kızlar merhaba yine süper yoğun bir iş gününün ortasındayım ve oğlumu deli gibi özledimm
dün akşam yorgunluktan çok oynayamadım sabah 6da emmek için uyandı kucağımdan ayırmadım koynuma yatırdım 7de uyanıp bizi yanında görünce öyle keyiflendi ki yatağın içinde kuyruunu kovalayan köekler gibi dönmeye başladı
dişlerini göster diyoruz gösteriyor gözlerini göster diyoruz yumuyor çinde burun geçen keline kullanır kullanmaz burnunu göterip alkış yapıyor sabah sabah mest etti yine bizi :)
pazar günü 25 26 derece gösteriyor öyle mutluyum ki inşallah güzel bir kutlama olur
balonları şişirecek yer de buldum helyum olduğuna dikkat edeceğim tüpü inceleyeceğim
kızlar bişi sorcam ben pastayı 2 katlı üstünde bulutlar uçuşan birşey yaptırıyorum aşağı yukarı çizdim verdim ufak düzenlemeler için konuşuyorduk hala
2 katlı olunca meyve koyamam kayar dedi ama sırf çikolata ve fıstık da çok mu bayık olur bilemedim karar veremedim bir türlü ::26:
canım o duayı sevmedigin zayıf kişileri düşünerek söylüyosun:))ama sen beni seviyosun dimievet evet seviyosun:18:
bak chihiro zayıflamış,sen onu düşün onu
Selam anneler güzel anneler tatlı anneler
Motora bağladım kendimi her fırsatta bi şey yapmaya çalışıyorum,,
çok şükür kızımın slaytı bitti,,inşallah izleyenler benden nefret etmez çünkü şarkı
2 kez dönüyonapiim ya ayıklaya ayıklaya bu kadar oldu
müzikleri hazırladım:128:kurabiyelerim de hazır,,sadece akşama 1 kurabiye daha yapacağım inş.
geri kalan bütün mamaların startını yarın vereceğim.gece de evi süslemeyi planlıyorum
halılar yıkandı,,duvarlar silindi,,bahar temizliği dip köşe kapitonelere kadar bitti çok şükür.
miranın badisini dün gece 2 sularında işleyebildim,,iğne elime 888 kez girdi
dikiş işleri pek bana göre değil sanırımkıyafet sorununu da çözdüm herşey askılarda
kendi t-shirt üme de mirayla aynı işlemeden yaptım,kızımı kıskandım benimki daha güzel oldu
anne ördek, yavru ördek, tütüleriyle 1 yaşına basacaklareeee hakkım ama,,bende kızımla yeniden
doğdum sonuçta
Azraece,,eşin sovuk nevale diye dert edersen gel bide benimkini gör şükret
Ben ne kadar sıcak kanıysam eşim tam tersidir,,kokmaz bulaşmaz bir tiptir
Donuk adam donuk(don'dan etkilenme olur mu canım )
ama birde ailesiyleyken gör ki o adam gider başkası gelir
yazsam roman olur ama enerjimi düşüremem şimdi
bir ara anlatırım
Herkese güzel bir gün diledim a dostlar
tünaydın fıstık anneler nasılsınız?ben çok mutluyum çünkü aşırı derecede tembel oğlum bize doğru 3-4 adım atmaya başladı sırtını koltuğa dayıyo yürü oğlum diyorum ve bana doğru gelip 4. veya 5. adımda üstüme düşüyoyine de mutluyum işte napiyim bebeişleri yürüyen anneler ne dersiniz bizim ki yürümeye yaklaşıyo mu 1 aya kadar yürür mü sizce
ZADA canım başaınız sağolsun Allah geride kalanlara sabır ve hayırlı ömürler versin...
MUTLUANNE, NAGİHAN ve ŞEKERSİZYEŞİLÇAY mwlwklwriniz hastaymış çok çok geçmiş olsu tez zamanda atlatırlar inşallah...
TATLICADI sana da çok geçmiş olsun doktora bir an önce git bence bu işler ihmale gelmez..
kızlar ben kamuda çalışıyorum ama süt izni 1 yıl diye biliyorum gerçi okulların kapanmasına az kaldı daha fazla olmasa da olur benim için ama diğer çalışan anneler için umutlandım doğrusu umarım daha fazladır...
sıcak bir gelişme oldu geldimyanıma yaklaş ve dinle
yada önce çin yaka gömlegini degiş gel
annem mesaj atmış..''kızım ne yapıyosun evdemisin...vs''en sonunada ''kib''yazmış
bende kontür olmadıgı için cevap yazamadımsonra bir mesaj sesi daha
''kib ney biliyosundur heralde''gülmekten şiştim..anneeeee sen giderken biz geliyoduk:))
kısaltmaları ögrenmiş annemafferim ona afferimmmm
(ayy ilerde çağlayla cerende dalga geçmesin benimle:18:)
iyi gecelerrrr
tatlıcadı__canım allahtan sana acil şifalar diliyorum..okuyunca çok üzüldüm..inşallah hemen bel agrından kurtulursun ve tarık
buğrayı diledigin gibi taşıyıp zıplatabilirsin..doğum günü hazırlıklarınıda düşünme canım bak bendede hala bir faaliyet yok
bekliyorum ama neyi bende bilmiyorum:)önemli olan o günü neşe içinde anmamız hatırlamamız..gerisini boşver gitsin..
nagiş__evet canım milliyetti dimi:))sagol şekerim ama beykoz şifre veriyodu:26nuda veren biri olursa iyi olur
melegiİm__canım işlaa ev işi hallolur..hemen taşınırsınız ama senden ayrı kalacaz üzülürüm benev taşımak kolay degil
helede düzenlemesi günlerini alırolsun sen gönlüne göre bir yer bul biz bekleriz ne yapalım
biangel__kujum nerelerdesin..göremedim seni..işla herşey yolundadır..öpüldün
bugünde sanki kimse beni tınlamıyohayırdır arkadaşlar neden tınlanmıyorum
iyiki katı meyve sıkacagını almışım..çağlaya 2 gündür onun sayesinde meyve yedirebiliyorum
turuncunun dedigi gibi ilk gün milupa meyve püresine biraz kattım yedi,2 gün direk evde hazırladıgım meyveyi yedi
sagol canım arkadaşım
bugün çilek,elma ve muz püresi hazırladım ohh mis gibi
kendimede meyve kokteyli yaptımeşimede atom:111:
bomba gibiyimkime sataşayım
çok sağol canım..bende kaşıntı yok çok şükür yollarda tutsa halimiz ne olur
edirne msjın aklımda canım hatta drye bile söyledim bel için masaj yapanlar var diye :)dr masaj ve bel çekmesi yapıyolar ama yanlış bi harekette daha çok zarar görebilirsin dedi ilaçla geçiricez dedi ama
canım daha bu gün tvde bi programda demet kutluay konuktu kg verirken vücutta duraklamalkar meydana gelebildiği için hocası bi tarif verdi
sabah ve akşam 1 kase içilen çorba tarifi 2 gün içicekmişsin
içerisine semiz otu,önceden haşlanmış barbunya ve yine önceden haşlanmış yeşil mercimek ekleyip pişirilecekmiş..içerisinede zerdaçal eklenim mikserden geçirilicekmiş..1 tatlı kaşığıda zeytin yağı sonra kilolar tekrar gitmeye başlıyomuş dene istersen..basit bi tarif tadıda çok lezzetliymiş öyle dediler:)
ne masalı yapıyosunuz kızlar yaa banada söyleyin bende yapim kuzuma:26:
cnm masajcı konusuna artık birşey diyemeyeceğim.adam profesyonel ve lisanslı.
karışım için sağol not alıyorum.ama ne kadar ne kadar hazırlamak gerek ve hangi saatlerde içilecek?
kitap olayı da beykozcum sağolsun paylaşmış.milliyetin.bir üst mesajımda şifre var.kargo ile geliyor.3 kademede kuzuna uygun bir masal seçiyorsun kapak adı ve fotoğrafı bize ait oluyor.
Örneğin; Tarık Buğra'nın masalı
altta çerçeve içinde de kapak resmi oluyor cnm.
26.04.12...
Saat:09.00 daki randevuma,bebegim nst'de hareketlensin diye bir guzel kahvaltımı edip,
cikolatamı yiyip esimle el ele gittim.Olcumler guzeldi cok sukur..Alttan muayenede bebegin asagida fakat basinin yukarida oldugunu soyledi dr.umuz..Ve muayene sırasındaki kendimi kasmamdan sonra bana dönüp sen normal doğum yapamazsın dedi...
Esimin oldugu odaya gectik ve ikimizi karsisina alip; gidip ve butun sevdiklerinize haber verin,,14.00de yatis 16.00da bebegi alıyoruz dedi...Esimle birbirimize baktık ve aynı anda dr.a tamam dedik..Sonra dunyanın en heyecanlı ve mutlu çifti olarak,birbirimizle tek kelime konusmadan dua okuyarak cıktık hastaneden..Sevdiklerimize haber vermek için elim titreyerek aradım, kimi arasam "bebek mi geliyo" diye açtılar telefonu..Yolda esime gelen telefonla beni eve birakip karakola gitti ve müvekkiliyle dilekçe vermek zorunda oldugu icin tel.i de kapalıydı..Eve gider gitmez dusumu abdestimi aldım,yasin okudum,3 yudum okunmus su ictim.Sabah karnımı tıka basa doldurdugum icin hersey yasak ve riskliydi ama dayanamadım
1 bardak daha su ictim...Balkona cıktım,,elimi karnıma koyup gokyuzune bakıp sadece Allaha
sükrettim,dua ettim..Saat 1.30 olmus,,annem izmitten gelmisti,,valizler kapıda ama esim yoktu hala...haber de yoktu..
Alt katımda oturan eltim,2 oglu ve annem beni goturdu hastaneye...Yol boyunca sesli dua okudu eltim...
Hastanede en yakın arkadasım beni bekliyordu. Yatısımı yapmamız ve cicek gibi odama yerleşmemiz, suslemeler cok uzun sürmedi...Herkes beni motive etmeye calisiyordu,esimin yanımda olmasından baska bisey istemiyordum..
Sedyede,daha once hic bilmedigim ameliyathaneye giderken asansor tam kapanırken,bir el kapıyı actı..Yusuf...
Size o an ki hissettiklerimi anlatamam..Hersey tam olmuştu artık. Aşkım, kızım ve ben aynı yerdeydik cok sukur..,
ölsek bile birlikte olecegiz gibi bir his iste anlıyosunuz dimi...
Ameliyathaneye girdigimizde hiç ummadığım bir sekilde yeşil onluklu insanlar pozitifti..Herkes bana biseyler soruyor,
acaba kime benziyor diyorlardı...Dr.um elimi hic ama hic birakmadi ve bana göbek adını sordu...Babannesinin adını soyledim..
Tamam kızım dedi ve son lafı 1-2 hoscakal....
Uyandıgımda üşüyordum ve kendimi çıplak hissediyodum,,basımdaki hemsire bana cok saglıklı bir bebegim oldugunu soyledi,
onu anlıyodurm fakat idrak edemiyordum..Daha sonra soyledigine gore ona ve herkese elleri ve ayaklarını saydınız mı tam mı demişim hep...
Bütün koridorda sevdiklerim vardı,,babam canakkaleden gelmisti...
Odanın kapısı açıldı.. hemsirenin kucaginda dunyalar guzeli kırmızı yanaklı cennet kokulu kızım geldi..
3.820gr.53cm ve tarif edilemez guzellikteydi...Sadece şükrettim...iste ben o andan beri her sabah,her akşam,
her ezanda,her durumda sadece şükrederim
Kızımın sizler gibi candan, yürekli teyzeleri ve kardesleri oldugu icin şükrediyorum...
Güzel dilekleriniz icin hepinize çok ama çok tesekkur ediyorum.iyiki varsınız benim canım arkadaslarım
İnsallah anne ve babasini uzmez prenses hayat boyu saglikli mutlu bir birey olarak surdursun yasamini hayiri evlat olsun vatana millete insallah26.04.12...
Saat:09.00 daki randevuma,bebegim nst'de hareketlensin diye bir guzel kahvaltımı edip,
cikolatamı yiyip esimle el ele gittim.Olcumler guzeldi cok sukur..Alttan muayenede bebegin asagida fakat basinin yukarida oldugunu soyledi dr.umuz..Ve muayene sırasındaki kendimi kasmamdan sonra bana dönüp sen normal doğum yapamazsın dedi...
Esimin oldugu odaya gectik ve ikimizi karsisina alip; gidip ve butun sevdiklerinize haber verin,,14.00de yatis 16.00da bebegi alıyoruz dedi...Esimle birbirimize baktık ve aynı anda dr.a tamam dedik..Sonra dunyanın en heyecanlı ve mutlu çifti olarak,birbirimizle tek kelime konusmadan dua okuyarak cıktık hastaneden..Sevdiklerimize haber vermek için elim titreyerek aradım, kimi arasam "bebek mi geliyo" diye açtılar telefonu..Yolda esime gelen telefonla beni eve birakip karakola gitti ve müvekkiliyle dilekçe vermek zorunda oldugu icin tel.i de kapalıydı..Eve gider gitmez dusumu abdestimi aldım,yasin okudum,3 yudum okunmus su ictim.Sabah karnımı tıka basa doldurdugum icin hersey yasak ve riskliydi ama dayanamadım
1 bardak daha su ictim...Balkona cıktım,,elimi karnıma koyup gokyuzune bakıp sadece Allaha
sükrettim,dua ettim..Saat 1.30 olmus,,annem izmitten gelmisti,,valizler kapıda ama esim yoktu hala...haber de yoktu..
Alt katımda oturan eltim,2 oglu ve annem beni goturdu hastaneye...Yol boyunca sesli dua okudu eltim...
Hastanede en yakın arkadasım beni bekliyordu. Yatısımı yapmamız ve cicek gibi odama yerleşmemiz, suslemeler cok uzun sürmedi...Herkes beni motive etmeye calisiyordu,esimin yanımda olmasından baska bisey istemiyordum..
Sedyede,daha once hic bilmedigim ameliyathaneye giderken asansor tam kapanırken,bir el kapıyı actı..Yusuf...
Size o an ki hissettiklerimi anlatamam..Hersey tam olmuştu artık. Aşkım, kızım ve ben aynı yerdeydik cok sukur..,
ölsek bile birlikte olecegiz gibi bir his iste anlıyosunuz dimi...
Ameliyathaneye girdigimizde hiç ummadığım bir sekilde yeşil onluklu insanlar pozitifti..Herkes bana biseyler soruyor,
acaba kime benziyor diyorlardı...Dr.um elimi hic ama hic birakmadi ve bana göbek adını sordu...Babannesinin adını soyledim..
Tamam kızım dedi ve son lafı 1-2 hoscakal....
Uyandıgımda üşüyordum ve kendimi çıplak hissediyodum,,basımdaki hemsire bana cok saglıklı bir bebegim oldugunu soyledi,
onu anlıyodurm fakat idrak edemiyordum..Daha sonra soyledigine gore ona ve herkese elleri ve ayaklarını saydınız mı tam mı demişim hep...
Bütün koridorda sevdiklerim vardı,,babam canakkaleden gelmisti...
Odanın kapısı açıldı.. hemsirenin kucaginda dunyalar guzeli kırmızı yanaklı cennet kokulu kızım geldi..
3.820gr.53cm ve tarif edilemez guzellikteydi...Sadece şükrettim...iste ben o andan beri her sabah,her akşam,
her ezanda,her durumda sadece şükrederim
Kızımın sizler gibi candan, yürekli teyzeleri ve kardesleri oldugu icin şükrediyorum...
Güzel dilekleriniz icin hepinize çok ama çok tesekkur ediyorum.iyiki varsınız benim canım arkadaslarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?