2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

mavişimiz Kayramız da 1 yaşında olanlar kervanına katılıyor bugün Rabbim sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler nasip etsin anne ve babasıyla. iyi ki doğdun Kayra iyi ki varsın...

günaydın herkesee
bu gün ablama kahvaltıya geldik hemen pc açtım Kayra ve Tuana nın doğum gününü kutlamak için
dün anneme giderken rahat gitmem için eşim taksiyle geldi havanın çok güzel olduğunu görünce oğlum için taksiye binmedim
malum belimden dolayı yürümem çok zor..
ama o kadar rahat yürüdüm ki yarım saat yolda mutluluktan ağladım
oğlum nasıl mutluydu
ve yol üstünde toptan malzemeler satan bi dükkan gördüm parti malzemeleri
pipet,balon,çubuk,peçete vs aldım çok daha mutlu oldum yeni açılmış dükkan ne güzel oldu tesadüfen görmem:)
en azından bi kaç eksiğimiz tamamlandı ohh bee:)
şimdilik hepinizi öpüyorum arkidişlerimm

ne güzel yazmışsın turuncum bizede aminnn demek düşer:)
boncuk gözlümün doğum gününü kutluyorum iyiki doğmuş yakışıklı bebeğim
inş ailesine layık hayırlı bi evlat olur
iyiki seni tanımışım güzel yürekli turuncum
ikinizide çok öpüyorum

bu doğum günleri başladığından beri çok duygusalım mucizelerimiz bizlerle olalı 1 sene oldu ne kadar çabuk ve güzel geçti 1 sene
umarım yavrumun doğum gününde gözlerimden yaşlar şıpır şıpır akmaz:)

siyahlale;tatlım uğrayamıyosun galiba yada bende takip edemediğim için göremiyorum
Tuana nın doğum gününü kutluyorum
iyiki doğmuş güzel kuzumuz

Güzel gözlü yakışıklı kayramın doğum günü kutlu olsun tatlım.
Uzun ömürlü sağlıklı ve mutlu nice nice seneler onunla olsun.
Allah onu sevdiklerine bağışlasın ve her daim korusun

mavişimiz Kayramız da 1 yaşında olanlar kervanına katılıyor bugün Rabbim sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler nasip etsin anne ve babasıyla. iyi ki doğdun Kayra iyi ki varsın...

Kızlar hepinize de çok teşekkür ediyorum...
Oğluşum 1 yaşına hasta girdi maalesef..Birazdan doktora götüreceğim.Ateş ishal ve kusması var...
Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki..
Öpüyorum hepinizide

drvsyldrm ; canım forumu hala takip ediyormusun bilmiyorum ama bugün Eren paşanında doğum günü diye hatırlıyorum..
Rabbim bahtını açık eylesin.
Doğum gününüz kutlu olsun.

Iyi ki doğdun yakışıklı Kayra tüm ömrün huzurlu mutlu sağlıklı geçsin güzel kuzu, hayırlı bir evlat olursun inşallah Şansın, Bahtın açık olsun..
Turuncu canım seni de tebrik ediyorum mükemmel bir şekilde büyütün yavrunu daha nice yaşlarını görmen dileğiyle.,

Eymen Kayra güzel gözlü meleğim iyi doğdun,iyi ki varsın bebeğim
Turuncucum sende iyi ki varsın,iyi ki doğurdun yavrunu ve bizi bir topikte topladın
Allahım uzun hayırlı mutlu huzurlu bir ömür versin Kayra'ya...
ailenizdeki huzur mutluluk kat kat artsın evlatlarınızla inşallah
sizi çok seviyoruz

sen adanadamıydın:18:yok canım sana gelmiyim ben:18:zamanında görümcemi almaya havaalanına gitmiştik temmuz ayında
aman allahım kendimi cehennemde sandım..ben böyle bir sıcak görmedim..nefes bile alamıyodum o derece yani:)
ama yinede teşekkürler bir tek sen beni kabul ettin:))yine kimse takmadı beni
canım senin 2 oğlunmu vardı allah bagışlasın..nasıl zor dimi..valla benim canıma okuyolar..
büyüselerde rahatlasak artık:)3. bebegi düşünüyomusun:26:
ben bazen düşünüyorum bazen düşünmyorum:)ama genelde düşünmüyorum:)çok korkutucu geliyo:))
burda çogu 3 tane istiyo ama hele bir 2. yi yapsınlarda bakalım 3. yü isteyeceklermi merak ediyorum

turuncu canım geçmiş olsun sanırım salgın varmış hay allah..umarım önemli birşeyi yoktur kayranın..
tamda dogum gününde..acil şifalar canımsın..
bende kutlamıştım gece ama görmedin sanırım
olsun bi daha kutlarım:)mutlu yıllar kayraaaa:119:

bugün cumartesi kimse gelmez topigebende gelmezdim ama dayanamadım:)
ne yazılmış neler olmuş bakmassam çatlarım:)bide bakmışken yazmassam çatlarım:))
birazdan çarşıya gidecezbiraz gezip dolaşmak benimde hakkım
havalar baya ısındıyaz geldiiçağla bugün tişört giycek:))
15 güne kalmaz şort giymeyede başlarartık bacakları öpmeye başlarım:))
sonrada ip askı giyer:))omuzları öperim..dahada sıcaklar başlayınca sadece beziyle gezer
her yerini ısırırım o zaman..
yazık ya şimdiden acıyorum çocuga
cerenide öperim ama ceren biraz kartlaştı sankiçağla daha taze
bugün bende bir vahşilik var hayırdır işlaaaa:86:

öncelikle dün unuttuğum siyahlale ve gönül2000sayfam;
meleklerinizin doğum gunu kutlu olsun. nice yıllar

ve bugun;
eymen kayra 1 yaşında :)
boncuk gözlüme hastalıksız sağlıkla dolu mutlu bir ömür diliyorum

veeeeee;
Defne Karen Kreşte albümüm yayında
hadi gari; kızımın fotoğraflarına bakın

KAYRA,iyiki dogdun kuzum,okyanus gozlum yakisikli bebegim,allahim ailenle beraber nice mutlu yillar yaslar vesin sana,saglikla sihatle...Cok gecmis olsun TURUNCU...

TUANA,tatli bebegiminde dogum gunu kutlu olsun,ilerde annen kadar guzel bir kiz olacaksin sende,umarim kadeinde guzel olur yavrum...

Kizlar kizimda bende cok hastayiz,once ev ahalisi hastalandi sonra kizima bulasti en son birkac gun suren uykusuzluk ve dogum gunu hazirliklari derken bende zayif dustum ve cok hastalandim,suanda antb.igne vuruluyorum ve birsuru ilac,kizima bu defa antb.allerji yapti hemen kestik hertarafi kipkirmizi oldu,dort gun boyunca baska baska nedenle doktora goturdum onu.Neyse umarim haftaya cumaya kadar tam anlamyila iyilesiriz.

ZADA,hastalik sebebiyle takip edememistim canim,basiniz sagolsun,allahim sabir versin,acini paylasiyor yurekten opuyorum seni ve kuzumu...

PINARDA,canim ben persembe gunu kitaplari gonderdim birturlu soyleyemedim tatlim hastalikla ugrasmaktan.50 tane kadar hikaye kitabi,6 tane de roman, yaprak test ve konu anlatimli kitap,umarim begenirler.

canım ya çok geçmiş olsun inş bu son hastalığınız olur artık
öpüyorum ikinizide

gelmiş,geçmiş;çıkmış gitmiş olsun inş

ya ben bunları çok beğendım cok zarıf ve çok ince işçilik olmuş.pişen kurabıye ıle seker hamuru tam olarak bırbırını ortmuş kurabıyen pişince çekip küçülmemiş çok ğrofesyonelce olmuş eline koluna emeğine aklına saglık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…