iyiki doğdun Mira..İyiki doğdun Mira...İyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun Mira...
Güzel gözlü kızım benim 1. yaşın kutlu olsun..hayat sana hep güzellikler getirsiin inş..annene babana hayırlı evlat ol..rabbım senı korusun...daha nice güzel yaşların olsun inşallah...
Mİ R A
Güzel boncuk dünyaya gelişinin 1. yılına vardın bile. İyiki doğdun. Annenin babanın hayatını şenlendirdin. Bizler senin gibi bir güzelliği gördük.Bu hayatta tozsuz dumansız yolların olması dileğimle. İnşallah bir ömrün hayırlı,huzurlu,mutlu,sağlıklı geçsin inş. Allah seni önce anne ve babana sonra da tüm sevdiklerine ve sevenlerine bağışlasın.
bu gün miranın doğumgünü.ne güzel.annesi onun için ne kadar özendi.ne güzel hazırlıklar yaptı.her gününüz doğumgününüz gibi geçsin inş.Eki Görüntüle 696055
Küçük Mira'nın ömrü de doğum hikayesi gibi güzel olsun.Upuzun sağlıklı ve mutlu bir yaşamı olsun.Anne babasına daima mutluluk versin ins.
çok güzel yazmışsın mutlu anne.benide kendi doğumuma götürdün.rumuzundaki gibi annelik insana pek çok sıfat veriyor bunlardan biride mutlu annelik.sadece varlıklarıyla bile bizleri mutlu etmeye varlar.hepimizin bebeği ailelerini mutlu ederler inş. hayırlı evlat hayırlı birer insan olurlar.
Oyy oyy az daha unutuyordum yarin Cuma, buyuk gun simdiden hayirli olsun ..mutlu anne ve anneZeynep in dogum gunleri olucak bu hafta sonu galiba simdiden kolay gelsin kizlar ins hersey gonlunuze gore olur..baska varsa yapacak inanin aklima gelmedi onlarada guzel dileklerimizi sunuyorum...
26.04.12...
Saat:09.00 daki randevuma,bebegim nst'de hareketlensin diye bir guzel kahvaltımı edip,
cikolatamı yiyip esimle el ele gittim.Olcumler guzeldi cok sukur..Alttan muayenede bebegin asagida fakat basinin yukarida oldugunu soyledi dr.umuz..Ve muayene sırasındaki kendimi kasmamdan sonra bana dönüp “sen normal doğum yapamazsın” dedi...
Esimin oldugu odaya gectik ve ikimizi karsisina alip; gidip ve butun sevdiklerinize haber verin,,14.00de yatis 16.00da bebegi alıyoruz dedi...Esimle birbirimize baktık ve aynı anda dr.a “tamam” dedik..Sonra dunyanın en heyecanlı ve mutlu çifti olarak,birbirimizle tek kelime konusmadan dua okuyarak cıktık hastaneden..Sevdiklerimize haber vermek için elim titreyerek aradım, kimi arasam "bebek mi geliyo" diye açtılar telefonu..Yolda esime gelen telefonla beni eve birakip karakola gitti ve müvekkiliyle dilekçe vermek zorunda oldugu icin tel.i de kapalıydı..Eve gider gitmez dusumu abdestimi aldım,yasin okudum,3 yudum okunmus su ictim.Sabah karnımı tıka basa doldurdugum icin hersey yasak ve riskliydi ama dayanamadım
1 bardak daha su ictim...Balkona cıktım,,elimi karnıma koyup gokyuzune bakıp sadece Allah’a
sükrettim,dua ettim..Saat 1.30 olmus,,annem izmitten gelmisti,,valizler kapıda ama esim yoktu hala...haber de yoktu..
Alt katımda oturan eltim,2 oglu ve annem beni goturdu hastaneye...Yol boyunca sesli dua okudu eltim...
Hastanede en yakın arkadasım beni bekliyordu. Yatısımı yapmamız ve cicek gibi odama yerleşmemiz, suslemeler cok uzun sürmedi...Herkes beni motive etmeye calisiyordu,esimin yanımda olmasından baska bisey istemiyordum..
Sedyede,daha once hic bilmedigim ameliyathaneye giderken asansor tam kapanırken,bir el kapıyı actı..Yusuf...
Size o an ki hissettiklerimi anlatamam..Hersey tam olmuştu artık. Aşkım, kızım ve ben aynı yerdeydik cok sukur..,
ölsek bile birlikte olecegiz gibi bir his iste anlıyosunuz dimi...
Ameliyathaneye girdigimizde hiç ummadığım bir sekilde yeşil onluklu insanlar pozitifti..Herkes bana biseyler soruyor,
acaba kime benziyor diyorlardı...Dr.um elimi hic ama hic birakmadi ve bana göbek adını sordu...Babannesinin adını soyledim..
Tamam kızım dedi ve son lafı 1-2 hoscakal....
Uyandıgımda üşüyordum ve kendimi çıplak hissediyodum,,basımdaki hemsire bana cok saglıklı bir bebegim oldugunu soyledi,
onu anlıyodurm fakat idrak edemiyordum..Daha sonra soyledigine gore ona ve herkese “elleri ve ayaklarını saydınız mı tam mı” demişim hep...
Bütün koridorda sevdiklerim vardı,,babam canakkaleden gelmisti...
Odanın kapısı açıldı.. hemsirenin kucaginda dunyalar guzeli kırmızı yanaklı cennet kokulu kızım geldi..
3.820gr.53cm ve tarif edilemez guzellikteydi...Sadece şükrettim...iste ben o andan beri her sabah,her akşam,
her ezanda,her durumda sadece şükrederim
Kızımın sizler gibi candan, yürekli teyzeleri ve kardesleri oldugu icin şükrediyorum...
Güzel dilekleriniz icin hepinize çok ama çok tesekkur ediyorum.iyiki varsınız benim canım arkadaslarım
Amiiiinnnn canımveee Miranın doğum günüüüü
iyiki doğdunn güzeller güzeli kuzum
inş ailene hayırlı bi evlat,annen gibi güzel yürekli bi melek olursun inşş
Canım benim çok teşekkür ederim,,size de geçmiş olsunGunaydin guzel ennelerokis bana ene diyorda oda acikinca ve istemedigi biri kucagina alinca sıkıstigi anlarda annesi oldugumu hatirliyor yavrum olsun ben boyle daha cok mutluyum bana guveniyor demekki
bugun MİRA nin dogum gunu muuuumaasallah guzel kizima Allah kazasiz belasiz saglikli guzel bir omur nasip etsin insallah iyiki dogmus minnoş
kizlar opuyoruz hepnizicanavar acikmis yikiyor ortaligi
arkadaslar konusuldumu bilmem
milliyet hikaye kitabı veriyor hergüne ayrı masallar gazetedeki şifreyle üzerine resim ekliyorsun ve adını yazıyorsun enesin masalı gibi
gazete almanıza gerek yok şifre benden sorulur veriyorum girip yapın sadece 5.90kargo parası ödüyoruz babyceren yapmaz
şifremiz : 3SP6UDUWJQ
Senin Kitabın
cnm bu şifreyle gir 3 kademede kitabı hazırlıyorsun.okur okumaz senin için googledan baktım.ne yazsım "2012 mayıs senin kitabın beykoz" bunları yazıca karşıma çıktı.yap sen de güzel çağlama...
Sağlıklı mutlu huzurlu koskocaman ömür sürsün prenses... Hep iyi kişiler çıksın karşısına, hep mutlu,başarılı olsun...
Nasıl güzel yazmışsın, burası ağlamak için hiiçç müsait değil ki, dışarı çıkayım ben :)
Güzeller güzeli Mira iyi ki doğdun, güzel, şanslı, huzurlu, sağlıklı, hayırlı bir ömrün olur inşallah doğum günün kutlu olsun prensesim nice mutlu yıllara. . .
Mutlu_anne canım doğum hikayen ile aglattin resmen beni hep bir arada böyle mutlu huzurlu olun, öpüyorum seni ve guzel Mira yı
Canım arkadaşım güzel arkadaşımmm... Sen naptın yaa... Gözlerim doldu, o anı yasattın bana...
İyi ki doğurmuşsun gül yüzlümü.
Mirammm... İyi ki doğdun mavişim. Saglık ve mutlulukla dolu bi ömrün olsun
Bak seeeennngünaydın sayın izleyicilerimiz,
bugün de bize ayrılan sürenin başına geldik. gün geçmiyorki, bir bebeğimizden daha hastalık veya yaramazlık haberi almayalım. ama bugün diğer günlerden farklı. evet, bugün bildiğiniz üzere Mira kızımızın doğumgünü. biz de adet olduğu üzere, programımıza Mira'yı konuk ettik. şimdi kendisine bağlanıyoruz. evet Mira, söz sende:
günaydın sevkili teyseleyim, ben Miya. bugün benim doğumgünüm. Hayıy, Miya değil Miyaen iyisi yasayak gösteyeyim: MİRA
neyse, ne diyoydum? hah, efet. bugün benim doğumgünüm. annem haftalaydıy uyyaşıp, bana ne güsel şeyley hasıyladı, ben de çok mutu oldum ama son olay bütün bunlayı gölgede bıyaktıevimis hastaneye döndü ama ben iyiyim. heykesi hasta edip, yataklaya düşüyüp yahat yahat oynayabiliyoyum. bakıcı teyseden sonya yardımcı teysem de hasta oluysa şaşırmayın
sösleyime son veyiyken, 1 yaşına giymiş bebekley keyvanına ben de katıldığım için mutluyum, geyide kalan aykadaşlayıma "pembeli mavi, hadi gayi" diyoyum
evet, sayın seyirciler bültenimize burada son verirken, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum
Bende kullanabilirmiyim ??? :26:
Olsun teyzoşum olsunnniyiki dogurdun mutluuuu,iyiki dogurdun mutluuuuu
iyiki dogdun miraaa,iyiki dogdun miraaaaa:119::119:
mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaa:124::124::124::124:
şansında bahtında yüzün gibi güzel olsun melegim..
Mutlu annem,canım...İnan şuan gözyaşlarıma mani olamıyorum...Evet mutluluktan ağlıyorum.
Çok şükür rabbime hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bu günlere geldik..
Rabbim yavrularımızı korusun,onları hayırlı evlat eylesin..
Mira kuzumun doğum günü kutlu olsun.Eviniz hep mutlu,bereketli ve huzurlu olsun.Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?