günaydın..
annezeynep ve yavru kedi ve mayısın sultanları.
sabah sabah canım sıkıldı. eşimle tartıştık ama burayı okuyunca daha iyiyim şimdi.
dun doğumgunu kutlayacağımız mekana gittik hem yemek yemek hem de konuyu netleştirmek için ama ilgili kişi yoktu. bugun bana dönüş yapacak. ama cok sevindim çünkü mekan el değiştirmiş ve bahçe yeniden düzenleniyor. cok daha guzel oluyor..
ve dun tema ya meşe bağışında bulundum. böyle şeyler söyenmez ama fikir olsun diye yazıyorum. sertifikam 3 iş gunü içinde ulaşacak inşallah...
pastayı hala kaplamadım çünkü 2 gündür bitik vaziyetteyim. defne nin uyku saati gelince odadan dışarı adım atamıyorum cunku 10 dk da bir ağlayarak uyanıyo..
beykoz canım hani gezete şifresi vermiştin neydi o:26:
hangi gazeteydi:26:çağlaya almıştım cerenede yapmam lazımduy sesimi
iyiyim tatlım sen nasılsın ben temamı değiştirdim tatlım kelebekli yapmaya karar verdim benim süslemelerim hazır balon banner vs. kızımın elbiseleri hazır ben tütü almadım normul tülden elbise aldım. pastamızı sipariş verdik oda rengarenk kelebekli olacak. birde eşim kazı kazan almış iş yerinden herkeze kazı kazan cekilişi yapıcaz ufak hediyeler cıkıyo. bu hafta mıknatıslı cerceve bakıcam resim cıkarttırıcam onlara göre be bu kadar yapıcam . bunlar beni tatmin etti ileride kızımda anlamaya başladığında cok daha büyyüğünü uğur böceğiyle yapmayı dşünüyorum
şu wc;'ye çıkamama için önerileri olan var mı ya?acayip şişkinlik yapıyor.rahatsız oluyorum.
Bu arada 110-22=88 kilo oldum kızlar.ama yavaşladı ya.ben 55 olmak istiyorum hayal miiii?
evet dediğinizi duyar gibiyim.çünkü diyetisyen de olmaz dedi 57 kilo kas ve kemik varmış bende çünkü ve unutmayın vücudumuzun 12 ile 18 kilo arası yağa ihtiyacı varmış.
Masallah
azmine gercekten hayran kaliyorum, bende senin aksine gitgide sisiyorum kendime engel olamuyorum hic hayatimda olmadigim kadar sistim off..
Bende diyetisyenin onerebilecegi kiloya gelmen cok saglikli olucaktir hem 55 ile 57 arasinda da cok far yok sekerim :)) inaniyorum sen bunuda basarirsin
geçmiş olsun dilekleriniz için çooook tşk ederim kızlarr
şekerli şekersiz ve turuncunun dediği gibi sistit oldum
idrar tahlili yaptırdım iltihap varmış biliyodum zaten
fitil,antibiyotik ve 1 hapla eve döndük
hastanede bi sıkıştım wc ler dolu aksilik.. bacaklarımı çapraz yaptım çocuklar gibi bekledim öyle:)altıma yapıcam diye ağlıycaktım nerdeyse gerçi wcye gidincede bi şey yok:)
havada nasıl güzelmiş bu güzel havalarda kuzumla eve kapandık ne zamandır çıkamıyoruz yavrum sıkılıyo en çok ona üzülüyorum
eşim 2 gündür çıktı almam için sticker arıyo bulamadı
şeker hamuru aradı bulamadı
doğum günü için hiç bi hazırlık yapamadım sinirlerim bozuldu
herşeyde üst üste geliyor oturdum ağladım biraz rahatladım:)
doğum günü kalabalık olmuycak çok az kişi olucak ama ben yinede istediklerimi yapmak istiyorum
internetten şeker hamuru siparişi hangi siteden verebilirim kızlar?
daha kuzuma doğum günü için kıyafet bakmadım nasıl çıkıp nasıl bakıcam bilmiyorum
biraz yürüyorum belimin ağrısı tutuyo psikolojim bozuldu artık
mucize gerçekleşsede bi kaç gün içinde iyi olsam
hayır meleğim 70 olmalısın diyoooo.sorun orada57 kas+13 kilo yağ.
yağsız vucudum olmasa dedim olmaz dedi.hormonları yağlar çalıştırırmıs adet düzeni bile bozulur kısırlık olur adet görülemezmiş bir yığın sey...
sen kaç kilosun ki meleğim?
Hic sorma cnm, cok fena durumlar bende..isin kotu tarafi bende boyda yok kiloyuda kaldiramiyorum iiyice bodur oldum anlayacagin..hamile iken toplam 9 kilo aldim ama galiba dogurmadan bir onceki kilodan daha fazlayim suan( gebelik sekerinden sonra benim bedenimde gercekten acaip bir bozulma var cok sekerli yemeyi sevmeyen ben tatliya karsi cok isterik oldum acaba seker hastaligi baslangic egilimi mi var dusunmeden de edemiyorum/
Tr ye geldigimde ins soyle adam gibi chech up yaptirip gormek en guzeli olucakti dimi..
Senin bildigim kadari ile boyun var dimi cnm, oyle ise sen 70 kiloda bile fistic gibi olursun
tatlım geçmiş olsun,sen yazınca farkettim, bir bu eksikti diyeceğim amageçmiş olsun dilekleriniz için çooook tşk ederim kızlarr
şekerli şekersiz ve turuncunun dediği gibi sistit oldum
idrar tahlili yaptırdım iltihap varmış biliyodum zaten
fitil,antibiyotik ve 1 hapla eve döndük
hastanede bi sıkıştım wc ler dolu aksilik.. Bacaklarımı çapraz yaptım çocuklar gibi bekledim öyle:)altıma yapıcam diye ağlıycaktım nerdeyse gerçi wcye gidincede bi şey yok:)
havada nasıl güzelmiş bu güzel havalarda kuzumla eve kapandık ne zamandır çıkamıyoruz yavrum sıkılıyo en çok ona üzülüyorum
eşim 2 gündür çıktı almam için sticker arıyo bulamadı
şeker hamuru aradı bulamadı
Doğum günü için hiç bi hazırlık yapamadım sinirlerim bozuldu
herşeyde üst üste geliyor oturdum ağladım biraz rahatladım:)
doğum günü kalabalık olmuycak çok az kişi olucak ama ben yinede istediklerimi yapmak istiyorum
internetten şeker hamuru siparişi hangi siteden verebilirim kızlar?
Daha kuzuma doğum günü için kıyafet bakmadım nasıl çıkıp nasıl bakıcam bilmiyorum
biraz yürüyorum belimin ağrısı tutuyo psikolojim bozuldu artık
Mucize gerçekleşsede bi kaç gün içinde iyi olsam
şu wc;'ye çıkamama için önerileri olan var mı ya?acayip şişkinlik yapıyor.rahatsız oluyorum.
Bu arada 110-22=88 kilo oldum kızlar.ama yavaşladı ya.ben 55 olmak istiyorum hayal miiii?
Evet dediğinizi duyar gibiyim.çünkü diyetisyen de olmaz dedi 57 kilo kas ve kemik varmış bende çünkü ve unutmayın vücudumuzun 12 ile 18 kilo arası yağa ihtiyacı varmış.
tatlım geçmiş olsun,sen yazınca farkettim, bir bu eksikti diyeceğim ama
Her şeyden evvel şu illet bel ağrın bi geçseydi ne iyi olurdu..
Tatlım hiç endişe etme internetten ver siparişlerini kolaylık olur sana..
www.parti düğün.com ve mutfak delisi.com dan bakabilirsin şeker hamurlarına.
canım kuru kayısı ye bol bol.ayrıca maşallah bayağı kilo vermişsin sen bu istikrarla daha da verirsin inşallah.
öyle boylu sayılmam cnm ya.türk standartlarındayım sanırım.senin de kilolu olduğunu sanmıyorum.resimlerindeki gibi değil misin?hamilelikte 9 kilo alman büyük bir şans hatta süper.
ah o tatlılar anamı ağlattılar.uzak kalmak zorundayım onlardan çok üzülüyorum...
check up aslında çok iyi olur cnm yaptırabilirsen yaptır bence de.bende isterdim.
bende simdi sarkmalar mevcut yağlar gittikçe balon gibi sönüşüyorumDoğuma 118 ile gitmiştim-88=30 kilo gitti yaaa.dün akşam doğum yaptığım günün fotosunu gördüm tesadüfen.ay bu ben miyim dedim.inş bir dahaki doğumumda böyle şişmem.
ev olayında da hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ve Allah güzel gönlüne göre versin inş...
cnm çok geçmiş olsun.inş. bir an evvel iyileş.çok zor bir durumla karşı karsıyasın.Bende de yanma ve kaşıntı var ama benim klasik arada bir olurum.trosyd, travacort yada travazol kullanırım öyle geçer.Ama olup olmadık yerde kaşıntı geliyor kendimi zor tutuyorum.benimki de iltihap ve mantar oluyor o kadar dikkat etmeme rağmen.Şu belin için de ayarlayıp Edirne'ye doğru bir yol alsan cnm yaaaa...
İnternetten bulmak ile ilgili alan arkadaşlar varsa sana yardımcı olur inş.
bende senin gibi yapmak istiyorum aklımda olan herşeyi.Rabbim güzelce yapıp ortaya çıkarmayı nasip eder inş.
evet dediğinizi duyar gibiyim.çünkü diyetisyen de olmaz dedi 57 kilo kas ve kemik varmış bende çünkü ve unutmayın vücudumuzun 12 ile 18 kilo arası yağa ihtiyacı varmış.
milliyetin cnm bende uğur böcüklü masalı yaptım Yaren Nur'uma...
Gecmis olsun Tatlisesim, sana da ne oluyor boyle yaaa..bir dert bitiyor baskasi basliyor alamadim basini hastaliklardan cok uzuluyorum tatlim, umarim bu son rahatsizliklar olur..
Bende idrar yollari usuttugumde wc geldi sanarak cok gidiyorum ama sonuc sifir, tabii yanma hisside cabasi ben bunun icin bir ilac kullanmaya basladim ve basladigi gibi hemen geciriyordu,,olmazsa sana bulup adini yazarim olurmu
Dogum gunu hazirliklari bende de oyle iyi gitmiyor...kesilcek hersey hazirda duruyor..daha yapistirma ve cubuklar var ..birde hediyeleri verecegim giff pocetleri ariyorum kagittan olsun istiyorum internetten aldiklarim plastic ve cok kucuk cikti..
Benim masrafim cok olucak gibi saglik olsun diyelim guzel gecsinde varsin ogluma feda olsun dimi
Diger taraftan tasinma islerim cok yogun bir ev konusunda karar kildik ama simdide ev sahibinim bizi karar kilmasini bekliyoruz ins hayirlisi olur..
Dogum gunu kiyafetleri daha bizde de yok bu hafta sonu aldim aldim yoksa yedim ayvayi bende
tatlım geçmiş olsun,sen yazınca farkettim, bir bu eksikti diyeceğim ama
Her şeyden evvel şu illet bel ağrın bi geçseydi ne iyi olurdu..
Tatlım hiç endişe etme internetten ver siparişlerini kolaylık olur sana..
www.parti düğün.com ve mutfak delisi.com dan bakabilirsin şeker hamurlarına.
canım kuru kayısı ye bol bol.ayrıca maşallah bayağı kilo vermişsin sen bu istikrarla daha da verirsin inşallah.
yiyorum cnm yemem mi?neler neler?ama 5-6-7 günde bir.
bu arada kızlar pınarda örtmenimizin de maşallahı var.fıstık gibi hatundur kendisi
bugünde sanki kimse beni tınlamıyohayırdır arkadaşlar neden tınlanmıyorum
iyiki katı meyve sıkacagını almışım..çağlaya 2 gündür onun sayesinde meyve yedirebiliyorum
turuncunun dedigi gibi ilk gün milupa meyve püresine biraz kattım yedi,2 gün direk evde hazırladıgım meyveyi yedi
sagol canım arkadaşım
bugün çilek,elma ve muz püresi hazırladım ohh mis gibi
kendimede meyve kokteyli yaptımeşimede atom:111:
bomba gibiyimkime sataşayım
Eki Görüntüle 695883
bu diyet listesine uyunuz ha aman ben buna uymam derseniz şöyle dua ediniz,
''Allah'ım beni zayıflatmıyorsan bari zayıf arkadaşlarımı şişmanlat'' sübhaneke dinimiz amin:))
ben kiloluyken böyle dua ederdim ve oldu:124:
GÜNAYDIN MAYISIN GÜLLERİ..
DÜN RESMİ TATİLİ FIRSAT BİLEREK GAZİANTEP E GİTTİK.GİTTİK AMA NASIL GEÇTİ BİR BİLSENİZ..
ÖNCELİKLE DOĞA'DAN BAHSEDEYİM,ASLINDA YOL BOYU UYUDU KIZIM O ANLAMDA RAHATTTIK,FAKAT AKŞAM 9 DA DÖNÜŞ YOLUNDA BİR TÜRLÜ UYUYAMADIĞI İÇİN İYİCE MIZMIZLANDI MECBUREN BİZ DE MOLA VERİP SALLAYARAK UYUTMAK ZORUNDA KALDIK.SALLANARAK UYUMAK İSTİYOR İLLAKİASIL KOMİK OLAN MOLA VERDİĞİMİZ YER KAMYONCULARIN UĞRAK YERİYDİ.BEN KUCAĞIMDA DOĞAYLA ÇERİ GİRİNCE HERKES BAŞINI KALDIRIP AYNEN BÖYLE BAKTI ALLAHIM NERDEN DÜŞTÜM BURAYA DERKEN HIZLI HIZLI KIZIMIZI UYUTMAYA ÇALIŞTIK.GARSON DURUMUN FARKINDA OLDUĞU İÇİN BİZİ HEMEN AİLE YERİNE ALDI.BAZEN BİLMEDİĞİM BİR YERLERE GİTTTİĞİM VAKİT HEP İÇİMDEN UMARIM BENDEN BAŞKA BAYAN DA VARDIR DİYE GEÇİRİRİM,FAKAT BURADA NE YAZIK Kİ BEN TEKTİM ISSIZ YEREDE BİR DE WC YE GİDEYİM DEDİM BİR BAKTIM WC DE ADAMIN BİRİ VAR:18:,HEMEN EŞİME SESLENDİM,MEĞER TEMİZLİKÇİYMİŞ.NEYSEKİ KIZIMI UYUTTUKTAN SONRA BİR KOŞU ÇIKTIK ORADAN..
ANTEPE ULAŞINCA EŞİM ŞEHİR MERKEZİ LEVHASINI GÖZÜNDEN KAÇIRMIŞ OLACAK BİR BAKTIK Kİ ANTEPİN ÖBÜR UCUNA GİTMİŞİZEŞİM TURBOLARI ATEŞLEMİŞ UÇUYOR ADETA NEYSEKİ AVM YE GECİKMELİ DE OLSA ULAŞTIK VE BEN HİÇ BİR ŞEEY ALAMADIM KIYAFET AÇISINDAN ..SADECE ENGLSH HOME DA BİR KAÇ Bİ ŞEY ALDIM..KIZIMIN 4 SAAT ARADAN SONRA BESLENME VAKTİ GELİP GEÇİCE MAMASINI VEREYİM DEDİM KESİNLİKLE ALMIYOR NEYSE VAKİT İYİCE İLERLERKEN BİZ DE KIRKAYAK ADLI ÜNLÜ BİR RESTORANA GİTTİK(ÜNLÜ DERKEN YANLIŞ ANLAŞILMASIN BEN YEMEK KONUSUNDA SEÇİCİYİM YANİ İYİ YEMEK NERDE SUNULDUYSA BEN ORAYI SEÇERİM.BURAYI DA GURME VEDAT MİLOR GELİP BEĞENDİĞİ İÇİN TERCİH ETTİK)FAKAT YEMEKLER TAM BİR FİYASKOYDU.ANTEPE HAS YEMEKLER MENÜDE BULUNMUYORDU,BEN DE MECBUREN PEYNİR EKMEK-ÇAY YEDİM GERÇEKTEN ÖYLE...EN BAYILDĞIM ŞEYDİR BU ÜÇLÜDEN VAZGEÇMEM.HELE DE EKMEK YERİNE BİZİM MEMLEKETTE KÜLÜNÇE DİYE İR ÇÖREK VARDIR BAYILIRIM(AY KIZLAR ALMIŞ BAŞIMI GİDİYORUM HABİRE AKLIMA GELDİKÇE YAZIYORUM HOŞ GÖRÜRSÜNÜZ UMARIM )DERKEN KIZIM GENE MAMA VERMEYE ÇALIŞTIM FAKAT TIK YOK EVE DÖNÜŞ YOLUNDA GENE VERMEYE YELTENDİM TIK YOK...TAM 8 SAAT BOYUNCA KIZIM AÇ GEÇİRDİ BÜTÜN GÜNÜ...YANİ GİTTİĞİMDEN BİR ŞEY ANLAYAMADIM AÇIKÇASI...
Ayni benim hamile iken yaptigim diyet :))gebelik sekerinden dolayi hicbirsey yiyemedim bu yuzden oglanda findik kadar dogd..
Bende zayiflayamiyorum o zaman BabyCeren sen sismanla olurmu :)) madem oyle iste boyle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?