26.04.12...
Saat:09.00 daki randevuma,bebegim nst'de hareketlensin diye bir guzel kahvaltımı edip,
cikolatamı yiyip esimle el ele gittim.Olcumler guzeldi cok sukur..Alttan muayenede bebegin asagida fakat basinin yukarida oldugunu soyledi dr.umuz..Ve muayene sırasındaki kendimi kasmamdan sonra bana dönüp “sen normal doğum yapamazsın” dedi...
Esimin oldugu odaya gectik ve ikimizi karsisina alip; gidip ve butun sevdiklerinize haber verin,,14.00de yatis 16.00da bebegi alıyoruz dedi...Esimle birbirimize baktık ve aynı anda dr.a “tamam” dedik..Sonra dunyanın en heyecanlı ve mutlu çifti olarak,birbirimizle tek kelime konusmadan dua okuyarak cıktık hastaneden..Sevdiklerimize haber vermek için elim titreyerek aradım, kimi arasam "bebek mi geliyo" diye açtılar telefonu..Yolda esime gelen telefonla beni eve birakip karakola gitti ve müvekkiliyle dilekçe vermek zorunda oldugu icin tel.i de kapalıydı..Eve gider gitmez dusumu abdestimi aldım,yasin okudum,3 yudum okunmus su ictim.Sabah karnımı tıka basa doldurdugum icin hersey yasak ve riskliydi ama dayanamadım
1 bardak daha su ictim...Balkona cıktım,,elimi karnıma koyup gokyuzune bakıp sadece Allah’a
sükrettim,dua ettim..Saat 1.30 olmus,,annem izmitten gelmisti,,valizler kapıda ama esim yoktu hala...haber de yoktu..
Alt katımda oturan eltim,2 oglu ve annem beni goturdu hastaneye...Yol boyunca sesli dua okudu eltim...
Hastanede en yakın arkadasım beni bekliyordu. Yatısımı yapmamız ve cicek gibi odama yerleşmemiz, suslemeler cok uzun sürmedi...Herkes beni motive etmeye calisiyordu,esimin yanımda olmasından baska bisey istemiyordum..
Sedyede,daha once hic bilmedigim ameliyathaneye giderken asansor tam kapanırken,bir el kapıyı actı..Yusuf...
Size o an ki hissettiklerimi anlatamam..Hersey tam olmuştu artık. Aşkım, kızım ve ben aynı yerdeydik cok sukur..,
ölsek bile birlikte olecegiz gibi bir his iste anlıyosunuz dimi...
Ameliyathaneye girdigimizde hiç ummadığım bir sekilde yeşil onluklu insanlar pozitifti..Herkes bana biseyler soruyor,
acaba kime benziyor diyorlardı...Dr.um elimi hic ama hic birakmadi ve bana göbek adını sordu...Babannesinin adını soyledim..
Tamam kızım dedi ve son lafı 1-2 hoscakal....
Uyandıgımda üşüyordum ve kendimi çıplak hissediyodum,,basımdaki hemsire bana cok saglıklı bir bebegim oldugunu soyledi,
onu anlıyodurm fakat idrak edemiyordum..Daha sonra soyledigine gore ona ve herkese “elleri ve ayaklarını saydınız mı tam mı” demişim hep...
Bütün koridorda sevdiklerim vardı,,babam canakkaleden gelmisti...
Odanın kapısı açıldı.. hemsirenin kucaginda dunyalar guzeli kırmızı yanaklı cennet kokulu kızım geldi..
3.820gr.53cm ve tarif edilemez guzellikteydi...Sadece şükrettim...iste ben o andan beri her sabah,her akşam,
her ezanda,her durumda sadece şükrederim
Kızımın sizler gibi candan, yürekli teyzeleri ve kardesleri oldugu icin şükrediyorum...
Güzel dilekleriniz icin hepinize çok ama çok tesekkur ediyorum.iyiki varsınız benim canım arkadaslarım
gün bitiyor çiki lay lay looom
çıkıyorum çiki lay lay looom
akşam arkadaşlarımla buluşacağım çiki lay lay looom
haftasonu da, hayvanat bahçesine gideceğiz çiki lay lay looom
haftaya çarşamba 1 mayıs ve tatil çiki lay lay looom
tüm emekçi annelerin 1 MAYIS'ını kutluyorum çiki lay lay looom
neden bu kadar mutluyum bilmiyorum çiki lay lay looom
saatlerce ayakta durmaktan, ayaklarım zonkluyor halbuki çiki lay lay OOOOOOOOF
Gunaydin guzel ennelerokis bana ene diyorda oda acikinca ve istemedigi biri kucagina alinca sıkıstigi anlarda annesi oldugumu hatirliyor yavrum olsun ben boyle daha cok mutluyum bana guveniyor demekki
bugun MİRA nin dogum gunu muuuumaasallah guzel kizima Allah kazasiz belasiz saglikli guzel bir omur nasip etsin insallah iyiki dogmus minnoş
ZADA canim basiniz sagolsun Allah mekanini cennet etsin peygamber efendimize komsu eylesin yasi cok gec,in ve musgul durumdaydi ise Allah kurtarmis diyelim canim elden ayaktan dusurmesin rabbim kimseyi cok zor benim annem 7 sene felcli buyuk babama bakti banyosunu wc sini hep annem yaptirirdi Allah razi olsun ama gercekten cok zordu
NAGİŞ İM canim annen nasil oldusagligi yerindedir insallah Yarennur nasil
TATLİCADİ sen nasilsin canim belin nasil oldu?Tagrik Bugra nasil iyilestimi?hani ishalden sonra kabiz oldu demistin ya canim suan okis imde ayni ama galiba bizdeki sikinti inek sutu ile alakali sabahlari kahvaltisina segreltilmis inek sutude katiyordum ama ogun pacalarindan akiyordu zillinin test yaptircam bakalim ama inek sutu ile yogurt mayaliyorum oyle olsa oda dokunur dimi ama:44:neyse sagliklari yerinde olsun yavruslarin hastalanmasinlar yaaa hemen solup gidiyorlarben hastaliktan iki gun once tarttirmistim 9,750 gelmisti hastalaninca solu verdi hemen ve kusma ve ishaline dayanamayinca hastaneye goturdum bu cocuk hastanenize geldigim gunden beri kusuyor ve ishal dedim kan idrar alindi cok sukur degerleri cok iyi cikti birde kaka verelim dedi dr eee bekleki bizim kiz kaka yapsin aksam 4 de girdigimiz hastaneden 12 de ciktik ama gelen giden yok dr yapinca 40 dk da yetistirebilirsen gidin evinize dedi tabi ertesi gunu ben elimde kaka kabi hastaneye yetistirmeye ugrasinrken yuzumde bir tebessum tabak hane kaka kombinasyonu geldi aklima
kizlar opuyoruz hepnizicanavar acikmis yikiyor ortaligi
slm kızlar...oğlum uyumuşken bu fırsatı kaçırmayım iki kelam edeyim dedim...
23 nisan geçeli çok oldu ama anca yazma fırsatı buluyorum..oğlumu okuluma bayrama götürdüm...oğlum bandoya müziği duyunca el salladı...çok tatlıydı maşallah..güzeldi yani....
zada cnm başın sağolsun...babaannenin mekanı cennet olsun...amin...
mutluannem miramın doğum günü kutlu olsun..Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin..gülen yüzü hiç solmasın...amin...bu arada doğum hikayeni çok güzel duygularla anlatmışsın...Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın...amin..
siyahlale cnm tuananında doğum günü kutlu olsun...nice yaşlara inş..amin...
ne kadar çok amin yazmışım..neysem son günlerde düzenli takip edemiyorum...aradan bikaç sayfa okudum..umarım herkes iyidirgrşrz...
Kafama takılan bı soru:
hani şeker hamurundan kurabıye yapıonuz yada yapıcaksınız ya...: onlar yencek mii?yoksa poşetlenıp hedıye mi edilcek?
yenilebilsin diye 4 tepsi deneme yapıp en hafif tarifi elde ettim limon kabuğuydu tarçındı geberdim umaruım yerler :) ben yine de poşette vereceğim 2 yıl dayanıyormuş...
♥♥♥ bugün sen doğalı ben anne olalı bir yıl oldu. Her yeni hareketin, her an'ın bizim için hint kumaşı değerinde. önce seni bana evlat eylediği için rabbime sonsuz şükrediyor, sonrada bana anneliği bu kadar güzel yaşattığın için sana çok teşekkür ediyorum.hayatın hep sevgi dolu olsun canım oğlum iyiki doğdun,doğum günün kutlu olsun bebeğim ♥♥♥
herkesee merhabaaaumarım herkes iyidirr, ben feci halde hasta ve fecii halde yoğunummm güzel ve güneşli hava bile mutlu edemiyor bu halde beniii eşim sagolsun banada bulaştırdı gribini inş zeynomada geçmez evde izole haldeyiz zeynodan biz toparlanırızda o hasta olmasınnn:18: boş olarak geçirdiğim günlerin acısını çıkıyor malesefff okadar işim varkiiii burayaa niçin geldimm şimdii tabiykiii güzellerin doğum gününü kutlamak içinnnn MİRACIMMMM canımmm benimm doğum günün kutlu olsun çokkk çokk mutlu ol bütün ömrün boyunca maviş gözlerin ve yüzün kadar güzel olsun tüm yaşların inşşş MUTLU_ANNE canım seninde hayatının en güzel gününün yıldönümü oyüzden senide ayrıcaa kutluyorummm, çok şükür allaha ne güzel hediyeler verdi bizee, kıymetini bilmek ve en iyi şekilde korumak nasip etsin inş, tüm yavrularımızında bahtını açık etsinn aminn.... TUANAAAA'mızında doğum günüymüşşş kutlu mutlu olsun inş daha nice güzel yaşlara, SİYAHLALE canım senide kutluyorumm ve öpüyorum hepiniziii kocamannnnnn
2 çocukla 1 km uzaklıktaki parka gitmek
ölüyorum yorgunluktan..ne zormuş ya..cerennnn dur yanımda yürüüüüü kızım beni bekleeee koşmaaaaaa:95:
çağlaaaa sabahtan beridir uyumadın hadi yat artıkkkk:95:
hava çok sıcakkkkkk:111:bide bu sıcak havada kazak giymişim
dönüşte ceren yoruldu aldım arabaya bindirdimhadi babyceren beline kuvvet
ikisininde yüzü pancar gibi oldu:)çağla beyaz diye daha çok kızardıacilen güneş kremi almam lazım..
hemen tavsiye istiyorum çok güzel kaliteli birşey olsun..parası önemli degil:18:
10 lirayı geçmesin:))
çağla sabahın 8 inden beri ayakta şimdi uyudubende dinleniyorum birazdan yemek yapacam
ben size demedimmi bir daha ki doğum gününde görüşürüz diye:))ne bereketli bir günmüş..♥♥♥ bugün sen doğalı ben anne olalı bir yıl oldu. Her yeni hareketin, her an'ın bizim için hint kumaşı değerinde. önce seni bana evlat eylediği için rabbime sonsuz şükrediyor, sonrada bana anneliği bu kadar güzel yaşattığın için sana çok teşekkür ediyorum.hayatın hep sevgi dolu olsun canım oğlum iyiki doğdun,doğum günün kutlu olsun bebeğim ♥♥♥
Eki Görüntüle 696804
ben rahat insanyaslanın bana rahatlayın
yükselenimde aslan çok temiz kalpliyimdir
hem rahatlatırım hem temizlerimikisi bir arada:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?