AY CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH BAŞKA HASTALIK GÖSTERMESİN,BEBİŞİNE VE DEFNE KARENE DE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.Nasılsınız bakalim.dun girdm bir suru uazdm ama gec kaldigi icin uzun uzun yazdklarm silindi.
Salgin vorusten bizde nasibimizi aldk.cok kotu bir 5 gun gecirdik.kuzum kusma ishal gecirdi
Hastanedeydik.ilk defa serum yedi.cok kotu oldu kizlar.cok sulur dun kesildi ve ben de daha mutluyum
Serum ve kan icin oyle cok agladi ki bizde agladk.medet umdu kuzum.gribinin ucuncu gunu dra gittk.eve geldik kusma basladi.ertesi gun hep ishal.defalarca ust bas degistim.cok yiprandm.kizimin aglauisi bile degisti ya.cis tahlili vermekte cok zorlandik en son legene tuttum cis diye diye onbes dk sonra yapti.3 gun veremedk.virus kakada cikti.kan degerleri iyi cok sukur.kan ilaci vermeme ragmen onuc cikti.simdi antibiyotk kullaniyoruz.Rabbim evlatlarimizla sinamasin ve beterlerini gostermesin.
Bugun calisiyorum evdeydm.zadanin dogum gunune grip diye gtmedk daha neler cikti sonra.neyse sukur.
Mutlu anne ananen nasil
Ongun oldu galiba girmeyeli.ins yaramaz bisey yoktur
Optum hepinizi....
AAAAMİİİİNNN.EN ÇOK DİLEDİĞİM ŞEY VALLA...KEŞKE ÖYLE OLSA 5 TANE DOĞURURUM VALLAHİAllah gönlüne göre versin canım(hepinizin)Ben tek çocuğum ya bide,, Rabbim verirse tek bırakmam istemem kesinlikle
Bi kardeşi olsun inşallahHer gelen bebiş şansıyla gelirmiş ya,,inşallah bu sefer;büyük bir ev,uzman psikolog,yatılı bakıcı,
büyük bir araba,eve hizmetçi birde diyetisyen olsun yeni bebiş olduğundadinimiz amin
FISTIĞIM BENİM[video=youtube;QMj4Zscx_8A]http://www.youtube.com/watch?v=QMj4Zscx_8A[/video]
dün 23 nisan dolasıyla uçurtma şenligi vardı bizde gittik..neyse orda cerenle ben uçurtma uçuruken
çağlanın uykusu geldi,eşimde çağlayı aldı biraz dolaştırmaya gitti..
çağla mızmızlanarak yürürken bir bayana doğru koşmuş ve sarılmışeşim şok olmuş çünkü
çağla asla kimseye gitmeyen bir bebek..eşim çekmiş çağlayı ama çağla aglıyomuş illa bayanı istiyomuş:))
bayan sevmiş biraz sonra eşim tekrar almaya yeltenmiş çağla yine aglamış
megerse kadın bana çok benziyomuşçağla uyku sersemi annesini karıştırmış
eşim dedi bayan senin ikizin gibiydi dedi..bende çok merak ettim..neyse
çağlayada küstüminsan annesini tanımazmı
malesef canım rezervasyon yaptıralı çok olduTampon diye bişey vardı dımı işime yararmı acep :44:
aynen öyle canım.çok güzel söyledin.altına imzamı atıyorum.benim durumum da benzer aslında.bi gidip sorayım diyorum insan kaynaklarına.belki memura uygulandığı gibi uygularlar bana da.nadiren de olsa yapıyolar öyle güzellikler çünkü.
günaydın güzel anneler
geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
bu gün Kayra ve Miranın doğum günü, zannediyodum telefondan tarihe baktım daha varmış
doğum günlerini kutluycaktım minik kuşlarımın:)
ben yine hastayımmm
bu kez belim değil ama boğazım çok fena şişti grip oldum nefes alamıyorum umarım meleğime geçmez çabuk iyileşirim
üzerine birde idrar yollarımda iltihap vardı sık sık wcye gidiyodum
bu gün sancıdan ağlaya ağlaya kalktım wcden bi baktım idrar sonrasında kan
daha öncede böyle olmuştu çok zor
bu gün dr ye gidicez ama gtimeye korkuyorum yollarda naparım dk başı wcye gidiyorum
hastalıklarımdan çok bahsettim yeter:)
sizler nasılsınız istanbulda hava çook güzel oğlumu dışarı çıkarmak istiyorum ama maalesef
şimdilik hepiniz öptümm
kızlar bişi sorcam ben pastayı 2 katlı üstünde bulutlar uçuşan birşey yaptırıyorum aşağı yukarı çizdim verdim ufak düzenlemeler için konuşuyorduk hala
2 katlı olunca meyve koyamam kayar dedi ama sırf çikolata ve fıstık da çok mu bayık olur bilemedim karar veremedim bir türlü ::26:
tünaydınnn
mutlu anne senin hazırlıklarda bitmiş ohh e tabi ne kaldı ki şurada anne kız tütülerinizi çok merak ediyorum
iyiyim tatlım sen nasılsın ben temamı değiştirdim tatlım kelebekli yapmaya karar verdim benim süslemelerim hazır balon banner vs. kızımın elbiseleri hazır ben tütü almadım normul tülden elbise aldım. pastamızı sipariş verdik oda rengarenk kelebekli olacak. birde eşim kazı kazan almış iş yerinden herkeze kazı kazan cekilişi yapıcaz ufak hediyeler cıkıyo. bu hafta mıknatıslı cerceve bakıcam resim cıkarttırıcam onlara göre be bu kadar yapıcam . bunlar beni tatmin etti ileride kızımda anlamaya başladığında cok daha büyyüğünü uğur böceğiyle yapmayı dşünüyorumcnm nasılsın?senin temanda uğur böcüğüymüş. neler yaptın paylaşır mısın benimle? acil fikir paylaşımında bulunmamız lazım.
mutluanne;cnm kapını çalabilir miyim?tık tık tık...açar mısın?
şu peçete bantları,kapı süsü afiş,banner,şişe ustune yapıştırma sticker, kürdanlık sticker bu konularda yardımına ihtiyacım var.nette görseller buldum.fakat üzerinde oynamalar gerekli.en acilinden bana bir el atar mısın?
kendi işlerini hallettikten sonra tabiki de.Bizim de doğum günümüze son 27 gün kaldı.off offf.daha hiçbir şey yapamadım da...
anime diyince ilk aklıma gelen göz kenarlarından fışkıran yaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?