2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Benim güzel meleğim Mira'm iyi ki doğdun
1 yaş oldun artık,kocaman kız oldun
mutlu annem şimdi senden mutlusu yoktur,iyi ki iyi ki doğurdun güzeller güzeli
Mira'mızı,Rabbim hayırlı uzun mutlu sağlıklı başarılı bir ömür versin ailece size inşallah
yuvanızdan bereket huzur mutluluk eksilmesin hiç
herşey gönlünüzce olsun inşallah sizi çok seviyoruz
oğlumda arkadaşının d.gününü kutluyormuş,yanaklarından öpüyormuş Mira'nın

Siyahlale Tuana'nında dgünü kutlu olsun
sağlıklı uzun huzurlu mutlu bir ömür nasip etsin rabbim

kaldık mı başbaşa?deneyler nasıl gidiyor?

evet, bir ara başbaşa kalmıştık :18: ben çok korkarım biriyle başbaşa kalmaktan hayır, kocamla başbaşa kaldığımda korkmuyorum

neyse, şuan deneyim sürmekte. 10-15 dakikalık bekleme süreleri var, o aralar gelebiliyorum.
deneylerim güzel gidiyor, nazar değmesin

yaren nur nasıl? siz nasılsınız? en önemlisi işyerinde durumlar nasıl? bir ara dertliydiniz :26:

iyiki doğdun tuanaaa iyiki dogdun tuanaa:119::119:
mutlu uzun saglıklı bir ömür geçir güzeller güzeli..
iyiki dogdun..

sıradaki dogum gününde görüşmek üaere hoşçakalın:))ya açıyorum ama yazamıyorum
cerenle çağla fırsat vermiyo:)cerende evdeögretmeni gelmemiş
neyse anlayacagınız üzere bugün doluyum:)çağlada uyumadı
gidiyim bir daha yatırmaya çalışayım..
bu arada chihiro sen ne deneyi yapıyosun merak ettim..

Ay kizlar artik pisikopata bagladim yani baktigim evleri disaridan gormeden gitmiyorum da aramiyorumda yandekx de fotolu haritadan birde babama bakayim dedim anammmm dikiliyor orada:)sokaklari gostermiyor cadde gosteriyor ama turkiyeye gelmeside guzel oldu bu sistemin

siyahlale canım tuananın doğum gününü kutluyorum inşallah çok güzel bi ömrü olur prensesin. hayırlı, sağlıklı, musmutlu güzel günler geçirmeniz dileğiyle iyi ki doğdun tuana...

bu arada chihiro sen ne deneyi yapıyosun merak ettim..

"kadınlarkulubu adlı internet sitesindeki, kayınvalide modellerinin kayınvalidesi olmayan kobay gelinler üzerindeki sosyopsikoekonomik etkileri" konulu bir çalışmanın deneylerini yapıyorum diyeyim Babyceren hanım

kayınvalide modeli: Babyceren kod adlı kullanıcı
kobay gelin: Chihiro79 kod adlı kullanıcı

"sosyo psikolojiği anladık da, ekonomik etkileri de ne olaki?" diyebilirsiniz. Babyceren'in ödemeli aramaları ve kargo ücretleri ne oluyor peki? derim bunlar ekonomik etki değil mi :18:

çalışma sonunda sonuçları paylaşır, kitaplaştırırım artıkın

şaka bir yana tabiki. öhüm şimdi asıl deney konuma gelelim: yeni keşfedilmiş bir proteinin, hücreye hangi maddelerin girmesine izin verdiğini araştırıyorum.

fizikçiyim ama biyolojiye daha yakın bir alanda doktora yapıyorum. alanımı seviyorum ama bazen fiziği çok özlüyoruuuum

herkesee merhabaaa umarım herkes iyidirr, ben feci halde hasta ve fecii halde yoğunummm güzel ve güneşli hava bile mutlu edemiyor bu halde beniii eşim sagolsun banada bulaştırdı gribini inş zeynomada geçmez evde izole haldeyiz zeynodan biz toparlanırızda o hasta olmasınnn:18: boş olarak geçirdiğim günlerin acısını çıkıyor malesefff okadar işim varkiiii burayaa niçin geldimm şimdii tabiykiii güzellerin doğum gününü kutlamak içinnnn MİRACIMMMM canımmm benimm doğum günün kutlu olsun çokkk çokk mutlu ol bütün ömrün boyunca maviş gözlerin ve yüzün kadar güzel olsun tüm yaşların inşşş MUTLU_ANNE canım seninde hayatının en güzel gününün yıldönümü oyüzden senide ayrıcaa kutluyorummm, çok şükür allaha ne güzel hediyeler verdi bizee, kıymetini bilmek ve en iyi şekilde korumak nasip etsin inş, tüm yavrularımızında bahtını açık etsinn aminn.... TUANAAAA'mızında doğum günüymüşşş kutlu mutlu olsun inş daha nice güzel yaşlara, SİYAHLALE canım senide kutluyorumm ve öpüyorum hepiniziii kocamannnnnn

Arkadaşlar çok sık giremiyorum foruma,sayfalar çok hızlı ilerliyor takip etmekte zorlanıyorum.Yaptığınız cupcake ve şeker hamurlu kurabiye tarifi var mı?Paylaşırsanız çoooook mutlu olurum.

Doğum günü için kapı posteri,banner,buzdolabı magneti,cupcake ve peçete süsü yaptırıyorum minnie mouse'lu. Yaratıcı arkadaşlarımdan yardım istiyorum açık pembe-beyaz çizgili ve puantiyeli fon hangi programdan bulabilirim.

mutlu_anne'nin de konsepti minnie mouse idi. o da çeşitli şeyler yapmıştı. size yardımcı olabilir. bir de grafiker olduğu için, sizde olmayan programlar kendisinde olabilir ve size background hazırlayabilir. kendisiyle iletişime geçiniz

deniz gözlümüz Miramız tam 1 sene önce bugün merhaba demiş hayata. Rabbim annesiyle babasıyla ve doğacak kardeşleriyle uzun sağlıklı mutlu yıllar nasip etsin. mutlu annenin mutlu kızı iyi ki doğdun...

esmer bombamız Tuana siyahlalenin gülü iyi iki doğdun nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim Rabbimden.

bugün 5:55 den beri ayakta olan eceye birşeyler oldu kızlar okuyamıyorumda reglim çok huysuz bende öyleyim çıldırıcam herhelde

Doğum günün kutlu olsun geçen sene bugün dünyaya gelerek annene babana mutlulukların en büyüğünü tattırdın. İnşallah sen de hayatın boyunca bu mutluluğunun aynısını tadarsın. Seni ve anneni kocaman öpüyorum güzel kuşum

allasen ne diyon yazaten yorgunumtürkçe konuşsana
ee hangi maddeler giriyomuş hücreye buldunmu
yazık o hücrelere yane çektiler elinden

2 çocukla 1 km uzaklıktaki parka gitmek
ölüyorum yorgunluktan..ne zormuş ya..cerennnn dur yanımda yürüüüüü kızım beni bekleeee koşmaaaaaa:95:
çağlaaaa sabahtan beridir uyumadın hadi yat artıkkkk:95:
hava çok sıcakkkkkk:111:bide bu sıcak havada kazak giymişim
dönüşte ceren yoruldu aldım arabaya bindirdimhadi babyceren beline kuvvet
ikisininde yüzü pancar gibi oldu:)çağla beyaz diye daha çok kızardıacilen güneş kremi almam lazım..
hemen tavsiye istiyorum çok güzel kaliteli birşey olsun..parası önemli degil:18:
10 lirayı geçmesin:))
çağla sabahın 8 inden beri ayakta şimdi uyudubende dinleniyorum birazdan yemek yapacam

acilen güneş kremi almam lazım..
hemen tavsiye istiyorum çok güzel kaliteli birşey olsun..parası önemli degil:18:
10 lirayı geçmesin:))

iyi, kaliteli birşey olacak ve 10 lirayı gemeyecek, güneşten de koruyacak... hımmm :44:

süzme yoğurt var, bu kriterlerinizi karşılayan
hem sağlıklı, hem yan etkisi yok

acilen taşınmak istiyorum..evim parka sıfır olmalı..
evi çocuk parkına sıfır olanlar varmı eger kabul ederlerse bu yazı onlarda geçirmek istiyorum
evinde kliması olanlar tercihimdirbu yaz sıcak geçecek..buranın sıcagıda hiç çekilmez
kime geleyim kim ister beni ve çocuklarımı hımm sesleri duyabiliyorum herkes ''bennnn'' diye bagırıyo
tamam birinizi seçecem acele etmeyin
(sanırım güneş başıma geçti..hücrelerim öldü..cikirokko bu işe bir el at)

TUANA canım benim kara kızım doğum günün kutlu olsun...Allahım sağlıklı sıhatli annenle babanla upuzun güzel ömürler nasip etsin sana..sansın bahtın güzel olsun..

mybabylove cok saol cnm...Allah razı olsun..

slm kızlar...oğlum uyumuşken bu fırsatı kaçırmayım iki kelam edeyim dedim...
23 nisan geçeli çok oldu ama anca yazma fırsatı buluyorum..oğlumu okuluma bayrama götürdüm...oğlum bandoya müziği duyunca el salladı...çok tatlıydı maşallah..güzeldi yani....
zada cnm başın sağolsun...babaannenin mekanı cennet olsun...amin...
mutluannem miramın doğum günü kutlu olsun..Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin..gülen yüzü hiç solmasın...amin...bu arada doğum hikayeni çok güzel duygularla anlatmışsın...Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın...amin..
siyahlale cnm tuananında doğum günü kutlu olsun...nice yaşlara inş..amin...
ne kadar çok amin yazmışım..neysem son günlerde düzenli takip edemiyorum...aradan bikaç sayfa okudum..umarım herkes iyidirgrşrz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…