kaldık mı başbaşa?deneyler nasıl gidiyor?
bu arada chihiro sen ne deneyi yapıyosun merak ettim..
Arkadaşlar çok sık giremiyorum foruma,sayfalar çok hızlı ilerliyor takip etmekte zorlanıyorum.Yaptığınız cupcake ve şeker hamurlu kurabiye tarifi var mı?Paylaşırsanız çoooook mutlu olurum.
Doğum günü için kapı posteri,banner,buzdolabı magneti,cupcake ve peçete süsü yaptırıyorum minnie mouse'lu. Yaratıcı arkadaşlarımdan yardım istiyorum açık pembe-beyaz çizgili ve puantiyeli fon hangi programdan bulabilirim.
"kadınlarkulubu adlı internet sitesindeki, kayınvalide modellerinin kayınvalidesi olmayan kobay gelinler üzerindeki sosyopsikoekonomik etkileri" konulu bir çalışmanın deneylerini yapıyorum diyeyim Babyceren hanım
kayınvalide modeli: Babyceren kod adlı kullanıcı
kobay gelin: Chihiro79 kod adlı kullanıcı
"sosyo psikolojiği anladık da, ekonomik etkileri de ne olaki?" diyebilirsiniz. Babyceren'in ödemeli aramaları ve kargo ücretleri ne oluyor peki? derimbunlar ekonomik etki değil mi :18:
çalışma sonunda sonuçları paylaşır, kitaplaştırırım artıkın
şaka bir yana tabiki. öhüm şimdi asıl deney konuma gelelim: yeni keşfedilmiş bir proteinin, hücreye hangi maddelerin girmesine izin verdiğini araştırıyorum.
fizikçiyim ama biyolojiye daha yakın bir alanda doktora yapıyorum. alanımı seviyorum ama bazen fiziği çok özlüyoruuuum
acilen güneş kremi almam lazım..
hemen tavsiye istiyorum çok güzel kaliteli birşey olsun..parası önemli degil:18:
10 lirayı geçmesin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?