2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Heyyt bre artik dogum gunu hazirliklarim basladi tam gaz..bende hep boyle sona yaklasmadan hicbir ise baslamam ama basladimmi hizliyimdir is bititirim masallah bana..

14 ADET ARKA VE ON IKI FARKLI RESIMLI CUBUKLAR HAZIR, BEN BUNLARIN IKI TARAFINIDA RESIMLI YAPTIM CUNKU ARKASINDAN BEYAZLIK GOZUKSUN ISTEMEDIM SIMDI TAM OLDU ICIME SINDI AFERIN BANA...simdi elde var birrrr

Fincanlarimizin hepsine stikerlerini yapistirdim tam 20 adet , elde var ikiiiii

Kartondan cetveller kesildi hazirlandi 20 adet, elde varr ucccc

Tsk kartlarimiz kesildi hazirlandi ama yazilmasi daha bu yuzden elde yok dortt..

resimliyecem hepsini en kisa zamanda ve mutlaka fikirlerinizi bekliyorum oki doki

az önce korkudan altıma yapıyodum:83:çocukları uyuttum çıktım odadan baktım güm güm bomba sesleri
eşimin yanına gittim pencereyi açtık eşim dedi top sesi bu:18:allah ım yarebbim suriye burayımı bombalıyo acaba dedik:18:
elim ayagım nasıl titriyodedim tamam poku yedik
ses gelen taraf abimlerin evinin o taraf hemen abimi aradımmegerse kutlu dogum haftası oldugu için top atıyolarmış..
bir oh çektim ama uzun süre kendime gelemedim
biraz titreme devam ediyo:)canım ne kadar tatlımış anlamış oldum:))

oki canım oki ama hemen resim isterizçok meraklıyız bizne yapalım
ama eminim hepsi süper olmuşturellerine saglık melegim
biliyomusun sanırım aranızda en tembeli benim:26:hiç ama hiç birşey yapmadım..gerçi ben sizler kadar
hazırlık yapmayacagımama size ayıp olmasın diye bir kaç şey yapacam söz

Uyy da benide korkuttun gizz...agzindan yel alsin..rabbim gostermesin savas memleketime amin..
Cnm yazinin sonuna gelene kadar bende az micck yapiyordum anlayacagin senn kadar bende korktum galiba..:2:
Sonrasi cok sukur yokmus bomba falan dedim..

kayraaaa
mutlu yıllar sanaaaa mutlu yıllar bebegim..nice yıllara:119::119::119:
iyiki dogdunnnn:119::119:
turuncu senide kutluyorum canım arkadaşım:81:

melekler kadar güzel yüreğinle
inanılmaz mutluluk getirdin bize
rüzgarın estiremediği cennet kokunla
anne ve babana can kattın ,daha nice ömürlere...(AKROSTİŞ)

Canım miram ve , allah ın lütfu,dünyaya gelişinle hepimizi mutlandırdığın gibi inşallah hayat da annenin sana baktığı gibi bakar...
tatlım ben mustelanınkini aldım daha kullanmadım ama.kendim için de aldım fakat yüzümde beyaz tabaka bırakıyor.kızım için neyse de kendim için pek memnun olamadım...
doğum gününüzü kutlar;oğlunuza mutlu,sağlıklı ve başarılı bir ömür dilerim..

sen bir de bana sor az evvel apartmanda kadının biri imdaaaat diye çığlık çığlığa,ödüm koptu hırsız mı var diye.neyse sonrasında ambulans,polis falan geldi meğer kadının oğlu engelliydi rahatsızlanmış aniden..

Son düzenleme:
Uyy da benide korkuttun gizz...agzindan yel alsin..rabbim gostermesin savas memleketime amin..
Cnm yazinin sonuna gelene kadar bende az micck yapiyordum anlayacagin senn kadar bende korktum galiba..:2:
Sonrasi cok sukur yokmus bomba falan dedim..

ya burası çok güzel bir yer..herşeyimizi paylaşabiliyoruz bi nevi desarz oluyoruz:)
kaynanalarımızı,görümcelerimizi komşularımızı ,eşlerimizi dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaşıyoruz
hepinizi çok seviyorum..ailem oldunuz
iyiki çağlayı dogurmuşum ve mayıs annesi olmuşum
çok seviyorum çookkkkkkay içimde tarifsiz bir enerji var:))bomba korkusu adrenalimi arttırdı
kocamda uyuyo kine yapsam ki
en iyisi oturuyum oturdugum yerde:)

Canım bebişlerimin dünyaya gelişlerinin ilk yılı doolduuuu...iyi ki hayatlarımıza girdiniz,hoş sefa geldiniz...minik melekler...allah mutlu,sağlıklı eylesin sizleri bir ömür boyu...

Küçücük ellerinle tutundun,
anneciğinin şefkatli kalbine,
yar oldun artık hayata müjdelenince,
rabbim bir ömür korusun seni önce,
ağlamasın gözlerin ne mutlu ki bu güne...(akrostiş)

Off cok guzel bir siir cnm, bizimlede paylastigin icin yuregine saglik..

Kayra da bugun dogdu artik orda cumartesi sayilir bende Guzel gozlu mavis delikanlimizin bir yasini en icten dileklerimle kutluyorum..rabbim hayirli guzel omur nasip etsin ins..Iyiki dogdun Kayra Eymen..iyiki annecigin sana kavustu..

Gercekten oyle cnm, bende cok seviyorum burayi ve sizleri..Esin son zamanlarda cok cemkiriyor burda olmama, amann kimin umrunda zaten ipin kopacagi yerden kopar dimi..burasimi sebep olucak sanki..pehhh elimin kiri yani :))
Yeni tasindigimiz eve internet almiyacakmis, anaa buna bana diyor dusunsene..sanki ben ona bagliyim gider kendim alirim anasini satayim dunyaaya ayni gobek bagi ile mi geldik sanki..
opuyorum gizz seni gelde birde sarilayim

Bana gel istersen.Parka sıfır olmasak da çok uzak değil..2 çocuk da bende var sen hepsini alıp oynatırsınn parkta . Unutmadan adanada oturuyoruz yaz sıcağı nedir bilmem

2 gecedir uyumuyor Kaan yeni bi büyüme atağı mı, huysuzluk mu? çok yorgunum

Tatlım şiiirler tarafımdan yazılmıştır, chiriho şiir görsün şimdi

Tam 1 sene önce bugün aldım mis kokulumu kucağıma...
Geçmişe bir yolculuk yapayım dedim ve gözyaşlarıma hakim olamadım...
İşte sizlerle paylaştıklarım ...

Veeeeeee doğummmmmmmm zamanıııı :)

merhaba kızlar.
eymen kayra cuma gnü spinal sezeryan ile dünyaya geldi.
ikimizde şuan çok iyiz.
ayrıntıları daha sonra yazacağım.
herkese hayırlı doğumlar

Doğum haberimi bekleyen arkadaşlarımın hayırlı olsun dilekleri :

hayırlı ugurlu olsun . Rabbım uzun ömürler ihsan eylesin

gozun aydin canim..

gecmisler olsun eymen kayra ya hayirli ve uzun bir omur diliyorum cok sevindim

Hayirli ugurlu olsun turuncu, Allah anali babali buyutsun insallah......

turuncu sattaşım çok sevindim iyi olmanıza kaç kg doğdu bebiş kokla bizim için kuzuyu ayrıntıları bekliyoruz..

Canım gözünüzaydın hayırlı evlat olsun,ömrü uzun olsun...

gözün aydın canım,darısı başımıza inşallah,rabbim analı babalı büyütsün ...

turuncu hayırlı olsun canım bebeğini güle güle büyüt topikte en son doğum yapacak ben ve bi kaç arkadaş galiba satlarımız aynı sizleri görünce bende oğluşuma kavuşmak istiyorum

Turuncu cnm gözün aydın Allah analı babalı büyütsün iyi olmanıza çok sevindim. Ayrıntıları merak ediyorum..

Çok tebrik ederim Turuncucum. Ne mutlu sana ki oğlunu kucağına aldın. Darısı biz bekleyenlerin başına. Seni de doğum listemize ekledim.

Hayirli olsun canim cok sevimdim sagsalim kavustun oglusuna Allah sifa versin sana bebesine ins bol sutun olun

hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün inş.Seninle tarihlerimiz aynıydı ama ben daha bekliom:)

gözun aydın cnm ıns darısı bızım basımıza bende merak etmıstım senı dogum hıkayenı merakla beklıoruz...

Son olarak ağlayarak yazmış olduğum doğum hikayem....

Evet bu paylaşımların üzerinden koca bir yıl geçti...
Çok şükür rabbime bana böyle güzel ve sağlıklı bir evlat nasip eylediği için...
Allahım bütün yavrularımızı korusun,onları hayırlı evlat eylesin...Melekler daima yanıbaşlarında olsun,başları daima dik,kalplerinde hep Allah korkusu olsun..
Edep,haya olsun diğer adları....
Rabbim bütün isteyenlere bu güzel duyguyu nasip eylesin...

Çok duygusalım bugün kızlar

Güzel gözlü yakışıklı kayramın doğum günü kutlu olsun tatlım.
Uzun ömürlü sağlıklı ve mutlu nice nice seneler onunla olsun.
Allah onu sevdiklerine bağışlasın ve her daim korusun

Günaydın Kızlar
Kayramın doğum gününü kutlamak için girdim.
Çok yoğunum bu aralar bahar temizliği yazlık kışlık durumları ile uğraşıyorum.
Bir de okul arkadaşlarım bebek görmeye gelecekler yaklaşık 30 kişi falan onun telaşı var bende.
Umarım hepiniz iyisinizdir. Öpüyorum sizi ve yavru kuşları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…