2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

seda sayanı hiç sevmem ama şimdi onda severek takip ettiğim blogcu anne çıkıyor.tavsiye ederim kızlar

bu gün miranın doğumgünü.ne güzel.annesi onun için ne kadar özendi.ne güzel hazırlıklar yaptı.her gününüz doğumgününüz gibi geçsin inş.Eki Görüntüle 696055

Küçük Mira'nın ömrü de doğum hikayesi gibi güzel olsun.Upuzun sağlıklı ve mutlu bir yaşamı olsun.Anne babasına daima mutluluk versin ins.

Kızlar,,gerçekten çok teşekkür ederim,,beni çok mutlu ettiniz..Dua ve temmenilerinizi kalbimde hissettirdiniz
Bugün duygusalım biraz
Talaycım sıfat konusunda haklısın,hamile olduğumu öğrendiğimdeki hissiyatımla bu isimle üye olmuştum
Hepimiz hep mutlu oluruz inşallah kızlar

Sağlıklı mutlu huzurlu koskocaman ömür sürsün prenses... Hep iyi kişiler çıksın karşısına, hep mutlu,başarılı olsun...
Nasıl güzel yazmışsın, burası ağlamak için hiiçç müsait değil ki, dışarı çıkayım ben :)

veee Miranın doğum günüüüü
iyiki doğdunn güzeller güzeli kuzum
inş ailene hayırlı bi evlat,annen gibi güzel yürekli bi melek olursun inşş
Amiiiinnnn canım
Canım benim çok teşekkür ederim,,size de geçmiş olsunkombinasyon iyiymiş
Özletme kendini arada uğra cicim

Bende kullanabilirmiyim ??? :26:

Güzeller güzeli Mira iyi ki doğdun, güzel, şanslı, huzurlu, sağlıklı, hayırlı bir ömrün olur inşallah doğum günün kutlu olsun prensesim nice mutlu yıllara. . .
Mutlu_anne canım doğum hikayen ile aglattin resmen beni hep bir arada böyle mutlu huzurlu olun, öpüyorum seni ve guzel Mira yı

Sizi duygulandırmak için değil,,sonrasını beraber yürüdüğümüz bu yolun başını da bilmenizi istediğim için yazdım kızlar
Ağlamayın,duygusala bağlamayın ben ağlarım ikinizin yerineeeee

Canım arkadaşım güzel arkadaşımmm... Sen naptın yaa... Gözlerim doldu, o anı yasattın bana...
İyi ki doğurmuşsun gül yüzlümü.
Mirammm... İyi ki doğdun mavişim. Saglık ve mutlulukla dolu bi ömrün olsun

Teşekkür ederim canımm
Albüme bi resim ekliyorum şimdi,,kızıma ilk süprizi kendisinden
11 ay küçük bir arkadaşından geldi yalnız hemen bakın kaldırıcam
çünkü resimdeki bebeğimizi annesinden habersiz ekliyorum:18:

günaydın sayın izleyicilerimiz,
bugün de bize ayrılan sürenin başına geldik. gün geçmiyorki, bir bebeğimizden daha hastalık veya yaramazlık haberi almayalım. ama bugün diğer günlerden farklı. evet, bugün bildiğiniz üzere Mira kızımızın doğumgünü. biz de adet olduğu üzere, programımıza Mira'yı konuk ettik. şimdi kendisine bağlanıyoruz. evet Mira, söz sende:

günaydın sevkili teyseleyim, ben Miya. bugün benim doğumgünüm. Hayıy, Miya değil Miya en iyisi yasayak gösteyeyim: MİRA

neyse, ne diyoydum? hah, efet. bugün benim doğumgünüm. annem haftalaydıy uyyaşıp, bana ne güsel şeyley hasıyladı, ben de çok mutu oldum ama son olay bütün bunlayı gölgede bıyaktı evimis hastaneye döndü ama ben iyiyim. heykesi hasta edip, yataklaya düşüyüp yahat yahat oynayabiliyoyum. bakıcı teyseden sonya yardımcı teysem de hasta oluysa şaşırmayın

sösleyime son veyiyken, 1 yaşına giymiş bebekley keyvanına ben de katıldığım için mutluyum, geyide kalan aykadaşlayıma "pembeli mavi, hadi gayi" diyoyum

evet, sayın seyirciler bültenimize burada son verirken, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum

Bak seeeennn benim kız evden kaçtı demek angaranın bağlarında şimdi,,çikirokko canım kızımı lab.dan uzak tut emidevirmesin kafanıza tüpleriçok konuşursa ağzına çin biberi de sürme sakınÇok teşekkür ederim mutlu dilekleriniz beni musmutlu ediyo ama ne yalan söyleyeyim şekersize de ağlarken yakalandımneyseki mutluluktandı

iyiki dogurdun mutluuuu,iyiki dogurdun mutluuuuu
iyiki dogdun miraaa,iyiki dogdun miraaaaa:119::119:
mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaa:124::124::124::124:
şansında bahtında yüzün gibi güzel olsun melegim..

iyiki dogurdun mutluuuu,iyiki dogurdun mutluuuuu
iyiki dogdun miraaa,iyiki dogdun miraaaaa:119::119:
mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaa:124::124::124::124:
şansında bahtında yüzün gibi güzel olsun melegim..
Olsun teyzoşum olsunnnBütün bebeklerimizin olsun
Sizlerden de Allah razı olsun

Mutlu annem,canım...İnan şuan gözyaşlarıma mani olamıyorum...Evet mutluluktan ağlıyorum.
Çok şükür rabbime hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bu günlere geldik..
Rabbim yavrularımızı korusun,onları hayırlı evlat eylesin..

Mira kuzumun doğum günü kutlu olsun.Eviniz hep mutlu,bereketli ve huzurlu olsun.Rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömür versin

Tuanam,kara gözlüm,ezmer güzelim...İyi ki doğdun minik prenses....
Siyahlale 25 ; canım prensesinin doğum günü kutlu olsun.Rabbim hayırlı ve sağlıklı uzun ömür versin.

Esmer güzeli kara biber sen de bugün 1 yaşındasın.Artık senin de 1 yaşın var.Allah seni annene ve tüm sevenlerine bağışlasın.Bahtını açık etsin.Yolun aydınlık olsun kuzumm...

Sabahtan beri Allah razı olsun etrafımdaki herkes kızımın doğumgününü kutladı ama biliyorumki sadece şuan ne hissettiğimi
sizler en iyi anlıyorsunuz Allah'ımıza binlerce şükürler olsun turuncum

Tuana meleğimizin ilk yaşını kutluyorum MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR MUTLU YILLAR TUANA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…