2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Dogum gunu mekaniniz ins hayirli olur cnm, umarim hersey gonlune gore olur..
Tema vakfi dedin ya bende Tr den iken uyeydir her yil mutlaka duzenli agac bagisim olurdu, gercekten Tr nin kurak olmamasi Adina bilinclenmek ve bilinclendirmek gerekir ,vatanim kurak olmasin yesil kalsin ins..el birligi ile olur umarim..senin yazman iyi olmus bazen insan okuyunca dusunup birseyler yapma hissi uyandiriyor, iiyi ki yazdin ve ayrica ulkem adinada allah razi olsun bagisin icin cnm..

Su aglamalari ne zaman biter acep, bizde de cok fena hatta kizgin olunca benim oglan beni dovuyor :O)

kazı kazan güzelmiş cnm iyi fikir.kelebek teması da güzel ben de kelebek fikrinden uğur böcüğüne döndüm hayırlısıfıstığının yeni resmi yok mu?

Masallah
azmine gercekten hayran kaliyorum, bende senin aksine gitgide sisiyorum kendime engel olamuyorum hic hayatimda olmadigim kadar sistim off..

Bende diyetisyenin onerebilecegi kiloya gelmen cok saglikli olucaktir hem 55 ile 57 arasinda da cok far yok sekerim :)) inaniyorum sen bunuda basarirsin

hayır meleğim 70 olmalısın diyoooo.sorun orada 57 kas+13 kilo yağ.

yağsız vucudum olmasa dedim olmaz dedi.hormonları yağlar çalıştırırmıs adet düzeni bile bozulur kısırlık olur adet görülemezmiş bir yığın sey...

sen kaç kilosun ki meleğim?

Gecmis olsun Tatlisesim, sana da ne oluyor boyle yaaa..bir dert bitiyor baskasi basliyor alamadim basini hastaliklardan cok uzuluyorum tatlim, umarim bu son rahatsizliklar olur..
Bende idrar yollari usuttugumde wc geldi sanarak cok gidiyorum ama sonuc sifir, tabii yanma hisside cabasi ben bunun icin bir ilac kullanmaya basladim ve basladigi gibi hemen geciriyordu,,olmazsa sana bulup adini yazarim olurmu
Dogum gunu hazirliklari bende de oyle iyi gitmiyor...kesilcek hersey hazirda duruyor..daha yapistirma ve cubuklar var ..birde hediyeleri verecegim giff pocetleri ariyorum kagittan olsun istiyorum internetten aldiklarim plastic ve cok kucuk cikti..
Benim masrafim cok olucak gibi saglik olsun diyelim guzel gecsinde varsin ogluma feda olsun dimi
Diger taraftan tasinma islerim cok yogun bir ev konusunda karar kildik ama simdide ev sahibinim bizi karar kilmasini bekliyoruz ins hayirlisi olur..
Dogum gunu kiyafetleri daha bizde de yok bu hafta sonu aldim aldim yoksa yedim ayvayi bende

Hic sorma cnm, cok fena durumlar bende..isin kotu tarafi bende boyda yok kiloyuda kaldiramiyorum iiyice bodur oldum anlayacagin..hamile iken toplam 9 kilo aldim ama galiba dogurmadan bir onceki kilodan daha fazlayim suan ( gebelik sekerinden sonra benim bedenimde gercekten acaip bir bozulma var cok sekerli yemeyi sevmeyen ben tatliya karsi cok isterik oldum acaba seker hastaligi baslangic egilimi mi var dusunmeden de edemiyorum/
Tr ye geldigimde ins soyle adam gibi chech up yaptirip gormek en guzeli olucakti dimi..

Senin bildigim kadari ile boyun var dimi cnm, oyle ise sen 70 kiloda bile fistic gibi olursun

öyle boylu sayılmam cnm ya.türk standartlarındayım sanırım.senin de kilolu olduğunu sanmıyorum.resimlerindeki gibi değil misin?hamilelikte 9 kilo alman büyük bir şans hatta süper.

ah o tatlılar anamı ağlattılar.uzak kalmak zorundayım onlardan çok üzülüyorum...

check up aslında çok iyi olur cnm yaptırabilirsen yaptır bence de.bende isterdim.

bende simdi sarkmalar mevcut yağlar gittikçe balon gibi sönüşüyorum Doğuma 118 ile gitmiştim-88=30 kilo gitti yaaa.dün akşam doğum yaptığım günün fotosunu gördüm tesadüfen.ay bu ben miyim dedim.inş bir dahaki doğumumda böyle şişmem.

ev olayında da hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ve Allah güzel gönlüne göre versin inş...

tatlım geçmiş olsun,sen yazınca farkettim, bir bu eksikti diyeceğim ama
Her şeyden evvel şu illet bel ağrın bi geçseydi ne iyi olurdu..
Tatlım hiç endişe etme internetten ver siparişlerini kolaylık olur sana..
www.parti düğün.com ve mutfak delisi.com dan bakabilirsin şeker hamurlarına.

canım kuru kayısı ye bol bol.ayrıca maşallah bayağı kilo vermişsin sen bu istikrarla daha da verirsin inşallah.

yiyorum cnm yemem mi?neler neler?ama 5-6-7 günde bir.

bu arada kızlar pınarda örtmenimizin de maşallahı var.fıstık gibi hatundur kendisi

Ins Nagis allah gonlumuze gore verir su evi , cok yoruldum ev bakmaktan umarim deger emeklerimize..eger bu ev ok olursa 10 mayista tasiniyoruz..4 mayista da oglumun dogum gunu partisi olucak yani anlayacagin iki ayagimiz bir papuca sokacaz sonrasinda gelsin Guzelim memleketim havasi ...yani ev isi daha cok uzamazsa mayisin ortalarinda ordayim kizlar ins davet edilirsek dogum partilerine gidebiliriz :)) buda olmazsa tanisiiriz dimi

Ilk hamilelikte cok tecrubeli degildik bence ikincinde o kadar cok kilo alinmaz artik herseyi biliyoruz oluruz umarim hersey saglikcakli olur..rabbim nasip ederse tabii..

zadacımbabaannen vefat etmiş başın sağolsun canım..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş
azraeceecenin videosunu izledim yupyyyyiyiki geçmişe baktım yoksa kaçırıcaktım 32 dişim meydanda izledim çok iyi geldi bana ecoşum maşallah kuzuma çok ballı çokkknasıl güzel yürüyo mankenim benim:)
mutluannemdemek mira saklandı ve seni korkuttuaklıma tarık buğranın saklanması ve bulamamam geldi benim sıpada bi ara gardolabın içine girmişti nasıl korkmuştum çocuk yok diye molfix reklamının sesini duyunca ses vermişti:)
şimdi orayı mesken edindi kendine alt rafını çıkardım kıyafetleri boşalttım yavrum orda girip oturuyo

çok sağol canım..bende kaşıntı yok çok şükür yollarda tutsa halimiz ne olur
edirne msjın aklımda canım hatta drye bile söyledim bel için masaj yapanlar var diye :)dr masaj ve bel çekmesi yapıyolar ama yanlış bi harekette daha çok zarar görebilirsin dedi ilaçla geçiricez dedi ama

canım daha bu gün tvde bi programda demet kutluay konuktu kg verirken vücutta duraklamalkar meydana gelebildiği için hocası bi tarif verdi
sabah ve akşam 1 kase içilen çorba tarifi 2 gün içicekmişsin
içerisine semiz otu,önceden haşlanmış barbunya ve yine önceden haşlanmış yeşil mercimek ekleyip pişirilecekmiş..içerisinede zerdaçal eklenim mikserden geçirilicekmiş..1 tatlı kaşığıda zeytin yağı sonra kilolar tekrar gitmeye başlıyomuş dene istersen..basit bi tarif tadıda çok lezzetliymiş öyle dediler:)

milliyetin cnm bende uğur böcüklü masalı yaptım Yaren Nur'uma...

ne masalı yapıyosunuz kızlar yaa banada söyleyin bende yapim kuzuma:26:

çok sağol meleğim umarım son olur benimde psikolojim bozuldu yavrumu dilediğimce kucaklayamıyorum,oturunca kalkamıyorum yetmiyomuş gibi sistit eklendibir de grip oldum göz,burun akıyo maskeyle geziyorum yavruma bulaşıcak diye korkuyorum
bu gün ilaçlara başladım canım umarım iyi gelir olmazsa sendekinin isminide alırım
doğum günü için senin kesilicek bi şeylerin varmış ne güzel bizde o da yok:)
mutluannem sağolsun hazırladı daha çıktı alamadım..vericek hediyemiz yokkşişede badem şekeri vermek istiyodum almaya gidemedim
umarım herşey gönlünce olur canım halledersin sende herşeyi içine sinen güzel bi gün olur
bizde taşınmayı düşünüyoduk istediğim ev olmadı kaldık şimdilik off offf ne çok ortak derdimiz varmış
bak bi ortak noktamızda doğum günü kıyafeti yok kuzularımızın:)
yetiştiremezsem çok üzülürüminş sizinkiler yetişir canım

sağol canım
hiç sorma bel ağrım geçse diğerlerini çok önemsemem
ağrılarım yüzünden bu yaşta kendimi yaşlı neneler gibi hissediyorum:)
hemen şeker hamurlarına bakıyorum sağol canım

iyi gecelerrrr
tatlıcadı__canım allahtan sana acil şifalar diliyorum..okuyunca çok üzüldüm..inşallah hemen bel agrından kurtulursun ve tarık
buğrayı diledigin gibi taşıyıp zıplatabilirsin..doğum günü hazırlıklarınıda düşünme canım bak bendede hala bir faaliyet yok
bekliyorum ama neyi bende bilmiyorum:)önemli olan o günü neşe içinde anmamız hatırlamamız..gerisini boşver gitsin..
nagiş__evet canım milliyetti dimi:))sagol şekerim ama beykoz şifre veriyodu:26nuda veren biri olursa iyi olur
melegiİm__canım işlaa ev işi hallolur..hemen taşınırsınız ama senden ayrı kalacaz üzülürüm benev taşımak kolay degil
helede düzenlemesi günlerini alırolsun sen gönlüne göre bir yer bul biz bekleriz ne yapalım

biangel__kujum nerelerdesin..göremedim seni..işla herşey yolundadır..öpüldün

Son düzenleme:
bugünde sanki kimse beni tınlamıyohayırdır arkadaşlarneden tınlanmıyorum
iyiki katı meyve sıkacagını almışım..çağlaya 2 gündür onun sayesinde meyve yedirebiliyorum
turuncunun dedigi gibi ilk gün milupa meyve püresine biraz kattım yedi,2 gün direk evde hazırladıgım meyveyi yedi
sagol canım arkadaşım
bugün çilek,elma ve muz püresi hazırladım ohh mis gibi
kendimede meyve kokteyli yaptımeşimede atom:111:
bomba gibiyimkime sataşayım

bu diyet listesine uyunuz ha aman ben buna uymam derseniz şöyle dua ediniz,
''Allah'ım beni zayıflatmıyorsan bari zayıf arkadaşlarımı şişmanlat'' sübhaneke dinimiz amin:))
ben kiloluyken böyle dua ederdim ve oldu:124:

Oh oh masallah yarasin guzeller guzeli Caglama, bende meyve purelerini birseylere katarak veriyorum super oluyor gercekten..
Avakoda da dene cnm yalniz verme ama yine muz ve digger meyvelerle karistir bak o zaman ne atom bombasi olur eheuehue
Birde bazen bir tane ceviz at o zaman tutamazsin superman olur evvelallah :))

Ayni benim hamile iken yaptigim diyet :))gebelik sekerinden dolayi hicbirsey yiyemedim bu yuzden oglanda findik kadar dogd..
Bende zayiflayamiyorum o zaman BabyCeren sen sismanla olurmu :)) madem oyle iste boyle :))

Bu gezme isi guzelde birde su cocuklarin yememe derdi olmasa, demek Doga da bizim Mahir gibi yerini ariyor ve disarda cok rahat olamuyor..Kamyoncular dedinde aklima recep iveduk un filimi geldi yaa..hani kuru fasulye pisirilin yer ...igg neyse zor bir durum en azindan tasasiz atlatmissiniz...mecbur olunca insan cocuk icin her turlu fedakarliga giriyor gercekten..
Bizde Antepe gittigimizde su dedigin yeri deniyelim bakalim, merak ettim Ayol..bak simdi zayiflamaktan bahsederken yine yemek olayina girdim benim su pis bogazim ne zaman durur acaba!

Ayni benim hamile iken yaptigim diyet :))gebelik sekerinden dolayi hicbirsey yiyemedim bu yuzden oglanda findik kadar dogd..
Bende zayiflayamiyorum o zaman BabyCeren sen sismanla olurmu :)) madem oyle iste boyle :))

canım o duayı sevmedigin zayıf kişileri düşünerek söylüyosun:))ama sen beni seviyosun dimievet evet seviyosun:18:
bak chihiro zayıflamış,sen onu düşün onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…