kamu kurumlarında 1.5 yaş canım.yani ben 27 ağustosa kadar ücreli iznim vardı.rapor izin kasımda başladım.28 şubatta süt iznim 1.5 saate düştü 27 ağustos 2013 te de süt iznim bitecek inş.
azraececimm ben izmire geleceğim biliyor musunnn 24 haziran haftası 7 gün falan kalırız belki denk geliriz de görüşürüz ne güzel olureceyi tüm forum adına öper koklarım
[video=youtube;QMj4Zscx_8A]http://www.youtube.com/watch?v=QMj4Zscx_8A[/video]
dün babannemin idrarından kan gelince hastaneye yatırmıştık..bugün saat 16 da kaybettik..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..84 yaşındaydı ve sürekli yatıyordu ama yinede insan kabullenemiyor..babam amcam heleki halam mahvoldular..halam bebeği gibi bakıyordu babanneme sinir krizine girdi kadın.. uyuttular hemen..moralim cok bozuk..dün vardı bugün yok..gercekten heranımızın kıymetini bilmeliyiz..ancak böle zmnlarda anlıyoruz bunu..
hepinize hayırlı aksamlar diliyorum..
fabrikaymış tövbe tövbe:))) çalışan demir pas tutmaz demişler o kadar sende çalıştırt bol bol:))
ya size utanarak söylüyorum ve kıvancımdan özür diliyorum ben bugün kuzey güneyi izlemeyi unuttum günleri karıştırdım kafaya bakın ya(
ay binlerce kere inşallah diyeyim tabi umarım Sinemisde yanında olacaktır dimi:)) denk geliriz inşallah bizim çok düğün var bu sene izmirde bol bol gidip gelicez pamukkaleyi zengin edicez :)) şoför ve muavinlerle kanka da olduk mu tamamdır:))
günaydın güzel anneler
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
bu gün Kayra ve Miranın doğum günü, zannediyodum telefondan tarihe baktım daha varmış
doğum günlerini kutluycaktım minik kuşlarımın:)
ben yine hastayımmm
bu kez belim değil ama boğazım çok fena şişti grip oldum nefes alamıyorum umarım meleğime geçmez çabuk iyileşirim
üzerine birde idrar yollarımda iltihap vardı sık sık wcye gidiyodum
bu gün sancıdan ağlaya ağlaya kalktım wcden bi baktım idrar sonrasında kan
daha öncede böyle olmuştu çok zor
bu gün dr ye gidicez ama gtimeye korkuyorum yollarda naparım dk başı wcye gidiyorum
hastalıklarımdan çok bahsettim yeter:)
sizler nasılsınız istanbulda hava çook güzel oğlumu dışarı çıkarmak istiyorum ama maalesef
şimdilik hepiniz öptümm
20 mayıs itibari ile tatile gidiyoruz
ve az önce yaptığım takvim hesaplarına göre adet olacağım
tatile gitmeden 1 gün önce yada orada
geciktirici kullansam mı sizce ne yapsam ne yapsam ne yapsam
bana bir akıl
herkese günaydınlar bugün pazar günümüz tabanlara kuvvet her zaman ki gibi:))
yeşilçayım kaldırmıcam videoyu akşama izlersin. senin oduna hatta bütün odunlara bunu yolluyorumüzmeyelim tatlı canlarımızı
temeller atılıyormuş:))) şimdiden hayırlı olsun diyeyim:))
heheehhehehe ben izledim ece mi ben onu yerım ya valla yerim yaaaaaaa
sekersizim sıkma canını olur böyle şeyler ssz
bu arada verdiğin fikir için çok ama çok teşekkür ederim bende ne yapsam diye düşünüyordum
ilaç gibi geldin
seviyorum sizi yaaa valla yoğunluktan düşünmeye fırsat bulamadığım bir çok şeyi sayenizde yapıyor oluuyorum
Allah razı olsun ne diyim
kamu kurumlarında 1.5 yaş canım.yani ben 27 ağustosa kadar ücreli iznim vardı.rapor izin kasımda başladım.28 şubatta süt iznim 1.5 saate düştü 27 ağustos 2013 te de süt iznim bitecek inş.
İyi de memurlar için de aynı şekilde yazıyor:
"Memura bir yaşından küçük çocuğunu emzirmesi için günde toplam bir buçuk saat olarak verilen süt izni, doğum sonrası analık izni süresinin (asgari 8, azami 13 hafta) bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saate çıkarılmış ve ikinci altı ayda ise günde bir buçuk saat olarak belirlenmiştir."
Burda da 1 yaşından küçük çocuk diyor.Ama dediğin gibi 13 hafta bitim tarihinden itibaren deyince farklı anlaşılıyo galiba.1 yaşından küçük kısmı açık ve net gerçi de.Bi de zeynep de şekersizyeşilçay da kamuda çalışmıyo malesef.Kamuda çalışan anne çok az burda.Şanslı azınlıksınız :)
kelimesi kelimesine doğrudur. Japon kültürüne özellikle animelere şiddetli bir meylim var
kahve içtiğim termosum, Chihiro posteriyle kaplı durumdadır, Orhan Cemal için hazırladığım davetiyedeki ufaklık ise başka bir anime kahramanı olan Luffy'dirbütün nicklerim chihiro79' dur. hayır 79 yaşında olduğum için değil, 1979 doğumlu olduğum için 79 sayısını ekledim
Chihiro kızımız da işte böyle biridir. bakınız:
yavrukedi;
bi hafta falan erteleme imkanın yok mu tatili?
tatlıcadı; çok geçmiş olsun. sistit mi oldun
ben kamudayım ama sözleşmeli işçiyim ben bu kanunlara uyuz oluyorum. hepimiz anneyiz. memur ya da işçi.. ne farkı var anlamıyorum. F*** them all diyorum...
dün 23 nisan dolasıyla uçurtma şenligi vardı bizde gittik..neyse orda cerenle ben uçurtma uçuruken
çağlanın uykusu geldi,eşimde çağlayı aldı biraz dolaştırmaya gitti..
çağla mızmızlanarak yürürken bir bayana doğru koşmuş ve sarılmışeşim şok olmuş çünkü
çağla asla kimseye gitmeyen bir bebek..eşim çekmiş çağlayı ama çağla aglıyomuş illa bayanı istiyomuş:))
bayan sevmiş biraz sonra eşim tekrar almaya yeltenmiş çağla yine aglamış
megerse kadın bana çok benziyomuşçağla uyku sersemi annesini karıştırmış
eşim dedi bayan senin ikizin gibiydi dedi..bende çok merak ettim..neyse
çağlayada küstüminsan annesini tanımazmı
dün babannemin idrarından kan gelince hastaneye yatırmıştık..bugün saat 16 da kaybettik..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..84 yaşındaydı ve sürekli yatıyordu ama yinede insan kabullenemiyor..babam amcam heleki halam mahvoldular..halam bebeği gibi bakıyordu babanneme sinir krizine girdi kadın.. uyuttular hemen..moralim cok bozuk..dün vardı bugün yok..gercekten heranımızın kıymetini bilmeliyiz..ancak böle zmnlarda anlıyoruz bunu..
hepinize hayırlı aksamlar diliyorum..
dün gece kendimi rüyamda hamile gördümhayırdır işlaa:)
yaw ben daha adette olmadım:44:11 ay oldu:44:varmı benim gibi henüz olmayan
dün kendimi öyle hamile görünce düşündüm acaba 10 yıl sonra bir çocuk dahamı dogursam
39 yaşında olurum,eşimde 49 olur:123: tabi o zamana kadar eşimin fabrika çalışmaya devam ederse
bazılarında olurya kocaman çocukları vardır ama son anda yapılan birde küçük bebekleri olur:)
eşimle benim yaşlılıgımızda yanımızda olursuyumuzu getirir
wc ye götürür
20 mayıs itibari ile tatile gidiyoruz
ve az önce yaptığım takvim hesaplarına göre adet olacağım
tatile gitmeden 1 gün önce yada orada
geciktirici kullansam mı sizce ne yapsam ne yapsam ne yapsam
bana bir akıl
Sen nıe benım sana ıthafen yazdıgım mesajları tınlamıonkelimesi kelimesine doğrudur. Japon kültürüne özellikle animelere şiddetli bir meylim var
kahve içtiğim termosum, Chihiro posteriyle kaplı durumdadır, Orhan Cemal için hazırladığım davetiyedeki ufaklık ise başka bir anime kahramanı olan Luffy'dirbütün nicklerim chihiro79' dur. hayır 79 yaşında olduğum için değil, 1979 doğumlu olduğum için 79 sayısını ekledim
Chihiro kızımız da işte böyle biridir. bakınız:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?