2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

AY CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH BAŞKA HASTALIK GÖSTERMESİN,BEBİŞİNE VE DEFNE KARENE DE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
AAAAMİİİİNNN.EN ÇOK DİLEDİĞİM ŞEY VALLA...KEŞKE ÖYLE OLSA 5 TANE DOĞURURUM VALLAHİ
[video=youtube;QMj4Zscx_8A]http://www.youtube.com/watch?v=QMj4Zscx_8A[/video]
FISTIĞIM BENİM YERİM SENİN O BINGIL BINGIL AYACIKARINI...

ANELER KARIŞMIŞ

malesef canım rezervasyon yaptıralı çok oldu Tampon diye bişey vardı dımı işime yararmı acep :44:

evet evet tamponnnnnnn... Benim de bi keresinde denk gelmişti ve kurtarmıştım :)

valla bu konuyu kimse bilmiyo ben sana söyliyim. Diyorum ki "böyle böyle okudum" aa öyle miymiş falan diyolar. Ay sinir oluyorum. Ben iyice bi araştırayım da bi kaç tane de yancı bulmam lazım. Pöfff

Canım çok geçmiş olsun..

Eceeeeeeee izledim seniii. Dişlerimi sıka sıka sırıta sırıta. Pıtı pıtı nasıl da guzel gidiyosun sen maasallah sana yaaa...
Oridor da ne koridormus. Kız gitti gitti bitmedi :)
Öpüyorum kocamanından

Azraece ; ecenin videosunu izledimm.Isırasım geldi o bacakları ellerii :)).Maaşallah çok güzel yürüyor.Kayrada 2-3 haftadır ece gibi çok güzel yürüyor.Yakında kendileride düştükleri yerden ayağa kalkmasını öğrenirlerse artık iş tamamdır :)).Çok öpüyorum kuzumu.

ZADA ; Canım başınız sağolsun...Ölüm hayatın en acı gerçeği...Hiç kimse kendisine veya sevdiklerine uğramayacak sanar ama oysa ölüm hepimize de o kadar yakın ki..
Rabbim geride kalanlara sabır versin.

Tatlıcadı ; canım çok geçmiş olsun.İdrarda kan diyince aklıma sistit geldi.Ne acılı bir şeydir o yaaa.Evliliğimin ilk yılında başıma geldi ama acısını hiç unutmam...İnşaallah en kısa zamanda toparlanırsın canım.
Bu arada yarın mira ve tuana (siyahlale25''in kızı),cumarteside Kayramın doğum günü

Babyceren ; Demek çağla uyku sersemliği ile başkasını annesi zannetti :))))...Ay bı bıdıklar tam bi alem yaa.

Kızlar benim doğum günü kutlamam suya düştü...1 yaş pastam,kurabiyelerim,balon ve süslemelerim,mutlu annemin gönderdiği kurdan stickerleri,peçete bannerleri....
Güzel bir doğum günü olacaktı ama olmadı...
En yakınlarımın o gün hep ertelemeyecekleri işleri var.Birinin ayağı kırık,birinin düğünü var,biri şehir dışında,diğeri orda burda....Amaaan...
Anlayacağınız ufak bir pasta yaptırıp aile arasında keseceğiz ve bitecek....Sağlık olsun,yeter ki huzurumuz keyfimiz yerinde olsun.

Bu ufaklıkların yürümeye başlamaları hiç iyi olmadı valla.Hele bizim için...
Kayra emeklemiyordu zaten ve bıraktığım yerde bulabiliyordum.Şimdi ise evin içinde Kayra arıyorum öyle.Tutunacak bir yer bulduğu anda kaçıp gidiyor istediği yere :)))

kızlar merhaba yine süper yoğun bir iş gününün ortasındayım ve oğlumu deli gibi özledimm

dün akşam yorgunluktan çok oynayamadım sabah 6da emmek için uyandı kucağımdan ayırmadım koynuma yatırdım 7de uyanıp bizi yanında görünce öyle keyiflendi ki yatağın içinde kuyruunu kovalayan köekler gibi dönmeye başladı

dişlerini göster diyoruz gösteriyor gözlerini göster diyoruz yumuyor çinde burun geçen keline kullanır kullanmaz burnunu göterip alkış yapıyor sabah sabah mest etti yine bizi :)

pazar günü 25 26 derece gösteriyor öyle mutluyum ki inşallah güzel bir kutlama olur
balonları şişirecek yer de buldum helyum olduğuna dikkat edeceğim tüpü inceleyeceğim

kızlar bişi sorcam ben pastayı 2 katlı üstünde bulutlar uçuşan birşey yaptırıyorum aşağı yukarı çizdim verdim ufak düzenlemeler için konuşuyorduk hala
2 katlı olunca meyve koyamam kayar dedi ama sırf çikolata ve fıstık da çok mu bayık olur bilemedim karar veremedim bir türlü ::26:

Selam anneler güzel anneler tatlı anneler
Motora bağladım kendimi her fırsatta bi şey yapmaya çalışıyorum,,
çok şükür kızımın slaytı bitti,,inşallah izleyenler benden nefret etmez çünkü şarkı
2 kez dönüyonapiim ya ayıklaya ayıklaya bu kadar oldu
müzikleri hazırladım:128:kurabiyelerim de hazır,,sadece akşama 1 kurabiye daha yapacağım inş.
geri kalan bütün mamaların startını yarın vereceğim.gece de evi süslemeyi planlıyorum
halılar yıkandı,,duvarlar silindi,,bahar temizliği dip köşe kapitonelere kadar bitti çok şükür.
miranın badisini dün gece 2 sularında işleyebildim,,iğne elime 888 kez girdi
dikiş işleri pek bana göre değil sanırım kıyafet sorununu da çözdüm herşey askılarda
kendi t-shirt üme de mirayla aynı işlemeden yaptım,kızımı kıskandım benimki daha güzel oldu
anne ördek, yavru ördek, tütüleriyle 1 yaşına basacaklar eeee hakkım ama,,bende kızımla yeniden
doğdum sonuçta

Azraece,,eşin sovuk nevale diye dert edersen gel bide benimkini gör şükret
Ben ne kadar sıcak kanıysam eşim tam tersidir,,kokmaz bulaşmaz bir tiptir
Donuk adam donuk(don'dan etkilenme olur mu canım)
ama birde ailesiyleyken gör ki o adam gider başkası gelir
yazsam roman olur ama enerjimi düşüremem şimdi
bir ara anlatırım

Herkese güzel bir gün diledim a dostlar

selam tatlım,,neden bayık olsun ki benimde pastamın biri çikolatalı fıstıklı dema öyle dema dema demaaa
ayrıca diş buğdayı pastam da aynıydı ve çok güzeldi

tünaydınnn

azraece maşallah kuzuya ne güzel pıtır pıtır yürüyor darısı bizim bıdıklara inşallah
Zada canım başın sağolsun,Allah mekanını cennet etsin,yakınlarınada sabır..
TatlıCadımm çok geçmiş olsun kuzum ya nedir bu hastalıklar başından eksik olmadı umarım bu son olur,esmerime geçmeden
atlatırsın
anneZEYNEP bencede bayık olmaz tadı gayet hoş olurhavada güzel olucak güzel bir dg sizi bekliyor canım
ömerimede maşallh ne güzel şeyler öğrenmiş,
mutlu anne senin hazırlıklarda bitmiş ohh e tabi ne kaldı ki şurada anne kız tütülerinizi çok merak ediyorum
Pınarda gaziantep maceranız tam bir fiyasko olmuş aslında yavrun beslenebilseydi hiç bu kadar üzülmeyecektin,bende oğlum yemediği zaman ne olursa olsun çok mutsuz ve kötü oluyorum:26:

güzel bir gün olsun hepimiz için evimi toparlıyım oğlum uyusun uyansın biraz hava almaya çıkalım çok güzel hava güneşli güneşli

Kızlar Mira saklanmayı öğrenmişsanırım şu ce eeee den kaldı,,
evin içinde kaşla göz arasında kayboluyo ve ses vermiyo
nasıl oluyo demeyin oldu walla
bunu ilk yaşadığımda korkuyla aradım, bulamadıkça daha da panik şeklide aradım,
bulunca da ağladım o da korktu sonra bunu bakıcı teyzeyle paylaştım,,kadıncağız da bana
sakinlikle ona seslenmemi söyledi,sonra yine kaybolunca denedim,işe yaradı.
oyun sanıp hemen geliyor sesime şimdi
bebeği kapı arkasına kıyı köşeye saklanan varsa paylaşayım dedim

tünaydınnn
mutlu anne senin hazırlıklarda bitmiş ohh e tabi ne kaldı ki şurada anne kız tütülerinizi çok merak ediyorum

çok şükür bitti sayılır canım,, bende merak ediyorum walla zaten tek pasta sırasında giymeyi planlıyorum,,o değil de,artık kızıma kaç aylık diye soranlara "1 yaşında" diyeceğim için çok mutluyum

canlar geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun. Allah hiçbirimize böyle ve daha da beterlerini göstermesin.

bu sabah uyandım yaren nurun ağlamasına.yatağını üzerini komple batırmış kaka yapmış yine.oysaki dün hiç yapmamıstı.her yer kaka.ne zaman düzelecek acaba ya?

tatlıcadı; cnm geçmiş olsun.sende de hep üst üste.inş. kısa zaanda iyileşirsin.

azraece; videoyu izledim cnm.maşallah subhanallah kuzuma ya.öyle gülerek izledim ki.çok mutlu oldum valla. ecosum çok tatlı çok.darısı basımıza.

cnm nasılsın?senin temanda uğur böcüğüymüş. neler yaptın paylaşır mısın benimle? acil fikir paylaşımında bulunmamız lazım.

mutluanne;cnm kapını çalabilir miyim?tık tık tık...açar mısın?

şu peçete bantları,kapı süsü afiş,banner,şişe ustune yapıştırma sticker, kürdanlık sticker bu konularda yardımına ihtiyacım var.nette görseller buldum.fakat üzerinde oynamalar gerekli.en acilinden bana bir el atar mısın?

kendi işlerini hallettikten sonra tabiki de.Bizim de doğum günümüze son 27 gün kaldı.off offf.daha hiçbir şey yapamadım da...

pınarda;tütü olayını da tavsiye ettiğin yere yaptıracam inş..ramak kaldı.berrin hnm'la tam görüştüğüm sırada doğa'nın tütüsü elindeydi onu yapıyorum dedi:)tütünüzü de çok beğendim cnm.güle güle giysin kuzucuk.senin resmini de gördüm bu arada faceten:))65 tl'ye olacak istediğimin aynısı.50 tl daha az ödeyecem.sağol pınarda cnmsın...

kızlar şu kafamı bir toplayabilsem.şu işlere bir girişebilsem.şu maddi olanaklarım da bir elverse neler yapmayacam neler...hevesim kursağımda kalmaz inş.

cnm nasılsın?senin temanda uğur böcüğüymüş. neler yaptın paylaşır mısın benimle? acil fikir paylaşımında bulunmamız lazım.
iyiyim tatlım sen nasılsın ben temamı değiştirdim tatlım kelebekli yapmaya karar verdim benim süslemelerim hazır balon banner vs. kızımın elbiseleri hazır ben tütü almadım normul tülden elbise aldım. pastamızı sipariş verdik oda rengarenk kelebekli olacak. birde eşim kazı kazan almış iş yerinden herkeze kazı kazan cekilişi yapıcaz ufak hediyeler cıkıyo. bu hafta mıknatıslı cerceve bakıcam resim cıkarttırıcam onlara göre be bu kadar yapıcam . bunlar beni tatmin etti ileride kızımda anlamaya başladığında cok daha büyyüğünü uğur böceğiyle yapmayı dşünüyorum

Canım buldugun görselleri bana mail at,,şu hafta geçsin sana yardımcı olurum seve seveAma haftaya yine tıkla beni,
hatırlat

selammm geçmişi okudum aklımda bir sürü şey var ama hiç yazasım yok
işimde çoksıcak bir gelişme olursa gelir yazarım
pc açık gözüm üstünüzde

tünaydın fıstık anneler nasılsınız?ben çok mutluyum çünkü aşırı derecede tembel oğlum bize doğru 3-4 adım atmaya başladı sırtını koltuğa dayıyo yürü oğlum diyorum ve bana doğru gelip 4. veya 5. adımda üstüme düşüyo yine de mutluyum işte napiyim bebeişleri yürüyen anneler ne dersiniz bizim ki yürümeye yaklaşıyo mu 1 aya kadar yürür mü sizce
ZADA canım başaınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve hayırlı ömürler versin...
MUTLUANNE, NAGİHAN ve ŞEKERSİZYEŞİLÇAY mwlwklwriniz hastaymış çok çok geçmiş olsu tez zamanda atlatırlar inşallah...
TATLICADI sana da çok geçmiş olsun doktora bir an önce git bence bu işler ihmale gelmez..

kızlar ben kamuda çalışıyorum ama süt izni 1 yıl diye biliyorum gerçi okulların kapanmasına az kaldı daha fazla olmasa da olur benim için ama diğer çalışan anneler için umutlandım doğrusu umarım daha fazladır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…