaşıyor zannediyorum.yokluğuna alışamadım,anneannemlerin evine gidemiyoum ,çünkü çocukluk anılarım(en güzel anılarım)o evde geçtidün babannemin idrarından kan gelince hastaneye yatırmıştık..bugün saat 16 da kaybettik..allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..84 yaşındaydı ve sürekli yatıyordu ama yinede insan kabullenemiyor..babam amcam heleki halam mahvoldular..halam bebeği gibi bakıyordu babanneme sinir krizine girdi kadın.. Uyuttular hemen..moralim cok bozuk..dün vardı bugün yok..gercekten heranımızın kıymetini bilmeliyiz..ancak böle zmnlarda anlıyoruz bunu..
Hepinize hayırlı aksamlar diliyorum..
fabrikaymış tövbe tövbe:))) çalışan demir pas tutmaz demişler o kadar sende çalıştırt bol bol:))
ya size utanarak söylüyorum ve kıvancımdan özür diliyorum ben bugün kuzey güneyi izlemeyi unuttum günleri karıştırdım kafaya bakın ya(
Bilirim canım bizim evde de bi yusuf varayy pardon canım yaa dün okumuştum unutmuşum kusuruma bakma lütfen :26::26: yusuf bey akıl bırakmıyo ki
deneyim bitti ve çok güzel verilerim olduuuuuu
ben çıkıyorum, benden sonrası tufan
durun, hepinizi bir öpeyim:
edacck, nagihan, tatlıcadı, planner, anneZEYNEP, azraece, hejar, meleğim, yavrukedii, talay, roselda, şekersizyeşilçay, pınarda, ZADA, Turuncu... başka başka... :44:hah, mutlu_anne hanım, sizi öpemiyorum, maskem yokonun yerine
bütün ev hastayken, Mira taş gibi ayakta maşallah. O'na birşey olmasın
veee... Babyceren hanım.... hayır efenim, sizi öpemiyorum zira tek ayak üstünde seke seke ancak bu kadar kişiyi öpebiliyorum. sizi uzaktan selamlıyorum
sıradaki parça sizin için: SENİ UZAKTAN SEVMEK AŞKLARIN EN GÜZELİİİİİİ
geçmiş olsun dilekleriniz için çooook tşk ederim kızlarr
şekerli şekersiz ve turuncunun dediği gibi sistit oldum
idrar tahlili yaptırdım iltihap varmış biliyodum zaten
fitil,antibiyotik ve 1 hapla eve döndük
hastanede bi sıkıştım wc ler dolu aksilik.. bacaklarımı çapraz yaptım çocuklar gibi bekledim öyle:)altıma yapıcam diye ağlıycaktım nerdeyse gerçi wcye gidincede bi şey yok:)
havada nasıl güzelmiş bu güzel havalarda kuzumla eve kapandık ne zamandır çıkamıyoruz yavrum sıkılıyo en çok ona üzülüyorum
eşim 2 gündür çıktı almam için sticker arıyo bulamadı
şeker hamuru aradı bulamadı
doğum günü için hiç bi hazırlık yapamadım sinirlerim bozuldu
herşeyde üst üste geliyor oturdum ağladım biraz rahatladım:)
doğum günü kalabalık olmuycak çok az kişi olucak ama ben yinede istediklerimi yapmak istiyorum
internetten şeker hamuru siparişi hangi siteden verebilirim kızlar?
daha kuzuma doğum günü için kıyafet bakmadım nasıl çıkıp nasıl bakıcam bilmiyorum
biraz yürüyorum belimin ağrısı tutuyo psikolojim bozuldu artık
mucize gerçekleşsede bi kaç gün içinde iyi olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?