2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

kamu kurumlarında 1.5 yaş canım.yani ben 27 ağustosa kadar ücreli iznim vardı.rapor izin kasımda başladım.28 şubatta süt iznim 1.5 saate düştü 27 ağustos 2013 te de süt iznim bitecek inş.

İyi de memurlar için de aynı şekilde yazıyor:

"Memura bir yaşından küçük çocuğunu emzirmesi için günde toplam bir buçuk saat olarak verilen süt izni, doğum sonrası analık izni süresinin (asgari 8, azami 13 hafta) bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saate çıkarılmış ve ikinci altı ayda ise günde bir buçuk saat olarak belirlenmiştir."

Burda da 1 yaşından küçük çocuk diyor.Ama dediğin gibi 13 hafta bitim tarihinden itibaren deyince farklı anlaşılıyo galiba.1 yaşından küçük kısmı açık ve net gerçi de.Bi de zeynep de şekersizyeşilçay da kamuda çalışmıyo malesef.Kamuda çalışan anne çok az burda.Şanslı azınlıksınız :)

azraececimm ben izmire geleceğim biliyor musunnn 24 haziran haftası 7 gün falan kalırız belki denk geliriz de görüşürüz ne güzel olur eceyi tüm forum adına öper koklarım

ay binlerce kere inşallah diyeyim tabi umarım Sinemisde yanında olacaktır dimi:)) denk geliriz inşallah bizim çok düğün var bu sene izmirde bol bol gidip gelicez pamukkaleyi zengin edicez :)) şoför ve muavinlerle kanka da olduk mu tamamdır:))

günaydın güzel anneler
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
bu gün Kayra ve Miranın doğum günü, zannediyodum telefondan tarihe baktım daha varmış
doğum günlerini kutluycaktım minik kuşlarımın:)

ben yine hastayımmm
bu kez belim değil ama boğazım çok fena şişti grip oldum nefes alamıyorum umarım meleğime geçmez çabuk iyileşirim
üzerine birde idrar yollarımda iltihap vardı sık sık wcye gidiyodum
bu gün sancıdan ağlaya ağlaya kalktım wcden bi baktım idrar sonrasında kan
daha öncede böyle olmuştu çok zor
bu gün dr ye gidicez ama gtimeye korkuyorum yollarda naparım dk başı wcye gidiyorum

hastalıklarımdan çok bahsettim yeter:)

sizler nasılsınız istanbulda hava çook güzel oğlumu dışarı çıkarmak istiyorum ama maalesef
şimdilik hepiniz öptümm

[video=youtube;QMj4Zscx_8A]http://www.youtube.com/watch?v=QMj4Zscx_8A[/video]

Allahım nazarlardan korusun yarabbim... bu neee be neeee??? Senin o ağzını yerim ben yeriiim.. Maşallah

Zadacım başınız sağolsun.. Yaşı kaç olursa olsun insan sevdiklerini kaybedince gerçekten çok üzülüyor.. Allah sabır versin canım

Ben izledim.. Final çok güzeldi.. söyliyeyim mi? :)

ŞekersizYeşilçay : Canım üzülme olur bazen arada öyle tartışmalar.. Onlar tuzu biberi :))

evet canım olacak sinemisimde inşallah bende çok isterim seninle tanışmayı güzel insan
ben eşime diyorum uçağa vereceğimiz parayı benzine versek ve araba ile gitsek
daha rahat olur en azından istediğimiz kadar eşya alırız ayyy yok sinemis
sıkılırmış yok rahat edemezmiş ben aslında tam tersiniz düşünüyorum
bakalım ne yapacağız kim galip gelecek

çok geçmiş olsun tatlım cadım allah şifa versinnn
tarıkbuğracık nasıl

yanılıyor olabilirim ama şöyle biliyorum:
doğum kontrol haplarında östrojen ve progesteren beraber bulunduğu ve hormonlar anne sütüne geçtiği için, emziren annelere tavsiye edilmiyor. sadece progesteronun bulunduğu kontrol hapları veya 3 aylık iğneler var, kullanabilirsiniz. fakat tek bir hormon içeren hapların koruma olasılığı ikisini birden içerenlere göre çok düşük. buna göre ya kaza kurşunu riskini alıp tek hormon kullanacaksınız yada 2 hormonluyu kullanıp emzirmeye ara vereceksiniz. sağlık ocakları size daha yardımcı olabilir. belki başka yöntemler vardır :26:

canımsın

ne demek tatlım

kamu kurumlarında 1.5 yaş canım.yani ben 27 ağustosa kadar ücreli iznim vardı.rapor izin kasımda başladım.28 şubatta süt iznim 1.5 saate düştü 27 ağustos 2013 te de süt iznim bitecek inş.

oy maşallah

ben kamudayım ama sözleşmeli işçiyim ben bu kanunlara uyuz oluyorum. hepimiz anneyiz. memur ya da işçi.. ne farkı var anlamıyorum. F*** them all diyorum...

chihiro kızımızı pek beğendik gerçeğini görmediğimiz için çizgi ile idare edeceğiz
anime diyince ilk aklıma gelen göz kenarlarından fışkıran yaşlar

GÜNAYDIN MAYISIN GÜLLERİ..
DÜN RESMİ TATİLİ FIRSAT BİLEREK GAZİANTEP E GİTTİK.GİTTİK AMA NASIL GEÇTİ BİR BİLSENİZ..
ÖNCELİKLE DOĞA'DAN BAHSEDEYİM,ASLINDA YOL BOYU UYUDU KIZIM O ANLAMDA RAHATTTIK,FAKAT AKŞAM 9 DA DÖNÜŞ YOLUNDA BİR TÜRLÜ UYUYAMADIĞI İÇİN İYİCE MIZMIZLANDI MECBUREN BİZ DE MOLA VERİP SALLAYARAK UYUTMAK ZORUNDA KALDIK.SALLANARAK UYUMAK İSTİYOR İLLAKİASIL KOMİK OLAN MOLA VERDİĞİMİZ YER KAMYONCULARIN UĞRAK YERİYDİ.BEN KUCAĞIMDA DOĞAYLA ÇERİ GİRİNCE HERKES BAŞINI KALDIRIP AYNEN BÖYLE BAKTIALLAHIM NERDEN DÜŞTÜM BURAYA DERKEN HIZLI HIZLI KIZIMIZI UYUTMAYA ÇALIŞTIK.GARSON DURUMUN FARKINDA OLDUĞU İÇİN BİZİ HEMEN AİLE YERİNE ALDI.BAZEN BİLMEDİĞİM BİR YERLERE GİTTTİĞİM VAKİT HEP İÇİMDEN UMARIM BENDEN BAŞKA BAYAN DA VARDIR DİYE GEÇİRİRİM,FAKAT BURADA NE YAZIK Kİ BEN TEKTİMISSIZ YEREDE BİR DE WC YE GİDEYİM DEDİM BİR BAKTIM WC DE ADAMIN BİRİ VAR:18:,HEMEN EŞİME SESLENDİM,MEĞER TEMİZLİKÇİYMİŞ.NEYSEKİ KIZIMI UYUTTUKTAN SONRA BİR KOŞU ÇIKTIK ORADAN..
ANTEPE ULAŞINCA EŞİM ŞEHİR MERKEZİ LEVHASINI GÖZÜNDEN KAÇIRMIŞ OLACAK BİR BAKTIK Kİ ANTEPİN ÖBÜR UCUNA GİTMİŞİZEŞİM TURBOLARI ATEŞLEMİŞ UÇUYOR ADETA NEYSEKİ AVM YE GECİKMELİ DE OLSA ULAŞTIK VE BEN HİÇ BİR ŞEEY ALAMADIM KIYAFET AÇISINDAN..SADECE ENGLSH HOME DA BİR KAÇ Bİ ŞEY ALDIM..KIZIMIN 4 SAAT ARADAN SONRA BESLENME VAKTİ GELİP GEÇİCE MAMASINI VEREYİM DEDİM KESİNLİKLE ALMIYORNEYSE VAKİT İYİCE İLERLERKEN BİZ DE KIRKAYAK ADLI ÜNLÜ BİR RESTORANA GİTTİK(ÜNLÜ DERKEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN BEN YEMEK KONUSUNDA SEÇİCİYİM YANİ İYİ YEMEK NERDE SUNULDUYSA BEN ORAYI SEÇERİM.BURAYI DA GURME VEDAT MİLOR GELİP BEĞENDİĞİ İÇİN TERCİH ETTİK)FAKAT YEMEKLER TAM BİR FİYASKOYDU.ANTEPE HAS YEMEKLER MENÜDE BULUNMUYORDU,BEN DE MECBUREN PEYNİR EKMEK-ÇAY YEDİMGERÇEKTEN ÖYLE...EN BAYILDĞIM ŞEYDİR BU ÜÇLÜDEN VAZGEÇMEM.HELE DE EKMEK YERİNE BİZİM MEMLEKETTE KÜLÜNÇE DİYE İR ÇÖREK VARDIR BAYILIRIM(AY KIZLAR ALMIŞ BAŞIMI GİDİYORUM HABİRE AKLIMA GELDİKÇE YAZIYORUM HOŞ GÖRÜRSÜNÜZ UMARIM)DERKEN KIZIM GENE MAMA VERMEYE ÇALIŞTIM FAKAT TIK YOKEVE DÖNÜŞ YOLUNDA GENE VERMEYE YELTENDİM TIK YOK...TAM 8 SAAT BOYUNCA KIZIM AÇ GEÇİRDİ BÜTÜN GÜNÜ...YANİ GİTTİĞİMDEN BİR ŞEY ANLAYAMADIM AÇIKÇASI...

ben kamudayım ama sözleşmeli işçiyim ben bu kanunlara uyuz oluyorum. hepimiz anneyiz. memur ya da işçi.. ne farkı var anlamıyorum. F*** them all diyorum...

Aynen öyle canım.çok güzel söyledin.Altına imzamı atıyorum.Benim durumum da benzer aslında.Bi gidip sorayım diyorum insan kaynaklarına.Belki memura uygulandığı gibi uygularlar bana da.Nadiren de olsa yapıyolar öyle güzellikler çünkü.

yavrukedim Sinemis bildiğim kadarıyla zor bir bebek değil bak ben bile otobüslerde gidip geliyorum dediğin gibi arabayla geze geze gelirsiniz, istediğin kadar eşya alırsın gittiğin yerde de gezersin eminim sen galip gelirsin:))

dilber nolur nolamaz söyleme:))) akşama komşuya söyliyimde sizin nete musallat olucam kıvancı görmem lazım diyim:))

tatlıcadı idrar yolu enfeksiyonu acısını bilmemmi( ankarada olmuştum taş düşürüyom sanmıştım dediğin gibi zırt pırt wcye gidiyon ama bişey yok hemen ilaçlarına başlada geçsin çabucak geçmiş olsun

öff çok canım sıkılıyor.doğumgünü için almam gereken şeyler var içinde şeker hamuruda olacağı için beklemek zorundayım.buda bana dert oldu bi yerden başlasaydım.:18:

yavrukedim tampon tabi ya:)) kurtarıcını buldun ilk başlarda zorlanıyonda sonra hemencik alışıyon bende gelenlerle denize gidebilmek için kullanmıştım rahat oluyo:))

kızlar biz doğumgünlerine odaklandık ama anneler günüde geliyor.ben eşime mesajları vermeye başladım ama acaba doğru yere ulaşıyormu.onun içinde çok heycanlıyım ilk anneler günüm olacak.inş. fiyasko olmaz bu arada bakıcımıza anneler günü hediyemizi bile aldım koydum kenara.kendimden önce bakıcımızı düşündüm.oğluşuma iyi baksında

[video=youtube;QMj4Zscx_8A]http://www.youtube.com/watch?v=QMj4Zscx_8A[/video]

yerim senın minniş ayaklarını
korıdor mobılyalarının beyaz oluşuna bayılıyorummm

dıkkat ve sukret ki senın koca da sarılmamış

Başınız sağolsun,allah rahmet eglesın

İyi fikirmiş walla belki bu seferki erkek olur yapıver 35 ınden sonra bı tane daha

emziriyosan gecıktırıcı kullan yoksa tampon...
nireye gıdıonuz tatıle?ıns mayıs ta denız sıcak olur

Sen nıe benım sana ıthafen yazdıgım mesajları tınlamıon
senı gordum galıba dedım iplemedın
kitap ayracı buldum chıhıroya yakısır dedım takmadın
ya benı iplemıon ya gecmışı okumadıgın halde okumuş taklidi yapıon
ne iş bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…