2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Canim canim canim sende iyiki varsin, iyiki seni ve guzel kizimiz Mira mizla tanis olmak nasip olsu..rabbimi binler kez sukurler olsun...

GUZEL MIRAM IYIKI DOGDUN TEYZECIM..SENI VE ANNENI COK SEVIYORUZ...mevlam sizlere hep birlikte nice guzel hayirli yillar bahsetsin ins..Mavis gozlerinden cok uzaklardan bile olsa kocaman opuyorum, Mutlu annecim seni tekrardan tebrik ederim..allah bagislasin kuzusunuzu ins.

gün bitiyor çiki lay lay looom

çıkıyorum çiki lay lay looom

akşam arkadaşlarımla buluşacağım çiki lay lay looom

haftasonu da, hayvanat bahçesine gideceğiz çiki lay lay looom

haftaya çarşamba 1 mayıs ve tatil çiki lay lay looom
tüm emekçi annelerin 1 MAYIS'ını kutluyorum çiki lay lay looom

neden bu kadar mutluyum bilmiyorum çiki lay lay looom

saatlerce ayakta durmaktan, ayaklarım zonkluyor halbuki çiki lay lay OOOOOOOOF

Hadi sana gule gule..
Bayramin gecsin gule gule :))

Siyahlale sekerim esmer guzeli, kara biberimizde bir yas aldi artik..Ne mutlu bize bu gunleride rabbim gosterdi..Tuananin nice guzel yillar gormesini cani gonulden diliyorum cnm...vatana ve millete hayirli birey olur ins

Kafama takılan bı soru:

hani şeker hamurundan kurabıye yapıonuz yada yapıcaksınız ya...: onlar yencek mii?yoksa poşetlenıp hedıye mi edilcek?

Cok gecmis olsun cnm, hep aklimdasin ama nedense bir turlu donemedim sana..hatta hastayiz yine annemlerdeyim diye yazini okudum rabbim biliyor ya bazen inan kafam dumur oluyor unutuyorum yazmak nasip olmuyor..
Mevlamdan cok sifa diliyorum kizimiz Okise ins bu son hastaligi olur...Bu isal durumlari Tr de cok salgin gozukuyor valla gelmeye korkar oldum, mayis ortalari gelicez bizde simdiden ne yapmak lazimki bizimkide olmasin ..hay allah yaaa...memleketimde burnumda tutuyor halbuki ama yapcak birsey yok cocuklar icin katlaniyoruz dimi herseye..rabbim dermansiz dert vermesin hicbirine ins..

inş.görüşürüz amin

Kardeşim ve sevgılısının 1. Yıldönumlerıymış bu sıralar...hangı gun bılmıom ama
dıom ki 1 şeklınde kurabıye mı yapsam onlara
hem kardesım hedıye almaktan yırtar

mutluanne
masal gözlü kızını iyi ki doğurmuşsun!
rabbim iyi ki yollarımızı kesiştirmiş ve aramıza dahil olmuşsun!
çok mutlu olmanı diliyorum
ailecek huzurlu sağlıklı keyifli nice seneler görmeniz için duacınızım!

iş yoğunluğundan bir türlü görüşemedik bugün ama Mira2nın muhakkak sesini duymalıyım

TURUNCUcum
eymen kayra gibi sağlıklı bir yakışıklının annesi olduğun için ne kadar özelsin!
inatçı bıdık dünyaya gelmek için nasıl güzel bir anne seçmiş!
toplantıda yazıyor olsam da burnumun ucu sızlıyor çok duygusalım bugün
bir yanda szin doğumlarınız bir yanda oğlumun doğumgünü heyecanı
aslında hepimiz çok ÖZELiz bu bıdıklara sahip olduğumuz için
Rabbime yatıp kalkıp şükretmeliyiz!
nice senelere canım. eşinle ve küçük prensinle huzur ve afiyetle...

pazartesiye kadar foruma girersem kafayı tozutmuşum demektir çünkü çoook işim var :)
doğumgünü için son gün hiçbirşey bırakmayacaktım ama yine kaldı yine kaldı
akşam şeker hamurlar kaplanacak yarın muffinler ve kanepeler yapılacak ağdaya gidilecek mekana uğranıp süslemeler bırakılacak ve daha klip yapılacak!!

bu sabah evde olan annelere öyle özendim ki!
6 civarı emzirdim
kucağımdan bırakmak istemedim kokusu burnuma tüttü resmen buram buram
kığırdadıkça ekmek gibi yayıldı odanın içine
kucağımda uzun uzun kokladım
içten içe de onu nasıl bir hayat bekliyor diye korktum
evladımla sınama diye dua ettim
sonra koynuma aldım beraber uyduuk
uyanıp da bizi görünceki sevincini anlatmam mümküğn değil
büyüyünce hatırlasın istiyorum
aranızda uyanınca ne sevinirdim be anne desin istiyorum
onu çok seviyorum
onu yaradanı daha çok seviyorum ama sanki yeterince şükredemiyorum

bir garip hallerdeyim özetle
hepinizi öpüyorum!

not: anneler gününün yaklaştığını unutmuştum eşimin telefonuna kuyumcudan telefon gelince aklıma düştü
benim babalar günü hediyem hazır: tissot le locle klasik otomatik saat

eşimin bir sürü spor saati vardı pilsiz otomatik saatlerin hastası olduğundan bir tane baba saati olsun dedim ve ezelden beri hayran olduğum bu saatte karar kıldım

Kafama takılan bı soru:

hani şeker hamurundan kurabıye yapıonuz yada yapıcaksınız ya...: onlar yencek mii?yoksa poşetlenıp hedıye mi edilcek?

yenilebilsin diye 4 tepsi deneme yapıp en hafif tarifi elde ettim limon kabuğuydu tarçındı geberdim umaruım yerler :) ben yine de poşette vereceğim 2 yıl dayanıyormuş...

yenilebilsin diye 4 tepsi deneme yapıp en hafif tarifi elde ettim limon kabuğuydu tarçındı geberdim umaruım yerler :) ben yine de poşette vereceğim 2 yıl dayanıyormuş...

rica etsem bana tarifini yazabilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkürler. Bende üç kez denedim birkaç gün sonra kaskatı oldu kurabiyeler.

♥♥♥ bugün sen doğalı ben anne olalı bir yıl oldu. Her yeni hareketin, her an'ın bizim için hint kumaşı değerinde. önce seni bana evlat eylediği için rabbime sonsuz şükrediyor, sonrada bana anneliği bu kadar güzel yaşattığın için sana çok teşekkür ediyorum.hayatın hep sevgi dolu olsun canım oğlum iyiki doğdun,doğum günün kutlu olsun bebeğim ♥♥♥

Ne mutlu sana ki artik bir yasinda kocaman bir delikanlin var..iyiki dogmus ve iyiki onu dusunen iyi bir annesi olmus..Nice guzel, mutlu ve saglikli yillar dilerim sevdikleri ile hep beraber

Cok gecmis olsun cnm, umarim hemen atlatirsin ve guzel Zeynomuza gecmez..
Islerinde de kolay gelsin cnm,rabbim yardimcin olsun...ben mi kacirdim bilmiyorum ama senin Ankara is gezin nasil gecti cnm, hersey yolunda gittimi

Sizler gunesten bronslasirken bizde soguktan bronzlasiyoruz naberrr ..nanik
Cnm cocukla hersey zordur ama ne yaparsinki dunyada zorlarin insani anne gibide yok allahtan yoksa bu kuzular ne olurdu dimi..Ceren Caglanin arabasinami bindi vay anasina bizde abla diyoruz ona :)) demek ne kadar yurudunuz ki Ceren bile dayanamamis eee peki sen ne yaptin sende yaya bindin galiba :)) dedim ya ana olmak gercekten buyuk meziyet Sekil sende oldugu gibi :))
Sonuc gecmis olsun cnm, umarim yeni evin parka cok yakin olur

ben size demedimmi bir daha ki doğum gününde görüşürüz diye:))ne bereketli bir günmüş..
canımmm oğluşunun doğum günü kutlu olsun..iyiki doğmuş iyiki anne olmuşsun..
sağlıklı başarılı uzun bir ömrü olsun inşallah..nice yıllara

ben rahat insanyaslanın bana rahatlayın
yükselenimde aslan çok temiz kalpliyimdir
hem rahatlatırım hem temizlerimikisi bir arada:)

Eki Görüntüle 696804

ben rahat insanyaslanın bana rahatlayın
yükselenimde aslan çok temiz kalpliyimdir
hem rahatlatırım hem temizlerimikisi bir arada:)

Bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin cok tsk ederim eheuheueh...
Bende oglak bir bak bakalim uyuyormuymusum...huyum kurusun cok ta mutezvaziyimdir :)) tahtaya vur gizz...nazar alir falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…