Evet bu paylaşımların üzerinden koca bir yıl geçti...
Çok şükür rabbime bana böyle güzel ve sağlıklı bir evlat nasip eylediği için...
Allahım bütün yavrularımızı korusun,onları hayırlı evlat eylesin...Melekler daima yanıbaşlarında olsun,başları daima dik,kalplerinde hep Allah korkusu olsun..
Edep,haya olsun diğer adları....
Rabbim bütün isteyenlere bu güzel duyguyu nasip eylesin...
Çok duygusalım bugün kızlar
Canım bebişlerimin dünyaya gelişlerinin ilk yılı doolduuuu...iyi ki hayatlarımıza girdiniz,hoş sefa geldiniz...minik melekler...allah mutlu,sağlıklı eylesin sizleri bir ömür boyu...
Küçücük ellerinle tutundun,
anneciğinin şefkatli kalbine,
yar oldun artık hayata müjdelenince,
rabbim bir ömür korusun seni önce,
ağlamasın gözlerin ne mutlu ki bu güne...(akrostiş)
Off cok guzel bir siir cnm, bizimlede paylastigin icin yuregine saglik..
Kayra da bugun dogdu artik orda cumartesi sayilir bende Guzel gozlu mavis delikanlimizin bir yasini en icten dileklerimle kutluyorum..rabbim hayirli guzel omur nasip etsin ins..Iyiki dogdun Kayra Eymen..iyiki annecigin sana kavustu..
Güzel gözlü yakışıklı kayramın doğum günü kutlu olsun tatlım.
Uzun ömürlü sağlıklı ve mutlu nice nice seneler onunla olsun.
Allah onu sevdiklerine bağışlasın ve her daim korusun
mavişimiz Kayramız da 1 yaşında olanlar kervanına katılıyor bugün Rabbim sağlıklı mutlu hayırlı uzun ömürler nasip etsin anne ve babasıyla. iyi ki doğdun Kayra iyi ki varsın...
ne güzel yazmışsın turuncum bizede aminnn demek düşer:)
boncuk gözlümün doğum gününü kutluyorum iyiki doğmuş yakışıklı bebeğim
inş ailesine layık hayırlı bi evlat olur
iyiki seni tanımışım güzel yürekli turuncum
ikinizide çok öpüyorum
bu doğum günleri başladığından beri çok duygusalım mucizelerimiz bizlerle olalı 1 sene oldu ne kadar çabuk ve güzel geçti 1 sene
umarım yavrumun doğum gününde gözlerimden yaşlar şıpır şıpır akmaz:)
Bana gel istersen.Parka sıfır olmasak da çok uzak değil..2 çocuk da bende var sen hepsini alıp oynatırsınn parkta . Unutmadan adanada oturuyoruz yaz sıcağı nedir bilmem
2 gecedir uyumuyor Kaan yeni bi büyüme atağı mı, huysuzluk mu? çok yorgunum
Kizlar kizimda bende cok hastayiz,once ev ahalisi hastalandi sonra kizima bulasti en son birkac gun suren uykusuzluk ve dogum gunu hazirliklari derken bende zayif dustum ve cok hastalandim,suanda antb.igne vuruluyorum ve birsuru ilac,kizima bu defa antb.allerji yapti hemen kestik hertarafi kipkirmizi oldu,dort gun boyunca baska baska nedenle doktora goturdum onu.Neyse umarim haftaya cumaya kadar tam anlamyila iyilesiriz.
Kizlar kizimda bende cok hastayiz,once ev ahalisi hastalandi sonra kizima bulasti en son birkac gun suren uykusuzluk ve dogum gunu hazirliklari derken bende zayif dustum ve cok hastalandim,suanda antb.igne vuruluyorum ve birsuru ilac,kizima bu defa antb.allerji yapti hemen kestik hertarafi kipkirmizi oldu,dort gun boyunca baska baska nedenle doktora goturdum onu.Neyse umarim haftaya cumaya kadar tam anlamyila iyilesiriz.
Eki Görüntüle 696915 nobetciyiimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?