Eki Görüntüle 696915 nobetciyiimmmmm
Mira ile Ömerin doğum günleri nasıl güzel geçmiştir kimbilir gelselerde anlatsalar:))
valla meleğim zeynebin kurabiyeler o kadar güzel gözüküyor ki istememek mümkün değil ellerine sağlık. bu arada barmar izmirdeymiş bende yapabilirmiyimki gidip alsam oradan?
kimsecikler yok ama biz yinede bugünden resim koyduk albüme:))
iyi hafta sonları mayıs anneleri ve datluşlar
ALLAH sağlık sıhat versin hasta olan tüm bebişlere
SLM milettttgiremiyom arkadaşlar yaw babaannem hastalandı az sıcağa çıkardık tansiyonu fırladı hastanelerdeyiz daha iyi çok şükür serum yiyince kendine geldi .
babam yanında bende dişciye gitcem diye eve geldim öle yazam dedim off yanıyorum valla hava çok sıcak
eşimi olcak uyusu bekliom sırtımdanda ölüyom ayakta dura durayaşlanmadan ölemek istiyenlerdenim valla yaşlılık kötü bişey
hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun diyorum mevlam tez vakitte şifa versin
doğum günü olanları kocaman öpüyorum hastalıksız mutlu ömürler diliyorum
Resim yukleyemiyorum buraya acaba resim koyma kotam mi doldu..sanmam olsaydi BabyCeren in olurdu ehuehueh resim koyma konusunda bence onda rekor :)) BabyCeren cnm bir gelsende bana neden koyamadigimi soylesen delu oluyorum yaw..yukleyecegim resmi seciyorum ve bekleme moduna geciyor ama bir turlu ekle posizyonuna gelmiyor neden ama
yaa sen beni çağırırsında ben gelmezmiyim:))şimdi gezmeden geldik ve kulagım çınladı hemen açtım
evet şekerim sana yardımcı olayım evet olayım ama inan bende bilmiyorum
hem bi kere rekor bende degil azraecedeküstüm sana bir daha resim falanda yok
bugün cumartesi kimse gelmez topigebende gelmezdim ama dayanamadım:)
ne yazılmış neler olmuş bakmassam çatlarım:)bide bakmışken yazmassam çatlarım:))
birazdan çarşıya gidecezbiraz gezip dolaşmak benimde hakkım
havalar baya ısındıyaz geldii çağla bugün tişört giycek:))
15 güne kalmaz şort giymeyede başlarartık bacakları öpmeye başlarım:))
sonrada ip askı giyer:))omuzları öperim..dahada sıcaklar başlayınca sadece beziyle gezer
her yerini ısırırım o zaman..
yazık ya şimdiden acıyorum çocuga
cerenide öperim ama ceren biraz kartlaştı sankiçağla daha taze
bugün bende bir vahşilik var hayırdır işlaaaa:86:
Kizlar kizimda bende cok hastayiz,once ev ahalisi hastalandi sonra kizima bulasti en son birkac gun suren uykusuzluk ve dogum gunu hazirliklari derken bende zayif dustum ve cok hastalandim,suanda antb.igne vuruluyorum ve birsuru ilac,kizima bu defa antb.allerji yapti hemen kestik hertarafi kipkirmizi oldu,dort gun boyunca baska baska nedenle doktora goturdum onu.Neyse umarim haftaya cumaya kadar tam anlamyila iyilesiriz.
Cnm kizma yaa hadi rekoru ikiniz paylasmis olun ne olcek yani..senin hatirin olsun cnm yeterki..
Su eklenti kisimdaki yuklenen resimler cok birikti onlarida silemedim acaba onlarmi engel oluyor..tam simdideye kadar 77 resim yuklemisim topige ehehuehuehe ama silinmiyorlar orada oyle kalas gibi takilip kaldilar yahuu
cigerim onları sil ama ondan oldugunu düşünmüyorum..çünkü bende daha çok var ve yükleyebiliyorum..
ama yinede sil ve tekrar dene
sen adanadamıydın:18:yok canım sana gelmiyim ben:18:zamanında görümcemi almaya havaalanına gitmiştik temmuz ayında
aman allahım kendimi cehennemde sandım..ben böyle bir sıcak görmedim..nefes bile alamıyodum o derece yani:)
ama yinede teşekkürler bir tek sen beni kabul ettin:))yine kimse takmadı beni
canım senin 2 oğlunmu vardı allah bagışlasın..nasıl zor dimi..valla benim canıma okuyolar..
büyüselerde rahatlasak artık:)3. bebegi düşünüyomusun:26:
ben bazen düşünüyorum bazen düşünmyorum:)ama genelde düşünmüyorum:)çok korkutucu geliyo:))
burda çogu 3 tane istiyo ama hele bir 2. yi yapsınlarda bakalım 3. yü isteyeceklermi merak ediyorum
Tam 1 sene önce bugün aldım mis kokulumu kucağıma...
Geçmişe bir yolculuk yapayım dedim ve gözyaşlarıma hakim olamadım...
İşte sizlerle paylaştıklarım ...
canım ya nedir bu illet hastalık,bir türlü peşinizi bırakmıyor...ne güzel yazardın öyle mersin turları atardınız anne kız...allah yardımcınız olsun canım,masalcığımı çoook öpüyorum.kizlar kizimda bende cok hastayiz,once ev ahalisi hastalandi sonra kizima bulasti en son birkac gun suren uykusuzluk ve dogum gunu hazirliklari derken bende zayif dustum ve cok hastalandim,suanda antb.igne vuruluyorum ve birsuru ilac,kizima bu defa antb.allerji yapti hemen kestik hertarafi kipkirmizi oldu,dort gun boyunca baska baska nedenle doktora goturdum onu.neyse umarim haftaya cumaya kadar tam anlamyila iyilesiriz.
zada,hastalik sebebiyle takip edememistim canim,basiniz sagolsun,allahim sabir versin,acini paylasiyor yurekten opuyorum seni ve kuzumu...
Pınarda,canim ben persembe gunu kitaplari gonderdim birturlu soyleyemedim tatlim hastalikla ugrasmaktan.50 tane kadar hikaye kitabi,6 tane de roman, yaprak test ve konu anlatimli kitap,umarim begenirler.
Bütün çocuklara dalarıyla şiir yazmaya karar verdim,şimdilik mira ve kayrayla başladım devamı gelecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?