2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Cnm bence pasta konusunda sana soyleyen kisi dogru soylemis en guzel kivam cikolata ile oluyor meyve mutlaka pasta icinde cok katlilarda kayabiliyor..yani ben cikolatali dusunuyorum zaten cocuklarinda en cok sevdigi bu .. meyve bazen pasta icinde eksimtirak tat verebiliyor bu da bazen cocuklarin begeni ile yemesini engel olabilir..

canım o duayı sevmedigin zayıf kişileri düşünerek söylüyosun:))ama sen beni seviyosun dimievet evet seviyosun:18:
bak chihiro zayıflamış,sen onu düşün onu

Evt ama ne guzel kader arkadasi oluruz sevgimiz bir baska pekisir dimi :)) tamam tamam kiyamadim sana o guzel endamin bozulmasin istemem, sonra kizlarda buyunce senle dalga gecer uzulursun olma dimi :)) ben boyle gidersem benim oglan kesin bana sisko anne der onu simdiden duyar gibiyim eheuehueh

Oyy okurken yoruldum valla, yaparken nasildir kimbilir..allah sana guc ve kuvvet versin ins cnm,
Masallah her isin ustesinden kolayca gelmen dilegiyle..ins hersey cok ama cok guzel olur

Eee cocuga artik tembel demezsin annesi baksana masallah adim adiyor artik..bundan sonra kimse tutamaz :))
Masallah oglusuna cnm darisi benim oglan ve digger bebeklerimizin basina ins..

inan annecigine bende resmen koptum..senin annen genclesme yolunda cok azimli masallah teyzemize..allah onu hep genc kilsin ins..
kib sekerim

Resmen gun gectikce yaprak dokumu gibi azalmaya basladik..hayirlisi olsun bakalim suan topikte bir uye sifir ziyaretci var kendim yazip duruyorum habire..kendin cal kendin oyna gibi oldu :))
BabyCeren anacim iyi geceler caniskom ne zaman gittin gormedim dalmisim oyle hulyalara :)) kib
Oyy oyy az daha unutuyordum yarin Cuma, buyuk gun simdiden hayirli olsun ..mutlu anne ve anneZeynep in dogum gunleri olucak bu hafta sonu galiba simdiden kolay gelsin kizlar ins hersey gonlunuze gore olur..baska varsa yapacak inanin aklima gelmedi onlarada guzel dileklerimizi sunuyorum...

Günaydınlarrr

dün babannemi defnettik aksamda dualarını okuttuk..hepinize cok teskkur ederim baş sağlığı dilekleriniz için..

herkese hayırlı güzel bir gün diliyorumm...

iyiki doğdun Mira..İyiki doğdun Mira...İyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun Mira...

Güzel gözlü kızım benim 1. yaşın kutlu olsun..hayat sana hep güzellikler getirsiin inş..annene babana hayırlı evlat ol..rabbım senı korusun...daha nice güzel yaşların olsun inşallah...

arkadaslar konusuldumu bilmem
milliyet hikaye kitabı veriyor hergüne ayrı masallar gazetedeki şifreyle üzerine resim ekliyorsun ve adını yazıyorsun enesin masalı gibi
gazete almanıza gerek yok şifre benden sorulur veriyorum girip yapın sadece 5.90kargo parası ödüyoruz babyceren yapmaz
şifremiz : 3SP6UDUWJQ
Senin Kitabın

cnm bu şifreyle gir 3 kademede kitabı hazırlıyorsun.okur okumaz senin için googledan baktım.ne yazsım "2012 mayıs senin kitabın beykoz" bunları yazıca karşıma çıktı.yap sen de güzel çağlama...

çok sağol canım..bende kaşıntı yok çok şükür yollarda tutsa halimiz ne olur
edirne msjın aklımda canım hatta drye bile söyledim bel için masaj yapanlar var diye :)dr masaj ve bel çekmesi yapıyolar ama yanlış bi harekette daha çok zarar görebilirsin dedi ilaçla geçiricez dedi ama

canım daha bu gün tvde bi programda demet kutluay konuktu kg verirken vücutta duraklamalkar meydana gelebildiği için hocası bi tarif verdi
sabah ve akşam 1 kase içilen çorba tarifi 2 gün içicekmişsin
içerisine semiz otu,önceden haşlanmış barbunya ve yine önceden haşlanmış yeşil mercimek ekleyip pişirilecekmiş..içerisinede zerdaçal eklenim mikserden geçirilicekmiş..1 tatlı kaşığıda zeytin yağı sonra kilolar tekrar gitmeye başlıyomuş dene istersen..basit bi tarif tadıda çok lezzetliymiş öyle dediler:)

ne masalı yapıyosunuz kızlar yaa banada söyleyin bende yapim kuzuma:26:

cnm masajcı konusuna artık birşey diyemeyeceğim.adam profesyonel ve lisanslı.

karışım için sağol not alıyorum.ama ne kadar ne kadar hazırlamak gerek ve hangi saatlerde içilecek?

kitap olayı da beykozcum sağolsun paylaşmış.milliyetin.bir üst mesajımda şifre var.kargo ile geliyor.3 kademede kuzuna uygun bir masal seçiyorsun kapak adı ve fotoğrafı bize ait oluyor.

Örneğin; Tarık Buğra'nın masalı
altta çerçeve içinde de kapak resmi oluyor cnm.

M İ R A

Güzel boncuk dünyaya gelişinin 1. yılına vardın bile. İyiki doğdun. Annenin babanın hayatını şenlendirdin. Bizler senin gibi bir güzelliği gördük.Bu hayatta tozsuz dumansız yolların olması dileğimle. İnşallah bir ömrün hayırlı,huzurlu,mutlu,sağlıklı geçsin inş. Allah seni önce anne ve babana sonra da tüm sevdiklerine ve sevenlerine bağışlasın.

Son düzenleme:
bu gün miranın doğumgünü.ne güzel.annesi onun için ne kadar özendi.ne güzel hazırlıklar yaptı.her gününüz doğumgününüz gibi geçsin inş.

günaydın herkesee akşam 23:00 da uyudum uzun zamandan beri ilk defa çok iyi geldii:)sabahta 7 de uyandık kuzumla
bu gün anneme gidicez tarık buğrayı anneme teslim edim çok yaklaşıp gribimi bulaştırmak istemiyorum..
yarın akşam tekrar annemle dönüş yapıcaz rahat ederim biraz ohhh:)

çok sağol canım benim inş
dün çağlanın oynamasından bahsettin vidio:) yüklüycem dedin bak yüklersen ve ben kaçırırsam küserim valla
öncelikle duyuru yap bende görim oynamasını kuşumun

yarasın meyveleriniz:)
çağlanın yemesine sevindim sevdi demek ki bebeğem
tarık buğrada yeni yeni adetler çıkarıyo çok sevdiği meyvelere bile öğürüyo yanında 1 bardak sütle yiyo
bende muhallebisine ve sabah kahvaltısına meyve takviyesi yaptığım için çok önemsemiyorum
süt içiyo diye seviniyorum meyve yemiyo diye üzülüyorum

tatlım çorba için miktar söylemediler diye hatırlıyorum..netten baktım senin için miktar yazmıyor
öğlen ve akşam 2 gün içilicekmiş
kitap hakkında bilgilendirdiğin içinde sağol canımbende yapim kuzuma

veee Miranın doğum günüüüü
iyiki doğdunn güzeller güzeli kuzum
inş ailene hayırlı bi evlat,annen gibi güzel yürekli bi melek olursun inşş

Gunaydin guzel ennelerokis bana ene diyordaoda acikinca ve istemedigi biri kucagina alinca sıkıstigi anlarda annesi oldugumu hatirliyor yavrum olsun ben boyle daha cok mutluyum bana guveniyor demekki
bugun MİRA nin dogum gunu muuuumaasallah guzel kizima Allah kazasiz belasiz saglikli guzel bir omur nasip etsin insallah iyiki dogmus minnoş
ZADA canim basiniz sagolsun Allah mekanini cennet etsin peygamber efendimize komsu eylesin yasi cok gec,in ve musgul durumdaydi ise Allah kurtarmis diyelim canim elden ayaktan dusurmesin rabbim kimseyi cok zor benim annem 7 sene felcli buyuk babama bakti banyosunu wc sini hep annem yaptirirdi Allah razi olsun ama gercekten cok zordu
NAGİŞ İM canim annen nasil oldusagligi yerindedir insallah Yarennur nasil
TATLİCADİ sen nasilsin canim belin nasil oldu?Tagrik Bugra nasil iyilestimi?hani ishalden sonra kabiz oldu demistin ya canim suan okis imde ayni ama galiba bizdeki sikinti inek sutu ile alakali sabahlari kahvaltisina segreltilmis inek sutude katiyordum ama ogun pacalarindan akiyordu zillinin test yaptircam bakalim ama inek sutu ile yogurt mayaliyorum oyle olsa oda dokunur dimi ama:44:neyse sagliklari yerinde olsun yavruslarin hastalanmasinlar yaaa hemen solup gidiyorlarben hastaliktan iki gun once tarttirmistim 9,750 gelmisti hastalaninca solu verdi hemen ve kusma ve ishaline dayanamayinca hastaneye goturdum bu cocuk hastanenize geldigim gunden beri kusuyor ve ishal dedim kan idrar alindi cok sukur degerleri cok iyi cikti birde kaka verelim dedi dr eee bekleki bizim kiz kaka yapsinaksam 4 de girdigimiz hastaneden 12 de ciktik ama gelen giden yok dr yapinca 40 dk da yetistirebilirsen gidin evinize dedi tabi ertesi gunu ben elimde kaka kabi hastaneye yetistirmeye ugrasinrken yuzumde bir tebessum tabak hane kaka kombinasyonu geldi aklima
kizlar opuyoruz hepnizicanavar acikmis yikiyor ortaligi

26.04.12...
Saat:09.00 daki randevuma,bebegim nst'de hareketlensin diye bir guzel kahvaltımı edip,
cikolatamı yiyip esimle el ele gittim.Olcumler guzeldi cok sukur..Alttan muayenede bebegin asagida fakat basinin yukarida oldugunu soyledi dr.umuz..Ve muayene sırasındaki kendimi kasmamdan sonra bana dönüp “sen normal doğum yapamazsın” dedi...
Esimin oldugu odaya gectik ve ikimizi karsisina alip; gidip ve butun sevdiklerinize haber verin,,14.00de yatis 16.00da bebegi alıyoruz dedi...Esimle birbirimize baktık ve aynı anda dr.a “tamam” dedik..Sonra dunyanın en heyecanlı ve mutlu çifti olarak,birbirimizle tek kelime konusmadan dua okuyarak cıktık hastaneden..Sevdiklerimize haber vermek için elim titreyerek aradım, kimi arasam "bebek mi geliyo" diye açtılar telefonu..Yolda esime gelen telefonla beni eve birakip karakola gitti ve müvekkiliyle dilekçe vermek zorunda oldugu icin tel.i de kapalıydı..Eve gider gitmez dusumu abdestimi aldım,yasin okudum,3 yudum okunmus su ictim.Sabah karnımı tıka basa doldurdugum icin hersey yasak ve riskliydi ama dayanamadım
1 bardak daha su ictim...Balkona cıktım,,elimi karnıma koyup gokyuzune bakıp sadece Allah’a
sükrettim,dua ettim..Saat 1.30 olmus,,annem izmitten gelmisti,,valizler kapıda ama esim yoktu hala...haber de yoktu..
Alt katımda oturan eltim,2 oglu ve annem beni goturdu hastaneye...Yol boyunca sesli dua okudu eltim...
Hastanede en yakın arkadasım beni bekliyordu. Yatısımı yapmamız ve cicek gibi odama yerleşmemiz, suslemeler cok uzun sürmedi...Herkes beni motive etmeye calisiyordu,esimin yanımda olmasından baska bisey istemiyordum..
Sedyede,daha once hic bilmedigim ameliyathaneye giderken asansor tam kapanırken,bir el kapıyı actı..Yusuf...
Size o an ki hissettiklerimi anlatamam..Hersey tam olmuştu artık. Aşkım, kızım ve ben aynı yerdeydik cok sukur..,
ölsek bile birlikte olecegiz gibi bir his iste anlıyosunuz dimi...
Ameliyathaneye girdigimizde hiç ummadığım bir sekilde yeşil onluklu insanlar pozitifti..Herkes bana biseyler soruyor,
acaba kime benziyor diyorlardı...Dr.um elimi hic ama hic birakmadi ve bana göbek adını sordu...Babannesinin adını soyledim..
Tamam kızım dedi ve son lafı 1-2 hoscakal....
Uyandıgımda üşüyordum ve kendimi çıplak hissediyodum,,basımdaki hemsire bana cok saglıklı bir bebegim oldugunu soyledi,
onu anlıyodurm fakat idrak edemiyordum..Daha sonra soyledigine gore ona ve herkese “elleri ve ayaklarını saydınız mı tam mı” demişim hep...
Bütün koridorda sevdiklerim vardı,,babam canakkaleden gelmisti...
Odanın kapısı açıldı.. hemsirenin kucaginda dunyalar guzeli kırmızı yanaklı cennet kokulu kızım geldi..
3.820gr.53cm ve tarif edilemez guzellikteydi...Sadece şükrettim...iste ben o andan beri her sabah,her akşam,
her ezanda,her durumda sadece şükrederim
Kızımın sizler gibi candan, yürekli teyzeleri ve kardesleri oldugu icin şükrediyorum...
Güzel dilekleriniz icin hepinize çok ama çok tesekkur ediyorum.iyiki varsınız benim canım arkadaslarım

Küçük Mira'nın ömrü de doğum hikayesi gibi güzel olsun.Upuzun sağlıklı ve mutlu bir yaşamı olsun.Anne babasına daima mutluluk versin ins.

İnsallah anne ve babasini uzmez prenses hayat boyu saglikli mutlu bir birey olarak surdursun yasamini hayiri evlat olsun vatana millete insallah

çok güzel yazmışsın mutlu anne.benide kendi doğumuma götürdün.rumuzundaki gibi annelik insana pek çok sıfat veriyor bunlardan biride mutlu annelik.sadece varlıklarıyla bile bizleri mutlu etmeye varlar.hepimizin bebeği ailelerini mutlu ederler inş. hayırlı evlat hayırlı birer insan olurlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…