2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Hava sıcak çayır çimem gezıyonuz tabısı dımı
ben sabah gezdım geldım
pazara gıttım en sosyetığınden
bı çanta begendım almadım sonra pişman oldum gerı donım dedım 3 adım attım bu sıcakta kalabalığı gözum yemedı donmedım
pişman mıyım,almadığıma evet dönmedığıme hayır

iyi hafta sonları mayıs anneleri ve datluşlar

ALLAH sağlık sıhat versin hasta olan tüm bebişlere

SLM milettttgiremiyom arkadaşlar yaw babaannem hastalandı az sıcağa çıkardık tansiyonu fırladı hastanelerdeyiz daha iyi çok şükür serum yiyince kendine geldi .

babam yanında bende dişciye gitcem diye eve geldim öle yazam dedim off yanıyorum valla hava çok sıcak

eşimi olcak uyusu bekliom sırtımdanda ölüyom ayakta dura dura yaşlanmadan ölemek istiyenlerdenim valla yaşlılık kötü bişey

hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun diyorum mevlam tez vakitte şifa versin

doğum günü olanları kocaman öpüyorum hastalıksız mutlu ömürler diliyorum

Mira ile Ömerin doğum günleri nasıl güzel geçmiştir kimbilir gelselerde anlatsalar:))

valla meleğim zeynebin kurabiyeler o kadar güzel gözüküyor ki istememek mümkün değil ellerine sağlık. bu arada barmar izmirdeymiş bende yapabilirmiyimki gidip alsam oradan?

kimsecikler yok ama biz yinede bugünden resim koyduk albüme:))

Cnm niye yapamiyasinki, bal gibide yaparsin denemelisin bence...yaa varya boyle koyuyorsunuz resimleri, canimiz ceker bir yerlerimiz siser yaw :)) simdi Zeynebin kurabiler ne yummy yummy olmustur off..

Resim yukleyemiyorum buraya acaba resim koyma kotam mi doldu..sanmam olsaydi BabyCeren in olurdu ehuehueh resim koyma konusunda bence onda rekor :)) BabyCeren cnm bir gelsende bana neden koyamadigimi soylesen delu oluyorum yaw..yukleyecegim resmi seciyorum ve bekleme moduna geciyor ama bir turlu ekle posizyonuna gelmiyor neden ama

Gecmis olsun kujum, aman dikkat edin yaslilar dayanamaz sicaga malum bunyeleri artik cok zayif..rabbim sifa versin tez vakitte opuyorum babannenin ellerinden..
Saanada cok gecmis olsun, tavsanuna muck yolladim odemeli gonderdim sende yerine getir olurmu :))

yaa sen beni çağırırsında ben gelmezmiyim:))şimdi gezmeden geldik ve kulagım çınladı hemen açtım
evet şekerim sana yardımcı olayım evet olayım ama inan bende bilmiyorum
hem bi kere rekor bende degil azraecedeküstüm sanabir daha resim falanda yok

Cnm kizma yaa hadi rekoru ikiniz paylasmis olun ne olcek yani..senin hatirin olsun cnm yeterki..
Su eklenti kisimdaki yuklenen resimler cok birikti onlarida silemedim acaba onlarmi engel oluyor..tam simdideye kadar 77 resim yuklemisim topige ehehuehuehe ama silinmiyorlar orada oyle kalas gibi takilip kaldilar yahuu

Allah seni ne etmesin..inan okurken agzim sulandi..Caglayi adim adim yeme planlarina beni kat ne olur,,bende isterem o guzel Cagladan :))

Ayy cnm benim sizin icin keske birseyler yapabilcem cok gecmis olsun, rabbimden en icten dileklerimle dua ediyorum ins Masalimiz ve hepiniz iyilesirsiniz...
3 MAYIS dogum gunleri olan Masal ve Mahirimizin ins bu gune saglicakla girerler cnm..3 mayis da dogan cok bebegimiz var hatirladiklarimdan pembe ve mavilerin kizi Cicek ve Morum un kizi daha da olcak ama suan hatirlayamadim ins hepsi dogum gunlerine cok mutlu girerler

cigerim onları sil ama ondan oldugunu düşünmüyorum..çünkü bende daha çok var ve yükleyebiliyorum..
ama yinede sil ve tekrar dene

cigerim onları sil ama ondan oldugunu düşünmüyorum..çünkü bende daha çok var ve yükleyebiliyorum..
ama yinede sil ve tekrar dene

Cigerim yapamadim yaa..yuh bana dimihalbuki benden bu tip kurtulamazdi ama bu malasef kurtuldu ehueheuhu
Dogum gunu hazirliklarini malasef sunamiyorum size isin kotu tarafi dogum gunu resimleride yukleyemiyecem buyuk ihtimalle ne diyim allah ne biliyorsa oyle yapsin cani cikmayasi olmadi iste

Olurmu cnm seni kimse tinlamadi , ben dedim ya sana parka yakin bir ev bulursun ins diye hec yani yapilirmi simdi bu tinlamadi falanlar..hem ben size gel desem burda poponuz donar park olsa ne yazar :))..bu yuzden bize gel demedim yoksa demezmiyim anacim onuda derim sekerim, basimin uzerinde yeriniz var kizlarla beraber tabii..onlarsiz olmazz :))

Tam 1 sene önce bugün aldım mis kokulumu kucağıma...
Geçmişe bir yolculuk yapayım dedim ve gözyaşlarıma hakim olamadım...
İşte sizlerle paylaştıklarım ...

Bizide aglattin gizz..hele gecmisten benimde mesajimi koyman ve okudugumda halan Mahir o zamanlar icimde oldugunu dusununce inan cok duygulandim bende...Turuncu cnm sen o zamanlar bizler icin ilk bebegini kucagina alanlardan biri olarak bizi mutlu edenlerden oldun..Vay bee ey gidi gunler nerden nerelere geldik..cok sukur allahima cok sukur...

canım ya nedir bu illet hastalık,bir türlü peşinizi bırakmıyor...ne güzel yazardın öyle mersin turları atardınız anne kız...allah yardımcınız olsun canım,masalcığımı çoook öpüyorum.

tamam canım,çoook teşekkür ederim.harika bir haber.

babamın bu kız 18 inde evlenirse diye aldığı çamaşır makinesini malum 10 sene rötarlı kullanmaya başladım:)) az çamaşır atınca yürüyor kendileri onu bekliyorum sıkmaya başlayınca atıcam kendimi üstüne:)) bugün çok ama çok mutluyum çünkü manyak ötesi manyak üst komşum taşındı:) lojman boş kalacağı halde süren doldu çık demişler de gitti 2 azmanıyla:) ev sessiz huzur dolu o yüzden:)) benim odunlada barıştım belki tutar diye ek para istedim ama yemedi:)) ece sokak çocuğu olacak sanırım dışarı çıkalım diye ağlayıp duruyor evde fena alıştı:)) parka çadırmı kursam acaba:)) gece gece çenem düştü hepinizi öpüyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…